Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011 - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe 23 35,94%
Już coraz bliżej końca więc czekamy na naszego brzdąca... 4 6,25%
Nasze dzieciątka solidne kopniaki dają i na świat się już pchają... 0 0%
Piłki te - to nasze brzuszki, dokazują w nich maluszki 2 3,13%
Za oknami już przedwiośnie - czas zapiep***, dziecko rośnie 24 37,50%
Za oknami pachnie wiosną - dzieci coraz większe rosną 11 17,19%
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-03, 10:33   #3001
zosiaaa
Zadomowienie

Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość
25-ty? I masz termin na 19-go?
No tak, no chyba że ja coś źle liczę, ale sprawdziłam nawet w karcie ciąży (bo już myślałam że zgubiłam jakiś tydzień ) i dwa tygodnie temu miałam wpisane 23, no to chyba moja gin tez się nie pomyliła.

A co do tych peelingów piersi to ja myślałam że nie można i zawsze je omijałam ale teraz wypróbuje. Ja stosuje peeling ten sam co matall tylko dodaje do niego czasem jeszcze cynamon. Jak dla mnie rewelka

zosiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 10:35   #3002
anula_81
Zakorzenienie

Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
dzień dobry łobuziary.

anula_81 - ja mam też ponad 2,5 miesiąca do macierzyńskiego.... i tyle pracy, taki nacik od szefów żeby "wszystko" co sie da zrobić albo puścić w ruch, "na te 20 tygodni co mnie nie będzie" .... nie ma opcji żeby mnie nie było dłużej.... wrrrrr
więc pamiętaj że ja się łączę w bólu z Tobą kochana .

wracam do roboty, mam jej kupe a tak mi się dziś nie chce - słonko pięknie świeci.... miłego dnia Kochane!
no dokladnie, znam ten bol, u nas slizgawica a ja ledwie sie doczlapuje do tej roboty, plus nie mam sily po prostu, a tez mam pokonczyc jak najwiecej rzeczy zanim sobie pojde, masakra, mnie nie bedzie ok 9 miesiecy szczesliwie, wiec wypinam sie na nich a co!
chyba ze nie bedzie mnie ok 7 miesiecy a reszte podzielimy z Tztem zebym ja chodzila 2 dni do pracy a on np 3
Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
Obyś miała racje ale zobaczymy dopiero za 4 tyg

Oki, dziękuje kochana!! Też wczoraj sie dowiedzieliśmy że najgorsze będą przyłącza właśnie... Także już zostanie tak jak jest
no powiem ci, ze czasem nei warte zachodu jest przeciaganie przylaczy, bo Gaz jest zawsze dosc klopotliwy, szczegolnie, ze szachty kominowe trzeba przebudowywac, no jest to kosztowne i pracochlonne, poza tym szczerze powiedziawszy uklad domu jest calkiem znosny
Cytat:
anula_81 a mogłabyś pomóc z łazienką 2x2 nie mam pojęcia jak wszystko upchać .
wysylaj rysuneczek to naszkicujemy cos na szybko wlasnie rozwiazuje mieszkanka z takimi mini lazienkami wiec cos wymysle

ale mnie plery bola...

aaa i chyba paulizia pytala o moj wozek
my zamowilismy Mountain Buggy Urban Jungle
http://biteringen.no/produkter2/barn...n-jungle-2010/
musze tylko wyczaic wymiary

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 10:49   #3003
eweska
Moderatoreska

Miniqac synal jeszcze nie dostał gry, dostanie wieczorkiem, wtedy też będzie tort i piccolo i tż wróci z pracy

Ja zaraz lecę do sklepu, trzeba obiad jakiś ugotować, faworki dziś też robię, a po 17 wychodzimy na trening z synkiem.
W sumie mam dość latania już na te treningi, ale co zrobić tata nie może z nim jeździć bo w pracy, czasami jedynie nas odbiera.

Dobra spadam bo czas ucieka.
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 10:50   #3004
Lolka1212
Zadomowienie

Andziot koparka mi opadła ale ty szczupltuka i zgrabniutka jesteś!! Coś chyba nam tu ściemniasz, że 28 tc

Anulinka u Ciebie to samo 7 kg?? Podziwiam i zazdroszczę!!

Jak wy to robicie dziewczynki??

Mam doła.. i to wszystko przez was niedobreee wyyyy

Aliczka a przypomnij mi, tylko raz lekarz stwierdził, że to Misiek? czy widzieliście już na USG siusiaka więcej niz jeden raz?

Paulizia fajnie, że zajrzałaś z pracki... ale uważaj, uważaj, bo jedną z nas wczoraj już szefuncio złapał na wizażowaniu Chociaż z drugiej strony, zaglądaj i piszzzz jak najwięcej

Agus87, Grazin szalejecie drożdżówki, bułeczki..

Cytat:
(..) ja w nowym mieszkaniu mam (razem z TZ) takie spanie, że dawno tak dobrze nie spałam (odpukać), nie możemy rano się zwlec z łóżka i zasypiamy do pracy a remont w najlepsze (..)
O mamo! A dzisiaj mnie zbudynienie z rana dopadło.. Moniqac już miałąm Cię pytać co to za spanie takie fajowe macie? bo pomyślałam jak napisałaś, że "spanie", to że pewnie jakies extra łóżko macie łooo jesssuu bije mi już
Stary 2011-02-03, 10:52   #3005
agus87
Zakorzenienie

http://chleb-i-inne-przepisy.blogspo...niste-izy.html

a czy jak do tego daodam tej mojjej maki to bezie okej ???????
zamiast pszennej
Stary 2011-02-03, 10:52   #3006
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
kochane moje

kupilam make zytnio-razowa pelnoziarnista
chce upiec buleczki
dorzucic duyni i slonecznika

blagam o sprawdzone przepisy

ja niestety nie mam ale o bułeczke to się chętnie uśmiechnę .

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 10:53   #3007
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

dziewczyny własnie zauważyłam na wkładce odrobine czegoś brązowego, jakby upław, było teg tylko troszke ale spanikowałam, co tooooooooooooooo????????? ?????wiecej tego nie cieknie na razie, ale serce to mi wali jak szalone. nie mialam do tej pory zadnych upławów. dzidzia sie rusza wiec chyba wszystko tam ok jest.... co to może byc????
napiszcie cos bo sie cała trzese
Stary 2011-02-03, 10:53   #3008
dorkabl
Zadomowienie

Czesć dziewczynki

Co do kosmetyków pielęgnacyjnych to mnie ostatnio wzieło na nature :P Mogłabym wykupić całą mydlarnie Franciszka Dziś ide po rękawicę do pilingu i kryształ ałuna moze mi wyleczy to dziwne cos co mam na facjacie od 2 tyg...nigdy nie miałam problemów z cerą

No i chyba mi zaczęła macica szaleć. Co jakąs godzinę mam ból jak przy miesiączce i twardy brzuchol sie wtedy robi. Wszystkie plagi egipskie na raz

zosiaaa piersiochy można pilingowac, na sutki trzeba tylko uważać
dorkabl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 10:58   #3009
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
dziewczyny własnie zauważyłam na wkładce odrobine czegoś brązowego, jakby upław, było teg tylko troszke ale spanikowałam, co tooooooooooooooo????????? ?????wiecej tego nie cieknie na razie, ale serce to mi wali jak szalone. nie mialam do tej pory zadnych upławów. dzidzia sie rusza wiec chyba wszystko tam ok jest.... co to może byc????
kochana zadzwon do gina albo umow sie na wizyte
Stary 2011-02-03, 10:58   #3010
dorkabl
Zadomowienie

Cytat:

Kurna, a nic nie boli w podbrzuszu? Ja bym na twoim miejscu dzis leniła sie na maksa i obserwowała. Leżeć i nic czasem nie dźwigać , nie chodzić za dużo i będzie dobrze

Kiedy masz następną wizytę?...
Stary 2011-02-03, 10:59   #3011
amarcia
Wtajemniczenie

zosiaaa pytam, bo ja mam termin z OM na 3 czerwca i dzis zaczynam 24-ty tydzień. Byłam przedwczoraj u gina i potwierdził mi 23t5d, więc wątpliwości nie mam. Kiedy miałaś ostatnią miesiączkę?
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 11:00   #3012
Aliczka88
Zadomowienie

Cytat:
Może wczoraj sie poprzytulaliście z TŻtem??

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Aliczka a przypomnij mi, tylko raz lekarz stwierdził, że to Misiek? czy widzieliście już na USG siusiaka więcej niz jeden raz?
w styczniu na USG to był mój 19tc zapytałam czy nie za wcześnie na oznajmienie mi co tam noszę....? On stwierdził że troche za wcześnie i zapytał mnie co czuje? Ja mu powiedziałam ze raczej córka bo w domu same baby i u mnie i u TŻta. A On tak patrzy i patrzy, pokazał mi monitor i powiedział żebym sie nie pomyliła bo On widzi co innego. I rzeczywiście na monitorze była pupcia i tj. dwa jajka. Tylko jak to mówią mogła się pępowina gdzieś zawinąć... Ale On stwierdził, że syn. No a wczoraj!! NEMO! NIC!!

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 11:03   #3013
amarcia
Wtajemniczenie

Grazin ja miałam brązowe upławy przy odklejającym się łożysku, bez bóli, bez skurczy, ale było tego duuużo. Jeśli mówisz, ze malutko to może po prostu wszystko się naciąga i pękło jakieś małe naczynko
Stary 2011-02-03, 11:12   #3014
zosiaaa
Zadomowienie

amarcia OM miałam 12.08, z tego gin wyliczyła mi termin na 19.05. Jakoś nigdy tego sama nie obliczałam, na pierwszej wizycie dowiedziałam sie że to 6 tydzień i jakoś sobie tak liczyłam, zreszta zawsze pokrywało mi się z tym jak liczyła gin, tak więc nie wnikałam w to.

Wczoraj jak się nie mylę caffelate05 napisała że w piątek zaczyna 26 tydzień, a teraz widzę że termin ma na 13.05 czyli pokrywa mi się to moje liczenie

Edytowane przez zosiaaa
Czas edycji: 2011-02-03 o 11:15
zosiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 11:15   #3015
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
w styczniu na USG to był mój 19tc zapytałam czy nie za wcześnie na oznajmienie mi co tam noszę....? On stwierdził że troche za wcześnie i zapytał mnie co czuje? Ja mu powiedziałam ze raczej córka bo w domu same baby i u mnie i u TŻta. A On tak patrzy i patrzy, pokazał mi monitor i powiedział żebym sie nie pomyliła bo On widzi co innego. I rzeczywiście na monitorze była pupcia i tj. dwa jajka. Tylko jak to mówią mogła się pępowina gdzieś zawinąć... Ale On stwierdził, że syn. No a wczoraj!! NEMO! NIC!!
hmm.. tak pytam, ja w sumie też tylko raz usłyszałam, że synek.. ale gin był pewny, że widzi siusiaka, bez wahania też wpisał w kartę ciąży, że to chłopak.. no i zdjęcie z USG też niby wyraźne.. to znaczy wyraźne, ale gdyby mi lekarz nie pokazał dokładnie paluchem to sama bym nie zgadała! Ale teraz po tym jak ty napisałaś, to sobie myślę, że może ja też nie powinnam być taka pewna zwłaszcza, że u mnie w rodzinice też same kobitki hehe No to pięknie teraz mamy

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Cytat:
zosiaaa pytam, bo ja mam termin z OM na 3 czerwca i dzis zaczynam 24-ty tydzień. Byłam przedwczoraj u gina i potwierdził mi 23t5d, więc wątpliwości nie mam. Kiedy miałaś ostatnią miesiączkę?
Amarcia prosze mi tu nie mieszać.. bo ja mam tuż przed tobą! z OM wychodzi mi 2 czerwiec, USG i lekarz też tak sugerują.. tyle, że ja 24 tydzień jutro zaczynam
Stary 2011-02-03, 11:16   #3016
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez dorkabl Pokaż wiadomość
Kurna, a nic nie boli w podbrzuszu? Ja bym na twoim miejscu dzis leniła sie na maksa i obserwowała. Leżeć i nic czasem nie dźwigać , nie chodzić za dużo i będzie dobrze

Kiedy masz następną wizytę?...
jutro mam wizytę
Cytat:
Może wczoraj sie poprzytulaliście z TŻtem??

no poprzytualiliśmy i moze troche za mocno... też na to wpadłam przed chwila myslicie ze to od tego
Cytat:
Grazin ja miałam brązowe upławy przy odklejającym się łożysku, bez bóli, bez skurczy, ale było tego duuużo. Jeśli mówisz, ze malutko to może po prostu wszystko się naciąga i pękło jakieś małe naczynko
malusio tego
Stary 2011-02-03, 11:22   #3017
amarcia
Wtajemniczenie

zosiaaa ja mam ostatnią @ 26 sierpnia. Wychodzi mi u Ciebie kochana 24 tydzien, ale od poczęcia, a wiek ciąży liczy się od ostatniej miesiączki, czyli patrząc tak jak my wszystkie to już zaczyna się 26-ty

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Lolka no tak słoneczko zaczynamy 24 tydzień od OM, 22-gi od zapłodnienia a nasza zosiaaa zaczyna 26 tydzień od OM co oznacza 24-ty od zapłodnienia.
Raczej wszyscy używają terminologii od OM
Stary 2011-02-03, 11:23   #3018
dorkabl
Zadomowienie

Grazin no to ja sie powtórzę, leżeć dziś i nic więcej a jutro lekarzowi powiedzieć co i jak.
Miałam tak na początku i mieliśmy zakaz bzykania w pierwszym trymestrze
Stary 2011-02-03, 11:28   #3019
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Komu posprzątać? Ogarnąć? Mam dziś tyle energii, że gdyby nie zimowa aura, to myłabym okna i szorowała kafle na balkonie

Poza tym polatałam z miarką i wszystko mierzę.

Słuchajcie, porobiłam zdjęcia niektórych ciuszków dla Hanki, jeśli chcecie, to wkleję, ale tych fotek jest z 15

Tak sobie też poczytałam o związkach, Martynko, Vanes, bardzo Wam współczuję, bo widać, że nie jesteście szczęśliwe

Martynko i przepraszam, jeśli już pisałaś, a ja przeoczyłam, ale w jakim kraju mieszkasz?

EDIT: wrzucam pierwszą zabawkę, rzeczy z TT i kocyki [3 od koleżanki, jeden kupiłam w Smyku]

Andziot, fotkę koszuli wrzucam w albumie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SSA44959.jpg (138,4 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SSA44956.jpg (129,0 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SSA44958.jpg (128,8 KB, 30 załadowań)

Janutek is coming to town <3

vege!

Edytowane przez mary poziomkowa
Czas edycji: 2011-02-03 o 11:34
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 11:28   #3020
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
zosiaaa ja mam ostatnią @ 26 sierpnia. Wychodzi mi u Ciebie kochana 24 tydzien, ale od poczęcia, a wiek ciąży liczy się od ostatniej miesiączki, czyli patrząc tak jak my wszystkie to już zaczyna się 26-ty

Lolka no tak słoneczko zaczynamy 24 tydzień od OM, 22-gi od zapłodnienia a nasza zosiaaa zaczyna 26 tydzień od OM co oznacza 24-ty od zapłodnienia.
Raczej wszyscy używają terminologii od OM
Oki, wszystko gra U mnie ostatnia @ 25 sierpień.. ciekawe na ile termin się pokryje?! ale ja jakoś już tak się na czerwiec nastawiałam, że nie chce żeby dzidziuś urodził się w maju! Niby nie ma to żadnego znaczenia, ale jakos tak mi się ubzdurało.. A Wkiusię urodziłaś w terminie, przed czy po??
Stary 2011-02-03, 11:29   #3021
Aliczka88
Zadomowienie

Cytat:
hmm.. tak pytam, ja w sumie też tylko raz usłyszałam, że synek.. ale gin był pewny, że widzi siusiaka, bez wahania też wpisał w kartę ciąży, że to chłopak.. no i zdjęcie z USG też niby wyraźne.. to znaczy wyraźne, ale gdyby mi lekarz nie pokazał dokładnie paluchem to sama bym nie zgadała! Ale teraz po tym jak ty napisałaś, to sobie myślę, że może ja też nie powinnam być taka pewna zwłaszcza, że u mnie w rodzinice też same kobitki hehe No to pięknie teraz mamy
No i widzisz... Mamy podobny problem!! Więc albo audentycznie były to jajka albo zawinięta pępowina! No nie wiem, musimy czekać!

Cytat:
jutro mam wizytę

no poprzytualiliśmy i moze troche za mocno... też na to wpadłam przed chwila myslicie ze to od tego

malusio tego
To spokojnie czekaj do jutra i nie panikuj! Chyba, że upławy bedą się zwiększać to wtedy dzwoń do gina. Bo jeśli masz pare kropelek to szkoda panikować i wydzwaniac po lekarzach! Odpocznij i kontroluj sytuacje. Na 90% to z przytulania... Delikatniej proszę!!

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 11:29   #3022
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Komu posprzątać? Ogarnąć? Mam dziś tyle energii, że gdyby nie zimowa aura, to myłabym okna i szorowała kafle na balkonie

Poza tym polatałam z miarką i wszystko mierzę.

Słuchajcie, porobiłam zdjęcia niektórych ciuszków dla Hanki, jeśli chcecie, to wkleję, ale tych fotek jest z 15

Tak sobie też poczytałam o związkach, Martynko, Vanes, bardzo Wam współczuję, bo widać, że nie jesteście szczęśliwe

Martynko i przepraszam, jeśli już pisałaś, a ja przeoczyłam, ale w jakim kraju mieszkasz?
Maryyyyy jeszcze się pytasz! Ja chętna i na sprzątanie i na zdjątka
Stary 2011-02-03, 11:35   #3023
amarcia
Wtajemniczenie

Lolka Wiki urodziła się 3 tyg wcześniej, więc już ze mnie profesor żartował, ze jak nadal będę taka hop do przodu to na Dzień Matki wyjdziemy już ze szpitala do domu
Stary 2011-02-03, 11:45   #3024
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Lolka, to zaraz u Ciebie jestem z odkurzaczem, mopem i konwaliowym płynem do mycia podłogi! Życzysz sobie jakiś specjalny strój dla mnie do tego sprzątania?

Dobra, lecę z fotkami!

- rzeczy nie są wyprasowane, bo czeka je jeszcze jedno pranie przed samym przybyciem Hanki i wtedy zamierzam prasować,
- ciuszki są od 56 do 68, w szufladach mam to poukładane, a tu miks,
- część już wklejałam, np. body i cupcake'owe pajace z Mothercare, ale ich piękno zmusza mnie do wrzucenia ponownie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SSA44960.jpg (110,5 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SSA44961.jpg (134,3 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SSA44962.jpg (132,6 KB, 25 załadowań)

vege!

Edytowane przez mary poziomkowa
Czas edycji: 2011-02-03 o 11:48
Stary 2011-02-03, 11:46   #3025
matallewar
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Dopiero wstałam... Włączył mi się wczoraj w nocy syndrom wicia gniazda i sprzątałam do 2 w nicy
A dziś jestem niewyspana, bo potem od 6 kot mnie budził

Co do rozstępów to ja też mam na biuście, ale smaruję dzielnie oliwką i balsamem j&j i nawet mniej widoczne się zrobiły...

A i wrzucam zdjęcia brzusia... 24tydz 6 i dziś, czyli 25tydz 3 dzień... Mam wrażenie, że wyskoczył strasznie do przodu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg brzuszek_24tydz6d.jpg (13,5 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg brzuszek_25tydz_3d.jpg (18,0 KB, 38 załadowań)

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 11:49   #3026
amarcia
Wtajemniczenie

poziomkowa dzie te foty? dzie?

matallewar i cóż tu powiedzieć... My też mamy wrazenie, że wyskoczył bardzo do przodu pięknie
Stary 2011-02-03, 11:50   #3027
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Cytat:
anulinka - a może same sobie zorganizujemy wizaz-mama-rozmawia 15 lutego? zbierzemy się wszystkie i same sobie pogadamy - eweska? siasiek? Agnieszka.M?
i ktokolwiek chciałby się dołaczyć? .
Jestem za, trzeba przedyskutować sprawę

Cytat:
Anulinka u Ciebie to samo 7 kg?? Podziwiam i zazdroszczę!!
No tak, na szczęście 7 kg. Mam tylko piłeczkę na brzuchu, patrząc od tyłu ( ponoć ) w ogóle nie widać, że w ciąży jestem.

Wróciłam z pracy i zabieram się do następnej ( czeka na mnie kupka papierów ). Będę tu zerkała, co jakiś czas
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 11:50   #3028
ania2631
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

Dopiero wstałam... Włączył mi się wczoraj w nocy syndrom wicia gniazda i sprzątałam do 2 w nicy
A dziś jestem niewyspana, bo potem od 6 kot mnie budził

Co do rozstępów to ja też mam na biuście, ale smaruję dzielnie oliwką i balsamem j&j i nawet mniej widoczne się zrobiły...

A i wrzucam zdjęcia brzusia... 24tydz 6 i dziś, czyli 25tydz 3 dzień... Mam wrażenie, że wyskoczył strasznie do przodu
Ło jej ale piękny brzuszek i faktycznie różnica widoczna gołym okiem.
Stary 2011-02-03, 11:53   #3029
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

hej wrocilam
dostalam zwolnienie jak zwykle, zrobila mi cytologie (choc z wielkim wysilkiem "po co pani potrzebna, chyba nie zmienila pani partnera w ostatnim czasie?" a ja" ze co??????????? ), dala mi recepte na zelazo i kupilam - tardyferon fol i tu mam pytanie :ktora z was to juz bierze? jak czesto i o jakiej porze dnia???

a tak po za tym kazala mi isc do internisty zrobic ekg serca jak jej powiedzialam ze sie szybko mecze oprocz tego dala mi skierowanie na mocz morfo , toxo i cos tam jeszcze -powtorka badan z poczatku ciazy. No i co mnie zdziwilo od 5stycznia (ost wizyta) nic nie przytylam, nadal 62kg czyli 10kg+... cieszyla sie ze robie sobie usg na lepszym sprzecie (bo ja wam nie pisalam, ale mam jeden niedorosniety palec u stopy) zeby doktorek zobaczyl czy dzidzia ma wszystkie paluszki
co do ciagniec, bolow placow, problemow ze snem to mowila ze normalne, poki nie ma krwawien, ostrych boli jak na @ to nie ma sie czym przejmowac

no i co mnie najbardziej ucieszylo nastepna wizyte mam na swoim osiedlu-pare kroczkow od mojego bloku, w koncu wyremontowali ta przychodnie i ginekolodzy wracaja na "stare smieci"... fajnie 5min na pieszo ode mnie

dobra ide was nadrabiac
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 11:54   #3030
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Matall, dzień dobry! No do 2 to niezły wyczyn A brzuszek faktycznie bardzo urósł! Spora różnica! No teraz już z górki mamy... Baloniki rosną

PS te fotki mi się marnie dodają...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SSA44963.jpg (149,5 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SSA44964.jpg (117,9 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SSA44965.jpg (188,2 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SSA44966.jpg (137,7 KB, 27 załadowań)

vege!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości