![]() |
#1561 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
egwene śliczna beta,ładnie przyrasta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
![]() ![]() |
![]() |
#1562 |
Zakorzenienie
|
egwene posiadanie lekarza prowadzącego pod ręką, na miejscu to podstawa. Zawsze jak by coś Cię niepokoiło to możesz do niego pojechać i sprawdzić, zamiast siedzieć w domu i się zamartwiać.
Przesyłam ![]() ![]() ![]() Magdulec gdzie jesteś? Powtarzałaś test albo robiłas betę? Dla wszystkich potrzebujących dziewczyn ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1563 |
Zakorzenienie
|
a mnie dziś niesamowicie muli w żołądku... niezbyt się czuję.
#1564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jutro beta..... uhhhhhhhhh a wczoraj się okazało, że w tą sobotę mam obronę... więc zbliżają się sądne dni. Ciekawe jak mi pójdzie z nauką po jutrzejszym dniu.. ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- PaulinaIzabela proszę zmień mi na 19cykl i termin @ 8.01 Egwene- gratulacje!!!!!!!!!
![]() |
#1565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za obronę też ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1566 |
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() stresu co niemiara.. albo jutro się zmobilizuję albo totalnie zniechęcę... ![]() ![]() momentami mnie brzucho pobolewa jak na @... zobaczymy co to będzie. Poproszę o moc fluidków!!!
#1567 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wiem ale lekarka ma chyba jakąś praktykę i jest endokrynologiem zna sie na rzeczy tak mi się wydaję powinnam chyba jej zaufać wątpie, że chciała by źle dla pacjęta dała mi jod dodatkowo... jestem już po badaniach prl w normie 14 ![]() ![]() ob i morfologie robiłam wszystko idealne. Dziś dzwonię do ginki i będę pewnie brać clo. Mogę brać do tego ten wiesiołek i siemię co kupiłam?? na wieczór po 1 tabletce?? może ten cykl będzie owocny ![]() Też tak myślę, może nie będzie tak źle ![]() Cytat:
![]() Egwene ![]() ![]()
![]() |
#1568 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Możesz brać wiesiołka i siemię razem z clo ![]() Trzymam kciuki i przesyłam ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1569 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() oczywiście porywam ![]() ![]() a jak tam bliźniaczki kopią mamusię ??
![]() |
#1570 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Powinnaś skakać z radości ![]() Trzymam kciuki, za jutrzejszą wizytę i oby 2 kropeczki były ![]() Ja jestem potrzebująca ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek Pozdrawiam Paulinaizabela. Niech zimowy dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 20 staraczki kaaamila1 - (Kamila, 21 lat, Pomorskie) staranka zawieszone basiawlg - (Basia, 25 lat, Rzeszów) staranka zawieszone ankamb - (Anka, 26 lat, Londyn) staranka zawieszone moonia26 - (Monika, 26 lat, Kraków) staranka zawieszone Cosmaaaaaaa - (Paula, 20 lat, Leverkusen) staranka zawieszone giova13 - (Asia, 26 lat, Anglia) staranka zawieszone paulinaizabela - (Paulina,26 lat, Irlandia) staranka zawieszone Mag83 -(Magda, 27 lat, ...) staranka zawieszone Tacca - (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone KALWI23 -(Magda, 27 lat, Cieszyn) staranka zawieszone Kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 17, last @ 12,09 Malami82 - Agnieszka, 28 lat, Lubuskie) cykl 20, last @ 17,09 Zafrine - (Dorota, 23 lata, pomorskie) cykl 34, last @ 18,11 Nina_k - ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 24, last @20,12 Danika (Ewa, 27 lat, małopolskie)cykl 16, last @ 22,12 ![]() Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) cykl 22, last @ 24,12 ![]() Caroline_1988 - (Karolina, 22 lata, kuj - pom)cykl 3, last @ 28,12 Egwene6 - (Dorota, 33lata, Lublin) cykl 16, last @ 2,01 ![]() Tincia - (Justyna, 27 lat, Zielona Góra)cykl 1, last @ 6,01 Karolca - (Karolina, 24 lata, kuj - pom) cykl 2, last @ 7,01 LadyMK - (Magda, 24lata, łódzkie) cykl 19, last @ 8,01 Cherubinka (Aga,28 lat, Podlasie) cykl 26, last @ 14,01 Ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 16, last @ 15,01 Irmusia81(Aneta, 30 lat okolice Krakowa) cykl 22, last @ 14.01 Baby29 - (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 24, last @ 20,01 Atila- (Natalia, 25 lat, Sandomierz) cykl 3, last @ 21,01 Pacierp -(Marta, 27 lat, Wrocław) cykl 23, last @ 25,01 Darusiaaaa - (Daria, 24 lata, Sieradz) cykl 2, last @ 31,01 alexa83 - (Ola, 27 lat, Bielsko) cykl 9, last @ 1,02 Mezaga - (Agnieszka, 29 lat, Gorlice) cykl 39, last @ 1,02 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 12 zafasolkowanych: Gusia1983 - (Iga, 26 lat, łódzkie) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p - 16 styczeń 2011) Enia (Sylwia, 25 lat, Kielce) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p 17 luty 2011) Justine1988(Justyna,21 lat,Koszalin) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p - 27 luty 2011) iizabelaa (Izabela,27 lat,wlkp) gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (t.p - 25 marzec 2011) Coralady (Nela,28 lat,Małopolska) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p. 10 kwiecień 2011) Edzia - (Edyta, 32 lat, Roma) gratulujemy! dwie kreseczki w 25 cyklu (t.p 28 czerwca 2011) Malinka123108 -(Marlena, 21 lat, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p 29 czerwca 2011) Bella7 (Ania, 21 lat,)gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p. 1 lipca 2011) Scio - (Paulina, 23 lata, Góry Świętokrzyskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p 7 lipca 2011) Nadiazloto1 - (Agata, 27 lat, Zielona Góra) gratulujemy! dwa serduszka (t.p 12 lipca 2011) DAnia - (Ania, 34 lata,dolnośląskie)gratulujemy! dwie kreseczki w 11 cyklu (t.p 14 sierpnia 2011) xhankax(Hania,28lat,Śląsk) gratulujemy!dwie kreseczki w 56cyklu (t.p 23 sierpnia 2011) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*] pomarnczka - Aniołek [*] NPerelka1987 - Aniołek [*] nayhde - Aniołek[*] ola_k11 - Aniołek [*] karolcia228 - Aniołek [*] sylfiaaa - Aniołek [*] DAnia - Aniołek [*] serduszkowata - Aniołek [*] Pamela86 - Aniołek [*] bella7 - Aniołek [*] evelina.00 - Aniołek[*] Daget -Aniołek[*] alexa83 - Aniołek[*] Kobra913, Malami82, Zafrine, - dziewczyny odezwijcie się ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1571 |
Zakorzenienie
|
Lady MK trzymam kciuki za betę
![]() ![]() Nadia porywam fluidka ![]() ![]() Alexa wydaje mi się, że 1 kapsułka wiesiołka dziennie to za mało ![]() ![]() Cora pochwal się zakupami dla Lilianki ![]() Ciekawe co u Caroline? ![]()
#1572 |
Zakorzenienie
|
Też jestem ciekawa
![]() Coś mi się wydaje, że w sobotę przyjdzie @ :/ czuję się ewidentnie na małpę. A najczęściej, niezależnie od długości cyklu wypada mi w dzień wolny, najczęściej w weekend.
#1573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Irmusia ma rację że tych wiesiołków więcej dziennie trzeba. Jak kojarzę to też brałam z 2-3 kapsułki dziennie do owu, a później już tylko siemię i siemię tak jak na opakowaniu zalecają ![]() Paula jak jesteś potrzebująca to łap wiruski ![]() ![]() ![]() A jak zakupy sie udały? Co zakupiłas? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1574 |
Zadomowienie
|
egewene przykro mi z powodu kotka,
![]() danika super ze z fasolka wszystko ok. mezaga ![]() naduś dziekuje za troske ![]() teraz musze poszukac dobrego lekarza, przeprowadzic wywiad srodowiskowy plamienia juz nie ma |
![]() ![]() |
![]() |
#1575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za jutrzejszy test ![]() Nie robią u Was testów z krwi ![]() ![]() Szukaj lekarza i leć obejrzeć pęcherzyk ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1576 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- zrobiałam sikanca i sa dwie krechy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1578 |
Zakorzenienie
|
Cześć kochane...
![]() A więc wykciukałyście... Rano dokładnie o 5:15 na teście pokazały się dwie kreseczki!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gorąco ci gratuluję kochana! aż mi się łezka zakręciła ![]() ![]() Jejka, jakie dobre wieści ![]() a ja tam będę sobie jeszcze czekała (wyżej napisałam dlaczego). a i tak brak kaski na teścik :/
![]() |
#1580 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() znalazłam w luxmedzie że robią z krwi, ale pobierają od 7 do 12 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1581 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję wam dziewczyny
![]() ![]() karolca ja się czułam fatalnie (i nadal mam jeszcze takie momenty), bolały mnie piersi, bolały jajniki i plecy z tyłu w dole tak jak na @ a to jednak nie na @ ![]() ![]() Więc narazie sie wstrzymaj. W Rossmannie są tanie testy. Ja właśnie od nich kupuję.
![]() |
#1582 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1583 |
Zakorzenienie
|
caroline, no właśnie... objawy są na @. jutro jest 28 dc ale jak pisałam, lubi przychodzić w weekend, więc czekam (i chyba umrę).
![]() |
#1584 |
Zakorzenienie
|
magdulec a który to u ciebie tydzień? U mnie wychodzi, że leci 3... Jakie badanie jesczze trzeaba zrobić? Czy najpierw tylko betka i potem w najbliższym czasie do lekarza?
![]() |
#1585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1586 |
Zakorzenienie
|
a więc karolca czekaj cierpliwie
![]()
![]() |
#1587 |
Zakorzenienie
|
cierpliwie czekam. wczoraj tak sobie wieczorem myślałam, jaka byłaby moja reakcja... i reakcja TŻ. Usmiechnęłam się tylko i zasnęłam (z ogromnym problemem, ale zasnęłam)
#1588 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam takie myśli od kilku nocy (zresztą nie mogę ostatnio zasnąć, zasypiam dopiero około 3) a potem nie mogę rano się z łóżka podnieść
![]() |
#1589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1590 |
Zakorzenienie
|
teoretycznie nie mam problemów ze spaniem pod warunkiem, że nie śpię w ciągu dnia (a uwielbiam takie godzinne drzemki). Potem nie mogę zasnąć a rano wstać.
dzis z TŻ prawie byśmy zaspali (znowu!), ale coś mi się przyśniło, że już jasno za oknem i zerwałam się 15 minut po budziku ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:52.