![]() |
#1081 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Świeży wygląd , pastelowe kolory. Świeżynki część III
wyslane
![]() tez mam tylko jedna pare dobrych jeansow. nie mam kompletnie motywacji do nauki. siedze nad ksiazkami i nic mi nie wchodzi do glowy. ![]()
![]() |
#1082 |
Raczkowanie
|
Torebka nie w moim stylu
![]() Ja zamówiłam sobie torebkę, szytą z wybranej przeze mnie tkaniny i na wybrany dostępny krój. Przypadkiem trafiłam na aukcję pewnej dziewczyny allegro, weszłam na jej stronę internetową, i skontaktowałam się, bo torebki mnie urzekły. Podesłała mi materiały, wybrałam materiał + krój + aplikację do torebki. To mój drugi taki zakup poprzez ogłoszenie w necie. A każdy mi zazdrosci tej pierwszej, ta druga do mnie idzie już ![]() Nie wiem czy już było, bo nie jestem na bieżąco, choć staram się - macie wish listę na ten rok / wiosnę-lato?. Ja swoją zrobiłam, i już parę rzeczy z niej mam. Eh, a gdzie reszta, wybredna jestem, nie podoba mi się wiele rzeczy z obecnych trendów, przykład: kocham kwiatowe wzory, ale nie podoba mi się, że teraz jest tego mnogość, te kwiaty niekiedy takie dziwne, a ja szukam topu z kwiatami odzwierciedlającymi naturalne ![]() Teraz jak patrzę na ubrania dziewczyn na ulicach, to czasem mam wrażenie, że strasznie patrzą by być jak najbardziej "top".Oczywiscie, nie wszystkie, lecz mało jest wyjątków. Niektóre nie patrzą na to, czy coś im pasuje do wieku, gabarytów itp. tylko kupują bo chcą być trendy. ![]() A ja chodzę od sklepu do sklepu nieraz i nie mogę wybrać sobie niczego, bo nic mi się nie podoba. Obawiam się na wiosnę wysypu "pseudoświeżynek" ![]() ![]()
![]() |
#1083 |
Wtajemniczenie
|
Geranium - mozesz pokazac ta pierwsza? Zaintrygowalas mnie!
Ja poki co nie mam wish listy zapisuje tylko pojedyncze rzeczy. Na pewno musze kupic pelno kosmetykow, bo aktualne mi sie juz pokonczyly prawie. Poczynajac od maseczek i balsamow a konczac na korektorze pod oczy i cieniach.
![]() |
#1084 |
Zakorzenienie
|
Geranium, także chętnie bym zobaczyła
![]() Jestem w trakcie robienia listy moich must-have ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1085 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja w tamtym roku też pamiętam chorowałam na podobną torebkę też z Baty w kolorze nude, ale w końcu jej nie kupiłam, za to w tym roku zakupiłam świetną torebkę właśnie w kolorze nude. Piękna ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ostatnio kilka stron wcześniej bodajże ![]() Cytat:
![]() Listy tego co chcę mieć na wiosnę zrobiłam ze 2 miesiące temu i wszystko już zdobyłam. Na wisonę chce jeszcze sobie dokupić kilka par sandałków(uwielbiam ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1086 |
Raczkowanie
|
Pokażę Wam dwie od razu, jak ta druga mi przyjdzie.
Powiem tylko, że ta druga będzie świeżynkowa z aplikacją kwiatka. Allegro się przydaje i różne strony autorskie, takie perły się trafiają że na prawdę można mieć rzecz jedyna a każdy będzie Ci zazdroscił ![]() ![]() Polecam Wam serio takie rzeczy. Oszalałam na punkcie naszyjnika z lisci, kupiłam kolczyki większe w kolorze srebrnym, po czym stwierdziłam, że super w nich wyglądam, i zachciało mi się naszyjnika ![]() ![]() Będzie mi pasował do wielu rzeczy. poza tym... Jutro polowanko w sh ![]()
![]() |
#1087 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z tą torebką był niezły numer,bo jak ją pierwszy raz zobaczyłam to od razu na nią zachorowałam. Chodziłam za nią i chodziłam i nie mogłam się zdecydować bo kosztowała 420 zł. I tak pewnego dnia weszłam na stronę internetową Baty,patrzę a tam ta sama torebka za...270 zł ![]() ![]() ![]()
Champs ![]() Masz marzenia, które chcesz spełnić ?! To o nie zawalcz !... Edytowane przez Champs Czas edycji: 2011-01-31 o 00:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1088 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Bo w pizamie tez mozna wygladac jak sniezynka
![]() Jestem zakochana w tych kolorach! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1089 |
Zadomowienie
|
Nawiązując do nocnej wersji świeżynek
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1090 |
Zakorzenienie
|
Szkoda, że nie mam figury do takich ciuszków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1091 |
Raczkowanie
|
Polowanko zaliczone
![]() ![]() ![]() Dziś dzień dobroci dla Tżcika ![]() ![]() Poszliśmy na bazarek, i wchodząc w alejkę gdzie były męskie bokserki itp wzięłam Go za rękę i zaciągnęłam tam gdzie Mu podobały się kiedyś jak byliśmy razem pewne gatki ![]() Wybrałam dla Niego prezent na walentynki, i poinformowałam o tym, choc chciałam by miał niespodziankę. W tamtym roku nic nie dostał ode mnie, to rewanżyk w tym roku, prezent x2, jeden już wybrał, w drugi wtajemniczyć musiałam. Ale jaka radosc, wiedziałam że chciałby takie coś, a okazja poza tym będzie, 1,5 roku w lutym razem.
"Bo, to się jawi, nie istnieje wcale. To, czego nie ma, jest zawsze obecne". ... Edytowane przez Geranium Czas edycji: 2011-01-31 o 11:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1092 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() kupujecie sobie prezenty na walentynki? dzisiaj koleżanka powiedziała mi, że tż kupi jej na walentynki sukienkę, którą sobie wybierze, dla mnie wydaje się to dziwne. Ja z moim tż co roku na zmianę przygotowujemy kolację przy świecach, jakiś prezencik do tego (nie żaden ciuszek, do tej pory pojawiła się gra erotyczna, wisiorek z serduszkiem, czekoladki- każda była podpisana "kocham Cię za..." i tym podobne prezenty). Rozumiem kupno bokserek, czy jakiegoś innego drobiazgu, ale pójście na zakupy z zamiarem wybrania sobie prezentu walentynkowego w postaci sukienki już nie. Prezent na taką okazję powinien być dany od serca ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1093 |
BAN stały
|
My nie robimy, bo ja nie lubie tego swieta. A zeby dostac prezent nie musi byc zadne swieto, TŻ ciagle mi kupuje jakies ciuszki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1094 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I My czasem kupujemy sobie prezenty które sami sobie wybraliśmy. To nie jest tak, że odbębniamy to święto-14 luty, ale my osobiscie wolimy prezenty, które będą funkcjonalne, lecz zdarzają się drobiazgi też ![]() W tym roku na walentynki wybieraliśmy prezenty sami, i na te gwiazdkę też. Ja na walentynki robię biszkopt z nadzieniem i polewą + napis z literek + może zakąska. On tez coś zadeklarował że zrobi. No i prezent ode mnie, niespodziankę, o której nie powiem Mu aż do ostatniej chwili. Np. na urodziny kupiłam Mu golarkę elektryczną philipsa + zestaw kosmetyków Nivea za ok. 100 zł skompletowany i nie miał pojęcia że dostanie to, nawet nie pytałam co chce ani On mi nic nie sugerował. A na rocznice to już w ogóle obustronnie się zaskoczyliśmy ![]() Ja na urodziny tak samo nie wiedziałam co dostane, nie pytałam się, od kiedy zabrakło mi kota płakałam bardzo o kota że chce mieć, to wiecie co ? kupił mi, maskotkę kota który miauczy ![]() Ja w tym roku wybrałam portfel, bo mój jest stary, nieporęczny i rozwala mi się. Nieromantyczny, ale funkcjonalny i wiem że będzie mi Go przypominał( sentymentalna jestem ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1095 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do kupowania sobie prezentów wybranych przez siebie, jestem jak najbardziej na tak - sami też tak robimy. W mojej wcześniejszych wypowiedzi chodziło mi o to, że nie uważam, że walentynki są odpowiednim świętem do kupna sukienki wybranej przez siebie. Uważam, że jest to na tyle specyficzne święto, że można kogoś gdzieś zaprosić, samemu coś ugotować, przygotować prezent własnoręcznie albo kupić jakiś drobiazg. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1096 |
Zadomowienie
|
![]() ![]()
![]() |
#1097 | |
Zakorzenienie
|
Papaya na pewno oczyszcza, kiedyś miałam jakąś maseczkę z papayą i super odświeżała cerę
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1098 |
Raczkowanie
|
Ja np. w tym że wybrałam portfel nie widzę nic nietakiego
![]() Prócz tego jest także przecież kartka na walentynki - wypisana własnoręcznie, a nie z kupionym wierszykiem i podpisana tylko. ja w tamtym roku dostałam wielka kartę, która jest u mnie na szafie, wpisaną przez Lubego. Była kolacja przygotowana przeze mnie, film, ogólnie miło było. Aczkolwiek znam przypadki, gdy dziewczynie nie chciało się jechać po prezent dla chłopaka i zleciła to swej przyjaciółce, która jechała po prezent dla swojego chłopaka, a w drodze telefonicznej uzgodniły, ze obydwa prezenty będą identyczne(bo po co szukać drugiego niech się biedna dziewczyna nie męczy), i ta leniwa co nie pojechała, nawet nie wypisała kartki, dała zafoliowaną;/ żal.
![]() |
#1099 |
Wtajemniczenie
|
Ja niestety Walentynek nie ochodze, poniewaz nie spotkalam jeszcze swojego tz-eta. Jeszcze sie znajdzie, mam nadzieje
![]() Z moja cera dzieje sie cos niedobrego. Blyszczy sie mimo podkladu, kiedys tak nie bylo. Nie wiem o co chodzi, moze dlatego, ze dawno zadnej maseczki nie robilam...
![]() |
#1100 |
Zakorzenienie
|
Geranium - Też się obawiam tego...
![]() ![]() ![]() Nie przepadam za walentynkami (; Jeśli ludzie się kochają to mogę to okazywać sobie nie tylko 14 lutego (; |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1101 |
Zakorzenienie
|
My jesteśmy razem ponad rok i nie obchodzimy specjalnie walentynek. W zeszłym roku kupiłam mu tylko dużą karteczkę i wypisałam na niej cytat piosenki. W tym roku planuje tylko coś upiec
![]() I także byłam dziś na polowaniu i w końcu kupiłam sobie czarne tregginsy. I do tego biały tanktop. Jestem z siebie strasznie zadowolona, bo ostatnio kupowałam masę rzeczy, do których nie mialam nic do skompletowania. Teraz doszłam do wniosku, że potrzebuję więcej rzeczy typu basic. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1102 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1103 |
Zakorzenienie
|
Ja tak miałam na przykład z marynarkami ostatnio. Wykosztowałam się na dwie, według mnie absolutnie cudowne i po prostu 'muszę je mieć', po czym stwierdziłam, że mam góra dwie bluzki, ktore mogę pod nie nałożyc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1104 |
Raczkowanie
|
ekomonika - tak, geranium to kwiat. Oznacza dobre maniery, lub szaleństwo.
Łowy pokaże Wam razem z ta torebką, opiszę wszystko i wrzucę w net. na razie ogranicza mnie transfer, który niedługo aby patrzeć jak mi blokną ![]() tanktop ? pierwszy raz słysze takie okreslenie, aż wygooglowac musiałam. ja to nazywam topem lub podkoszulką ![]()
![]() |
#1105 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też Walentynek nie obchodzę ![]() I moja cera obecnie to także koszmar. Dermatolog przepisała mi maści, po których mam tak wysuszoną i podrażnioną cerę... Strasznie to wygląda ![]() ![]() Dodaję fryzurkę - jak dla mnie bardzo swieżynkowa. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sangwiniczka, świetna fryzurka! Masz śliczny kolor włosów, podejrzewam, że farbowałaś ;>? Ale i tak bardzo ładny ![]() Edytowane przez carpaibex Czas edycji: 2011-01-31 o 18:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1107 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1108 |
Zakorzenienie
|
carpaibex - lubisz piec ? Bo ja uwielbiam
![]() ![]() geranium - aha, zawsze dobrze wiedzieć ![]() sangwiniczka - wiesz może jak taką fryzurę wykonać ? Bo fajna jest, owszem, to muszę przysnać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1109 |
Zakorzenienie
|
Ojej, myślałam, że to Ty
![]() Lubię, ale mam małe doświadczenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1110 |
Raczkowanie
|
Ale śliczna ta fryzurka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.