Rozstanie z facetem - część 15 :( - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-02, 16:41   #301
ilo16na
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(

Odnosze wrazenie ze wszystko co robie jest zle i krytykujecie?
Chce sie spotkac i zobaczyc co powie i co powie na to co ja mam mu do powiedzenia..Czy cos do niego dotarlo?
Jesli bedzie we wrocku jesli nie bedzie to raczej sie z nim wiecej nie spotkam bo domyslam sie gdzie pojedzie..

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 16:44   #302
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yellowbird Pokaż wiadomość
Mam identycznie. Jak mój eks do mnie tydzień temu napisał, to poczułam powrót sentymentu to tego, co nas kiedyś łączyło... Tak, że miałam przez chwilę ochotę odpisać mu i powrócić do kontaktów z nim, takich koleżeńskich. Ale właśnie, po tym co mi zrobił, jak mogłabym mu spojrzeć w oczy?
No jakbyś Ty wróciła do tego uświadomionego seksualnie gościa, to by chyba sąd Ci zagroził ubezwłasnowolnieniem Ale fakt, sentyment zawsze zostaje.

Ja po pół roku od rozstania poszłam do mojego byłego po coś, bo utrzymywaliśmy stosunki "koleżeńskie" i jak przekroczyłam próg jego mieszkania, zobaczyłam te wszystkie meble, kanapę, ten zapach, łóżko, to momentalnie się rozsypałam, rozryczałam się i uciekłam do łazienki. Na szczęście nie zauważył Taki sentyment mi się uruchomił, że chciałam do niego wrócić. Ale na szczęście pogadałam z moim kolegą, który mną potrząsnął, żem głupia baba, zerwałam z nim przecież bo W OGÓLE się nam nie układało, chciałam być z kimś innym i w ogóle nie mam czego u niego szukać. I na koniec powiedział "ale jak chcesz z nim być, to nie widzę przeciwwskazań, przecież jest dużo nieudanych małżeństw i jakoś sobie żyją całkiem nieźle". I się ogarnęłam. A kumplowi jestem dozgonnie wdzięczna. Ale niektórym to nawet 100 kumpli i codzienne tłumaczenie nie pomaga. Cóż. Nic nie poradzimy.
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 16:49   #303
Phoce
Flawless

Cytat:
Mam identycznie. Jak mój eks do mnie tydzień temu napisał, to poczułam powrót sentymentu to tego, co nas kiedyś łączyło... Tak, że miałam przez chwilę ochotę odpisać mu i powrócić do kontaktów z nim, takich koleżeńskich. Ale właśnie, po tym co mi zrobił, jak mogłabym mu spojrzeć w oczy?
Dlatego wiem, że muszę swój ból i tęsknotę 'odczekać'. Ciężko jest, często przyłapuję się na tym, że wyobrażam sobie jak spędzamy czas... no ale czas, czas, czas....z czasem przestanę to robić, a może zacznę myśleć o kimś innym
Muszę dać sobie czas, duuuużo czasu
Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 16:51   #304
AguŚ87
Zakorzenienie

nie wiem czy spotkanie się zeby pogadac ma jaki kolwiek sens.

Edytowane przez AguŚ87
Czas edycji: 2011-02-03 o 00:02
AguŚ87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 16:51   #305
juniorka89
Wtajemniczenie

Spadam do kinaaaaaa ;]
Odezwę sie pewnie jutro dopiero
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 17:00   #306
Phoce
Flawless

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość

Mój mnie zostawił przes sms... no to go tak wyzywałam że ma się ze mną spotkac i mi w oczy powiedzieć , że tchórz, że to i tamto ze sie boi w oczy

i co spotkał się i to i tak nic nie dało nic nie zmieniło NIC się nie dowiedziałam, bo on nie chce i juz, kosztowało mnie to tylko mase nerwów.

przez sms jakie to miłe ' koniec z nami decyzji nie zmienie sory ze przez sms nie mam czasu " ta księ zachowują dorosli ludzie.

dzisiaj 2 dzien, normalnie jem śpie nie wyje, widuje tylko jego auto na miescie i serce mi wali... jak mi sie zbiera na doł wychodzie z domu i sie szlajam az się zmęcze.. pewnie sie juz z ex zabawia...
Mój mnie przez mejla No, chłopcy idą z biegiem czasu
Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 17:02   #307
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Bosz...prawie doba bez netu...straszne to było

Ale ile udało mi się przez ten czas zrobić

Nadrabiam:

Cytat:
Napisane przez Brook Pokaż wiadomość
mala rozmawiac moge- ale ju z znim nie chce skoro to koniec, moze oddajac mu zreczy spytam o to z ciekawosci
Skoro już KONIEC i nie chcesz o tym gadać, to na chu to cały czas rozgrzebujesz?

Albo jesteś ciekawa i pytasz albo nie zawracasz sobie głowy.

Wkurzasz mnie Bejbe

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
Zawsze możemy iść wszystkie razem do kina! Wylosujemy miasto, do którego mamy się udać i razem przetrwamy ten dzień
Chce któraś za mnie spędzić walentynki?

Nienawidzę tego pseudo święta i nienawidzę szukać prezentu walentynkowego

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Mnie przerażają bardziej!!! Elve, a Ciebie?
Panika, stres, złość, niezadowolenie, wrrrr. A jeszcze on ma parę dni później urodziny

Cytat:
Melduję się, choć nie będę zbyt aktywna
A właśnie, chyba nie komentowałam...Ogólnie cóż...cieszmy się, że doszłaś do równowagi przed Tymi boskimi informacjami

Cytat:
Napisane przez justyskaa789 Pokaż wiadomość
Ogólne jest tak, że oboje myślimy o powrocie i takie tam, ale on jeszcze nie skończył tego co jest między nim a tamtą.
Gicior, świetnie się ustawił chłopak.

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Kurde muszę nowemu powiedzieć, że nie obchodzimy walentynek on romantykiem nie jest to się nie obrazi to takie sztuczne i kolejny problem jak dla mnie.
Mój niestety jest romantykiem

Cytat:
Napisane przez justyskaa789 Pokaż wiadomość
To nie tak, nie chcę go bronić, ale wydaje mi się, że on po prostu nie chciałby jej tym dodatkowo krzywdzić. Ja w sumie go troche rozumiem.

Cytat:
Lily - przesłodkie z tymi cukierkami, kradnę!
Ja też, tylko u mnie zamiast "za co go kocham" będzie "za co go uwielbiam"

Cytat:
Napisane przez esolinka Pokaż wiadomość
Mnie ciagnie do NIego, Jego do mnie - ale przez niedomowienia, przez moje unoszenie sie honorem to chyba koniec.
No to może warto nad sobą popracować?

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Ja sie nie czuje poskladana.. wrecz rozsypana ( i co ze wzielam rzeczy -to mnie wlasnie doluje) Spodziewam sie obiektywnego spojrzenia na to.. juz z troszke mniejsza licza emocji.. Zamierzam urwac z nim kontakt do spotkania.. raczej sie postarac o tym nie myslec( co bedzie ciezkie)
Nie zamierzam po tej rozmowie leciec z walizkami po schodach w 2 strone.. raczej nie.
Ta, jasne.

A świnie latają. Jak je się wysoko podrzuci.

Cytat:
Napisane przez kopamatakawa Pokaż wiadomość
Z kolei wiem, że i tak się z nim spotkasz teraz i tak.
Niektóre z nas nie mogą żyć bez cotygodniowej dawki upokorzenia w imię miłości.

Co zrobisz, takie życie.

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
A ja chce odzyskac eksa, ta sie z nim spotykam, stroje sie, a za chwile mysle "O, M. co ty wyprawiasz, znowu z tym błaznem...?!"
No właśnie...znowu...?

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
Ja nie rozumiem tego, że jak facet zawalił, to potem jak mu się zachce się spotkać, wrócić czy cokolwiek, to dziewczyna leci, bo przecież on chce. A słowa "bo ja chcę..." to znaczą jedynie o jego zachciance, a nie o wielkim uczuciu. Jak ktoś kocha, to zrobi wszystko by to udowodnić, a jak nie potrafi, bo to za duży wysiłek i on może ewentualnie smsa napisać, że kocha, to nie kocha.
Miłość ci wszystko wybaaaaaaaaaaaaaaaaaczy.. .<fałszuje>

Cytat:
Napisane przez czarodziejka18 Pokaż wiadomość
Mój też mi tak powiedział a teraz nawet na to nie mogę liczyć bo ma mnie gdzieś.Chciałabym go olać ale nie potrafię.Znów wymiotuję,mam zawroty głowy,wszystko mnie boli.
Lepsze to niż taka pseudo przyjaźń. Serio.

Cytat:
Wiecie co, tak czytając niektóre wypowiedzi tylko utwierdzam się w postanowieniu pt. " Nigdy więcej poprzestawania na miernocie! ". Naprawdę... Jak Cię ktoś kocha, to będzie się starał. Nie zawsze będzie mu wychodzić, ale liczą się starania...

Cytat:
Napisane przez Avv Pokaż wiadomość
U mnie z nowości - były mnie kocha, zrozumiał dopiero jak mnie stracił (so predictable... xd.) i cały czas mnie nagabuje, plącze się, smęci, pyta co u mnie itd. ;p
A Ty co na tą nudną nowość?

Cytat:
Nie chce palic calkowicie mostow.. (calkowicie zrywac kontaktu)
Moze sama licze na chociazby przyjazn i to ze bede miala z kim wyjsc np do kina i tyle..
A nadzieje umiera ostatnia..
I moze to glupie(a pewnie jest) licze na to ze skoro mnie juz nie ma w jego mieszkaniu on cos przemysli i zrozumie.. Ze np mu mnie brakuje..
I właśnie dlatego przestałam się wypowiadać w Twojej sprawie.

Koniecznie chcesz sobie spieprzyć życie, poniżenie Cię uszczęśliwia, może nawet podnieca, kto Cię wie.

Luz, każdy ma prawo.

Twoja rzecz.

Cytat:
Ilona - mocno się to gryzie z tym, co pisałaś o nim wcześniej.
Ja już dawno zauważyłam, że ona dopasowuje opisywanie rzeczywistości do swojego aktualnego humoru. I naszego. Daj spokój, szkoda nerwów. Tak jak i na Justyśkę.

Cytat:
W ogóle ciekawe co u zjedzmniebejbe
Sama się tu pewnie nie pojawi...tylko pewnie pw, a i to bez pewności, że odpisze...

Ja jestem ciekawa co u Sunset Girl i u Blueskye...

Cytat:
Napisane przez ilo16na;24803259[B
]Odnosze wrazenie ze wszystko co robie jest zle i krytykujecie?[/B]
Chce sie spotkac i zobaczyc co powie i co powie na to co ja mam mu do powiedzenia..Czy cos do niego dotarlo?
Jesli bedzie we wrocku jesli nie bedzie to raczej sie z nim wiecej nie spotkam bo domyslam sie gdzie pojedzie..

Nie wszystko. Jak ruszyłaś szanowne 4 litery w poszukiwaniu mieszkania i zaczęłaś się pakować, to były gromkie brawa i gratulacje.

Ta, jasne. I raptem zacznie Cię traktować po ludzku. Nie zacznie, bo wyprowadzka to za mało żeby mu pokazać, że jesteś coś warta.

Ale na bank pokaże mu, że już darmowej przystaniu dla fiutka brak.

Bujać to my, ale nie nas...

Ja kończę w tym temacie.
Stary 2011-02-02, 17:05   #308
yellowbird
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
No jakbyś Ty wróciła do tego uświadomionego seksualnie gościa, to by chyba sąd Ci zagroził ubezwłasnowolnieniem
Hahahahahahahahaha Dobre! ;D Uświadomiony seksualnie, haha, szkoda, że dopiero nieplanowane zostanie ojcem go uświadomiło :P
Nie ma nic, co by mogło sprawić, że bym do niego wróciła. Mógłby znowu mnie szantażować samobójstwem (stare, dobre czasy ) a i tak nic by to nie dało. Jedyne co mnie troszkę męczy, to ta nienawiść, którą mam w sobie. Chciałabym się jej pozbyć. Ale żeby tak się stało on musiał by mnie naprawdę szczerze przeprosić (co najmniej!), a coś takiego raczej się nie wydarzy
yellowbird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 17:06   #309
howdoi
Zadomowienie

Cytat:

Mój mnie zostawił przes sms... no to go tak wyzywałam że ma się ze mną spotkac i mi w oczy powiedzieć , że tchórz, że to i tamto ze sie boi w oczy

i co spotkał się i to i tak nic nie dało nic nie zmieniło NIC się nie dowiedziałam, bo on nie chce i juz, kosztowało mnie to tylko mase nerwów.

przez sms jakie to miłe ' koniec z nami decyzji nie zmienie sory ze przez sms nie mam czasu " ta księ zachowują dorosli ludzie.

dzisiaj 2 dzien, normalnie jem śpie nie wyje, widuje tylko jego auto na miescie i serce mi wali... jak mi sie zbiera na doł wychodzie z domu i sie szlajam az się zmęcze.. pewnie sie juz z ex zabawia...

2 dni jesteś po rozstaniu ?

Edytowane przez howdoi
Czas edycji: 2011-02-02 o 17:08
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 17:10   #310
yellowbird
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość

A właśnie, chyba nie komentowałam...Ogólnie cóż...cieszmy się, że doszłaś do równowagi przed Tymi boskimi informacjami

Nie komentowałaś, bo to po prostu nie wymaga komentarza
I choć człowieka nie znoszę, to trochę współczuję tego, jak sobie zje*ał życie
Stary 2011-02-02, 17:12   #311
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Bo tak jest. Tyle zrobiłaś dobrze że znalazłaś mieszkanie, ale co z tego skoro nadal chcesz sie spotykać ze swoim narkotykiem?
Mieszkanie miałaś znaleźć po to, żeby się od niego odciąć i zająć się swoim życiem.

Ilona pchasz sie w straszne gówno na własne życzenie. Nie dajesz sobie szansy na normalne życie. On da Ci wyjście do kina i seks. To są Twoje priorytety życiowe? żeby pochwa nie swędziała? No noooooormalnie. Już długo liżesz dno i nadal nie możesz się od niego odbić. I przepraszam Cie, ale ja tego nie rozumiem. Bardziej sama siebie krzywdzisz niż on Ciebie. On tylko robi to na co mu pozwalasz.
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 17:14   #312
elvegirl
po drugiej stronie szafy

yellowbird - ale po co go nienawidzić? Trzeba się cieszyć, na pielgrzymkę iść, że nie jesteś z nim w ciąży
Stary 2011-02-02, 17:18   #313
kopamatakawa
Rozeznanie

Cytat:
Zrobisz jak uważasz, to jest Twoje życie, Twoje decyzje i Twoje konsekwencje tych decyzji. Proste. Jak będziesz beczeć, to zawsze możesz tu napisać. Jak nie będziesz, też. Wszyscy tu chcą dobrze dla Ciebie. A co do tego, że wszystko robisz źle i krytykujemy? Nie jest tak. Zauważ, że Twoja przeprowadzka to był świetny pomysł i nawet spójrz na swoje posty, że już zaczęłaś prawie normalnie rozumować na temat byłego.
Stary 2011-02-02, 17:18   #314
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość
Mój mnie przez mejla No, chłopcy idą z biegiem czasu
hahahahaahahahah ciekawe co niedługo wymyślą
Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość
2 dni jesteś po rozstaniu ?
tak.
Stary 2011-02-02, 17:20   #315
yellowbird
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
yellowbird - ale po co go nienawidzić? Trzeba się cieszyć, na pielgrzymkę iść, że nie jesteś z nim w ciąży
Haha, owszem, bardzo jestem szczęśliwa, że to nie ja jestem mamą jego dzieciaczka :P Po co go nienawidzić? To nie jest moja wola, moje widzimisię, bo ja "nienawidzę nienawidzieć", jestem życzliwą osobą. Ale po prostu po tym wszystkim, co się kiedyś działo... Mam ochotę podejść i go spoliczkować, gdy go widzę
Stary 2011-02-02, 17:24   #316
elvegirl
po drugiej stronie szafy

A mnie mój właśnie nieco zirytował...ach te DZIECI!!!!!!!!!!!!!!
Stary 2011-02-02, 17:24   #317
lily92920
Zakorzenienie

Hej babeczki
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 17:32   #318
ilo16na
Zakorzenienie

Siaa..
pcham sie bo mi zalezy chociaz na tej przyjazni..
Ale jesli on ma mnie traktowac jak tylko seks i miec inna i mi o niej opowiadac jako przyjacielowi to stwierdze ze macie racje..
Aczkolwiek wcale nie jest tak ze robie to co on chce.. nie wracam do tamtego mieszkania przeciez... (A on by chcial)
W ogole jakos dzis za nim nie tesknie i za tym co bylo.. wczoraj taki kryzys mialam ze w lutym sie poznalismy i jest rok..dzis nie ma kryzysu.
I jestem daleko od wrocka i mysle obecnie ze to co sie wydarzylo to tylko zly sen ale na razie sie nie moge obudzic..

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

Cytat:
Zrobisz jak uważasz, to jest Twoje życie, Twoje decyzje i Twoje konsekwencje tych decyzji. Proste. Jak będziesz beczeć, to zawsze możesz tu napisać. Jak nie będziesz, też. Wszyscy tu chcą dobrze dla Ciebie. A co do tego, że wszystko robisz źle i krytykujemy? Nie jest tak. Zauważ, że Twoja przeprowadzka to był świetny pomysł i nawet spójrz na swoje posty, że już zaczęłaś prawie normalnie rozumować na temat byłego.
W kazdym razie ciesze sie ze jeszcze mi pomagacie i mnie czytacie(nawet elve)

Jestem na tyle moze glupia osoba ze naucze sie na swoich bledach..
Ze spotkam sie z nim i to nie bedzie dobre..ale wtedy sie tego dowiem-ze to byl blad..
I przyznam Wam racje..ale chce sie przekonac..

W ogole umawiam sie z wizazanka (z tego forum tez) do kina( w walentynki..)
Mieszkamy nie daleko od siebie
Myslimy o "jak sie pozbyc cellulitu"?

Edytowane przez ilo16na
Czas edycji: 2011-02-02 o 17:39
Stary 2011-02-02, 17:36   #319
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Ja to się tylko zastanawiam ile niektórym dziewczynom trzeba tego "przekonywania się", ile publicznych upokorzeń...gdzie leży granica honoru, godności, dobrego smaku...

Czasem mam wrażenie, że dla niektórych granica jest dopiero w kostnicy.
Stary 2011-02-02, 17:42   #320
ilo16na
Zakorzenienie

Widocznie raz "przekonanie" sie mi nie starczylo..
Chce zobaczyc czy w rozmowie bedzie taki sam i czy powie mi to co ostatnio..
Chce jeszcze raz na neutralnym gruncie.. (W mieszkaniu bym mu sie rozryczala) a na kawie nie bede robic z siebie widowiska..
I teraz nie jestem zalezna w tej rozmowie.. co mnie cieszy..
kiedys sie balam za duzo powiedziec zeby nie powiedzial: wez rzeczy i wyp.. (np w srodku nocy)

Edytowane przez ilo16na
Czas edycji: 2011-02-02 o 17:44
Stary 2011-02-02, 17:49   #321
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl

Nie wszystko. Jak ruszyłaś szanowne 4 litery w poszukiwaniu mieszkania i zaczęłaś się pakować, to były gromkie brawa i gratulacje.
Ale "elve jak zwykle miała rację". Niestety. Pakowanie i wielkie słowa były tylko po to, żeby były zobaczył w niej independent woman i pożałował decyzji. Płakać się chce.

Cytat:
Jedyne co mnie troszkę męczy, to ta nienawiść, którą mam w sobie. Chciałabym się jej pozbyć. Ale żeby tak się stało on musiał by mnie naprawdę szczerze przeprosić (co najmniej!), a coś takiego raczej się nie wydarzy
Kiedyś oglądałam na tvp kultura taki program o wybaczeniu (nie pytajcie ) i wypowiadali się tam między innymi mnisi buddyjscy, ofiary zbrodni hitlerowskich, jakichś chińskich reżimów, rodziny ofiar zamachowców itd. I właściwie wszyscy byli zgodni co do tego, że żeby wybaczyć komuś coś, trzeba najpierw mu współczuć. Jak zobaczysz, że przez to co zrobił się zeszmacił, opluł swoje człowieczeństwo, to będzie Ci go żal, ale nie w tym cynicznym znaczeniu. Wtedy dopiero można wybaczyć. Przy czym wybaczyć to nie znaczy powiedzieć "ok super, chodźmy na piwo". To znaczy mieć wewnętrzny spokój, którego Ci brakuje, skoro mówisz, że męczy Cię nienawiść.

Cytat:
Ze spotkam sie z nim i to nie bedzie dobre..ale wtedy sie tego dowiem-ze to byl blad..
Jest tylko jeden problem. Nie jest powiedziane, że czegokolwiek się na tych błędach nauczysz, bo nie chcesz się uczyć. Równie dobrze możesz je popełniać w kółko i w kółko rujnując sobie sukcesywnie życie. I o niczym się nie przekonasz.

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ----------

Cytat:
Proszę Cię... Jesteś niezależna jak Polska pod zaborami. Nie przepraszam, bo Polska to chociaż walczyła.
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 17:49   #322
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Siaa..
pcham sie bo mi zalezy chociaz na tej przyjazni..
Ale jesli on ma mnie traktowac jak tylko seks i miec inna i mi o niej opowiadac jako przyjacielowi to stwierdze ze macie racje..
Aczkolwiek wcale nie jest tak ze robie to co on chce.. nie wracam do tamtego mieszkania przeciez... (A on by chcial)
W ogole jakos dzis za nim nie tesknie i za tym co bylo.. wczoraj taki kryzys mialam ze w lutym sie poznalismy i jest rok..dzis nie ma kryzysu.
I jestem daleko od wrocka i mysle obecnie ze to co sie wydarzylo to tylko zly sen ale na razie sie nie moge obudzic..
To już jest coś... Wiesz u mnie parę dni po rozstaniu stuknęły dokładnie dwa lata jak się poznaliśmy. Też jakoś musiałam to przełknąć.

Cytat:
W kazdym razie ciesze sie ze jeszcze mi pomagacie i mnie czytacie(nawet elve)

W ogole umawiam sie z wizazanka (z tego forum tez) do kina( w walentynki..)
Mieszkamy nie daleko od siebie
Myslimy o "jak sie pozbyc cellulitu"?
Nadal nie rozumiem po co się chcesz z nim spotkać. Bo dlaczego to ja wiem. Wiele z nas zrobiłoby wiele za jeszcze jedno spotkanie z eksem, spokojną rozmowę. Ale w życiu trzeba się kierować rozumem a nie głupimi sentymentami.

Dobrze że idziesz z nią do kina. W ogóle powinnaś więcej wychodzić i otaczać sie ludźmi.
Stary 2011-02-02, 17:53   #323
czarodziejka18
Raczkowanie

Hejka laski.Jednak zdecydowałam się iść na studniówkę,tylko że muszę poszukać partnera,bo sama nie chcę iść.Podziwiam Was,naprawdę że macie siłę,by się z tego otrząsnąć,tzn dojść do siebie po rozstaniu.Ja chyba jakaś niedorobiona jestem.Minęły już prawie 2 miesiące,a ja znów powróciłam do stanu sprzed zerwania.Zewsząd atakują mnie ból wspomnienia mimo że staram się wypełnić sobie czas do maximum.Znów nie jem,nie śpię.Skoro nie jesteśmy już razem to niby nie mam prawa być o niego zazdrosna ale jednak jestem.Idiota,zmarnował mi całą radość związaną ze studniówką! Najbardziej boli wspomnienie jego słów:"Nie mogę się doczekać gdy za parę latek,gdy weźmiemy ślub zamieszkamy razem,a najwspanialej będzie ,gdy pojawią się nasze maleństwa." Wiem,dziecinne mrzonki.Przepraszam za wypisywanie tych bzdur.

Blanka mój Aniołek

Edytowane przez czarodziejka18
Czas edycji: 2011-02-02 o 17:54
czarodziejka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 17:54   #324
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Widocznie raz "przekonanie" sie mi nie starczylo..
Chce zobaczyc czy w rozmowie bedzie taki sam i czy powie mi to co ostatnio..
Chce jeszcze raz na neutralnym gruncie.. (W mieszkaniu bym mu sie rozryczala) a na kawie nie bede robic z siebie widowiska..
kiedys sie balam za duzo powiedziec zeby nie powiedzial: wez rzeczy i wyp.. (np w srodku nocy)
Ja raz się poryczałam, ale to nie było związane z nim...

"Ile Cię trzeba dotknąć razy żeby się człowiek poparzył?
Ale tak żeby już więcej ani razu
Żeby już więcej za nic
Żeby już więcej nie miał odwagi
No ile razy?!"
lalalalala

Ilona, równie dobrze możesz teraz zacząć wyciągać wnioski i prostować swoje życie.
Stary 2011-02-02, 17:56   #325
kopamatakawa
Rozeznanie

Ilona wiem, że żadne słowa tutaj Cię nie przekonają i pójdziesz na to spotkanie. Ja osobiście to się boję o Ciebie, co z Tobą będzie po tym...

Siaaaa mam ten tekst na fb nawet

Edytowane przez kopamatakawa
Czas edycji: 2011-02-02 o 17:58
kopamatakawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 17:59   #326
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
hahahahaahahahah ciekawe co niedługo wymyślą

tak.

to tak jak JA :/
mój napisał to smsem , ale zawarł w nim że chce mi to powiedzieć w 4 oczy ;/ wrrrrrr
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 18:04   #327
ilo16na
Zakorzenienie

Bedzie dobrzeNie rozsypie sie przeciez po tym jak juz dalam rade sie wyprowadzic i zostawic ten koc..( i nie ryczyalam biorac rzeczy itd)
A dzis nawet wiecie co pomyslalam..
Na drzwiach (u mnie w domu) ogloszenie jest ze PCK robi akcje i zbiera koce/przescieradla itd.. Pomyslalam ze szkoda i nie wzielam albo wlasnie jak ktoras doradzila tej starszej babce bezdomnej bo pewnie jej zimno tak codziennie siedziec..
i temat moze zakonczmyPowrocimy jak sie z nim naprawde spotkam bo do tego czasu jeszcze przynajmniej 1,5 tygodnia.( i wtedy powiem co i jak i co dalej)

W ogole wizaz mi padl-Wam pewnie tez?
Juz pomyslalam ze to jakas kara

Edytowane przez ilo16na
Czas edycji: 2011-02-02 o 18:47
Stary 2011-02-02, 18:56   #328
yellowbird
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość

Kiedyś oglądałam na tvp kultura taki program o wybaczeniu (nie pytajcie ) i wypowiadali się tam między innymi mnisi buddyjscy, ofiary zbrodni hitlerowskich, jakichś chińskich reżimów, rodziny ofiar zamachowców itd. I właściwie wszyscy byli zgodni co do tego, że żeby wybaczyć komuś coś, trzeba najpierw mu współczuć. Jak zobaczysz, że przez to co zrobił się zeszmacił, opluł swoje człowieczeństwo, to będzie Ci go żal, ale nie w tym cynicznym znaczeniu. Wtedy dopiero można wybaczyć. Przy czym wybaczyć to nie znaczy powiedzieć "ok super, chodźmy na piwo". To znaczy mieć wewnętrzny spokój, którego Ci brakuje, skoro mówisz, że męczy Cię nienawiść.
Stary 2011-02-02, 19:04   #329
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
A zastanawialas sie dlaczego? I to nieprawda, ja Cie chwaliłam jak w koncu uznalaś, że jednak sie wyprowadzisz...

Jak to lubisz...

Jakoś Ci nie wierze...

Ilona, czemu sie tak krzywdzisz? Mało Ci?
Jeszcze zrozumiałabym, gdyby on okazywał Ci jakiekolwiek zainteresowanie... Ale przecież on już Ciebie nie chce... Sorry
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 19:06   #330
AguŚ87
Zakorzenienie

CAŁE 2 dni się 3małam teraz lipa...

ciąle myślę, że jestem gorsza skoro wrócił do ex, że może jestem brzydka głupia że sie nie nadaje ze cos ze mną nie tak skoro tak niby mnie wielbił a jednak wybrał ją.

samoocena = 0

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości