|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 35,94% |
Już coraz bliżej końca więc czekamy na naszego brzdąca... |
4 | 6,25% |
Nasze dzieciątka solidne kopniaki dają i na świat się już pchają... |
0 | 0% |
Piłki te - to nasze brzuszki, dokazują w nich maluszki |
2 | 3,13% |
Za oknami już przedwiośnie - czas zapiep***, dziecko rośnie |
24 | 37,50% |
Za oknami pachnie wiosną - dzieci coraz większe rosną |
11 | 17,19% |
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
Cześć dziewczyny
Fajne, niedrogie i z możliwością haftu z imieniem dziecka. http://allegro.pl/ochraniacz-na-szcz...431548273.html
#3122 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
matynko mi bynajmniej taki lisc by ulżył:P
ide sobie zrobic ten peeleing cukrowy i jade do przyjaciolki na kawe i do jej 7 miesiecznego wojtusia ![]()
#3123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zbudynienie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3124 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3125 |
Zadomowienie
|
martynka, vanes, szkoda mi was, mnie tescio nie lubi.. ale na szzescie nie dkucza mi.. ciezko wam doradzic, ale powazne decyzje przed wami.
#3126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odejde ale jak bede miala pewnosc, ze bede bezpieczna. W tej chwili bardziej balabym sie o siebie w przypadku odejscia niz w przypadku mieszkania z nim. To nie jest takie proste, nie od kazdego da sie odejsc na zasadzie zamkniecia za soba drzwi. Musialabym zmienic prace i zrobic mase innych rzeczy. A w tej chwili nawet glupiej pracy zmienic nie moge. Niestety, zycie nie jest latwe i przewaznie bywa tak, ze to ofiara musi wywrocic swoje zycie do gory nogami a kat nie ponosi prawie zadnych konsekwencji. Spice zeby wyjechac do innego miasta to trzeba miec pieniadze a ja ich nie mam, zanim znajdzie sie prace to troche potrwa i przepadnie mi w dodatku prawo do pieniedzy za macierzynski a co zrobie z dzieckiem w obcym miescie gdzie nikogo nie bede znala? Po drugie kto mi zostanie z malenkim dzieckiem jak macierzynskiego nie dostane i bede musiala isc po porodzie do pracy, zeby zarobic na utrzymanie? Co innego jak ma sie rodzine albo przyjaciol u ktorych mozna sie zatrzymac i pomoga.
http://www.suwaczki.com/tickers/dxomtv73c3divcga.png https://www.suwaczki.com/tickers/2nn3pc0z5zbajn3t.png Edytowane przez martynka89 Czas edycji: 2011-02-03 o 14:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3127 |
Raczkowanie
|
Vanes ty nie jestes kobieta tylko anioł, ja gdybym miała taką teściową to napewno niezłą wiązanke usłyszałaby ode mnie. Jestem osoba cierpliwa mam szacunek do ludzi ale tylko w przypadku kiedy oni maja też wobec mnie.
Matall rosnie brzuszek rośnie ![]() Marry boskie ciuszki Nadrobiłam Was gratuluje udanych wizyt Andziot brzuszek jak marzenie ![]() A ja zalatana ![]() ![]() Udało mi sie zrobic ps z filmiku usg ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez TheXanthippe Czas edycji: 2011-02-03 o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3128 |
Zakorzenienie
|
Martynko
my nie chcemy Twojego adresu, ale raz mieszkasz w Irlandii a raz w Anglii, wiec chcialybysmy sie dowiedziec w ktorym z tych dwoch krajow ? |
![]() ![]() |
![]() |
#3129 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Sytuacje to tym masz naprawdę nie do pozazdroszczenia ![]() Ja się już naprawdę zastanawiam skąd wyście wzięły tych facetów? To jest niemożliwe, żeby ktoś się nagle z dnia na dzień zmienił. Musiały być wcześniej jakieś sygnały, że coś z tymi chłopami jest nie tak. Zresztą widzę po mojej siostrze, też jest z takim osłem i maminsynkiem, że szkoda gadać, można jej to wprost mówić, a to i tak nic nie daje, tylko jeszcze go broni. Teraz też jest z nim w ciąży, nawet jakiś czas temu tu pisałam na forum, że nie wiem, co mam zrobić, bo prosiła mnie o interwencję i żebym mu do rozumu przemówiła. Wtedy zgodnie z moim sumieniem i za radą sasiek nie ingerowałam i dobrze się stało, bo oni oczywiście po "kryzysie" nadal są razem i tylko ja bym wyszła na tą złą, co się czepia. Także ciężko powiedzieć jak jest w waszym przypadku, ale niestety często miłość zaślepia i się pewnych rzeczy nie dostrzega, albo umniejsza się im znaczenia, a potem jest problem. Życzę wam dużo szczęścia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3130 |
Zakorzenienie
|
TheXanthippe dacie radę wszystko załatwić
![]() ![]()
![]() |
#3131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pokaz co kupiłas z EDM !!!!!!!!!!!!!!!!!! Wy też macie takie czułe sutki ?????????? ja się przez przypadek dotknę i już mam ochote na małe co nieco ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agnieszka.M nie wzywalam policji bo jego by zgarneli ale jego kolezkow nie. Co do jego zachowania to kiedys byl pomocny, opiekunczy i wogole ale teraz juz wiem, ze dobrze sie kamuflowal bo jego rodzina mi powiedziala, ze zawsze byl gnojem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3133 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3134 |
Raczkowanie
|
Najgorsze jest to ze mielismy juz upatrzone poszlismy z zamiarem zamowienia no i tz na reku sie nie podoba bo za wąska. Chcielismy sie zmiescic w kwocie 1000-1200, i te kosztowaly 1100 heh juz sama nie wiem jezdzimy teraz po jubilerach ale jak jest cos łądnego to 2000 kosztuje. A może któras z Wawki zna dobrego i taniego jubilera
#3135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3136 |
Zadomowienie
|
The Xanthippe - ja tam nic dyndającego nie widze ![]() ![]() andziot - ja tak nie mam ![]() ![]() zbieram się do domku dziewczynki. miłego popołudnia. jadę szukać imbir na obiadek ![]() ![]() Edytowane przez moniqac Czas edycji: 2011-02-03 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#3137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziewczyny! zarządzam światowy dzień peelingu cukrowego !! ![]() Moria ![]() ![]() ![]() ![]() moja rada , uwaga porzy wychodzeniu z wanny czy prysznica bo mozna niezłego orła wywinąć ![]() jeszcze sie dodatkjowo naoliwkowałam oliwką w żelu i jestem boska ![]() hihi
![]() |
#3138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten puder fajny ????? bo tez se nad nim zastanawiałam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3139 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiesz wzielam na razie normalnie i mi po nim niedobrze, w glowie mi sie kreci a nogi mam jak z waty ![]() agnieszka_pe25 twoj Tż to powinien sie cieszyc ze ma taka kobiete,ktora dba o siebie i mu synow cudownych rodzi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3140 |
Wtajemniczenie
|
Hej mamusie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3142 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
albo nie doczytałam ulotki ![]() bo pierwsze słyszę o tym kwasie foliowym
![]() ![]() |
![]() |
#3143 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() tak kusisz ze chyba tez musze sobie zrobić (ale ja już mam skłądnieki tylko ciągle się zebrac nie moge zeby to wymieszać) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3144 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#3145 |
Wtajemniczenie
|
mi się czasem zdaje że posty Martynki to prowokacja............... . po prostu w głowie mi się to nie mieści
![]() |
#3146 |
Zakorzenienie
|
w ogóle to powiem Wam że świetny taki mały komputerek (te moje 10cali), wszędzie go mogę przydźwigać, a co więcej no siedzę sobie z Zosia i skaczę owieczką (
![]() ![]() normalnie cool ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3147 | |
Wtajemniczenie
|
Kasiu! ja po Tardyferonie czuję się ok, jedynie co to mam zaparcia, ale miałam je już wcześniej no i stolec czarny, tak jak dziewczyny pisały
![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3148 |
Zakorzenienie
|
cucciola79 wycałowalabym wszystkie 4 po pyszczku
![]() ![]() ![]() Grazin, a peeling kawowy robiłas? Tez jest genialny ![]() Jejku, ale ja Was po łebkach dziś czytam... aż mam wyrzuty sumienia.Przepraszaaam
#3149 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
Mój post się chyba nie wkleił: Fajne, niedrogie i z możliwością haftu z imieniem dziecka. http://allegro.pl/ochraniacz-na-szcz...431548273.html moniaq miałam trochę nadrabiania i myślałam o sytuacji vanes i martynki i jak przeczytałam Twój post to jakbym swoje myśli przeczytała. Każdy ma prawo napisać o swoich problemach, radościach ale skoro vanes i martynka chcą żyć tak jak żyją nie chcą nic zmienić to po co dziewczyny pytacie o radę???? Macie gotowe odpowiedzi na wszystko a może prawidłowa odp. jest : chcę tak żyć chociaż jest mi źle. Martynka00 nie żyjesz w Iranie, żyje w kraju gdzie pomoc byś na pewno otrzymała ale trzeba się po nią zgłosić. Na pewno wiele z Was się zbulwersuje moimi słowami. Teraz z inne beczki: Śliczne brzuszki i śliczne ciuszki, a mary Twoja przyjaźń z kosmetykami urzekająca. ![]()
#3150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam znajoma, sama wychowuje dziecko, uwolnila sie od faceta dopiero jak dostal tutaj wyrok za jakas drobna sprawe i uciekl do PL bo nie chcial isc siedziec. Dzwonila na policje kilka razy w miesiacu, miala szczescie ze dziecko bylo juz kilkuletnie i rozumialo co sie dzieje, dzieciak sklamal na policji, ze ojciec bije go jak sie napije, dzieki temu w koncu uzyskala sadowy zakaz zblizania sie ale tylko na miesiac czasu, pozniej wygasl i za wystawienie kolejnego musialaby juz zaplacic a sama utrzymywala siebie i dziecko, sama placila za mieszkanie i nie miala z czego zaplacic kwoty, ktora jej wyliczyli. W koncu przyszedl kolejny raz, miala szyby w drzwiach, facet wybil szybe i otworzyl sobie drzwi bo byly zamkniete na taki zamek co sie zatrzaskuje, zaczol jej wywalac mieszkanie do gory nogami, roztrzaskal telefon, nawet nie miala jak zadzwonic na policje. W ataku paniki dzgnela go nozem, pobiegla do sasiadow zeby wezwali kartke, trafila do aresztu, dzieciaka zabrali do siebie znajomi na ten czas. Siedzialaby w areszcie i mialaby rozprawe (prawdopodobnie by ja skazali, bo adwokat powiedzial, ze miala obowiazek policje wezwac a nie go dzgac), ale facet wytrzezwial i powiedzial, ze nie ona to zrobila i ja wypuscili bo rana byla niegrozna wiec jak powiedzial, ze to nie ona to zostawili sprawe w spokoju. A wiesz czeu facet tak ja terroryzowal? Typ harakteru mojego faceta wlasnie, nachodzil ja z zemsty za to, ze od niego odeszla i zabrala dziecko. Dalej bedziesz mi mowic, ze tak latwo jest odejsc skoro jak widac w przypadku psychopaty nawet policja jest bezsilna dopuki nie stanie sie cos powaznego? Kiedys tez bylam taka madra dopuki nie doswiadczylam na wlasnej skorze jk to jest zyc z takim facetem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:13.