Miłośniczki Zary - część IV - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-01-31, 18:52   #481
funkystar87
Rozeznanie

Dot.: Miłośniczki Zary - część IV

Dziewczyny widziałyście jakąś fajna torebkę w Zarze, muszę kupić jakaś bo oddałam jedna na reklamacje i mi uwzględnili ale drugiej mi nie moga dac takiej same bo ich nie ma. I poszukuje w zastępstwie jakiejs, myslałam o tej plecionej co byly czarne i brązowe ale nie wiem czy jeszcze ją gdzies znajde. Co myslicie?
funkystar87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-31, 19:04   #482
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
tak, doskonale o tym wiem sęk w tym że do łodzi mam najbliżej

- pudrowych torebek z dzyndzelkiem brak (były czarne ale nie padłam przed nią na kolana - przed pudrową na pewno tak)
- marynarek pudrowych z czarnymi klapami brak
- mierzyłam tę różową sukienkę - na szczęście okazała się za krótka no i ten róż niestety jest baardzo barbiowaty (zdj 1 i 2)
- jakieś marynarki nude się pojawiły z wywijanymi mankietami w panterkę - (nie)stety XS leżała na mnie jak co najmniej L, nie lubię jak mam tak strasznie luźne rękawy w marynarce (zdj 3 i 4)
- z miejsca zakochałam się w pudrowej bluzce (ostatnio mogłąbym nosic tylko takie właśnie fasony) no i kupiłąm ją (zdj 5 i 6)
- nabyłam takie buty - nie wiem jeszcze do czego będę je nosic ale za 50 zł warto wypróbowac (zdj 7)
- sporo już nowej kolekcji, ale i tak czuję niedosyt

- masa przecenionych spodni (po 49zł)
Oj chyba się skuszę na tę sukienkę ja mała jestem, mam 164cm to może dłuższa będzie a że jestem zimową zimą to lubię takie cukierkowe barwy, na wieczór się nada, no i ma fason jaki lubię Podobasz mi się w niej Gabi, ale rozumiem, że kolor i długośc nie ta i Ci nie pasuje.
Pięknie Ci w tej bluzeczce z dekoltem w szpic super zakup! świetnie, że możesz nosić takie kolory, ja niestety mimo mojej sympatii do nich, wyglądam w nich tragicznie
No i sukienka fuksjowa cudna!

A jak tam wrażenia z Mango?

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-31, 19:05   #483
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez endorfina123 Pokaż wiadomość
też wczoraj mierzyłam tę sukienkę i o ile mojemu TŻtowi się podobała, tak ja czułam się "zbyt widoczna", kolor dla mnie za żarówiasty, gdyby była w kolorze fuksji ostatecznie zakupiłam czarną, myślę też, że nadaje się na codzień - kwestia doboru dodatków no i oczywiście preferowanego stylu
no właśnie ona jak najbardziej się nadaje na co dzień i ta żarówiasta też na co dzień
Stary 2011-01-31, 19:29   #484
mon9
Zakorzenienie

a ja dzisiaj przymierzałam taką sukienkę czarną ale S-ka za duża muszę XS-ki poszukać

Gabi też nie mogłam dzisiaj tej pudrowej znaleźć...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zara czarna sukienka.jpg (33,1 KB, 74 załadowań)
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-31, 19:30   #485
asik123456789
Zakorzenienie

Cytat:
też wczoraj mierzyłam tę sukienkę i o ile mojemu TŻtowi się podobała, tak ja czułam się "zbyt widoczna", kolor dla mnie za żarówiasty, gdyby była w kolorze fuksji ostatecznie zakupiłam czarną, myślę też, że nadaje się na codzień - kwestia doboru dodatków no i oczywiście preferowanego stylu
Cytat:
Napisane przez Iwonalodz Pokaż wiadomość
Oj chyba się skuszę na tę sukienkę ja mała jestem, mam 164cm to może dłuższa będzie a że jestem zimową zimą to lubię takie cukierkowe barwy, na wieczór się nada, no i ma fason jaki lubię Podobasz mi się w niej Gabi, ale rozumiem, że kolor i długośc nie ta i Ci nie pasuje.
Pięknie Ci w tej bluzeczce z dekoltem w szpic super zakup! świetnie, że możesz nosić takie kolory, ja niestety mimo mojej sympatii do nich, wyglądam w nich tragicznie

Ja jeszcze teraz poprzymierzalam te sukienke i chyba ja zostawie. Jedyne co mnie denerwuje to to ze jest krotka. Szkoda ze nie jest bardziej w fuksji ale ten kolor i tak jest fajny. Napewno nie pojde w niej na uczelnie Ale na impreze do ciemnych rajstop i jakis fajny naszyjnik lub paseczek i bedzie fajnie. Ja mam wlosy ciemny blond ale tez zimny typ urody i dlatego dobrze wygladam w tym kolorze. A latem zaloze do jakis ladnych bezowych sandalkow Czarna rzeczywiscie bardziej praktyczna. Ja ostatnio szaleje- kupuje wszystko na lato Moze jutro wstawie zdjecie w tej sukience bo dzisiaj juz za ciemno a sztuczne swiatlo nie pokazuje prawdziwego koloru. Kupilam jeszcze te buty. Tylko przeszlam sie w nich w domu i strasznie obcieraja. te paski nad pieta sa na gumce ale bardzo mocno wbijaja sie w stope. poza tym bardzo fajne. Tez na lato Szkoda tylko ze nie bylo w bezu Teraz jeszcze tylko chcialabym kupic jakas kurtke ale nie wiem czy warto kupowac czarna ze skory. Ale z drugiej strony nie mam pomyslu na inna... I jeszcze chcialabym torebke w jasnym bezu ale nigdzie mi sie nie podobaja
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2214001040_1_1_3.jpg (10,9 KB, 24 załadowań)
asik123456789 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-31, 19:45   #486
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwonalodz Pokaż wiadomość

W Mango super!!! Po stokroc lepiej niż w manu przestronnie, niewiele ludzi, wszystko ładnie wyeksponowane, wszystko można znalezc. W manu wkurzało mnie to, że wszystko upchane, ściśnięte, wąskie "uliczki" takie na pół ludzia Jedyny minus w porcie to zasłony/kotary w przymierzalni - straaaaasznie wysokie i ciężko je zasunąc Ogólnie bardzo mile jestem zaskoczona do tego stopnia że wyszłam z sukienką

a na sukienkę się skuś bo naprawdę jest śliczna i ubolewam nad tym że nie jest dłuższa ja też czuję się dobrze w takich wyrazistych kolorach (zwłaszcza latem do opalonej skóry)

ps. no padnę zaraz kupowałam w sephorze diorskin nude podkłąd żel-krem (bo mi się właśnie kończy) otwieram w domu i co?? to nie ten co chciałam!!! owszem jest napisane DIORSKIN nude ale jakiś inny, trzypaskowy nożesz ty......zadzwoniłąm, babka mnie przepraszała i oczywiście mogę wymienic ale kurde nie chce mi się znów zapierdzielac 80 km extra........

sorki za off ale komu jak nie WAM wyleję swoją frustrację

Edytowane przez gabi1234
Czas edycji: 2011-01-31 o 19:55
gabi1234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-31, 20:05   #487
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lenka799 Pokaż wiadomość
ja szczerze polecam - szczególnie te z działu Women...mam kilka par i są naprawde godne polecenia, wygodne, lekkie i wykonane z bardzo miękkiej skórki.
Dziękuję za odpowiedź

A co możecie powiedzieć o tych? Widziałyście na zywo?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg balerinki 1.jpg (86,4 KB, 76 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg balerinki 2.jpg (68,5 KB, 66 załadowań)

fablous jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-31, 20:13   #488
asik123456789
Zakorzenienie

Cytat:
W Mango super!!! Po stokroc lepiej niż w manu przestronnie, niewiele ludzi, wszystko ładnie wyeksponowane, wszystko można znalezc. W manu wkurzało mnie to, że wszystko upchane, ściśnięte, wąskie "uliczki" takie na pół ludzia Jedyny minus w porcie to zasłony/kotary w przymierzalni - straaaaasznie wysokie i ciężko je zasunąc Ogólnie bardzo mile jestem zaskoczona do tego stopnia że wyszłam z sukienką

a na sukienkę się skuś bo naprawdę jest śliczna i ubolewam nad tym że nie jest dłuższa ja też czuję się dobrze w takich wyrazistych kolorach (zwłaszcza latem do opalonej skóry)

ps. no padnę zaraz kupowałam w sephorze diorskin nude podkłąd żel-krem (bo mi się właśnie kończy) otwieram w domu i co?? to nie ten co chciałam!!! owszem jest napisane DIORSKIN nude ale jakiś inny, trzypaskowy nożesz ty......zadzwoniłąm, babka mnie przepraszała i oczywiście mogę wymienic ale kurde nie chce mi się znów zapierdzielac 80 km extra........

Nie dziwie Ci sie...tez bym sie ostro wkurzyla. Ostatnio chcialam kupic kamuflaz art deco zolty. Bardzo sie spieszylam wiec tylko rzucilam okiem na testery i najbardziej zolty (w sztucznym oswietleniu douglasa) wydawal sie nr 2. W domu patrze a on zielony Na nieszczescie juz go pomacalam wiec nie ma szans na zwrot. Niby nie duza strata ale zoty i tak musze kupic wiec za ten cholerny kamuflaz wyjdzie mi 100zl. Lepiej sie nie spieszyc Jak dobrze ze w zarze mozna zwracac A w takiej sephorze to pewnie zalezy na jaka konsultantke trafisz. Mozesz pojechac tydzien pozniej albo 2 i juz nie bedzie chciala Ci wymienic. Ja tez chce sobie kupic ten puderek. Jak wymienisz to daj znac jak sie sprawuje
Stary 2011-01-31, 20:13   #489
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Dziękuję za odpowiedź

A co możecie powiedzieć o tych? Widziałyście na zywo?
ja je nawet mierzyłam dziś (tylko w kawowym odcieniu - piękne ) tylko dla mnie za szerokie niestety były kosztują 49
Stary 2011-01-31, 20:16   #490
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
ja je nawet mierzyłam dziś (tylko w kawowym odcieniu - piękne ) tylko dla mnie za szerokie niestety były kosztują 49
te pierwsze? czy te drugie?
49zł? a ja chciałam na all klikać za 99zł...

czy jakaś dobra duszyczka mogłaby mi je kupić jeśli jeszcze się uchowały? rozmiar 37
bardzo proszę, ja do najbliższej Zary mam ponad 100km...

Stary 2011-01-31, 20:17   #491
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość
Nie dziwie Ci sie...tez bym sie ostro wkurzyla. Ostatnio chcialam kupic kamuflaz art deco zolty. Bardzo sie spieszylam wiec tylko rzucilam okiem na testery i najbardziej zolty (w sztucznym oswietleniu douglasa) wydawal sie nr 2. W domu patrze a on zielony Na nieszczescie juz go pomacalam wiec nie ma szans na zwrot. Niby nie duza strata ale zoty i tak musze kupic wiec za ten cholerny kamuflaz wyjdzie mi 100zl. Lepiej sie nie spieszyc Jak dobrze ze w zarze mozna zwracac A w takiej sephorze to pewnie zalezy na jaka konsultantke trafisz. Mozesz pojechac tydzien pozniej albo 2 i juz nie bedzie chciala Ci wymienic. Ja tez chce sobie kupic ten puderek. Jak wymienisz to daj znac jak sie sprawuje
on jest rewelacyjny!!! bo już go mam tylko włąśnie mi się kończy i chciałam wkłąd dokupic, bardzo polecam, ma świetną żelową konstystencję, idealnie się nakłąda pędzelkiem, no bomba!!!
paniusia MUSI mi wymienic, bo to nie z mojej winy nastąpiło - ja jej palcem dokładnie pokazywałam jaki (jeszcze uzgadniałyśmy dokładnie kolor bo teraz mam 022 a na lato przyda się ciut ciemniejszy) będę się wykłócac i już

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Cytat:

czy jakaś dobra duszyczka mogłaby mi je kupić jeśli jeszcze się uchowały? rozmiar 37
te drugie tylko że ja w np balerinkach zarowych muszę miec rozmiar większe niż zazwyczaj kupuję.....
Stary 2011-01-31, 20:21   #492
fablous
Zakorzenienie

Cytat:

te drugie tylko że ja w np balerinkach zarowych muszę miec rozmiar większe niż zazwyczaj kupuję.....
ja noszę 36/37 więc myślę, że w tym wypadku 37 będzie ok
Gabi nie wybierasz się może ponownie do Zary w najbliższym czasie?

Aha, i czy kojarzysz może w jakiej cenie są/były te baleirnki z pierwszego zdjęcia?

Stary 2011-01-31, 20:38   #493
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
ja noszę 36/37 więc myślę, że w tym wypadku 37 będzie ok
Gabi nie wybierasz się może ponownie do Zary w najbliższym czasie?

Aha, i czy kojarzysz może w jakiej cenie są/były te baleirnki z pierwszego zdjęcia?
a wybieram się wybieram muszę się wybrac na te pierwsze nie zwróciłam uwagi albo ich nie było po prostu, a które chcesz żeby ci kupic?
Stary 2011-01-31, 20:50   #494
delan0ue
Raczkowanie

Cytat:
zerknij na mój blog - tam mam z nią zestaw z dzisiaj (sukienka jest z atmosphere i właśnie taki odcień różu - fuksja - bym wolała w tej zarowej)
kiedy kupowałas ta piekna kurtke?? chce taka!!
delan0ue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-31, 20:58   #495
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
a wybieram się wybieram muszę się wybrac na te pierwsze nie zwróciłam uwagi albo ich nie było po prostu, a które chcesz żeby ci kupic?
jakby udało Ci się trafić na te pierwsze to mogłabyś kupić dla mnie 37? najchętniej właśnie czarne. bo te drugie chyba niestety będą za szerokie na mnie, mam bardzo szczupła stopę...
z góry bardzo Ci dziękuję Kochana za chęci

Stary 2011-01-31, 20:59   #496
asik123456789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudynkaa Pokaż wiadomość
Witam czy widziałyście może w Zarze jeszcze te kurteczki? telefonicznie nie udzielają informacji...wiecie może czy w Forum w Gliwicach są jeszcze... bardzo mi zależy dzięki za odpowiedź
Dzisiaj w poznanskiej plazie widzialam chyba z 10 wisialo. Jesli sie nie myle to 249zl.
Stary 2011-01-31, 21:04   #497
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez delan0ue Pokaż wiadomość
kiedy kupowałas ta piekna kurtke?? chce taka!!
tę z dzisiejszego wpisu? ojej ona jest zwykła najzwyklejsza z h&m, latem jakoś były

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Cytat:
jakby udało Ci się trafić na te pierwsze to mogłabyś kupić dla mnie 37? najchętniej właśnie czarne. bo te drugie chyba niestety będą za szerokie na mnie, mam bardzo szczupła stopę...
z góry bardzo Ci dziękuję Kochana za chęci
dobrze
Stary 2011-01-31, 21:11   #498
delan0ue
Raczkowanie

szkoda to te co były na divided takie ponizej 100 zł??
delan0ue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-31, 21:23   #499
fablous
Zakorzenienie

Cytat:

dobrze

ps. przepiękna ta sukienka z Twojego dzisiejszego posta na blogu
dawno ją kupowałaś? na allegro?

Stary 2011-01-31, 21:37   #500
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez delan0ue Pokaż wiadomość
szkoda to te co były na divided takie ponizej 100 zł??

chyba tak, mi ją przywiozła przyjaciółka z UK

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Cytat:

ps. przepiękna ta sukienka z Twojego dzisiejszego posta na blogu
dawno ją kupowałaś? na allegro?
dziękuję oj ze 2 lata już będzie
Stary 2011-01-31, 21:50   #501
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
omg.. z tego co słyszę często w Sephorze zdarzają się takie pomyłki, trzeba 5 razy się upewniać, czy to na pewno to, co się chciało kupić
ja dziś dostałam sms -15% od S., coraz niższe te ich zniżki, najpierw po świętach zamiast 30% dali 25, teraz zamiast standardowych 20 jest 15..

ale żeby nie było całkiem nie na temat ile kosztuje ta pudrowa bluzka, na którą się skusiłaś?
no i muszę pochwalić Twój blog, jest świetny! z przyjemnością codziennie tam zaglądam
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-31, 21:54   #502
endorfina123
Wtajemniczenie

Cytat:

Gabi, Ty chyba też wysoka jesteś? Ja mam 178 cm i sukienka jest krótka, ale nie aż tak jak ta z plisowanym dołem w 3 kolorach (wiem, że masz w niej i tak doszyty pas, ale staram się zobrazować długość), wzięłam Mkę i będę ją zwężać, bo S na pewno byłaby za krótka, może dodatkowo trafiłam na dłuższy egzemplarz, mierzyłaś kilka sztuk? Bo jak wiadomo z długością w Zarze różnie to bywa

endorfina123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-31, 22:42   #503
druska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez latinka Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie wiecie kiedy pojawią się w SCC te torebki:
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...E%2BCITY%2BBAG
Byłam w tamtym tygodniu ale nie było nic z nowej kolekcji jeśli chodzi o torebki.
Ja je widziałam pierwszego dnia wyprzedaży - i nigdy pózniej

Cytat:
Napisane przez baajeczna2 Pokaż wiadomość
czemu ja jej nie widziałam w żadnej zarze?
Tez jej niestety nigdy nie widziałam

Ja dzisiaj kupiłam kolejna jedwabna tunike do kolekcji
druska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-31, 22:43   #504
asik123456789
Zakorzenienie

Kurcze...moglam przymierzyc bo byla jeszcze jedna M. Ale podejrzewam ze az tak sie dlugoscia nie roznia. a nie boisz sie ze jak zwezisz to straci fason?
Stary 2011-01-31, 23:33   #505
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Cytat:
W Mango super!!! Ogólnie bardzo mile jestem zaskoczona do tego stopnia że wyszłam z sukienką
Gabi, pochwal sie sukienka z Mango
P.S. dodalam blog do zakladek
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-01, 00:15   #506
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość
Ja jeszcze teraz poprzymierzalam te sukienke i chyba ja zostawie. Jedyne co mnie denerwuje to to ze jest krotka. Szkoda ze nie jest bardziej w fuksji ale ten kolor i tak jest fajny. Napewno nie pojde w niej na uczelnie Ale na impreze do ciemnych rajstop i jakis fajny naszyjnik lub paseczek i bedzie fajnie. Ja mam wlosy ciemny blond ale tez zimny typ urody i dlatego dobrze wygladam w tym kolorze. A latem zaloze do jakis ladnych bezowych sandalkow Czarna rzeczywiscie bardziej praktyczna. Ja ostatnio szaleje- kupuje wszystko na lato Moze jutro wstawie zdjecie w tej sukience bo dzisiaj juz za ciemno a sztuczne swiatlo nie pokazuje prawdziwego koloru. Kupilam jeszcze te buty. Tylko przeszlam sie w nich w domu i strasznie obcieraja. te paski nad pieta sa na gumce ale bardzo mocno wbijaja sie w stope. poza tym bardzo fajne. Tez na lato Szkoda tylko ze nie bylo w bezu Teraz jeszcze tylko chcialabym kupic jakas kurtke ale nie wiem czy warto kupowac czarna ze skory. Ale z drugiej strony nie mam pomyslu na inna... I jeszcze chcialabym torebke w jasnym bezu ale nigdzie mi sie nie podobaja
Och kusicielko Ty ja mam sesję, a Wy mi tutaj takie cuda
Pokaż się w niej!

Buty też fajne! piękne szpile szkoda, że ja jednak nie mogę Zarowych betonowych bucików nosić moje stopy sie buntują

Kurtka jasna skóra zimna ecru też bardzo ładnie wygląda, jeśli nie chcesz czarnej albo zimny ciemny brąz jeśli jesteś typem zimnym.

Cytat:
Ja też dużo przyjemniej się tam czuję
Mnie kusi t shirt czarny z Myszką Miki ale wciąż nad nim rozmyslam ja lubię zabawne t shirty do szpilek, ale ten w realu no nie padłam jednak

Cytat:
O! następna kusicielka
No nic od połowy lutego zaczynam oszczędzać to może gdzieś ją w biegu dorwę i przymierzę. Ale patrzę na stronkę i jednak boję się, że ona może być dla mnie za krótka, w sensie moich odczuć. Jak przymierzę, zdam relację

Cytat:

Oj przykro mi mnie też drażnią takie pomyłki z nieuwagi, niedpatrzenia

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!

Edytowane przez Iwonalodz
Czas edycji: 2011-02-01 o 00:17
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-01, 00:18   #507
Soline
Zadomowienie

Cytat:

fab jak chcesz, to też Ci mogę spojrzeć jutro mam zamiar się trochę odstresować w tej sesji, więc będę w Zarze i jak co, to mogę wziąć

Do pracy rodacy!

I shoot photos not people

Edytowane przez Soline
Czas edycji: 2011-02-01 o 00:19
Soline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-01, 01:35   #508
Kaska86
Zadomowienie

Cytat:
och śliczna!! to jest ta sama co ta pudrowa, która mi się tak podoba, a na którą braknie mi kasy ech życie jest niesprawiedliwe
Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
piękności jednak ta nude/pudrowa chyba bardziej do mnie przemawia
Ja ostatnio kupiłam pudrową torebkę z ALDO, więc tym razem stanęło na czarnej. U mnie z podatkiem kosztowała $120 - nieco taniej niż w Polsce.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ALDO.jpg (16,1 KB, 44 załadowań)
Why you mad? Cause I came up and I ain't changed.
Kaska86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-01, 08:33   #509
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
omg.. z tego co słyszę często w Sephorze zdarzają się takie pomyłki, trzeba 5 razy się upewniać, czy to na pewno to, co się chciało kupić
ja dziś dostałam sms -15% od S., coraz niższe te ich zniżki, najpierw po świętach zamiast 30% dali 25, teraz zamiast standardowych 20 jest 15..

ale żeby nie było całkiem nie na temat ile kosztuje ta pudrowa bluzka, na którą się skusiłaś?
no i muszę pochwalić Twój blog, jest świetny! z przyjemnością codziennie tam zaglądam
cieszę się bardzo,mam nadzieję że nie zawiodę i nie zrezygnuję z blogowania , bluzka kosztowała 129zł

---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

Cytat:
Gabi, Ty chyba też wysoka jesteś? Ja mam 178 cm i sukienka jest krótka, ale nie aż tak jak ta z plisowanym dołem w 3 kolorach (wiem, że masz w niej i tak doszyty pas, ale staram się zobrazować długość), wzięłam Mkę i będę ją zwężać, bo S na pewno byłaby za krótka, może dodatkowo trafiłam na dłuższy egzemplarz, mierzyłaś kilka sztuk? Bo jak wiadomo z długością w Zarze różnie to bywa
ja mam 171, mierzyłam Mkę bo S nie było, no wg mnie jest krótsza od tej za 199, jak się leciutko pochyliłam tomoja córka krzyknęła "o mamusiu jakie masz fajne dziś majtusie "

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Pani_Pusia Pokaż wiadomość
Gabi, pochwal sie sukienka z Mango
P.S. dodalam blog do zakladek
no pochwalę pochwalę już niedługo
PS. no nareszcie

Iwonka - koniecznie ją zmierz i obfotoc się

Edytowane przez gabi1234
Czas edycji: 2011-02-01 o 08:34
gabi1234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-01, 09:26   #510
katka_19
Wtajemniczenie

Hej Kochane,
szukam sukienki z Zary na takich grubszych ramiączach (szelkach) w kolorze pudrowym/nude -nabijaną różyczkami w tym samym kolorze.
Elegancka.
Czy wiecie może o którą mi chodzi i ile ona kosztuje?
Będe niezmiernie wdzięczna za odpis.

katka_19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości