|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III
Cytat:
|
|
#2762 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem w mojej Naturze najjaśniejszy jaki mieli był oznakowany 01 przez to mówie że to był najjaśniejszy. I był jeden tester TYLKO do tego odcienia a pytając gdzie pouciekały testery z innych odcieni bo widzę na stronie, że jest ich wszystkich 4 to otrzymałam odpowiedź "Innych odcieni nie mamy ponieważ nie schodzą z półek"
Z resztą ta Nature to już mnie denerwuje od dwóch tygodni poluję na błyszczyk w słoiczku z kolekcji I Love Berlin i chyba też się nie doczekam Jak będę w innym większym mieście a będę mieć taką okazje to tam może są wszystkie dostępne testery ..
Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile Kid Cudi Edytowane przez Bayje Czas edycji: 2011-02-02 o 16:08 |
|
|
|
#2763 | |
|
Zakorzenienie
|
Revlon robi tragiczną maskę na twarzy, niestety jak u kogoś widzę na twarzy tapetę to jest to zazwyvzaj Colorstay
bez urazyA Bourjours Healty jest chyba półkryjący? ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat:
Kayako ja tam rozumiem Twoje uwielbienie dla perfum, ale wstyd się przyznać przed znajomymi. Edytowane przez żurawinka Czas edycji: 2011-02-02 o 16:09 |
|
|
|
|
#2764 |
|
Zakorzenienie
|
Nie miałam - nie umiem powiedzieć ale moja koleżanka jak kiedyś przymierzała się do tego podkładu owszem jest opalona solaryjnie ale nachalnie szukała 'najciemniejszego odcienia'. I owszem kupiła go - jak przyszła dnia nastepnego wymalowana można było zauważyć, że podkład był jednym słowem BARDZO widoczny. Chyba nie u każdego tak to się uwydatnia. Grunt to dobrany odpowiedni odcień.
|
#2765 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie nie robi tapety, tylko że ja z nim nie szaleję.
|
|
|
|
#2766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo dobre na cellulit |
|
|
|
|
#2767 |
|
Przyczajenie
|
Dla mnie na cellulit najlepsze są ćwiczenia
|
|
|
|
#2768 |
|
Zakorzenienie
|
Wychodzi człowiek napisać egzamin, a tu kilka stron do nadrobienia! Ale przeczytałam wszystko, więc się odniosę do Waszych postów:
-Lea, zadbany kot w mieszkaniu nie śmierdzi, mój TŻ ma dwa i one pachną jego domem -mam 3 flakony perfum i ciekawa jestem, kiedy ja to zużyję, ale chciałabym mieć więcej ![]() -muszynianka, mam i używam healthy mix, to fajny, lekki podkład, ale nie ma co liczyć, na zakrycie np. czerwonych wyprysków itp., może podkreślać suche skórki. Jego zalety to przede wszystkim opakowanie z pompką, zapach, konsystencja, łatwość nakładania. Dla mnie nie jest podkład idealny, ale jest ok, bardziej dla osób, których cera nie sprawia dużych problemów i nie ma dużo do ukrycia. Żałuję, że nie kupiłam korektora do kompletu. |
|
|
|
#2769 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale i tak go kocham![]() A Burżujka HM polecam. Jak i Dermablend kolor Opal (jakkolwiek mógłby być ciut jaśniejszy). Jakiś czas temu używałam Armaniego- mieli ok 20 odcieni, najjasniejszy był.... biały
|
|
|
|
|
#2770 |
|
BAN stały
|
Dziwi mnie polityka firm, ktore wypuszczaja na polski rynek takie ciemne kolory. W koncu Slowianki sa jasne... Choc pewnie caly swiat mysli, ze Polska lezy w Afryce, zreszta ja im sie wcale nie dziwie
Nawet Niemcy nie do konca wiedza, gdzie Poland lezy.
|
|
|
|
#2771 |
|
Raczkowanie
|
Filmik Florence o makijażu dla brązowych oczu- porażka. Cóż za niebywale nieciekawy wybór kolorów. Sama mam brązowe, ale tak rozmytych kolorów nigdy bym nie walnęła na powieki. błe.
|
|
|
|
#2772 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2773 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2774 | |
|
Zakorzenienie
|
-_- Bosko, obejrzałam filmik digital girl nie kupię tego podkładu, z colorstaya używam ivory a 180 to jest hen hen za ciemny :/
Nie stać mnie na burżujkę ze sklepu a na allegro coś słaby wybór. zostaje mi kobo którego nienawidzę :P ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
bo tak, colorstay jest zbyt kryjący, ale większość podkładów jest za słabo kryjąca, szukam czegoś lżejszego ale mimo wszystko nie jakiegoś kremiku... i do tego praktycznie białego :P także szerokiej drogi sobie życzę
|
|
|
|
|
#2775 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2776 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2777 |
|
Konto usunięte
|
http://www.youtube.com/watch?v=EHl3n...feature=relmfu
'subtelna' reklama Max factora
|
|
|
|
#2778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie poprawia kolory, zakrywa zaczerwienione policzki (nie wiem skąd się wzięły) i na tyle dobrze pokrywa krosty, że nie muszę nakładać tony korektora.
|
|
|
|
|
#2779 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz przy colorstayu praktycznie w ogóle nie używałam korektora... ale i tak nakładałam na to transparentny bo się świeciłam
fu fu teraz zaczęłam ostrą walkę, kupiłam fajny peeling z loreal bo w promocji był, maseczka garniera maseczka siarkowa żel do mycia twarzy no i tak sobie staram się ogarnąć moją twarz |
|
|
|
#2780 |
|
Zakorzenienie
|
Wayne trochę przetrzepał tyłek Inglotowi za podwyżki
![]() ![]() Słusznie,bo tak cudują z cenami,że szok,rozumiem-wszystko drożeje,ale żeby aż tak?! http://www.youtube.com/watch?v=uYpjCQJ6s7Y |
|
|
|
#2781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też
|
|
|
|
|
#2782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z jakiej firmy jest ta maseczka? |
|
|
|
|
#2783 |
|
Zakorzenienie
|
jest napisane "Barwa laboratorium"
|
|
|
|
#2784 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)BrunettesHeart- omg, cudna! Edytowane przez Fiodoria Czas edycji: 2011-02-02 o 22:46 |
|
|
|
|
#2785 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyna wymiata z nakładaniem cieni na powieki, 5:30
http://www.youtube.com/watch?v=kSUP2_LINLQ Po pewnym czasie takiego rozciągania powiek ciekawe jak będzie wyglądała. |
|
|
|
#2786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeżeli chodzi o "ogarnianie facjaty" kończę właśnie pierwszą tubkę effaclar K z żelem. No fakt - mniejszy błysk nosa i do tego moje pory są ciut mniejsze. Jednak policzki ucierpiały na całej akcji, dlatego poszukuję kremu do cery baaardzo wrażliwej z naczynkami ![]() HM ładnie maskuje ten problem i daje miłe uczucie na gębie. Aczkolwiek! Zostawia skubaniec ślady. |
|
|
|
|
#2787 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
OMG!
|
|
|
|
|
#2788 |
|
Zakorzenienie
|
kama to jest wersja szkoły przetrwania w buszu dla kobiet. jak zrobić makijaż palcami z piasku
![]() bajaderkowa a hm to się długo trzyma? bo nie chcę nakładać bazy pod makijaż jak były siarczyste mrozy to dawałam bazę silikonową na to revlon i jeszcze puder transparentny ale teraz to nie nie
|
|
|
|
#2789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedyne co mnie denerwuje, że brudzi, ale ten efekt daje też puder, który nie był zbyt dobrym zakupem. Staram się przerzucić na transparentny, jednak, gdy coś niespodziewanie "wyskoczy" chwytam za kryjący. Na pewno zachwyca mnie fakt, że nie mam maski, a HM wygląda jak moja druga skóra. Kolor dobrałam idealnie - dość ciemny z tego co widzę, bo 53. Dodam, że jestem z tych, co macają się po gębie cały czas... no, a jak jestem zdenerwowana to harcuję jak szalona paluchami
|
|
|
|
|
#2790 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra myślę że mnie przekonałaś
tylko teraz muszę zobaczyć 51 bo chyba najjaśniejszy jest...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.

) no i klasyka polszczyzny GDZIE idziesz

bez urazy

ja trochę nie mam zaufania do tak tanich podkładów, myślałam o bourjois healthy mix aleeee też nie wiem czy są jasne... muszę obejrzeć filmik.