|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 35,94% |
Już coraz bliżej końca więc czekamy na naszego brzdąca... |
4 | 6,25% |
Nasze dzieciątka solidne kopniaki dają i na świat się już pchają... |
0 | 0% |
Piłki te - to nasze brzuszki, dokazują w nich maluszki |
2 | 3,13% |
Za oknami już przedwiośnie - czas zapiep***, dziecko rośnie |
24 | 37,50% |
Za oknami pachnie wiosną - dzieci coraz większe rosną |
11 | 17,19% |
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3091 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
No, ale wcale nie mało, bo 68kg...
![]() Aaa... Nareszcie mam brzuszek ![]()
![]() |
#3092 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
MARTYNKO
powiedz mi jedną rzecz: dlaczego nie odejdziesz od niego? skoro piszesz żeby się wynosił to decyzje podjęłaś. zamiast takie rzeczy tu pisać, po prostu odejdź. NIE DA SIE?! i chyba nie widziałaś jak Cie dziewczyny pytały gdzie właściwie Wy teraz mieszkacie? chyba że ja nie dopatrzyłam Twojej odpowiedzi to z góry przepraszam. |
![]() ![]() |
![]() |
#3093 |
Wtajemniczenie
|
matal to jest aż niemożliwe że ty masz 68kg
![]() wyglądasz mi na taką chudzinkę no chyba że jesteś bardzo wysoka ale z tego co pamiętam to znow az taka wysoka nie byłaś a brzuszek masz śliczny
#3094 |
Wtajemniczenie
|
jak czytam o waszych tż-ach to mam ochotę swojego wyściskać i wycałować,że taki cudowny jest....
narzekam czasami na niego, ale widzę, że powinnam się wstydzić za te moje wyimaginowane problemy... dziewczyny pamiętajcie jedno... "ludzie będą was postrzegać tak jak im na to pozwolicie i jak chcecie być postrzegani" nie oceniam to was...tylko pamiętajcie, że szacunek do siebie jest najważniejszy, nie pozwalajcie sobie na to i nie dajcie się tak... wiele zależy od was...wiem co mowie, bo przeżyłam w życiu coś bardziej upokarzającego, ale nie pozwoliłam sobie na to i wygrałam,... trzymam za was kciuki i wierzę, że się wam ułoży ![]()
#3095 |
Wtajemniczenie
|
antropia takie słowa są na prawdę ważne dla osób które borykają się ze swoją niską samooceną.
właśnie dzięki takim słowom ja zaczęłam walczyć o swoje lepsze samopoczucie ![]()
#3096 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3097 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ja dla dobrego samopoczucia uważam, że mam ciężkie kości ![]() Mój tato ma tak samo, wygląda szczupło, a z BMI wychodzi mu nadwaga...
![]() ![]() |
![]() |
#3098 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jesli chodzi o ruchy to dzidzius sie dopiero rozkreca, wiec sie nie martw ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
oj soczek pyszny musi byc, szkoda ze nie mam sokowirowki ![]() jak tam sie czujesz nadal boli ta rwa??? mnie wszystko boli jak leze- po prostu sie nie da, poduszka pod brzuch, miedzy nogi i stopy a i tak rano sie budze cala obolala...dopiero jak sie rozruszam poczuje sie lepiej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3099 |
Zadomowienie
|
Czesc sexy mamuski
![]() ![]() ![]() poziomkowa, wpadaj na sprzatanko, jest czysto, wiec wystarczy podlogi przetrzec tym plynem konwaliowym.. ![]() kasia lekarz jakis psychiczny ![]() matall, ale ty szczupla, didziol tak smiesznie wisi ale roznica spora na zdj. grazin w razi czego odpoczwaj dzis duzo, jutro sie rozjasni wsystko. ja sobie po spalam, dreczy mnie zmeczene, i znowu wodnse uplawy ![]()
#3100 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
całe życie jest przed nami...trzeba uwierzyć, że jesteśmy w stanie góry przenosić... ![]()
![]() |
#3101 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
mi tez kazala jedna dziennie... to mowisz ze na czczo? bo tu dziewczyny doradzily zeby po posilku brac ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z zakupami to np zwirek dla kota przytachac musze a to jest w sumie najciezsze, jak nie przyniose to mieszkanie mi zasmiardnie a sobie nie wyobrazam siedziec w smrodzie plus sprzatac zewszad kocie odchody bo kot do brudnej kuwety sie nie zalatwi. Agnieszka.M ja moge go nie podac ale on wtedy zaraz po porodzie zalozy sprawe o ustalenie ojcostwa. I on to zrobi mimo swojego lenistwa, jestem tego pewna. A co do badan DNA moge sie nie zgodzic ale jesli nie bede miala ku temu podstaw i nie bede w stanie przedstawic dowodow, ze ojcem dziecka moze byc ktos inny, to zgoda na badania DNA moze byc wydana przez sad. A ja zadnych dowodow na to, ze ojcem moze byc ktos inny rzecz jasna nie mam a przeciez nie pojde prosic jakiegos kolegi zeby zeznal przed sadem, ze sie ze mna przespal i ze dziecko prawdopodobnie jego bo wiadomo, ze by nie przeszlo. dorkabl jak by u mnie bylo tylko trzaskanie drzwiami to byloby nawet... dobrze ![]() I wiesz co? najchetniej bym go tak stlukla ze by juz z ziemi nie wstal. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3103 |
Zadomowienie
|
Agnieszka.M - zobaczymy jeszcze jak się pozostałe mamuśki na to zapatrują
![]() ![]() antropia - mnie imię odpada z góry jeśli tak ma szef ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3104 |
Wtajemniczenie
|
matallewar u mnie te nigdy nie było widac ile waże.... muszę być podobnej budowy do ciebie, bo mam 173cm wzrostu i najniższa waga jaką miałam to 70 kg... i nikt mi nie wierzył.... później się rozpasłam...ale to inna historia
![]() 24kasia86 tylko szkoada, że tak rzadko matkę raczy tymi kopniakami ![]()
#3105 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczynki za miłe słówka dla mnie i dla Gabi (choć głównie to jej zasługa)
![]() ![]() ![]() poziomka ile ciuszków i jakie kolorowe ![]() mattal brzuszek rośnie w oczach ![]() SiLLee zdrówka !!!!!!! 24kasia86 nie ma opcji !!!!!!!!!!!! musisz napisać co na usg !!!!!!!!!!!!!!!!!! wszystkie czekamy na tą cudną wiadomość a ty nas chcesz trzymac tydzien bez relacji ![]() martynka89 ![]() ![]() the_sania brzuszek narazie nie jest większy, ale wyskoczył dużo szybciej, więc może na samym końcu będzie jednak bardziej pokaźny ![]() ddaaiissyy co zamówiłas z EDM ???????? pokazuj szybciutko !!!!!!!!!!! ![]() to idem nianie puścić do domu i trochę zająć się córą ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3106 |
Wtajemniczenie
|
jeśli chodzi o moją teściową to kiedy chciałam z nią porozmawiać to usiadła ze mną w pokoju spojrzała na mnie zaczęła się śmiać i wyszła z pokoju zostawiając mnie samą.
później próbowałam z nią porozmawiać choćby przez telefon ale powiedziała że nikogo takiego jak ja nie zna i nie będzie rozmawiała z obcymi dla siebie osobami, znowu jak przyjechałam pierwszy raz po weselu z moim mężem to powiedziała że mam wyjść z jej podwórka bo mnie psem poszczuje. więc z taką babą odechciewa się w ogóle kontaktu a mój tż nie wiem czy się jej boi czy liczy na te pieniądze które mu obiecała...nie wiem ale w ogóle nie reaguje na przykre słowa swojej matki w moim kierunku a ponadto ma pretensje że ja nie mam szacunku do tej kobiety...a powiedzcie mi czy ja w ogóle powinnam mieć do niej szacunek po takich incydentach i przykrych słowach jakie wypowiadała w moim kierunku???
#3107 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3108 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3110 |
Wtajemniczenie
|
co ci tak grazin kopara opadła przecież mówiłam że teściową mam za dyche
![]()
#3111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/dxomtv73c3divcga.png https://www.suwaczki.com/tickers/2nn3pc0z5zbajn3t.png Edytowane przez martynka89 Czas edycji: 2011-02-03 o 13:48 Powód: literowka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3112 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kto mu sprzata i gotuje? ona bedzie matka jego dziecka? jesli po tym wszyskim on nadal nadskauje mamusi bo liczy na jakas kase to on sie nie nadaje do zycia w rodzinie...on nie powinien zakaldac rodziny... liczyc na kogos kto obraza i poniewiera kobiete z która zyje? zero szacunku do cibie jak i do siebie...nie licz, ze wasze dziecko bezie szanował.... mój tż raz w zyciu tak zjechał swoaja matke, bo probowąła cos zlego na moj temat powiedziec, ze nie wiedziala gdzie sie ma schowac...od tamtej pory nie odwazyla sie powiedziec ani slowa niepochlebnego na moj temat....mój tz powiedzial, ze na to nie pozwoli i tak tez jest...z tym, ze mój szanuje przede wszystkim siebie... i sobie nie pozwala... a jesli chcodzi o teściową to ja bym juz zaprzestala jakichkolwiek prób pojednania...powiedzialab ym co mysle o niej prosto w twarz niech wie, ze traktujesz ja conajmniej tak jak ona ciebie i nigdy wiecej bym sie do niej nie odezwala... nie wiem czy pozowlilabuym sie nawet z dzieckiem widywac.... zeby jeszcze by mi dziecko buntowala i glupoty mu gadała...
ღPiotruśღ 04.06.2011 Edytowane przez antropia Czas edycji: 2011-02-03 o 13:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3113 |
Wtajemniczenie
|
jeśli tak jest jak piszesz to uciekaj od tego faceta i zrób wszystko żeby odebrali mu prawa rodzicielskie
![]() |
#3114 |
Zakorzenienie
|
ale ze Cie nie zna? ze Cie psem poszczuje?
wiesz co ... nie chce nic mowic ale jakby moj tż takie cos tolerował to by dostał takiego liścia, że by się ocknął...
#3115 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mi lekarz kazał brać na czczo i tak jest na ulotce, bo wtedy najlepiej się wchłania ja nie czuję mdłości ani innego dyskomfortu z powodu brania na czczo, więc nie zmieniałam pory wyniki mi się poprawiły, stopniowo, hemoglobina z 11,1 ostatecznie na 12,3 jedyne skutki uboczne jakie mam to zaparcia no i nie przestrasz się bo żelazo zabarwia stolec na czarno ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3116 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() jak zobaczylam ten avatarek w sieci to mnie tez rozbawil i stweirdzilam ze jest odpowiedni ![]() Cytat:
ja mam na: wew str rak(pod pachami), piersi, brzuch, uda, biodra tylek, nogi od srodka nad kolanami. czuje sie jak ekspert w dziedzinie rozstepow. wydalam majatek i nic. ![]() kochane, ja przelotem, zle sie czuje, klatalo mi serce, myslalam ze cisnienie, ale mam ok 140/80, za to puls 130 ![]() do pozniej |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3117 |
Zakorzenienie
|
Andziot, zobacz: "Córeczka Doroty Gawryluk (39 l.) i jej męża Jerzego Gawryluka dostała na imię Gabrysia"
Vanes, to co piszesz to aż mi sie w głowie nie miesci, że tacy ludzie w ogóle istnieją ! A tym bardziej, ze to moze byc tesciowa
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 ![]() ![]() Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-02-03 o 13:52 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak na powaznie to na takich pacjentow danie w pysk nie dziala. Jedynie kij bejsbolowy albo sztacheta od plotu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3119 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja jak to nic nie da, to wszystko w rekach twojego meza ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3120 |
Zadomowienie
|
MARTYNKO - ponawiam zapytanie:
czemu nie odejdziesz? gdzie Wy teraz mieszkacie? może nie zauważyłaś wcześniejszych postów do Ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:43.