|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011
cd:
|
#1832 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011
|
|
|
|
#1833 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1834 |
|
Zakorzenienie
|
cd 2:
|
#1835 | |
|
Wtajemniczenie
|
piękne zdjęcia
i super tort!Cytat:
ech, szkoda, że musisz czekać wobec tego...
|
|
|
|
|
#1836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tej firmy http://www.emjot.com.pl/ |
|
|
|
|
#1837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aja! Wszystkiego najlepszego dla Kasi! Śliczna dziewczynka! A tort tak właśnie miałam pisać, że pewnie siostra robiła. Super! Gosik! Dobrze, że z Aleksem już lepiej. Subtelle! Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok. Olusia! Śliczne ciuszki. Kurcze, byłam wczoraj w 5-10-15 i nie widziałam tego sweterka. Cudny jest! Ile za niego dałaś? Emila! Śliczny kącik dla maleństwa. Nie pamiętam co komu chciałam jeszcze napisać, za dużo tego... Nie mniej jednak pozdrawiam wszystkie!
|
|
#1838 |
|
Zakorzenienie
|
mam ten sam sweterek z 5-10-15..dalam za niego 24 zl
|
#1839 |
|
Rozeznanie
|
tola ekstra te trampeczki
![]() tak się dzisiaj objadłam że ruszać się nie moge poczekam jeszcze na tż i lulam.. dobranoc brzucholinki |
|
|
|
#1840 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja do fryzjera w przyszłym tyg bo już nie mogę na siebie patrzeć ![]() Cytat:
Cytat:
super pokoik i wózeczek ślicznie, tak myślalam, że na torcie, będą te "zwierzaki" ![]() mora moim zdaniem kurier ma obowiązek wnieść towar pod drzwi, ale musisz to sprawdzić w danej firmie kurierskiej, ja jak zamawialam łóżeczko z pościelą, to byly dwie ogromne paki i pan mi wniósł po takich stromych schodach na dziedziniec, a potem windą pod drzwi ![]() przyszła dzisiaj ta huśtawka i powiem Wam, że jest extra, melodyjki fajne, buja się i wolno i szybko jak dziecko bedzie wieksze i w ogole jest stabilna i fajna - polecam
|
|||
|
|
|
#1841 |
|
Wtajemniczenie
|
agus87 ja kupiłam wkładki laktacyjne z TT. Przyglądałam im się tylko jak do mnie doszły i wydająsię fajne, ale okaże się w użyciu.
co do wózka jeszcze to czy ten freestyle (niebieski) nie jest za mały? Bo ma calą gondolkę mniejszą od raptora o 3cm czy to dużo? Wizualnie widać różnice w wielkości (przynajmniej dla mnie) a nie chce by mała miała mało miejsca. Ach i znowu jestem w kropce... Aja sto lat dla Kasi ciekawe jak długo podziała ten wizaz, szału można dostać dzisiaj z nim. Dobranoc Edytowane przez blackrose4u Czas edycji: 2011-02-03 o 07:12 |
|
|
|
#1842 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez Ewelqa1985 Czas edycji: 2011-02-02 o 23:04 |
|
|
|
|
#1843 |
|
Wtajemniczenie
|
zamawiam właśnie wózek, ale ręka mi drży przed kliknięciem
Boję się, że zamówie a później któraś z Was pochwali się jakimś fajniejszym Nie jestem przekonana do tego brązu, ale za kolor inny dopłaca się 200-300zł
|
#1844 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję kochane za życzenia
Mora widzę, że dziewczyny już napisały, wszystko zależy od kuriera jak podchodzi do swojej pracy ![]() Co do zdjęć na nk. to ciekawa jestem ile osób się kapnie o ciąży, bo jak jestem schylona to specjalnie go nie widać
|
|
|
|
#1845 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do koloru ... ja nie lubię wściekłych i jaskrawych, wolę te bardziej stonowane. Sama mam brązowy wózek i bardzo mi się on podoba. Przy dziecku tyle jest potrzebnych rzeczy, że nie wiem, czy warto dopłacać za sam kolor. Ale to zależy oczywiście od możliwości finansowych. Jeśli nie jest to dla Ciebie problem, to dopłać, żebyś była zadowolona. Ale jeśli nie jest tak lekko, to może przeznacz te "zaoszczędzone" pieniążki na inne dzidziusiowe potrzebności. Edytowane przez Harrods Czas edycji: 2011-02-02 o 23:42 |
|
|
|
|
#1846 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1847 |
|
Zadomowienie
|
ech ja już drugi dzień mam poranną bezsenność, chociaż jest pewien postęp, bo wczoraj od trzeciej, a dziś dopiero od piątej
![]() aja jakie cudne fotki!! urocza ta Twoja Kaśka czarna a wiesz, że mi też już opadł brzuch - tak mniej więcej od weekendu. myślałam, że sobie wmawiam, bo jeszcze za wcześniej, ale teraz jestem już pewna. jest dokładnie tak, jak nam mówiła położna na sr - czuję dużą ulgę jeśli chodzi o żołądek i oddychanie. a jak obserwuję z boku, to jest wyraźnie niżej. no i wyczuwam macicę o wiele niżej jak dotykam przez brzuch. jeszcze jedna ciekawa rzecz - dostałam takiego kopa energetycznego, że hej zaczęłam sprzątać jak szalona. całe popołudnie i wieczór robiłam porządki i nie miałam czasu na wizaż.tak więc możliwe, że moja Anika będzie jeszcze lutówką, a nie marcówką pochwalę się wam, co w ostatnich dniach wygrałam na all: http://allegro.pl/z-szafy-lenki-dres...431752979.html http://allegro.pl/z-szafy-lenki-body...431752633.html http://allegro.pl/body-2-sztuki-hm-i1432335848.html http://allegro.pl/marks-spencer-dla-...432522652.html zakupy bardzo poprawiają nastrój ![]() kupiłam też nawilżacz powietrza http://allegro.pl/nawilzacz-powietrz...420694112.html i jestem z niego mega zadowolona. puściliśmy go wczoraj na noc i po raz pierwszy od kilku miesięcy nie zatkał mi się nos przez sen. poza tym jest bardzo cichutki, bez problemu można przy nim spać, a bardzo się bałam, że będzie buczał. szumi minimalnie, porównywalnie do wiatraczka z kompa. no i dostałam wiadomość, że na początku przyszłego tyg. będzie mój wózek
|
#1848 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
bosti polowania się udały na allegro właśnie uświadomiłaś mnie że ja jeszcze nie mam biustonosza do karmienia. Nie chce kupować przez internet bo nie raz kupiłam zwykły biustonosz który potem nie pasował. W jakich sklepach mogę taki znaleść? I jeszcze ten laktator trzeba kupić
|
|
|
|
#1849 |
|
Zadomowienie
|
black popatrz w sklepach z bielizną, czasami bywają. ja mam już sprawdzone rozmiary kilku angielskich firm i najczęściej kupuję na all, zazwyczaj pasują
|
#1850 |
|
Zadomowienie
|
melduję się z rana po nieprzespanej nocy.. koło 8 jade do szpitala.
Jak wróce to, sobie poczytam i nadrobie
|
#1851 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja nie wyrabiam jak mi mały zaczyna gmerać przy wyjściu... ![]() Śliczną masz córę ![]() Cytat:
Mąż złożył wczoraj łóżeczko Ja się mało wczoraj nie przekręciłam z bólu przez syncia. Łyknęłam sobie apap na noc i jakoś przespała, ale z dwoma godzinnymi przerwami bo jak się zaczynał ruszać, to w panikę wpadałam, że znowu zacznie tak boleć. Miałam dzisiaj iść do fryzjera, ale zostaje w łóżku, może mnie synek nie będzie tak cisnął tam na dole...
|
|||
|
|
|
#1852 |
|
Rozeznanie
|
Hej mamuśki
![]() Ja się tylko chciałam przywitać i zmykam na ten durny egzamin. Nie sądzę, że to zdam. Ale trzymajcie kciuki, może jakimś cudem się uda :P |
|
|
|
#1853 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziewczyny którym opadł brzusio dałoby rade wkleić zdjecia przed i po? ![]() Miałam iść teraz na SR ale nie ma porannych zajęć, wybiore się na te popołudniowe ![]() widze że wózek niebieski ma 4 do 2 z zielonym. Też jakoś zaczyna mi się bardziej podobać. Martwi mnie jedynie że jest mniejszy
|
|
|
|
|
#1854 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziekuje za rade,zaraz zadzwonie do dhl,tak mi sie wydawało ze powinni wnieść skoro 100 płace za przesyłkę.Wczoraj próbowałam sie dodzwonic ale oczywiście nikt nieodbierał
|
|
|
|
|
#1855 |
|
Zadomowienie
|
black z tymi zdjęciami przed i po u mnie nie możliwe, ostatnie zdj. robiłam w sobotę albo niedzielę i już wtedy miałam raczej opadnięty, a wcześniejsze zdj. mam z 17 tyg.
ale to się naprawdę czuje, jak opadnie. przed miałam trudności z wchodzeniem na moje czwarte piętro w bloku, jak dochodziłam do trzeciego, to miałam niezłą zadyszkę i brakowało mi tchu, a teraz spokojnie wchodzę na czwarte i jest ok. tak samo z jedzeniem - przed mogłam jeść tylko malutkie porcje, a i tak czułam straszne przepełnienie w żołądku, nie było mowy o zjedzeniu normalnego obiadu. a w niedzielę pierwszy raz zjadłam dwudaniowy obiad i nie było mi tak ciężko. stąd pomyślałam, że pewnie mi brzuch opadł i zaczęłam obserwować i wymacywać, gdzie się kończy macica
|
#1856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja po wczorajszych odwiedzinach u koleżanki tak zaczęłam myśleć o rozmiarach ubranek, bo jej mała wyrasta z nich w zaskakująco szybkim tempie. ma 2 m-ce i już niektore 62 są za małe....
|
|
|
|
|
#1857 |
|
Raczkowanie
|
Witam
,chyba wczoraj była jakaś awaria , ale widzę że post jakoś dotarł . Muszę Was troszkę nadrobić bo po ostatnim tygodniu to wypadłam z obiegu .
|
|
|
|
#1858 |
|
Wtajemniczenie
|
hej królewny
![]() bosti, czarna kurde straszycie mnie tymi waszymi brzuszkami ![]() ja też mam termin tak jak wy i tak sie teraz zastanawiam. tez mi sie zwiekszyl apetyt, nie boli mnie juz tak czesto zoladek ale nie widze czy mi opadl czy nie. raczej nie bo nadal ciezko mi siedziec na krzesle i musz ebyc mega wyprostowana zeby mi było w miare wygodnie i zebra nie bolały. byłam u tej tesciowej - przezyłąm ![]() a dzis to nie wiem co bede robic...chyba tez zamowie ten stanik w koncu na all
|
|
|
|
#1859 | ||
|
Raczkowanie
|
mora103 - gratuluję i życze dużo szczęścia
![]() Cytat:
, u mnie dzisiaj ksiądz po kolędzie chodzi więc muszę ogarnąć mieszkanko Cytat:
, a kciuki trzymamy
|
||
|
|
|
#1860 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
Jednak zdecydowałam na ten brąz-bordo (sama nie wiem jaki to kolor, w rzeczywistości ten brąz pod bordo podchodzi) z żółtym środkiem
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:49.

nich paczke i sobie pojechał.A Andrzej wraca dopiero z delegacji w piątek i znów musze czekać
.Musze wam sie pochwalić 19 marca mamy ślub
ech, szkoda, że musisz czekać wobec tego...

Nie mniej jednak pozdrawiam wszystkie! 

dobranoc brzucholinki