|
|
#1531 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
Poszło całkiem, całkiem nie było najgorzej miło nas Pani przyjęła, może nie będzie najgorzej... na razie zostajemy u siebie tam gdzie do tej pory do księgowości nas przeniosą dopiero jak coś wymyślą albo rozbudują bo na razie nie ma miejsca...
no szkoda, szkoda co zrobić każdej z nas staraczek szkoda... Cytat:
Dwa razy powiadasz hmm no trudno na razie tak zostaje... jutro idę mam nadzieję, że wynik będzie oki i podziałam z clo...
|
|
#1532 | |
|
Zakorzenienie
|
egwene przykro mi kochana
Ja zawsze miałam gęsią skórkę jak widziałam, że mój kot czai się na lufcik w oknie. Widok musiał być straszny. Wiem, że nie zapomnisz ale chociaż nie zadręczaj się, bo to nie Twoja wina ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1533 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzięki - na szczęście mąż pierwszy wszedł do domu i zasłonił mi widok tak że tak naprawdę nie widziałam jej w tym oknie. Zawieźliśmy ją szybko do weterynarza ale nic się nie dało zrobić. Nie mogę się z tym pogodzić....miałam już kilka kotów w moim życiu i nigdy nie przydarzyło mi się nic podobnego. Mamy jeszcze drugiego kotka bo nie chcieliśmy żeby Bonnie była sama ale i tak w tej chwili to żadne pocieszenie. On też chyba przeżył szok bo jest teraz strasznie cichy i spokojny. Nie wiem dlaczego los jest taki okrutny - może byłam za bardzo szczęśliwa i go sprowokowałam. A z lepszych wiadomości - jutro idę powtórzyć betę żeby zobaczyć czy rośnie a w czwartek mam pierwszą wizytę u lekarza. Okazło się że mój tata zna dyrektora jednego ze szpitali - i to na dodatek tego w którym chciałabym rodzić. Jest on też ginekologiem i wprawdzie nie będzie prowadził mojej ciąży bo już się tym nie zajmuje ale mam do niego pójść a on mnie skieruje do jednego ze swoich pracowników.
|
|
#1534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No głupie to jak but i nic nie poradzisz.A z lekarzem to super sprawa, jak dyrektor to nikt mu nie podskoczy i lekarz będzie bał się fuszerki, a to najważniejsze, żeby lekarz miał plan i dbał o Was A rodzice już wiedzą |
|
|
|
|
#1535 |
|
Zakorzenienie
|
egwene kochana to nie jest Twoja wina
Nie zadręczaj się! Tak to już bywa w życiu... Los nam takie rzeczy szykuje w najmniej spodziewanych momentach. Zawsze łzy szczęścia przeplatają się ze łzami smutku... Ja też wam opowiadałam moja historię. Na całe szczęście nie ejsteśmy z tymi smutkami same Mamy naszych kochanych TŻtów!
|
|
#1536 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak tylko się dowiedziałam że tata zna tego lekarza to też pomyślałam że lepiej uderzyć do niego niż szukać na ślepo lekarzy kierując się szpitalem w którym pracują i opiniami z netu. W końcu najważniejsza jest dobra opieka lekarska zwłaszacza jeżeli okaże się że to ciąża bliźniacza. A rodzice na bieżąco wiedzieli wszystko o naszych transferach i ucieszyli się ogromnie że w końcu się udało. Mama dzwoni do mnie teraz kilka razy dzień żeby zapytać czy wszystko jest w porządku i dawać mi różne rady. Nawet nie podejrzewałam że aż tak się przejmie rolą przyszłej babci
|
|
#1537 |
|
Zakorzenienie
|
Egwene bardzo mi przykro z powodu kotki
|
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
Karolca to obiecujące objawy
![]() Egwene przykro mi z powodu kotki Super, że będziesz miała dobrego i sprawdzonego lekarza ![]() mama się przjemuje nie mniej niż Ty wyczekane dzieci/wnuki będą miały jak w raju |
|
|
|
#1539 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie zamartwiaj się wiem, że to ciężkie przeżycie ale teraz nie można się denerwować przykro mi ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
LH 4.30 wszystko w normach przynajmniej tak wynika z przedziału. zastanawiam się czy TSH nie mam za dużo?? w listopadzie miałam robione wyszło 3.53 norma do 4.2 ale nawte ginka coś npomknęłą, że mogło by być niższe ale na razie nic nie kazała robić
|
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
egwene rodzice strasznie przeżywają ciąże córeczki, wiem coś o tym
![]() Alexa niby wyniki dobre, ale na granicy, oba dość niskie i ich stosunek tez na granicy. Może to wynikać z prolaktyny podwyższonej. Na tą prolaktynę masz skierowanie czy będziesz za nią płaciła? Chyba prywatnie chodzisz do gina, jak kojarzę Jak LH i FSH nie są drogie to możesz je powtórzyć. A PRL powinnaś zrobić po obciążeniu w 11-12dc, bo może wyglądać dobrze ale tak na prawdę będzie za wysoka.
|
|
|
|
#1541 | |
|
Zakorzenienie
|
Ani ja.
Paulinko zmień mi proszę dane na liście - @ - 01.02 - cykl 39 Cytat:
A TSH jeśli się starasz o dziecko powinnaś mieć max 2, więc dobrze by było to obniżyć. Niestety jeśli masz nawet lekką niedoczynność to może mieć to wpływ po pierwsze na zapłodnienie a po drugie na zdrowie ewentualnego dziecka. Trzeba tego pilnować, bo dzieci mogą się rodzić nawet z zespołem Downa
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() egwene, przykro mi, że spotkało Cię takie nieszczęście rozumiem co znaczy stracić ukochane zwierzątko. Na pocieszenie powiem, że uczucie żalu po czasie słabnie i mija TŻ chciał mnie uraczyć, kupił chipsy (czasem mi kupuje, bo lubię). Były smaczne, ale niedobrze mi teraz :/ ble
♥ ♥ ♥ Komentuj. Nie obrażaj. Edytowane przez karolca Czas edycji: 2011-02-01 o 21:32 |
|
|
|
|
#1543 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
Dziś, przyznaję się bez bicia, nie uda mi się Was doczytać Ale obiecuję poprawę Ja jestem po kolejnej wizycie, znowu uspokojona Jak to podsumował mój mąż, może przez jakiś tydzień nie będę się martwić ![]() Wizyta była pełna wrażeń, usg baardzo długie, na dwa sposoby Dzidzia solidnie się wierciła i ciężko było zmierzyć cokolwiek, ale w końcu się udało. Ma 5,41cm, co odpowiada 12tc – czyli ok. Przezierność 1,4mm, pani doktor powiedziała, że w porządku. Poza tym wszystko ma na swoim miejscu Następna wizyta za 4 tygodnie.Od jutra wzięłam sobie 2 tygodnie L4, chcę trochę odpocząć i na spokojnie skończyć I trymestr. Miłego wieczorku i dobrej nocki Wam życzę! |
|
|
|
#1544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1545 |
|
Zakorzenienie
|
Aga to chlup za nowy cykl
Dania
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odpocznij sobie
|
|
#1547 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi coś brak weny do pisania, ale w wolnych chwilach podczytuje- żeby nie było
Razem z wami cieszę się i płaczę. Egwene... przykro mi z powodu kici, taka kicia natura, wepchnąć się... wyskoczyc... i Twoje szczęście nie ma tu nic do tematu. Po prostu coś jej się pokociło we łbie.. jeszcze raz... ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Bardzo lubię czytać takie relacje i pewnie odpoczywaj! To wyjątkowy czas i L4 się należy!!!
|
#1548 | |
|
Zadomowienie
|
dzięki Dziewczynki
Cytat:
Nie chciało mi się jej tłumaczyć, że jak pracuję codziennie do 18tej, to potem nie mam już siły i ochoty na nic... I tak zrobię tak, jak chcę, ale drażni mnie takie gadanie...
|
|
|
|
|
#1549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Źle się czuję, niedobrze mi
♥ ♥ ♥ Komentuj. Nie obrażaj. Edytowane przez karolca Czas edycji: 2011-02-02 o 06:03 |
|
|
|
#1552 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dania super wiadomości,Dzidzia rośnie pięknie
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
|
|
|
|
#1553 |
|
Zakorzenienie
|
caroline, restowalas juz? daj znac co u ciebie
|
#1554 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
No właśnie Caroline czekamy na wieści od Ciebie
|
#1555 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam kciuki za betę! Cytat:
Pewnie, że taki znajomy lekarz lepszy. I nie ma się problemów z przyjęciem do szpitala. Cytat:
![]() :pro si:Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#1556 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a my niestety musimy zostawiać go w domu samego na kilka dobrych godzin każdego dnia. Zobaczymy...A jeżeli chodzi o tematy ciążowe - odebrałam przed chwilą wyniki drugiej bety z wynikiem 1607 Oczywiście niepokój się nie kończy i pewnie będzie mi towarzyszył do samego końca ale chyba już teraz mogę pozwolić sobie na odrobinę optymizmu.
|
|
#1557 |
|
Zakorzenienie
|
Egwene ładna betka
A kiedy się wybierasz do lekarza? Czy ta wizyta w Białymstoku będzie właśnie, żeby potwierdzić ciążę?
|
#1558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo to przykre.Beta wspaniała Masz się czym cieszyć, ale to prawda, że stres i nerwy to teraz Cię nie opuści, schizy pojawiają się co chwilę Zaraz wyślę pw do Ciebie
|
|
|
|
|
#1559 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzięki ) Na pierwszą bardzo wstępną wizytę idziemy już jutro na miejscu w Lublinie ale nie wiem czy da się już potwierdzić ciążę na 100%. Lekarz z Białegostoku chciał mnie jeszcze raz zobaczyć ale na pewno nie będziemy tam prowadzić ciąży bo to zdecydowanie za daleko plus naturalnie chcę mieć lekarza prowadzącego który pracuje w szpitalu gdzie mam zamiar rodzić.
|
|
#1560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I oczywiście będziemy niecierpliwie czekać na Twoją relację
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

Oczywiście możesz zrobić jeszcze testosteron, ale nie koniecznie. 
No głupie to jak but i nic nie poradzisz.
Nie zadręczaj się! Tak to już bywa w życiu... Los nam takie rzeczy szykuje w najmniej spodziewanych momentach. Zawsze łzy szczęścia przeplatają się ze łzami smutku... Ja też wam opowiadałam moja historię. Na całe szczęście nie ejsteśmy z tymi smutkami same

wyczekane dzieci/wnuki będą miały jak w raju 
nie zamartwiaj się wiem, że to ciężkie przeżycie ale teraz nie można się denerwować przykro mi
Ale obiecuję poprawę