|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
Odnosze wrazenie ze wszystko co robie jest zle i krytykujecie?
Chce sie spotkac i zobaczyc co powie i co powie na to co ja mam mu do powiedzenia..Czy cos do niego dotarlo? Jesli bedzie we wrocku jesli nie bedzie to raczej sie z nim wiecej nie spotkam bo domyslam sie gdzie pojedzie..
|
|
#302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale fakt, sentyment zawsze zostaje.Ja po pół roku od rozstania poszłam do mojego byłego po coś, bo utrzymywaliśmy stosunki "koleżeńskie" i jak przekroczyłam próg jego mieszkania, zobaczyłam te wszystkie meble, kanapę, ten zapach, łóżko, to momentalnie się rozsypałam, rozryczałam się i uciekłam do łazienki. Na szczęście nie zauważył Taki sentyment mi się uruchomił, że chciałam do niego wrócić. Ale na szczęście pogadałam z moim kolegą, który mną potrząsnął, żem głupia baba, zerwałam z nim przecież bo W OGÓLE się nam nie układało, chciałam być z kimś innym i w ogóle nie mam czego u niego szukać. I na koniec powiedział "ale jak chcesz z nim być, to nie widzę przeciwwskazań, przecież jest dużo nieudanych małżeństw i jakoś sobie żyją całkiem nieźle". I się ogarnęłam. A kumplowi jestem dozgonnie wdzięczna. Ale niektórym to nawet 100 kumpli i codzienne tłumaczenie nie pomaga. Cóż. Nic nie poradzimy.
|
|
|
|
|
#303 | |
|
Flawless
|
Cytat:
no ale czas, czas, czas....z czasem przestanę to robić, a może zacznę myśleć o kimś innym ![]() Muszę dać sobie czas, duuuużo czasu
|
|
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy spotkanie się zeby pogadac ma jaki kolwiek sens.
Edytowane przez AguŚ87 Czas edycji: 2011-02-03 o 00:02 |
|
|
|
#305 |
|
Wtajemniczenie
|
Spadam do kinaaaaaa ;]
Odezwę sie pewnie jutro dopiero
|
#306 | |
|
Flawless
|
Cytat:
No, chłopcy idą z biegiem czasu ![]() ![]()
|
|
|
#307 | ||||||||||||||
|
po drugiej stronie szafy
|
Bosz...prawie doba bez netu...straszne to było
![]() Ale ile udało mi się przez ten czas zrobić ![]() Nadrabiam: Cytat:
Albo jesteś ciekawa i pytasz albo nie zawracasz sobie głowy. Wkurzasz mnie Bejbe Cytat:
Nienawidzę tego pseudo święta i nienawidzę szukać prezentu walentynkowego ![]() Panika, stres, złość, niezadowolenie, wrrrr. A jeszcze on ma parę dni później urodziny ![]() A właśnie, chyba nie komentowałam...Ogólnie cóż...cieszmy się, że doszłaś do równowagi przed Tymi boskimi informacjami ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja też, tylko u mnie zamiast "za co go kocham" będzie "za co go uwielbiam" ![]() Cytat:
Cytat:
A świnie latają. Jak je się wysoko podrzuci. Niektóre z nas nie mogą żyć bez cotygodniowej dawki upokorzenia w imię miłości. Co zrobisz, takie życie. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Koniecznie chcesz sobie spieprzyć życie, poniżenie Cię uszczęśliwia, może nawet podnieca, kto Cię wie. Luz, każdy ma prawo. Twoja rzecz. Ja już dawno zauważyłam, że ona dopasowuje opisywanie rzeczywistości do swojego aktualnego humoru. I naszego. Daj spokój, szkoda nerwów. Tak jak i na Justyśkę. Sama się tu pewnie nie pojawi...tylko pewnie pw, a i to bez pewności, że odpisze... Ja jestem ciekawa co u Sunset Girl i u Blueskye... Cytat:
Nie wszystko. Jak ruszyłaś szanowne 4 litery w poszukiwaniu mieszkania i zaczęłaś się pakować, to były gromkie brawa i gratulacje. Ta, jasne. I raptem zacznie Cię traktować po ludzku. Nie zacznie, bo wyprowadzka to za mało żeby mu pokazać, że jesteś coś warta. Ale na bank pokaże mu, że już darmowej przystaniu dla fiutka brak. Bujać to my, ale nie nas... Ja kończę w tym temacie.
|
|
|
#308 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dobre! ;D Uświadomiony seksualnie, haha, szkoda, że dopiero nieplanowane zostanie ojcem go uświadomiło :PNie ma nic, co by mogło sprawić, że bym do niego wróciła. Mógłby znowu mnie szantażować samobójstwem ) a i tak nic by to nie dało. Jedyne co mnie troszkę męczy, to ta nienawiść, którą mam w sobie. Chciałabym się jej pozbyć. Ale żeby tak się stało on musiał by mnie naprawdę szczerze przeprosić (co najmniej!), a coś takiego raczej się nie wydarzy
|
|
|
|
|
#309 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
2 dni jesteś po rozstaniu ? Edytowane przez howdoi Czas edycji: 2011-02-02 o 17:08 |
|
|
|
|
#310 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#311 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mieszkanie miałaś znaleźć po to, żeby się od niego odciąć i zająć się swoim życiem. Ilona pchasz sie w straszne gówno na własne życzenie. Nie dajesz sobie szansy na normalne życie. On da Ci wyjście do kina i seks. To są Twoje priorytety życiowe? żeby pochwa nie swędziała? No noooooormalnie. Już długo liżesz dno i nadal nie możesz się od niego odbić. I przepraszam Cie, ale ja tego nie rozumiem. Bardziej sama siebie krzywdzisz niż on Ciebie. On tylko robi to na co mu pozwalasz. |
|
|
|
|
#312 |
|
po drugiej stronie szafy
|
yellowbird - ale po co go nienawidzić? Trzeba się cieszyć, na pielgrzymkę iść, że nie jesteś z nim w ciąży
|
|
#313 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
hahahahaahahahah
tak.
|
|
#315 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#316 |
|
po drugiej stronie szafy
|
A mnie mój właśnie nieco zirytował...ach te DZIECI!!!!!!!!!!!!!!
|
|
#317 |
|
Zakorzenienie
|
Hej babeczki
|
|
|
|
#318 | |
|
Zakorzenienie
|
Siaa..
pcham sie bo mi zalezy chociaz na tej przyjazni.. Ale jesli on ma mnie traktowac jak tylko seks i miec inna i mi o niej opowiadac jako przyjacielowi to stwierdze ze macie racje.. Aczkolwiek wcale nie jest tak ze robie to co on chce.. nie wracam do tamtego mieszkania przeciez... (A on by chcial) W ogole jakos dzis za nim nie tesknie i za tym co bylo.. wczoraj taki kryzys mialam ze w lutym sie poznalismy i jest rok..dzis nie ma kryzysu. I jestem daleko od wrocka i mysle obecnie ze to co sie wydarzylo to tylko zly sen ale na razie sie nie moge obudzic.. ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Cytat:
Jestem na tyle moze glupia osoba ze naucze sie na swoich bledach.. Ze spotkam sie z nim i to nie bedzie dobre..ale wtedy sie tego dowiem-ze to byl blad.. I przyznam Wam racje..ale chce sie przekonac.. W ogole umawiam sie z wizazanka (z tego forum tez) do kina ( w walentynki..)Mieszkamy nie daleko od siebie Myslimy o "jak sie pozbyc cellulitu"?
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2011-02-02 o 17:39 |
|
|
|
|
#319 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Ja to się tylko zastanawiam ile niektórym dziewczynom trzeba tego "przekonywania się", ile publicznych upokorzeń...gdzie leży granica honoru, godności, dobrego smaku...
Czasem mam wrażenie, że dla niektórych granica jest dopiero w kostnicy.
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
Widocznie raz "przekonanie" sie mi nie starczylo..
Chce zobaczyc czy w rozmowie bedzie taki sam i czy powie mi to co ostatnio.. Chce jeszcze raz na neutralnym gruncie.. (W mieszkaniu bym mu sie rozryczala) a na kawie nie bede robic z siebie widowiska.. I teraz nie jestem zalezna w tej rozmowie.. co mnie cieszy.. kiedys sie balam za duzo powiedziec zeby nie powiedzial: wez rzeczy i wyp.. (np w srodku nocy)
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2011-02-02 o 17:44 |
|
|
|
#321 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
) i wypowiadali się tam między innymi mnisi buddyjscy, ofiary zbrodni hitlerowskich, jakichś chińskich reżimów, rodziny ofiar zamachowców itd. I właściwie wszyscy byli zgodni co do tego, że żeby wybaczyć komuś coś, trzeba najpierw mu współczuć. Jak zobaczysz, że przez to co zrobił się zeszmacił, opluł swoje człowieczeństwo, to będzie Ci go żal, ale nie w tym cynicznym znaczeniu. Wtedy dopiero można wybaczyć. Przy czym wybaczyć to nie znaczy powiedzieć "ok super, chodźmy na piwo". To znaczy mieć wewnętrzny spokój, którego Ci brakuje, skoro mówisz, że męczy Cię nienawiść.Cytat:
---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Proszę Cię... Jesteś niezależna jak Polska pod zaborami. Nie przepraszam, bo Polska to chociaż walczyła. |
|||
|
|
|
#322 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dobrze że idziesz z nią do kina. W ogóle powinnaś więcej wychodzić i otaczać sie ludźmi. |
||
|
|
|
#323 |
|
Raczkowanie
|
Hejka laski.Jednak zdecydowałam się iść na studniówkę,tylko że muszę poszukać partnera,bo sama nie chcę iść.Podziwiam Was,naprawdę że macie siłę,by się z tego otrząsnąć,tzn dojść do siebie po rozstaniu.Ja chyba jakaś niedorobiona jestem.Minęły już prawie 2 miesiące,a ja znów powróciłam do stanu sprzed zerwania.Zewsząd atakują mnie ból wspomnienia mimo że staram się wypełnić sobie czas do maximum.Znów nie jem,nie śpię.Skoro nie jesteśmy już razem to niby nie mam prawa być o niego zazdrosna ale jednak jestem.Idiota,zmarnował mi całą radość związaną ze studniówką! Najbardziej boli wspomnienie jego słów:"Nie mogę się doczekać gdy za parę latek,gdy weźmiemy ślub zamieszkamy razem,a najwspanialej będzie ,gdy pojawią się nasze maleństwa."
Wiem,dziecinne mrzonki.Przepraszam za wypisywanie tych bzdur.
D. Blanka mój Aniołek Edytowane przez czarodziejka18 Czas edycji: 2011-02-02 o 17:54 |
|
|
|
#324 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
"Ile Cię trzeba dotknąć razy żeby się człowiek poparzył? Ale tak żeby już więcej ani razu Żeby już więcej za nic Żeby już więcej nie miał odwagi No ile razy?!" lalalalala ![]() Ilona, równie dobrze możesz teraz zacząć wyciągać wnioski i prostować swoje życie. |
|
|
|
|
#325 |
|
Rozeznanie
|
Ilona wiem, że żadne słowa tutaj Cię nie przekonają i pójdziesz na to spotkanie. Ja osobiście to się boję o Ciebie, co z Tobą będzie po tym...
Siaaaa mam ten tekst na fb nawet
Przegrywa ten, kto pozwoli narzucić sobie wizję lub świadomość klęski. Edytowane przez kopamatakawa Czas edycji: 2011-02-02 o 17:58 |
|
|
|
#326 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
Bedzie dobrze
Nie rozsypie sie przeciez po tym jak juz dalam rade sie wyprowadzic i zostawic ten koc..( i nie ryczyalam biorac rzeczy itd)A dzis nawet wiecie co pomyslalam.. Na drzwiach (u mnie w domu) ogloszenie jest ze PCK robi akcje i zbiera koce/przescieradla itd.. Pomyslalam ze szkoda i nie wzielam albo wlasnie jak ktoras doradzila tej starszej babce bezdomnej bo pewnie jej zimno tak codziennie siedziec.. i temat moze zakonczmy Powrocimy jak sie z nim naprawde spotkam bo do tego czasu jeszcze przynajmniej 1,5 tygodnia.( i wtedy powiem co i jak i co dalej)W ogole wizaz mi padl-Wam pewnie tez? Juz pomyslalam ze to jakas kara
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2011-02-02 o 18:47 |
|
|
|
#328 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to lubisz... Jakoś Ci nie wierze... Ilona, czemu sie tak krzywdzisz? Mało Ci? Jeszcze zrozumiałabym, gdyby on okazywał Ci jakiekolwiek zainteresowanie... Ale przecież on już Ciebie nie chce... Sorry
|
|
|
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
CAŁE 2 dni się 3małam teraz lipa...
![]() ciąle myślę, że jestem gorsza skoro wrócił do ex, że może jestem brzydka głupia że sie nie nadaje ze cos ze mną nie tak skoro tak niby mnie wielbił a jednak wybrał ją.samoocena = 0
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.

Ale fakt, sentyment zawsze zostaje.
Taki sentyment mi się uruchomił, że chciałam do niego wrócić. Ale na szczęście pogadałam z moim kolegą, który mną potrząsnął, żem głupia baba, zerwałam z nim przecież bo W OGÓLE się nam nie układało, chciałam być z kimś innym i w ogóle nie mam czego u niego szukać. I na koniec powiedział "ale jak chcesz z nim być, to nie widzę przeciwwskazań, przecież jest dużo nieudanych małżeństw i jakoś sobie żyją całkiem nieźle". I się ogarnęłam. A kumplowi jestem dozgonnie wdzięczna. Ale niektórym to nawet 100 kumpli i codzienne tłumaczenie nie pomaga. Cóż. Nic nie poradzimy.
no ale czas, czas, czas....z czasem przestanę to robić, a może zacznę myśleć o kimś innym 
jak mi sie zbiera na doł wychodzie z domu i sie szlajam az się zmęcze.. pewnie sie juz z ex zabawia...

No noooooormalnie. Już długo liżesz dno i nadal nie możesz się od niego odbić. I przepraszam Cie, ale ja tego nie rozumiem. Bardziej sama siebie krzywdzisz niż on Ciebie. On tylko robi to na co mu pozwalasz.
Wiem,dziecinne mrzonki.Przepraszam za wypisywanie tych bzdur.