Strona internetowa,blog, Facebook-czyli jak i gdzie się prezentować - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne > Biżuteria

Notka

Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-06-22, 12:53   #31
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dot.: Strona www o tworzeniu biżuterii

Lepiej, wygodniej - owszem. Ale samodzielna praca nie jest niewykonalna
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-22, 14:20   #32
substytut
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rosemary Pokaż wiadomość
A im więcej pracuję z biżuterią, tym więcej widzę niedociągnięć i tym więcej otwiera się przede mną technik i sposobów, których jeszcze nie wypróbowalam i których nie umiem.
Amen
substytut jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-24, 10:56   #33
naila
Zakorzenienie

Strona o tworzeniu bizu? Po pierwsze: musi mieć dobry adres, dobrą grafikę, mocno rozwinięte podstawy i zaawansowane techniki, świetne zdjęcia, duże i ze zbliżeniami, musi być ogólnie przyjazna i bardzo często aktualizowana(!)

Jeśli coś takiego uda Ci się zrobić samemu, szacunek. To duży projekt. Ale tylko taki mógłby przyciągnąć osoby, inaczej strona stanie się jedną z wielu.. podrzędnych...

Moje Impresje jestem również Zakosmetykowana
naila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-24, 12:55   #34
Amambada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez T42 Pokaż wiadomość
Chodziło mi bardziej, że dużą, porządna stronę lepiej robić razem, niż w pojedynkę. Co dwie głowy, to nie jedna.
Święte słowa
Amambada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-27, 00:28   #35
0lenKa2
Przyczajenie

Chyba po części zgadzam się z przedmówczyniami.. Stworzenie takiej strony to naprawdę duży projekt, tym bardziej jeśli ma być to dobra strona, dlatego wątpię, żebyś dała sobie z tym wszystkim radę sama.. Chociaż wydaje mi się, że lepszym pomysłem byłoby założenie przez Ciebie bloga, w którym mogłabyś opisywać swoje etapy nauki, ewentualne dzieła.. Mogłabyś przedstawiać też swoje błędy, co pomogłoby uniknąć ich powielenia czytającym lub po prostu zainteresowanym tematem biżuterii i ich własnoręcznego wykonywania.. zresztą blog dopuszcza większą swobodę i w tym przypadku nie musisz być ekspertem w tej dziedzinie, ale możesz się podzielić swoimi doświadczeniami zastanów się nad tym, bo chyba lepiej jest zrobić coś wykonalnego i zrobić to dobrze niż podjąć sie teoretycznie niewykonalnej sprawy..

powodzenia
Stary 2008-06-27, 09:31   #36
czarny kot
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;7958253]Ale czemu nie zajdzie? Samemu też się da, ktoś kto jest informatykiem tworzącym biżu poradzi sobie bez problemu, nawet na forum jest taka jedna [/QUOTE]
Jo?
Wlasnie dlatego, ze studiuje infe wiem, ze dobra strona to masa pracy. U mnie xhtml i css lezy w powijakach, nauczenie sie porzednie pisac strony kosztuje sporo czasu. Podobnie ze stworzeniem graficzki, ktora nie bedzie meczyc wzroku, a jednoczenie bedzie ciekawa.
Kolejna kwestia - tematyka. Tutoriale o kreceniu lopow juz mnie nie kreca, po za tym jest tego troche w sieci. Mnie interesuje teraz obrobka srebra w postaci lutowania, oksydowania, polerowania itp. Techniki w stylu wraping, mizaiki. Sama ich nie potrafie, wiec nie podejme sie zrobienia. Oczywiscie podstawy typu jak zrbic bizu na lince tez by mialy miejsce, ale nie chciala bym, zeby to wygladalo jak w qunszcie.

Ale... Spotykam czasem nawet interesujace blogi. Ale osob ktore sie zajmuja jakas konkretna dziedzina bizuterii. Glownie w fimo cos takiego znalazlam. Poprostu tuto-blogi, gdzie wlasciciele pisza jak wykonac dany wzorek, technike. Przyjemne i przydatne, ale zwykle malo zasobne, bo jedna osoba duzo nie przerobi.

Konczac - sama nie dala bym rady wystartowac ze strona, ciezko bylo by to prowadzic. W zespole predzej.

Wątek z biżuterią
czarny kot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-27, 13:33   #37
lee_monka
Wtajemniczenie

GG do lee_monka

Ale tak przede wszytskim to po co ta strona?
Do wielu rzeczy można dojść samemu metodą prob i błędów, jest już trochę stron dotyczących podstaw biżu, a później to już każdy wypracowuje swój własny sposob biżuterię, swoj własny styl.
Poza tym, przygotowując taką stronę zachęasz kolejne osoby do zajęcia się biżu, bo to takie łatwe. Według mnie rynek biżuteryjny już w tej chwili zalany jest "średniej" jakości (głównie) kolczykami, z którymi cenowo nieraz ciężko jest konkurować.

biorę udział w konkursie welli kto ma ochotę zagłosować, będzie mi miło
lee_monka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-25, 12:01   #38
Alushi
Raczkowanie

Strona internetowa,blog, Facebook-czyli jak i gdzie się prezentować

Nie znalazłam jeszcze takiego wątku dla biżuteryjek, które same prezentują swoje prace. Korzystacie z e commerce, blogów czy własnoręcznie zrobionych stron?

Ja mam na razie bloga, bo i jestem początkująca /polecam blogspot, najfajniejszy w nawigacji/, ale jeśli się rozwinę na pewno zmajstruję coś w CMSie na własnym serwerze.

Przy okazji, jak Wam się podoba to rozwiązanie oglądania produktów po najechaniu kursorem? Dla mnie genialne, kiedyś będę miała coś takiego na stronie
http://www.latiendadelisa.es/colecci...11/pendientes/

Zapraszam do wymiany doświadczeń!

Alushi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-25, 15:51   #39
staska_stasia
Zakorzenienie

Dot.: Strona internetowa/blog, wątek techniczny.

A ja w tym zakresie się cofam W gimnazjum pisałam strony internetowe, a teraz, na III roku studiów nie pamiętam nic i na swoim blogu korzystałam z gotowego szablonu. Tylko że mi niespecjalnie zależy na wyglądzie bloga, bo nie sprzedaję biżuterii, robię głównie dla siebie i czasem na prezenty, więc sam układ graficzny czy jakieś szmery-bajery nie są potrzebne.
Ale myślę, że jakbym chciała zająć się tym poważniej to zwróciłabym się do kogoś o pomoc przy tworzeniu bloga (tak półprofesjonalnie). Chodzi tu o os. piszące szablony blogowe, za stosunkowo niewielką odpłatą chyba mogłyby coś takiego zrobić. A jakbym chciała już naprawdę mocno profesjonalnie- wtedy poszłabym z tym do firmy piszącej strony.
staska_stasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-25, 21:55   #40
Srebrna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Alushi Pokaż wiadomość
Nie znalazłam jeszcze takiego wątku dla biżuteryjek, które same prezentują swoje prace. Korzystacie z e commerce, blogów czy własnoręcznie zrobionych stron?

Ja mam na razie bloga, bo i jestem początkująca /polecam blogspot, najfajniejszy w nawigacji/, ale jeśli się rozwinę na pewno zmajstruję coś w CMSie na własnym serwerze.

Przy okazji, jak Wam się podoba to rozwiązanie oglądania produktów po najechaniu kursorem? Dla mnie genialne, kiedyś będę miała coś takiego na stronie
http://www.latiendadelisa.es/colecci...11/pendientes/

Zapraszam do wymiany doświadczeń!
Blogspot dla mnie odpadł w przedbiegach - nie miał kategorii, tylko tagi.
Wordpress.com - ma różności, ale własny dizajn kosztuje

Ja mam galerię na DeviantArt, bloga na wp.com i statyczną stronkę u siebie na serwerze w domu.

Najlepszą opcją, summa sumarum, jest postawienie na swoim/wykupionym serwerze Wordpressa, uzycie jakiegoś niezłego thema jako bazy i podrzeźbienie go pod swoje potrzeby.

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

A, jeszcze taka uwaga - blog na WP.com (blogspocie, albo innym serwisie blogowym) ma te zalete, ze wasze posty pokaza sie pod cudzymi jako "podobne do" etc.

Jezeli macie bloga wolnostojacego (na swoim/wykupionym serwerze) to warto sie zarejestrowac z nim w jakiejs sieci zrzeszajacej/łączącej blogi, typu NetworkedBlogs. Wtedy wasz blog moze sie pojawic czytelnikowi jako "podobny do" przy innych robotkowych/bizuteryjnych blogach.

Mozna tez przyczepic bloga do swojego konta na fejsbuku albo zrobic mu stronę i na niej publikowane będą wtedy wasze wpisy automagicznie.
Stary 2010-10-25, 22:31   #41
staska_stasia
Zakorzenienie

Jak przyczepić tego bloga na fb? Ja mam nieprofesjonalnego na fotologu, więc w sumie nie wiem czy się takiego da
staska_stasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-25, 22:35   #42
Srebrna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez staska_stasia Pokaż wiadomość
Jak przyczepić tego bloga na fb? Ja mam nieprofesjonalnego na fotologu, więc w sumie nie wiem czy się takiego da
Znajdź na FB aplikację "networkedblogs" i idź wg poleceń. Nie wiem jak z fotologiem, ale powinno zadziałać z każdym blogiem.
Jak już zarejestrujesz swojego bloga, to potem aplikacja pokaze ci "Set up syndication" albo cos podobnego, i to trzeba kliknac (i znow wg polecen)
Stary 2010-10-26, 13:11   #43
Alushi
Raczkowanie

Jest jeszcze inna świetna opcja, sklep muncom.com. Zakłada się tam swój własny o adresie mojadres.muncom.com, tworzy tło itd, nie ma wiele bajerów ale co ma fajnego to że można go dodać do swojego profilu na Facebooku jako zakładkę! Czyli zakładamy profil na FB o nazwie sklepu, zapraszamy masę znajomych i już na profilu mamy sklep.

Srebrna, masz racje co do braku kategorii ale blogspot ma cudowna zalete,jest produktem google... chyba nie musze mowic dlaczego to zaleta

Edytowane przez Alushi
Czas edycji: 2010-10-26 o 13:18
Alushi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-01, 21:54   #44
smoczek
Zakorzenienie

Facebook biżuteryjnie

Dziewczyny, mam do Was pytanie natury marketingowo-technicznej .

1.Czy macie swoje wyłącznie biżuteryjne konta na Facebooku? Jeśli tak, to na jakiej zasadzie - prywatne, czy w formie fanpage'u? Tak się zastanawiam, że w końcu się trzeba "ufejsbukowić" i dowiedziałam się, że podobno nie wolno zakładać kont prywatnych, na których się człowiek reklamuje z czymś do sprzedaży, bo to wbrew regulaminowi. Ale jednocześnie jakoś boli mnie zakładanie konta firmowego, bo mam wrażenie, że w ogóle posiadanie "fanów" jest jakieś takie "hop do przodu" (ale - ja nie znam facebooka w ogóle, więc może źle na to patrzę).

2. Czy ewentualne posiadanie takiego konta biżuteryjnego w ogóle coś Wam daje w Waszej ocenie? Może nie warto się męczyć?

3. O czym piszecie na takim koncie - faktycznie pokazujecie np. tylko nową biżu, czy np. piszecie o wszystkim np. "właśnie dłubię sobie w zębie srebrnym drutem 0,5 mm"

Właśnie usiłuję to wszystko oswoić i zastanawiam się ogólnie "jak to się robi" i "jak to powinno wyglądać" .
smoczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-01, 22:02   #45
Yaollinka
Zadomowienie

Dot.: Facebook biżuteryjnie

Jeśli chodzi o mnie, to mam prywatne konto, na ktorym wrzucam do jednego folderu zdjęcia biżu, a w profilu mam adres do bloga. A funpage, w moim przypadku, kiedy nie ma się żadnej wyrobionej jeszcze "marki", nie ma moim zdaniem sensu. Ty nie powinnaś mieć jednak przed tym oporu. I nie wiem dlaczego, ale dałabym sobie rękę uciąć, że kiedy dołaczyłam do fb, był funpage Twojej biżuterii, bo własnoręcznie klinkęłam cudowne "lubię to". Ale teraz już go nie ma, hmmm.
Yaollinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-01, 22:17   #46
smoczek
Zakorzenienie

Był, ale się zmył. Założyła go moja koleżanka, która zrobiła to w nagłym, charakterystycznym dla siebie przypływie emocji, po czym prowadziła go koszmarnym angielskim kali-chcieć-kali-mieć i ogólnie dziwnie to wyglądało (klienci się mnie pytali, czemu robię sobie złą prasę...), a na koniec kiedy wrzuciła na niego reklamę strony tańca brzucha ( z tekstem, że ja ją polecam) wkurzyłam się, że nawet mi znać nie dała, a ona się obraziła i wywaliła całą stronę... A ja nawet nie zdążyłam zachować jakoś kontaktów do ludzi ( a było już ponad 200 osób ), którzy mieli ją w ulubionych, żeby podesłać im info jak zrobię sama stronę w sposób bardziej profesjonalny. No i dlatego właśnie usiłuję to teraz zrobić .

Edytowane przez smoczek
Czas edycji: 2011-02-01 o 22:26
Stary 2011-02-01, 22:25   #47
skidblandir
Rozeznanie

GG do skidblandir

Ja mam prywatne, jako prywatne, i drugie - butikowe. Z tego co kojarzę, to nie możesz mieć założonego konta "osobowego" na sklep na ten przykład. Znaczy - oficjalnie nie możesz, a technicznie - dużo osób tak robi. Bo łatwiej jest "zapraszać" znajomych na ten przykład.
Wiesz, zawsze to poszerza grono potencjalnych klientów No i jak coś tam wrzucisz, to od razu oni widzą u siebie na stronie głównej, nie muszą wchodzić do Ciebie na bloga. Wiadomo - czas zżera, ale myślę, że w Twoim wypadku - warto Na początek zaprosisz znajomych, poprosisz, żeby od czasu do czasu Cię lubili i nawet nei zauważysz jak grono tych, co Cię "lubią" będzie z miesiąca na miesiąc rosnąć.

A jak to powinno wyglądać? Zależy od Ciebie To jest jak blog, możesz pisać tylko o biżutach, możesz ciekawostki jakieś wrzucać. Możesz wszystko

Edytowane przez skidblandir
Czas edycji: 2011-02-01 o 22:27
skidblandir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-01, 22:27   #48
Yaollinka
Zadomowienie

Myślę, że nie masz się o co martwić i jak założysz funpage, to potoczy się to lawinowo. Zapewne zacznie się od biżuteryjek. Poza tym, możesz dać odnośnik na swojej stronie internetowej i klienci zobaczą, że jesteś na fb.
Yaollinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-01, 22:29   #49
skladsznurowadel
Raczkowanie

ja oprócz profilu osobistego , mam funpage mojej strony i ta konfiguracja dla mnie działa
Stary 2011-02-01, 22:35   #50
skidblandir
Rozeznanie

GG do skidblandir

Oooo, to idę Cię polubić

Stary 2011-02-01, 22:52   #51
skladsznurowadel
Raczkowanie

Stary 2011-02-01, 22:56   #52
skidblandir
Rozeznanie

GG do skidblandir

Oj no co, nie wiedziałam, że masz fejsa :P

Stary 2011-02-01, 22:57   #53
JoannaW_
Raczkowanie

Ja mam również prywatny profil, a firmowy fanpage.
W tym drugim wrzucam nie tylko nowości w formie zdjęć, ale też linki do notek na blogu, nawet jeden konkurs zdarzyło mi się zorganizować. Działa to to, w umiarkowanej w tej chwili wielkości (mam kilka nowych klientek z FB), ale mam wrażenie, że większa ilość pracy włożona w fanpage może owocować większą ilością klientów.
JoannaW_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-01, 23:01   #54
E_W
Wtajemniczenie

Czuję, że teraz zacznie się 'polowanie' na wizażanki na FB
...idę sprawdzić, czy mam 'skład' w ulubionych
E_W jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-01, 23:04   #55
frufelek
Rozeznanie

Matko! Idę się doszkalać
Stary 2011-02-02, 03:46   #56
clementinne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez smoczek Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam do Was pytanie natury marketingowo-technicznej .

1.Czy macie swoje wyłącznie biżuteryjne konta na Facebooku? Jeśli tak, to na jakiej zasadzie - prywatne, czy w formie fanpage'u? Tak się zastanawiam, że w końcu się trzeba "ufejsbukowić" i dowiedziałam się, że podobno nie wolno zakładać kont prywatnych, na których się człowiek reklamuje z czymś do sprzedaży, bo to wbrew regulaminowi. Ale jednocześnie jakoś boli mnie zakładanie konta firmowego, bo mam wrażenie, że w ogóle posiadanie "fanów" jest jakieś takie "hop do przodu" (ale - ja nie znam facebooka w ogóle, więc może źle na to patrzę).

2. Czy ewentualne posiadanie takiego konta biżuteryjnego w ogóle coś Wam daje w Waszej ocenie? Może nie warto się męczyć?

3. O czym piszecie na takim koncie - faktycznie pokazujecie np. tylko nową biżu, czy np. piszecie o wszystkim np. "właśnie dłubię sobie w zębie srebrnym drutem 0,5 mm"

Właśnie usiłuję to wszystko oswoić i zastanawiam się ogólnie "jak to się robi" i "jak to powinno wyglądać" .

Najlepiej będzie, jak sobie po prostu pododajesz różne strony do ulubionych (no ok, jak sobie "polubisz" ) i zobaczysz na swoim prywatnym koncie jak to działa. Jak inni to robią, czego brakuje, co można zmienić, a co zrobić tak samo. Ponadto, każdą stronę firmową tworzy się jako "dziecko" prywatnej (jakoś tak to działa - to konkretne konto prywatne jako jedyne ma uprawnienia admina na fanpage'u....ale łapki sobie nie dam ciachnąć za to, co teraz napisałam ), więc tak czy owak prywatną założyć musisz.

A ponadto, używanie stron prywatnych do celów firmowych jest po prostu źle widziane... Raz dlatego, że nie każdy chce mieć firmę wśród znajomych (mnie to drażni). Dwa, wszystko co publikuje się na swojej tablicy widzi każdy znajomy, a zatem też ten anonimowy, nieznany czasem właściciel konta prywatno-firmowego....tego też nie lubię, i nie tylko ja I jeszcze parę powodów by się znalazło (inna jest funkcjonalność, po prostu).
clementinne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-02, 08:45   #57
JoannaW_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez clementinne Pokaż wiadomość
Najlepiej będzie, jak sobie po prostu pododajesz różne strony do ulubionych (no ok, jak sobie "polubisz" ) i zobaczysz na swoim prywatnym koncie jak to działa. Jak inni to robią, czego brakuje, co można zmienić, a co zrobić tak samo. Ponadto, każdą stronę firmową tworzy się jako "dziecko" prywatnej (jakoś tak to działa - to konkretne konto prywatne jako jedyne ma uprawnienia admina na fanpage'u....ale łapki sobie nie dam ciachnąć za to, co teraz napisałam ), więc tak czy owak prywatną założyć musisz.

A ponadto, używanie stron prywatnych do celów firmowych jest po prostu źle widziane... Raz dlatego, że nie każdy chce mieć firmę wśród znajomych (mnie to drażni). Dwa, wszystko co publikuje się na swojej tablicy widzi każdy znajomy, a zatem też ten anonimowy, nieznany czasem właściciel konta prywatno-firmowego....tego też nie lubię, i nie tylko ja I jeszcze parę powodów by się znalazło (inna jest funkcjonalność, po prostu).
Jest dokładnie tak jak pisze Clementine - fanpage jest niejako podpięty pod prywatny profil. A firmówka założona na koncie prywatnym, jest nie tylko niezgodna z regulaminem (przez co szybko może zostać usunięta bez ostrzeżenia, widziałam już kilka takich akcji) ale i nie każdy użytkownik FB będzie chciał mieć firmę wśród prywatnych kontaktów.
JoannaW_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-02, 09:33   #58
kageki
Raczkowanie

Jasne zakładajcie takie stronki, widziałyście jak wirusowo rozeszła się fabryka kolczyka? Aż mnie to denerwowało ;]
Mieli chyba jakiś konkurs ze jak klikniesz na lubię to to bierzesz udział w konkursie i do wygrania jakieś crap kolczyki ;]

Tez możecie zrobić taki konkurs moze się rozejdzie wirusowo
W materiałach wyjdzie was pewnie max 20zl a reklama będzie
Stary 2011-02-02, 09:33   #59
smoczek
Zakorzenienie

Hmm no tak. Założyłam już sobie prywatne konto, ale w zasadzie nie mam zamiaru go używać- założyłam po to, żeby założyć fanpage. No i założyłam, ale na razie zrobiłam go niewidocznym i coś tam uzupełniam. Uzupełniłam jakieś informacje o firmie, zrobiłam sobie grafikę profilową, powrzucałam do galerii zdjęcia (biżu posegregowane w katalogach ^^ ), ale na razie nic nie publikowałam. I co teraz- zanim ujawnię stronę wrzucić kilka rzeczy, żeby były na tablicy, czy zaczynać z pustą, czy jak...
No i wrzuciłam się do kategorii artysta wizualny. Czy to ma sens? W sumie żadna inna kategoria mi nie pasowała. No ale taki ze mnie artysta jak z koziej itd. itp. .

Kageki - ja od strony teoretycznej słyszałam, że ponoć konkursy za like'owanie słabo działają dla firm, bo te like są zwykle tymczasowe - chociaż kto wie.

Edytowane przez smoczek
Czas edycji: 2011-02-02 o 09:35
Stary 2011-02-02, 09:54   #60
franio
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez smoczek Pokaż wiadomość
Hmm no tak. Założyłam już sobie prywatne konto, ale w zasadzie nie mam zamiaru go używać- założyłam po to, żeby założyć fanpage. No i założyłam, ale na razie zrobiłam go niewidocznym i coś tam uzupełniam. Uzupełniłam jakieś informacje o firmie, zrobiłam sobie grafikę profilową, powrzucałam do galerii zdjęcia (biżu posegregowane w katalogach ^^ ), ale na razie nic nie publikowałam. I co teraz- zanim ujawnię stronę wrzucić kilka rzeczy, żeby były na tablicy, czy zaczynać z pustą, czy jak...
No i wrzuciłam się do kategorii artysta wizualny. Czy to ma sens? W sumie żadna inna kategoria mi nie pasowała. No ale taki ze mnie artysta jak z koziej itd. itp. .

Kageki - ja od strony teoretycznej słyszałam, że ponoć konkursy za like'owanie słabo działają dla firm, bo te like są zwykle tymczasowe - chociaż kto wie.
czyli jednak krasnoludki robią??

Moim zdaniem nie musisz na początku dużo wrzucać na ściane/tablicę czy jak to się nazywa, może coś na powitanie. ale lepiej wrzucać coś raz na jakiś czas, systematycznie, żeby było wrażenie, że ciagle się coś dzieje

idę polubić Skład hehe

Nowe wątki na forum Biżuteria

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości