Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-02, 15:55   #2761
Tetrix
Rozeznanie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
wziąść, spaźniać, zajołem, nadanżać, czydzieściczy, pińdziesiont (ale to już w mowie ) no i klasyka polszczyzny GDZIE idziesz
Ale 'gdzie idziesz' chyba nikogo już nie razi

Tetrix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 15:59   #2762
Bayje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Pewnie dlatego, że najjaśniejszy odcień ma numer 04.
Nie wiem w mojej Naturze najjaśniejszy jaki mieli był oznakowany 01 przez to mówie że to był najjaśniejszy. I był jeden tester TYLKO do tego odcienia a pytając gdzie pouciekały testery z innych odcieni bo widzę na stronie, że jest ich wszystkich 4 to otrzymałam odpowiedź "Innych odcieni nie mamy ponieważ nie schodzą z półek"
Z resztą ta Nature to już mnie denerwuje od dwóch tygodni poluję na błyszczyk w słoiczku z kolekcji I Love Berlin i chyba też się nie doczekam
Jak będę w innym większym mieście a będę mieć taką okazje to tam może są wszystkie dostępne testery ..

Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile
Kid Cudi

Edytowane przez Bayje
Czas edycji: 2011-02-02 o 16:08
Bayje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 16:08   #2763
żurawinka
Zakorzenienie

Revlon robi tragiczną maskę na twarzy, niestety jak u kogoś widzę na twarzy tapetę to jest to zazwyvzaj Colorstay bez urazy

A Bourjours Healty jest chyba półkryjący?

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Bayje Pokaż wiadomość
Nie wiem w mojej Naturze najjaśniejszy jaki mieli był oznakowany 01 przez to mówie że to był najjaśniejszy. I był jeden tester TYLKO do tego odcienia a pytając gdzie pouciekały testery z innych odcieni bo widzę na stronie, że jest ich wszystkich 4 to otrzymałam odpowiedź "Innych odcieni nie mamy ponieważ nie schodzą z półek"
Jak będę w innym większym mieście a będę mieć taką okazje to tam może są wszystkie dostępne testery ..
Typowe - dziesięć odcieni dla Indianek - a Ty bladziucho się goń czyli jak zawsze brak testera jasnych odcieni.

Kayako ja tam rozumiem Twoje uwielbienie dla perfum, ale wstyd się przyznać przed znajomymi.

Edytowane przez żurawinka
Czas edycji: 2011-02-02 o 16:09
żurawinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 16:14   #2764
Bayje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez żurawinka Pokaż wiadomość
Revlon robi tragiczną maskę na twarzy, niestety jak u kogoś widzę na twarzy tapetę to jest to zazwyvzaj Colorstay bez urazy
Nie miałam - nie umiem powiedzieć ale moja koleżanka jak kiedyś przymierzała się do tego podkładu owszem jest opalona solaryjnie ale nachalnie szukała 'najciemniejszego odcienia'. I owszem kupiła go - jak przyszła dnia nastepnego wymalowana można było zauważyć, że podkład był jednym słowem BARDZO widoczny. Chyba nie u każdego tak to się uwydatnia. Grunt to dobrany odpowiedni odcień.

Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile
Kid Cudi
Bayje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 16:15   #2765
muszynianka
Zakorzenienie

U mnie nie robi tapety, tylko że ja z nim nie szaleję.
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 16:18   #2766
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bayje Pokaż wiadomość
Szczerze ? nie byłabym taka mocna psychicznie by do końca życia pachnieć wanilią
Kocham zapach wanilii
Cytat:
Napisane przez Lea_ Pokaż wiadomość
O co chodzi z tym serum eveline?? Bo glosno o tym a ja nie czaje co to
Bardzo dobre na cellulit Trzeba myśleć już o lecie
Stary 2011-02-02, 16:32   #2767
Wiolushka
Przyczajenie

Dla mnie na cellulit najlepsze są ćwiczenia Dużo szybszy efekt i bardziej trwały niż po zastosowaniu jakichkolwiek mazideł. Komfort i samopoczucie też o niebo lepsze
Wiolushka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 17:08   #2768
h2o0
Zakorzenienie

Wychodzi człowiek napisać egzamin, a tu kilka stron do nadrobienia! Ale przeczytałam wszystko, więc się odniosę do Waszych postów:
-Lea, zadbany kot w mieszkaniu nie śmierdzi, mój TŻ ma dwa i one pachną jego domem
-mam 3 flakony perfum i ciekawa jestem, kiedy ja to zużyję, ale chciałabym mieć więcej
-muszynianka, mam i używam healthy mix, to fajny, lekki podkład, ale nie ma co liczyć, na zakrycie np. czerwonych wyprysków itp., może podkreślać suche skórki. Jego zalety to przede wszystkim opakowanie z pompką, zapach, konsystencja, łatwość nakładania. Dla mnie nie jest podkład idealny, ale jest ok, bardziej dla osób, których cera nie sprawia dużych problemów i nie ma dużo do ukrycia. Żałuję, że nie kupiłam korektora do kompletu.
h2o0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 17:20   #2769
Fiodoria
Raczkowanie

Cytat:
Ta pani już tu była, wolałabym tego nie komentować. Nie chcę nikogo urazić ale nie mam 100% pewności czy jest zdrowa.

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

o kurcze, przeoczyłam ja trochę nie mam zaufania do tak tanich podkładów, myślałam o bourjois healthy mix aleeee też nie wiem czy są jasne... muszę obejrzeć filmik.
HM nr 51 jest bardzo jasny(light vanilla czy jakos takoś). zawsze bardzo poszukuję jasności, bom blada jak Biała Dama z zamku w Kurniku. Najjaśniejszy Mac Studio Fix mógłby być jaśniejszy jak dla mnie Ale i tak go kocham
A Burżujka HM polecam. Jak i Dermablend kolor Opal (jakkolwiek mógłby być ciut jaśniejszy).
Jakiś czas temu używałam Armaniego- mieli ok 20 odcieni, najjasniejszy był.... biały
Fiodoria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 17:29   #2770
Kayako
BAN stały

Dziwi mnie polityka firm, ktore wypuszczaja na polski rynek takie ciemne kolory. W koncu Slowianki sa jasne... Choc pewnie caly swiat mysli, ze Polska lezy w Afryce, zreszta ja im sie wcale nie dziwie Nawet Niemcy nie do konca wiedza, gdzie Poland lezy.
Kayako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 17:41   #2771
Fiodoria
Raczkowanie

Filmik Florence o makijażu dla brązowych oczu- porażka. Cóż za niebywale nieciekawy wybór kolorów. Sama mam brązowe, ale tak rozmytych kolorów nigdy bym nie walnęła na powieki. błe.
Stary 2011-02-02, 18:49   #2772
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wiolushka Pokaż wiadomość
Dla mnie na cellulit najlepsze są ćwiczenia Dużo szybszy efekt i bardziej trwały niż po zastosowaniu jakichkolwiek mazideł. Komfort i samopoczucie też o niebo lepsze
Cwiczenia+dieta+masaże+ko smetyki= w tej kolejności zestaw idealny na cellulit

Cytat:
Napisane przez Kayako Pokaż wiadomość
Dziwi mnie polityka firm, ktore wypuszczaja na polski rynek takie ciemne kolory. W koncu Slowianki sa jasne... Choc pewnie caly swiat mysli, ze Polska lezy w Afryce, zreszta ja im sie wcale nie dziwie Nawet Niemcy nie do konca wiedza, gdzie Poland lezy.
http://www.dailymotion.pl/video/xfit...jankowskim_fun
Stary 2011-02-02, 19:18   #2773
Kayako
BAN stały

Uwielbiam "Matura do bzdura"!
Stary 2011-02-02, 21:09   #2774
muszynianka
Zakorzenienie

-_- Bosko, obejrzałam filmik digital girl nie kupię tego podkładu, z colorstaya używam ivory a 180 to jest hen hen za ciemny :/

Nie stać mnie na burżujkę ze sklepu a na allegro coś słaby wybór.
zostaje mi kobo którego nienawidzę :P

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Cytat:
-muszynianka, mam i używam healthy mix, to fajny, lekki podkład, ale nie ma co liczyć, na zakrycie np. czerwonych wyprysków itp., może podkreślać suche skórki. Jego zalety to przede wszystkim opakowanie z pompką, zapach, konsystencja, łatwość nakładania. Dla mnie nie jest podkład idealny, ale jest ok, bardziej dla osób, których cera nie sprawia dużych problemów i nie ma dużo do ukrycia. Żałuję, że nie kupiłam korektora do kompletu.
Kurcze bo tak, colorstay jest zbyt kryjący, ale większość podkładów jest za słabo kryjąca, szukam czegoś lżejszego ale mimo wszystko nie jakiegoś kremiku... i do tego praktycznie białego :P także szerokiej drogi sobie życzę
Stary 2011-02-02, 21:43   #2775
Kayako
BAN stały

Widziałyście?
- http://www.youtube.com/watch?v=S4_Ps2Z4Vo8
- http://www.youtube.com/watch?v=LviCQNxQ97Q
- http://www.youtube.com/watch?v=RwKj_FD38Nk
Stary 2011-02-02, 21:58   #2776
ladymln
Zadomowienie

co do BrunettesHeart mam wrażenie, że mówi jakoś dziwnie, nie wiem czy to wada wymowy, ale irytuje mnie to i czasem nie rozumiem, co mówi. a szkoda, bo ma ciekawe filmiki.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 22:03   #2777
201607111050
Konto usunięte

http://www.youtube.com/watch?v=EHl3n...feature=relmfu

'subtelna' reklama Max factora
201607111050 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 22:05   #2778
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
-_- Bosko, obejrzałam filmik digital girl nie kupię tego podkładu, z colorstaya używam ivory a 180 to jest hen hen za ciemny :/

Nie stać mnie na burżujkę ze sklepu a na allegro coś słaby wybór.
zostaje mi kobo którego nienawidzę :P

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Kurcze bo tak, colorstay jest zbyt kryjący, ale większość podkładów jest za słabo kryjąca, szukam czegoś lżejszego ale mimo wszystko nie jakiegoś kremiku... i do tego praktycznie białego :P także szerokiej drogi sobie życzę
Ja kończę 1. opakowanie HM i w zapasie mam drugie - kupione za 43 zł. Bardzo lubię ten podkład, ponieważ mimo mieszanej cery nie powoduje u mnie zapychania - fakt, trochę się świeci, ale no mimo wszystko mam jak tafla wody
U mnie poprawia kolory, zakrywa zaczerwienione policzki (nie wiem skąd się wzięły) i na tyle dobrze pokrywa krosty, że nie muszę nakładać tony korektora.
BajaderkowaBaba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 22:08   #2779
muszynianka
Zakorzenienie

wiesz przy colorstayu praktycznie w ogóle nie używałam korektora... ale i tak nakładałam na to transparentny bo się świeciłam fu fu

teraz zaczęłam ostrą walkę, kupiłam fajny peeling z loreal bo w promocji był, maseczka garniera maseczka siarkowa żel do mycia twarzy no i tak sobie staram się ogarnąć moją twarz
Stary 2011-02-02, 22:22   #2780
marryme21
Zakorzenienie

Wayne trochę przetrzepał tyłek Inglotowi za podwyżki
Słusznie,bo tak cudują z cenami,że szok,rozumiem-wszystko drożeje,ale żeby aż tak?!

http://www.youtube.com/watch?v=uYpjCQJ6s7Y

marryme21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 22:23   #2781
ewwwa
Zakorzenienie

Dzienny makijaż Brunette's Heart zdecydowanie dla mnie

Cytat:
Napisane przez Kayako Pokaż wiadomość
Uwielbiam "Matura do bzdura"!
Ja też hehe
Stary 2011-02-02, 22:23   #2782
marryme21
Zakorzenienie

Cytat:
eraz zaczęłam ostrą walkę, kupiłam fajny peeling z loreal bo w promocji był, maseczka garniera maseczka siarkowa żel do mycia twarzy no i tak sobie staram się ogarnąć moją twarz

Z jakiej firmy jest ta maseczka?

marryme21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 22:34   #2783
muszynianka
Zakorzenienie

jest napisane "Barwa laboratorium"
Stary 2011-02-02, 22:36   #2784
Fiodoria
Raczkowanie

ładna ta nasza kiediska. swoją drogą chyba siedzi w mojej kosmetykowej szufladzie i papuguje (tak, kiediska- na gleam i bare study nie dam nikomu złego słowa powiedzieć, haha)

BrunettesHeart- omg, cudna!

Edytowane przez Fiodoria
Czas edycji: 2011-02-02 o 22:46
Stary 2011-02-02, 22:43   #2785
kama150
Zadomowienie

Dziewczyna wymiata z nakładaniem cieni na powieki, 5:30

http://www.youtube.com/watch?v=kSUP2_LINLQ

Po pewnym czasie takiego rozciągania powiek ciekawe jak będzie wyglądała.
kama150 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 22:48   #2786
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
wiesz przy colorstayu praktycznie w ogóle nie używałam korektora... ale i tak nakładałam na to transparentny bo się świeciłam fu fu

teraz zaczęłam ostrą walkę, kupiłam fajny peeling z loreal bo w promocji był, maseczka garniera maseczka siarkowa żel do mycia twarzy no i tak sobie staram się ogarnąć moją twarz
Kurde, nie wiem czemu... ale litery dzisiaj zżeram :| początek diety daje o sobie znać.

Jeżeli chodzi o "ogarnianie facjaty" kończę właśnie pierwszą tubkę effaclar K z żelem. No fakt - mniejszy błysk nosa i do tego moje pory są ciut mniejsze. Jednak policzki ucierpiały na całej akcji, dlatego poszukuję kremu do cery baaardzo wrażliwej z naczynkami

HM ładnie maskuje ten problem i daje miłe uczucie na gębie. Aczkolwiek! Zostawia skubaniec ślady.
Stary 2011-02-02, 22:52   #2787
Dojota
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Wiolushka Pokaż wiadomość
o, chyba teraz się uda:

dałybyście jej 35 lat?

http://www.youtube.com/watch?v=uij_3tb69lY

OMG!
Dojota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 22:56   #2788
muszynianka
Zakorzenienie

kama to jest wersja szkoły przetrwania w buszu dla kobiet. jak zrobić makijaż palcami z piasku

bajaderkowa a hm to się długo trzyma? bo nie chcę nakładać bazy pod makijaż jak były siarczyste mrozy to dawałam bazę silikonową na to revlon i jeszcze puder transparentny ale teraz to nie nie
Stary 2011-02-02, 23:04   #2789
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
kama to jest wersja szkoły przetrwania w buszu dla kobiet. jak zrobić makijaż palcami z piasku

bajaderkowa a hm to się długo trzyma? bo nie chcę nakładać bazy pod makijaż jak były siarczyste mrozy to dawałam bazę silikonową na to revlon i jeszcze puder transparentny ale teraz to nie nie
powiem tak - jak na zimę rewelacyjny, fajnie chroni twarz, jest dość rzadki, ale miło trzyma się na skórze. Przynajmniej takie są moje odczucia. Jeżeli chodzi o to ile jest w stanie wytrwać - jakby to ująć, no wieczorem jeszcze jest na buźce. Podczas demakijażu widać, że ściągam podkład z pudrem, różnica w wyglądzie też zauważalna - aż strach patrzeć :P
Jedyne co mnie denerwuje, że brudzi, ale ten efekt daje też puder, który nie był zbyt dobrym zakupem. Staram się przerzucić na transparentny, jednak, gdy coś niespodziewanie "wyskoczy" chwytam za kryjący.

Na pewno zachwyca mnie fakt, że nie mam maski, a HM wygląda jak moja druga skóra. Kolor dobrałam idealnie - dość ciemny z tego co widzę, bo 53.

Dodam, że jestem z tych, co macają się po gębie cały czas... no, a jak jestem zdenerwowana to harcuję jak szalona paluchami
Stary 2011-02-02, 23:11   #2790
muszynianka
Zakorzenienie

Dobra myślę że mnie przekonałaś tylko teraz muszę zobaczyć 51 bo chyba najjaśniejszy jest...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości