Pierwsza świeczka, pierwszy kroczek NO BO PRZECIEŻ MAM JUŻ ROCZEK ! III-IV 2010r. - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-02, 22:20   #2971
ania p
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsza świeczka, pierwszy kroczek NO BO PRZECIEŻ MAM JUŻ ROCZEK ! III-IV 2010

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Ania rozumiem że to jakiś abonament do prywatnej kliniki?
U nas nie ma czegos takiego , ja i tak wiekszość wizyt czy badań robie prywatnie bo rozwala mnie to czekanie
Cigi pewnie można ten olej olej jak olej w skład szamponów też wchodzi, wiem bo ja zawsze wącham a nie cierpię tego zapachu w kosmetykach

Dziewczyny serio wam się te portki jak z hitler jungen podobają to się teraz nosi??? w takie to bym sie w zyciu nie ubrała ja tylko rurki
ale o gustach się nie dyskutuje
Tak mają cztery wielkie przychodnie w wawie współpracują ze szpitalami i mnustwo placówek małych współpracujących więc jak potrzeba to w ca lej Polszy da sie gdzieś iść . Mam tam wszystkie wizyty , badania itp . takie cuś mamy od TZta z pracy on , ja i dzieciaki . Strasznie to życie nam ułatwia . TYm bardziej że mój TZ miał przejścia z nerkami i sercem i też musi być pod stałą opieką lekarzy
Stary 2011-02-02, 22:21   #2972
aneczkkaa
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsza świeczka, pierwszy kroczek NO BO PRZECIEŻ MAM JUŻ ROCZEK ! III-IV 2010

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
A teraz z innej beczki - jak to u Was jest ze spędzaniem czasu z dziećmi, bo mi parę osób powiedziało, że Igor jest najbardziej żywym dzieckiem, jakie widzieli i wobec tego: nie mogę go zostawić w ogóle samego, nawet na moment się oddalić, bo albo biegnie za mną, albo od razu coś chwyta, wspina się np. po oparciu krzesła, jak po drabinie, wspina się na górę wózka, otwiera szuflady i robi swoje porządki, gryzie podłogę, wsadza palce do kontaktu itd. Dosłownie, jak on nie śpi, nie mam czasu na nic, nawet się wysikać. On w kółko coś majstruje i w ogóle nie siedzi na miejscu - W OGÓLE! Po sobocie albo niedzieli aż wszystko mnie boli.
ja mam dosłownie to samo czasem nie daje rady, a do tego mam problem z jego drzemkami w dzień ciekawe co bedzie potech chyba jeszcze gorzej

Ja się śmieje że nasza rehabilitantka stworzyła potwora !!!
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 22:21   #2973
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny serio wam się te portki jak z hitler jungen podobają to się teraz nosi??? w takie to bym sie w zyciu nie ubrała ja tylko rurki
ale o gustach się nie dyskutuje
Pewnie,że się nie dyskutuje
Rurki to moja wielka miłość od trzech lat

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 22:26   #2974
P0P70
Zakorzenienie

Ja teks o żonie przeczytałam TZ-owi. On przy każdym zdaniu to tylko potwierdzał i na koniec sie pyta czy od jutra to tak juz będzie. JA mu na to: tak ja znajdziesz sobie żonę bo ja żoną nie jestem. A potem mu powiedziałam że mam ochotę na kakao i biedak poszedł mi zrobić pewnie marząc o tej idealnej żonie.

Libra - ja sama bym takich spodni nie założyła ale dziewczyny takie chude to fajnie w nich wyglądają.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 22:28   #2975
aneczkkaa
Zakorzenienie

pochwale się dziś tż zamówił mi laptopa bedzie w piątek kochaniutki
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 22:32   #2976
libra777
Zakorzenienie

Megi a Ty widziałas kiedyś dziecko co siedzi na miejscu??? mój to chodzi póki nie zacznie się na nogach słaniać i się przewraca i juz biegać próbuje poobijany jak grucha , to samo z oka nie można go spuścić tu szufladę otwiera za chwilę już za kabel szarpie juz kontakt wyrwał , co chwila coś zwala jak tylko gdzieś sięgnie , wywala z szafek.
A jak tylko zobaczy że ktos butów na półkę nie ustawi to już porządkowy tam stoi i e e e pokazuje na te buty a sam największy bajzel robi
Ania to macie super z tym , na pewno ułatwienie
Anakazar ja to mam zdecydowanie inny gust , mi to się nic z tych twoich rzeczy nie podoba(bez urazy)

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

P0P Ty złośliwcze
A portki chude to jeszcze gorzej na dupie wiszą jak u mc hamer (pamiętacie go)
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 22:36   #2977
P0P70
Zakorzenienie

Jeżeli chodzi o NFZ to ja dostałam teraz skierowanie na rehabilitację jakieś naświetlania i Pole magnetyczne. Termin za 3 miesiące. Mam wykupiony przez firmę pakiet VIP i znalazłam tutaj niedaleko ich przychodnię zadzwoniłam dzisiaj i od poniedziałku zaczynam.

JA o spaniu mojego dziecka też trochę boję się pisać bo ona śpi całe noce i w dzień też ma dwie drzemki. Nie jest za bardzo męcząca bo ma swój kojec albo lata po salonie który jest zabezpieczony i tutaj nic jej nie grozi a ma dużo miejsca więc szalej. Co prawda teraz jest na etapie chodzenia i ciągle szuka jelenia coby ją prowadził za rączki ale u nas dom pełen ludzi więc zawsze ktoś się nią zajmuje. No i ostatnio od paru dni nie wymiotowała i ładnie je. A i następne ząbki wychodzą dwójki na dole. JAk mała miała problemy ze spaniem przez ząbki to u nas Camila się sprawdziła.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 22:43   #2978
libra777
Zakorzenienie

U nas na zęby jak Miko w dzień bardzo jękoli to mu daje po kolacji IbufenD i jakos w miarę wtedy śpi (u mnie w miarę to znaczy jakieś 4 pobudki)
Stary 2011-02-02, 22:48   #2979
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

ferrou czyli jednak dobrze zrobilas jadac do szpitala.
Pare dni i bedzie maluch zdrowy!
Wytrzymasz, silna babka jestes, szkoda ze warunki takie kijowe ale dacie rade!!

Libra ja tez bym tego nie zalozyla takze nie ty sama, pewnie gdybym miala inna figure to jeszcze jeszcze ale teraz bym jak beza wygladala

mieszkanie PRAWIE gotowe, kurde jeszcze meble malej i ciuszki niektore ,ale dopiero w sobote meble nam przewiezie znajomy, moze uda mi sie kogos znalesc na jutro czy piatek
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 22:50   #2980
libra777
Zakorzenienie

Darusia i jak samopoczucie? Spicie już tam?
Stary 2011-02-02, 22:53   #2981
machaj
Raczkowanie

anakazar- no faktycznie... ale myślisz ze jak nim dupę wysmaruje to podziała na nią regenerująco i odżywczo??
a pisałaś że ma być polski... następnym razem zapamiętam... albo kupie ten z all... bo nie wiem czy u nas w aptekach znajdę...
machaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 23:01   #2982
Darusiaaaa
Zakorzenienie

libra jeszcze nie spimy bo chce juz wszystko zrobic a to bedzie mozliwe jak mlodej pokoj bedzie naszykowany. Generalnie czuje sie tam bardzo fajnie, w bloku mieszkaja praswie sami starsi ludzie oprucz 4 pietra na ktorym mieszka moja znajoma.
Sasiedzi przez sciane glusi, na klatce slychac jak tv ogladaja ( co dla nas jest sporym plusem) nad nami babcia michala takze generalnie ok.
W mieszkaniu jako miejscu pobytu tez czuje sie dobrze, odpowiada mi i rozklad i ogolnie kolaklizacja, 3 min do polo marketu 5 do biedronki obok apteka i inne sklepy i pizzeria takze jest ok.
Teraz szybko transport na meble malej znalesc w sobote chcemy juz tam zostac na stale a ja jeszcze weekend w szkole spedzam.
A.Camus
Stary 2011-02-02, 23:04   #2983
libra777
Zakorzenienie

To super że tak fajnie trafiliście, nie ma to jak samemu
Stary 2011-02-02, 23:21   #2984
Darusiaaaa
Zakorzenienie

no na pewno, jutro ide jeszcze dywany odebrac i bedzie juz wszystko z naszych rzeczy zrobione.
A.Camus
Stary 2011-02-02, 23:24   #2985
cigi
Rozeznanie

libra, ja tez mam w sumie inny gust; ale te portki mi sie nawet podobaja, ale na modelce; Tylko ja myslalam, ze ona ma na nich getry, a to one sa tak zakonczone;
Cytat:
Megi a Ty widziałas kiedyś dziecko co siedzi na miejscu??? mój to chodzi póki nie zacznie się na nogach słaniać i się przewraca i juz biegać próbuje poobijany jak grucha , to samo z oka nie można go spuścić tu szufladę otwiera za chwilę już za kabel szarpie juz kontakt wyrwał , co chwila coś zwala jak tylko gdzieś sięgnie , wywala z szafek.
A jak tylko zobaczy że ktos butów na półkę nie ustawi to już porządkowy tam stoi i e e e pokazuje na te buty a sam największy bajzel robi
moja tez jest ruchliwa, A jak tylko sie oddale to od razu leci z kwikiem za mna. A dzisiaj wynalzla takie kawaly tynku opadnietego i zula..... ;
u nas to mozna takie rozne rzeczy znalezc... Bo to stare mieszkanie w kamienicy i sie troche sypie.
cigi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 23:33   #2986
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez yoonka Pokaż wiadomość
my wakacje zawsze last minute uznajemy. w podroz poslubna kupowana 2 dni przed wylotem pojechalismy na krete 5* za 2400 od osoby all inclusive, a normalnie tam 1 osoba 6000 placi jak sie kupuje jakos teraz na 2 tygodnie. polecam! http://www.itaka.pl/wczasy/grecja/kr...esort_1437.php
ja chce na krete w tym roku, najlepiej już, bo mam dość tej zimy!!!!

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość

Mrowaczku Nina śpi od 20 do 8-9.Calusią noc przesypia.
to nie jest możliwe!! ja nie wierzę!!! ty na bank jesteś podstawiona!! TO NIESPRAWIEDLIWE

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Miejmy nadzieję

A teraz z innej beczki - jak to u Was jest ze spędzaniem czasu z dziećmi, bo mi parę osób powiedziało, że Igor jest najbardziej żywym dzieckiem, jakie widzieli i wobec tego: nie mogę go zostawić w ogóle samego, nawet na moment się oddalić, bo albo biegnie za mną, albo od razu coś chwyta, wspina się np. po oparciu krzesła, jak po drabinie, wspina się na górę wózka, otwiera szuflady i robi swoje porządki, gryzie podłogę, wsadza palce do kontaktu itd. Dosłownie, jak on nie śpi, nie mam czasu na nic, nawet się wysikać. On w kółko coś majstruje i w ogóle nie siedzi na miejscu - W OGÓLE! Po sobocie albo niedzieli aż wszystko mnie boli.
u mnie to samo, tzn jak jestem w tym pokoju co mała to w miarę ok, tzn albo wali w okno balkonowe, albo wspina sie po wszystkim i wszystko co możliwe ściąga i wywala, w najgorszym przypadku wchodzi na mnie i np. próbuje zabrać mi kubek, walić w laptopa itp. jak gdzies ide to ona za mną, wyjątkiem są sytuację, że coś własnie majstruje albo wcina coś zakazanego

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
Zosia też tyle śpi, idzie spać ok 21 budzi się o 8 lub 9 zzje mleczko i nie raz śpi jeszcze do 10 lub 11
bez komentarza

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość
Dokładnie mrówka Nie reaguj na każde jęknięcie. Ja rano z godzinę słyszę Dyzia zanim w ogóle po Niego pójdę Rób Gabi pokój i Ją przenoś a zobaczysz że pośpisz
u mnie nie da się nie reagować, bo jak nie zareaguję od razu to tak się zaczyna drzeć że budzi nas wysztkich i samą siebi i du... trzeba ją usypiac od nowa

Cytat:
Napisane przez Ferrou Pokaż wiadomość
O 12 jak mały wstał pojechalismy z powrotem do szpitala... okazało się że osłuchowo wcale tak czysto nie jest, ma zmiany, dodatkowo przez te wymioty i biegunkę podejrzewają jakiegoś wirusa ukł pokarmowego. Dzieki temu że dawałam orasit to dzieciak mi się nie odwodnił ale i tak na wejście to kroplówkę dostał. I o 19 dostanie drugą. Plus leki, pobrano krew na badania, na gazometrię, czekamy na kupę aby też pobrać do badania.... Mały waży 9300g, a przyjmowany był poprzednio, czyli 1,5tyg temu z wagą 9800g...
teraz tam siedzi tż, ja będę na noc...będzie cięzko bo jest tylko jedno łózko.. wczesniej w pokoju miałam ja swoje i dziecko swoje.. nie ma miejsc... pewne jest że do poniedziałku spokojnie posiedzimy......
będzie dobrze, mają na niego oko trzymaj się Ferrou

Cytat:
Napisane przez yoonka Pokaż wiadomość
dziewczyny ja nie pamietam, czy mialyscie organizowane baby shower?
my nie

Cytat:
Yoonka a co Ty takie kwiatki wyszukujesz
Anakazar no proszę Cie nie pisz o tym spaniu czy Twojej córce zęby nie rosną??????
Mój jak się obudzi w nocy i odpowiednio szybko nie zareaguję żeby mu podac smoka ew. pić to juz będzie stał w łózeczku i wył .
A rano jak wstanie o 7 to nie podaruje , bedzie jęczał póki nie wstanę.
W nocy dla mnie pobudki 3-4 to rewelka a nie np.15
u mnie standardowo to 3 pobudkie, kiedy muszę ją brać na ręce i przytulać ok 5-10 min a ostatnio to jak czuje że odkładam ją do łóżeczka to dopiero jest tragedia aż się boję dzisiejszej nocy

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Najlepsze jest to że jak ktoś je widzi to dopiero pyta o kolor po jakiejś pół godzinie, bo zawsze myślą że to z otoczenia taki niebieski pada
dobre to

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Nasz NFZ bez komentarza teściowa wczoraj pojechała do okulisty okazało się że coś się dzieje z okiem ( już nie pamietam nawet tego opisu zapalenie czegos tam itp ) kazali jej jechać dziś na ostry dyżur . Po przyjeździe wczoraj do domu okazało się że skierowanie do szpitala wypisał pan na zupełnie kogo innego bo głupia baba inną kartę wyciągnęła .
Tak więc dziś o 12 pojechała zmienic skierowanie bo dopiero od tej był ten lekarz . Pojechała z TZtem na ostry dyżur do wawy przesiedzili tam ze 4h . Porobili jakieś badania i powiedzieli że nie ich działka żeby jechać na banacha . NO brak słów . pół godziny temu gadałam z TZten to jadł z teściowa kolacje na mieście bo oczywiście cały dzień na głodniaka . wyjechali z domu koło 13 .. bez komentarza bo szlag człowieka trafia
masakra
mamie tz powiedzieli w kwietniu 2010 że druty po złamaniu nogi mogliby jej wyjąć już, ale nie ma miejsca i zapisali ją na wrzesień 2011. Oczywiście prywatnie to zrobiła. Nie wiem czy śmiac się czy płakać

Ułóż dla niego poduszki i zaproponuj, że zdejmiesz mu buty. Mów cichym, kojącym i miłym głosem.

Nie kwestionuj tego, co robi, nie podważaj jego sądów. Pamiętaj, to on jest panem domu i zawsze czyni swoją wolę sprawiedliwie i rozmyślnie. Nie masz prawa tego kwestionować.

Dobra żona zawsze zna swoje miejsce.

hehe dobrze, że ja niczyja żona : hahaha:

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

pojechałam z małą do okulisty a wizyte mam w piątek, niezły bajzel mam w głowie chyba z niewyspania

za 6 minut laptop mi padnie więc spadam spać dobranoc!!
Stary 2011-02-03, 07:17   #2987
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
ja mam dosłownie to samo czasem nie daje rady, a do tego mam problem z jego drzemkami w dzień ciekawe co bedzie potech chyba jeszcze gorzej

Ja się śmieje że nasza rehabilitantka stworzyła potwora !!!
mój też taki ruchliwy, kontakty, drukarka, szafki, wszystko czego nie wolno to on się tyka muszę go mieć non stop na oku

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Ja teks o żonie przeczytałam TZ-owi. On przy każdym zdaniu to tylko potwierdzał i na koniec sie pyta czy od jutra to tak juz będzie. JA mu na to: tak ja znajdziesz sobie żonę bo ja żoną nie jestem. A potem mu powiedziałam że mam ochotę na kakao i biedak poszedł mi zrobić pewnie marząc o tej idealnej żonie.

Libra - ja sama bym takich spodni nie założyła ale dziewczyny takie chude to fajnie w nich wyglądają.
czasem mi żal teo Twojego tż'ta mój też koło mnie skacze, a i tak po dupie dostaje w zamian, ale Twój to już jest normalnie na każde skinienie, a Ty mu jeszcze celbat fundujesz i jeszcze Ci dostęp do kont dał...nie chcesz się zmaienić???
Cytat:
A ja miałam kupione w tesco z cheroke kilka sztuk ślicznych body dla małej na 12-18 miesięcy i tak mnie dzisiaj wzięło,żeby jej przymierzyć i jest w sam raz.Ja nie wiem jak oni robią te rozmiary?dobrze,że założyłam o mała znosi.
Moja Nina rośnie na długość-po tż raczej,Bo najpierw była małym pulpetem,a teraz szczupła się robi,a długa właśnie.
zgadzam się, coś z tą rozmiarówką jest nie tak...ja kupuję body tylko z tesco, early days i george'a, i o ile z tesco nosi te w rozmiarze 18-24 mce, to z tych angielskich spokonie ma 12-18. To samo jest z bluzeczkami cherokee - teraz ma takie na 1-1.5 roczku, a z angielskich 12-18 są spoko
Cytat:
No własnie i już gdzies mozna sobie pojechać za to , u TZta w firmie nie ma żadnych wczasów pod grusza itp . a szkoda .
u mojego tż też nie mają wczasów pod gruszą, ani 13 stek ja na szczęście mam i to i to, ale wczasy mało wychodzą, około 1000zł. A ostatnio się dowiedziałam że możemy się starać w szkole o dofinansowanie do wczasów w kraju lub za granicą w takich pakietach np. matka z dzieckiem, albo 2+1, albo 2+2 i wtedy się mało dopłaca, z tym, że szkoła ma swoje oferty, np. na ten rok w lipcu są wczasy do krynicy na 2 tyg tak jak dla mnie jako matki i dziecka (tżta nie licze bo u niego kiepsko w lato z urlopami) to bym dopłacała tylko 800 zł, a do Turcji z małym dopłacałabym 550 zł też za 2 tyg i opcja all inclusive.,oczywiście bym skorzystała, ale wnioski trzeba było składać do końca września 2010 r., więc dupa z tego, ale w przyszłym roku na bank skorzystam, teraz już będę wiedzieć. Ode mnie z pracy sporo nauczycieli tak jeździ ale wtesy tych wczasów pod gruszą nie biorą bo one są dla tych co właśnie z tych wakacji nie korzystają
Ja chciałam w tym roku lecieć albo do Włoch albo do Hiszpanii, ale tż się upiera nad nasze morze, bo dawno nie był o ile oczywiście dostamnie wtedy urlop lepsze nasze morze niż nic
A ja nie śpię od 1 ej w nocy Kubusia wzięłam do nas, bo jęczał i latał po łóżeczku, jadł 2 razy po 220 mleka i ciągle mnie kopał, ciągął za włosy łapkami po buzi mnie strzelał oczywiście wszystko robił na śpiocha...i taki niespokojny był ehhh może druga górna jedynka się wyrzyna, bo wczoraj miał mega spuchnięte i żeba widać tuż tuż. A tak wogóle to pomijając tą szczelinę między tymi jedynkami, to strasznie szerokie te jedynki będzie miał, ta jedna co mu wyszła taaaaka szeroka może po mnie bo ja mam kwadratowe zęby, a tż ma podłużne
aaaaa wiecie co???pisałąm wam że sprzedałam wózek na allegro i wczoraj mi dziewczyna dzwoniła, że kurier go uszkodził!!!! zgnietli rączkę do prowadzenia wózka w czasie transportu i cała ta pianka to obicie porozrywane...nie otwierali wózka przy kurierze bo ich w domu nie było i sąsiadka pokwitowała, więc trudno im to udowodnić, ale dzwonła do firmy i kierowca się przyznał i dzisiaj ma jechać jej mąż do nich do siedziby do olsztyna i powiedzieli, że zwrócą kasę za tą część...tylko jak to dokupić szukałam na all i nie ma nic takiego kurde, dziewczyna za 2 tyg ma termin porodu....jak nic nie załatwi to chce mi wózek odesłać...ale to nie moja wina przecież ale trudno, zgodzę się bo mi jej szkoda...ja to mam pecha

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 08:40   #2988
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Anakazar ja to mam zdecydowanie inny gust , mi to się nic z tych twoich rzeczy nie podoba(bez urazy)
Libra było by nudno na świecie gdyby nam wszystkim podobało się to samoa ja musiałabym być ostatnia idiotką,żeby mnie to co napisałaś uraziło
Cytat:
Napisane przez machaj Pokaż wiadomość
anakazar- no faktycznie... ale myślisz ze jak nim dupę wysmaruje to podziała na nią regenerująco i odżywczo??
a pisałaś że ma być polski... następnym razem zapamiętam... albo kupie ten z all... bo nie wiem czy u nas w aptekach znajdę...
Machaj ja zaraz dokładnie sprawdze sama skład tego zagranicznego-może regenerująco na dupe zadziała
U mnie na 5 aptek jednej można dostać tylko wax zagraniczny.Zawsze jak jestem w Szczecienie to sobie zapas robię.Na bank jest w superpharm.

megi,yoonka słabe te wasze czary-moje dziecko nadal sobie smacznie śpi

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ----------

Baobabku tyle dobrego,że kurier się przyznał,ze to jego wina.Ale samej rączki-pianki chyba nie dokupisz osobno.A ciekawe czy nie powinni pokryć kosztów wózka,bo przecież kto Ci kupi wózek z taką wadą?może dzwoń i próbuj?

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
Stary 2011-02-03, 08:41   #2989
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Mada faka Skuś baba na dziada
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 08:52   #2990
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Cześć laski Ja nie chcę się chwalić ale mój Dyź też smacznie sobie w nocy śpi, ewentualnie buja się w łóżeczku ale wtedy to ja do Niego nie wstaję

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
zgadzam się, coś z tą rozmiarówką jest nie tak...ja kupuję body tylko z tesco, early days i george'a, i o ile z tesco nosi te w rozmiarze 18-24 mce, to z tych angielskich spokonie ma 12-18. To samo jest z bluzeczkami cherokee - teraz ma takie na 1-1.5 roczku, a z angielskich 12-18 są spoko
Baobabku a to jakaś różnica ?? Toż to ten sam rozmiar

Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 08:53   #2991
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
w tej sytuacji niestety dupa bo to chodzi o oko , więc tylko wawa ew skierniwice , zreszta ja mam w nosie małe szpitale . Tescia w naszym olali bardzo późno miał operacje niestety zmarł moze jakby zrobili wczesniej to by zył , opieka niestety też jest marna . A taki moloch jak na banacha ma super ścieżkę doagnostyczną zaraz po przyjęciu , tłum jest ale dobrzy lekarze i dobry sprzęt czasem lepiej poczekać Akurat ten szpital znam bo mój tata tam spędził ponad 100 dni i ciocia moja tam tyrała kupe lat
Mój tata zawsze na Banacha jeździ, i sobie chwali, wszystkie potrzebne badania mu robią bez oczekiwania, i zawsze zachwala personel

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 08:56   #2992
Darusiaaaa
Zakorzenienie

nam sie dzisiaj mala budzila jak nigdy a jak;/
a taka mialam nadzieje sie polozyc wczoraj i kimac sobie bo padnieta bylam, ale cos ja meczylo stawiam na kolejnego 7 zęba.
A.Camus
Stary 2011-02-03, 08:56   #2993
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Jak mojemu to czytalam, to taki poważny się zrobił, i z takim smutkiem, dlaczego ja się z tego smieje, bo przecież tak powinno być

Stary 2011-02-03, 08:58   #2994
Darusiaaaa
Zakorzenienie

baobabek tez pomyslalam o tym ze oni tobie powinni oddac kase za calosc raczej bo przeciez jak nie znajdziesz tej czesci to nikt juz takiego wozka nie kupi, ty im dalas 100% sprawny

tez sie zastanawialam co za roznica rok a 12 miesiecy czy poltora roku a 18 miesiecy

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

ja mojemu tekstu nie czytalam i nie bede czytac:P
A.Camus
Stary 2011-02-03, 09:00   #2995
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
W mieszkaniu jako miejscu pobytu tez czuje sie dobrze, odpowiada mi i rozklad i ogolnie kolaklizacja, 3 min do polo marketu 5 do biedronki obok apteka i inne sklepy i pizzeria takze jest ok.
Teraz szybko transport na meble malej znalesc w sobote chcemy juz tam zostac na stale a ja jeszcze weekend w szkole spedzam.
to teraz bedziesz jak ja z tymi promocjami w biedronce wyjeżdzała
Fajnie że wam pasuje. Mieszkanie bardzo ładne, a za ten czynsz to bym powiedziala że super ładne

Stary 2011-02-03, 09:04   #2996
anakazar
Zakorzenienie

Zaraz mnie coś trafi-najpierw na telefon domowy miałam codziennie kilka telefonów do apteki-zgłosiłam do tp.Od wtorku odebrałam już kilka telefonów czy to urząd miejski:/

Stary 2011-02-03, 09:06   #2997
Darusiaaaa
Zakorzenienie

tez tak uwazam, jeszcze kolezanka wczoraj przyszla i mowi ze na zdjeciach to wszystko takie sie male wydawalo a wyglada 100 razy lepiej.
Meble porozkladalismy po swojemu wiec tez inaczej.

Mego mala sie zajmuje swietnie soba, oczywiscie ze jest coraz bardzej absorbujaca ale nie az takbardzo.
Jak jej dam jej ulubiony koszyczek z zabawkami to siedzi i sie nim bawi, a ja jak sie z nia bawie to jestem jej potrzebna zeby sie po mnie wspinac
A.Camus
Stary 2011-02-03, 09:07   #2998
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
baobabek tez pomyslalam o tym ze oni tobie powinni oddac kase za calosc raczej bo przeciez jak nie znajdziesz tej czesci to nikt juz takiego wozka nie kupi, ty im dalas 100% sprawny

P
No ja też bym nie popusciła.Skoro kurier się przyznał,a wózek jest zepsuty to albo niech płacą za całość i sobie niech go zabierają albo niech znajdą oni tą częśc i naprawią,bo z jakiej racji Ty masz szukać i martwić się czy i jak to naprawisz?

Stary 2011-02-03, 09:08   #2999
Darusiaaaa
Zakorzenienie

anakazar do tezeta na kom dzwonili caly czas o jakies pale drewna! no po prostu non stop a on nie wiedzial o co chodzi, za kazdym razem musial tlumaczyc ze pomylka!.
Jechalismy pociagiem do Wawy patrze a na bilbordzie jego nr telefonu i wlasnie firma z palami drewna!
Ja mowie tyyyy patrz! twoj numer. Rypneli sie w jednej cyferce na bilbordzie.
A.Camus
Stary 2011-02-03, 09:18   #3000
machaj
Raczkowanie

Cytat:
Machaj ja zaraz dokładnie sprawdze sama skład tego zagranicznego-może regenerująco na dupe zadziała
U mnie na 5 aptek jednej można dostać tylko wax zagraniczny.Zawsze jak jestem w Szczecienie to sobie zapas robię.Na bank jest w superpharm.

hehe no to jeszcze mi powiedz ze ja poszłam akurat do tej apteki gdzie jest zagraniczny... tam innego nie mieli tylko taki... muszę u nas w aptece spytać... to jest ta *******... wrrr.... właśnie sprawdziłam na str i u nich jest ten polski! a my byliśmy w galerii i poszłam tam do apteki bo nie chciało nam się jechać do tej naszej! i ten seboradin też jest... muszę sobie któryś kupić... ja zawsze gliss kur używałam... żeby mieć włosy jak z reklamy hehe i prawie się udaje.. tyle że mam ich o połowę mniej

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość
Baobabku a to jakaś różnica ?? Toż to ten sam rozmiar
też chciałam to napisać
moja z tesco pajacyka do spania ma na 86 i ma jeszcze za dużego... ja nie lubię jak jej się coś tam podwija i ubieram jej te na 74... i ma je fajnie obcisłe

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

ehh wykropkowali aptekę która dba o zdrowie
machaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości