Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011 - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-03, 09:44   #1861
gosikk_s
Zakorzenienie

Dot.: Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011

Hej

Marsylia, tanio kupiłaś wózek, a ta cena to z fotelikiem czy bez? Ja za X-landera z fotelikiem dwa lata temu dałam 2000. Ja bym już nie brała luteiny, na tym etapie ciąży to nie ma sensu. Ja szprycowałam się nią od początku, profilaktycznie bo w pierwszej ciąży ciągle plamiłam. W tej też zaczęłam plamić więc brałam cały czas, w 17tc doszły częste skurcze więc gin zwiększył mi dawkę. Ale potem się uspokoiło i po 20 tc zaczęłam powoli odstawiać. Ale wiem że lekarze różne mają podejście, koleżanka brała przez calutką ciążę mimo że ani razu nic złego się nie działo

Niutka, super że zapowiada się piękny poród Może uda Ci się nie przekroczyć 80kg? Mnie też dużo wolniej waga przyrasta, najgorszy był początek II trymestru, od 20 tc przytyłam tylko 2 kilo i teraz mam 6 na plusie (jutro kończę 31tc). Ale na to wpływ miała i choroba, schudłam wtedy 1,5 kg i do tej pory nie nadrobiłam.

Ahtaga, ja mam X-landera od prawie 2 lat i brak amortyzatorów jest dla mnie właśnie główną wadą. W spacerówce nie ma to już znaczenia ale gondola z tego względu była strasznie sztywna i synek podskakiwał na wybojach...Niestety nie mamy chodników jak stół więc to był problem, zwłaszcza że młody jeździł w gondoli przez 8 miesięcy.

Nuna, synek po porodzie nosił ciuszki na 56 ale sczerze to w nich tonął, tak naprawdę przydałyby nam się wtedy ciuszki na 50. Ale co się dziwić jak miał tylko 51cm a po porodzie zjechał na wadze do 2,5 kg...Nie podejrzewam żeby córcia była większa więc koncentruję się na razie głównie na ciuszkach 56 i 62, przy Aleksie dłuuugo ich używaliśmy.

Zaba, dobrze że jak na razie wszystko ok

Megi, ja jutro kończę 31tc a na plusie mam 6 kilo, ilość wód zawsze w normie. W pierwszej ciąży też mało przytyłam i nigdy nie było problemu z wodami. Ale nie wnikałam nigdy czy wody mam na dole czy na górze normy, gin zawsze mówi że w normie i tego się trzymam

Aja, śliczną masz córcię

Mora, gratuluję ślubu

Tola,

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 09:46   #1862
iweczka
Zakorzenienie

Dot.: Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
hej królewny

byłam u tej tesciowej - przezyłąm

a dzis to nie wiem co bede robic...chyba tez zamowie ten stanik w koncu na all
hehehe
kurcze i ja muszę zamówic w końcu stanik.....
zabieram sie do tego jak pies do jeża
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 09:48   #1863
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zaba5 Pokaż wiadomość
mora103 - gratuluję i życze dużo szczęścia

to zapraszam do mnie , u mnie dzisiaj ksiądz po kolędzie chodzi więc muszę ogarnąć mieszkanko , a tak mi sie nie chce

uda się uda , a kciuki trzymamy
hehe u mnie ksiadz był w poniedziałek po swietach więc już dawno zapomniałam o tym że jeszcze księża chodzą

lustereczko ja też mozno zaciskam kciuki, co dwie głowy to nie jedna na pewno sobie poradzisz
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 09:49   #1864
laseczkaa
Zadomowienie

Hej
Cytat:
Napisane przez emila28101987 Pokaż wiadomość
Wrzuce Wam fote łóżeczka i wózka Filipka.. nie widać tak dobrze jak na żywo bo robione tel. kolory są dużo żywsze na żywo A zdjęcia brzuszka dalej nie mam Jutro oddzyskam aparat to sama zrobie sobie samowyzwalaczem
śliczny kącik dla maluszka no i wózek

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
U nas już po imprezie.
Troszkę zmęczona jestem

I zdjęcia
sto lat dla małej
jaki cudny torcik miała

Cytat:
Napisane przez mora103 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale sie dziś wkurzyłam kupiłam na allegro łóżeczko ,komode i przewijak Klupś,Dziś tak sie cieszyłam jak zadzwonił pan z dhl że bedzie za 30 min,a tu jaka nie miła nie spodzianka pan mi mówi ze oni nie wnoszą takich gabarytów i żebym zeszła na dół odebrac ,odłożyłam domofon i zeszłam .Panu opadła szczeka jak zobaczył mnie z brzuszkiem i powiedział żebyśmy jak mąż wróci z pracy odebrali od nich paczke i sobie pojechał.A Andrzej wraca dopiero z delegacji w piątek i znów musze czekać.Musze wam sie pochwalić 19 marca mamy ślubcywilny a ja jeszcze nic nie mam do ubioru i chyba kupie dopiero z 2 tyg wcześniej
moim zdaniem oni mają obowiązek dostarczyć przesyłkę pod drzwi. ja jak zawsze zamawiałam coś to obojętnie czy to ważyło 1kg czy np 30 kg to dostawałam to pod drzwi więc zadzwoń do nich i zrób aferę .

Cytat:
Napisane przez bosti Pokaż wiadomość
pochwalę się wam, co w ostatnich dniach wygrałam na all:
http://allegro.pl/z-szafy-lenki-dres...431752979.html
http://allegro.pl/z-szafy-lenki-body...431752633.html
http://allegro.pl/body-2-sztuki-hm-i1432335848.html
http://allegro.pl/marks-spencer-dla-...432522652.html
zakupy bardzo poprawiają nastrój

kupiłam też nawilżacz powietrza http://allegro.pl/nawilzacz-powietrz...420694112.html i jestem z niego mega zadowolona. puściliśmy go wczoraj na noc i po raz pierwszy od kilku miesięcy nie zatkał mi się nos przez sen. poza tym jest bardzo cichutki, bez problemu można przy nim spać, a bardzo się bałam, że będzie buczał. szumi minimalnie, porównywalnie do wiatraczka z kompa.

no i dostałam wiadomość, że na początku przyszłego tyg. będzie mój wózek
śliczne ciuszki
też zastanawiamy się nad zakupem nawilżacza powietrza ale jeszcze zobaczymy.

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
Hej mamuśki
Ja się tylko chciałam przywitać i zmykam na ten durny egzamin. Nie sądzę, że to zdam. Ale trzymajcie kciuki, może jakimś cudem się uda :P
trzymamy

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Mąż złożył wczoraj łóżeczko Śmierdzi strasznie, dzisiaj jeszcze komoda, bo z takim smrodkiem to chyba faktycznie sporo musi się powietrzyć.
Ja się mało wczoraj nie przekręciłam z bólu przez syncia. Łyknęłam sobie apap na noc i jakoś przespała, ale z dwoma godzinnymi przerwami bo jak się zaczynał ruszać, to w panikę wpadałam, że znowu zacznie tak boleć.
Miałam dzisiaj iść do fryzjera, ale zostaje w łóżku, może mnie synek nie będzie tak cisnął tam na dole...
to prosimy o fotki

a ja dziś wstałam ogólnie noc ok - tylko jak zwykle kłopoty z zaśnięciem ... zaraz się szykuję i idę do urzędu parę spraw pozałatwiać ale mi się nie chce

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpri09kp5b04ypq.png

Kacper 18.04.2011

laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 09:49   #1865
mora103
Raczkowanie

Zadzwoniłam do dhl ,powiedziano mi ze do 30 kg wnosza pod drzwi a moja komoda wazy 30 kg,do tego łóżeczko z materacem i przewijak.Musimy jednak sami odebrac
LUSTERECZKO-Trzymamy kciuki
mora103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 09:51   #1866
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
hehehe
kurcze i ja muszę zamówic w końcu stanik.....
zabieram sie do tego jak pies do jeża
hehe no cooo
wiesz jaki to hardcore dla mnie

ja też zamawiam ten stanik chyba juz ponad miesiąc

aja śliczna ta twoja Kasia, jak wszystkie Kasie
100 latek dla niej!!!

Edytowane przez Castia
Czas edycji: 2011-02-03 o 09:53
Stary 2011-02-03, 09:54   #1867
Jok3r
Zadomowienie

A ja dostalam w koncu wczoraj lezaczek-hustaczek-bujaczek-sraczek i jest super. Zajmuje troche miejsca, ale jestem bardzo zadowolona. Przyszla tez mata i maz zaraz na nia wskoczyl i sie bawil hehe. Szkoda, ze troche krociutko graja te wszystkie melodyjki, ale to jest na zasadzie, ze dziecko siedzi i nepie..rnicza w to wszystko co wydaje dzwieki. Pewnie chodzi o to wlasnie, zeby dziecko sie nie uspilo przy dlugich melodyjkach tylko mobilizowalo to ruchu. W kazdym razie czekam jeszcze na konia, album i pieluszki no i oprocz wanienki mam absolutnie wszystko. Zostaly mi drobne rzeczy do dekoracji i na pozniej troszke, ale to co najwazniejsze juz jest. Nadzialam sie troche na alle, bo konia mi nie wyslali, bo sie ktos pomylil i gdybym nie napisala to bym sobie czekala do swiat. Dostane gratis czapeczke za ta pomylke, ale jakby jednak pierwszy kon doszedl to mam go odeslac na wlasny koszt. Chyba ich porypalo.Pieluszki polecialy do kogos innego kto sie nawet nie przyznal, a ja dostalam tej os paczke i to jest ta tajemnicza paczka ze stanikiem do karmienia i wkladkami laktacyjnymi. Czyli jakas mama sie ucieszyla z moich pieluch. Jak napisalam do tej hurtowni to zero przepraszam czy cos w tym stylu, wielkie zdziwko, ze jakas pomylka jakbym z dzieckiem rozmawiala, ale mam odeslac stanik, a oni mi oddadza za przesylke i ofc przysla moje pieluszki. Tylko pytanie skoro taka super organizacja u nich jest to czy dostane moje wzory czy tez im sie jakos przeoczy, bo nie chce pieluch w rozowe misie I na koniec moja ulubiona aukcja czyli Album Mojego Dziecka. Naszukalam sie go jak diabli i jak w koncu znalazlam za przystepna cene to sie okazalo, ze koles ma niby sklep jak sie patrzy, status super sprzedawcy wszystko pieknie ladnie, ale cos ostatnio nawala i nie przysyla towarow. I wl;aze na komenty, a tam same negatywy z ostatnich tyg. No padlam. Tak jak zawsze sparwdzam po komentarzach tak teraz akurat przy tych wszystkich zakupach jakos mi to wylecialo z glowy i masz. Koles ofc sie nie odzywa, album z Krakowa czyli rzut beretem idzie juz tydzien i dupa. Dzis moze w koncu zdjecia porobie, bo dawno brzucha nie pstrykalam musze czyms zapelnic album i obiecane kacika dzieciolkowego.

Aja masz super corcie, taka uchachana na tym zdjeciu. Na temat tortow moze sie nie wypowiem, bo zaraz polece po ciacho I faktycznie na tym zdjeciu w ogole nie widac, ze w ciazy jestes hehe.

Black tymi 3cm az tak sie nie przejmuj, bo ja np panikowalam jak sie okazalo, ze Warrior ma wieksza gondole od Jumpera o grubo ponad 3cm, ale tego w rzeczywistosci nie widac i sie nie odczuwa. I tak szybko bedzie cieplo, wiec zanim kluska osiagnie pokazniejsze rozm to juz nie bedziemy tyle ladowac do wozka.

Kurka laski za 5 dni dowiem sie dokladnie kiedy bede miala malego na rekach. Z jednej strony juz robie pod siebie, bo sie doczekac nie moge, ale z drugiej zaczyna do mnie docierac, ze jakis etap zycia mi sie skonczy i pozniej juz do konca bede miala przerabane
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 09:59   #1868
Ahtaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość

Ahtaga, ja mam X-landera od prawie 2 lat i brak amortyzatorów jest dla mnie właśnie główną wadą. W spacerówce nie ma to już znaczenia ale gondola z tego względu była strasznie sztywna i synek podskakiwał na wybojach...Niestety nie mamy chodników jak stół więc to był problem, zwłaszcza że młody jeździł w gondoli przez 8 miesięcy.
aha wczoraj o północ zrobiłam zamówienie, no ale nic, jakoś będzie. W sumie w opisie aukcji napisane jest w wyposażeniu amortyzatory Chyba się sprzedawca zagalopował, bo jak na żywo w sklepie oglądałam to nie widziałam żadnych amortyzatorów. Najyżej dziecko będzie miało dodatkowe atrakcje podczas jazdy

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Cytat:
Napisane przez mora103 Pokaż wiadomość
Zadzwoniłam do dhl ,powiedziano mi ze do 30 kg wnosza pod drzwi a moja komoda wazy 30 kg,do tego łóżeczko z materacem i przewijak.Musimy jednak sami odebrac
LUSTERECZKO-Trzymamy kciuki
ups muszę się dowiedzieć ile moja przesyłka gdzie jest m.in. wózek będzie ważyła, żeby się nie wykłócać niepotrzebnie

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1281333
Ahtaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 10:03   #1869
Tity
Zakorzenienie

Jok3r jaką matę kupiłaś w końcu? Tą TinyLove z panelem?
Aha i tak się zastanawiam czy kupić jeszcze poduszkę do karmienia? Czy to jest rzeczywiście takie niezbędne...?

L
J

Edytowane przez Tity
Czas edycji: 2011-02-03 o 10:04
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 10:09   #1870
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Dziękuję kochane za życzenia

Mora widzę, że dziewczyny już napisały, wszystko zależy od kuriera jak podchodzi do swojej pracy

Co do zdjęć na nk. to ciekawa jestem ile osób się kapnie o ciąży, bo jak jestem schylona to specjalnie go nie widać
No wlasnie to mnie zmylilo...nic nie widac brzusio ukryty
trzyrazyi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 10:12   #1871
Olusiaa_
Zakorzenienie

Dzień dobry grubasy

ja już palę w piecu, bo zima u nas na całego

kremówkę będę dziś piec, także zapraszam po południu na kawkę
Olusiaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 10:15   #1872
agus87
Zakorzenienie

ja na szczescie mam juz staniki do karmienia
takze cos z glowy
ale mam mnostwo innych rzeczy do kupienia i przeraza mnie mysl, jak ja mam z ta moja rwa kulszowa lazic po miescie i to kupowac
przede wszystkim szlafrok muze kupic, bo na all boje sie zamowic, nie wiem jaki duzy itp

olusia wbijam na kremowke
Stary 2011-02-03, 10:17   #1873
87czarna
Zakorzenienie

Bosti oooo,no proszę Ja co prawda nie miałam problemu z jedzeniem większych porcji i nie odczuwałam problemów z oddychaniem,ale brzuch mówi sam za siebie!

Castia wypatruj,może już niedługo u Ciebie pójdzie w dół

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 10:18   #1874
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

czesc mamuski

kase dostalam w koncu z firmy
przelewy porobilam wiec znow prawie nic nie mam ale choc rachunki poplacone ;p

zabeiram sie za nadrabianie Was

Milego Dizonka
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 10:18   #1875
87czarna
Zakorzenienie

Była przed chwilą listonoszka i dostałam od szwagierki pudło ubranek dla małej...zaraz zabieram się za przegląd

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 10:20   #1876
ego_ego
Wtajemniczenie

cześć dziewczynki z rana
ja dzisiaj juz bez męża

mam pytanko: co kupujecie mężom na walentynki??? bo ja nie mam pomysłu w ogóle

piekne zakupy

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
Hej mamuśki
Ja się tylko chciałam przywitać i zmykam na ten durny egzamin. Nie sądzę, że to zdam. Ale trzymajcie kciuki, może jakimś cudem się uda :P
trzymam kciuki

Cytat:
Ja się mało wczoraj nie przekręciłam z bólu przez syncia. Łyknęłam sobie apap na noc i jakoś przespała, ale z dwoma godzinnymi przerwami bo jak się zaczynał ruszać, to w panikę wpadałam, że znowu zacznie tak boleć.
Miałam dzisiaj iść do fryzjera, ale zostaje w łóżku, może mnie synek nie będzie tak cisnął tam na dole...
o kurcze, ja jeszcze takich bóli nie mam, ale pewnie wszystko przede mną, jak maly zacznie bardziej rosnąć i juz nie będzie mial miejsca, ale zadyszkę mam jak wchodzę po schodach i jeść też nie mogę dużo, bo potem brzuch boli

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
A ja dostalam w koncu wczoraj lezaczek-hustaczek-bujaczek-sraczek i jest super.
jaką hustawkę kupiłaś, bo ja bright star słonik i jestem zadowolona

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Olusiaa_ Pokaż wiadomość

ja się piszę na kremówkę

a jaki masz przepis, bo ja nigdy czegoś takiego nie robiłam, a dzisiaj mam ochotę coś ciekawego upichcić mężowi
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 10:25   #1877
zaba5
Raczkowanie

Cytat:
Aha i tak się zastanawiam czy kupić jeszcze poduszkę do karmienia? Czy to jest rzeczywiście takie niezbędne...?
nie wiem czemu ale zawsze mnie przerażają te wszystkie dzwoniące rzeczy , na chwile ok, ale na dłuższą metę... , sama unikam ich jako prezenty i mam nadzieje że w druga stronę będzie tak samo

Cytat:
Napisane przez Olusiaa_ Pokaż wiadomość
Dzień dobry grubasy

ja już palę w piecu, bo zima u nas na całego

mmmm, ta to wie jak smaka narobić z rana , już mi po leci
zaba5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 10:26   #1878
miamore999
Zakorzenienie

hej dziewczyny

Cytat:
Napisane przez emila28101987 Pokaż wiadomość
Hej,

jeden dzień nieobecności i tyle nadrabiania..

Co do pokrowca na przewijak - ja nie kupuje, będe kładła pieluszke tetrową do przewijania, szkoda mi zakrywać go pokrowcem bo jest ładny z misiam i pasuje mi kolorem do pościeli hehe

Jeśli chodzi o pościel do wózka to mój wózek ma materacyk ale na spód dam jeszcze cienszy kocyk a do przykrycia grubszy. Po czasie dokupie podusie do wózka

Dzieczyny, od którego tyg macie zamiar pić tą herbatke z liści malin? Mi leci 37 i nie wiem czy już czy jeszcze się wstrzymać..

Właśnie zjadłam pyszną kolacyjkę - twarożek ze szypiorkiem, ogórkiem i pomidorkiem i do tego świeże bułeczki - tyle zjadłam że hoho - tż by tyle nie zmieścił

Ciągle czuję kłucia w pachwinach, kroczu i dole brzucha. Nastepna wizyta za tydzień - ciekawe jak tam moje rozwarcie..

Chciałam wrzucić fotki łóżeczka i wózka ale nie moge.. coś z wizażem albo moim netem
nam położna w SR mówiła aby zacząć pić 3 tygodnie przed terminem do tego mamy łykać jeszcze wiesiołka w kapsułkach

a mnie koszmarnie łupie w krzyżu... wieczory są najgorsze, ból aż promieniuje do pośladków i nóg i tak codziennie
Stary 2011-02-03, 10:27   #1879
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki z rana
ja dzisiaj juz bez męża

piekne zakupy

trzymam kciuki

o kurcze, ja jeszcze takich bóli nie mam, ale pewnie wszystko przede mną, jak maly zacznie bardziej rosnąć i juz nie będzie mial miejsca, ale zadyszkę mam jak wchodzę po schodach i jeść też nie mogę dużo, bo potem brzuch boli

jaką hustawkę kupiłaś, bo ja bright star słonik i jestem zadowolona

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

ja się piszę na kremówkę

a jaki masz przepis, bo ja nigdy czegoś takiego nie robiłam, a dzisiaj mam ochotę coś ciekawego upichcić mężowi
moj prezent jest smieszny
ale tz caly czas o niej mowi
chce mu kupic kule zgadule z m&msami
ale po pierwsze nie wiem czy w sklepach u siebie ja dostane
czy zostaje tylko allegro
Stary 2011-02-03, 10:32   #1880
zaba5
Raczkowanie

Cytat:
cześć dziewczynki z rana
ja dzisiaj juz bez męża

Ja to raczej zrobię dobry obiadek, cos co lubi i tyle, bo ostatnio za dużo tego jest .
Grudzień - urodziny, mikołaj i święta, styczeń - imieniny, luty - walentynki .... hehe i właśnie dlatego tu zakończę na pysznym (romantycznym ) obiadku
zaba5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 10:34   #1881
Harrods
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam zamiar kupić. Wszystkie moje znajome używają i bardzo sobie to chwalą. Nie wyobrażają sobie karmienia bez fasolki. Dziecko szybko rośnie i przybiera na wadze i ciężko jest, bez tej podpórki, utrzymać we właściwej pozycji. Ale co do pytanie, czy jest ona niezbędna, to pewnie nie (podobnie jak wiele innych rzeczy, które kupujemy dla maluchów ). Ale jest na pewno bardzo przydatna.
Harrods jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 10:39   #1882
blackrose4u
Wtajemniczenie

to i ja wbijam na kremówke

a na prezent na walentynki nie mam pomysłu. Raczej gdzieś pójdziemy do restauracji.
Ale mam taki problem że potem pare dni później mąż ma urodziny i też nie mam pomysłu

Cieżko mi wysiedzieć tak mała pcha mi się pod żebra

kupował ktoś z Baby-Raj na allegro? Bo mam opjce tego sprzedawcy lub innego.

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 10:39   #1883
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
moj prezent jest smieszny
ale tz caly czas o niej mowi
chce mu kupic kule zgadule z m&msami
ale po pierwsze nie wiem czy w sklepach u siebie ja dostane
czy zostaje tylko allegro
możesz w sklepie nie znaleźć, bo ja dla dzieciaków chciałam i już nigdzie nie było

Cytat:
Napisane przez zaba5 Pokaż wiadomość
Ja to raczej zrobię dobry obiadek, cos co lubi i tyle, bo ostatnio za dużo tego jest .
Grudzień - urodziny, mikołaj i święta, styczeń - imieniny, luty - walentynki .... hehe i właśnie dlatego tu zakończę na pysznym (romantycznym ) obiadku
no u nas też w grudniu święta, w styczniu miał urodziny a teraz walentynki, ale wlaśnie dostawał takie praktyczne prezenty - ciuchy, torbę na laptopa- a teraz chce coś takiego walentynkowego i nie wiem co
Stary 2011-02-03, 10:48   #1884
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
hehe no cooo
wiesz jaki to hardcore dla mnie

ja też zamawiam ten stanik chyba juz ponad miesiąc

aja śliczna ta twoja Kasia, jak wszystkie Kasie
100 latek dla niej!!!
kochana, mam znajomą gdzie jak zbliża się jakaś wizyta u teściowej lub jakieś imprezy typu imieniny itp.to jest chora lub wyjeżdza na wczasy
ja jeszcze rożek zamawiam hmmm chyba od listopada chyba czekam, aż sam się zamówi
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 10:57   #1885
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
możesz w sklepie nie znaleźć, bo ja dla dzieciaków chciałam i już nigdzie nie było

no u nas też w grudniu święta, w styczniu miał urodziny a teraz walentynki, ale wlaśnie dostawał takie praktyczne prezenty - ciuchy, torbę na laptopa- a teraz chce coś takiego walentynkowego i nie wiem co
heh jak to brzmi
ja do tz ty do dzieciakow
ale to ma byc smieszne wiec pasuje
tyylko, ze na allegro chca za to prawie 50 zł :P
Stary 2011-02-03, 11:14   #1886
Harrods
Zadomowienie

Cytat:
Ja też nie mam pomysłu na walentynkowy prezent dla męża. Z facetami zawsze jest problem w tej kwestii. Na pewno kupię silikonową formę na muffinki w kształcie serduszek i zrobię czekoladowe (mąż uwielbia czekoladowe ciastka) i ciągle marudzi, że chce żebym mu upiekła takie muffinki. Także będzie to i jakaś kolacja. Ale nie mam pomysłu na jakiś romantyczny upominek.
Harrods jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 11:16   #1887
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
kochana, mam znajomą gdzie jak zbliża się jakaś wizyta u teściowej lub jakieś imprezy typu imieniny itp.to jest chora lub wyjeżdza na wczasy
ja jeszcze rożek zamawiam hmmm chyba od listopada chyba czekam, aż sam się zamówi
mnie też na samą myśl zaczyna wszystko boleć
dlatego wczoraj cały dzień się z tym oswajałam, najpierw zaczęła mnie głowa boleć jak TZ wrócił z pracy a potem zachciało mi sie spać, tak bardzo mi się zachciało spać że po prostu nie mogłam wytrzymać, usypiałam na stojąco
3 godz tam siedzieliśmy - jestem z siebie dumna

my na walentynki to chyba nic nie kupujemy sobie, nie ma za bardzo funduszy. może zrobię ulubione ciacho dla TZ
na pewno się ucieszy łakomczuch
a z resztą ja nie pracuje to musiałby mi dać TZ pieniądze żebym mu cos kupiła więc co to za prezent za jego własne pieniądze
Stary 2011-02-03, 11:25   #1888
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

cześć dziewczyny.
napisze coś i potem was doczytam.

ja jakoś dziwnie się czuję, albo będę chora albo ....
jak mnie dziś z rana przeczyściło to chyba z 2 kg lżejsza sie zrobiłam. W nocy spać nie mogłam. Coś mnie bolało między nogami, jakby rozciągało i z rana dziwne bole podbrzusza.....
Spotkałam w niedzielę 2 znajome (ze 3 tyg się nie widziałyśmy) to na dzień dobry usłyszałam - ale Ci się brzuch obniżył?!

Wszyscy mi przepowiadają, że urodze w sobotę na weselu brata Ale by było W razie czego, wpakuje torbę do bagażnika, a tż już dostał zakaz picia.

Wczoraj doszedł wózek Marsylia , ten X-lander jest super. Też mam kolor Rocky. U nas ten wózek kosztuje ok 1800zł, ale z all wyszło 1480 z dostawą więc też nie tak źle. Dosłownie wszystko można zdjąć i wyprać, ma moskitierę, fajną torbę i ta saszetka przy gondoli się przyda
Normalnie sama bym chciała, żeby mnie w takiej bryce wozili. Dobrze, że tż był w domu bo kurier postawił paczki na dole i nara.... Sama bym na 2 piętro nie wniosła.
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 11:30   #1889
bosti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny.
napisze coś i potem was doczytam.

ja jakoś dziwnie się czuję, albo będę chora albo ....
jak mnie dziś z rana przeczyściło to chyba z 2 kg lżejsza sie zrobiłam. W nocy spać nie mogłam. Coś mnie bolało między nogami, jakby rozciągało i z rana dziwne bole podbrzusza.....
Spotkałam w niedzielę 2 znajome (ze 3 tyg się nie widziałyśmy) to na dzień dobry usłyszałam - ale Ci się brzuch obniżył?!

Wszyscy mi przepowiadają, że urodze w sobotę na weselu brata Ale by było W razie czego, wpakuje torbę do bagażnika, a tż już dostał zakaz picia.
hehe nieźle ja też mam w sobotę imprezę - studniówkę mojej klasy wychowawczej i też słyszałam takie przepowiednie, że TO się wtedy stanie

miarą człowieczeństwa jest nasz stosunek do zwierząt

http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv731aikhjqs.png
bosti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 11:32   #1890
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
heh jak to brzmi
ja do tz ty do dzieciakow
ale to ma byc smieszne wiec pasuje
tyylko, ze na allegro chca za to prawie 50 zł :P
o kurcze to strasznie drogo chca bo w sklepie to chyba kosztowało ok 30zł

no właśnie coś śmiesznego, ja może jakieś gatki mu kupię w serduszka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości