Rain już z mężem w lutym gania, my nie mamy dość gadania-PM 2011,cz.30 - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-31, 13:49   #2191
Stysik
Zakorzenienie

Dot.: Rain już z mężem w lutym gania, my nie mamy dość gadania-PM 2011,cz.30

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość

moj jak sobie popije to mowi mi po raz milionowy ta sama historie
mój jak wypije też mi różne rzeczy opowiada ale że nie rozumiem to nie wiem czy przypadkiem ciągle tego samego nie mówi

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 13:52   #2192
magbes
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

wow!

Cytat:
Napisane przez ancys_krakow Pokaż wiadomość
Dla Ciebie to już NOBEL a nie oskar
hehe ..... no troche juz razem przezylismy.... ale wydaje mi sie jak by to bylo wczoraj,,te podchody,,,pierwsze spotkania itp
magbes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 13:53   #2193
natalontko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość

Ooo duże zróżnicowanie Kevin tak po Amerykańsku a Antoni po Staropolskiemu niezły mix
Pozdrawiam
bo oni mieszkaja w stanach a oby dwoje sa polakami stad ten mix
Cytat:
Musze się trochę wyżalić... Od razu mówię, jak komuś się nie chce niech nie czyta... Po prostu musiałam to wywalić na "światło dzienne"

W dodatku, budowa domu trochę trwa, więc u którychś rodziców będziemy musieli jakiś czas mieszkać i tu jest problem bo ja nie chcę u D. bo jego rodzice palą papierosy (i to wszędzie) i to dużą ilość, nawet wyprane rzeczy walą fajkami, bo suszą sie na korytarzu, poza tym jest mało miejsca:/ a D. nie chce u mnie (w sumie mu się nie dziwię) bo mieszkamy w 2 piętrowym domu, z dziadkami, którzy lubią wszystko wiedzieć w dodatku babcia gotuje obiady (bo tak już zostało od czasów jak z siostrą do szkoły chodziłyśmy, a mama pracowała), w ogóle jest u nas dość dziwnie z podziałem pracy, bo dziadek lubi wszystko robić (np. przywozić drzewo do piwnicy na palenie w piecu) a potem narzeka że mój tata nic nie robi itd. Dziadka nie da się już zmienić, a ja nie chcę, żebyśmy się kłócili... Dużym plusem natomiast jest to że mam duży pokój i jeszcze jeden do dyspozycji który jest na razie niedokończony...
Dzisiaj tak zaczęłam myśleć, że lepiej będzie chyba jak ja ustąpię... i zamieszkamy u D., ale wiem, że to się mojej mamie nie spodoba... Bo wtedy u nas zrobi się pusto strasznie ach... mam taki mętlik w głowie
mam tak samo w domu mielismy mieszkac z rodzicami ale ze M. nie chcial ja w sumie tez, to remontujemy strych i bedziemy mieli osobne mieszkanie

My w kwietniu mamy 6 lat. A z tesciowa rzadko rozmawiam wiec narazie jest na pani. Jak mi zaproponuje jak mam sie do niej zwracac to bede tak mowic, pewnie dlatego ze my sie bardzo malo widzimy

Edytowane przez natalontko
Czas edycji: 2011-01-31 o 13:55
natalontko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 13:54   #2194
cobra115
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
jestem ale szybciutko pisz :p

Karola, my też 6 lat 6 lutego nam stuknie
ja 6 rocznice mam w dzień ślubu TŻ to tak sprytnie wykombinował

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
cobra, no ciężko coś doradzić. A nie myśleliście w ogóle, żeby wybudować się na SWOJEJ działce, a nie na wspólnej z siostrą Twoją czy TŻ. A może warto porozmawiać z jedną siostrą i z drugą jak one sobie to wyobrażają. Czy będą chciały w przyszłości mieszkać z Wami w bliźniaku, a jeśli nie to jak z ewentualną spłatą ich części działki. Wiesz, to są bardzo poważne sprawy i bez takich rozmów nie ma co podejmować decyzji, aby później niepotrzebnie nie tracić nerwów na kłótnie. Na Twoim miejscu najpierw porozmawiałabym z ewentualnymi "wspólnikami" posiadanego bliźniaka. Co do mieszkania z rodzicami - ja bym wybrała wynajmowanie, byleby nie z rodzicami ;>
No myśmy myśleli o wynajmie, ale wiesz jak dojdzie rata kredytu do spłacania to nie wiem z czego byśmy się utrzymywali
Dzięki za opinie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Ja się zbieram, ze pół godziny mamy busa, mam nadzieję, że znajdziemy TE obrączki

Stysiu masz rację, najlepiej pogadać z mamą...
Stary 2011-01-31, 13:54   #2195
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalontko Pokaż wiadomość

mam tak samo w domu mielismy mieszkac z rodzicami ale ze M. nie chcial ja w sumie tez, to remontujemy strych i bedziemy mieli osobne mieszkanie
nie wiem czemu tak późno na to wpadliście

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 13:54   #2196
ancys_krakow
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magbes Pokaż wiadomość

hehe ..... no troche juz razem przezylismy.... ale wydaje mi sie jak by to bylo wczoraj,,te podchody,,,pierwsze spotkania itp
Zleciało oj zleciało.. ale tak cudownie wracac do tego we wspomnieniach

Aniołek 8t[*] 13.01.2012

Powietrze pachniało jak malinowa mamba..
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110625030213.html
ancys_krakow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 13:56   #2197
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 222aniolek Pokaż wiadomość
A pochwalcie się Kobitki co planujecie na walentynki???
Widziałam te spinki do koszuli... ŚWIETNE!!! Tylko mój nie ma żadnej koszuli na spinki ;/
Moj wlasnie tez nie dorobil sie takiej koszuli To dobry pomysl na prezent.

A na walentynki (nasza rocznica zareczyn), planujemy jechac w to samo miejsce gdzie sie zareczylismy-hotel. A jak nie, to jakas kolacyjka przy swiecach

Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
ale superrr
ja wymyśoiłam w sypialni dwie ściany turkusowe i 2 ściany wytapetowane w brązowo waniliowe pasy
Uwielbiam to polaczenie kolorow: turkus + braz

Cytat:
Musze się trochę wyżalić... Od razu mówię, jak komuś się nie chce niech nie czyta... Po prostu musiałam to wywalić na "światło dzienne"
Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
cobra, no ciężko coś doradzić. A nie myśleliście w ogóle, żeby wybudować się na SWOJEJ działce, a nie na wspólnej z siostrą Twoją czy TŻ. A może warto porozmawiać z jedną siostrą i z drugą jak one sobie to wyobrażają. Czy będą chciały w przyszłości mieszkać z Wami w bliźniaku, a jeśli nie to jak z ewentualną spłatą ich części działki. Wiesz, to są bardzo poważne sprawy i bez takich rozmów nie ma co podejmować decyzji, aby później niepotrzebnie nie tracić nerwów na kłótnie. Na Twoim miejscu najpierw porozmawiałabym z ewentualnymi "wspólnikami" posiadanego bliźniaka. Co do mieszkania z rodzicami - ja bym wybrała wynajmowanie, byleby nie z rodzicami ;>
Cobra, ja sie podpisze pod ta wypowiedzia obiema rekami
Uwazam, ze powinnas wlasnie tak zrobic.

Cytat:
wow brzmi zachęcająco uważaj bo skorzystam hehe

a co do mojej Teściowej to ostatnio sie zdziwiłam ze brala moja strone a nie swojego syna wiec mam nadzieje ze będzie obiektywna :P jak sie kiedys posprzeczalismy i mój M siedział z tel i sie fochował i nie chciał do mnie napisac to Ona podobno mówi do Niego - " synu nie przeginaj, masz taka fajna Dziewczynę to nie psuj tego swoimi fochami, no już pisz i jedź do niej :P"
Madra kobieta

Cytat:
a co do stazu zwiazku to nam w tym roku leci 11 rok!! o matko,,,stare dobre malzenstwo
U mnie tak samo
Stary 2011-01-31, 13:58   #2198
natalontko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
nie wiem czemu tak późno na to wpadliście
po pierwsze nie myslelismy o mieszkaniu wczesniej, a po drugie ja bylam glupia i robilam problem, bo strych nie nasz itd. Wystarczylo jedno starcie z mama i zmienilam zdanie
Stary 2011-01-31, 14:02   #2199
ancys_krakow
Zadomowienie

Cytat:

Już kiedyś pisałam, że mamy z D. problem jeśli chodzi o wspólne mieszkanie. Na razie mieszkamy osobno, tylko czasami u siebie nocujemy. No ale po ślubie wypadałoby już mieszkać razem Jesteśmy praktycznie zdecydowani na budowę domu. Ponieważ na działce którą TŻ dostał od babci, nie można się budować (może się to za 5lat zmieni), jego rodzice, rzucili pomysłem aby zburzyć budynek gospodarczy i garaż które stoją na ich dużej działce i tam się budować, najlepiej bliźniaka, z siosrtą D. z tym że wszystko osobno (!) media, płot itd. Jak moja mama usłyszała, że bliźniak to wpadła w panikę bo obecnie mieszkamy w bliźniaku z ciocią, z tym że nie ma równego podziału i w związku z tym są same problemy, bo ciocia chce swoją część sprzedać itd. Mamie nie da się wytłumaczyć, że wszystko będzie osobno... Od razu zaczęła gadać, czemu nie chcemy się budować na tej działce niedaleko mojego domu (należy do rodziców), nic by nie było w tym dziwnego, gdyby nie to, że ja już wcześniej pytałam o tą działkę, i mama powiedziała, że to jest dla mnie i dla siostry ale działka jest na tyle mała, że nie da się jej na pół podzielić... więc myślałam, że po prostu jeśli będziemy chcieli się budować, to będę musiała siostrze ją spłacić... a to wiąże się z dodatkowymi kosztami. A ona ostatnio mówi że Aneta na pewno nie będzie się tam chciała budować itd. Kompletnie jej nie rozumiem. Z mojej strony wygląda to tak, że ona chce mnie zatrzymać jak najbliżej domu. A ja nie do końca tego chcę, bo wiem, że gdybyśmy widywały się mniej nasze stosunki byłyby dużo lepsze (bo co za dużo to niezdrowo)... Już sama nie wiem co robić...

W dodatku, budowa domu trochę trwa, więc u którychś rodziców będziemy musieli jakiś czas mieszkać i tu jest problem bo ja nie chcę u D. bo jego rodzice palą papierosy (i to wszędzie) i to dużą ilość, nawet wyprane rzeczy walą fajkami, bo suszą sie na korytarzu, poza tym jest mało miejsca:/ a D. nie chce u mnie (w sumie mu się nie dziwię) bo mieszkamy w 2 piętrowym domu, z dziadkami, którzy lubią wszystko wiedzieć w dodatku babcia gotuje obiady (bo tak już zostało od czasów jak z siostrą do szkoły chodziłyśmy, a mama pracowała), w ogóle jest u nas dość dziwnie z podziałem pracy, bo dziadek lubi wszystko robić (np. przywozić drzewo do piwnicy na palenie w piecu) a potem narzeka że mój tata nic nie robi itd. Dziadka nie da się już zmienić, a ja nie chcę, żebyśmy się kłócili... Dużym plusem natomiast jest to że mam duży pokój i jeszcze jeden do dyspozycji który jest na razie niedokończony...
Dzisiaj tak zaczęłam myśleć, że lepiej będzie chyba jak ja ustąpię... i zamieszkamy u D., ale wiem, że to się mojej mamie nie spodoba... Bo wtedy u nas zrobi się pusto strasznie ach... mam taki mętlik w głowie

Jakąkolwiek decyzje podejmiecie podejmijcie ją razem, ale nie na zasadzie ja Tobie ustąpię.. bo potem za każdym razem będziecie sobie to wypominać..

My też nie mamy kolorowo, też po ślubie ruszamy z budową domu no ale za nim się wybudujemy będziemy mieszkać u rodziców tż.. na parterze mieszka siostra tż ze swoim chłopakiem a piętrze my z teściami.. co prawda jest jeszcze jedno pietro do wykoczenia ale szkoda nam ladowac kasy tam a potem to zostawiac.. wiec jakos się wymeczymy w tym jednym pokoju.. przynajmniej mam taka nadzieje.. u mnie warunkow nie ma 2 pokoje w bloku wiec bylo by za ciasno.. na wsi wiadomo zawsze to sie wyjdzie to kolo domu i juz inaczej..

Aniołek 8t[*] 13.01.2012

Stary 2011-01-31, 14:16   #2200
ancys_krakow
Zadomowienie

Mój przyszły maż..

Aniołek 8t[*] 13.01.2012

Edytowane przez ancys_krakow
Czas edycji: 2011-01-31 o 14:54
Stary 2011-01-31, 14:22   #2201
cobra115
Zakorzenienie

Gwiazdeczka dzięki za opinię

Cytat:

Jakąkolwiek decyzje podejmiecie podejmijcie ją razem, ale nie na zasadzie ja Tobie ustąpię.. bo potem za każdym razem będziecie sobie to wypominać..

My też nie mamy kolorowo, też po ślubie ruszamy z budową domu no ale za nim się wybudujemy będziemy mieszkać u rodziców tż.. na parterze mieszka siostra tż ze swoim chłopakiem a piętrze my z teściami.. co prawda jest jeszcze jedno pietro do wykoczenia ale szkoda nam ladowac kasy tam a potem to zostawiac.. wiec jakos się wymeczymy w tym jednym pokoju.. przynajmniej mam taka nadzieje.. u mnie warunkow nie ma 2 pokoje w bloku wiec bylo by za ciasno.. na wsi wiadomo zawsze to sie wyjdzie to kolo domu i juz inaczej..
a nie boisz się że będziecie się sprzeczać z teściami??

Dziękuję wszystkim za pomoc, bo jakoś samej męczyć się z tymi myślami nie jest łatwo...
Stary 2011-01-31, 14:23   #2202
magbes
Zadomowienie

Cytat:
Zleciało oj zleciało.. ale tak cudownie wracac do tego we wspomnieniach
oooj taaaaak

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
U mnie tak samo
:brawo:
Stary 2011-01-31, 14:24   #2203
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
no nic jakoś z Tobą wytrzymamy

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
cześć nadrobiłam po łebkach

ja mam zapisane takie dekoracje
Podobaja mi się Na czarnym aucie beda super wyglądac
Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
u mnie ja będę stroić sobie klatkę.
miałam okazję zobaczyć w górach jak wygląda przed ślubem. orkiestra pod domem, przystrojony dom, pełno ludzi pod domem - sąsiadów. a świadkowie chodzą z wódką, przystawkami - kiełbasą, szynką, ciastem i częstują wszystkich
U mnie nie bedzie orkiestry ani sąsiadów pod domem. A już tym bardziej kiełbach i szynki
Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość
dziewczyny co do wloswo to ja tez namietnie zapuszczam ale farbuje od dluzszego czasu na blond a mam ciezkie wlosy do farbowania bo farby mi nie łapia i musze rozjasniac je, wiec mam troche zniszczone i musze podcinac. STosuje co mycie duzo maseczek, waxu, maseczke regenerujaca z Chi, i jakies inne mocne fryzjerskie. Ogolnie musialabym jeszcze sciac wszedzie z 5 cm ale moj fryzjer powiedzial ze nie da rady bo u gory beda bardzo krotkie i beda wychodzily i przeszkadzaly wiec dopiero sie zetne po slubie, a juz sie doczekac nie umiem!! wczoraj jakas dziewczyna pokazywala swoje ktotkie wlosy i ze fryzjerka jje nie umi nic zrobic noi dzis mi sie snilo ze w koncu sie scielam na tak krotko ale bylam szczesliwa
Ja mam proste, nie cieniowane do łopatek więc nie powinno byc problemów.
Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
a ja ostatnio znalazłam takie spinki
http://allegro.pl/i-love-my-wife-spi...429065113.html
fajowe.
Cytat:
Ojej dlaczego jesli mozna spytac ? jakieś złe kontakty ?
Jest osoba fałszywą, obgaduje każdego za jego plecami (pewnie i mnie), wtraca się we wszystko, jest nachalna, wscibska.
Tylko jej zdanie sie liczy. A ja sobie nie pozwolę wejśc na głowę i jesli mam swoje zdanie to go bronie. Tak samo jest teraz gdy mamy coś z TŻtem ustalone ale jej sie nie podoba więc gnebi go tygodniami żeby zmienił zdanie. Nie lubie jej tak samo jak ona nie lubi mnie. Na szczescie mój TŻ tez jej nie znosi, bo ciągle uprzyksza mu życie. Więc dlatego nigdy nie bedzie ona dla mnie matką!

Nic mi sie nie chce

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 14:27   #2204
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Cytat:
Mój przyszły maż..
A Twój "przyszły mąż" nie miał nic przeciwko,byś umieszczała jego zdjęcie na,jakby nie patrzeć,kobiecym forum? Każdy wejdzie i będzie widział...
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 14:27   #2205
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Mój przyszły maż..
Ja bym mojego w muche nie ubrała
Cytat:
Gwiazdeczka dzięki za opinię

a nie boisz się że będziecie się sprzeczać z teściami??

Dziękuję wszystkim za pomoc, bo jakoś samej męczyć się z tymi myślami nie jest łatwo...
Ja bym z teściami nie zamieszkała i to na jednym piętrze

- 25 kg
Stary 2011-01-31, 14:28   #2206
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Mój przyszły maż..
moj tez bedzie miał muchę

Edytowane przez karolinusienka
Czas edycji: 2011-01-31 o 14:32
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 14:28   #2207
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość

Ja bym z teściami nie zamieszkała i to na jednym piętrze
ja z teściową też nie
chociaż propozycja była już ze 2 lata temu
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 14:29   #2208
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Mnie się muchy nie podobają. Poza tym,nie każdemu pasują
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 14:31   #2209
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
ja z teściową też nie
moja nam zaproponowała, ze po slubie oddadza nam swoj pokoj

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;24749203]Mnie się muchy nie podobają. Poza tym,nie każdemu pasują[/QUOTE]
mi tez sie nie podobaja, ale jak zobaczyłam P w muszce juz mi sie spodobały
Stary 2011-01-31, 14:32   #2210
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;24749130]A Twój "przyszły mąż" nie miał nic przeciwko,byś umieszczała jego zdjęcie na,jakby nie patrzeć,kobiecym forum? Każdy wejdzie i będzie widział...[/QUOTE]
Mój by mnie zabił

ancys a moge spytac ile twój narzeczony ma lat, bo strasznie młodziutko wygląda

- 25 kg
Stary 2011-01-31, 14:32   #2211
cobra115
Zakorzenienie

ancyś no robi wrażenie a ten garniak jest z połyskiem czy mi się tylko tak wydaje??

TŻ zna mnie na wylot prosił żebym do niego dziś przyszła, a ja że nie chce mi się z domu wychodzić itd... to mnie przekupił przecież nie mogę się oprzeć wizycie w jednej z lepszych cukierni w mieście

Muszę z nim pogadać o tym wspólnym mieszkaniu...
Stary 2011-01-31, 14:34   #2212
Bounty_
Rozeznanie

Cytat:

ancys a moge spytac ile twój narzeczony ma lat, bo strasznie młodziutko wygląda
o to samo miałam pytać
ahh ta ciekawość
Stary 2011-01-31, 14:34   #2213
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
ancyś no robi wrażenie a ten garniak jest z połyskiem czy mi się tylko tak wydaje??

TŻ zna mnie na wylot prosił żebym do niego dziś przyszła, a ja że nie chce mi się z domu wychodzić itd... to mnie przekupił przecież nie mogę się oprzeć wizycie w jednej z lepszych cukierni w mieście

Muszę z nim pogadać o tym wspólnym mieszkaniu...
no prosze...zna Twoje słabe strony

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Bounty_ Pokaż wiadomość
o to samo miałam pytać
ahh ta ciekawość
babska....
Stary 2011-01-31, 14:36   #2214
magbes
Zadomowienie

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;24749203]Mnie się muchy nie podobają. Poza tym,nie każdemu pasują[/QUOTE]
mi generalnie tez,,ale ile ludzi tyle gustow jednym pasuja innym nie itd
ja mysle ze moj TZ bedzie mial ciemny gajerek, koszule,,,kamizelke ecru jak moja suknia i musznik czy jak sie tam zwie to takie krotkie,,nie krawat nie mucha,,,tylko takie cos....krotsze od krawata...
Stary 2011-01-31, 14:36   #2215
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
ja z teściową też nie
Moja tesciowa mieszka w jednej z najbardziej kryminogennych dzielnic w moim mieście. Kiedys zaproponowała że oni sie wyprowadza i zostawią nam tam mieszkanie. Na co odparłam że nawet za darmo bym tam nie zamieszkała Jak tam można wychowywać dzieci jak wszedzie pija i ćpają, są meliny ze sirytusem i kradzionym sprzetem rtv. Nawet raz nalot CBŚ widziałam

- 25 kg
Stary 2011-01-31, 14:37   #2216
natalontko
Zakorzenienie

jestem tego samego zdania
Stary 2011-01-31, 14:38   #2217
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Moja tesciowa mieszka w jednej z najbardziej kryminogennych dzielnic w moim mieście. Kiedys zaproponowała że oni sie wyprowadza i zostawią nam tam mieszkanie. Na co odparłam że nawet za darmo bym tam nie zamieszkała Jak tam można wychowywać dzieci jak wszedzie pija i ćpają, są meliny ze sirytusem i kradzionym sprzetem rtv. Nawet raz nalot CBŚ widziałam
wow

my u mojej byśmy mieli dwa mini pokoje
Stary 2011-01-31, 14:39   #2218
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
mi generalnie tez,,ale ile ludzi tyle gustow jednym pasuja innym nie itd
ja mysle ze moj TZ bedzie mial ciemny gajerek, koszule,,,kamizelke ecru jak moja suknia i musznik czy jak sie tam zwie to takie krotkie,,nie krawat nie mucha,,,tylko takie cos....krotsze od krawata...
To się zwie musznik

A pamiętam jak mój studniówkowy partner wyskoczył w muszce
Myślałam że padne

- 25 kg
Stary 2011-01-31, 14:40   #2219
natalontko
Zakorzenienie

Cytat:
moj bedzie mial tez taki zestaw tylko ze biala a nie ecru

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Cytat:
Stary 2011-01-31, 14:40   #2220
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalontko Pokaż wiadomość
moj bedzie mial tez taki zestaw tylko ze biala a nie ecru
a mój nie wiem "bo jest czas"

za to tata kupił piękny garnitur, koszulę i buty
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości