|
|
#151 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG! Część XXIII
za oknem deszcz w sercu blask
rozjasnia to co jest wsród nas. Nie bój się , nauczę Cię miłości. Pokażę co to znaczy namiętność. Poznasz definicję słowa szczęście i uwierzysz w uzależnienie od drugiej osoby. Zobaczysz że jedno spojrzenie może znaczyć więcej niż wypowiedziane słowa. Zasmakujesz zazdości i zapoznasz się z wiernością. Lojalność stanie się dla ciebie najważniejsza a moje imię... Będzie dla Ciebie wszystkim. To wszystko do czego dochodziłam miesiącami udało Ci się zepsuć jednym zachłannym spojrzeniem. A jutro kiedy mnie zobaczysz weź głęboki oddech i popatrz w moje oczy , a zobaczysz w nich najskrytsze uczucia. Tak wiele czasu potrzebujemy aby cokolwiek zbudować , lecz by coś zburzyć wystarczy nam chwila. Bo gdybyś tylko wiedział jak piękne są Twoje oczy , sam bys się w nich zakochał.
|
|
|
|
#152 |
|
Raczkowanie
|
Nawet nie wiesz jak mi miło perełko <3 Mam nadzieję, że to uczucie silnym jest. Mówimy sobie 'Kocham' bez żadnej paniki. Nie ma żadnego 'Ale'. Nie zaprzeczaj mojej miłości. 'Jedyny pomysł, jaki teraz przychodzi mi do łba, Otworzyć serce przed drugim choć groźba' Jak możesz mówić mojemu sercu Żeby nie zapier*dalało tak na Jego widok? Szaleństwo. Nie można nazwać inaczej tego co dzieję się w mojej głowie, Tej świadomości, że odnalazłam to czego chce. Trzymając Jego rękę, Jestem zupełnie inna osobą, Potrafię uśmiechać się choć poza Nim nie mam nikogo, Potrafię być niepoprawną optymistką, choć wokół tyle zła i nienawiści. Przy Nim mogę przejść przez tą mękę, Z Nim mogę dojść wszędzie, bo każdy cel jest bliższy.<3 On-pesymista, nie widzący sensu życia, Przy niej odzyskiwał wiarę w to, Że ten świat nie zszedł jeszcze na psy.
|
#153 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ____________________ łzy przez uśmiech. uśmiech za łzy. zbyt częstsza obojętność żłobi mi łzy. pozostały jedynie blizny po szczęściu, za którym tak bardzo tęsknię. karzą się uśmiechać. a Ty jak głupia promieniejesz sztucznym szczęściem. wystarczy, że zamkniesz oczy a tam panuje ta fikcja, te szczęście, którego niestety nigdy nie dotkniesz, dziewczyno. czekasz na ten sms, a minuty wydawają się wiecznością. nigdy nie dla Niego. Ty jesteś dla siebie.
|
|
#154 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje <3
bajkowa - stara krowo <3 czekałam na Ciebie latami! caroline060, agattee, parala - cudowne pij, pij (...) pal, pal (...) ćpaj, tak ćpaj. wierz w to, że to pomaga zapomnieć. wierz jeśli Ci to pomaga. trzeci podpunkt : nie wspominać czego oczekujesz patrząc mu głęboko w oczy, kładąc dłoń na jego policzku? prawdy, potwierdzenia, a może zrozumienia? był, odszedł - to tylko słowa. brak wódki, dobrej muzy, towarzystwa, obdarte ściany i szafa grająca na środku lokalu. co to do cholery ma być? wychodzę, trzaskam drzwiami tak wyrażam swoje niezadowolenie, swoją frustrację, gniew i to, że nie jestem obojętna na Ciebie i ją w Twoich objęciach. osiągnęłam kolejne stadium wy*&bania. mam wy#*bane w kosmos, makrokosmos, świat i wszechświat. dziękuje, proszę, do widzenia. jak pies z chorą łapą przykuśtykasz kiedy sąsiadka przestanie wsypywać smakołyki do pozłacanej miski. nie wiem czy masz zaprogramowane tęsknienie.
|
#155 |
|
Raczkowanie
|
" Już taki z Ciebie zimny drań!
![]() ![]() Za ten papieros tuż po I ten szampan tuż przed Za pocałunek w tę noc I za stosunek w dzień " _______________________ kocham Cię! |
|
|
|
#157 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zabrałam ! ![]() Jak miłoo. ;* _________________________ ____ Przez brak Ciebie obniżył mi się metabolizm. Mimo, że nie wierzyłam w żadne Twoje słowo, to miło było słuchać. Mogę wymyślić dla Ciebie nawet nowy język. Ale zrozum mnie wreszcie. Brakuje mi tego uczucia oderwania, podekscytowania, zapomnienia o całym Bożym świecie. Odpowiedzi ciągle nie ma. A pytania wciąż te same. Oddałam Ci wszystko. Serce, duszę, radość, szczęście, nadzieję i myśli. Na koniec zabrałeś i wiarę w człowieka, moja miłości. Idziemy, idziemy, biegniemy- i czas biegnie z nami.
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
przyzwyczaiłam się do
|
|
#159 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny, podglądam Was od dłuższego już czasu, bezczelnie okradam i muszę powiedzieć, że zachwycacie! mistrzynie!
---
powiedz mi, wytłumacz to jakoś. czy on o niej czasami myśli? czy dla niego te wszystkie chwile, które dla niej były najpiękniejsze, czy one coś dla niego znaczą? czy on o nich w ogóle pamięta? no powiedz, jak to jest! gdybyś mi powiedział, żebym zaczekała, zaczekałabym. zaczekałabym tyle ile trzeba. ale ja już nie mogę tak stać w miejscu. nie mogę stać i patrzeć na Twoje dziecinne zmiany humorów. --- takie moje...
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
Mogłabym oskarżyć każdego z was za gwałt na emocjach.
W ustach smak papierosa, w oczach łzy, na twarzy uśmiech ;-) A teraz siedzę tu sama, zupełnie sama I tylko moje serce i moje myśli są całkiem wypełnione Tobą, wypełnione miłością. Dużo przez niego płakałam. Ale czy to nie było piękne? Było. To nadal jest piękne, a ja nadal płacze.
. "Szukam świata, w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc chodzi w butach, gdzie jak Cię widzą- to dzień dobry. Szukam świata, w którym człowiek człowiekowi- człowiekiem..." . Edytowane przez bitter orange Czas edycji: 2011-01-31 o 22:10 |
|
|
|
#161 |
|
Raczkowanie
|
kłaniam się perełki <3
fuc.ked up situation, he ain't coming back!
jakaś popieprzona sytuacja, on nie będzie wracać! You'll kiss the ground I swear to god You will come to ask forgiveness. Będziesz całował zięmię, przysięgam na Boga Będziesz prosił o przebaczenie. You'll be sorry to have met me Because today I declare your worst enemy. Będzie Ci przykro mnie spotkać Ponieważ dziś, oświadczam Ci, jesteś moim najgorszym wrogiem. I know I will enjoy when you come crying Wiem, będę się cieszyć, gdy przyjdziesz zapłakany
|
#162 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo łatwo jest zacząć myśleć, że skoro cały Twój świat nagle zamarł w miejscu, to wszystkich dookoła powinno spotkać to samo. Nic z tego: śmieciarze opróżnili nasze pojemniki i tak jak zwykle ustawili je na skraju chodnika. Czeka na nas rachunek za wywóz śmieci, zatknięty w drzwiach. Na stole w kuchni leży również stosik listów z całego tygodnia. To wprost zadziwiające. Życie toczy się dalej....
|
|
|
|
#163 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zabieram ![]() Cytat:
Cytat:
cudownie jest być wśród takich talentów i jeszcze wymieniona przez moją fantastyczną kożelankę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wyjęłaś mi te słowa z ust, to jest to co dzisiaj czuję i już jest na moim gg Wybaczcie za masową kradzież Ukrywam szczęście pod maską codziennej rutyny... nikt nie wie... nikt nie wie co się ze mną dzieje Jego usta to ostatnia szczęśliwa rzecz na tym świecie, której miałam okazje zasmakować A gdy odszedłeś… moje serce odeszło razem z tobą. Całe moje zaufanie i marzenia. Odebrałeś mi wszystko Chciałabym czasami zapomnieć… i mieć świadomość… że ja nie musze tak żyć Nie ma już nas… Przestań wreszcie ze mną grac. Chce uciec od myśli w których wciąż jesteś ty Czemu musze ukrywać, to co nas łączy? Czemu oni mają myśleć, że nie ma już nas? Chciałabym spojrzeć w twoje błękitne oczy, i na zawsze zapomnieć Miłość nie jest dla mnie. Zawsze mnie opuszcza Czy mogę chociaż wiedzieć, kiedy znów dostane kopa w dupę od życia?
|
|
#164 |
|
Raczkowanie
|
najlepsza to ja z pewnością nie jestem ale dziękuję Słoneczko ![]() iii w ogóle to zachwycasz ![]() parala- cudne.Obojgu nam chodziło o to, żeby się zatracić. On zatracał się w swojej opowieści. Ja zatracałam się w jego głosie. Drażliwa kobieta, która spieprzyła sprawę. Byłam jednak zbyt dziecinna, żeby zrozumieć, co naprawdę do mnie mówił, ale uwielbiałam, kiedy usypiała mnie miękka kołysanka jego słów. |
|
|
|
#165 |
|
BAN stały
|
i ja się przywitam i_nie_zmienia_sie_nic, Rilen dziękuję<3 + z poprzedniej części naiwnie__, i_nie_zmienia_sie_nic, Marsi89, SparklyAngel również dziękuję "
Drodzy Panowie!! Pomimo XXI wieku, my nadal lubimy DOSTAWAĆ KWIATY. Umrzeć przyjdzie, gdy się kochało wielkie sprawy głupią miłością. Rozczarowania trzeba palić, a nie balsamować. Cały dzień chlania browarów otwiera Cię dużo bardziej niż ciepłe dłonie psychoterapeuty albo wspólny różaniec. Dużo słucham, czasem mało mówię a mogłabym powiedzieć dużo, ale ciężko jest wydobyć przemyślenia na światło dzienne poskładać gramatycznie i ubrać w ładne słowa "poprawne politycznie". czasem lepiej jest milczeć. tylko boję się, że mogę przemilczeć życie i żałować niewypowiedzianych słów. jak mam się nauczyć mówić? gdzie szukać odwagi? " Edytowane przez affen Czas edycji: 2011-02-01 o 09:03 |
|
|
|
#166 |
|
Raczkowanie
|
Marsi89- a proszę i dziękuję , że Ty też mnie okradasz
Proszę o zbyt wiele mówiąc , byś mnie kochał? Miał wewnętrzny urok. To mnie w nim pociągało najbardziej. Czasem mój wróg jest mi bliższy niż Ty. Bo pisze .. tak wyzywa ale pisze a Ty nic nawet głupiego dobranoc. W dzisiejszych czasach miłość to słowo powszechnie używane jako stosunek. Więc stosunkuj mnie jeśli tak to nazwać. |
|
|
|
#167 |
|
Zadomowienie
|
no pięknie pędzicie dziewczynki! ; *zostaję w tyle ;p mogę tutaj z Wami pobyć, czy macie mnie już dość? ;p i jeszcze jedno, latin, dziewczyno, uwielbiam Cię! ♥ ___________________ " You can reach me with Your mind.. możesz dotrzeć do mnie idąc po śladach.. What if I could change Your world? Co jeśli mogłabym zmienić Twój świat? all You wanted- I could be. wszystkim czego pragnąłeś mogłam być. If You think he's the right guy fall in love. If he's not keep Your hands off. Jeśli sadzisz ze to odpowiedni chłopak zakochaj się. Jeśli nie trzymaj się z daleka. "
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
jestem jakby na baterie. na ciepło. na spojrzenie. na uśmiech. na magię słów. nie myśl o mnie źle. ja po prostu za dużo straciłam. czekam jak zawsze. czekanie mam już pod skórą i we włosach. |
|
|
|
#169 |
|
Zadomowienie
|
♥
patrysiowa_ - a Ty nawet nie wiesz, jak tęskniłam. ;* Marsi89 - miło mi słońce. <3 ________________________ zmieniło się wszystko. Czasami myślami zapędzała się w nieodpowiednie rejony.. Patrzyła na świat oczami dziecka. Szukała wzrokiem jego wzroku.. "Mówiłeś mi zawsze: 'jesteś całym moim światem', gdy ja nie mogłam znieść myśli, że Cię tracę.." "(...) jedyna taka chwila.. Kocha się wszystko, bo wszystko szybko przemija." Zrozum to wreszcie.. Nieważne są żadne słowa ! Chce się powiedzieć dużo, a im więcej tych słów, tym więcej zostaje ich w środku i gnije.. Jeden dzień złudzeń dał jej więcej niż rok faktów.. względnie szczęśliwa. Tęcza przeplatała jej włosy. Była szczęśliwa.. ♥
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2011-02-01 o 10:35 |
|
|
|
#170 |
|
Zadomowienie
|
kochana, ja od jakiegoś czasu wstawiam to co znajdę na innych portalach internetowych, więc to nie mi należą się pochwały ale tym osobom, które to naprawdę stworzyły. ja tu tylko dodaję to co według mnie warte jest uwagi i chcę się z wami tym podzielić. ale mimo wszystko dziękuję że czytasz ;*
__________ ' Lecz pomyśl, nim będzie za późno by się połapać, nie ma takich kredytów, których nie trzeba spłacać. i śmiało mogę stwierdzić że jest PRZEPOZYTYWNIE. wiesz? chcę już na zawsze swojego odbicia w Twoich oczach. I chcę Cię bardzo i nie mogę mieć. nie wiem co czuję, co myślę, a nawet do kogo i czego tęsknię. totalny mętlik. rozsypane puzzle, a ja nawet nie wiem, czy mam ochotę i siłę cokolwiek układać. coraz częściej jest mi wszystko jedno i milczę coraz częściej. najbardziej boli, kiedy kłócisz się z kimś, na kim ci naprawdę zależy. '
''To przed bez Ciebie było tylko po to żebym mógł przeżyć to po już z Tobą'' Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2011-02-01 o 11:24 |
|
|
|
#171 |
|
Rozeznanie
|
'And all the things you said Made it harder to breathe When I was lying on the floor...' Wszystkie rzeczy, które powiedziałeś sprawiły, że trudniej było oddychać kiedy leżałam na podłodze.... ![]()
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
no love_no love you i_nie_zmienia_sie_nic dz
z innej bajki ja też uwielbiam, Ciebie ♥ ' chwytała chwile w obiektywie, by wypełnić swój świat ułamkami sekund cudzego szczęścia. przecież miał czekać, przecież miała wrócić. mieli być. i nawet, gdy zabraknie słów, nie milknij, proszę, bo cisza jest najbardziej elokwentną formą kłamstwa. nie znajdziesz mnie, dopóki nie uwierzysz, że mnie szukasz. jestem przecież wiatrem. wybudzam ze snu i zdzieram szaty złudzeń. jesteś każdą moją obietnicą. '
|
|
#173 |
|
Przyczajenie
|
Przestałam wierzyć w ciebie. Znów zaufałam sobie.
Dotykaj mnie, kochaj, poznawaj ustami. A gdy dzień wstanie odejdź na palcach. Tak, bym nie słyszała. Tak, bym nie cierpiała. I pocałunkiem tchnąłeś we mnie życie. Staram się. Walczę o nas. Próbuję sobie przypomnieć, za co ceniłam cię na początku. Za co ty mnie kochałeś. W jaki sposób się poruszałam, że lubiłeś na mnie patrzeć. O czym rozmawialiśmy, że nie kończyło się to kłótnią. Jacy byliśmy i co się zmieniło, że już tak nie potrafimy. Staram się. Ale ciężko przywołać uczucie, które przeminęło. |
|
|
|
#174 |
|
Raczkowanie
|
w końcu jednak musiały popłynąć łzy .
|
#175 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---
'Kilka razy mi poleciały łzy, czasami spać nie mogę - wracam do tych chwil, gdzie jesteś Ty i o czym śnisz' 'Nie odnajdę nigdy tamtych dni i nie wrócę nigdy tam. Nie odnajdę nigdy tamtych miejsc, chociaż byłam tam nie raz' tabu - prawda 'Ulica była brudna, chodnik nieco zimny. A ona była zbyt smutna, by zwracać uwagę gdzie płacze' 'I wciąż czekam na ten dzień, gdy wstanę, a za oknem zobaczę słońce' 'Chciałabym siedzieć z Tobą na krawężniku, pod wieczór, gdy nagrzany asfalt pachnie w ten charakterystyczny sposób, a plamy od benzyny na ulicy krzyczą kolorami tęczy' 'To, co dziś jest rzeczywistością, wczoraj było nierealnym marzeniem'
|
|
|
#176 |
|
Raczkowanie
|
Spójrz i zobacz Sam,
Jak wiele możesz wytrzymać Kiedy otacza Cię zło, nienawiść i nietolerancja. Pomyśl, że jedna z tych gwiazd jest tylko dla Ciebie. 'Dajmy dzieciom nową kulturę, Cywilizację miłości' Fakt, że raz pomogłeś Nie czyni Cię jeszcze dobrym człowiekiem. -Pomógłbym gdybym mógł. -Pomógłbyś gdybyś chciał. Wiem, że jestem uparta, Ale jak inaczej mam zdobyć Ciebie, Jeśli nie uporem? ADHD serca. Twoje słowa są jak balsam na me rany. Dam Ci miłość, Dam Ci siebie, W zamian nic nie zażądam, Po prostu bądź.
|
#177 |
|
Raczkowanie
|
miłość uskrzydla dlatego ja nigdy nie będę latać...
najlepsi odchodzą - takie jest życie. nawet gdyby przede mną była ciemność, której tak cholernie się boję, a wiedziałabym, że to jedyna droga do Ciebie, poszłabym... wszystko ma cenę, nie wszystko ma wartość. mimo tylu przeciwności przyjął jej serce bez kolejki... nie buduje się miłości na nagłym olśnieniu. już tylko czasami o Tobie nie myślę. tak rzadko na Ciebie nie patrzę. i tak mocno na Ciebie choruję.
|
|
#178 | |
|
Raczkowanie
|
bardzo mi miło .
![]() Cytat:
![]() ''Co ty tu robisz? |
|
|
|
|
#179 |
|
Raczkowanie
|
wow 23 czesc ;D dawno mnie nie bylo. dla tych co pamietaja.;*
siedze z papierosem w dloni, licze lzy, przy kazdej kolejnej wykrzykuje twoje imie kazda kolejna jest jedna z zadanych przez ciebie ran. przypominam sobie chwile gdy lamales mi serce, ale mimo wszystko kocham. tak bardzo jestem ci wdzieczna za milosc.
|
#180 |
|
Raczkowanie
|
Marsi89 bardzo się cieszę że Ci się podobają opisy ale przypominam że nie są mojego autorstwa .. ale mimo tego się ciszę bo wiem że czyta ktoś moje posty ..
i standardowo okradam Cię ''
Jeśli życie jest wycieczką, nie chcę iść sama daj mi swoją dłoń, czy jestem taka silna? by Ci wierzyć by Ci ufać ? sprawiasz, że wariuje sprawiasz, że czuję się jak księżniczka och, tak tak na mnie działasz ale boję się miłości i muszę zwolnić Honey - Be Free na zawsze- powiedziałeś mi na zawsze- wciąż powtarzałeś teraz te słowa słyszę tylko w mojej głowie .. Ja nalezę do Ciebie, a Ty należysz do mnie to mój idealny obrazek, proszę nie niszcz tego. Honey - Forever niektóre przerobiłam .. '' ______ ...nocnym pociągiem aż do końca świata. wizaz Edytowane przez no love_no love you Czas edycji: 2011-02-01 o 15:56 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

cudowne
okradam

cudne.