|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -część V
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do stanu i pogody to główka do góry, już bliżej niż dalej, zaraz będzie wiosna ![]() Cytat:
jestem baaardzo ciekawa jak Ci wyszło ![]() Edit: kochane moje co myślcie o tych rzeczach? Kliknęłam sobie, obie po 19zł
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2011-01-31 o 22:20 |
|||
|
|
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
Snow
Tak juz przeczytalam i ciesze sie ze nie jestem sama kora tak mysli . A co do samopoczucia to pomalu wraca ale to nie to co wiosna w duszy. Ale jak mowisz blizej niz dalej. Dziekuje kochana. Asiulka za Ciebie tez trzymam kciuki. Pochwal sie jutro.
Basen 21.1.12 wt,cz,niedz. Cel-jeszcze 4kg mniej Abs 9/30 Edytowane przez Adzi07 Czas edycji: 2011-01-31 o 22:21 |
|
|
|
#3543 |
|
Raczkowanie
|
schodzę z czarnych włosów...
rozjasniałam włosy 5 razy... dawałam farbę platynowy blond... a i tak kurde wygląda to tak jak na załączonym zdjęciu. poradźcie mi coś na to.
Edytowane przez RapMussic Czas edycji: 2011-01-31 o 22:25 |
|
|
|
#3544 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki nałożyłam na próbę trochę farbki z orginalną wodą z pudełka na pasemko i nałożyłam czepek ciekawa jestem co wyjdzie
ucieszyłabym sie gdyby ten oks poradził sobie z moim odrostem .Kiedyś używałam londy jakieś 10lat temu i blond mi ładnie wychodził .poczekam i zobaczymy co wyjdzie ale może przetrzymam ją dłużej niż 30min?Snow bardzo ładne te ciuszki .bluzeczka delikatna ale ta koroneczka dodaje uroku i takiej ekstrawagancji kolorek też fajny twarzowy.
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała Edytowane przez asiabb1983 Czas edycji: 2011-01-31 o 22:30 |
|
|
|
#3545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o rany 5 razy! A w jakim czasie?;o
|
|
#3546 |
|
Raczkowanie
|
Hej, to znów ja. Poradziłam się dziś fryzjerki (w sprawie zejścia z rudego na jasny blond) i przy tak długich włosach jakie mam (sięgają mi jakieś 10 cm za ramiona) odradza mi dekolor a proponuje stopniowe farbowanie coraz jaśniejszymi farbami. Ale czy topozwoli mi usunąć rude refleksy?? Chciałabym być jasną blondynką jak szybko (i bezboleśnie) to możliwe
|
|
|
|
#3547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kapiel może trochę przesuszyc ale dekolor nie powinien zniszczyc No ale decyduj sama. snowhitee fajne ciuszki Yatamanka i jak włoski? Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-01-31 o 22:37 |
|
|
|
|
#3549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O podobne do moich ![]() Tylko moje nie sa tak mocno rude a tylko lekko. I 2 razy rozjasniasniałam, a w sumie raz Jak dajesz farbe za farba to nic ci to nie da bo w koncu wlosy przestana i tak ta farbe łapac. Tzn z tego co dziewczyny pisaly to nic nie da farba za farba tylko pigment sie utrwali... Czy zle kojarze ? ![]() Tak czy siak. Ja w odstepie miesiecznym z kawałkiem farbuje a wlosy mam coraz ladniejsze ![]() Poczytaj wątek dziewczyny tutaj nie raz pisały o takich przypadkach. |
|
|
|
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
Snow to 1 bardoz mi się podoba ;P
A co do Londy.. to czuje, że będzie marchewa |
|
|
|
#3551 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3552 |
|
Zadomowienie
|
o jezusicku, założyłam! zosały mi jeszcze boki bo już nie miałam siły dziś, ale póki co jest spoko
ciekawe ile beda sie trzymac oczywiscie mowa tu o wlosach zalozonych na keratyne
|
|
|
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za opinię
![]() Yatta marchewa? no nieeee
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
Yatta a już po? czy dopiero w trakcie? ej może nie będzie tak źle trzymam kciuki .
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
Tez lubię kupować
Ale jak nie mam kasy albo mam mało to omijam z daleka sklepy ![]() No mówię wam ![]() ![]() Robiłam standardowo najpierw tył potem boki i na koncu sam przód.. To jak boki już były zorbione i zabralam się za przód to ten bok który zaczynałam 1 był marchewkowy ![]() ![]() ![]() Ale taki mam dzisiaj humor, że w sumie mi to wisi nawet jesli tak zostanie ![]() Ale ozbaczymy bo dopiero 10 min temu skończyłam nakładanie ;P Co prawda na ulotce jest napisane 30 min... Aaaaaale Jak zajdzie potrzeba to przetrzymam trochę
Edytowane przez Yattamanka Czas edycji: 2011-01-31 o 22:45 |
|
|
|
#3556 |
|
Raczkowanie
|
eh, co fryzjerka to inna opinia :p a więc i dekolor i kąpiel? nie za dużo tego? :p
|
|
|
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
Snow dobrze że kupiłaś
po 19 to jak za free opłacała się a ta 1 słodziutka będzie Ci pasowała ja to szaleję na tym allegro też jak codziennie czegoś nie kupię to chora jestem bywa tak że listonosz cały tydzień do mnie przychodzi no oczywiście licząc od poniedziałku do piątku biedny
|
|
|
|
#3558 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Cytat:
widze ze jest szal na Londe mam nadzieje ze wszystkim ladnie powychodzi Adzi jak fajnie z tym karnetem Snow jestem ciekawa jak wyjdzie n&e daj znac co zdecydujesz z wlosami |
||
|
|
|
#3559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3560 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koniecznie pokaż zdjęcie jak wygladaja rozpuszczone i jk te zgrzewy wyglądają bym miała ogląd bo też mam ochotę przedłużyć ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
Ja też |
||
|
|
|
#3561 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szał na Londę panuje ![]() U nas tak zawsze - jedna pofarbuje to i nastepne. Ale wynika to z tego że jak farba jest sprawdzona a komuś nie chce się szukać to bierze ją i juz. Ja zaraz idę przejrzeć się w lustrze to napisze jak mi wyszło. |
|
|
|
|
#3564 | |
|
Zakorzenienie
|
No to oczywiste, już dziś Ci nie będę truła
![]() Jutro zacznę ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3565 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
i na razie (odpukacchce farbowac wlosy tak w przyszly weekend, zobaczymy co z tego wyjdzie
|
|
|
|
|
#3566 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choc ostatnio rzadko to czyniłam ale dziś jak zobaczyłam te rzeczy to musiałam i też miałam okres, że przez 2 tyg prawie codziennie listonosz u mnie był, już miał mnie dosyć ![]() Cytat:
![]() Yatta to trzymam mocno kciuki
|
|
#3567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale i tak przetrzymam ;P A to body śliczne, ale tak patrze na all to same L rozmiary ![]() EDIT: A jest i "S" przepraszam znalazłam A kolory maja takie, że od razu mam ochotę na jakieś cukierki
Edytowane przez Yattamanka Czas edycji: 2011-01-31 o 23:02 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3568 |
|
Raczkowanie
|
a koleżanka podesłała mi takie coś : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...lex-blond.html czy to jakoś pomoże w mojej sytuacji? :p
|
|
|
|
#3569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do body to ja w sumie zastanawiałam się tylko nad 2 kolorami, tym który wzięłam i tym niebieskim ostatnim bodajże ale ostatecznie taki jakiś za szpitalny mi sie wydał ale kurczę za tą cenę to warto wziąć
|
|
#3570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yatta a Ty ile będziesz trzymać?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.

hehe plan z małym odrostem jest super, to kiedy będziesz go wcielać w życie ?
teraz nic tylko wiosenne ciuszki kupować i wiosnę przywoływać 

ucieszyłabym sie gdyby ten oks poradził sobie z moim odrostem .Kiedyś używałam londy jakieś 10lat temu