|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
Niestety nie
jeszcze 4 kg brakuje Cytat:
Aha, do tej sałatki jeszcze jajka na twardo I jeśli ktoś lubi to można dodać kukurydzę. I duuużo pieprzu
|
|
#572 |
|
Zakorzenienie
|
dodaja podrzuc parę przepisów
![]() ![]() A na śniadanie to raz w tygodniu czy dwa nic się niestanie przecież jak weźmiecie kanapki z ciemnym chlebkiem, wędlinką czy serkiem, sałatą, rzodkiewką, pomidorkiem i ogórkiem. A zawsze cos innego będzie, taka big kanapka.
|
#573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#575 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Dziekuje wam wszystkim za komentarze ja podobnie jak Kash mam słabośc do blondu, i chociaż znalazly sie osoby ktore mowily ze lepiej mi w ciemniejszych to ja sie w blond czuje bardzo dobrze ![]() Gdyby nie to ze ostatnio mialam mega znieszczone od kombinowania samemu z pasemkami z rozjasniaczem z drogerii to pewnie nie musialabym rezygnowac![]() Ale teraz bede dbać A nastepnym razem fryzJERka zrobi mi balejage i troche rudych refleksow doda, bo tak zupelnie jednolitych nie chce![]() co do basenu to tez bym z wielka przyjemnoscia chodzila na aqua aerobic ale ze mieszkam w malej miejscowosci(10tys miszkancow)< swoja droga w takim malym miescie placilam tyle za pasemka >i tutaj basenu nie ma, a dojezdzać ponad godzine napewno szybko mby mi sie odechciało
|
|
|
|
#576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez poproszę. Zaraz Ci podeślę maila.
|
|
|
#577 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
Kto chce przepisy to maila na priv proszę
Jak zaraz nikne to wieczorem napewno je podeślę
|
|
|
|
#579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ja nie blondynka, a czasem cięzko łapię wysłany na PW
|
|
#580 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no ale niestety już są w takim stanie, że muszę iść je troszkę podciąć no i chce zrobić na początek blond balejage a domowymi sposobami się tego nie podejmę, bo więcej szkód może z tego być niż pożytku Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a do prośby o przepisy również się przyłączam ![]() ![]() ja tez, ja też po proszę, maila zaraz podeślę na pw ale mi się dziś dzień zaczął, najpierw mi klucz utknął w drzwiach w pracy i nie dało się go wyciągnąć, w końcu kolega skombinowałam kombinerki i mu się jakoś to udało a potem, wyłączyłam alarm, a raczej tak mi się wydawało bo jak się okazało nie był włączony i zamiast go wyłączyć to go włączyłam i wył chyba z 5 min a ja nie wiedziałam co zrobić jak już 'pochwaliłam się ' w klubie zaczynam dziś dietę i nie ma zmiłuj, będę jeść mniej i ćwiczyć, a przede wszystkim nie poddawać się jak się pojawi jakaś wpadka tylko kontynuować dalej trzymajcie kciuki bo mam dziś pierwszą przymiarkę sukni i coś czuję, że będzie wielka depresja jak się w niej zobaczę, a wieczorem jedziemy zarezerwować mszę (i może to nie być takie proste, bo chcemy ślub w innej parafii w dodatku z naszym księdzem, oby się zgodzili )
|
||||
|
|
|
#581 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Haniula ślicznie Ci w takich włoskach. Mi marzy się jasny brąz ale narazie muszę poczekać ![]() A tak pozatym to witam w nowym miesiącu Dzisiaj z Julią pospałyśmy do 9. Śniadanko zjedzone a teraz mała siedzi mi na rękach i avatarki podziwia ![]() Zaraz idziemy się troszkę pobawić i brać się za obiad. Muszę do apteki z małą zalecieć bo ta wysypka zaczyna mnie już denerwować ![]() TŻ do końca miesiąca będzie robił do 19 więc zastanawiam się czy na kilka dni nie jechać do rodziców. Nie chce mi się samej siedziec cały dzień a tam to chociaż z dzieciaczkami mała się pobawi ![]() Zobaczymy jak tam z wypłatą i wtedy się zastanowimy
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wysłałam, zobaczcie czy macie po 2 maile
![]() Ja teraz zmykam do nauki, będę potem
|
|
|
|
#583 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dotarły dwa dziękuję pieknie
|
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. Dzisiaj toriche luźniej w pracy bo u nas się ferie zaczeły.
Ja również prosze o przepisy. PW z mailem poszło.
|
#586 |
|
Rozeznanie
|
Dodaja ja także poproszę o przepisy - mój mail
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
4 kg do 58 oczywiście.
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#589 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja sobie dopiero kawe zrobiłam. I jem białego michałka, ale tylko jednego nie więcej
.Wyjełam sobie pierogi aromatyczne na obiad ( od mamy z pracy). Co do śniadań, ja do szkoły biore np. banana i jogurt do picia, albo chlebki ryżowe z twarozkiem z rzodkiewką z biedro...pyszotka. Ja zawsze wiosna ( jak sa tanie pomidory) robie sałatkę z makaronu, ogórka kiszonego i pomidorów. Tż uwielbia. Kiedys widziałam w katalogu klubu dla ciebie taki pojemnik na sałatki z przyczepianym widelcem. Fajna sprawa właśnie do pracy, ale nigdzie indziej tego nie widziałam, a bym sobie kupiła
|
#590 | ||||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale będzie ful wypas ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Znowu szef mnie zawalił robotą... I to oczywiście na czwartek rano bo góra wraca i ma być połechtana Poza tym dzień jakiś taki dzisiaj smętny.
|
|
|
#591 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() robię drugie pranie, posprzątałam, wczoraj coś mnie napadło i zaczęłam P. molestować o wyniesienie gratów z małego pokoju, tam docelowo ma być sypialnia (ok, zmieści się tylko materac i te szafiska co stoją, ale ... sypialnia będzie ), wywaliliśmy fotel, szafkę, moje przygarnięte biureczko i kartony. pomyłam podłogi, poodkurzałam, połapałam pająki, można się przeprowadzić z materacem. tylko P. nie chce bo tu jest telewizor a w ogóle to on małego pokoju nie lubi i już poza tym podziałałam tFUrczo, zrobiłam (z pomocą gazety ) wykrój bluzki kimonowej, powycinałam, sfastrygowałam, przymierzam ... a P. buchnął śmiechem i skomentował, że mogę teraz wyjść na dach i batmana udawać ![]() --------------------------------------------------------------------- właśnie się dowiedziałam, że mamy jechać do teściów dziś po południu zamiast jutro. inne plany miałam kiedyś tego chłopaka zatłukę.Aaby i co z pralką? jaka decyzja?
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2011-02-01 o 11:48 |
|
|
|
#592 | |
|
Zakorzenienie
|
A zadajesz sobie sprawę, że takie jedzenie nie nadaje się na redukcję. Banan to ostatni z owoców jakie powinno się jeść podczas diety, a wszelkie owocowe jogurty do picia zawierają cukier. Nie po to męczę się z przygotowywaniem dietetycznych posiłków i ćwiczeniami żeby to uzupełnić cukrem z jogurtu.
Jak będę miała ochotę zgrzeszyć to wybiorę czekoladę. ![]() Tak poza tym, to jak nie wiem, czy ze mnie taki głodomor, czy co.. ale ja się nie potrafię najeść jogurtem. To znaczy tak: może w towarzystwie jeszcze czegoś małego na jeden z posiłków bym zjadła, ale to już następny posiłek musi być konkretny bo umrę z głodu. U mnie to wygląda tak, że: Rano jem porządne śniadanie - ciemne pieczywo, z wędliną, warzywami + kawa - o 6:30. Przed 10 w pracy zaczyna mnie ssać, muszę więc zjeść kolejny posiłek. Jak zjem coś porządnego to zaczynam burczeć koło 14 jak jakiś drobiazg to o 12. Więc jem o 14 po raz kolejny i jak mam ponownie zjeść kanapkę albo jogurt naturalny to mi się odechciewa - potrzebuję czegoś innego. Tylko czego?Później obiad ok 17:30 i coś białkowego ok 21. Jeśli w ciągu dnia nie zjem jak napisałam, to wieczorem jestem tak głodna, że trzeba lodówkę na kłódkę przedemną zamykać. Ja się chyba nie nadaję do diet. Cytat:
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-02-01 o 12:00 |
|
|
|
|
#593 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie musze iść do sklepu bo już nie mam na co czekać
![]() dziś na obiad będzie dorsz (jak uda mi się kupić) dla mnie z patelni grilowej dla rodzciów normalny w panierce |
|
|
|
#594 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam dokładnie to samooooooooo!!!! |
|
|
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
ale mała nieznośna ostatnio
muszę ciągle za nią chodzić, nawet do kuchni ostatnio idzie na czworaka i pralka ją ciekawi ![]() byłam już w sklepie, bo mi się skończył proszek, pasta, płyn do płukania, jak na złość jeszcze kilka chlebów do zamrożenia, margaryna, majonez, woda, jabłka, jogurt i 50 zł poszłoooo
|
|
#596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to jak ciachnę to do ucha. ![]() Będzie nowa figura i nowa fryzura. ![]() A jak nie schudnę, w ramach kary nie wolno mi włosów obcinać.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-02-01 o 12:55 |
|
|
|
|
#597 |
|
Zadomowienie
|
Diablica moja malutka zasnęła więc mogę usiąść
![]() Obiadek już się robi ale tylko dla mnie i Julci. Dla TŻ wieczorem coś zrobie ![]() Dzwoniłam do mamy i od 2 godz nie odbiera. Nie wiem co się dzieje ![]()
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#599 |
|
Wtajemniczenie
|
Ijaa, ale ja nie chce żadnej drastycznej diety, tylko raczej bardziej zdrowe jedzenie. Bo wiem, że jak potem powróce do "normalnego" jedzenia to zacznę tyć w oczach.
Mi chodzi o zdrową dietę i wyrzeźbienie ciała ćwiczeniami. Teraz schudłam to chce pomału wprowadzać pieczywo i troche cukru, żeby potem nie było nagłego efektu jojo. Przy czym 2 godziny rowerka dziennie, żeby wyrobic mięśnie, które pozwolą na szybsze spalanie. Jakąś konkretną diete zastosuje na wiosnę, bo jakos zimą trudniej jeść same sałatki, jogurty, owoce czy warzywa. Zawsze jakis konkret jest potrzebny ![]() No a wczoraj się pytałam bo sama się kiepsko orientuje, czy przy normalnym jedzeniu tzn nie obżeraniu się, ale zwykłych posiłkach + ćwiczenia mozna schudnąć??
|
#600 |
|
Zadomowienie
|
Mama ze względu na tatę telefon zawsze ma przy sobie dlatego się martwie. Zadzwonie o 14 bo wtedy tata kończy pracę. Mam nadzieję, że nic się nie stało
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.

jeszcze 4 kg brakuje 
I jeśli ktoś lubi to można dodać kukurydzę. I duuużo pieprzu

ja podobnie jak Kash mam słabośc do blondu, i chociaż znalazly sie osoby ktore mowily ze lepiej mi w ciemniejszych to ja sie w blond czuje bardzo dobrze 
>