|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szóstka Weidera
Cytat:
hm..ja sobie piękny kaloryfer zrobiłam - trenując min 6w ale nie ograniczając się do niej jedynie tłumaczenie,że kolega tylko od tego schudł pare kg nie jest dowodem, chyba,że udowodni mi ktoś,że od machania nogami można schudnąć parę kg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
Zakorzenienie
|
Jak masz "zwały tłuszczu" to ci sama szóstka g... pomoże. Z resztą masz piękny wątek o tym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#693 |
Rozeznanie
|
grrrrrrrrrrrrrrrr........ ........ przeciez nie mowie ze to moj JEDYNY dowod, pierwszy dowod dalam SWOJE OSOBISTE DOSWIADCZENIA. I nie rozumiem dlaczego wszyscy chca mi tu wmowic ze mam urojenia, chyba po to jest wizaż i w ogole watki i po to ludzie szukaja opinii innych, zeby sobie pomagac wiec chcialam pomoc osobie i wymienis moje SZCZERE doswiadczenia a tu najezdzaja na mnie, ze mam urojenia
![]() Do: askanawizazu: Wypowiedzialam swoja opinie, sprawdzilam a6w na wlasnej skorze, z boczkami i tluszczem pomoglo (ale nie wielka nadwaga) i do tego wyrzezbilo tluszcz. Nie wiem, czy Ci pomoglam, ale mialam szczere i dobre checi. Jesli zdecydujesz sie na a6w daj znac na PW i po cwiczeniach powiedz o efektach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#694 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#695 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#696 |
Zakorzenienie
|
ja zaczęłam od wczoraj szóstkę...
![]() mam nadzieję, że tym razem dotrwam do końca, bo już kilka razy podchodziłam i za każdym razem się nie udawało... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
Przyczajenie
|
Hej. Jestem bardzo szczupła 50 kg przy 168 cm wzrostu, jak tyje to jedynie na brzuchu (pod pępkiem oponka a wyżej widać żebra
![]() Dodam, że dieta odpada bo jem wszystko w duużych ilościach i tego zmienic nie mogę bo jak się nie ,,obżeram" to od razu chudnę a tego nie chce. Teraz jest dobrze, tylko ten brzuszek.. Edytowane przez miss beauty Czas edycji: 2011-01-08 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#698 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A6w mozesz sobie darować, bo po pierwsze są to cwiczenia na rzeźbe mięsni, do tego w górnej partii brzuch, a po drugie to nie spalają one tłuszczu ![]() Więc daruj sobie tą szóstkę, bo tylko czas na nią tracisz, weź się za porzadny trening. I pamiętaj, ze nie ma czegoś takiego jak miejscowe spalanie tłuszczu. Albo chudniesz z całego ciała albo wogóle.
![]() |
![]() |
#699 |
Raczkowanie
|
Podzielam opinie koleżanki powyżej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
Przyczajenie
|
A ćwiczę, mam 13 dzień, zgodzę się, że na spalanie tłuszczu to może nie pomaga, ale brzuszek faktycznie można sobie wyrzeźbić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#701 |
Raczkowanie
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! 4
Dokładnie trzeba mieć silną motywacje, bo ćwiczenia są intensywne.
Moja poprawiona graficznie wersja A6W http://www.fototube.pl/zdjecie/1025587-a6wjpg.html Edytowane przez Kruszek83 Czas edycji: 2011-01-12 o 09:22 Powód: błąd linka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#702 |
Zadomowienie
|
Ja mam 1o dzień za sobą, motywacja ogromna
![]()
![]() |
![]() |
#703 |
Raczkowanie
|
ja przestalam na 19 dniu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
Zakorzenienie
|
po tym dosyć szybko widać efekty, nawet jeśli się nie dokończy
![]() a co do innych ćw na brzuch to polecam Ci 8min abs. Tu masz linka: http://www.youtube.com/watch?v=sWjTn...eature=related ja teraz to ćwiczę, fajne to i faktycznie dobre. Do tego o wiele ciekawsze niż a6w ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
Przyczajenie
|
cwicze drugi tydzien i poki co nie widze efektow.. Czy to normalne? Po ilu dniach mniej wiecej efekty powinny byc widoczne?
Edytowane przez Majczi Czas edycji: 2011-01-26 o 09:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Przyczajenie
|
dobrych! :P
a tak na poważnie, to chciałabym wyrzeźbić brzuszek, żeby było czuć mięśnie.. bo nie mam tłuszczu, ale mięśni też jakoś nie widać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#708 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
BAN stały
|
Hej dziewczyny
![]() dzisiaj 3 dzień zaraz biorę się za ćwiczenia, ale jak dla mnie to już jest ciężko. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
Przyczajenie
|
Ja właśnie jeszcze nie wiem, czy to faktycznie jest skuteczna metoda. Ograniczyłam cukier i tłuszcze. Tu jest fajny artykuł i filmik z poradami http://www.yaacool-uroda.pl/index.php?article=2797 myślę że spróbuję.
Piszcie jakie macie efekty, ciekawa jestem! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
Zakorzenienie
|
Ale chyba
"ograniczyłam cukier i tłuszcze" =/= "nie stosowałam żadnej diety". Piszę, żeby znowu nie było: "Ojejciu, jejciu szóstka izzz soooo grejt 4 maj fat na brzuszku!!" Czyli w sumie to wtrącenie z mojej strony jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#713 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie mam dużo tego tłuszczu, ale chciałabym mieć fajny płaski brzuch, umięśmiony lekko... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#714 |
Zadomowienie
|
nie wiem gdzie spytać więc wtrącę się tu - czy można robić brzuszki w trakcie okresu? czy to prawda że może to wzmocnić krwawienie i doprowadzić do krwotoku czy tylko mit? chodzi o konkretny wycisk na brzuch, nie machnięcie paru brzuszków
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#715 |
Przyczajenie
|
Witam. Mimo tego że hasło reklamowe "Pierwsza strona kobiecości" trochę odstrasza to postanowiłem się zarejestrować
![]() Na pytanie eelimirki nie odpowiem z oczywistych powodów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#716 |
Wtajemniczenie
|
hehe w takim razie ja się wypowiem odnośnie tego co pisze eelmirka
codziennie jestem na siłowni, ćwiczę wg planu treningowego ułożonego przez trenera jednak zanim zaczynam robić plan wcześniej obowiązkowo ćwiczenia na brzuch jakoś do tej pory nigdy nie odczułam negatywnych skutków ostrego maltretowania tej części ciała w trakcie okresu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Zauważyłam, że nie mogę wykonywać ćwiczeń z obciążeniem podczas okresu ( wzmaga się krwawienie i ból brzucha), inne owszem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#718 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Od 1go lutego postanowilam za wszelka cene zrzucic zbedne kilogramy. Poza dieta potrzebny jest tez jakis ruch, wiec dzis postanowilam, ze zaczynam A6W. Brzuch jest moja zmora. Zawsze mialam ladny i plaski, i nawet jesli byly jakies dodatkowe kg to rozkladaly sie na tyle rownomiernie ze nie wygladalam zle. Teraz po dwoch ciazach juz nie jest tak kolorowo i stad moja ogromna motywacja aby powrocic do dawnej sylwetki. Po pierwszym dniu moge powiedziec tyle, ze a6w przypominaja te cwiczenia, ktore wykonywalam na fitnesie. Mam jeszcze pytanie ![]() czy jesli ktoraz z was wykonala caly plan a6w moglaby wkleic zdjecie brzucha przed i po? ![]()
![]() |
#719 |
Raczkowanie
|
Od jutra zaczynam a6w.. W zasadzie to już dwa razy podchodziłem i dwa razy doszedłem do połowy. Dobre i to. Muszę przyznać, że rezultaty zawsze były
![]() Radek826 nie martw się ja w takim układzie też będę odkrywał: "Pierwszą stronę kobiecości" PS: Poza a6w od 01.09.2010 ćwiczę również regularnie drążek. Rezultaty też są fajne - polecam ![]() Edytowane przez mariuszac Czas edycji: 2011-02-06 o 21:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
Zakorzenienie
|
To i ja się dołączę. Dzisiaj 8 dzień a6w. To już moja druga przygoda z Weiderem. Pierwszy raz ćwiczyłam około 3 lata temu.
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.