Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011 - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe 23 35,94%
Już coraz bliżej końca więc czekamy na naszego brzdąca... 4 6,25%
Nasze dzieciątka solidne kopniaki dają i na świat się już pchają... 0 0%
Piłki te - to nasze brzuszki, dokazują w nich maluszki 2 3,13%
Za oknami już przedwiośnie - czas zapiep***, dziecko rośnie 24 37,50%
Za oknami pachnie wiosną - dzieci coraz większe rosną 11 17,19%
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-03, 13:18   #3091
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
dopiero waga sprzed ciąży? takiej to dobrze
No, ale wcale nie mało, bo 68kg...

Aaa... Nareszcie mam brzuszek

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 13:19   #3092
moniqac
Zadomowienie

Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

MARTYNKO
powiedz mi jedną rzecz: dlaczego nie odejdziesz od niego? skoro piszesz żeby się wynosił to decyzje podjęłaś. zamiast takie rzeczy tu pisać, po prostu odejdź.

NIE DA SIE?!

i chyba nie widziałaś jak Cie dziewczyny pytały gdzie właściwie Wy teraz mieszkacie? chyba że ja nie dopatrzyłam Twojej odpowiedzi to z góry przepraszam.

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 13:21   #3093
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

matal to jest aż niemożliwe że ty masz 68kg
wyglądasz mi na taką chudzinkę no chyba że jesteś bardzo wysoka ale z tego co pamiętam to znow az taka wysoka nie byłaś
a brzuszek masz śliczny

80 79 78 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66
6564 63 62 61 60 59 58 57 56 55
vanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 13:22   #3094
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

jak czytam o waszych tż-ach to mam ochotę swojego wyściskać i wycałować,że taki cudowny jest....
narzekam czasami na niego, ale widzę, że powinnam się wstydzić za te moje wyimaginowane problemy...
dziewczyny pamiętajcie jedno... "ludzie będą was postrzegać tak jak im na to pozwolicie i jak chcecie być postrzegani"
nie oceniam to was...tylko pamiętajcie, że szacunek do siebie jest najważniejszy, nie pozwalajcie sobie na to i nie dajcie się tak... wiele zależy od was...wiem co mowie, bo przeżyłam w życiu coś bardziej upokarzającego, ale nie pozwoliłam sobie na to i wygrałam,...
trzymam za was kciuki i wierzę, że się wam ułoży
Stary 2011-02-03, 13:25   #3095
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

antropia takie słowa są na prawdę ważne dla osób które borykają się ze swoją niską samooceną.
właśnie dzięki takim słowom ja zaczęłam walczyć o swoje lepsze samopoczucie

Stary 2011-02-03, 13:25   #3096
Agnieszka.M
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
moj też marudzi ze tylko na wizazu siedzie i co tam tyle czasu pisze pewnie zdradzam wam nasze sekrety intymne;P

Martynko brak mi słów na tego palanta na prawdę... to okropne ze musisz to znosić. przeciez jestes w ciazy i nie mowie zeby traktowac ciezarną jak obłoznie chora, ale praca na nocki i tachanie zakupów, niedosypianie itd... to niewskazane dla cieżarnej po prostu. szkoda ze nie mozesz wrocic do domu i odciac sie od tego gbura.
on sie nie zmieni. faceci nie zmieniaja sie od tak w jakis cudowny sposób. szkoda ze nie jest na tyle dojrzały, żeby zrozumiec ze ma odejść chociaż. bo po takim facecie nie spodziewałabym się, że nagle stanie sie czuły i opiekuńczy. powinnas uciekac od niego Martynko... moim zdaniem bedzie tylko gorzej, oby nie zaczał Cię bić... bo bedzie dziecko i bedzie płąkało w nocy i ksiaże nie bedzie sie mogl wyspac... wtedy si edopeiro nasłuchasz.

ale wtedy nie bedzie mogla go podac o alimenty. a takie sie przeciez naleza skoro spłodził dziecko a nie ma na tyle jaj zeby je wychowac...
Ale martynka wcześniej pisała, że nie chce, żeby on miał prawa do dziecka. No chyba, że coś źle zrozumiałam.

Agnieszka.M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 13:25   #3097
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vanes Pokaż wiadomość
matal to jest aż niemożliwe że ty masz 68kg
wyglądasz mi na taką chudzinkę no chyba że jesteś bardzo wysoka ale z tego co pamiętam to znow az taka wysoka nie byłaś
a brzuszek masz śliczny
No mam tak jakoś 167-168cm
Ale ja dla dobrego samopoczucia uważam, że mam ciężkie kości
Mój tato ma tak samo, wygląda szczupło, a z BMI wychodzi mu nadwaga...

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-03, 13:25   #3098
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

Cytat:
Napisane przez antropia Pokaż wiadomość
Hej kochane mamuśki
ja dzisiaj nie biegnę do szpitala bo się przeziębiłam..
gardło boli i nie chcę się doprawić...
próbowałam płukać sobie woda z soda oczyszczoną, ale nie dałam rady
obrzydlistwo...
i dzidzia mi się słabo rusza...
mam łożysko na przedniej ścianie i ciągle się denerwuję..
ale staram się nie panikować bo wiem, że te ruchy mogą być słabsze z łożyskiem z przodu...
choć dzisiaj zastanawiam się czy w 22 tyg. mogłam już czuć dzidzie koło pępka??? bo chyba tak własnie mnie synalek posmyrał...
i mój tz uparł się na PIOTRA....
a ja nie chcę...
i staram mu się to wyperswadować...
ładne imię, ale znamy chyba z 5 i to w najbliższym otoczeniu...szfagier, szef, kumpel...itd.
za dużo ich.

Dziewczyny sliczne ubranka wrzucacie... wszystkie sa rewelacyjne

No i brzuszki ANdziot
matallewar niewiarygona róznica w tak krótkim czasie

ja później tez wrzucę swój to ocenicie czy nie panikuje, że za mały jest jak na 22 tydz
spokojnie ocenimy jak wstawisz fote, tym czasem powiem ci ze mi brzuszek wyskoczyl dopiero po 20tc i jak na razie spokojnie sobie rosnie...
jesli chodzi o ruchy to dzidzius sie dopiero rozkreca, wiec sie nie martw jezeli czujesz go w okolicach pepka to masz tak samo jak ja mialam... z czesem bedzie kopal coraz wyzej no i mocniej

Cytat:
nie każda dziewczyna patrzy na wygląd oczywiście nie mówię że facet ma być zaniedbany ale bez przesady.
ja tam na wygląd tak nie patrzyłam tylko na charakter.bo wcześniej się na prawdę dogadywaliśmy ze sobą.
czasem po prostu tak w życiu bywa...
na to wyglada ze Twoj maz ceni sobie bardziej zdanie mamy niz twoje...przykre to bardzo... widac ze ludzie sie zmieniaja-nie zawsze na lepsze kurde moze porozmawiaj z Tesciowa w 4oczy, powiedz co czujesz tak po prostu, chyba cie nie zje.

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
tak kochana
koniecznie musimy sie zmobilizowac
z tym, ze ja codzien dwa razy dziennie smaruje
w kupie razniej!

dzieki kochana

ja po obiadku
teraz wcinam pistacje i pije soczek marchwiowo-jabluszkowo-pomaranczowy wlasnej produkcji
dwa razy dziennie- ja raz na 2-3dni hehe

oj soczek pyszny musi byc, szkoda ze nie mam sokowirowki
jak tam sie czujesz nadal boli ta rwa???
mnie wszystko boli jak leze- po prostu sie nie da, poduszka pod brzuch, miedzy nogi i stopy a i tak rano sie budze cala obolala...dopiero jak sie rozruszam poczuje sie lepiej
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 13:28   #3099
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

Czesc sexy mamuski ale slodkich brzuszkow, a ile ciuszkow Chyba ja sie po niedzieli wezme upiore, wyprasuje i pokaze
poziomkowa, wpadaj na sprzatanko, jest czysto, wiec wystarczy podlogi przetrzec tym plynem konwaliowym.. u mnie w pokoju pachnie hiacyntem bo wlasnie rozkwitl, a te 15 kaktusow no coz czasem 2-3 zakwitna ale to blizej wiosny.
kasia lekarz jakis psychiczny wlasnie sie zastanawiam czy nie powinnam o cytologie jutro prosic, bo w ciazy mi nie robili.
matall, ale ty szczupla, didziol tak smiesznie wisi ale roznica spora na zdj.
grazin w razi czego odpoczwaj dzis duzo, jutro sie rozjasni wsystko.

ja sobie po spalam, dreczy mnie zmeczene, i znowu wodnse uplawy
Stary 2011-02-03, 13:32   #3100
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:
antropia takie słowa są na prawdę ważne dla osób które borykają się ze swoją niską samooceną.
właśnie dzięki takim słowom ja zaczęłam walczyć o swoje lepsze samopoczucie
kochana dzięki temu jednemu zdaniu wyszłam z okropnego bagna życiowego... trzymam za ciebie kciuki i wiem, że możliwym jest lepsze jutro...
całe życie jest przed nami...trzeba uwierzyć, że jesteśmy w stanie góry przenosić...
Stary 2011-02-03, 13:33   #3101
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:
moj też marudzi ze tylko na wizazu siedzie i co tam tyle czasu pisze pewnie zdradzam wam nasze sekrety intymne;P
a moj jeszcze cos w tym stylu ostatnio powiedzial: "mam nadzieje ze nie piszesz tam wszystkiego o nas? pewnie mnie tam ladnie klniesz" hehe

Cytat:
Napisane przez caffelate05 Pokaż wiadomość
24kasia86 ja biorę tarydferon. Lekarz kazał mi brać na czczo, popijać wodą (nie herbatą). Jem jedną tabletkę dziennie. Ale o dawkowanie musisz zapytać swojego gina, bo może zalecił inne. I na recepcie powinno być, ja zawsze proszę Panią w aptece żeby mi na opakowanie przepisała dawkowanie jak mam jakiś nowy lek, bo lekarz na wizycie mi mówi, ale mi z głowy wylatuje
tez kwasem foliowym???
mi tez kazala jedna dziennie... to mowisz ze na czczo? bo tu dziewczyny doradzily zeby po posilku brac a jak twoje wyniki-poprawily sie??
Nikosia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-03, 13:33   #3102
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
szczęka mi opadła. dziewczyno nie daj się. nie dźwigaj i tyle. kup tyle co uniesiesz spokojnie (tylko dla siebie). przecież nie tylko sobie ale i DZIECKU szkodzisz ! w ogóle to idź na zwolnienie, bo mówię Ci to może źle się skończyc.
Z tym zwolnieniem to nie jest prosta sprawa, tu jest inaczej niz w Polsce, nie placa 100% i mialabym tragedie z pieniedzmi a czeka mnie kupno calej wyprawki po za ubrankami, nie licze na to, ze on sie dolozy. Oprocz tego przymusowo wysla mnie na macierzynski 11 tyg przed porodem bo nie moge na zwolnieniu lekarskim siedziec do porodu tak jak w Polsce a zasilki dostane dopiero po urodzeniu dziecka wiec wpedze sie w spore klopoty.

Z zakupami to np zwirek dla kota przytachac musze a to jest w sumie najciezsze, jak nie przyniose to mieszkanie mi zasmiardnie a sobie nie wyobrazam siedziec w smrodzie plus sprzatac zewszad kocie odchody bo kot do brudnej kuwety sie nie zalatwi.

Agnieszka.M ja moge go nie podac ale on wtedy zaraz po porodzie zalozy sprawe o ustalenie ojcostwa. I on to zrobi mimo swojego lenistwa, jestem tego pewna. A co do badan DNA moge sie nie zgodzic ale jesli nie bede miala ku temu podstaw i nie bede w stanie przedstawic dowodow, ze ojcem dziecka moze byc ktos inny, to zgoda na badania DNA moze byc wydana przez sad. A ja zadnych dowodow na to, ze ojcem moze byc ktos inny rzecz jasna nie mam a przeciez nie pojde prosic jakiegos kolegi zeby zeznal przed sadem, ze sie ze mna przespal i ze dziecko prawdopodobnie jego bo wiadomo, ze by nie przeszlo.

dorkabl jak by u mnie bylo tylko trzaskanie drzwiami to byloby nawet... dobrze dlatego, ze u mnie bywaja konkretne awantury a nawet demolka w mieszkaniu sie trafila jak sie schlal, oczywiscie juz bylam wtedy w ciazy a on nawet tego pod uwage nie wziol.
I wiesz co? najchetniej bym go tak stlukla ze by juz z ziemi nie wstal.
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 13:34   #3103
moniqac
Zadomowienie

Agnieszka.M - zobaczymy jeszcze jak się pozostałe mamuśki na to zapatrują i mozemy się same zgadać .

antropia
- mnie imię odpada z góry jeśli tak ma szef.

Stary 2011-02-03, 13:36   #3104
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

matallewar u mnie te nigdy nie było widac ile waże.... muszę być podobnej budowy do ciebie, bo mam 173cm wzrostu i najniższa waga jaką miałam to 70 kg... i nikt mi nie wierzył.... później się rozpasłam...ale to inna historia

24kasia86 tylko szkoada, że tak rzadko matkę raczy tymi kopniakami
Stary 2011-02-03, 13:37   #3105
andziot
Zakorzenienie

Dziękuję dziewczynki za miłe słówka dla mnie i dla Gabi (choć głównie to jej zasługa)

poziomka ile ciuszków i jakie kolorowe

mattal brzuszek rośnie w oczach

SiLLee zdrówka !!!!!!!

24kasia86 nie ma opcji !!!!!!!!!!!! musisz napisać co na usg !!!!!!!!!!!!!!!!!!
wszystkie czekamy na tą cudną wiadomość a ty nas chcesz trzymac tydzien bez relacji

martynka89 tylko tyle mogę poradzić

the_sania brzuszek narazie nie jest większy, ale wyskoczył dużo szybciej, więc może na samym końcu będzie jednak bardziej pokaźny

ddaaiissyy co zamówiłas z EDM ???????? pokazuj szybciutko !!!!!!!!!!!

to idem nianie puścić do domu i trochę zająć się córą

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-03, 13:37   #3106
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

jeśli chodzi o moją teściową to kiedy chciałam z nią porozmawiać to usiadła ze mną w pokoju spojrzała na mnie zaczęła się śmiać i wyszła z pokoju zostawiając mnie samą.
później próbowałam z nią porozmawiać choćby przez telefon ale powiedziała że nikogo takiego jak ja nie zna i nie będzie rozmawiała z obcymi dla siebie osobami, znowu jak przyjechałam pierwszy raz po weselu z moim mężem to powiedziała że mam wyjść z jej podwórka bo mnie psem poszczuje.
więc z taką babą odechciewa się w ogóle kontaktu a mój tż nie wiem czy się jej boi czy liczy na te pieniądze które mu obiecała...nie wiem ale w ogóle nie reaguje na przykre słowa swojej matki w moim kierunku a ponadto ma pretensje że ja nie mam szacunku do tej kobiety...a powiedzcie mi czy ja w ogóle powinnam mieć do niej szacunek po takich incydentach i przykrych słowach jakie wypowiadała w moim kierunku???

Stary 2011-02-03, 13:37   #3107
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
Agnieszka.M - zobaczymy jeszcze jak się pozostałe mamuśki na to zapatrują i mozemy się same zgadać .

antropia
- mnie imię odpada z góry jeśli tak ma szef.
haha....szef mojego tż-a...bardzo sympatyczny, ale
Stary 2011-02-03, 13:40   #3108
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kwiatecek Pokaż wiadomość
Czesc sexy mamuski ale slodkich brzuszkow, a ile ciuszkow Chyba ja sie po niedzieli wezme upiore, wyprasuje i pokaze
poziomkowa, wpadaj na sprzatanko, jest czysto, wiec wystarczy podlogi przetrzec tym plynem konwaliowym.. u mnie w pokoju pachnie hiacyntem bo wlasnie rozkwitl, a te 15 kaktusow no coz czasem 2-3 zakwitna ale to blizej wiosny.
kasia lekarz jakis psychiczny wlasnie sie zastanawiam czy nie powinnam o cytologie jutro prosic, bo w ciazy mi nie robili.
matall, ale ty szczupla, didziol tak smiesznie wisi ale roznica spora na zdj.
grazin w razi czego odpoczwaj dzis duzo, jutro sie rozjasni wsystko.

ja sobie po spalam, dreczy mnie zmeczene, i znowu wodnse uplawy
wiesz mi sie wydaje ze powinno sie ja w ciazy zrobic, tym bardziej ze ona sama mi ja obiecala po nowym roku... ja tez jestem zmeczona po dzisiejszym dniu...wiec niedlugo spadam, mam duzo sprzatania-nie chce mi sie
Nikosia

Stary 2011-02-03, 13:42   #3109
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
jeśli chodzi o moją teściową to kiedy chciałam z nią porozmawiać to usiadła ze mną w pokoju spojrzała na mnie zaczęła się śmiać i wyszła z pokoju zostawiając mnie samą.
później próbowałam z nią porozmawiać choćby przez telefon ale powiedziała że nikogo takiego jak ja nie zna i nie będzie rozmawiała z obcymi dla siebie osobami, znowu jak przyjechałam pierwszy raz po weselu z moim mężem to powiedziała że mam wyjść z jej podwórka bo mnie psem poszczuje.
więc z taką babą odechciewa się w ogóle kontaktu a mój tż nie wiem czy się jej boi czy liczy na te pieniądze które mu obiecała...nie wiem ale w ogóle nie reaguje na przykre słowa swojej matki w moim kierunku a ponadto ma pretensje że ja nie mam szacunku do tej kobiety...a powiedzcie mi czy ja w ogóle powinnam mieć do niej szacunek po takich incydentach i przykrych słowach jakie wypowiadała w moim kierunku???
co???

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-03, 13:45   #3110
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

co ci tak grazin kopara opadła przecież mówiłam że teściową mam za dyche

Stary 2011-02-03, 13:46   #3111
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
Ja utrzymuje kontakt telefoniczny z rodzina "gangreny", na zywo jeszcze nie mialam okazi ich poznac. Ale mam lepiej z tym, ze oni stoja po mojej stronie, powiedzieli, ze mam go tak zgnoic zeby mu sie odechcialo praw do dziecka i wszystkiego innego i w spokoju odejsc. Dobrze wiedza jaki on jest. Mam do nich zal tylko o to, ze na samym poczatku nie szukali ze mna kontaktu i nie powiedzieli mi jakie z niego bydle bo teraz to troche pozno.. ale oni mysleli, ze jak bedzie z taka kobieta jak ja to sie zmieni na lepsze. Dopiero teraz do nich dotarlo, ze nawet jak by aniol na ziemie zstapil, to nie bylby w stanie go zmienic.

Edytowane przez martynka89
Czas edycji: 2011-02-03 o 13:48 Powód: literowka
Stary 2011-02-03, 13:47   #3112
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:
w ogóle to powinnas sie spytac tż z kim chce życ z tobą zy z jego matka?
kto mu sprzata i gotuje?
ona bedzie matka jego dziecka?
jesli po tym wszyskim on nadal nadskauje mamusi bo liczy na jakas kase to on sie nie nadaje do zycia w rodzinie...on nie powinien zakaldac rodziny...
liczyc na kogos kto obraza i poniewiera kobiete z która zyje?
zero szacunku do cibie jak i do siebie...nie licz, ze wasze dziecko bezie szanował....
mój tż raz w zyciu tak zjechał swoaja matke, bo probowąła cos zlego na moj temat powiedziec, ze nie wiedziala gdzie sie ma schowac...od tamtej pory nie odwazyla sie powiedziec ani slowa niepochlebnego na moj temat....mój tz powiedzial, ze na to nie pozwoli i tak tez jest...z tym, ze mój szanuje przede wszystkim siebie... i sobie nie pozwala...

a jesli chcodzi o teściową to ja bym juz zaprzestala jakichkolwiek prób pojednania...powiedzialab ym co mysle o niej prosto w twarz niech wie, ze traktujesz ja conajmniej tak jak ona ciebie i nigdy wiecej bym sie do niej nie odezwala...
nie wiem czy pozowlilabuym sie nawet z dzieckiem widywac....
zeby jeszcze by mi dziecko buntowala i glupoty mu gadała...

Edytowane przez antropia
Czas edycji: 2011-02-03 o 13:49
antropia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 13:47   #3113
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

jeśli tak jest jak piszesz to uciekaj od tego faceta i zrób wszystko żeby odebrali mu prawa rodzicielskie

REKLAMA
Stary 2011-02-03, 13:48   #3114
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

ale ze Cie nie zna? ze Cie psem poszczuje?
wiesz co ... nie chce nic mowic ale jakby moj tż takie cos tolerował to by dostał takiego liścia, że by się ocknął...
Stary 2011-02-03, 13:50   #3115
caffelate05
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
tez kwasem foliowym???
mi tez kazala jedna dziennie... to mowisz ze na czczo? bo tu dziewczyny doradzily zeby po posilku brac a jak twoje wyniki-poprawily sie??
nie rozumiem pytanka o ten kwas foliowy
mi lekarz kazał brać na czczo i tak jest na ulotce, bo wtedy najlepiej się wchłania
ja nie czuję mdłości ani innego dyskomfortu z powodu brania na czczo, więc nie zmieniałam pory
wyniki mi się poprawiły, stopniowo, hemoglobina z 11,1 ostatecznie na 12,3
jedyne skutki uboczne jakie mam to zaparcia
no i nie przestrasz się bo żelazo zabarwia stolec na czarno

Miłością jest... przemierzanie pokoju w nocy,
aby kołysanką i ciepłymi słowami
utulić ciebie płaczącego wtedy,
kiedy całe moje ja pragnie odpocząć.
caffelate05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 13:51   #3116
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość

agnieszka_pe ja mam łazienke bez wc 1,8x1,7 więc jak dla mnie Twoja to gigant .
haha, no to mamy "krolewskie lazienki" haha. nie wiem gdzie pomieszcze moje kosmetyki

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
dobrze wiedziec, mowisz ze mialas po nim zaparcia kurde a ja chodze jak na razie min raz dziennie
wiem ze mi kazala go brac 1x1 jak na razie.
Nie myslalam ze jestes duza, chociaz pieknie sie zmienilas-patrzac na twoje zdjecie z pierwszym synkiem jak sie urodzil, ale ten avatarek masz komiczny...a ty raczej jak dama wygladasz
dziekuje za te komplementy, kurde no! nie rozpieszczajcie mnie bo mi woda sodowa uderzy do glowy haha i moj tzcik bedzie mial przechlapane
jak zobaczylam ten avatarek w sieci to mnie tez rozbawil i stweirdzilam ze jest odpowiedni

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość

Agnieszka – ja tylko napisałam to co mi TŻ na Twój widok powiedział
Co do rozstępów, to u mnie to samo! Aga i mi też ręce opadły gdy zaczęły wychodzić bo u mnie ani genetyka ani niedbalstwo z mojej strony, smarowanko każdego dnia 2-3 razy bez jednej skuchy, peeling 1-2 x w tygodniu, ostatnio się dodatkowo w folię na godzinkę owijam aby się lepiej preparaty wchłonęły i powiem Ci, że te rozstępy które wyszły mi pierwsze – na tyłku są mniejsze i bledsze – smaruje je kremem na istniejące już rozstępy Pharmaceris Toco Reduct, chyba taka nazwa no i wg. mnie super ten kremik. Na udach też mi się tak jakby obkurczają
Przy kolanach też mam – są okropne, pod cyckami, choć urosły mi naprawdę max. o 1 rozmiar a na moim wieeeelkim brzuchu – ani jednego.
masz racje ze to chyba genetyka, chociaz moja mama jakos nie ma ich za duzo-kilka zaledwie na boczusiach i to takie jasniutkie.

ja mam na: wew str rak(pod pachami), piersi, brzuch, uda, biodra tylek, nogi od srodka nad kolanami. czuje sie jak ekspert w dziedzinie rozstepow. wydalam majatek i nic. juz na tym punkcie kompleksow nie mam, mam w miare jedrna skore jak na to ile kg zrzucilam i tyle. jedyny mankament to brzuch od pepka w dol-mam fald z jednej strony, gdzie mam brzydka blizne po wyrostku i tam skora poprostu sie zle uklada i wyglada oblesnie.

kochane, ja przelotem,

zle sie czuje, klatalo mi serce, myslalam ze cisnienie, ale mam ok 140/80, za to puls 130. w dodatku naprawde maly juz ktorys dzien rusza sie mizernie. nogi mam jak z waty. zadzwonilam do lekarza no bo to juz troche zaczyna mnie denerwowac, w dodatku ten puls mnie chyba zabije, siedze a dysze jak po maratonie. jade na wizyte dzisiaj.
do pozniej
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 13:51   #3117
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Andziot, zobacz: "Córeczka Doroty Gawryluk (39 l.) i jej męża Jerzego Gawryluka dostała na imię Gabrysia"
Vanes, to co piszesz to aż mi sie w głowie nie miesci, że tacy ludzie w ogóle istnieją ! A tym bardziej, ze to moze byc tesciowa

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

Edytowane przez ddaaiissyy
Czas edycji: 2011-02-03 o 13:52
ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2011-02-03, 13:52   #3118
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
ale ze Cie nie zna? ze Cie psem poszczuje?
wiesz co ... nie chce nic mowic ale jakby moj tż takie cos tolerował to by dostał takiego liścia, że by się ocknął...
No tym bym uwazala, bo jak by sie tesciowa dowiedziala, ze synus z liscia dostal to pewnie by sie pofatygowala do synowej zeby jej oddac.

A tak na powaznie to na takich pacjentow danie w pysk nie dziala. Jedynie kij bejsbolowy albo sztacheta od plotu.
Stary 2011-02-03, 13:52   #3119
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez antropia Pokaż wiadomość
matallewar u mnie te nigdy nie było widac ile waże.... muszę być podobnej budowy do ciebie, bo mam 173cm wzrostu i najniższa waga jaką miałam to 70 kg... i nikt mi nie wierzył.... później się rozpasłam...ale to inna historia

24kasia86 tylko szkoada, że tak rzadko matkę raczy tymi kopniakami
rozkreci sie zobaczysz. Moje sie rozkrecilo jakies 3tygodnie temu i od tej pory caly dzien harcuje...nawet gin powiedziala mi-"przeciez kiedys musi spac" a ja "tak ze mna w nocy spi" zobaczysz jeszcze jakies 2-3tygodnie i nie bedzie pukniec tylko porzadne ruchy-bedzie sie fajnie turlac, przekrecac i kopac

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość

24kasia86 nie ma opcji !!!!!!!!!!!! musisz napisać co na usg !!!!!!!!!!!!!!!!!!
wszystkie czekamy na tą cudną wiadomość a ty nas chcesz trzymac tydzien bez relacji
zrobie wszystko zeby tylko tych batow nie dostac obiecuje

Cytat:
Boze co za wredna baba, w glowie mi sie to nie miesci ja chyba tez bym nie miala szacunku...sama nie wiem, nie jestem w takiej sytuacji, ale probowalabym jeszcze chociaz z nia pogadac zobaczyc co powie, olac to jej "bo cie psem poszczuje" itp spokojnie zapytac: "czemu mnie mama-pani tak nie lubi, zrobilam cos zlego?" niech odpowie, moze jej cos na sercu lezy i dusi to w sobie...powiedz ze ty chcesz dobrze.

ja jak to nic nie da, to wszystko w rekach twojego meza
Nikosia

Stary 2011-02-03, 13:53   #3120
moniqac
Zadomowienie

MARTYNKO - ponawiam zapytanie:
czemu nie odejdziesz?
gdzie Wy teraz mieszkacie?

może nie zauważyłaś wcześniejszych postów do Ciebie.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości