Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011 - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-03, 14:37   #1951
aguchaw1
Raczkowanie

Dot.: Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011

Kasiapruszkow - nie ten film to nie komedia, ale można się na nim pośmiać ale i posmucić też, ale najlepiej iść na niego, nie czytając wczesniej o czym jest ) Turysta też fajny film - równiez polecam..

Dziękuję Wam wszystkim za gratulacje i za opinie co do kremów.. Od dziś zaczynam 3tygodniową batalię z najgorszym przedmiotem na moich studiach - ale mam mega motywacje i musi sie udać !!!

aguchaw1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 14:38   #1952
monikal
Raczkowanie

Dot.: Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011

lustereczko ja taka gapa, że coś tam pomieszałam i zdjęć dziś nie widziałam ale już sobie odkręciłam i oglądnęłam pokoik, śliczny, jasny, i kocurek już coś by tam zmajstrował i calutki dla niuni !!

monikal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 14:39   #1953
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość

Kochane,przyszła mi dzisiaj próbka zaproszenia weselnego i jestem już zdecydowana! Teraz tylko muszę się dowiedziec,czy mają na stanie koperty w tym rozmiarze,bo zaproszenie jest dosyc duże

a przypomnij jakie to miały być

jok3r a ty w tym łóżeczku masz prowadnicę do tej szuflady? bo my nie mamy tylko ta szuflada sama i nie jest przyczepiona do łóżeczka nie wiem czy to tak ma być czy po prostu nam w zestawie nie dali aaa i ta płyta na szufladę... też tak tylko sobie leży bez mocowania żadnego? mi to w sumie tak nie przeszkadza ale trochę się wygięła w dół

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Edytowane przez Eirene1987
Czas edycji: 2011-02-03 o 14:43
Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 14:42   #1954
marsylia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Kinga, mam nadzieję że to jednak jeszcze nie to

Marsylia, ja mam x-landera xa i gondola broń boże na wertepy się nie nadawała, przynajmniej w moim odczuciu. Może synek był za lekki? No tak, czyli w sumie z dodatkami cena wyjdzie podobna, mój komplet był z fotelikiem ale też bez torby, dokupiłam ją dopiero później. I niewydarzoną parasolkę z której w ogóle nie korzystaliśmy
Gosik bardzo Wam przeszkadzał ten brak amortyzatorów? Ja wiem, że bez dziecka to inaczej, ale mi się wydawało że on lepiej się prowadzi i nie telepie, nawet w porównaniu z tymi z amortyzatorami ...
|Ehh nie ma wózków idealnych.

WYMIANKA
marsylia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 14:46   #1955
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
jok3r a ty w tym łóżeczku masz prowadnicę do tej szuflady? bo my nie mamy tylko ta szuflada sama i nie jest przyczepiona do łóżeczka nie wiem czy to tak ma być czy po prostu nam w zestawie nie dali aaa i ta płyta na szufladę... też tak tylko sobie leży bez mocowania żadnego? mi to w sumie tak nie przeszkadza ale trochę się wygięła w dół
To ona sobie tak leży pod łóżeczkiem
Chyba coś nie tak.

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 14:50   #1956
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Hej!
No i zaczynam dziś 33 tydzień.
gratulację

Cytat:
Napisane przez kinga2710 Pokaż wiadomość
witam dziewczyny
ja dzisiaj chyba wyląduje w szpitalu tak mnie dzisiaj skurcze łapią ze szok rano jak mnie złapał to myślałam że mąż to na zawał padnie że to już, ja tez się wystraszyłam trzymało mnie ok3 minut które wg mnie trwały godzinę brzuch się zrobił twardy jak kamień, potem mały nie ruszał się przez godzinę, kolejny mnie złapał po godzinie a teraz to normalnie chodzę okrakiem i każdy ruch odczuwam na szyjce i kuje mnie w jajnikach
normalnie przerażona jestem bo to dopiero 35tydzien
połóż się i odpocznij .
albo idź na IP.

Cytat:
Napisane przez monikal Pokaż wiadomość
Kobietki tak mi się chce tortu czekoladowego że zaraz będę wyć do księżyca, takiego z kremem super wilgotnego i z nadzieniem jakimś kremowym bardzo... rany a nie mogę się z domu ruszyć...., już wertuję książki kucharskie i mi ślinka leci... mam serek mascarpone w lodówce i biszkopciki może tiramisu ale boję się że bez likieru nie będzie takie smaczne... robiłyście kiedys bezalkoholowe?
ja robiłam bezalkoholowe i wyszło dobre
ale teraz też mi smaka zrobiłaś

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość
ja dziś prałam w pralce ale na programie pranie ręczne na 30 C i wszystko ok. z tym wypełnieniem w środku nic się nie stało. i tak w płynie lovela.
zaczynam dziś 33 tydzień
gratulację
ja też śpiworki/rożki kocyki prałam na praniu recznym, najpierw wszystko puszczam w normalnym proszku. potem tego prania nie wyjmuję wrzucam proszek dziecięcy lovelę /jelp i puszczam jeszcze raz pranie a na koniec dodatkowe płukanie
i też z rzeczami nic się nie stało.

Cytat:
Napisane przez kasia2629 Pokaż wiadomość
wczoraj byłam u mojego gina i okazuje się że.... mam za niski poziom hemoglobiny co nie jest dobre, zakażenie jakieś mi się wdarło i trzeba to szybko wyleczyć a do tego moje badanie USG musi zostać przesunięte na 19 lutego i mój tż nie będzie mógł ze mną pójść wkurzona wróciłam wczoraj i nic więcej ehh... idę Was nadrobić a potem opiszę Wam co wczoraj na sr ciekawego mówili
oj współczuję... mam nadzieję że szybko się wyleczysz .

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpri09kp5b04ypq.png

Kacper 18.04.2011

laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 14:50   #1957
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez marsylia Pokaż wiadomość

Ahtaga są podobno różne wózki i nie każdy wymaga amortyzatorów, to zależy jak są zrobione, np. XA ma koła pompowane i jest tak skonstruwany, że dobrze się prowadzi i podobno jest właśnie dobry na wertepy. natomiast XQ ma przednie kółka piankowe i są amortyzatory a wózek bardziej trzepie.
Ja żałuje tylko że XA nie ma takiego kosza zamykanego jak XQ, bo bardzo mi się podobało to rozwiązanie.
W gondoli maluch tylko leży a w spacerówce potrzebuje więcej miejsca żeby mu było wygodniej a lander ma właśnie fajną dużą spacerówkę.
Więc jedziemy dziś zamawiać.

u mnie nie ma rozwarcia a magnez biorę sama od ponad tygodnia codziennie. z tymi twardnięciami nie jest aż także źle ostatnio, więc może jeszcze się wstrzymam z tą luteiną i poobserwuje brzuch.

mój mąż ma tak na imię jest śliczne - ale ja nie jestem obiektywna.

Ja bym brała freestyle. ładniejszy ksztaltem.

Ja trochę czytałam i najlepsze opinie mają J&J, penaten i chicco. Mam już jj dokupię sobie po opakowaniu tych, na pewno penatena, a chicco widzialam straszni drodzie wiec sie wstrzymam jeszcze moze.

Nie Gosik to jest bez fotelika, kupilismy wczesniej juz maxi cosi za 499. DO tej ceny wozka 1386 musimy jeszcze dokupic Torbe bo u nas jest wszystko w zestawie ale poza torba wlasnie.
wiec calosc z torbą i fotelikiem to pewnie bedzie 2000 zł

Ja nie wiem myslalam o jakims romantycznym czyms... choc wiem ze moj mąż ucieszyl by się z latarki czy wiertła

mordka może faktycznie Twój czas nadszedł? a na kiedy masz termin ?
Będziemy miały takie same wózeczki Cieszę się że jesteś z niego zadowolona. Mój pewnie będzie w okolicach 2 tygodni.

dobre

moj maz mi dzis przysłał mms-a z rozłożoną walizką z wkretarką wiertłami, bitami - taka ogromniastą
mowie se cholera tyle mamy wydatków a on kolejna wkretarke se kupije i to jaka z boscha!! z dodatkami - jak by miał ich mało

a on do mnei dzwoni ze własnie dostał w prezencie ten komplet od dostawcy prowadnic z bluma do szuflad

ale miał radoche jak malutkie dziecko jak dostanie nowa zabawkę

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
Gosikk s ale ja kupilam tylko 3 pajacyki, z czego 2 na rozmiar 62, a pozostałe dostałam takze jestem przerażona, chyba muszę dokupićc cos na 62 jednak, bo bida trochę a mam pytanie w co sie dzidzi ubiera? tylko pajacyk?czy pod pajacyk kaftanik i jakieś gatki?? czy body? pojęcia nie mam jak to technicznie sie rozwiązuje\
black chyba ty pytalas o baby raj? ja kupoiwalam posciel stąd, i jestem zadowolona ale co do fenoterolu to gdzies czytalam ze sie z dawki schodzi, a nie odstawia, bo oragnizm nie wie co sie dzieje. mi gin powiedzial ze bede musiala do 37tyg brac przez to moje rozwarcie,ech no i ta luteina 3 razy dziennie
dziękuję za gratki tygodnia, na dzień dzisiejszy 32 to moja ulubiona liczba
lustereczko piękniusi pokój dla maleństwa.
avikusia, ja tez sie spotkalam z tym ze ktos mial wskazania na cc,a ordynator to podwazylchyba bym mu cos wykrzyczla dosłownie

apropo prania to rożki można prac normalnie w pralce? i tez w tym plynie dla malenstw?

ja swoje posciele i rozek prałam na delikatnym w40st w loveli i nic kompletnie sie nei stało
tyle tylko ze moj rozek ma rzep i zahaczył o recznik i mam zaciagniety nowy recznik

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 14:55   #1958
Ewelqa1985
Zadomowienie

http://allegro.pl/kombinezon-na-wios...428528753.html nie moglam sie oprzec

anika jakbym o swoim mezu czytala

Edytowane przez Ewelqa1985
Czas edycji: 2011-02-03 o 14:59
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 15:13   #1959
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
ale miał radoche jak malutkie dziecko jak dostanie nowa zabawkę
sama bym miała radochę jakbym cos takiego za darmo dostała, a Ty nie narzekaj Kochana bo Twój mąż tymi narzędziami pracuje, to wiesz nie masz co mu żałować
a zrobil Ci już łóżeczko, bo nie wiem czy jakoś przeoczyłam czy jak?
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 15:20   #1960
miamore999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewelqa1985 Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/kombinezon-na-wios...428528753.html nie moglam sie oprzec

anika jakbym o swoim mezu czytala
śliczny kombinezonik
Stary 2011-02-03, 15:41   #1961
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:

kurde bele muszę zadzwonić do agenta nieruchomości bo chcemy działkę sprzedać i się okazuje że facet nic nie robi w tym kierunku nawet w necie nie ma ogłoszenia ani w gazecie, tylko na działce na bramie taką tablicę wywiesił i tyle... no kurde mama się wkurzyla i mnie wrobiła że mam zadzwonić i powiedzieć że ma coś działać a jak nie to niech zrywa umowę. bo to jest niedotrzymanie warunków umowy moim zdaniem. a umowa do maja...
i tak się jakoś boję dzwonić do niego ehhh... nie lubię załatwiać takich spraw...
jeszcze poczekam trochę
eirene, ja tez nie znoszę zalatwiac takich spraw, przez co zawsze mi się obrywa od małż że boję się telefonu ehhhh
ale w końcu chodzi tu o Wasze pieniądze to zadzwon i opitol go niech ruszy swoje szanowne 4 litery i zacznie coś działać w tej kwestii bo inaczej koniec umowy i tyle.
mnie dzis wpienil facet z tp, wczoraj dzwonili i z nimi gadałam a dziś znowu, to tlumacze pajacowi, że znam juz ofertę i umówiłam się na rozmowę na przyszły tydzień, to ten że on mi jeszcze raz ją przedstawi....no i nie wytrzymałam....

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

[QUOTE=diatoma;24821980]Gosikk s ale ja kupilam tylko 3 pajacyki, z czego 2 na rozmiar 62, a pozostałe dostałam takze jestem przerażona, chyba muszę dokupićc cos na 62 jednak, bo bida trochę a mam pytanie w co sie dzidzi ubiera? tylko pajacyk?czy pod pajacyk kaftanik i jakieś gatki?? czy body? pojęcia nie mam jak to technicznie sie rozwiązuje\

diatoma, ja mam chyba 6 pajaców na 56 i kilka na 62. choć ta rozmiarówka to mnie rozwala czasami wszytsko jest identyczne, ale cóż.... Pod to planuję zakładać body.
mam jeszcze kilka par spioszków, jak skończe pranie to chyba wszystko przeliczę bo nie wiem czy mi tego starczy czy nie....
jakaś zagubiona w tym jestem
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 15:43   #1962
Ahtaga
Wtajemniczenie

to i ja coś wkleję
zakupy z Textil Market. Nie są jakieś super, ale do szpitala będą.

Rożek 19,90. Taki sam widziałam na all za 16zł

Stanik 7,90 Może coś dokupię jeszcze lepszego, ale póki co jestem spokojna, że mam jakikolwiek.

Body z Tesco

Spodnie czerwone z ciuchlandii za 4zł

no i pokój już nie z Tekstil Meble Black Red White. Meble nie są typowo dziecięce, ale jak postawie lampeczki itp to będzie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg szmatkii.jpg (68,2 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg szmatki.jpg (71,7 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rozek.jpg (98,2 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg spodnie.jpg (153,2 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg biust.jpg (66,2 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pokoj.jpg (98,8 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pokoj2.jpg (55,8 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg body.jpg (78,6 KB, 34 załadowań)

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1281333
Ahtaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 15:47   #1963
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ahtaga Pokaż wiadomość
to i ja coś wkleję

Stanik 7,90 Może coś dokupię jeszcze lepszego, ale póki co jestem spokojna, że mam jakikolwiek.

Body z Tesco

no i pokój już nie z Tekstil Meble Black Red White. Meble nie są typowo dziecięce, ale jak postawie lampeczki itp to będzie
mebelki nie musza być typowo dziecięce-takie też są bardzo ladne
a mnie zauroczyła taka sukienusia, tylko cena już niekoniecznie...
http://www.halens.pl/pl/q4r/markenwe...043/index.html
Stary 2011-02-03, 15:51   #1964
miamore999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
mebelki nie musza być typowo dziecięce-takie też są bardzo ladne

cena niezła...
Stary 2011-02-03, 15:52   #1965
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miamore999 Pokaż wiadomość
cena niezła...
ojjjjjj tak

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-03, 15:55   #1966
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ewelqa1985 Pokaż wiadomość
ślicznyy

Cytat:
to i ja coś wkleję

Body z Tesco

super zakupy i pokoik ekstra - ja uważam ze takie meble są bardziej praktyczne . przynajmniej jak dziecko podrośnie nie musisz ich zaraz zmieniać tylko posłużą wam jeszcze wiele lat
a jak dodasz dodatki -to zrób zdjęcia
i śliczny dywanik do pokoju też w BRW kupiłaś ?

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
sukienka śliczna ale cenowo szok ...

Kacper 18.04.2011

Stary 2011-02-03, 16:03   #1967
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
sama bym miała radochę jakbym cos takiego za darmo dostała, a Ty nie narzekaj Kochana bo Twój mąż tymi narzędziami pracuje, to wiesz nie masz co mu żałować
a zrobil Ci już łóżeczko, bo nie wiem czy jakoś przeoczyłam czy jak?

no dobrze ze dostał tylko ze ja myślałam ze on to kupił

a co do łozeczka to robi robi i robi... na razie ma zagłówki pomalowane i ja sie tylko dopytuje czy aby na pewno sie przed porodem wyrobi...
mowi ze tak ale...

a drugie mamy juz zrobione tylko poskrecac trzeba

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 16:12   #1968
Ahtaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość
super zakupy i pokoik ekstra - ja uważam ze takie meble są bardziej praktyczne . przynajmniej jak dziecko podrośnie nie musisz ich zaraz zmieniać tylko posłużą wam jeszcze wiele lat
a jak dodasz dodatki -to zrób zdjęcia
i śliczny dywanik do pokoju też w BRW kupiłaś ?
właśnie obejrzałam Twoje fotki pokoju i te same meble chciałam kuoic Bardzo mi się podobały, ale nie mogłam zobaczyć na żywo i padło na BRW, ale widzę, że można było brać bo się fajnie prezentują.

dywan z jakiegos zwykłego sklepu.

Stary 2011-02-03, 16:17   #1969
n.ik.a
Zadomowienie

Cześć dziewczyny wczoraj ten wizaż tak się kręcił, że aż mi
nadrobiła już was no i kochane piękne te wasze pokoiki u nas niestety zostają stare moje meble- Niunia będzie musiała się przyzwyczaić z czasem jak kasa będzie to się zmieni

a noc znów przemeczona - ze względu na dłonie, rano byłam taka nieprzytomna i wszystko mnie wkurzało - na szczęście pojechałam do fryzjera i przy okazji w jednym z lumpków kupiłam sobie top z mango (nówka z metkami) i małej spódniczkę jeansową
a teraz leżę i zajadam obwarzanki i rurki z kremem

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 16:26   #1970
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
ślicznie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
no dobrze ze dostał tylko ze ja myślałam ze on to kupił

a co do łozeczka to robi robi i robi... na razie ma zagłówki pomalowane i ja sie tylko dopytuje czy aby na pewno sie przed porodem wyrobi...
mowi ze tak ale...

a drugie mamy juz zrobione tylko poskrecac trzeba
ja wiem, że Ty tak myślalaś
a no właśnie, to niech robi robi bo ciekawa jestem jak będzie wyglądać
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 16:34   #1971
Tity
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
Wstawiam obiecane fotki pokoju Ksawerego Jeszcze nie skończony, bo brakuje firanki, na ścianie będą trzy obrazki, no i jeszcze dywan i lampka słoneczko
Śliczny pokoik Zazdroszczę, też bym chciała urządzić, ale nie mam gdzie na razie

Cytat:
Napisane przez monikal Pokaż wiadomość
Kobietki tak mi się chce tortu czekoladowego że zaraz będę wyć do księżyca
I z wiśniami....
Mąż kupił dzisiaj ciasteczka, myślałam, że są w opakowaniu 3 przegródki i tak jem sobie jem, wyciągam opakowanie, a tam jedno ciastko zostało....

Cytat:
E to chyba coś nie tak. Powinna być prowadnica do łóżeczka, a na dyktę takie rowki. Podpórki u nas nie ma.

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 16:35   #1972
izunia233
Zadomowienie

Cześć dziewczyny Ja wczoraj też próbowałam połączyć się z wami ale net tak się mulił, że w końcu dałam sobie spokój.

Cytat:
Napisane przez bosti Pokaż wiadomość
a ja pomyślałam, że może wybierzemy się do kina na walentynki?? tylko na co?? słyszałyście o jakichś fajnych filmach??
Ja ostatnio byłam na och Karol i muszę powiedzieć, że bardzo fajna komedia, także warto zobaczyć

Piszecie o biustonoszach i ostatnio babeczka u której zaopatruję się w bieliznę powiedziała mi, żebym lepiej dołożyła parę groszy i kupiła polski biustonosz niż chiński bo nie wiadomo z czego jest zrobiony a jednak piersi będą w nim przez cały dzień i żeby te surowce nie miały wpływu na mleko no i na dzidziusia. Lepiej żeby mała od początku nie wciągała trucizny.
izunia233 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 16:44   #1973
avikusia
Zadomowienie

Dziewczyny, napisałam tamtego posta i poszłam spać, bo już nie wyrobiłam z tego wszystkiego... wstałam dopiero teraz. Eh Boże, przeczytałam to co napisałyście, kilka ciepłych słów i jakoś mi lepiej, bo wsparcie w takich sytuacjach jest niesamowicie potrzebne... Nie mogę pojąć tego świata, dlaczego jak już jest cholernie trudno, inni jeszcze bardziej to muszą utrudniać. Moja pani psycholog tak się zbulwersowała, bo pracuje już ponad 20 lat, ma renome i mase pacjentów, a takie zaświadczenie wypisuje drugi raz w życiu więc musi mieć do tego solidne podstawy, bo to nie jest lekka sprawa. Ona widzi, jak daleką drogę przeszłam i teraz kiedy już zaczynam akceptować sytuacje, przyzwyczajać się i sama walczyć, ktoś chce mi jednym posunięciem zburzyć, bo właśnie to by mi zrobił poród SN, którego panicznie się boję i zamiast myśleć o dziecku, przez te ost. 2 miesiące myślałabym tylko o tym co mnie czeka i z powrotem załamanie, a potem co? Kto by się zajmował dzieckiem, na które pewnie nie byłabym w stanie spojrzeć, przez to co przeszłam? Depresja poporodowa murowana. Tak mi to tłumaczyła pani psycholog i powiedziała, że będziemy o to walczyć.

Dobrze, ze jesteście, dziękuję Wam

ur. 01.04.2011
avikusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-03, 16:50   #1974
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
właśnie obejrzałam Twoje fotki pokoju i te same meble chciałam kuoic Bardzo mi się podobały, ale nie mogłam zobaczyć na żywo i padło na BRW, ale widzę, że można było brać bo się fajnie prezentują.

dywan z jakiegos zwykłego sklepu.
dywan bardzo mi się podoba

my zrezygnowaliśmy z dywanu po założeniu paneli . mamy łóżko rozsuwane na kółkach i tak to po dywanie była masakra by je rozłożyć odkąd są same panele nie ma tego problemu. może jak dziecko podrośnie to kupimy mniejszy grubszy dywanik by jak będzie siedziało na ziemi i się czymś bawiło nie siedziało na samych panelach .

Kacper 18.04.2011

Stary 2011-02-03, 16:52   #1975
izunia233
Zadomowienie

Avikusia widzisz zawsze znajdzie się jakiś baran co wie lepiej. Ciekawe co on by zrobił gdyby musiał sam rodzić. Siedzi taki cwaniaczek na cieplutkim stanowisku i ludzi ma za nic bo przecież on wielki Pan. Po co się liczyć ze zdaniem i opinią innych. Mam nadzieję, że uda ci się jakoś to załatwić i wierzę w to!!! Także maleńka głowa do góry i nie daj się dziadowi bo nie jest wart ani jednej twojej łzy
Stary 2011-02-03, 16:56   #1976
monika267
Raczkowanie

GG do monika267

Czesc dziewczyny ja dzis jakas przybita caly dzien jestem zero humoru
Bylam na wizycie u chirurga w sprawie bolu w pachwinie to powiedziala mi tyle co i sama moglam stwierdzic ze to dzidzius uciska na jakies nerwy i trzeba zobaczyc po ciazy czy nadal bedzie dokuczac czy tez ten bol minie wiec zastanawiam sie po co w ogole ginekolodzy wysylaja kobiety ciezarne do specjalistow????No ale coz.....

Dziewczynki zasnac w nocy nie moge bo jak na lewy bok sie poloze to noga boli i mala kopie niemilosiernie na prawym mala tez kopie i noga mi dretwieje znowu na wznak mi sie robi duszno toc szalu mozna dostac!!!!!!....a jak juz mi sie uda zasnac to mnie siusiu obudzi i tak w kolo ...................wiem ze marudze ale mam dzis zly dzien

USG 10.04

Dzis 30 tydz i 5 dzien

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

U nas jest podobnie z ordynatorem wszystko zalezy od jego humoru ja w przyszlym tyg ide zapytac o porod rodzinny bo musi wyrazic zgode a jak mi jej nie da to moge sie pozegnac z takim "luksusem "i bede zmuszona rodzic bez Tż
monika267 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 16:56   #1977
avikusia
Zadomowienie

izunia233 to jest właśnie to no mam nadzieje, że jakoś się uda, ale teraz mam kolejny powód do bezsennych nocy, bo nie wiem jaki będzie mój los

ur. 01.04.2011
avikusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 17:01   #1978
izunia233
Zadomowienie

Kochana a jaki ma być twój los- taki jak na zaświadczeniu !!! Nie widzę innej opcji. A ty się nie denerwuj i nie przejmuj a tym bardziej, że twoja gin powiedziała, że tego tak nie zostawi. Twoje nerwy w niczym nie pomogą ani tobie ani maleństwu a szkoda tylko czasu na zamartwianie się!
Stary 2011-02-03, 17:28   #1979
Ahtaga
Wtajemniczenie

a to ja w 32tc.

Jakiś taki szpiczasty ten mój brzuch, czy mi się wydaje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 32tc.jpg (81,6 KB, 46 załadowań)

Stary 2011-02-03, 17:30   #1980
izunia233
Zadomowienie

Cytat:
a to ja w 32tc.

Jakiś taki szpiczasty ten mój brzuch, czy mi się wydaje
No faktycznie masz racje, że taki szpiczasty, ale jaki ładny i zgrabny
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości