Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011 - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-31, 12:31   #1321
Harrods
Zadomowienie

Dot.: Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011

Cytat:
Napisane przez trzyrazyi Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Ja mam fotelik maxi-cosi ale nie mam jeszcze wozka....podoba mi sie quinny i bylam pewna ze na 100 go bierzemy ale ten kolor co ja chce (emily pink) kosztuje ok.1500zl.a za sama spacerowke nie widzi mi sie tyle dac to do tego co tyy masz wchodzi tez maxi cosi???na bank??? a sa moze 3 kolowe???? napisz cos wiecej jak mozesz
Do MUTSY TRANSPORTER pasuje Maxi-Cosi na 100%. Adaptery do tego fotelika są już w zestawie, także nie trzeba dodatkowo nic kupować. Nie jestem pewna jak to jest w przypadku innych modeli MUTSY, ale na pewno w 4Rider adaptery trzeba dokupić. Mają jeden model trójkołowy, ale chyba jest to tylko spacerówka (http://www.mutsy.nl/products/spider/options) i nic nie wiem na temat tego wózka. A dlaczego interesuje Cię trójkołowy? Moja znajoma ma trójkołowy i troszkę nim jeździłam i muszę przyznać, że mnie się źle prowadzi taki wózek. Trudno mi było podjechać pod krawężnik, bo jak wjeżdżałam przednim kołem i unosiłam tylne, to wózek mi się przekręcał i trzeba było wysiłku, żeby go utrzymać.
Harrods jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 12:36   #1322
laseczkaa
Zadomowienie

Dot.: Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
laseczka piękny domek dla maleństwa
Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Laseczka też połknęłaś arbuza bez gryzienia
Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
laseczko wow, jak od cyrkla
Cytat:
Napisane przez mora103 Pokaż wiadomość
LASECZKA-

Śliczny brzuszek
Cytat:

Sliczniutki i taki zgrabniutki ten twoj brzusiak.....kurde ty w 30 masz wiekszy jak ja w 32 musze zrobic fotke zeby zobaczyc czy mi urosl bo kazdy gada kto mnie widzi ze maly jaki wkurzaj a mnie takie teksty bo sobie do glowy biore
dziękuję dziewczyny mi się mój brzuch wydaje już spory a to dopiero 30 tydzień nie wiem jak będę wyglądać za kilka tygodni aż do porodu -pewnie jeszcze sporo urośnie
to prawda wyglądam jak bym arbuza/piłkę połknęła

Cytat:
Napisane przez izunia233 Pokaż wiadomość
Dziękuję
Co do kosmetyków to ja osobiście stosuję oliwkę z bambino, i krem firmy GERBER ale to jest przeciw rozstępom i jak na chwilę obecną działa.
Podobno dobry jest krem FISSAN. Ważne żeby miał też wit A i E no i oczywiście systematyczne stosowanie min 2 razy dziennie
dziękuje a co do tego kremu firmy GERBER gdzie go można dostać ?

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpri09kp5b04ypq.png

Kacper 18.04.2011

laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 12:37   #1323
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Harrods Pokaż wiadomość
Do MUTSY TRANSPORTER pasuje Maxi-Cosi na 100%. Adaptery do tego fotelika są już w zestawie, także nie trzeba dodatkowo nic kupować. Nie jestem pewna jak to jest w przypadku innych modeli MUTSY, ale na pewno w 4Rider adaptery trzeba dokupić. Mają jeden model trójkołowy, ale chyba jest to tylko spacerówka (http://www.mutsy.nl/products/spider/options) i nic nie wiem na temat tego wózka. A dlaczego interesuje Cię trójkołowy? Moja znajoma ma trójkołowy i troszkę nim jeździłam i muszę przyznać, że mnie się źle prowadzi taki wózek. Trudno mi było podjechać pod krawężnik, bo jak wjeżdżałam przednim kołem i unosiłam tylne, to wózek mi się przekręcał i trzeba było wysiłku, żeby go utrzymać.
Ja jezdzilam quinny trojkolowym i rewelacja to kolo z przodu mniejsze i latwo skretne.....patrzylam tez wozek z maxi cosi ale strasznie ciezkie i to kolko z przodu gorzej sie skreca....kurde tyle problemu z tymi wozkami
trzyrazyi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 12:37   #1324
patrycja_22
Rozeznanie

Cześć kochane
Wpadłam tylko na chwilę bo niestety jakieś choróbsko mnie rozłożyło i leże w łóżku mam nadzieję, że szybko mi przejdzie Gorączki nie mam ale łamie mnie w kościach i mi zimno brrrr.
Buziolki dla Was. Jak się wykuruję to nadrobię zaległości

patrycja_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 12:41   #1325
izunia233
Zadomowienie

Laseczka ja go kupiłam w aptece i zapłaciłam 25 zł, tyle że u nas jest strasznie drogo w tej aptece. Może znajdziesz gdzieś taniej. Ale jest na prawde fajny i przede wszystkim wydajny.
izunia233 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 12:42   #1326
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
dokladnie... i tak wyjda dzieci kiedy beda chcialy..byle nie za wczesnie..bo zamiast grzechotek Fabianek bedzie sie bawil wiertarką
a fugą będę mu tyłeczek smarować:rolley es:

Cytat:
W Lidlu są te Pampersy nr 2 i się zastanawiam czy kupić bo one są na 3-5kg i teraz nie wiem czy lepiej kupować 1 czy 2?
2 na pewno sie przydadzą, bo maluchy z 1 szybko wyrastaja.
ja kupie na poczatek 2 paczki 1, tak by do szpitala mieć i potem już chyba 2. ewentualnie mąż dokupi

Cytat:
Napisane przez bosti Pokaż wiadomość
iiza fajny ten wózek, bardzo mi się podobają takie zaokrąglone ramy wózków kolorki też przyjemne, najładniejszy ten fioletowy 13
bosti, mi też najbardziej podoba się fioletowy
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 12:47   #1327
izunia233
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
2 na pewno sie przydadzą, bo maluchy z 1 szybko wyrastaja.
ja kupie na poczatek 2 paczki 1, tak by do szpitala mieć i potem już chyba 2. ewentualnie mąż dokupi
Ja chyba też tak zrobię, przecież się nie zmarnują.
Stary 2011-01-31, 12:47   #1328
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Laseczka też połknęłaś arbuza bez gryzienia
nieładnie takim zachłannym być leniwe takie ja nie wiem

Cytat:
Napisane przez patrycja_22 Pokaż wiadomość
Cześć kochane
Wpadłam tylko na chwilę bo niestety jakieś choróbsko mnie rozłożyło i leże w łóżku mam nadzieję, że szybko mi przejdzie Gorączki nie mam ale łamie mnie w kościach i mi zimno brrrr.
Buziolki dla Was. Jak się wykuruję to nadrobię zaległości
oj kuruj się leż i zapobiegawczo rutinoskorbin i ciepłe mleko z miodem i masłem mi pomogło

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 12:53   #1329
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

czesc mamuski

w koncu was doczytalam a zajelo mi to pol dnia ;p
gratuluje wszytskim zakupow a zwlaszcza ciuszkowych
i gratuluje pieknych brzuszkow

Cytat:
iizabela ja bardzo zaniedbałam swoje czytanie, kiedyś pochłaniałam książkę w dwa wieczory, a teraz, wstyd się przyznać, nie pamiętam kiedy czytałam coś fajnego
to tak jak ja

Cytat:
ja z eveline miałąm termoaktywne serum wyszczuplające..boże jak to piekło w dupę!
ja mam jeszce bo przed ciaza nie zdazylam zuzyc ale rzeczywisice w upaly to nie szlo aplikowac

Cytat:
Eirene tu jest wszystko gdzie można dostać karty
http://www.payback.pl/pb/id/18850/index.html#A3
dzieki wlasnie sei zarejsrowalam

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy Wam też jest ciągle gorąco? Dzisiaj na egzaminie musiałam ręką twarz wycierać.... W domu też się piekę ciągle. A zawsze mi było zimno
tak ciagle goraco i jeszce czasami takei wieksze uderzenia z poceniem...

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
kurcze tak mnie wczoraj mała wierciła że myślałam że zaraz zacznę rodzić przy każdym jej ruchu ból w szyjce okropny mam nadzieję że dziś to się nie powtórzy
kurcze no wlasnie mnie tak w tej szyjce ciagle kluje jakby maly chcial jzu wychodzic...

Cytat:
Jest krorejs z was jeszcze niedobrze?????Bo mnie ostatnio non stop...tragedia zbiera mi sie i zbiera az w koncu ktoregos dnia tak mi sie zbierze ze no tragedia jakas
mi niedobrze i glowa boli na zmiane z bolami w szyjce...

Cytat:
Dzień dobry Mamuśki
Nie było mnie cały weekend bo spędziłam go z Tż. Mój list podziałał. Co prawda na początku była wielka kłótnia ale chyba dotarło do niego o co mi chodzi. W sobotę pomógł mi posprzątać, w niedzielę zrobić obiadek i umył wszystkie naczynia a wieczorkiem zabrał mnie do kina na Och Karol! I najważniejsze to to , że się pyta "jak tam nasza Majeczka?"
no to dobrze ze sie wsyztko poprawilo

a ja mamuski dizs oddalam troche krwi i mocz jutro wizyta... mama nadizje ze wszytko bedzie dobrze, choc ostanio coraz gorzej ze mna
mam uplawy, kluje mnei w szyjce jak troche pochodze, maly boksuje mnie po tej szycje jakby zaraz mial wyjsc, mam zgage w nocy, bole glowy i jestem non stop oslabiona... kurcze no
jutro musze sie dowiedizec czy to aby na pewo ma tak byc...

a z lepszyhc wiesci to w weekend mi mebelki dowiezli i dzis juz jedno pranie zroiblam w Jelpie

milego dizonka
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 13:05   #1330
87czarna
Zakorzenienie

nuna_77 Trzymamy,trzymamy! Do później

izunia233 No widzisz,Tż w końcu oprzytomniał! Cieszę się PS. Jak podobał się film?

izabelaa Dla mnie cudny ten żółty!

patrycja_22 Zdrowiej,mamuśko

iweczka kurczę,a ja już mam 5 paczek pampersów w rozmiarze newborn

laseczka brzusio coraz większy...piękny!!!

trzyrazyi ja tez uważam,że do każdego jednego wózka muszki będą leciec. My mamy jasny,ale w razie czego podejmę walkę z insektami

Moje białe pranko już się suszy i muszę powiedziec,że Lovela ma śliczny zapach...taki delikatny,pachnący dzidziusiem

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 13:07   #1331
wikakika
Rozeznanie

Hej dziewczyny, macie sliczne brzuszki, takie okraglutkie..

Ja ogolnie pzrez ostatnie 4 miesiace czulam sie swietnie. Jak tylko skonczylam 31 tydzien..masakra zaczely mi sie problemy z dolnym odcinkiem kregoslupa, w nocy tak mnie lupie, ze przewrocic sie na drugi bok nie moge. Zapisalam sie na yoge dla ciezarnych, wiec moze jakies cwiczenia mi wzmocnia kregoslup przed porodem.
Dzisiaj poraz pierwszy od 5 miesiecy pojawily sie nudnosci poranne i nawet juz dwa razy wymiotowalam...chyba jakies hormony szaleja, bo czuje sie bez energii i spiaca. A jeszcze na dodatek w pracy siedze
Dobrze, ze wy jestescie, to chociaz was sobie poczytam i odrazu jest mi lepiej
wikakika jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-31, 13:10   #1332
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
nuna_77 Trzymamy,trzymamy! Do później

izunia233 No widzisz,Tż w końcu oprzytomniał! Cieszę się PS. Jak podobał się film?

izabelaa Dla mnie cudny ten żółty!

patrycja_22 Zdrowiej,mamuśko

iweczka kurczę,a ja już mam 5 paczek pampersów w rozmiarze newborn

laseczka brzusio coraz większy...piękny!!!

trzyrazyi ja tez uważam,że do każdego jednego wózka muszki będą leciec. My mamy jasny,ale w razie czego podejmę walkę z insektami

Moje białe pranko już się suszy i muszę powiedziec,że Lovela ma śliczny zapach...taki delikatny,pachnący dzidziusiem
czarna, zuzyją sie te pampki 1, te maluchy to srajdupki , a te new born są do 5 kg
Stary 2011-01-31, 13:10   #1333
izunia233
Zadomowienie

Czarna powiem ci, że film bardzo fajny. Myślałam na początku, że będzie to kolejna pościelówa ale nie. Bardzo śmieszne teksty i fabuła ogólnie też ciekawa. Warto zobaczyć.
Stary 2011-01-31, 13:15   #1334
87czarna
Zakorzenienie

iweczka 'srajdupki' ? Hahahahaha

izunia dobrze wiedziec...w końcu muszę się na to wybrac

Stary 2011-01-31, 13:16   #1335
prunelle
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nuna_77 Pokaż wiadomość
Coralady ale z Ciebie laska, czy Ty może będziesz używała wielorazowych pieluszek, jakich?

Zaczynam dzisiaj 30 tydzień i wreszcie o 16,30 usg, proszę trzymać kciuki , żeby maleństwo ukazało swoja płeć
trzymam kciuki!

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
ja mam tylko 2 sztuki białe, śpiochy plus koszulkę
reszta to jaśniejsze i ciemniejsze kolory

bardzo ładny ten Grander, i jaki lekki, a kolorki super

no właśnie ja decyzji ostatecznej jeszcze nie podjęłam
ma w planie odwiedzić dzisiaj 3 sklepy, obejrzeć wszystkie modele ponownie, może coś nowego mi wpadnie w oko, i podjąć decyzję,

najprawdopodobniej jeśli nic się nie zmieni to będzie
Coneco, Mustang,
jagodowy

http://www.coneco.pl/index.php?go=mustang

jest lekki, zgrabny, i ma kubełkową spacerówkę, pompowane kółka, duży kosz,
także myślę, że może być

choć ostatnio choć znowu Quinny Buzz 4 zaczął mi chodzić po glowie,
to był mój pierwszy typ
świetny ten wózek Coneco ale ja bym wybrała właśnie jagodowy, nie żółty, bo muszki mogą lecieć do niego latem...

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
DziekujeTrzymam żeby Maluszek w końcu sie ujawnił
Tak ja będe używała pieluszek wielorazowych,póki co na zmiane z jednorazowymi,bo muszę ich trochę nazbierać.Wszyscy znajomi i rodzina wie,że dla Małej nic nie potrzebuje tzn.ubranek,kosmetyków tylko maja po pileuszce przynieśćOto linki z allegro:

http://allegro.pl/pieluszki-wieloraz...419925348.html

http://allegro.pl/pieluszki-wieloraz...420400061.html

Dziękuje Fajnie,ze list i rozmowa poprawiła wasze relacje

słuchajcie, a orientujecie się, jak to jest z tymi pieluszkami wielorazowymi, które mają wkładki? bo widziałam filmik na youtube, że dziecko załatwia się niby do tej wkładki i ją się wyjmuje i wkłada nową, ale jakoś nie wierzę, że reszta pieluchy jest niezabrudzona?

laseczkaa, coralady, śliczne brzuszki

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 13:19   #1336
Olusiaa_
Zakorzenienie

laseczka
wanilia
coralady

śliczne brzuszki

fajna kicia coralady, też mam trójkolorową, takie są najładniejsze

Przyszło mi dziś chorobowe z ZUSu, także jutro po wizycie u gina planuję zapuścić się na jakieś zakupy- tym razem dla siebie

dla małej na razie nic nie kupuję, bo czekam na kolejną paczkę od teścia z USA, zobaczymy co nakupił, żebyśmy nie mieli czegoś za dużo.

Łóżeczko i wózek nadal nie wybrany, ale ja ma termin na 20.04, więc jeszcze czas....
Olusiaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 13:29   #1337
Jok3r
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny,
pomóżcie,
co myślicie o wózku w kolorze żółtym?

http://www.coneco.pl/index.php?go=mustang
No fajny, ale wlasnie do zoltego leca muszki to raz, dwa jest jakis taki jakby wyblakly, a pewnie jeszcze z czasem straci na kolorze i generalnie pomijajac niebieski modele bardziej podoba mi sie ten fiolecik.

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

Przemeblowalam pokoj i dzis szykuje juz kacik dla Matiego. Maz wciagnie obiad i lecimy do Lidla po torbe do wozka.
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 13:42   #1338
deneb3
Zadomowienie

Cytat:
jestem ciekawa ile będzie ważyć twoje dziecię,
czekam na relacje,

moja ważyła dokładnie 1950g
więc wróciłam, z dobrymi wiadomościami, nic tam mi się nie rozszerza dalej więc luteinka jeszcze jakies 10 dni i pozniej odstawiamy

dziś jest dokladnie 35t 2d i Mały waży 2470g dokładnie

---------
byłam w LIDLu i kupiłam skarpeteczki 3 pary frotte za 7zł i rajstopki za 7zł też
ogólnie polecam bo grube, mięciutkie, fajne

kupiłam też resztę rzeczy dla maluszka tzn wanienkę, buteleczkę, smoczek, pieluszki tetrowe i flanelowe i okrycia kąpielowe,
to spokojnie mogę polecić te Baby Ono okrycia (TAKIE i TAKIE kupiłam) - miłe, grube, ładne aplikacje
deneb3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 13:46   #1339
diatoma
Zadomowienie

dzień doberek
ja chyba zwariuje od tego siedzenia w domu. dobrze żę ktoś nas czasem odwiedza bo nie mam kontaktu z ludzmi. juz mnie głowa boli z braku tlenu. okno otwarte, tż się wscieka, mi gorąco jemu zimno, ech tam.
chyba mnie jakiś dół łapie...
Montii, Czarna gratuluję kolejnego tygodnia. czyli za tydzień zaczynacie 9 miesiąc ale to brzmi!!! a ja za tydzień zaczynam 8 takżę depczę Wam po piętach , hihi. liczy się od skończonego 36tc, bo 37 tc to dopiero jest ciąża donoszona, a wtedy moze sie juz zaczynać!!

Avikusia ja bym poszla do innego lekarza, bo rzeczywiście za 3 tyg moze byc problem z określeniem płci, bo dzidzi teraz szybko rosną.

sądzac po waszych wypowiedziach, chyba jako jedyna mam wózek bugaboo. on jest chyba najlżejszy, bo z gondola wazy niecałe 9kg,sam stelaż 6kg i prowadzi si e jednym palcem

Izabella mnie ten żółty jakoś nie kupuje i w ogóle bardziej skojarzyło mi się z wóżkiem dla chłopca, nie wiem czemu:/

12. 09. 2015 Tosia

Edytowane przez diatoma
Czas edycji: 2011-01-31 o 13:49
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-31, 13:46   #1340
n.ik.a
Zadomowienie

wanilia83 słodki, taki zgrabniutki i malutki. Zresztą laski wszystkie macie zajefajne brzuszki - też musze mój obfotografować, bo nie będę miała co wstawić do albumu Niuni
Montii gratki

coralady a na pupie jeansy h&m mama - mam takie same

iizabelaa ten kolor tez jest moim typem, bo właśnie chcę dla Niuńki fioletowy albo ładny delikatny róż - ostatnio to moje dwa ulubione kolory
ja zastanawiam się między 4 wózkami - x-lander, musty, brevi ovo i coneco - do dwóch pierwszych wiem, że pasuje fotelik maxi cosi, który dostanę od koleżanki wraz z adapterem niestety nie wiem jak jest w przypadku dwóc pozostałych wózków

odebrałam wyniki i chyba moja anemia się "wyanemiła" wyniki są dobre tylko RBC za niskie - po za tym przeciwciał nie wykryto, leukocyty w moczu też spadły do 1-2 tylko nie wiem o co kaman z próbami wątrobowymi AlAt 23U/l (<35) AspAt 27 U/l (<32)

a no i zrobiłam kolejnego ząbka- bez znieczulenia - ale 100 nie moja

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 13:48   #1341
87czarna
Zakorzenienie

deneb Super wieści ...a dzidzia już duża

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

diatoma dziękuję

Stary 2011-01-31, 13:54   #1342
trzyrazyi
Zadomowienie

iza to ty jeszcze pracujesz??Ktory masz tc.

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Ale mnie glowa zaczela bolec masakra
Stary 2011-01-31, 13:55   #1343
Ewelqa1985
Zadomowienie

nuna trzymam kciuki za poznanie płci

dziekuje za trzymanie kciukow zaciskajcie mocno bo mach ochote wyspac sie juz we wlasnym lozku

przyjeli na sale dziewczyne ktora bedzie 3 razy rodzic i chcac nie chcac slucham opowiesci o porodach ;/
a druga laske przyejli o 24 a o 10:30 zabrali na porodowke termin miala na 3.02 i nie moge sobie tego wyobrazic ze ona juz mam mala ze soba jakos nie ogarniam tego
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 13:58   #1344
Stysia71
Raczkowanie

Cytat:
iza to ty jeszcze pracujesz??Ktory masz tc.

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Ale mnie glowa zaczela bolec masakra

Ja też jeszcze codziennie pracuje normalnie i muszę zniżać krzesło żeby mi sie brzuch pod biurko zmieścił
Stysia71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 13:59   #1345
diatoma
Zadomowienie

Aha dziewczyny mające zgagę, już pisałam wcześniej o wodzie Zuber- śmierdząca z Krynicy. można kupić w większych marketach w butelkach pół litrowych. od tygodnia nie wiem co to zgaga. jak coś się zaczyna dziać, piję pół szklanki i jak ręką odjął. bez żadnych farmaceutyków!!!także polecam i nie ma się co męczyć.
w ogóle odstawiłam zupy, bo po 1 łyżce już czuję że mi tresć podchodzi.

Ewelqa i co Ci powiedzieli na obchodzie? wychodzisz jutro?

12. 09. 2015 Tosia
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 14:02   #1346
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Stysia71 Pokaż wiadomość
Ja też jeszcze codziennie pracuje normalnie i muszę zniżać krzesło żeby mi sie brzuch pod biurko zmieścił
I od poczatku ciazy prcaujesz???Ja caly czas pracowalam i gdyby nie to ze sie przeprowadzamy i do konca nie bylo wiadomo kiedy sie przeprowadzimy to pewnie tez bym pracowala...bo w domu mnie cholera bierze takie nudy.....gdybym kiwedzial ze dopiero teraz przeprowadzka to bym pracowala bo i tak nie mam sie czym zajac poki mieszkania nie zmienimy
Stary 2011-01-31, 14:05   #1347
Ewelqa1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość

Ewelqa i co Ci powiedzieli na obchodzie? wychodzisz jutro?
wiec zbdal mnie lekarz "wylapal"palcami szyjke doslowie zlapal ja w 2 palce powiedzial ze jest lepiej zmniejszyl mi kroplowke tzn. dawke magnezu i powiedzial ze powinnam jutro wyjsc o ile nic sie nie zmieni takze zaciskac kciuki dziewczyny bo mam dosc tego szpitalnego lozka

Edytowane przez Ewelqa1985
Czas edycji: 2011-01-31 o 14:07
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 14:05   #1348
wikakika
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Stysia71 Pokaż wiadomość
Haha..ja tez robie to samo, jak narazie brzucho sie miesci, ale nie wiem jak dlugo
wikakika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 14:17   #1349
bosti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ewelqa1985 Pokaż wiadomość
wiec zbdal mnie lekarz "wylapal"palcami szyjke doslowie zlapal ja w 2 palce powiedzial ze jest lepiej zmniejszyl mi kroplowke tzn. dawke magnezu i powiedzial ze powinnam jutro wyjsc o ile nic sie nie zmieni takze zaciskac kciuki dziewczyny bo mam dosc tego szpitalnego lozka
boli coś takiego?? bo jak czytałam, to mnie dreszcze przeszły

dziewczyny, co już rodził - jak się bada rozwarcie szyjki?? jakoś trochę mnie to przeraża, pewnie nieprzyjemne

miarą człowieczeństwa jest nasz stosunek do zwierząt

http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv731aikhjqs.png
bosti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 14:19   #1350
iweczka
Zakorzenienie

deneb, to maleństwo pewnie do 3 kg dociągnie
ja idę w przyszlym tygodniu, ciekawe jaka waga będzie u mojej brzdąca

diatoma, jutro chyba polecę do carrefoura i poszukam tej śmierdzacej wody, bo juz nie daję rady......

ewelqa- trzymamy kciuki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości