|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Robię bęc i znów kroczek... bo ja mam dopiero roczek! (list-grud 2009)
Moja jak byla chora to lekarz mowil ze moge wyjsc na pole byle by nie do slonca tylko gdzies w cieniu posiedziec, bo to bylo lato. Podczas antybiotyku dziecko nie powinno miec kontaktu ze sloncem. Ale jak to w zimie jest czy na mroz mozna to nie wiem
|
#4202 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu ja lekarza też nie zapytałam ale inne mamy na styczniowym forum pisały, że po odstawieniu antybiotyku jeszcze posiedzieć z 2-3 dni w domu trzeba i ja nie ryzykuje i tak zrobie. Zawsze zapomne zapytać jak jestem u lekarza...
|
|
|
|
#4203 |
|
Rozeznanie
|
karenina - zdjęcia Andre super! Ale miał radochę!
Za duzo myślałaś o tych klockach XD żeby taki sen ![]() Fajny ten zestaw i na przysawkach, ja jeszcze takiego nie widziałam, bo z chęcią bym sprawiła taki amci, bo jak tylko jej coś daję na talerzu, to ląduje zaraz jak nie na niej i krzesełku to na podłodze i tyle z jedzenia. Ela - klocki super, ja się też nad czymś takim zastanawiałam widziałam w sklepie coś podobnego za 6zł ;p z tego co się oriętowałam... A czemu jesteś na L4? to pokaż nam te łózko?? A dla kogo ono? hehe no miłego dnia w żłobku, zdaj relację jak było ![]() Co do pampersów z lidla to jak ja byłam, to tylko 2 i 3 ;p hehehe za to było dużo rajstopek to wzięłam jedne, bo mała jak miała takie grube, to już do niczego się nie nadają, bo się zniszczyły od prania, aż wstyd wyjść gdzieś do kogoś ;p Zeberko - jeszcze się zdziwisz jak kiedyś po prostu wstanie, puści sie i pójdzie ja też się nie spodziewałam ![]() Kate - ojej dużo zdrówka dla was!! Gucia - super, że w pracy się podoba Aż normalnie trochę ci zazdroszczę pietrusia - ja tam też nic nie planuję na walentynki, po pierwsze nie wiem co, po drugie za dużo kasy to nie mam, zrobię jakąś kolacyjkę przy świecach i już no to fajnie że ząbki zdrowe.. kiedy ja się wkońcu zabiorę za swoje to nie wiem ;p BRAWA ZA KUPĘ ![]() ![]() jo@śka - no dokładnie, takie małe dziecko to raczej dużo się nie nauczy, ale bycie z rówieśnikami też jest jakąś nauką No i za darmo... żeby coś takiego było u nas to też bym z małą chodziła...Ola - no troszkę nie fajnie ta niania się zachowała, ale przecież ogólnie to nie nadarła się czy coś, więc nic wielkiego... Brawa dla Blanki moja wysyłać nie umie, ale jak całuje to całą buzię na szeroko otwiera i potrafi cały policzek obślinić ![]() tarasia - dlatego ja chcę z Amelką poczekać na wiosnę, zresztą zbudowali u nas nowy duży basen i już nie mogę się doczekać kiedy pójdziemy, bo już 3 raz przekładają datę otwarcia...;/ Gochaa - on do Amelki tak pisał mówię ci ![]() A z reniferkami - słodkości ![]() carolans - no ja mam gdzieś na koniec września... ale podobny termin ;p konspi - gratulujemy ząbka ![]() simpatica - zdjęcia Olci śliczne , ale ten guz, okropieństwo!!! asioczka - ja nie pytałam, jak Amcia była na antybiotyku, ale też z 3 dni bym poczekała po skończeniu. hejka, nie było mnie wczoraj na wizażu, bo cały dzień byłam na mieście sama nałaziłam się za wsze czasu a Amelka z tatusiem i dziadkiem została w domu. Chyba z 4 ciucholandy zwiedziłam i nic sensownego nie było ![]() i inne dziecięce sklepy i nic nie kupiłam, bo stwierdziłam, że Amka i tak ma za dużo.Robiłam trochę badań a kolejki jak za komuny do pobrania krwi! Na końcu już 2 były, bo się w korytarzu nie mieścili Jutro idę na pierwsze USG ![]() A jeszcze jaka mnie niespodzianka spotkała i szok. Byłam u mojej mamy w pracy i pilnuje takiej prawie już 2 letniej dziewczynki i ci państwo oddali dla Amelki łóżko!!! barierkę ma, tylko mama powiedziała, że dokupi materac i możemy zabierać do siebie
|
#4204 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
A co do łóżeczka - to super Bardzo miło ze strony tych ludzi.
|
|
#4205 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() co do przepisów to znajdziesz je w naszej książce kucharskiej a zdjęcia Wojtusia z reniferkiem... bosskie Cytat:
u nas nocnikowanie wcale nie idzie...![]() Katavalley - bardzo miło z tym łóżeczkiem i jakie ono śliczne!w temacie przyssawek to ja mam taką matę TT z przyssawką do małych talerzyków - super się sprawdza zgubiłąm się.. która z Was pytała o wychodzenie podczas antybiotyku? ja pytałam teraz chyba z 5 lekarzy i wszytcy mi powiedzieli, że jak mała nie gorączkuje to odczekać 1 dzień i zacząć wychodzić na spacerki - nie do sklepu ani do koleżanek ale na spacer .. i zacząć tak od kilkunastu min i wydłużać ![]() no i w zwiążku z tym my dziś - mimo, że jesteśmy na 3 antybiotykach (doustny, maść i inhalacja) wyjdziemy dziś na troszkę bo widzę, że mała się dobrze zachowuje.. a takie kiszenie w domu moim zdaniem nie jest najlepsze.. a tak poza tym to dzień dobry
|
||
|
|
|
#4206 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
#4207 |
|
Zadomowienie
|
Helol
![]() my juz po żłobku- Olka się wybawiła, nawet nie spojrzała jak wychodziłam także będziemy chodzić codziennie ![]() Kate- ja jestem na L4 bomoja mama znalazła sobie nową pracę inie miałam co zrobić z Olką, a teraz to już dostaję L4 ze względu na plecy. łóżko już złożone, ale wstawię fotkę, jak kupię prześcieradło Zdrówka małym chorowitkom życzę idę kupować na all bardzo potrzebne rzeczy
|
|
|
|
#4208 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Lucky, a powiedz o co chodziło z tym odkłaczaniem mieszkania? Cytat:
ale fajnie, ze tak sie mloda zaklimatyzowała szybko ![]() Co tam na all kupiłaś? Ja mam dzisiaj humor coś nie teges, tak że musze tez coś kupić dla poprawy... Katev - ale fajnutkie to łożeczko.... dopiero kupowalysmy drewniane na wyprawkę, a tu już niedługo trzeba będzie zmieniać...
|
|
|
#4209 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Dziewczyny Iwcio ma biegunke a pediatra za bardzo nie pomógl bo trafilismy na takiego gbura Jak pomóc Małemu? Ma całą pupcie odparzoną, pół dnia spędzamy na kibelku Męczy sie strasznie.. temperaturke ma 37,1 wiec gorączki brak.. Nawet w nocy zrobił kupke o 4.00 a u nas to sie daaaaawno nie zdarzyło..Pomocy bo nie wiem sama już co robic Nic nowego nie dostal, z nikim chorym nie mial kontaktu.. eh
|
|
|
|
#4210 |
|
Rozeznanie
|
katevalley - żeby się nauczyło, to musiałybyśmy tak codziennie chodzić, może się troszkę osłucha, ale najważniejszy właśnie kontakt z rówieśnikami. Narazie jest za darmo, bo są unijne pieniądze, a jak się skończą, to koszt miesięczny będzie wynosił jakieś 10zł, więc niewiele.
Guz Oli jest niefajny na pewno, ale ja trochę inaczej na to patrzę z racji zainteresowań zawodowych... Ja też tak czasem mam, że jak już mogę się gdzieś wybrać sama, to nic nie kupię, bo albo nie wiem co, albo nie ma, albo dochodzę do wniosku, że po co No i super, że dostaliście to łózko. Zawsze to oszczędność.lucky - dzięki za odnośnik do książki kucharskiej. Znalazłam jeszcze kiedyś takie talerzyki, jak poniżej wstawiam. Na pewno jest to fajny gadżet, ale nie niezbędny. Ja najpierw się napaliłam, a potem stwierdziłam, że jest mi to niepotrzebne. Zresztą jest to dość drogie. Mam za to takie łyżkowidelce. Czasem się w podróży przydają. Doidy są naprawdę super, a tę matę TT widziałam kiedyś i też się nad nią zastanawiałam. elalank - często tak jest, ze żłobek czy przedszkole bardziej mamy przeżywają niż dzieci, coś o tym wiem (i często dzieci wyczuwają to zdenerwowanie mam i później same stają się nerwowe). Czekam na zdjęcia łóżka, a Ty uważaj na Olkę, bo te nasze małe kaskaderki... Też z chęcią pokupowałabym na all jakieś "mega potrzebne rzeczy" ![]() A ja jednak dziś zrobiłam kotleciki brokułowe. Nie miałam pora, ale ugotowałam zupę prezydencką z mrożonki, potem zmieliłam i dalej jak w przepisie i wyszły super. Do tego sosik czosnkowy. Następnym razem zamiast mąki ziemniaczanej spróbuję dać żytnią. Zobaczymy jakie wyjdą. Zastanawiam się czy iść na spacer, bo coś widzę, że konkretnie wieje, ale może się wybierzemy. Dziś o dziwo zdążyłam troszkę sobie poszyć - Millka zajęła się w tym czasie kartami memo i włażeniem pod krzesło... Edit: konspiracja - millka też od początku pije z tego kubka, od 6 miesiąca, bo wcześniej tylko cycuch. Też mam średni humor dziś, ale nie kuś zakupami Czas leci nieubłaganie. Też pomału zastanawiam się nad zmianą łóżeczka na łóżko. samanthhha - spróbuj podać smectę no i niech duuuuużo pije. W aptekach są takie soczki nawadniające dla dzieci - nie miałam, bo jak mi lekarka poleciła, to zanim kupiłam, to małej już przeszło. Jak znajdę jak się nazywają, to napiszę - właśnie znalazłam. Te leki podawała mi lekarka telefonicznie, są dostępne bez recepty, więc zaszkodzić nie powinny, ale może skonsultuj to z lekarzem jednak. Lacido Enter Smecta soczki nawadniające Dicodral albo Likłido (nie wiem jak się to pisze) lub Gastrolit. No i dieta, jakiś kleik ryżowy czy marchewka gotowana... Po raz setny edytując dołączam jeszcze zdjęcie układanki, jaką wczoraj kupiłam. Edytowane przez jo@śka Czas edycji: 2011-02-03 o 13:08 |
|
|
|
#4211 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
).Na prywatne żłobki niezbyt nas stać jak teraz nie pracuję na cały etat. Nam zostają sporadyczne spotkania z córeczkami sąsiadów (starsze o 5 lat) bądź z synkiem mojej siostry lat4. Może jak sie cieplej zrobi to pójdziemy na plac zabaw. Może tam.... Cytat:
Do zasypiania, uspokajania jak najbardziej, ale problem jest w tym, że jak jest związana to już nie to samo i jest krzyk. Najlepsza zabawa to narzucić sobie ją całkiem na głowę (i twarz) i tak chodzić. albo nosimy w rączce po całym mieszkaniu, nadeptując non stop na nią (nie mówiąc o zaciąganiu różności z podłogi włącznie z sierścią psaCytat:
![]() inna konsystencja jest beee. Próbujemy z porzuconym Misiem-niegdyś nierozłącznym choć ostatnio "pomijanym".Maria 2008- to Ty chyba pytałaś o Alnatan.? u nas Linomag i alantan maść "zielona". A najlepiej wyleczyłam "kaszkę " na buzi moim Purelanem (z Medeli) na sutki (w opisie jest, że też na suchą skóre dziecka). Jak karmiłam to zakupiłam i dużo mi zostało a ponieważ to zwykła lanolina to załagodziła wszystko. Poza tym jak się odparzył po jakimś obiadku (toksyczna kupa ) to zeszło mu lepiej niż po sudocremie.gochaa - super pozycje. Moja ulubiona na wywrotce
|
|
#4212 |
|
Zakorzenienie
|
Sam smecta , dicoflor... a na pupcie kuracja może sudocremem i jak się poprawi łagodniejszą maścią już smarować i wietrzenie pupci... Współczuje..musiał jednak coś złapać...
A orientuje się któraś jak mam zachować się przy chorych drogach oddechowych? Czy moge z nim wychodzić czy lepiej nie? Ma inhalacje, antybiotyk itd. |
|
|
|
#4213 |
|
Zadomowienie
|
dziekuje za odpowiedzi
|
#4214 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co ja wyjrzałam na polko i też już mi przeszło rozmyslanie czy iśc...jakby była wiosna to bym pomyślała ale ja go załatwiłam spacerem właśnie więc wstrzymam się, bo to nie zwykłe przeziębienie...
|
|
|
|
#4215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sam - biedulek, może to na ząbki taka reakcja? U nas nie wiem czy wieje, ale jakiś śnieg drobny widzę...
|
|
|
#4216 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A chcialas te robic tez z drewna czy innego materialu? ![]() Cytat:
Ten zestaw jest teraz w Tchibo wiec mozesz kupic A lozko jest naprawde baardzo ladne! A ze gratis to juz calkiem odlot ![]() Cytat:
Super!! Ja bym André nie zostawila samego... nie to, ze by tesknil czy cos, bo raczej nie, ale dzieciaki czasami nie potrafia sie kulturalnie bawic a on jednak jeszcze najmniejszy z nich jest i nie umie sie tak obronic... ![]() Cytat:
Ciesze sie, ze smakowaly A ukladanka bardzo fajna Pewnie, place zabaw to najlepsze miejsca... ![]() No wiec mlodziez wstala laskawie po 9 i doszlismy do przedszkola kolo 10... ![]() Dzisiaj i tak byly pustki - chyba tylko 8-10 dzieciakow bylo, reszta rozlozona przez chorobska, wlacznie z pania prowadzaca, ktorej tez nie bylo... ![]() André troszke jest dzisiaj nie w sosie, ale bawil sie ladnie...nawet na zdjeciach widac, ze ma male oczka... ![]() Załącznik 3714938Załącznik 3714939 Spadaj, to moje autka! Załącznik 3714940 Ale jestem ladny, co mama? Załącznik 3714941Załącznik 3714942 I moje ulubione Załącznik 3714943Załącznik 3714944
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2011-02-15 o 14:33 |
||||
|
|
|
#4217 |
|
Zadomowienie
|
Witam mamusie
![]() Mała mi zasneła więc mam chwilę dla siebie ![]() Pisałyście o domku smoby faktycznie cena jego powinna być niższa no ale jak pisała karenina19 płacimy za firme.My mamy rowerek trzykołowy ze smoby ale nie tak drogi bo są naprawde super ale cena jest niestety już większa. Mała go uwielbia i lubi szybką jazdę ![]() Joasia super ten kubeczek będę musiała taki jej kupić ale na all chyba go nie ma, widziałam kiedyś taki podobny, może znajde to wkleje. gosik_wwa tak jak pytałam a czy linomag masz w maści? Bo nam pediatra poleciła krem A+E ale się wstrzymałam narazie.Napewno kupię Alnatan i jak nie zniknie to wezme Purelanem ![]() samanthhha - dokładnie kup smectę i te herbatki też może lepiej mieć My mamy takie kupy ostanio rzadkie i śmierdzące że nie wiem po czym czyżby zęby Wczoraj kupiłam paputki dla Kini puzle i te klocki
http://www.suwaczki.com/tickers/zpbn8rib6zl5m7dt.png http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6x1hpl35ubozv.png Edytowane przez Maria2008 Czas edycji: 2011-02-03 o 13:50 |
|
|
|
#4218 |
|
Zakorzenienie
|
No nieeeeeeeeee......zaraz wyjde z siebie i stane obok normalnie!!
![]() Wlasnie zobaczylam, ze te ciolki z uniwerku juz sciagneli mi z konta prawie 800 Euro oplaty semestralnej! ![]() A ja teraz na urlopie nie place calej sumy tylko ok. 150 Eu, ale musze to za kazdym razem miec na nowo podbite w dziekanacie itp. Mialam do nich niedlugo isc wlasnie po to, a oni juz teraz sciegneli sobie kase....
|
#4219 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Śliczny jestem śliczny |
|
|
|
|
#4220 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuje za odpowiedzi
Dziś juz od rana podaje smecte, za bardzo pic nie chce ale daje mu lyzeczka na razie. Zęby u nas ciagle ida ale nigdy wczesniej tak nie bylo Mamy juz 10 i dwa kolejne juz widac ![]() Kupie te herbatki, dzieki Andre mały przystojniak |
|
|
|
#4221 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() co do odparzonej pupki to nie nawilżaj krememi (linomag itp) tylko wysuszaj np sudocremem i dużo wietrz pupkę. możesz też spróbować z zasypką lub mąką ziemniaczaną (tylko nie za dużo) i jak jeszcze nie macie ranek to w aptece jest taki płyn pigmentum - jest na spirytusie ale bardzo ładnie wysusza odparzopną pupkę i w połączeniu z sudocrem naprawde działa.. tylko szczypie w tyłek i będzie chwila płaczu (a i barwi na różowo).. u mnie takie leczenie uratowało sytuację w 2 dni! Cytat:
|
|||
|
|
|
#4222 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A czemu nie był zadowolony w chodzeniu po sklepach??Aha no to wiadomo dlaczego L4 ![]() Cytat:
jak nam malce szybko rosną Już takie 2 latki nie chcą spać w łóżeczkach, wiem po swojej rodzince ![]() Cytat:
bidulek, dużo zdrówka!! kąp małego, puszczaj z gołą pupą, niech trochę pooddycha skóra, ja mam po tych wymiotach i kupkach tak samo, czerwona pupa, ale już co raz mniej. Cytat:
no strasznie się cieszę z łóżka, nie muszę wydawać jakiś 400-500 zł na nowe łóżko we wrześniu, nauczymy Amkę trochę wczesniej na nim spać i nie będzie problemu ![]() Zdjęcia Zrobiłam dziś ciasto i sałatkę i padam ![]() ogólnie źle się czuję, jak jednego dnia mam pełno energii tak drugiego zdycham
|
|
#4223 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() karenina - może Andre ma dziś małe oczka, ale widać, że bawi się dobrze. Osatnio kupowaliśmy rowerek biegowy dla chrześniaka, bardzo fajny i w dobrej cenie chyba http://allegro.pl/biegowy-rower-alum...415713199.html. Ale kupowaliśmy to na 3latka. A! Tablice chciałam robić drewniane. Mam w planach też materiałowe, ale to już nie takie z zamkami, tylko troszkę inne. samanthhha - będzie dobrze My wróciłyśmy niedawno ze spacerku, teraz trochę muszę ogarnąć kuchnię. Później czas na zabawę. No i kolejna kawka przede mną. Najchętniej położyłabym się spaaaaać... albo poczytać... |
|
|
|
|
#4224 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
na mnie też kuchnia czeka + obranie ziemniaczków, bo mięsko mi z wczoraj zostało ![]() ale chyba najpierw jednak ta kawka
|
|
|
|
|
#4225 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kupiłam prześcieradła do nowego łózka Cytat:
Cytat:
dobrze, że my nie mamy sierściucha w domu. Cytat:
|
||||
|
|
|
#4226 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zycze duzo zdrowka Cytat:
Dlatego z nim poszlam - nawet zmeczony czy podchorzaly zawsze lepiej sie pobawi w innym otoczeniu niz tylko dom i dom caly czas... ![]() Hehehe...te rowerki biegowe widze wszedzie wokol wlasnie...ale ja na biegowy chcialam FirstBike first bikeee.jpg albo ewentualnie moze taki jak ty wstawilas, ale firmy Puky Ale to tak jakos na przyszla jesien a wczesniej na wiosne juz taki trojkolowiec Smoby 41nXFZppEoL.jpg ale bardziej podoba mi sie Puky 1775-Dreirad-PUKY-CAT-1-S-ab-2-Jahre.jpg Tak wlasnie mysle, ze przy drewnianych bedzie wiecej pracy przy opracowywaniu tych motywow...hmmm....
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2011-02-03 o 15:38 |
||
|
|
|
#4227 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a tak poza tym to Andre to straszny przystojniak Cytat:
![]() AAA!!! zapomniałam Wam napisać!! moja bardzo fajna koleżanka/sąsiadka, która ma córcię w wielku naszych pociech przybiegła dziś do mnie, żeby powiedzieć, że Łucja będzie miała rodzeństwo strasznie się ucieszyłam
Edytowane przez lucky1910 Czas edycji: 2011-02-03 o 15:59 |
||
|
|
|
#4228 |
|
Rozeznanie
|
lucky - ja już trochę kuchnię ogarnęłam, tylko nie wiem co TŻtowi na obiad zrobić, bo zjadłyśmy z Millką wszystkie kotlecik brokułowe
![]() Co do diagnozy, to u mojego syna podejrzewano mukowiscydozę. No i byłąm przerażona, bo poczytałam w necie (dr Google ) z czym się to wiąże... Na szczęście się nie potwierdziło. Mam nadzieję, ze i w Waszym przypadku tak będzie.karenina - też mi się podobały te "ferstbajki", ale są jednak droższe niż ten, który kupiliśmy dla chrześniaka - a wygląda na solidny. No i pewnie ja nie będę musiała go kupować, bo to rowerek przechodni, więc Millka skorzysta, a później rodzeństwo chrześniaka, które jest w drodze ![]() Wiesz, generalnie te drewniane są trochę trudniejsze chyba do wykonania. A Ty jaki miałaś pomysł? |
|
|
|
#4229 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
|
|
#4230 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przepraszam, ale kto powiedzial, ze André ma wirusa czy gile do pasa..? Na pewno nie ja... tylko napisalam, ze jest niemrawy, ale ja sama jestem dzisiaj "niemrawa" bardziej jeszcze niz on a u niego to pewnie na zabki, bo dolne dziasla opuchniete na maxa i gorna czworka chyba juz sie przebila! A tak ogolnie to w De jest pod tym wzgledem troche inaczej niz w Polsce - dziecko z katarem czy nawet samym kaszlem, ale bez goraczki i z ogolnie dobrym samopoczuciem normalnie chodzi do przedszkola/szkoly i nie dostaje prawie zadnych lekow. Inna sprawa czy to dobrze czy nie ale tak jest...Cytat:
Fajnie jak tak z jednej zabawki moze skorzystac wiecej niz jedno dziecko No wlasnie mam poki co nawal pomyslow i nic konkretnego...moze cos z foliami samoprzylepnymi? Wiesz, z nich zrobic motywy, szablony i potem hop na drewniana tabliczke? ![]() Ja chcialam tez troche z materialami poszalec... ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.

a Amelka z tatusiem i dziadkiem została w domu. Chyba z 4 ciucholandy zwiedziłam i nic sensownego nie było 
i inne dziecięce sklepy 
55kg 

Męczy sie strasznie.. temperaturke ma 37,1 wiec gorączki brak.. Nawet w nocy zrobił kupke o 4.00 a u nas to sie daaaaawno nie zdarzyło..

bidulek, dużo zdrówka!! kąp małego, puszczaj z gołą pupą, niech trochę pooddycha skóra, ja mam po tych wymiotach i kupkach tak samo, czerwona pupa, ale już co raz mniej.