|
|
#511 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. V
Cytat:
No i teraz siê napali³am na jaki¶ kuferek z e-torebki. Jeszcze jakbym mia³a jakie¶ ¶rodki w portfelu na moje zachcianki
|
|
|
|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
a ja w³a¶nie odwrotnie teraz mam tylko: mate, polski, ang, niemiecki, gera, wf, rela i po 1h wosu i histy...
no al etylko moja klasa ma tak ma³o lekcji i szybko koñczymy...
|
|
#513 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam tak± wielk± torbê, któr± noszê do szko³y, wiêc wiadomo zawsze przepe³niona ksi±¿kami po brzegi. Na drugi dzieñ po kupieniu urwa³ mi siê pasek. Zszy³am go sama. Trzyma siê ju¿ przez kilka miesiêcy
|
|
|
|
|
#514 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 777
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
no ja w³a¶nie dzisiaj mai³am sporo rzeczy i siê zerwa³...tylko on jest taki dziwny skóropodobny i raczej sama go sobie nie zaszyjê, i chyba trzeba bêdzie cos nowego tam wsadziæ...tylko nie wiem czy mi zrobi±...bo torebka bardzo fajna, du¿o i szkoda mi jej, ale z 2 strony pretekst do kupienia czego¶ nowego
|
|
#516 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 649
|
Cytat:
By³abym wdziêczna za u¿ycie ![]() Przesy³ka wynosi 9z³ (przy wp³acie na konto) u mnie zazwyczaj kurier by³ ju¿ nastêpnego dnia po wp³acie, wiêc mega szybko ![]() Mo¿esz te¿ wybraæ p³atno¶æ przy odbiorze- 15z³. Mia³am chêæ na br±zow± Flaviê, ale stwierdzi³am ¿e ju¿ mam torebkê w tym kolorze, no i ¿e muszê siê opanowaæ trochê ![]() Podoba mi siê kilka modeli, np. TEN no i brudnoró¿owa Emilka ale mam ju¿ szar± wiêc te¿ muszê siê opanowaæ ![]() Kiedy¶ mówiê do instruktora: podaj mi jak mo¿esz Alicjê, a on: Mówiê, ¿e to torebka..'Nazywasz swoje torebki? No i mu wyt³umaczy³am o co chodzi, to on wpad³ na genialny pomys³, ¿e ja bêdê mówi³a imiê a on powie czy ³adna. No to mówiê: Emilia...To on stwierdzi³ ¿e ta jest na pewno bardzo ³adna...ja na to ¿e taka ¶rednia... Wtedy jeszcze nie mia³am Emilki i nawet nie podoba³a mi siê jako¶ szczególnie, pó¼niej mnie napad³o i trzyma do dzi¶ ![]() Za parê tyg. przychodzê z Emili±, i przedstawiam ich sobie ![]() Instruktor zachwycony, ¿e za jego namow± kupi³am, no bo przecie¿ nie podoba³a mi siê! Oczywi¶cie nie kupi³am dlatego ¿e pdoba³o mu siê imiê ![]() Kobieta zmienn± jest
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
w³a¶nie ogl±dam te torebki...iii Flavia jest boska
|
|
#518 | |
|
Wtajemniczenie
|
Oj, przyda³ by siê przyda³
Cytat:
Kasia, Kristy jest ¶wietna i kolor ma niez³y Haha, wyobra¿am sobie minê Twojego instruktora |
|
|
|
|
#519 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny poleci³y prasowanie ![]() Pisa³am nawet do Etorebki czy jest szansa ¿e wróci szara Andi...Odpisali mi, ¿e niestety nie... ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4598 Kurde, mia³am byæ na odwyku torebkowym
|
|
#520 |
|
Wtajemniczenie
|
Cholera, teraz ta Krystyna bêdzie mi siê ¶ni³a po nocach. Fajnie by by³o j± mieæ
![]() http://etorebka.pl/s03.php?f=0285# Bo zastosujê szanta¿ na rodzicach. Albo torebka, albo kluczyki od ich auta
|
|
|
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
no Kristy piêkna jest, i Sigrid i szara Emilka i Ana i Andi te¿ fajne by³y... ech
a jak to jest z tym kodem? s³ysza³am co¶ takiego, ¿e jaka¶ laska b³aga³a o skorzystanie z jej kodu i tyle tego nazbiera³a, ¿e tylko po³owê musia³a zap³aciæ ![]() a np je¶li kto¶ skorzysta z mojego kodu, plus ja skorzystam z czyjego¶ to to siê kumuluje? chyba jeszcze dzi¶ j± kliknê to mo¿e jutro dojdzie?
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 642
|
ee nie
to zale¿y te¿ ile do niej w³o¿ê ale przewa¿nie j± wypycham zeszytami A4, wiêc nie zginam w ogóle... dlatego tak strasznie ¿a³ujê, ¿e nie kupi³am wtedy tej szarej Any lub Andi... a te nowe e-torebki typu Kirsty jako¶ nie przypad³y mi do gustu. wolê te stare a jak sprawuje Ci siê szara Emilka? nie wyciera siê na pomarañczowo?
|
#523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak my¶lisz kupi± czy dadz± klucze?
|
|
|
#524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 676
|
my¶la³am ¿e w weekend sobie poje¿d¿ê ju¿, bo u mnie prawo jazdy po tygodniu siê czêsto dostaje, ale chyba siê przeliczy³am
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 424
|
Oczywi¶cie nie zda³am
By³o 8 osób, przyszli po wszystkich na raz i wszyscy dobili do s³upków na ³uku. Ja oczywi¶cie zahaczy³am lewym lusterkiem No có¿ przeczuwa³am, ¿e tak bêdzie ![]() I babka w kasie powiedzia³a mi, ¿e mam wa¿n± teorie do 14 kwietnia, a teraz zapisuj± na 28marca wiêc jak siê sprê¿ê z tym za¶wiadczeniem o dokupionych jazdach to zd±¿ê jeszcze zanim mi teoria przepadnie. Chocia¿ i tak straci³am ju¿ wszelk± nadziejê, ¿e kiedykolwiek to zdam, ale przynajmniej bez uprawnieñ te¿ siê dobrze je¼dzi I w tej yarisce jako¶ dziwnie jest w ¶rodku, jako¶ tak pusto Edytowane przez matyldaaaa Czas edycji: 2011-02-03 o 15:36 |
|
|
|
#527 |
|
Wtajemniczenie
|
Dadz± kluczyki
![]() Jak jestem z mam± w sklepie i ogl±dam torebki, to jest tylko "O nie, chod¼ st±d!". Ostatnio w³a¶nie wypatrzy³am sobie tak± ³adn±, mamie te¿ siê spodoba³a, to wytargowa³am, ¿e kupimy i bêdziemy nosiæ na zmianê. Wysz³o na to, ¿e nie rozstajê siê z moj± ulubion± torebk±, ale mama jako¶ siê nie upomina ![]() Ej, to jest trudne pytanie. Przejechaæ siê mogê za parê dni, a na torebkê prêdko nie zarobiê Poczekam a¿ mama wróci z pracy, to wprowadzê mój szanta¿ w ¿ycie. Oj, to czekanie jest chyba najgorsze w tym ca³ym kursie. |
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
Namawiam w³a¶nie T¯ta ¿eby mi kupi³, taki prezent na Dzieñ Kobiet, to on mówi ¿e owszem kupi, ale w marcu...Ale przecie¿ jej do marca nie bêdzie
We¼cie mu co¶ powiedzcie
|
#529 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 521
|
Cytat:
Nastêpnym razem bêdzie lepiej, na pewno. I sprê¿aj siê, sprê¿aj ¿eby¶ siê wyrobi³a przed t± teori±
|
|
#530 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kurczê i jeszcze te terminy... Nie my¶la³a¶ o zmianie o¶rodka? Na co¶ z szybszymi terminami? Naprawdê mi przykro Ale widzê, ¿e siê trzymasz, a to najwa¿niejsze, ¿eby siê nie poddawaæ! |
|
|
|
|
#531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ciekawe czy te s³upki sta³y tak jak powinny, skoro tyle osób obla³o na ³uku
|
|
#532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#533 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
Cytat:
![]() z tymi terminami to jest istna masakra
|
|
|
|
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#535 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
ciekawe jak tam 2fe
![]() uciekam kserowaæ notatki ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Przestañ
|
|
|
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
Matylda, przykro mi
![]() a terminy nieziemskie... ![]() to wszystko przez ten makaron
|
|
#537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak kto¶ skorzysta z Twojego to ta osoba ma taniej torebkê o np. 7z³, a na Twoim koncie rabatowym naliczane jest 7z³ No i wiadomo jak skorzystaj± 3 osoby to masz 21 z³ Jak Ty skorzystasz z czyjego¶ kodu, to masz taniej torebkê, a w³a¶cicielce kodu naliczany jest rabat ![]() Najbardziej op³aca siê korzystaæ z w³asnego kodu, bo wtedy masz taniej torebkê, a i konto rabatowe wzrasta ![]() A swój kod dostaniesz wraz z pierwsz± Etorebk±. Oj chyba dzi¶ ju¿ nie doleci do nich przelew, doszed³by pewnie jutro i pojutrze by by³a torebka ![]() Ja wiem ¿e jestem okropna i naci±gam T¯ta na drogie prezenty, ale mama to na pewno siê nie da zszanta¿owaæ, a pragnê jej
Edytowane przez catttt Czas edycji: 2011-02-03 o 15:53 |
|
|
|
|
#538 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ciekawe jak sobie 2FE poradzi³a...
|
|
|
|
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
w³a¶nie, nawet nie wiem o której mia³a mieæ egzamin...
Catttt ³e, pojutrze to i tak dobrze ![]() teraz z kolei nie wiem czy braæ czy nie... jestem dosyæ niska, nie wiem czy mnie nie bêdzie przyt³aczaæ... na zdjêciach wygl±da na du¿±, ale na ¿ywo j± widzia³am i niby nie jest taka wielka... nie wiem co zrobiæ
|
|
#540 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 642
|
matylda,
s³upki poprzestawiali i tyle! no mo¿e faktycznie próbuj w Czêstochowie?
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.

jedynie ten czwartek teraz mam do 13
kocham kupowaæ torebki
ostatnio przyjaciel policzy³ mi torebki i wysz³o, ¿e mam ich 25

myslicie, ¿e mo¿na to jako¶ naprawiæ np u krawcowej albo gdzie indziej?

No có¿ przeczuwa³am, ¿e tak bêdzie 
Nastêpnym razem bêdzie lepiej, na pewno. 
s³upki poprzestawiali i tyle!