|
|
#361 | ||
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 521
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. V
Cytat:
Cytat:
It's okay to love them both. I did. Edytowane przez liwiusz Czas edycji: 2011-02-01 o 22:04 |
||
|
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
Dobranoc
Liwiusz - spokojnej nocy
|
#363 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 564
|
Historia egzaminu to te karteczki które wypisuj± egzaminatorzy?
|
|
|
|
#364 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 677
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#365 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 356
|
Dziêki dziewczyny.
![]() W³a¶nie chodzi o to, ¿e nie czujê siê przygotowana. Wiem, ¿e nie bêdê je¼dziæ idealnie po 30 godzinach, ale jako¶ czujê, ¿e nie z³apa³am tego 'czego¶'. ¯e czego¶ mi tu brakuje. A moj± jazdê ciê¿ko mi oceniæ, szybko za³apa³am, ale tu siê k³aniaj± moje niezbyt dobre wra¿enia z kursu, dopiero pod koniec dowiedzia³am siê, jak ogólnie mi idzie... Ja bym oceni³a, ¿e jak na debiutantkê ca³kiem nie¼le, oczywi¶cie z b³êdami, ale jak trzeba, to umiem siê mocno skupiæ na tym, co robiê, a jazdy to nie to samo, wiadomo. Ale i tak przez ten miesi±c za du¿o my¶lê i ju¿ mam postanowienia typu 'nigdy wiêcej nie wsi±dê do auta' i inne g³upoty. I jeszcze to czekanie na wywo³anie na praktyczn± czê¶æ egzaminu. Ja po prostu nienawidzê siedzenia z innymi zdenerwowanymi lud¼mi, którzy stresuj± mnie jeszcze bardziej. Zawali³am ju¿ przez to jeden wa¿ny konkurs, bo nas³ucha³am siê od innych takich rzeczy, ¿e zdenerwowanie wziê³o górê nad przygotowaniem... A, przyk³adowo, na pewien egzamin jêzykowy wpad³am w ostatniej chwili, tylko ze swoimi my¶lami, i posz³o mi bardzo dobrze. Teraz nie bêdê mog³a przyj¶æ na styk, bo najpierw jest teoria, a dodatkowo nie ma jak siê odci±æ s³uchawkami z muzyk± czy wyj¶ciem na dwór. Czy sk±d¶ wiadomo, o której zacznie siê mój egzamin praktyczny? Kolejno¶æ wywo³ywania od czego¶ zale¿y?
|
#366 |
|
Rozeznanie
|
Nie, wydaj± Ci w okienku jaki¶ osobny ¶wistek.
|
#367 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 376
|
Liwiusz nie wysz³o, trudno siê mówi. Dokupisz jazdy i umówisz siê na kolejny egzamin- tym razem w dzieñ
![]() E. palant Ci siê trafi³- wspó³czujê.
|
#368 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 649
|
Czasem po prostu oczekiwania Egzaminatorów mijaj± siê z logik± (¿e za ma³o siê rozejrza³a¶- wystarczaj±co dobrze, ¿eby bezpiecznie wyjechaæ, wiêc w czym problem...
Ja dosta³am na pierwszym egzaminie masê pouczeñ, ¿e za du¿o pieszych przepuszczam Przecie¿ ja te¿ jestem pieszym i wiem, ¿e to niefajnie czekaæ 5 minut a¿ kto¶ wreszcie ³askawie siê zatrzyma...a jakbym siê nie zatrzyma³a, by³oby wymuszenie...To te¿ mnie trochê pod³ama³o na pocz±tku (mimo ¿e uwa¿a³am jego argumenty za bezpodstawne, straci³am w pewnym momencie pewno¶æ siebie) ale poprze¿ywa³am trochê, opowiada³am setki razy przebieg egzaminu T¯towi, i po czasie stwierdzi³am, ¿e jeden taki gbur mnie nie za³amie, o nie!
|
#369 |
|
Rozeznanie
|
Dziêki za odpowiedzi
|
|
|
|
#370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) to nie musisz chodziæ do mordu, za³atwiasz kwitek z dodatkowego szkolenia i z tym kwitkiem idziesz zapisaæ siê na kolejny egzamin. A jazdy sobie wyje¿d¿asz przed samym egzaminem...przynajmniej ja tak bym zrobi³a ![]() EDIT: u nas nie wydaj± czego¶ takiego jak 'historia egzaminu' wiêc mnie siê nie s³uchaj
Edytowane przez catttt Czas edycji: 2011-02-01 o 22:10 |
|
|
|
|
#371 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Godzina na któr± siê umawiasz jest godzin± rozpoczêcia losowania osób, kolejno¶æ chyba nie jest jako¶ specjalnie uwarunkowana... przynajmniej u mnie. ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
|
|
#372 |
|
Rozeznanie
|
cat i tak dziêki za pomoc.
Mam nadziejê, ¿e jednak nie bêdê musia³a tego robiæ. Chocia¿ czarno to widzê
|
|
|
|
#373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A u nas w poczekalni na dodatek leci film o egzaminie, gdzie co jak siê w³±cza, a ja ju¿ nie chcia³am tego s³uchaæ ![]() A najlepiej to jak wywo³aj± wcze¶niej- ja tak mia³am i nawet nie zd±¿y³am siê zestresowaæ
|
|
#374 |
|
Wtajemniczenie
|
No w³a¶nie mam na 8.40 i przypuszczam, ¿e o tej godzinie zaczynam teoriê. Martwiê siê, ¿e bêdê musia³a potem siedzieæ bardzo d³ugo i czekaæ na praktyczn± czê¶æ.
Dokupi³am tylko dwie dla przypomnienia (nie w mojej szkole), bo mam wra¿enie, ¿e problem nie jest w mojej je¼dzie, tylko nastawieniu. Ale je¶li bym nie zda³a, poje¿d¿ê w innej szkole kilka godzin. W³a¶nie jak by³am na zapisach, to wybada³am, gdzie jest ³azienka, i nie us³yszê stamt±d jak bêd± wo³aæ. Te¿ bym chcia³a mieæ od razu...
Edytowane przez mbamboo Czas edycji: 2011-02-01 o 22:17 |
|
|
|
#375 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 389
|
Cytat:
jak sobie teraz przypomne ile razy powtarzalam T¿owi jak to by³o to a¿ mi go szkoda![]() a On s³ucha³, s³ucha³, s³ucha³... i ci±gle powtarza³ "Marty¶ka nastêpnym razem bêdzie lepiej, to nie koniec ¶wiata" ![]()
|
|
#376 |
|
Rozeznanie
|
A u nas w poczekalni zawsze co¶ siê dzia³o - tak jak dzisiaj ta dziewczyna, która wyklina³a niewinnego egzaminatora i na ogó³ jednak weso³o by³o.
By³o kilka osób, które panikowa³y z obs³ug± samochodu, jednak ja jako towarzyskie zwierzê wola³am mimo to byæ miêdzy lud¼mi, pogadaæ z kim¶ tak po prostu, o g³upotach. No niestety nie da siê przewidzieæ, kiedy zostanie siê wywo³anym. Za pierwszym razem, na ³±czonym po zdanej teorii czeka³am dwie godziny z minutami, za drugim i trzecim nieco ponad godzinkê.
It's okay to love them both. I did. Edytowane przez liwiusz Czas edycji: 2011-02-01 o 22:22 |
|
|
|
#377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo we¼ sobie gazetê... Ja to jak wysz³am z ³azienki wziê³am siê za czekoladê ![]() W³a¶nie, te¿ jestem tego zdania
|
|
#378 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czyli ponad godzinke czekania, z tym, ¿e ja zosta³am wyczytana jako druga z mojej grupy zdaj±cych
|
|
#379 |
|
Rozeznanie
|
liwiusz zdawa³a¶ na koszykarskiej? Bo siê zastanawiam czy siê tam nie przenie¶æ, instruktor mówi³, ¿e teraz tam s± krótsze terminy.
A na tej historii egzaminów to oczywi¶cie pisze na czym siê obla³o? |
|
|
|
#380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A najgorsze by³o to, ¿e chcia³o mi siê p³akaæ, bo to na pewno by mi pomog³o, a nie mog³am! Za to jak us³ysza³am masê komplementów od E. po wjechaniu do WORDu, rozp³aka³am siê ![]() We¼ i zrozum kobietê
|
|
#381 |
|
Wtajemniczenie
|
Chcia³am jechaæ z T¯-tem (przyniós³ mi szczê¶cie na innym egzaminie
), ale niestety chyba nic z tego nie bêdzie... Niezbyt dobry termin dla niego. Je¶li siê nie uda, to pojadê sobie po prostu z czym¶ do poczytania i czekolad± (dobry sposób!).I takiego nastawienia jeszcze nie u¿ywa³am, ale najwy¿sza pora. ![]() Te¿ mam ³±czony, ale obawiam siê w³a¶nie dwugodzinnego czekania po teorii. Tylko ¿e i tak nic z tym nie zrobiê, wiêc muszê tam po prostu jechaæ z dobrym nastawieniem i zdaæ. Wiecie co, idê, bo niby robiê pytania testowe, a z otwartym forum to nie wychodzi. Dziêkujê za pomoc, poproszê o ni± i wsparcie a¿ do pi±tku, a póki co dobranoc.
Edytowane przez mbamboo Czas edycji: 2011-02-01 o 22:28 |
|
|
|
#382 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do tej historii egz. to czekaj, muszê sprawdziæ, bo z³apa³am t± karteczkê, cisnê³am na samo dno torby i zabra³am siê stamt±d jak najszybciej. ![]() Edit: Dostajesz tak± tabelkê - data egz. jakie¶ pierdó³ki, kategoria i wyszczególnione T (teoria) i P (praktyka) - a przy nich odpowiednio p lub n. Tyle.
It's okay to love them both. I did. Edytowane przez liwiusz Czas edycji: 2011-02-01 o 22:30 |
|
|
|
|
#383 |
|
Rozeznanie
|
Ja na pierwszy termin na balickiej czeka³am dwa tygodnie a na drugi ju¿ prawie miesi±c. Rozkminkê za³apa³am
|
|
|
|
#384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#385 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O ile informacje na stronie mordu s± prawdziwe, wychodzi na to, ¿e jak kto¶ poszed³ siê wczoraj zapisaæ to móg³ nawet dostaæ termin na dzisiaj
It's okay to love them both. I did. Edytowane przez liwiusz Czas edycji: 2011-02-01 o 22:35 |
|
|
|
|
#386 |
|
Rozeznanie
|
Je¼dzi³am ale daaawno, w sumie balick± mam lepiej obeznan±. Mo¿e spróbuje trzeci raz a jak siê nie uda to siê zapiszê na koszykarsk±. Chyba, ¿e bedzie jaki¶ mega daleki termin to siê przeniosê od razu.
Dziêkuje liwiusz ¿e Ci siê karteczkê chcia³o odgrzebaæ
Edytowane przez Zilka Czas edycji: 2011-02-01 o 22:44 |
|
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc, oby ta noc by³a spokojniejsza ni¿ poprzednia
![]()
|
#388 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
dobranoc
jutro poproszê kciuki od 10.30
|
|
|
|
#389 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 777
|
trzymam jutro kciuki za obronê Gosi vel ma³ej zmiany
![]() i bodaj¿e princeseczka mia³a mieæ jutro jaki¶ egzamin ![]() dobranoc
|
|
#390 |
|
Raczkowanie
|
oczywi¶cie
masz to jak w banku![]() dobrej nocki kobietki
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.

Ja bym oceni³a, ¿e jak na debiutantkê ca³kiem nie¼le, oczywi¶cie z b³êdami, ale jak trzeba, to umiem siê mocno skupiæ na tym, co robiê, a jazdy to nie to samo, wiadomo. Ale i tak przez ten miesi±c za du¿o my¶lê i ju¿ mam postanowienia typu 'nigdy wiêcej nie wsi±dê do auta' i inne g³upoty.