Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-01, 19:32   #4741
caate
Zakorzenienie

GG do caate
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Ja tak szybciutko pomiędzy nauką, bo strasznie żal zrobiło mi się Caate po przeczytaniu tego wszystkiego, trzymaj się

W sumie to chciałam Ci tylko napisać, że jeśli nie masz środków teraz (i chcesz iść świętować urodziny, a wynagrodzenia za Zuzie pewnie nie zgłaszasz do skarbówki ani nic), rozłóż sobie mandat na raty, będziesz płaciła po 20 złotych miesięcznie i nie poczujesz

W necie jest sporo informacji na ten temat, niektórzy znajomi tak robią
nie bede obchodzic urodzin, nawet nie mam gdzie, daruje sobie, Ci co beda chcieli to zloza mi zyczenia i tyle, zaplace jak dostane pensje za Zuzie, akurat mi pokryje, mam takich oszczednosci 500zl, ale to jest malo, biorac pod uwage, ze zawsze cos mi moze wyskoczyc, jak teraz, wiec daruje sobie zakupy, urodziny. dzieki za pomysl z ratami, u mnie to faktu nie zmienia juz, bo nie bede miala wiecej dochodow, wiec owle jednorazowo zaplacic. dzieki

agusiownik ja tu oszczedzam, na ciuchy, kosmeytki, a Ty na mieszkanie wow, podziwiam to juz grube pieniadze sa

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

ide sie wykapac, moze to mnie odstresuje...

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

zapomnialam napisac, jak z TZtem rozmawialam przez tel, to mowie mu ze czuje sie do niczego, ze jestem ladna jak tylko sie pomaluje, to mnie pocieszyl, ze ja zawsze sliczna jestem, nawet gdy mam bloto na twarzy (maseczke), to tak mi sie przypomnialo, bo rozbawilo mnie to
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 19:35   #4742
dianulaa
Zadomowienie

aga wpisz w google Cytrusowa dieta oczyszczająca i pierwszy link stronka fit chyba
<przytul> caaate

Edytowane przez dianulaa
Czas edycji: 2011-02-01 o 19:37
dianulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 19:36   #4743
agusiownik
Zakorzenienie

caate mam też skarbonkę, do której wrzucam napiwki i kasę z avonu to akurat mam na ciuchy i kosmetyki, no i co tydzień daję sobie kieszonkowe ale ograniczam się i teraz już kupuję tylko to co potrzebuję

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 19:40   #4744
ekomonika
Zakorzenienie

Dziewczyny...(; Jadę do Bułgarii z koleżanką ! Nie do Włoszech, ale do Bułgarii, bo do Bułgarii jest taniej i do Włoszech za rok się wybierzemy
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 19:42   #4745
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
Dziewczyny...(; Jadę do Bułgarii z koleżanką ! Nie do Włoszech, ale do Bułgarii, bo do Bułgarii jest taniej i do Włoszech za rok się wybierzemy
zazdroszczę ja na jakieś wakacje wybiorę się dopiero pod koniec roku...

Stary 2011-02-01, 19:53   #4746
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
ta dieta trwa 1 dzień? też musiałabym zrobić sobie oczyszczanie..

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

jakieś 20 tysięcy, ale już się doczekać nie mogę kiedy je kupię będę mogła w końcu zaszaleć

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

caate
to chyba jeszcze duzo zostalo do uzbierania? Macie na oku cos, tzn rynek pierwotny czy wtorny?
sorki ze tak pytam alle fajny masz plan, ja taki zastosuje jak pojde do pracy
Cytat:
wow ale fajnie ja moze w tym roku tez gdzies pojade...

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 19:57   #4747
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
to chyba jeszcze duzo zostalo do uzbierania? Macie na oku cos, tzn rynek pierwotny czy wtorny?
sorki ze tak pytam alle fajny masz plan, ja taki zastosuje jak pojde do pracy

wow ale fajnie ja moze w tym roku tez gdzies pojade...
za parę miesięcy będziemy kupować i mamy już wybrane mieszkano, Tż odkupuje od swojej cioci tzn ona je kupuje na siebie, bo wtedy będzie dużo taniej, a on daje jej pieniążki. Oczywiście ona później przepisze je na Tż. Mam nadzieję, że rozumiesz, bo troszkę namieszałam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-01, 19:58   #4748
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
za parę miesięcy będziemy kupować i mamy już wybrane mieszkano, Tż odkupuje od swojej cioci tzn ona je kupuje na siebie, bo wtedy będzie dużo taniej, a on daje jej pieniążki. Oczywiście ona później przepisze je na Tż. Mam nadzieję, że rozumiesz, bo troszkę namieszałam
tak rozumiem ale mieszkanie tu w Polsce?

Stary 2011-02-01, 20:01   #4749
ekomonika
Zakorzenienie

Wiem że fajnie Nie mogę się doczekać już
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 20:06   #4750
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
tak rozumiem ale mieszkanie tu w Polsce?
tak w Polsce

Stary 2011-02-01, 20:26   #4751
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez Prymulkaaa Pokaż wiadomość
czemu nie chcesz ślubu? Ja dalej jestem ich zwolenniczką Teraz mam kogoś kto mnie kocha
to super że mimo tych wszystkich trudności które Cię spotkały jesteś teraz szczęśliwa...

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Wytrwam wytrwam, ale na pewno TŻ zadzwoni jak wróci

Dzięki dziewczyny za miłe słowa
Właśnie idę ubrać się w piżamkę, demakijaż, maseczki i się położę,
tylko mnie martwi bo od rana nic nie jadłam i jestem osłabiona,a wymiotów jeszcze nie koniec
zdrówka... współczuję.... jutro bedzie lepiej, odpoczywaj kochana...

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
kitka

ja mam paletke firmy Lenka. Kolory na oku są takie same jak na aukcji tej co pokazywałaś i u tej samej osoby chyba nawet kupiłam
Poniżej wstawiam zdjęcia kolorów w paletce i na palcu. Na oku są identyczne
Trzymają się dłuugoo
do tego kiedyś były dodawane pędzelki ale juz troche drożej kosztowało.

Moja paletka troche pokruszona ale "działa"
dziekuje za fotki... coraz bardziej chcę tę paletkę....

caate współczuję... mogli Ci chociaż pouczenie dać... beznadziejnie- masz zły humor i jeszcze to na Ciebie spadło....
a jak nie masz jak balować w urodziny to przyjedź do mnie to Cię ugoszczę

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-01, 20:54   #4752
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Hej Czekam właśnie na Tż bo ma przyjechać

caate boski makijaż

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
Witam was moje kochane. Jestem dziś w dobrym humorze mimo mojego "niezdrowia". Dlaczego? Otóż mama mi oznajmiła, że robi mi 18stkę 12 lutego w takim fajnym zajeździe dla całej rodzinki + moich znajomych, powiedziałam jej kogo chcę zaprosić, wyszło nam ok. 35 osób, będą tańce, DJ, tam akurat będzie wieczór walentynkowy, więc super Chciałabym tylko do tego czasu wyzdrowieć no i nie wiem, w co się ubiorę Pójdę nago, to zrobię największa furrorę...A tak na poważnie, to myślicie, że wypada tak w sukienkę, jak na połowinki czy lepiej normalnie, spodnie, bluzka ? Mam nadzieję, że uzbieram trochę kaski i w końcu sobie coś kupię

E.J. dziękuję dziś już lepiej się czuję, ale wrócił katar i kaszel. Co do Walentynek i bokserek - ja mojemu byłemu kupowałam zawsze na święta i różne okazje przydatne rzeczy, bo u niego nigdy się nie przelewało, więc bokserki, skarpetki, T-shirty, perfumy, żele do mycia twarzy (), pianki do golenia, balsamy po goleniu itd. to były prezenty, a nie jakieś misie czy coś Jego mama mu takich rzeczy nie kupowała, za to ja tak. Ale wspólny wypad też fajny

Co do 18 to mmmm super zazdroszczę impry
Co do prezentu - pogrubione już ma A wyjazdu nie zrobię bo uważam, że przede wszystkim facet powinien coś takiego zorganizować

Loluśka film w kinie jako prezent już był u mnie

Dziewczyny nie wiem co się ze mną dzieje ale jem dwa razy więcej niż normalnie

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 20:58   #4753
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
to super że mimo tych wszystkich trudności które Cię spotkały jesteś teraz szczęśliwa...

zdrówka... współczuję.... jutro bedzie lepiej, odpoczywaj kochana...

dziekuje za fotki... coraz bardziej chcę tę paletkę....

caate współczuję... mogli Ci chociaż pouczenie dać... beznadziejnie- masz zły humor i jeszcze to na Ciebie spadło....
a jak nie masz jak balować w urodziny to przyjedź do mnie to Cię ugoszczę
dziekuje na propozycje, najwyzej online bedziemy pic
jestes kochana

Cytat:
przejezdzalam przez bulgarie i powiem szczerze, ja za grecje doplacalam 150zl wiecej, a poziom zycia niebo a ziemia ale moze u Ciebie bedzie akurat fajny hotel, plaza

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

gdyby mi malo bylo, to wychodzac z wanny, wycierajac sie i balsamujac zlamalam 3paznokcie, tzn pekly od tego, ze dlugo w wodzie byly i skrocilam je wlasnie na zero teraz to sie czuje normalnie jeszcze piekniejsza
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 21:03   #4754
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
zazdroszczę

Ja już po SPA
dziś szczególnie wypieściłam włoski Umyłam je babydream'em, nałożyłam maskę latte biowax'a (już ją uwielbiam) po 30min zmyłam, popsikałam włosy sprayem z granatu gliss kura i na koniec nałożyłam trochę odzywki b/s pantene a teraz schną mi włoski
Poza tym nałożyłam odżywkę na pazurki, wzięłam prysznic i posmarowałam się balsamem nawilżającym.

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 21:07   #4755
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Witam nową koleżankę

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
dostalam mandat za parkowanie pod przedszkolym, bo wystawalam na chodnik i jakas kobieta zadzwonila po policje, przyjechali i po dlugich negocjacjach z 300zl i 3pkt, uzmyslowilam panom, ze ta kobieta by nie przeszla przez ten chodnik bo dziecko by dostalo wstrzasu mozgu, bo chodnik jest powybijany przez korzenie drzew i tam nogi mozna polamac, po drugie pan sie upieral, ze nie zostawilam 1,5m mmiejsca na na chodniku na przejscie, to sie pytam gdzie to miejsce, jak moj samochod ma 178cm i wystawalam 1/2samochodu na ulice, wiec chodnik ma max 70cm, czyli wozek ledwo sie zmiesci i jak ta kobieta wejdzie na ten chodnik, to juz z innym czlowiekiem sie nie minie, nie daj boze z innym wozkiem, wiec przez nia ktos bedzie musial zlamac rpzepis i wyjsc na ulice, bo ona zajela caly chodnik, gdzie po drugiej stronie ma chodnik szerokosci prawie 3m. panowie przyznali mi racje, wytlumaczylam, ze nie bylo gdzie zaparkowac, bo parking jest na 8samochodow, a wszelkie inne miejsca sa zajete (i byly przez mieszkancow i klientow wulkanizacji) i kazdy staje jak ja i to jest normalne, bo dzieci w grupie jest 20, a grup 6 i jak kazdy rodzic przyjezdza w tych godzinahc to nie ma bata zeby kazdy mial swoje miejsce i parkuje sie wszedzie gdzie sie da, bo ile mozna czekac (ja czekalam 15min ale nic sie nie zwolnilo) no i dostalam 100zl i 1pkt, ale jesttem wsciekla, wiem ze nie powinnam tam parkowac, ale ile moglam czekac... boze, skad ja kase wezme... wiedzialam, ze mam do niczego dzien, czulam to, ze jestem durna i musialam sie przekonac, zawsze tak przestrzegam wszystkiego...
wrr współczuję, ale nie jesteś durna po prostu miałaś trudny dzień
A co do Tż to rozumiem, sama już tu pisałam,że mówilam na spacerze do Tż o ważnych rzeczach a on zajmował się pierdołami a potem ma pretensje, że ja się nie otwieram

Caate ok. kochasz go, ma 2 wady ale dasz tak radę dalej żyć? nie jesteś szczęśliwa, nie czujesz się kochana, ma to sens?

Cytat:
O łał, super

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Dziś dostałam dodatkową kasę i kupiłam z Glis kura (nie wiem czy tak się to pisze) szampon i odżywkę do włosów brązowych

Stary 2011-02-01, 21:11   #4756
_Alessandra
Zakorzenienie

Dobry Wieczór
Tak się stęskniłam za Wami Kochane i za tym wątkiem, ale nie mam jak Was nadrobić ani tu posiedzieć i z Wami popisać - zaczęły mi się praktyki w poniedziałek w hotelu i w tym tygodniu mamy od 12 do 20 (8 godzin...) I do południa człowiek nic nie zrobi tak naprawdę bo i tak wcześniej trzeba być przebrać się itp., a potem to jak przychodzę do domu to jedyne o czym marzę, to zjeść, wykąpać się i spać, naprawdę taka padnięta jestem ........ I w tym tygodniu siedzimy na kuchni a więc cały czas coś kroimy, robimy, zmywamy, myjemy podłogi, zamiatamy, lepimy, mieszamy, nosimy itd. i przez cały dzień stać trzeba, i latać i się schylać i tak kręgosłup już mnie boli, a to dopiero 2 dzień... A jak się śmiałyśmy, że będziemy mieć bicepsy lepsze niż niejeden facet od tych ciężarów itd. W ogóle myślałam, że to tak jak wszyscy mówili, że praktyki to tylko parę godzin i do domu a tu normalnie 8 godzin nas trzymają, znaczy jak szefa nie ma, to puszczą nas o wiele wcześniej, po 5 , albo 6 godzinach, albo coś, ale ten gościu cały czas w gabinecie siedzi i tylko schodzi i patrzy czy wszystkie jesteśmy i czy coś robimy Dzisiaj jedynie sobie gdzieś wcześniej pojechał, to szefowa kuchni nas puściła od razu jak sobie pojechał, jakieś pół godzinki przed czasem, no zawsze coś Ogólnie ekipa jest świetna - Ci wszyscy kucharze, kelnerzy, ta pani Ania(właśnie szefowa kuchni), tak śmiesznie i fajnie z nimi jest i pomagają jak trzeba i nas dokarmiają i pogadają, pośmieją się, obgadamy szefa - to taki stary gbur, naprawdę totalnie antyspołeczny człowiek...
Ale na piątek załatwiłam sobie zwolnienie lekarskie od mojej ortodontki Jestem taka szczęśliwa, bo on by mnie nie zwolnił z praktyk, a jak nas nie ma na praktykach, to trzeba mieć zwolnienie lekarskie i tylko do 3 dni może nas nie być przez cały miesiąc, a ja w piątek tą studniówkę Tż'a mam i nawet jakbym się zamieniła z dziewczynami, które są w tym tygodniu na pokojach i restauracji to i tak bym wyszła dopiero po 16, a o 18 musimy wyjechać - a ja mam fryzjera na 15 i będzie 2,5h mi włosy robić (loczki + te z góry upnie tak delikatnie, żeby mi było wygodnie) a jeszcze makijaż i ubrać się i wykąpać, w życiu bym nie zdążyła .....
Kurczę, nawet czasu i siły na spamowanie nie mam, od poniedziałku sama podstawa + tylko odżywka po każdym myciu włosów(co 2 dzień) i dziś peeling twarzy zrobiłam i maseczkę oczyszczającą, porażka.... Właśnie za chwilę idę spać, bo naprawdę tak mnie głowa boli, i kręgosłup i tak mnie spanie łamie...Nie mam pojęcia kiedy Was nadrobię, w tym tygodniu już na pewno nie, no chyba, że w niedzielę, albo coś..Bo naprawdę nie mam czasu...BUZIAKI !! TRZYMAJCIE SIĘ !!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 21:20   #4757
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Dziś podstawa będzie. Tż już jest więc dobrej nocy

Stary 2011-02-01, 21:24   #4758
angelinmyheart
Zakorzenienie

Kalpana wiesz ja ogólnie rzadko co słodzę, ale czytałam, że pokrzywy nie powinno się słodzić, bo to niszczy hm (nie pamiętam co), więc ja pije bez cukru.

agusiownik, a mi z tego http://allegro.pl/sweterek-z-tunika-...429295369.html podoba się granatowy. Ładna ta tunika i niedroga.

caate współczuje mandatu, a ta kobieta taka trochę złośliwa była, eh. Dobrze chociaż, że udało Ci się wytargować.
Z czułością mam tak samo, jak ty. Też mi tego zawsze brakowało w dzieciństwie (brak biologicznego ojca) i czasem się to odbija na moim związku z Tż., ale ostatnio jest lepiej.
Co do urodziny to przyjedź do mnie zrobimy sobie podwójne.
A właśnie! Tż. dzisiaj mi zaproponował, że może zamiast imprezy to byśmy pojechali do Wrocławia i kusi mnie ten pomysł. Choć już pozapraszałam gości.

ekomonika szczęściara z tą Bułgarią.

Prymulkaaa witaj.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 21:31   #4759
samaraNW
Zakorzenienie

witam
byłam w SP i kupiłam tego waxa: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ax.html&next=1. dołożyli sporo produktów, ale tych w dużych wersji w słoiku ciągle nie było.

wysypuje mnie już przed @ nałożyłam brevoxyl już 3. raz i ładnie wysusza, ale trochę szczypie w twarz
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-01, 21:34   #4760
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam
byłam w SP i kupiłam tego waxa: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ax.html&next=1. dołożyli sporo produktów, ale tych w dużych wersji w słoiku ciągle nie było.

wysypuje mnie już przed @ nałożyłam brevoxyl już 3. raz i ładnie wysusza, ale trochę szczypie w twarz
to daj znac czy Tobie rowniez przypasowal

Stary 2011-02-01, 21:39   #4761
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
to daj znac czy Tobie rowniez przypasowal
ok coś mam ostatnio bardziej suche włosy, w sumie nie wiem od czego mam nadzieję, że wax się z tym upora
Stary 2011-02-01, 21:42   #4762
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
witam

ooo a ja właśnie chciałam kupić ten wosk ale w mojej SP już nie było

Dbam o siebie

Stary 2011-02-01, 21:42   #4763
Kalpana
Zakorzenienie

Angel dzięki. Czyli muszę się jakoś zmusić... Potem się pewnie przyzwyczaję

Alessandra a na jaki profil chodzisz? Pewnie hotelarstwo...?

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 21:43   #4764
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
ooo a ja właśnie chciałam kupić ten wosk ale w mojej SP już nie było
u mnie w weekend też nie było. teraz dopiero dostawili. u Ciebie pewnie też dołożą
Stary 2011-02-01, 21:46   #4765
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie w weekend też nie było. teraz dopiero dostawili. u Ciebie pewnie też dołożą
hmm no to jutro po pracy znowu wycieczka mnie czeka

Dbam o siebie

Stary 2011-02-01, 21:46   #4766
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
dziekuje na propozycje, najwyzej online bedziemy pic
jestes kochana

przejezdzalam przez bulgarie i powiem szczerze, ja za grecje doplacalam 150zl wiecej, a poziom zycia niebo a ziemia ale moze u Ciebie bedzie akurat fajny hotel, plaza

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

gdyby mi malo bylo, to wychodzac z wanny, wycierajac sie i balsamujac zlamalam 3paznokcie, tzn pekly od tego, ze dlugo w wodzie byly i skrocilam je wlasnie na zero teraz to sie czuje normalnie jeszcze piekniejsza
przecież piękna jesteś... ja na twoim miejscu nie miałabym w ogóle kompleksów...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 21:48   #4767
angelinmyheart
Zakorzenienie

Kalpana wiesz mi najpierw pokrzywa też nie smakowała i nawet odrzucało mnie, jak piłam, ale jakoś po 3 miesiącach się przyzwyczaiłam i daje radę dwie na raz. Skrzyp w smaku jest gorszy, jak dla mnie.

dianulaa zaciekawiła mnie ta dieta oczyszczająca, bo schudnąć to ja nie chcę, ale chętnie bym oczyściła organizm i chyba za niedługo ją wypróbuje.
Ja na wizażu jeszcze taką dietę oczyszczającą znalazłam: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=62878. Lubię cytrynę i sok z niej, więc może też się skusze, a zawsze to jakieś witaminy dla organizmu.

01.02.2009r
04.08.2018r

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-01, 21:52   #4768
dianulaa
Zadomowienie

angelinmyheart
ja jutro swoją zrobie ciekawe czy wytrwam... bo cały dzien w domu.. zero obowiązków do tego sama będę siedziała.. a nawet simsów nie mam zainstalowanych na kompie. oj cięzko będzie...
Stary 2011-02-01, 21:53   #4769
samaraNW
Zakorzenienie

caate śliczny makijaż dzisiaj wstawiłaś
tak powstawiacie jeszcze trochę zdjęć ze sztucznymi rzęsami, to chyba się w końcu skuszę i sobie kupię, bo są świetne

oglądałam dzisiaj kilka ładnych pierścionków i chyba się niedługo przejdę kupić jakieś
Stary 2011-02-01, 21:55   #4770
angelinmyheart
Zakorzenienie

dianulaa, a chcesz tylko ananasy jeść, czy różne owoce?

01.02.2009r
04.08.2018r
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości