![]() |
#751 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy wrzesień-październik 2011 :)
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#752 |
Rozeznanie
|
też się zastanawiałam kiedy zacząć się smarować. Mi tak szybko piersi urosły jak dorastałam ze mam na nich rozstępy ale widać je jak się skórę napnie, a tak to nie bardzo
![]() ![]() ![]() wczoraj tż się pytał czy ma robić zapasy ogórków i lodów bo gdzieś czytał taką radę dla przyszłych tatusiów i się uśmieliśmy jak sobie wyobrażaliśmy jak o 2 w nocy wołam lody a że my mieszkamy na wsi to by musiał iść do sklepu 5 km na piechotę i myślałam że pęknę ze śmiechu jak to sobie wyobraziłam ![]() teściowa właśnie mi przyniosła robione rogaliki z dżemem jak ja na słodkie nie mogę patrzeć, wczoraj tż zjadł całe ptasie mleczko a mnie to nie ruszyło a byłam maniaczką wszelkiej czekolady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#753 |
Raczkowanie
|
ja czytałam że trzeba już o skórę zadbać wcześniej. Dla mojej skóry 3-4 miesiąc to byłoby za późno. Teraz w ciąży moja skóra jest bardziej gładka i wrażliwa. Myślę że nie zaszkodzi zadbać od razu.
Jak już pisałam kupiłam balsam z Rossmanna i wg mnie jest dobry na 2gi miesiąc ciąży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#754 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tez mam tą z Rossmanna, tylko oliwke, dużo dziewczyn chwaliło sobie na KWC, a czy przynosi efekty zobaczymy później ![]() ![]() Najważniejsze jest systematyczne smarowanie, wiadomo jak ktoś będzie mieć genetycznie rozstępy to i oliwka nie pomoże,ale lepiej nie kusić i profilaktycznie smarować. Fajny ten film"Życie przed życiem",nawet TŻ patrzyła jak zauroczony, szkoda tylko że nie był pokazany poród bardziej realistycznie ![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- mucka21-rozmiar nie masz jeszcze taki zły ![]() Z biustem po urodzeniu/po karmieniu jest różnie, mojej kolezance spadła miseczka o 2 rozmiary od tego rozm.przed ciążą, mi urósł o 3 rozmiary a spadł tylko 1 ![]()
![]() |
#755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja mam wysypke od oliwki w żelu i sie przerzuciłam na zwykła, chociaz i tak sie obawiam ze bede miala mega giga rozstepy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
Zakorzenienie
|
Niestety wynik negatywny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() edit: w dodatku ciągle mi niedobrze i kłuje mnie jajnik i boli podbrzusze,no i piersi ![]() Już byłam w ciąży więc wiem że wtedy się właśnie tak czułam a teraz NIC ![]() Edytowane przez vioris Czas edycji: 2011-02-02 o 15:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#757 |
Rozeznanie
|
powiem ci że moja siostra teraz tez ją bolą jajniki i podbrzusze ciągle jak na @ a jej się spóźnia 2 tyg! i robiła 2 testy i oba negatywny (jeden po południu a drugi rano), ja robiłam po południu razem z nią to mój był pozytywny, a wszystkie testy z jednej firmy i mi dobrze pokazywały więc to chyba nie wina testów. miała iść do lekarza ale znając ja to prędzej @ dostanie niż pójdzie do niego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#759 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#760 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja aktualnie mam biustonosz 75E ( ale jest bardzo ścisły bo normalnie noszę 65/70E) trochę zapasu w miseczkach jest to mam nadzieje, że posłuży ze 2 miesiące chociaż ![]() ![]() Dzisiaj jestem niemożliwie zmęczona, jest 21 a ja bym już szła spać, a jutro na rano do pracy, potem dentysta, a później egzamin ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#761 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#762 |
Rozeznanie
|
to wam dziewczyny nie zazdroszczę biustów, nie wiem jak jest u was ale ja się najlepiej czułam jak miałam miseczkę C ale kiedy to było
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeju opóźnienie u mojego gina straszne ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#764 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny, dawno się nie udzielałam... Wciąż jestem przed wizytą u ginki -wytrzymałam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#766 |
Przyczajenie
|
Ja też mam dobrą ginkę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#767 |
BAN stały
|
Dzisiaj robie test
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Zadomowienie
|
długo mnie tu nie było i musiałam nadrobić, uff ile czytania
![]() co do biustów to ja mam b i jak dla mnie to wystarczająco, moja koleżanka ma e i wiem jaki ma ból, żeby kupić dobry biustonosz, a na mnie ąłtwo znaleźć ![]() też smaruje się oliwką z rosmanna i jestem z niej średnio zadowolona, więc pewnie następnym razem kupie coś innego, chociaż piszecie, że działa to sama nie wiem pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja smaruję się oliwką nivea z naturalnym olejkiem migdałowym i mi pasuje. Później zamienię to na coś bardziej specjalistycznego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#770 |
Zakorzenienie
|
A ja sie teraz tak zastanawiam jak to jest z farbowaniem w ciąży, można czy nie? i jaką farbą?
---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- znalazłam juz wątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
Rozeznanie
|
bo usg prenatalne a badania prenatalne to zupełnie co innego
![]() Co do rozstępów, ja używałam kremu z Pharmaceris, oliwka nie zawsze pomaga. Chodź faktycznie zależy to od genów. Ale dbać można ![]() Co do piersi to przed 1 ciążą miałam miseczkę B a po ciąży gdy karmiłam 75D ![]() ![]() Jutro mam pierwsze USG i to będzie koniec 6 tygodnia czyli 5tydzień +6 dzień. chciałabym już zobaczyć moją kropkę i bijące serducho. Trzymajcie kciuki!
#772 |
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny
![]() pamietacie jak pisalam , ze moze do was dolacze ?? ![]() no wiec jestem !!!!!!!!! zrobilam test no i jest pozytywny ![]() jejku jeszcze w szoku jestem ![]() oczywiscie bede mama pazdziernikowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#774 |
Raczkowanie
|
Witamy...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#775 |
Zakorzenienie
|
O zgrozo weszłam do gabinetu dzisiaj o 2-30
![]() Jak dobry ginekolog to trzeba czekać , pojechałam o 12 dopiero przespałam się wiec git. Lekarz spoko, znałam go wcześniej, mega kontaktowy, pożartowaliśmy o tej godzinie jeszcze, przyjmuje tylko 2 razy w tygodniu, a tak to pracuje w szpitalu , także sobie pozwolić może. Nie wygladał na zmęczonego ![]() Zlecił mi badanie krwi, na toksoplazmoze, na różyczkę (nie miałam , ale prawdopodobnie byłam szczepiona). Dostałam jod, Duphaston, i dalej kwas foliowy Maluszek 2,2cm, już widać było rączki , nóżki , czad ![]()
![]() |
#776 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja mam wizytę jutro ale to dopiero 5ty tydzień więc się nie napalam na zjawiskowe widoki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#778 |
Zakorzenienie
|
tak tak, dostałam go w szpitalu i do końca lutego jeszcze mam brać
![]() |
#779 |
Zakorzenienie
|
O, pisałaś że coś się dzieje i przeoczyłam czy dał Ci tak o na wszelki?
Ja biorę teraz tą luteinę ;D wkurza mnie bo wyskakuje jak kichnę i nie wiem czy działa jak trzeba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skurcze były anomalią dlatego dostałam lek na podtrzymanie. Najprawdopodobniej już wiem od czego były skurcze, hmm ![]() Na 99% nie mam mieśniaka ![]() No i dlatego najprawdopodobniej mnie tak bolało ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.