|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe |
|
23 | 35,94% |
| Już coraz bliżej końca więc czekamy na naszego brzdąca... |
|
4 | 6,25% |
| Nasze dzieciątka solidne kopniaki dają i na świat się już pchają... |
|
0 | 0% |
| Piłki te - to nasze brzuszki, dokazują w nich maluszki |
|
2 | 3,13% |
| Za oknami już przedwiośnie - czas zapiep***, dziecko rośnie |
|
24 | 37,50% |
| Za oknami pachnie wiosną - dzieci coraz większe rosną |
|
11 | 17,19% |
| Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
moniqac masz sliczny brzuszek i wcale nie jest jakis ogromny super kształtny bym raczej rzekła
|
#3242 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
|
|
|
|
#3243 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ciągnie do cycka
|
|
#3244 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bezcenne
|
|
|
|
|
#3245 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#3246 |
|
Zadomowienie
|
Moniaq śliczności i taki okrąglutki.
Mimbi w smzku maja bardzo ladne ubranka ,ale cholernie drogie jak nie przecenione.',nie wszystkie ale wiekszosc drogo
|
#3248 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3249 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Cytat:
.Cytat:
ja póki co +5kg, ale jutro się okaże bo nie mam tu wagi ufffffffffff .dziękuje .Cytat:
. |
||||
|
|
|
#3250 |
|
Zadomowienie
|
Trudno go kupić a jeśli zdecydujesz się na allegro kupować to dobrze pomyśl jaki kolor, bo te ich zdjęcia nie oddają rzeczywistego odcienia.
Jaki numer z Dermablendu miałaś??? Cena super i wydajny bardzo od 3 m-cy go używam a chyba z 10% -15% opakowania dopiero zeszło
|
#3251 |
|
Zadomowienie
|
dziękuje - bardzo okrąglutki - ledwo moge oddychać
![]() ja jestem po obejrzeniu Twoich fotek w albumie - nie powinnam się wcale do Ciebie odzywać kompleksów mam milion .
|
|
|
|
#3252 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a maz liczy na to ze duuuuza bedzie:P
|
|
|
|
|
#3253 |
|
Zakorzenienie
|
moniqac sliczniutki brzusio
a ja wlasnie robie sobie zakupy na allegro typu pieluszki tetrowe, flanelowe, smoczki, podklad pod materac i takie tam
|
#3254 |
|
Zadomowienie
|
dziewczynki violisiu są zazwyczaj mniejsze niż chłopaki - albo to oni tak wyrastają -
lekarz powiedział, że jest większy niż wskazuje tp z OM (według usg przesunął mi się o 2 tyg) i wszystkie wymiary małego były według maszyny obliczone nie na 23tc tylko na 25tc.ważne żeby się zdrowe nasze dzieciątka urodziły. dziękuje princi .
|
|
|
|
#3255 |
|
Rozeznanie
|
I tu się mylisz. W tym poście (post 527) wstawiłam swoje zdjęcie
|
|
|
|
#3256 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też chciałbym mieć jutro wizytkę.. o i to jest powód, dla którego to ja nie będę się do Ciebie odzywać bo ja zazdrośnica jestem!! ..a do tego jeszcze ciele ze mnie, bo nie zapytałam w poniedziałek gina ile mój synuś teraz waży |
|
|
|
|
#3257 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ale widzisz jedne marza by juz dzidzia kopal po calym brzusiu, inne sie tym martwia..
|
||
|
|
|
#3258 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co ona je? Bardzo wybredna ?Cytat:
Ja rozumiem, ze jak juz bedzie prezesem powaznej firmy, to na spotkania biznesowe filoetowe nie bardzo hihi ale teraz.. śmiało ![]() Cytat:
Dziewczyny, a jakie to uczucie jak sie dzidzi obraca? Ja chyba jeszcze tego nie czuję ![]() Brzuszek mi nie faluje tylko puknięcia czuje. chyba za dużo mam tłuszczu i dzzieciątko przebic sie nie moze ![]() Aga, Monika i Grazin - jestescie WIELKIE ! Dzwonilam do banku i pani powiedziala, ze nie ma opcji, ze spłacilismy juz odsetki. Przez tel wiecej nie chciala mi powiedziec, ale podjedziemy kiedys i spłacimy to bo faktycznie bedzie to dobry deal. Dziekuje Wam no i sorry, za zaśmiecanie wątku ![]() Moniqac, super brzuszek. Ja nie widze zadnego problemu A synuś faktycznie duuuzy ! 2 tyg to sporo
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-02-03 o 18:56 |
|||
|
|
|
#3259 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3260 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3261 | ||
|
Zadomowienie
|
ooooooooooooooooo nie widziałam tego - wybaaaaaaaaacz
brzusio super (ciuszki też )Cytat:
cóż Kochana - duża kartka z przypomnieniam na następną wizytę (kiedy masz? ).Cytat:
![]() Aga.M - ciuszek zakupiony na plebiscytowej w k-cach? .
Edytowane przez moniqac Czas edycji: 2011-02-03 o 18:58 |
||
|
|
|
#3262 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3263 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
uczucie , doczekasz sie i ty tego sie nei da opisac..ja mezowi to opisalam tak ze to jakby ci krasnoludek sie wiercil z brzuchu.. hehe jezdzil raczka nozka.. ale jemu to sie dziwne wydawalo:P.. Cytat:
|
||
|
|
|
#3264 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
teraz jedna przyszla 2 razy bez meza i powiem szczerze, wkurzajac,e bo mielismy sie masowac a przez nia wszystko opozniamy tak jakby se nie mogla nikogo wziac, siostry mamy itp! ![]() Cytat:
ja po kawie, po teleexpresie, klanie odpoczynku mala tak zaczela skakac, ze az mialam lzy w oczach ze szczecia az sie tescie przygladali a teraz chwile jeszcze popracuje i ide do tz, ktory zdziera tapety
|
|||
|
|
|
#3265 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a ja dzis pol godziny rozkminialam czy wziac te spodnie fioletowe i w koncu nie wzielam, a to byly takie fajne jeansiki za 8 euraczkow w promocji, wiec jutro po nie ide, przekonalyscie mnie
ddaaiissyy wiesz u mnie to nawet prezesi banku i jacys powazni faceci rozwe spodnie i fioletowy sweterek potrafia zalozyc, a ostatnio przyszedl facet w zoltych kanarkowych spodniach, no Wlosi lubia kolorowo, a ja sie jeszcze zastanawiam
|
#3266 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Macie jakieś doświadczenie lub swoje teorię, które terminy cześciej się sprawdzają, te z USG czy z OM? Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#3267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aguś, ale to musiało byc urocze, gdy łezki miałas w oczach.. violisia- krasnoludek ?! hahha super okreslenie Facetowi pewnie ciężko to pojąć ![]() principessina, no ja wiem ze oni lubia kolorowo, bo uwieeeeeeeelbiam włochy i do lido adriano jezdzilam w latach 90tych z rodzicami na wakacje 4 x z rzedu ale z prezesami nie mialam do czynienia wiec nie posadzalam ich o takie wyskoki Ale w sumie... czemu nie Kraj nie wyglada smutno ![]() ![]()
|
|
#3268 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A to jest sukienka z happymum http://www.happymum.pl/sklep3/?kod_p...a_pom=sukienki kupiona w sklepie firmowym happymum w Krakowie. Też wam kiedyś pisałam jak się tam obkupiłam. Mam od nich jeszcze tą sukienkę http://www.happymum.pl/sklep3/?kod_p...a_pom=sukienki i taki płaszczyk http://www.happymum.pl/sklep3/?kod_p...a_pom=komplety Oprócz tego kupiłam u nich spódniczkę i 2 bluzki, których jakoś teraz nie mogę znaleźć na stronie. Pojechałam do Karkowa, bo wcześniej nie wiedziałam o tym sklepie na Plebiscytowej. Jest też stoisko z ciuchami ciążowymi w Czeladzi w M1, ale tam te same ciuchy kosztują więcej niż w sklepie w Krakowie. W sumie nie wiem, jak ceny na Plebiscytowej, bo narazie nie potrzebuje nic nowego, więc nie sprawdzałam. A do Karkowa bardzo lubię jeździć i często nam się to zdarza, dlatego tam zrobiłam całe zakupy dla siebie. |
|
|
|
|
#3269 |
|
Zakorzenienie
|
moniqac ja tam nie widzę żeby coś Ci wywalało, piękny brzusio i tyle, krąglutki a nie czubaty
mężul kąpie Zosieńkę ![]() ja prawie zasnęłam na łóżku zaraz sobie pożrę fitnesy jogurtowe z mleczkiem ![]() kurcze a u mnie jeszcze nie ma świeżej wypłatki i nie mam z czego robić zakupów dzidziusiowych ![]() proszę Panie z płac ---- >>>>> przelewać mi pieniążki !!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#3270 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszka.M ja tez w happymum parę rzeczy kupowalam - w Plazie w Krk (nie wiem czy jeszcze gdzies w krk jest salon??), jednakże nie powiem.. ceny mają nie małe
(fakt, jakość 1 klasa) i dlatego teraz nabywam normalne ciuszki na stoiskach dla nie_cieżarnych.. w rozmiarze XL
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.

słodko!.

od 27.04.2011 

. Dzidzia jest poprostu duża, a ty wcale nie jesteś gruba
.
lekarz powiedział, że jest większy niż wskazuje tp z OM (według usg przesunął mi się o 2 tyg) i wszystkie wymiary małego były według maszyny obliczone nie na 23tc tylko na 25tc.
bo ja zazdrośnica jestem!! ..a do tego jeszcze ciele ze mnie, bo nie zapytałam w poniedziałek gina ile mój synuś teraz waży
dzisiaj pani Strusiowa nie przyszla na obiadek ale nastepnym razem jak przyjdzie to i jej strzele fotke