|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV
Cytat:
więc płacą.. aa trzynastki powinny być wypłacone do końca marca - pierwszego kwartału ale ale mogą wcześniej nie wiem jak płacili u was ale już jest prawie luty więc mogą pieniądze spływać a ja czekam na kumpele.. a jej nie ma i nie ma... na 17 byłyśmy umówione... jak ja to lubie...
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-01-31 o 16:29 |
|
|
|
|
#782 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV
Cytat:
![]() zmykam wyslac kartke i prezent chrzesnikowi
|
|
|
#783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe czy w ogóle przyjdą.. bo już kilka razy tak było - zaprosiliśmy ich na nasz ślub - zadzwoniła że ich nie będzie i się więcej nie odezwali, po urodzeniu pata 2 razy dzwonili że przyjdą w tygodniu i nie przychodzili, dziś się zapowiedzieli konkretnie a co będzie to nie wiem...
|
|
#785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
ja też ale jestem na tyle durna że się gniewać nie potrafię szybko wybaczam i zapominam.. i potem mam...
|
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
to trza mieć twardą dupe ktosiu
![]() ![]() ![]() a ja se czekam dalej.. bosko...
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe no właśnie
![]() Ja już bym chyba zadzwoniła do tej koleżanki, żeby się dowiedzieć czy jest sens dłużej czekać
|
|
|
|
#790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teeee przyszlii ehss buhahahaha co tam godzina spóźnienia
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-01-31 o 17:04 |
|
|
|
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Godzinka w tą czy w tą - szczęsliwi czasu nie liczą przecież ![]() Mąż mi kupił zestaw kolorowych cienkopisów żelowych z brokatem Ale mam wyżywkę na moich notatkach z zajęć, nikt nie będzie miał tak kolorowych jak ja
|
|
|
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
ktosiA brokatowe notatki beda? jak za czaso podstawowoki? oł yeahhhhh
|
|
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
Będą brokatowe a co
Właśnie wczoraj pani dr mówiła na zajeciach, że nie ma co się wstydzić kolorowych notatek w tym wieku, ponieważ kolor i obraz aktywuje prawą półkulę mózgową (tak często przez nas zaniedbywaną) a to poprawia efektywność uczenia się |
|
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
brokatowa ktosia hihihih
![]() tatus ma Zu 20 minut i juz ma jej dosc haha a ja z nia caly dzien spedzilam maaarud jeden i jak tu nie rwac wlosow z glowy przy takiej niespiacej krolewnie.
|
|
|
|
#795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ktosiowe notatki raczej ![]() Tatuś szybko wymiękł przy Zuzi To ile czasu mała przesypia w ciągu dnia i nocy?
|
|
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj w dzien przespala yhm............... liczac od momentu jak juz wstalysmy na dobre po 9tej
2godziny u mnie na rekach spala i 20 minut u tescia na rekach jak przyszedl nas odwiedzic. to takie spaniio-czuwanie bylo w sumie. a niby taki maluch 16godzin na dobre sypia |
|
|
|
#797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co bedzie tracić czas na spanie![]() A tak szczerze, to nie masz lekko kurcze A w łóżeczku Zuza nie chce sama spać?
|
|
|
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
łozeczko parzy w tylek
nawet jak ja odkladam z rak do lozeczka, zasnieta prawie twardym snem, delikatnie to po 5 minutach sie budzi i w ryk Musze nauczyc ja spania w lozeczku - ale to wymaga cierpliwosci - a ja nie mam jej jak ona taka marudna, we dwoje byloby latwiej ja nauczyc-a to wiaze sie z braniem jej na rece i uspokajanie jak zacznieplakac, i od nowa odlozyc, i tak w kolko az sie nauczy ze lozeczko jest do spania i jest w nim bezpiecznie - mozna tego dokonac w 3 dni lub dluzej. |
|
|
|
#799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo teraz ona pewnie tak marudzi ze zmęczenia, a że nie wiąże łózeczka ze spaniem to potem odstawia cyrki. W weekend mąż pracuje? Bo jeśli Ty nie masz cierpliwości, to może spróbujcie od weekendu, we dwójkę zawsze raźniej
Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2011-01-31 o 17:36 |
|
|
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
dzwoniła koleżanka, ona też ma kasę na koncie 1/3 wypłaty (bo pracuje tyle co ja) czyli to była 13-stka
Szczególnie, ze się nie spodziewałam tego. Myślałam, ze to po roku pracy A mąż w ogóle jest w szoku i myślał że to tak jednorazowo tylko ![]() Był kolega męża z pracy u nas wpadł na chwilę pożyczyć nawigację i od razu zobaczyć nasze mieszkanie. Wchodzi i mówi ooo ile miejsca a mąż "może niedługo się przyda" ja teki oczy na niego i mówię "jakie niedługo" na co kolega, że nie ma na co czekać, ona ma 31 lat i 2 letnie dziecko i żałuje, że tak późno . I wiecie... siedział u nas ponad godzinę i... mąż z nim tylko o dziecku gadał myślałam, ze padnę.
|
|
|
|
#801 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale spokojnie chodziło mi o szkołe konkretnie ![]() boszzz ta kobieca intuicja ![]() ![]() ![]() Cytat:
grrr a ja nienawidzę! Kiedyś z rodzicami imprezę przygotowaliśmy, bo znajomi mieli przyjść, jedzenia ful.... a oni nie przyszli, a telefon wyłączony! myslałam, że jak ich spotkam to ich rozerwę! ![]() Cytat:
Cytat:
mam cały pojemnik mazaków, flamastrów fluorescencyjnych iiii cienkopisów no i cały stół zajęty, bo wszystko rozłożone Cytat:
oby jak najszybciej dała rodzicom się wyspać!Cytat:
![]()
|
||||||
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
On ma czasami takie akcje. Ale na co dzień to ani słowa sam z siebie na ten temat nie powie. Tylko czasami tak wypali
Ale dziś to normalnie poleciał rozmawiali o: mleku modyfikowanym, skazie białkowej, pieluszkach ile wydają tak na dziecko mniej więcej.
|
|
|
|
#803 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Madzia ale Twój Tż naprawdę się wkręcił w dzidziusia
widzę ,że coraz gorzej z nim![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
kurcze już się gubie co gdzie piszę Tak więc w zeszłym tygodniu przypadkiem wpadłam na moją menagerkę,takie z niej wredne babsko ,że zawsze ją omijam szerokim łukiem...bo ona jest mega wścibska i zawsze mi się o wszystko wypytuje.No i tym razem było tak samo ,zaczęła się pytać o święta ,gdzie spędzałam itp. I od razu sobie pomyślałam,że jak zaraz wejdzie na temat Polski to jestem ugotowana i będę jej musiała powiedzieć ,że odchodzę.No i tak się oczywiście stało...Weszła na ten temat i spytała czy długo chcemy jeszcze tu zostać...więc jej powiedziałam ,że w ciągu 5 tygodni wyjeżdżamy,dodam ,że okres wypowiedzenia to 2 tygodnie i tak zamierzałam im wypowiedzieć umowę ,no ale po rozmowie z nią nie miałam wyjścia...A ta bicza nawet nie powiedziała powodzenia! W sumie mnie to nie zdziwiło...tylko powiedziała ,proszę ,żebyś nam dała okres wypowiedzenia najdłuższy jak się da I spytała się czy mamy dom w Polsce i czy rynek pracy w Polsce się ruszył ,na co jej odpowiedziałam ,że nie i że pewnie nigdy się nie ruszy a ona na mnie spojrzała jak na kompletną idiotkę ....ale po chwili dodałam,że dostałam pracę w zawodzie (kłamswto oczywiście ) dlatego wracamy...Tym sposobem ucięłam ta bezsensowną rozmowę ...a mój Tż mówi ,że od tego czasu ona go unika i nawet mu nie mówi dzień dobry...W piątek za to powiedziałam mojej kierowniczce ,że odchodzę i ta mimo iż wredotą dorównuje menagerce to się przynajmniej zachowała i powiedziała ,że życzy mi jak najlepiej i szkoda ,że odchodzę ,bo dobrze jej się ze mną pracowało. Cytat:
[ Cytat:
![]() żabcia taki tv to musi robić wrażenie ![]() ana 4 marca wracamy 2 dni przed moimi urodzinami
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-01-31 o 18:58 |
|||||
|
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
Zabcia no właśnie z tego wszystkiego zapomniałam napisać. wow jaki TV, nie dziwię się , że mąż szaleje
faceci to gadżeciarze przecież ![]() Atomufka mąż najchętniej już dziś by robił dziecko. Ale nie gdera mi nie truje, sam też praktycznie tematu nie zaczyna bo wie, że ja na razie nie chcę. Dobrze, że masz juz tę rozmowę za sobą. Dziewczyny macie może kiełkownicę?? coś w tym stylu??http://kielki.sklep.pl/index.php?pag...mart&Itemid=53 mi mąż ma jutro taką przywieźć bo podobno te kiełki to super zdrowa rzecz a ja lubie wcinac takie rzeczy
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2011-01-31 o 19:00 |
|
|
|
#805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba gdzieś ją wcisneliśmy przy przeprowadzce...Super sprawa,latem codziennie kiełki na śniadanie były pycha! Tylko tutaj to się nie sprawdzało tak jak w Polsce ,bo za mało swiatła....
|
|
|
|
|
#806 | |
|
Zakorzenienie
|
no zobaczymy jak sie bedzie prezentowalo w salonie
![]() Cytat:
hehehe a Twoj maz swietny ma bzika na punkcie dziecka fajnie z ta extra kasa
|
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
Atomufka ale korzystaliście z tego?? Ja jutro będę miała i mam sobie wybrac 3 rodzaje kiełków bo ma 3 poziomy. Na bank wezmę brokuł (bo ma 200 razy więcej substancji antyrakowych niż normalne brokuły) , fasolę mung i.... coś jeszcze
mąż ma troszkę tego w pracy co jeszcze polecasz??
|
|
|
|
#808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my mieliśmy rzeżuchę-ostra była i jakieś dwie ,ale nie pamiętam ,bo to było z 2 lata temu...też były 3 poziomy. Wiem,że jedne wyrastały a inne jakoś dziwnie gniły ![]() Tż mówi ,że gorczycę jeszcze mieliśmy i alfa alfa-czyli lucerna Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-01-31 o 19:38 |
|
|
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
i poszli ale było fajnie
wiem wiem walnięta jestem ale co mam zrobić znamy się od urodzenia ![]() ![]() ![]() super ![]() atomufka ta twoja szefowa... ehssss... szkoda słów... dobrze że chociaż ta druga zachowała się ok..
|
|
#810 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o ile dziecko nie ostudzi zapału, a raczej wstawanie do Niego ![]() Cytat:
![]() Powrót coraz bliżej dacie radę! Kto jak nie Wy ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- A ja właśnie kończę czytać książkę Kilanowskiej, z której wyciągnę wnioski do pracy lic. Fajna pozycja, co prawdę stara, ale można wyciągnąć ciekawe, życiowe rady odnośnie wychowania
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:47.

ale po 21 napisze mi czy ona też ma coś na koncie. ja w ogóle to jestem w szoku, bo myslałam, ze trzeba rok przepracować aby 13 dostać 

i jak tu nie rwac wlosow z glowy przy takiej niespiacej krolewnie.
myślałam, ze padnę.
I spytała się czy mamy dom w Polsce i czy rynek pracy w Polsce się ruszył ,na co jej odpowiedziałam ,że nie i że pewnie nigdy się nie ruszy