Rozmowy nocą (i nie tylko) - o wszystkim i o niczym - zapraszam :) - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-04, 03:28   #1351
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Dot.: Rozmowy nocą (i nie tylko) - o wszystkim i o niczym - zapraszam :)

Cytat:
Napisane przez Namietne_Usta Pokaż wiadomość
A oleju kokosowego/rycynowego/winogronowego używałaś?

Jakiego rodzaju masz włosy?
Rycynowego nie, ale nafty z nim już tak.
kokoswego jeszcze nie, bo nie widzę w sklepach, a zakupy internetowe i latanie na pocztę mnie przemęcza Ale zamierzam spróbować.

Włosy mam przetłuszczające się(i to strasznie), a końcówki wymagające ciągłej opieki, bo tak to jest przy długich włosach.

Z olejów do włosów używałam oliwy z oliwek, oliwki hipp a teraz olejku rossmanoweskiego fur mama (tylko wstyd mi go kupować )

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 03:28   #1352
Namietne_Usta
Zakorzenienie

Dobranoc Drusiu

Kosmetyki - klik

Szukam - klik

Pozdrawiam

Edytowane przez Namietne_Usta
Czas edycji: 2011-02-04 o 03:30
Namietne_Usta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 03:36   #1353
yoanka85
Rozeznanie

GG do yoanka85

drusia dobranoc

Na obrzeżach mi pasuje jak najbardziej, ale nie chcę wyjeżdżać na drugi koniec Polski. Teraz mieszkam w miasteczku, gdzie poza moim TŻ nikogo nie znam, nie licząc fałszywych ludzi z byłej pracy, z którymi nie mam kontaktu. Do domu rodzinnego i znajomych ok 170km... Wysłałam CV do wszystkich firm jakie wyguglałam z miast, które mi odpowiadają i nic. Na razie cisza. Ale jestem dobrej myśli, bo szukam dopiero od tygodnia - musi ktoś w końcu zadzwonić, chociaż na rozmowę zaprosić

Też zajęłam się ostatnio włosami, używam obecnie WAXa - macie jakieś doświadczenia z nim? Ampułki Radicalu raczej mi nic nie dały, ale może to kwestia mojej wątpliwej systematyczności.

Genialny filmik: http://www.youtube.com/user/TPSFilmS.../5/J1vpB6h3ek4
ona mnie odepchła.

Więc weszłem do domu,
trzasłem drzwiami,
pierdłem, rzygłem i wyszłem

bo chamstwa nie zniese

ZUMBA

Edytowane przez yoanka85
Czas edycji: 2011-02-04 o 03:39
yoanka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 03:41   #1354
Namietne_Usta
Zakorzenienie

Yoanka - tydzień to nie długo Myślę,że są duże szanse, że jeszcze się z Tobą skontaktują

Ja mam bardzo zniszczone włosy
Yoanka, a o którego Waxa pytasz? Zagranicznego czy Polskiego? (Henna Treatment Wax czy Biovax?)

Co do ampułek - ja zauważyłam nowe, malutkie włoski po dwóch tygodniach stosowania. Używałam konsekwentnie - każdej nocy wcierałam w skórę głowy, przy okazji ją masując.
A Ty jak ich używałaś?

Kosmetyki - klik

Szukam - klik

Pozdrawiam
Stary 2011-02-04, 03:45   #1355
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Niech mi się zachce spać

<3 <3 <3
Stary 2011-02-04, 03:50   #1356
yoanka85
Rozeznanie

GG do yoanka85

Namietne_Usta bez pracy jestem od ok 20 grudnia i dopiero teraz zaczęłam szukać, leń jestem więc wszystko na własne życzenie

Mam waxa z Henny (zagraniczny), kupiłam na allegro.
Ampułki wcierałam w głowę, ale chyba tylko po umyciu głowy, czyli 2-3 razy w tygodniu. Ale dawno to było, jakieś 4 lata temu..
ona mnie odepchła.

Więc weszłem do domu,
trzasłem drzwiami,

bo chamstwa nie zniese

ZUMBA
Stary 2011-02-04, 04:03   #1357
Namietne_Usta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Niech mi się zachce spać
Musisz wstać wcześnie?

---------- Dopisano o 03:53 ---------- Poprzedni post napisano o 03:50 ----------

Cytat:
Napisane przez yoanka85 Pokaż wiadomość
Namietne_Usta bez pracy jestem od ok 20 grudnia i dopiero teraz zaczęłam szukać, leń jestem więc wszystko na własne życzenie

Mam waxa z Henny (zagraniczny), kupiłam na allegro.
Ampułki wcierałam w głowę, ale chyba tylko po umyciu głowy, czyli 2-3 razy w tygodniu. Ale dawno to było, jakieś 4 lata temu..
Trzymam kciuki. W poniedziałek kup wyborczą - tam jest dodatek "praca".

Mi niezbyt pasował ten zagraniczny Wax. Ale używałam go dawno.
Ah, no to pewnie dlatego nie dały efektu. Ja wcierałam dzień w dzień.
Skoro 4 lata temu, to używałaś tej starszej wersji - szklane ampułki.
Teraz jest nowa wersja. Nie miałam styczności z poprzednią, ale z nowej jestem zadowolona. Trochę się bałam alkoholu w składzie, ale baby hair były świetne

---------- Dopisano o 04:03 ---------- Poprzedni post napisano o 03:53 ----------

Śpicie?

Kosmetyki - klik

Szukam - klik

Pozdrawiam
Stary 2011-02-04, 04:08   #1358
yoanka85
Rozeznanie

GG do yoanka85

Nieee no gdzieżbytam, nie śpię

Kupiłam waxa z henny, bo nawet nie wiedziałam, że jest polski, niedoczytana jestem. Ale w sumie mi się podoba - nakładam na 30min i włosy są niesamowicie miękkie i lśniące, no i nie puszą mi się jak zazwyczaj.

Tak, Radical miałam w szklanych ampułkach i wiele razy się skaleczyłam przy ich otwieraniu
Chyba dlatego stosowałam je nieregularnie.
ona mnie odepchła.

Więc weszłem do domu,
trzasłem drzwiami,

bo chamstwa nie zniese

ZUMBA
Stary 2011-02-04, 04:15   #1359
Namietne_Usta
Zakorzenienie

Cytat:
hehe 04:10 a my na wizażu

O której Yoanko wstajesz po takiej nocy?
Bo jeszcze Cię nie poznałam z tej strony.

Są wśród nas dziewczyny, które pomimo późnego zasypiania wstają przed południem,
a są i takie, które jak wstaną, ogarną się, zjedzą itp to na zegarze jest już 17
Ja należę do tej drugiej grupy. Jeśli mam wolne. Bo jak nie to.. nie fajnie. Zdarza mi się jechać do pracy po nieprzespanej nocy, albo po takiej, podczas której spałam może z 2-3 godziny
Kiedyś jakoś to znosiłam, natomiast już od jakiegoś czasu - taka nieprzespana noc daje mi nieźle w kość

---------- Dopisano o 04:14 ---------- Poprzedni post napisano o 04:12 ----------

Cytat:

Kupiłam waxa z henny, bo nawet nie wiedziałam, że jest polski, niedoczytana jestem. Ale w sumie mi się podoba - nakładam na 30min i włosy są niesamowicie miękkie i lśniące, no i nie puszą mi się jak zazwyczaj.

Tak, Radical miałam w szklanych ampułkach i wiele razy się skaleczyłam przy ich otwieraniu
Chyba dlatego stosowałam je nieregularnie.
To najważniejsze,że Tobie się podoba

Ja to mam zniszczone włosy

A Ty? Farbujesz?

No własnie słyszałam o tych ampułkach i wielu przypadkach skaleczeń
Nowa wersja już ma bezpieczne ampułki

---------- Dopisano o 04:15 ---------- Poprzedni post napisano o 04:14 ----------

Chyba żeśmy same zostały

Ja to tak o 4:30 się zmywam

Kosmetyki - klik

Szukam - klik

Pozdrawiam
Stary 2011-02-04, 04:28   #1360
yoanka85
Rozeznanie

GG do yoanka85

No chyba same zostałyśmy

Wczoraj poszłam spać ok 5:45 byleby zasnąć zanim mój TŻ wróci, coby nie marudził i prawie mi się udało zasnąć Spaliśmy do 14, potem godzinna drzemka ok 17, i jestem jak nowo narodzona, spać nijak mi się nie chce.

Ale jak poszłam do pracy rok temu to miałam problem, rozleniwiona po studiach, przyzwyczajona do siedzenia po nocach musiałam wstawać o 7 (sic!) i jeszcze zależało mi na tym żeby być wyspaną - z natury mam wory pod oczami, a z niewyspania jeszcze większe...
Do tego nowa praca, wszystko nowe więc musiałam być kumata, czyli wyspana. W efekcie chodziłam spać ok 21!!!!!! Jak ktoś zadzwonił do mnie o 22 albo przysłał smsa, to mnie budził... Aż mi się dzisiaj w to wierzyć nie chce hehe. Potem się przyzwyczaiłam do wstawania i chodziłam spać ok 23-24. A potem musiałam chodzić do pracy na 7, czyli wstawać o 6, ale siedzenie do 23 to już była norma. I tak powoli się staczałam

Włosy farbuję rzadko, raz na jakieś pół roku, ale teraz będę musiała częściej, bo SIWIEJĘ... W wieku 25lat chlip Do tego się puszą i wypadają dość licznie, więc się trochę za nie wzięłam.

Farbujesz sama czy u fryzjera?
ona mnie odepchła.

Więc weszłem do domu,
trzasłem drzwiami,

bo chamstwa nie zniese

ZUMBA
Stary 2011-02-04, 04:42   #1361
Namietne_Usta
Zakorzenienie

Mam wspaniałą fryzjerkę
I teraz zdaję się tylko na nią.
Kiedyś farbowałam sama. Różnie bywało, ale przez pewien czas miałam idealny dla mnie odcień (wtedy tak myślałam ) i wyczarowałam go sama

---------- Dopisano o 04:42 ---------- Poprzedni post napisano o 04:39 ----------

A TŻ na noce pracuje?

Kurde, wiem coś o tym przestawianiu.
Ja teraz miałam luźniej, bo egzaminy to wzięłam wolne w pracy,ale od poniedziałku już będę normalnie
A za niecałe 3 tygodnie rozpoczyna mi się nowy semestr na uczelni - studiuję dziennie i to będzie chyba najbardziej napięty plan, jaki miałam w tej szkole. A jestem na IV roku
Wtedy już kategorycznie kończę z przesiadywaniem po nocach. (tzn. maksymalnie do 1-2 w nocy, napewno nie do 5 rano..)

Kosmetyki - klik

Szukam - klik

Pozdrawiam
Stary 2011-02-04, 04:53   #1362
yoanka85
Rozeznanie

GG do yoanka85

Przyznam się, że nigdy u fryzjera się nie farbowałam... A do tego pamiętam jak pierwszy raz się zabrałam za farbowanie, sama w mieszkaniu studenckim, kupiłam farbę Saphira kolor ciemny brąz i heja Tydzień przed weselem kuzynki, włosy do łopatek miałam, stres był, ale o dziwo się udało

Co do spania na studiach to przed północą spać nie zwykłam... I tak rano nie musiałam wstawać, na wykłady nie chodziłam, a jak były zajęcia na 9 to był dla mnie świt. Za to w sesji miałam zwyczaj uczyć się całą noc (noc przed egzaminem zaczynałam się uczyć), bez spania i w tym stanie szłam na egzamin, zazwyczaj poprawkowy, zdawałam i po powrocie do domu szłam spać. Piło się dopiero wieczorem U mnie na IV roku było już z górki.

TŻ zazwyczaj pracuje na rano, ale czasem mu na siłę wepchną taki tydzień na popołudnie, albo na noc co mnie niezmiernie irytuje i jego też, ale co na to można No można pracę zmienić, ale to nie takie hop siup...

A co studiujesz jeśli można wiedzieć
ona mnie odepchła.

Więc weszłem do domu,
trzasłem drzwiami,

bo chamstwa nie zniese

ZUMBA

Edytowane przez yoanka85
Czas edycji: 2011-02-04 o 04:58
Stary 2011-02-04, 05:12   #1363
Namietne_Usta
Zakorzenienie

Psychologię Kliniczną

Kochana, lecę. Pogadamy jutro

Dobranoc

Kosmetyki - klik

Szukam - klik

Pozdrawiam
Stary 2011-02-04, 05:16   #1364
yoanka85
Rozeznanie

GG do yoanka85

Ooo to brzmi fajnie, lubię takie medyczne tematy. Mi by się chyba przydała konsultacja

W sumie to do dzisiaj

Dobranoc
ona mnie odepchła.

Więc weszłem do domu,
trzasłem drzwiami,

bo chamstwa nie zniese

ZUMBA
Stary 2011-02-04, 10:18   #1365
A taka jedna
Zakorzenienie

Dzień dobry
Właśnie jestem w pracy, piję kawę i udaję, że pracuję, a tak naprawdę siedzę na Wizażu
A Wy pewnie odsypiacie

kobietasukcesu mam nadzieję, że mnie zaakceptujesz
Mówię prawdę szczerą,
Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie,
Służę pomocą, nie na każde zawołanie,
Mam własne zdanie i szereg racji,
Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji

Reggae

BLESS!
A taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 11:36   #1366
asik175
Zakorzenienie

Ja właśnie wstałam, już po śniadanku. Zaraz moja ulubiona Kawusia a potem muszę trochę chatkę ogarnąć bo chyba dzisiaj Luby wraca

Edytowane przez asik175
Czas edycji: 2011-02-04 o 11:38
asik175 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 12:05   #1367
kotwilka
Wtajemniczenie

Już jestem po pierwszym egzaminie - część testowa poszła mi bardzo dobrze, ale pytania otwarte były z Mam nadzieję, że to zdam, bo nie za dużo napisałam.
A padnięta jestem, bo poszłam przez 2 spać, a o 5 wstałam już.

Teraz mam 4 godziny do następnego i muszę się nauczyć w tym czasie
Widzę, że powrócił temat włosów, bardzo mnie to cieszy, wieczorem chętnie popiszę z Wami
kotwilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 12:18   #1368
slonko8918
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mary Louu Pokaż wiadomość
to musi być naprawdę zabawne , dwóch śpiewających facetów . Nigdy się z taka praktyką nie spotkałam

namietne_usta nie martw się , żaden to obciach , po prostu źle się czujesz i tyle. Idź może jutro do lekarza, niech ci da zwolnienie i sobie odpoczniesz

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

dobry pomysł , chociaż ona użytkuje już jeden notes. A nie chcę się nią wykosztować. Nawet coli mi się nie dała napić, tylko mnie zmyła słowami aa aa ale ja jeszcze jej nie piłam

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

ogólnie to ja nigdy nie miałam szczęścia do koleżanek
Ja po wielu przygodach, i mału sporach mam dwie zaufane przyjaciółki, mnóstwo koleżanek i kolegów Mam z kim wyjść, się pośmiać na piwo, na imprezę, pojechać gdzieś i w ogóle.

Cytat:
Moim zdaniem to 76 zł nie jest na więźnia wykorzystywane, ktoś pewnie zbiera do swojej skarbonki

Tak jak kurtki dla listonoszy kosztowały po 1000 zł A koszt produkcji w chinach pewnie 5 zł, ładnie ktoś się dorobił na tym
Na wszystkim kombinują, byle jak najwięcej ukręcić

Cytat:
Napisane przez drusia Pokaż wiadomość
Tak sobie czytam co piszecie o żebraniu. Ja rzadko daję. Właściwie nigdy. No chyba, że ludziom o których wiem, że są biedni, że im potrzeba.

Ale niektózy to przeginają. Kilka bloków obok mnie mieszka rodzina, kiedys żyli na poziomie, potem zaczęli pić i Bóg wie co robić i się skończyła kasa, stanowiska itd. Od kilku dni ta kobieta codziennie zaczepia mniegdzieś na osiedlu i pyta czy dołożę jej kilka złotych na fajki, raz dwa, raz pięć, różnie. No, ale sorry. Ja pracuję i mam dawać komuś kto na własne życzenie przesrał sobie życie i teraz nie ma za co palić? Troszkę to nie halo ;/

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Nie rozumiem takich ludzi.
Mój tż pożyczył kiedyś koledze 1000zł, po kilku miesiacach oddał 200, po czym kontakt im się urwał. Dług obiecała spłacić jego żona, ale w między czasie się rozwiedli, więc uznała, że jednak tego nie zrobi. Długów byłego męża nie zamierza spłącać. Też fajnie, nie?
Mnie nikt nie zaczepia, ale ja pracuje w sklepie monopolowym, kiedyś sobie stoję palę, zostawiłam papierosa na parapecie, bo musiałam obsłużyć babkę, wychodzę papierosa nie ma, a w między czasie była taka pijaczka Ostatnio denaturat chcieli kupić, oczywiście zrzuta, ale w plastikowej butelece (a taki miałam) nie nadaje się do picia i nie chcieli W ogóle jak czasem tam stoję, i popatrzę na tych ludzi to nie wiem jak można się doprowadzić do takiego stanu - brudni, śmierdzący i zapijaczeni. Ale na szczęście większość kilentów to noramalni ludzi

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość
Dzień dobry wam, a raczje dobry wiecxór

Ha ZAŁAM NA 4 TEZ EGZAMIN!

Za to mama kupiła mi suszarke do włosów taką bajerancką ze zbiorniczkiem który rozpyla specjalną odzywkę na włosy od razu
O taką:

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...-Remington.htm

Pewnie kupe to daje, ale ja uwielbiam takie bajery.. pozatym pasowało mi kupić nową suszarkę z chłodnym nawiewem, bo moja stara nie ma.
Brawo Zdolniacha!

Fajna ta suszarka, ja ostatnio kupowałam prostownicę Philipsa i jestem przegromnie zadowolona właśnie z funkcją jonizacji, ale też jeszcze nie rozkiminiłam, o co chodzi, ale jest za***.... W ogóle tak na marginesie produktu Remingtona są bardzo dobre jakościowo.

Cytat:
yoanka85: nie pocieszę Cię, bo jeśli chodzi o kontenery pck to rzeczy podobno idą do lumpeksów, a pck tylko użycza im kontenerów czy jakoś tak

http://www.searchengines.pl/Gdzie-tr...CK-t93406.html
Też o tym czytałam kiedyś, ja oddaję ubrania koleżankom biedniejszym trochę

Cytat:
Kochanie a gdybys Ty to przeczytał to wiedz ,że A taka jedna mnie sprowokowała

Swoją droga jakie wasi faceci mają podejście do WIZAŻU?? Czy wiedzą , że macie tu konta, interesują się tym , że siedzicie po nocach i piszecie ??Podczytują Was?
Mój B., no jeszcze nie Tż, bo jesteśmy parą dopiero parę miesięcy śmieje się ze mnie, że tyle przesiaduje, ale mówi fajnie, że masz jakieś ulubione portale i w ogóle, ale on nie wie, że wizaż to ZUO Poprzedni Tż (byłam z nim 5 lat, w tamtym roku w kwietniu się rozstaliśmy siedział ze mną na wizażu i czytał razem ze mną)

Cytat:
Napisane przez asik175 Pokaż wiadomość
A Wy dziewczyny jak sobie radzicie z nocnymi atakami głodu?? tylko mi nie mówcie, że takowych nie macie, bo się załamię
Idę po prostu do lodówki i jem, ale mi nic nie grozi. Bo ja ważę 57kg przy 169cm wzrostu, chciałabym jeszcze przytyć

Cytat:
hehe dobre

ja też nawijam przez sen, ale mówi, że nie da się zrozumieć słów, tylko jakieś mamrotanie

za to kiedyś powiedziałam do niego w nocy, w takim półśnie: "posuń się, Grzesiu"... a on ma inaczej na imię. Jego mina - bezcenna!

Powiedziałam tak dlatego, że byłam tego dnia na pogrzebie mojej prababci i gadałam z Grzesiem - moim kuzynem
Ja nie gadam przez sen, ani nie chrapie tak przynajmniej mówi B., ale moja sisotra twierdzi, że mamrocze przez sen. A kiedyś wstałam podeszłam do okna, odpaliłam papierosa, wyrzuciłam, zamknęłam okno i poszłam spać - oczywiście tego nie pamiętam tylko z opowiadań siostry

Dzień dobry

Ja wczoraj się zaczytałam, i siedziałam do 2 nad książką, a na koniec się pobeczałam, bo taka wzruszająca była, no może nie ale ja mazgaj jestem Dzisiaj nie dawno wstałam, muszę wydrukować pracę na dzisiaj, a o 16 jadę do szkoły

Szyciolandia
slonko8918 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 12:41   #1369
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Ja dopiero o 5 się położyłam i jeszcze nie zasnęłam tak od razu

<3 <3 <3
Stary 2011-02-04, 12:45   #1370
slonko8918
Zakorzenienie

A mnie zaraz szlag trafi Drukarka mi drukuje puste kartki zamiast pracy, wyrzucę ją przez okno, a wszystko ma

Szyciolandia
Stary 2011-02-04, 13:11   #1371
kobietasukcesu
zawsze mam racje

A włączenie/wyłączenie drukarki albo reset kompa nie pomogły?

<3 <3 <3
Stary 2011-02-04, 13:18   #1372
slonko8918
Zakorzenienie

Cytat:
A włączenie/wyłączenie drukarki albo reset kompa nie pomogły?
Ona jest zfazowana, nie wiadomo o co jej biega ale już działa, musiałam kilka razy wyczyścić głowicę, i zeżarło mi pół tuszu

Szyciolandia
Stary 2011-02-04, 13:50   #1373
asik175
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez slonko8918 Pokaż wiadomość
Ona jest zfazowana, nie wiadomo o co jej biega ale już działa, musiałam kilka razy wyczyścić głowicę, i zeżarło mi pół tuszu
I tak się ciesz, że działa
Ja pracę licencjacką u koleżanki syna na kompie pisałam, a że często robię coś na ostatnią chwilę - to w wieczór przed jej oddaniem poprosiłam go - aby rano zakupił mi płytkę i wgrał pracę- to ja wpadnę ją tylko odebrać po drodze na uczelnię. Wpadam - owszem płytki są - nagrane - ale co z tego jak na płytkach narysowana była ŚWINIA (rózowa - orginalna - taką tylko kupił przed 8 rano) normalnie załamka - musiałam lecieć po nowe płyty itd. ale zdążyłam na ostatnią chwilę z oddaniem tej pracy.
asik175 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 14:13   #1374
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Dzień dobry wsyztskim, własnie sie obudziłam..Nie wiem co mi się osttatnio dzieje, ale wieczorem dostaje migreny/robi mi się niedobrze i musze leżeć plackiem w łóżku

Najgorsze jest to, że oczywiście nie mogę zasnąć i leze tak bez celu godzinami

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Cytat:
Ja pracę licencjacką u koleżanki syna na kompie pisałam, a że często robię coś na ostatnią chwilę - to w wieczór przed jej oddaniem poprosiłam go - aby rano zakupił mi płytkę i wgrał pracę- to ja wpadnę ją tylko odebrać po drodze na uczelnię. Wpadam - owszem płytki są - nagrane - ale co z tego jak na płytkach narysowana była ŚWINIA (rózowa - orginalna - taką tylko kupił przed 8 rano) normalnie załamka - musiałam lecieć po nowe płyty itd. ale zdążyłam na ostatnią chwilę z oddaniem tej pracy.
Świńskie płyty

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 14:18   #1375
slonko8918
Zakorzenienie

Cytat:
Działa, ale jakieś kropki stawia ale już poprawiać nie będę, bo to tylko zaliczeniowa.

Dobre z tymi płytami, dlatego ja chcę jak najszybciej napisać pracę i mieć z głowy Dzisiaj puszczam ankietę

Szyciolandia
Stary 2011-02-04, 14:39   #1376
Namietne_Usta
Zakorzenienie

Witam

Ja właśnie wstałam.

Co tam słychać?

Jakie plany na dziś?

Kręci mi się w głowie i znów źle się czuję

Kosmetyki - klik

Szukam - klik

Pozdrawiam
Stary 2011-02-04, 15:23   #1377
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
Napisane przez Namietne_Usta Pokaż wiadomość
Witam

Ja właśnie wstałam.

Co tam słychać?

Jakie plany na dziś?

Kręci mi się w głowie i znów źle się czuję
Ja dziś będę oglądac film...
Mogłabyś mi przypomiec ten tytuł filmu co ostatnio mówiłs, ze wzruszający?

Ja też się źle dziś czuję...

Zapuszczam:

Stary 2011-02-04, 15:29   #1378
Mary Louu
Zakorzenienie

Witam Was dziewczynki, Ja dzisiaj chyba będę ten nieszczęsny projekt robiła ale najpierw zjem sobie pierogi ruskie

Mam dziś dobry humorek bo byłam na zakupach i kupiłam sobie spodnie i pasek i rękawiczki

Znalazłam wasz klub Mam nadzieję że mnie przyjmiecie

...niegrzeczny facet z dobrymi manierami...
Mary Louu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 15:40   #1379
Namietne_Usta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość
Ja dziś będę oglądac film...
Mogłabyś mi przypomiec ten tytuł filmu co ostatnio mówiłs, ze wzruszający?

Ja też się źle dziś czuję...

Ja to bym cały dzień przeleżała, ale muszę zrobić sobie manicure i pedicure a własciwie to chodzi tylko o spiłowanie i pomalowanie paznokci
Ale chyba dzisiaj tylko spiłuję, pomaluję jutro.

Film- "Mój przyjaciel Hachiko" http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠/film,Moj-przyjac...-PL,17424.html

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Cytat:
Witam Was dziewczynki, Ja dzisiaj chyba będę ten nieszczęsny projekt robiła ale najpierw zjem sobie pierogi ruskie

Mam dziś dobry humorek bo byłam na zakupach i kupiłam sobie spodnie i pasek i rękawiczki

Znalazłam wasz klub Mam nadzieję że mnie przyjmiecie
A ja będę zaraz jadła spagetti Takie fajne śniadanie

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Aaa no i przyszedł mi poczta olej kokosowy
Dziś nałożę na włosy na całą noc

Kosmetyki - klik

Szukam - klik

Pozdrawiam
Stary 2011-02-04, 15:43   #1380
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Usta dzięki za tytuł

Ja też musze wziąc sie za moje stopy, bo zaniedbałam je osttanio coś:/

Zapuszczam:

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości