Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011 - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-03, 11:14   #2101
Bartessa
BAN stały

Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

co sądzicie? http://moda.allegro.pl/cygaretki-dor...436325587.html
Bartessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 11:16   #2102
Vaniliova11
Zadomowienie

Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
tez chwilke ugniatal, ale dzidzius sie nie obrocil
zreszta, dopiero jak wyszlam i jak pozniej zastanowilam sie nad ta wizyta, to doszlam do wniosku ze mnie zbyl!
mial opoznienie, nastepne pacjentki czekaly

nie poswiecil mi tyle czasu ile trzeba bylo
a to dla mnie istotne badanie, mam 35lat...

w poniedzialek nie dam sie tak potraktowac

jestem wsciekla
A może zamiast ugniatać lekarz powinien dzidziusia poprosić żeby sie odwrócił u nas tak było lekarka poprosila ładnie no i zaraz sie ułożył jak trzeba też mieliśmy lekkie opóznienie ale badanie było dokładne . Ja płaciłam za to badanie i jakby chcieli mnie zbyć to bym sie wściekła Trzymam kciuki za ponidziałkową wizyte
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 11:18   #2103
iwonap79
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Bartessa Pokaż wiadomość

fajne
iwonap79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 11:21   #2104
Bartessa
BAN stały

no bo wlasnie ja je wystawilam bo nie bardzo wiem co z nimi zrobic, kupilam je w impulsie ale nie mój styl kompletnie... dodatkowo zamawialam przez strone internetowa z Anglii jaki glupek ze mnie
Stary 2011-02-03, 11:21   #2105
Vaniliova11
Zadomowienie

Dziewczyny a co sądzicie o wózkach firmy Chicco 3w1 ?
Stary 2011-02-03, 11:22   #2106
83monia
Zakorzenienie

cygaretki super!!!

ja ma 2kg + i strasznie sie ciesze, poprzednio to dwa razy tyle mialam. moze jest jakas szansa ze tym razem nie bede wielkim slonie, tylko małym...

dzis mam wene na sprzatanie. poukaladalam ciuchy w szafie, buty, zaraz bede odkurzac... musze tez posegregowac rysunki syna, bo ma ich za duzo, juz sie nie mieszcza a wszyctkie jak na razie zostawiamy...

zmalowana - zaslugujesz na kogos kto jest wobec ciebie fair (nie wiem jak sie to pisze )! walcz o swoje, zycie jest tylko jedno (chyba ze wierzysz w reinkarnacje )

czasem moje poczucie humoru mnie przeraża... nie moge sie powstrzymac od głupich tekstów! takich jak w ()...

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 11:23   #2107
Bartessa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość

chicco sa bardzo mocne, ale nie wiem jak wyglada taka wersja 3 w 1. najlepiej isc do sklepu i podpytac, i najlepiej poprosic o demonstracje.
Stary 2011-02-03, 11:28   #2108
Stapelka
Rozeznanie

Baboniku to nie jest tak, ze ja sobie poradziłam niestety. Jestem klasyczne DDA choć staram się na tym wózku nie jechać, żeby nie szukać usprawiedliwienia. Całe życie w roli ofiary, nigdy nie umiałam ojcu powiedzieć, że kawał z niego ..... że mnie zniszczył itp. nie, zawsze mnie brał na litość a ja się wyżywałam na biednej mamie. Ot taka książkowa klasyka. + nerwica, ataki paniki i inne takie somatyczne jazdy.
Nie wierzę niby w zbiegi okoliczności, ale zaszłam w ciążę po jego skończonej terapii jak się wewnętrznie uspokoiłam, uwierzyłam, że może być dobrze.
Fakt, że mam 32 lata od 17 lat jestem w związku z jednym gościem, od 7 lat po ślubie a dopiero teraz dojrzałam, żeby być matką, wejść w inną rolę też o czymś świadczy.

macie jakieś doświadczenia w chustach? wiem że na początek najlepiej elastyczną? ale jakiej firmy? czym się sugerować? najtańszą, najdroższą? )
Stapelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 11:31   #2109
BABONIK
Zadomowienie

Cytat:
śliczne

Cytat:
nie słyszałam zbyt dobrych opinii ponoc chicco to tylko fajne zabawki robi

Nikoś już z nami
BABONIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 11:32   #2110
Vaniliova11
Zadomowienie

Cytat:
chicco sa bardzo mocne, ale nie wiem jak wyglada taka wersja 3 w 1. najlepiej isc do sklepu i podpytac, i najlepiej poprosic o demonstracje.
Bartessa mam okazje kupić ten wózek używany ale z pewnego zródła czytałam o nim w internecie i opinie ma bardzo różne
Stary 2011-02-03, 11:38   #2111
BABONIK
Zadomowienie

Stapelka- to widzę,że dzielna jesteś... dzieci alkoholików często źle kończą. będziesz super mamą...a mamę swoją mocno przytul i powiedz jak bardzo ją kochasz

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
no to teraz fotki puntolota prosimy dodac przeciez to nowy czlonek rodziny
oj loto ten mój puntlot zdjęc poki co nie ma,ale coś może uda się nie długo zorganizowac

Cytat:
Napisane przez JustPi Pokaż wiadomość
BABONIK gratulacje autka

też już mam 4 kg na plusie
dziękuję,ja też mam już chyba 4 +

Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość
Babonik w końcu
Ależ sie cieszę

u mnie 6 kg. na plusie(ale wyściowa była 61 potem schudłam a 2 tyg. temu doszłam do wyjściowej a teraz sie zaczyna poważne tyyyycie)
Ale ja si cieszę bom za szczupła

No dobra,to kiedy sie zaczyna 6 miesiąc?
Po skończonym 24 tyg.?

Ja też mogę liczyć na Wasz głos?
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...il-711350.html
dziękuję

zagłosowane

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość

nie poswiecil mi tyle czasu ile trzeba bylo
a to dla mnie istotne badanie, mam 35lat...

w poniedzialek nie dam sie tak potraktowac
no nie dobrze się stało,ale nie martw się-musi byc już w poniedziałek dobrze,nie daj się

Nikoś już z nami
Stary 2011-02-03, 11:39   #2112
margaret82
Zadomowienie

Cześć mamuśki
Wczoraj przez jakieś pól godziny wieczorem próbowałam wejsc na forum i nie mogłam też tak miałyście czy to u mnie cos nie działało Wkurzyłam się i poszłam spać a dzisiaj mam 4 styrony do nadrobiwnie

Kurcze to u mnie jakieś spokojne osiedle bo 3 wózki stoją sobie na dole na klatce i nikt jeszcze nic nie ukradł. My nie będziemy mieli problemu bo mieszkamy na parterze to do mieszkania można spokojnie wnieść. Do piwnicy bym wózka nie zaniosła bo tam jest taki stęchły zapach i nie chciałabym zeby mi wózek przeszedł tym zapachem
Dziewczyny które planują wnosić wózki do domów a mieszkają wyzej, jak to sobie wyobrażacie ?? Zaniesiecie maluszka do domu i zostawicie samego zeby po wózek wrócić ?? Ja bym się trochę bała

U Nas dzisiaj ładna pogoda więc jak mi sie pranie upierze to może sobie pójdę na spacerek

A i wczoraj byłam w aptece po witaminki i krem i wbiłam się w kolejkę bo było napisane ze kobiety w ciąży mają pierwszeństwo Nie chciało mi sie stać bo w kolejce było chyba z 15 osób a w aptece to zawsze schodzi długo przy okienku jak ludzie przychodzą i kupuja całe siatki leków. Ktos tam się odezwal, ale pani w okienku od razu powiedziała ze kobiety w ciązy obsługują bez kolejki A co jak mogę to korzystam

Zmalowana nie wiem co powiedzieć jakbym chciała powiedzieć to co myślę to by mnie pewnie z forum wywalili. Trzymaj się dzielnie i walcz o to co się należy Twojemu dzieciaczkowi. O ten kretyn jeszcze kiedyś przyjdzie i będzie żałowal tego co zrobił, ale wtedy już bedzie za późno.

Bartessa zazdroszczę że jeszcze chodzisz w normalnych spodniach bo ja to już ze 2 miesiące sie nie mieszczę Jak ktoś nie wie i na mnie patrzy to sobie pewnie myśli że to gdzieś już 6 miesiac taki mam brzuchol duży
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 11:42   #2113
BABONIK
Zadomowienie

Carmela-gratuluję super wieści z wizyty!!!

Brumek ja wózek albo quinny speedy albo mutsy 4 rider.

Nikoś już z nami
Stary 2011-02-03, 11:43   #2114
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

pokażę Wam moje maleństwo z wczorajszej wizyty
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 15t1d.jpg (69,1 KB, 52 załadowań)

Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 11:46   #2115
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
Bartessa mam okazje kupić ten wózek używany ale z pewnego zródła czytałam o nim w internecie i opinie ma bardzo różne
Mój brat z bratową mieli wózek chico 3 w 1 chyba cos takiego ( przynajmniej tak wyglądał ) http://allegro.pl/chicco-wozek-trio-...431384975.html
Po pierwsze małe koła które zima i na nierównym terenie sie nie sprawdzają nic a nic, po drugie gondola mala i dziecku szybko było ciasno ( a dodam, że mój bratanek jak się urodził to miał 51 cm ) w prowadzeniu przez te roączki też nie był za wygodny
Ale sa różne rodzaje wózków chico wiec może ten który Ty masz okazje kupic jest lepszy
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
Stary 2011-02-03, 11:47   #2116
Vaniliova11
Zadomowienie

Margaret82 ja też wczoraj wieczorem miałam problemy
Stary 2011-02-03, 11:50   #2117
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Półpasiec atakuje osłabiony organizm . A jeśli chodzi o ból to chyba sprawa indywidualna jedna koleżanka to zemdlała z bólu a druga to miała takie wrażenie że ją coś drapie no i gorączka też jest .
Jak by mi mama nie powiedziała, ze to półpasiec, to bym myślała, ze to wysypka od proszku do prania.

A mnie coś bierze. Katar mam okrutny. A wszystko przez męża, mówiłam mu zeby sie podleczył bo mnie zarazi

A dzis jedziemy po telewizje, w koncu bede mogła oglądać tv śniadaniową i inne bzdurki

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 11:53   #2118
83monia
Zakorzenienie

tez mi wczoraj wizaz noe dzialal, nawet jeden post mi wcielo...

super dzidzie macie! ja nie ma tym razem foty, ale pochwale sie ze moje dziecko pokazuje ze mam dzidzie w pępku

ruchow nie czuje, w poprzendiej ciazy tez dlugo nie wiedzialam kiedy to sa ruchy a kiedy jelita... dopiero w piatym miesiacu czulam ruchy. ale mam juz zgage!!! bleee...

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 11:58   #2119
Vaniliova11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
Mój brat z bratową mieli wózek chico 3 w 1 chyba cos takiego ( przynajmniej tak wyglądał ) http://allegro.pl/chicco-wozek-trio-...431384975.html
Po pierwsze małe koła które zima i na nierównym terenie sie nie sprawdzają nic a nic, po drugie gondola mala i dziecku szybko było ciasno ( a dodam, że mój bratanek jak się urodził to miał 51 cm ) w prowadzeniu przez te roączki też nie był za wygodny
Ale sa różne rodzaje wózków chico wiec może ten który Ty masz okazje kupic jest lepszy
To jest troche inny model . Ten co ja mam okazje kupic ma duże pompowane koła i rączka jest taka w całości gondolka i fotelik chyba podobne zastanawiamy sie jeszcze nad wózkami firmy tako mają fajne duże kola na nierówny teren ale są dośc ciężkie
Stary 2011-02-03, 12:11   #2120
pieleszka
Wtajemniczenie

a ja tak sobie trochę pracuje, trochę Was poczytuje, co by z tematu nie wypaść
cisnienie dzisiaj niesprzyjające, bo mimo, że kawę wypiłam to nadal mi jakos tak sennie, leniwie i ciężko... chyba się pomalutku zamulam jak wczoraj..
a własnie miałam pytać - pijecie sobie normalną kawę?? taką czarną sypaną, dość mocną plujkę?? bo ja pijam teraz codziennie w pracy i to o dziwo bez mleka i mi znów smakuje, bo na początku ciąży nie wchodziła
no ale tyle słyszałam o tym, że nie można, że cos tam.. no qwięc zwracam się do Was - jak to z tą kawą jest???

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 12:18   #2121
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Uf nadrobiłam te kilka stron
Mi też wczoraj wieczorem wizaż nie działał...

Do dziewczyn, które jeszcze nic nie mają dla dzidziusia: nie martwcie się ja też praktycznie nic nie mam! Od początku ciąży kupiłam sobie jedną tunikę w h&m mama, spodnie dresowe ciążowe i krem przeciw rozstępom Aaa i w sobotę w lumpku kupiłam jedne bodziaki nowe z metką dla malucha I to wszystko...
Wiecie co od samego początku ciąży jestem na L4 z kodem B i wczoraj dzwonili do mnie z pracy, że mam dostarczyć zaświadczenie o ciąży, bo potrzebne jest do kadr. Się obudzili jak już jestem w 15 tc, a wiedzą od 6 tc Trochę się zdenerwowałam, bo 1 lutego byłam na wizycie i co znów mam iść specjalnie po zaświadczenie? A następną mam dopiero 4 marca. Czy naprawdę jest potrzebne to zaświadczenie jeżeli przebywam na L4 z kodem B?

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 12:28   #2122
JustPi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość
cisnienie dzisiaj niesprzyjające, bo mimo, że kawę wypiłam to nadal mi jakos tak sennie, leniwie i ciężko... chyba się pomalutku zamulam jak wczoraj..
a własnie miałam pytać - pijecie sobie normalną kawę?? taką czarną sypaną, dość mocną plujkę?? bo ja pijam teraz codziennie w pracy i to o dziwo bez mleka i mi znów smakuje, bo na początku ciąży nie wchodziła
no ale tyle słyszałam o tym, że nie można, że cos tam.. no qwięc zwracam się do Was - jak to z tą kawą jest???
też skaczę między wizażem a pracą
Mam dokładnie tak samo. Na początku mnie od kawy wręcz odrzucało, a teraz po mału wraca mi smak na kawkę. Tylko pech chciał, że się wczoraj w robocie skończyła i jescze nowej nie przywieźli, więc czekam niecierpliwie. Ale jednak wolę z mlekiem
Z tego co wiem to jedna kawa dziennie nie zaszkodzi. Lekarz mi tak mówił.
JustPi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 12:29   #2123
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Mi kategorycznie zabroniła kawy tak samo jak alkoholu, napojów energetyzujących, papierosów, narkotyków itp.....Więc dla dzidziusia mogę sobie tyle darowac kawe, chociaż jestem niskocisnieniowcem - średnio 90/60 mam cisnienie i czasem ledwo żyje...

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 12:32   #2124
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Macie te same typy co mu

Ja polecam przejecać się do sklepu i obejrzec na żywo
Tak chyba zrobię, tako jumpera testowaliśmy w sklepie i strasznie mi się spodobał, niestety Jedo nie było okazji jeszcze...

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
za wizytę i za książkowe 2 kg
glukoza po 24. t.c. a może i koło 20.t.c. lekarz wysłać
ale szczęściary, tylko po 2 kg mają
Fuj...już mi lekarka obiecała że przy kolejnej wizycie dostanę skierowanie na glukozę
Ja mam na razie +1kg, obecnie 19tc, ale tu gdzie jesteśmy z mężem to tak nas pyysznie karmią że nie zdziwię się jak wrócę cięższa kilka kg ale przynajmniej nie mam wyrzutów że wcinam tyle
Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
wczoraj od 12tej do 20tej próbwaliśmy odebrac moje kchane autko i w końcu się udało jestem szczęśliwą posiadaczką garnde punto
No to gratulacje, niech się prowadzi jak najlepiej! I daj fotkę

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
Aania nie znam ani jedneg,ale najlepiej jak pjeździsz po sklepie jednym i drugim,to pewnie sama będziesz wiedziec lepiej.życzę trafnego wyboru
Dzięki Jak tylko wrócimy do domu to będę w sklepach testować. Na razie męża zamęczam bo tylko po internecie za nimi grzebię

Cytat:
Napisane przez Stapelka Pokaż wiadomość
macie jakieś doświadczenia w chustach? wiem że na początek najlepiej elastyczną? ale jakiej firmy? czym się sugerować? najtańszą, najdroższą? )
O właśnie, też jestem ciekawa... znajoma stwierdziła co prawda że genialny wynalazek, i bardzo poleca, zastanawiam się nad chustą ale chętnie uslyszę więcej opinii

Cytat:
Mnie lekarz powiedział że owszem, można, ale najlepiej nie mocną i z dużą ilością mleka.
Co mi akurat nie przeszkadza, bo bez mleka nie wypiję a piję zwykłą, z ekspresu, codziennie.
Tak w ogóle - to w ciąży dozwolone jest nie więcej niż 300 mg kofeiny dziennie. W jednej kawie jest przeciętnie 60-100 mg. Tylko trzeba pamiętać że np cola, kakao, czekolada, też tej kofeiny trochę zawierają.

Edytowane przez aania_20
Czas edycji: 2011-02-03 o 12:33
aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 12:37   #2125
Vaniliova11
Zadomowienie

Madziulka ja nie musiałam dostarczyć tego zaświadczenia choć na początku nie mialam symbolu B . Ale wiem że w niektórych zakładach tego wymagają. Pieleszka w pierwszej ciąży piłam na początku słabą czarną kawe z jednej łyżeczki ale była okropnai przestałam pić . Teraz czarnej kawy nie pije bo mnie nie ciągnie jedynie czasem rozpuszczalną z mlekiem
Stary 2011-02-03, 12:40   #2126
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
ja na początku nie piłam bo mi po prostu nie smakowała. Teraz zaczęłam na nowo pic bo mam ochotę. Mi ginka mówiła, ze jak mnie głowa zaczyna boleć to żebym sobie kawę wypiła zamiast tabletki a ewentualnie jak nie przejdzie to wtedy procha. Ogólnie to można pic kawę, byle nie w dużych ilościach

Zrobiłam pranie, wstawiłam zupke i nuda bo w tv nic nie ma moze sobie książke poczytam
Stary 2011-02-03, 12:42   #2127
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
wszystkie ktore widziała maja te małe kułk, jak dla mnie niestety odpada.

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
dzis mam wene na sprzatanie. poukaladalam ciuchy w szafie, buty, zaraz bede odkurzac... musze tez posegregowac rysunki syna, bo ma ich za duzo, juz sie nie mieszcza a wszyctkie jak na razie zostawiamy...
ja własnie skonczylam porzadkowac komandora w sypialni wsytawilam jakies graty nieuzywane, trzeba w piwnicy to pochowac bo półek juz brakuje

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
pokażę Wam moje maleństwo z wczorajszej wizyty
sweet

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
Uf nadrobiłam te kilka stron
Mi też wczoraj wieczorem wizaż nie działał...

Wiecie co od samego początku ciąży jestem na L4 z kodem B i wczoraj dzwonili do mnie z pracy, że mam dostarczyć zaświadczenie o ciąży, bo potrzebne jest do kadr. Się obudzili jak już jestem w 15 tc, a wiedzą od 6 tc
Mi też wizaz nie działał

a co do zwolnienia to miałam ta sama akcje! kazali mi przyniesc zaswiadczenie do lekarza, zebym miała płatne 100%, a też mam kod B.
Pytałam lekarza i sprawdzałam w necie, ze nie ma zadnego obowiązku przekładania dodatkowego zaświadczenia o ciąży, ale im wysłałam dla swietego spokoju skserowane, ktore dostałam dla lekarza rodzinnego.

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 12:49   #2128
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

nerolka zagłosowane
chyba mies sie liczy po skonczonych tyg
Babonik Gratuluje auta wkońcu!
Bartessa wozki chicco maja zle opinie.Poczytaj w necie
dzieki za opinie odnosnie leginsow
ja podobnie jak Monia mam ost atak sprzatania.Jak Tż był w domu miałam lenia a teraz wysiedzieć nie mogę
te które jeszcze nie glosowały bardzo prosze o głosy

https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...il-133667.html

Edytowane przez blondynkapoznan
Czas edycji: 2011-02-03 o 12:52
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 12:50   #2129
BABONIK
Zadomowienie

Sloneczko- dzidziuś śliczny,szkoda,ze zdjęcie nie wyraźne

Nikoś już z nami
Stary 2011-02-03, 12:56   #2130
zanka205
Zakorzenienie

dziecko usnęło
ja włączyłam pranie, pierwszy raz od dawna kosz na brudy jest zupełnie pusty
i tak teraz siedzę
zjadłabym coś, jak zwykle zresztą, ale gotować się nie chce nic
nudy na pudy ogólnie
jestem rozlazła że szok, nie wiem ja minie kolejny dzień

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości