|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1921 |
Zadomowienie
|
Dot.: Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011
prunelle no mam nadzieję
![]()
#1922 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a jak kociak zerka na te maskotki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1923 |
Zakorzenienie
|
Ahtaga, bo ten wózior niby ma amortyzatory ale jakieś wewnętrzne, tak że dla mnie są one niewyczuwalne. Jak próbowałam prowadzić wózek szwagierki i koleżanki (innych firm) to wyraźnie czułam sprężynowanie, a nasz jest zupełnie sztywny.
Miamore, współczuję tych bóli ![]() Mordka, o kurcze, może jednak wytrzymasz chociaż do poniedziałku ![]() ![]() Diatoma, o rany, ja mam 8 pajacyków na 56 i myślałam że to bardzo dużo ![]() ![]() Aguchaw1, super że synek pięknie rośnie ![]() Monikal, trzymam kciuki żeby obeszło się bez szpitala ![]() Ewelqa, to fakt że x-lander jest masywny a koła duże ale ja odczuwałam jednak brak amortyzatorów. A jeździmy nim prawie 2 lata. W spacerówce to nic nie przeszkadza ale w gondoli synek dosłownie podskakiwał na nierównościach. A jeździliśmy tylko po mieście, z tym że nasze chodniki często pozostawiają wiele do życzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
#1924 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Lustereczko! Trzymam kciuki za egzamin, a w zasadzie za pozytywną ocenę z niego. Pokoik przecudny! Agucha! Gratuluję 5 z egzaminu i trzymam kciuki za ostatni i za obronę. Mam nadzieję, że uda Ci się pozamykać wszystkie tematy na uczelni przed porodem. Mora! Gratuluję decyzji o ślubie! Avikusia! Postaraj się uspokoić. Twój płacz nic teraz nie pomoże. Na pewno wszystko się wyjaśni i dobrze będzie. ![]() Normalnie zaraziłam się od Was tymi zakupami. Znowu nakupiłam siatkę ciuszków, ale dla mojego małego tym razem tylko dwie rzeczy, reszta dla mojej chrześnicy. Kurcze, dla dziewczynek ubranka są takie słodki. No i zaczynam dziś 33 tydzień. ![]() Piękny dziś dzień u mnie. I rodzinkowo go spędzamy z mężem i Mikiem, tak więc mam humor przewspaniały. Buziaki! ![]()
#1925 |
Zadomowienie
|
Avikusia spokojnie będzie dobrze. nie denerwuj się bo dzidziuś to czuje....
![]() ![]() iza no ja właśnie też chcę taką najzwyklejszą deskę - w razie czego pójdzie do kosza i kupi się nową kurcze dziewczyny dziś sprzatam od rana, puściłam kolejne pranie z ciuszkami, potem kocyki, rożki i jakoś się tyle tego uzbierało że szok.....teraz schnie....i znów mnie czeka prasowanie. ogolnie doszłam do wniosku że moja torba do szpitala jest już pranie pełna i nie wiem gdzie zmieszczę rzeczy dla małego. dlatego stwierdziłam że spakuję małego do jego własnej torby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1926 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1927 |
Raczkowanie
|
witam dziewczyny
![]() ja dzisiaj chyba wyląduje w szpitalu tak mnie dzisiaj skurcze łapią ze szok ![]() normalnie przerażona jestem bo to dopiero 35tydzien |
![]() ![]() |
![]() |
#1928 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
Ja żałuje tylko że XA nie ma takiego kosza zamykanego jak XQ, bo bardzo mi się podobało to rozwiązanie. W gondoli maluch tylko leży a w spacerówce potrzebuje więcej miejsca żeby mu było wygodniej a lander ma właśnie fajną dużą spacerówkę. Więc jedziemy dziś zamawiać. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
wiec calosc z torbą i fotelikiem to pewnie bedzie 2000 zł Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Będziemy miały takie same wózeczki ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1929 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1930 |
Zakorzenienie
|
Avikusia, w szpitalu często wykręcają takie numery, bo i tak najważniejsze jest zdanie ordynatora. I możesz mieć wskazanie a on i tak powie "nie". Koleżanka tak miała, przyszła do porodu na pewniaka z zaświadczeniem od okulisty a ordynator powiedział że ma rodzić naturalnie. Trzymali ją kilka dni, ryczała przez cały czas, w końcu pocięli ale co przeżyła to jej. Dlatego ja będę pewna cc dopiero jak mi w szpitalu ustalą dokładny termin...Ale nie martw się, masz tyle podkładek że zgodzą się w końcu na pewno
![]() Lustereczko, sliczny pokoik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1931 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1932 |
Zakorzenienie
|
Kinga marsz na IP.
Lustereczko świetny pokój ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1933 |
Rozeznanie
|
Cieszę, się dziewczyny że Wam się podoba pokoik
![]() ![]() A teraz zmykam zbierać się na wizytę u lekarza, bo miałam iść jutro, ale okazało się że go nie będzie, i mi przenieśli na dzisiaj na 15 wizytę. |
![]() ![]() |
![]() |
#1934 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1935 |
Raczkowanie
|
Kobietki tak mi się chce tortu czekoladowego że zaraz będę wyć do księżyca
![]()
#1936 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1937 | |
Zakorzenienie
|
Avikusia na pewno uda ci się to jakoś załatwić przecież zaświadczenie jest...
tylko fakt ordynator podejmuje ostateczną decyzję... a kiedy ty byś miała tą cc mieć robioną? musisz na spokojnie to wyjaśnić tzn wiem że spokojnie się nie da ale może tż albo rodzice? albo ta pani psycholog. Cytat:
![]() ![]() kurde bele muszę zadzwonić do agenta nieruchomości bo chcemy działkę sprzedać i się okazuje że facet nic nie robi w tym kierunku nawet w necie nie ma ogłoszenia ani w gazecie, tylko na działce na bramie taką tablicę wywiesił i tyle... no kurde mama się wkurzyla i mnie wrobiła że mam zadzwonić i powiedzieć że ma coś działać a jak nie to niech zrywa umowę. bo to jest niedotrzymanie warunków umowy moim zdaniem. a umowa do maja... i tak się jakoś boję dzwonić do niego ehhh... nie lubię załatwiać takich spraw... jeszcze poczekam trochę ![]()
![]() |
#1938 |
Zadomowienie
|
Gosikk s ale ja kupilam tylko 3 pajacyki, z czego 2 na rozmiar 62, a pozostałe dostałam
![]() ![]() ![]() black chyba ty pytalas o baby raj? ja kupoiwalam posciel stąd, i jestem zadowolona ![]() ![]() dziękuję za gratki tygodnia, na dzień dzisiejszy 32 to moja ulubiona liczba ![]() lustereczko piękniusi pokój dla maleństwa. avikusia, ja tez sie spotkalam z tym ze ktos mial wskazania na cc,a ordynator to podwazyl ![]() ![]() apropo prania to rożki można prac normalnie w pralce? i tez w tym plynie dla malenstw?
15.03.2011 Tymek ![]() 12. 09. 2015 Tosia ![]() Edytowane przez diatoma Czas edycji: 2011-02-03 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#1939 |
Zakorzenienie
|
Kinga, mam nadzieję że to jednak jeszcze nie to
![]() Marsylia, ja mam x-landera xa i gondola broń boże na wertepy się nie nadawała, przynajmniej w moim odczuciu. Może synek był za lekki? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1940 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja dziś prałam w pralce ale na programie pranie ręczne na 30 C i wszystko ok. z tym wypełnieniem w środku nic się nie stało. i tak w płynie lovela. ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- zaczynam dziś 33 tydzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1941 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() ![]() wczoraj byłam u mojego gina i okazuje się że.... mam za niski poziom hemoglobiny co nie jest dobre, zakażenie jakieś mi się wdarło i trzeba to szybko wyleczyć a do tego moje badanie USG musi zostać przesunięte na 19 lutego i mój tż nie będzie mógł ze mną pójść ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1942 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() diatoma a kupował osobno wypełnienie czy jako komplety? Bo nie wiem czy w kompletach jest to samo wypełnienie co sprzedają osobno. Mi lekarz powiedział by już w 34 tc nie brała fentoerolu a teraz mam 33tc i 5 dni a wizyta w środe i chciałam odstawić wcześniej by na wizycie gin widział jak "wyglądam" jak nie biore. Poobserwuje się jeszcze dzisiaj i coś wtedy postanowie chyba ![]() ja rożki będę prać w pralce pewnie na 40st i w Loveli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1943 |
Rozeznanie
|
Hej kobitki, ja tez siedze i mysle co by tu wykombinowac na walentynki, myslalam o jakims krotkim wypadzie na weekend z jednym noclegiem w jakims ladnym hotelu, ale wychodzi strasznie drogo. Zostaje wiec chyba jakas romantyczna kolacja w przytulnej restauracji i pojdziemy chyba na nia w niedziele bo w dniu Walentynek beda wszedzie tlumy
![]() Apropo wladek laktacyjnych to tez slyszalam bardzo dobre opinie na temat J&J, wiec chyba je kupie. Musze jeszcze zamowic jakies staniki do karmienia. jaki rozmiar kupowalyscie? np. Jesli mam 80B to jaki powinnam kupic?Pleaseeeee..pomozci e bo sama nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1944 |
Zakorzenienie
|
Diatoma, no to całe szczęście że pajace darmowe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1945 |
Zadomowienie
|
Black kupiłam 2 komplety, jeden 6 elementowy z wypelnieniem, a drugi 2 elementowy. jak dla mnie wszytsko ok, pasuje, zapięcie na suwaczek schowany dzialła. kolorki ok. ja wybrałam turkusowe paseczki, na szczescie nie sa az tak rażące jak na stronie że po oczach daje, bo pokój mam intensywnie pomalowany, a tego by bylo juz za duzo
![]() a co do sprzedawcow na allegro, to mialam taka sytuacje tzn ona nadal trwa. wystawione byly na licytacje adaptery do maxi cosi, od 1 zł, wiec napisalam maila do tej babki za ile ona chce sprzedac te adaptery, no i odpisala i napisalam ze jestem chetna na nie w takim razie. a ona zlikwidowala aukcje i mi napisala zebym jej wyslala kase to wysle mi te adaptery. ja jej mówie no haloooo a jakie ja mam potwierdzenie?? przez allegro jakby bylo to jeszcze jakies jest zabezpieczenie. no i napisalam jej tydz temu w czwartek moj adres i zeby puscila za pobraniem, i na tym sprawa sie skonczyla. ani mi na maile nie odpisuje a ni nic. i teraz nie wiem czy mam nowych szukac adapterow czy jak.
#1946 | |
Zakorzenienie
|
zdrówko więc
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1947 |
Zadomowienie
|
lustereczko piękny pokoik
![]() co do prania to ja pościel i śpiworki i rożek prałam w proszku Jelp tak jak wszystkie inne ciuszki dla małego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1948 |
Zakorzenienie
|
lustereczko piękny pokoik będzie miało Twoje maleństwo
![]() Kochane,przyszła mi dzisiaj próbka zaproszenia weselnego i jestem już zdecydowana! Teraz tylko muszę się dowiedziec,czy mają na stanie koperty w tym rozmiarze,bo zaproszenie jest dosyc duże ![]()
![]() |
#1949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1950 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.