|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 | |
|
zawsze mam racje
|
Dot.: Rozmowy nocą (i nie tylko) - o wszystkim i o niczym - zapraszam :)
Cytat:
kokoswego jeszcze nie, bo nie widzę w sklepach, a zakupy internetowe i latanie na pocztę mnie przemęcza Włosy mam przetłuszczające się(i to strasznie ), a końcówki wymagające ciągłej opieki, bo tak to jest przy długich włosach.Z olejów do włosów używałam oliwy z oliwek, oliwki hipp a teraz olejku rossmanoweskiego fur mama (tylko wstyd mi go kupować )
|
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc Drusiu
Edytowane przez Namietne_Usta Czas edycji: 2011-02-04 o 03:30 |
|
|
|
#1353 | ||
|
Rozeznanie
|
drusia dobranoc
![]() Na obrzeżach mi pasuje jak najbardziej, ale nie chcę wyjeżdżać na drugi koniec Polski. Teraz mieszkam w miasteczku, gdzie poza moim TŻ nikogo nie znam, nie licząc fałszywych ludzi z byłej pracy, z którymi nie mam kontaktu. Do domu rodzinnego i znajomych ok 170km... Wysłałam CV do wszystkich firm jakie wyguglałam z miast, które mi odpowiadają i nic. Na razie cisza. Ale jestem dobrej myśli, bo szukam dopiero od tygodnia - musi ktoś w końcu zadzwonić, chociaż na rozmowę zaprosić ![]() Też zajęłam się ostatnio włosami, używam obecnie WAXa - macie jakieś doświadczenia z nim? Ampułki Radicalu raczej mi nic nie dały, ale może to kwestia mojej wątpliwej systematyczności. Genialny filmik: http://www.youtube.com/user/TPSFilmS.../5/J1vpB6h3ek4
ZUMBA ![]() Edytowane przez yoanka85 Czas edycji: 2011-02-04 o 03:39 |
||
|
|
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
Yoanka - tydzień to nie długo
![]() Ja mam bardzo zniszczone włosy Yoanka, a o którego Waxa pytasz? Zagranicznego czy Polskiego? (Henna Treatment Wax czy Biovax?) Co do ampułek - ja zauważyłam nowe, malutkie włoski po dwóch tygodniach stosowania. Używałam konsekwentnie - każdej nocy wcierałam w skórę głowy, przy okazji ją masując. A Ty jak ich używałaś? |
|
|
|
#1355 |
|
zawsze mam racje
|
Niech mi się zachce spać
|
#1356 | ||
|
Rozeznanie
|
Namietne_Usta bez pracy jestem od ok 20 grudnia i dopiero teraz zaczęłam szukać, leń jestem więc wszystko na własne życzenie
Mam waxa z Henny (zagraniczny), kupiłam na allegro. Ampułki wcierałam w głowę, ale chyba tylko po umyciu głowy, czyli 2-3 razy w tygodniu. Ale dawno to było, jakieś 4 lata temu..
|
|
|
#1357 | |
|
Zakorzenienie
|
Musisz wstać wcześnie?
---------- Dopisano o 03:53 ---------- Poprzedni post napisano o 03:50 ---------- Cytat:
Mi niezbyt pasował ten zagraniczny Wax. Ale używałam go dawno. Ah, no to pewnie dlatego nie dały efektu. Ja wcierałam dzień w dzień. Skoro 4 lata temu, to używałaś tej starszej wersji - szklane ampułki. Teraz jest nowa wersja. Nie miałam styczności z poprzednią, ale z nowej jestem zadowolona. Trochę się bałam alkoholu w składzie, ale baby hair były świetne ---------- Dopisano o 04:03 ---------- Poprzedni post napisano o 03:53 ---------- Śpicie? |
|
|
|
|
#1358 | ||
|
Rozeznanie
|
Nieee no gdzieżbytam, nie śpię
![]() Kupiłam waxa z henny, bo nawet nie wiedziałam, że jest polski, niedoczytana jestem. Ale w sumie mi się podoba - nakładam na 30min i włosy są niesamowicie miękkie i lśniące, no i nie puszą mi się jak zazwyczaj. Tak, Radical miałam w szklanych ampułkach i wiele razy się skaleczyłam przy ich otwieraniu ![]() Chyba dlatego stosowałam je nieregularnie.
|
|
|
#1359 | |
|
Zakorzenienie
|
hehe 04:10 a my na wizażu
![]() O której Yoanko wstajesz po takiej nocy? Bo jeszcze Cię nie poznałam z tej strony. Są wśród nas dziewczyny, które pomimo późnego zasypiania wstają przed południem, a są i takie, które jak wstaną, ogarną się, zjedzą itp to na zegarze jest już 17 ![]() Ja należę do tej drugiej grupy. Jeśli mam wolne. Bo jak nie to.. nie fajnie. Zdarza mi się jechać do pracy po nieprzespanej nocy, albo po takiej, podczas której spałam może z 2-3 godziny ![]() Kiedyś jakoś to znosiłam, natomiast już od jakiegoś czasu - taka nieprzespana noc daje mi nieźle w kość ![]() ---------- Dopisano o 04:14 ---------- Poprzedni post napisano o 04:12 ---------- Cytat:
![]() Ja to mam zniszczone włosy A Ty? Farbujesz? No własnie słyszałam o tych ampułkach i wielu przypadkach skaleczeń ![]() Nowa wersja już ma bezpieczne ampułki ![]() ---------- Dopisano o 04:15 ---------- Poprzedni post napisano o 04:14 ---------- Chyba żeśmy same zostały ![]() Ja to tak o 4:30 się zmywam
|
|
|
|
|
#1360 | ||
|
Rozeznanie
|
No chyba same zostałyśmy
![]() Wczoraj poszłam spać ok 5:45 byleby zasnąć zanim mój TŻ wróci, coby nie marudził i prawie mi się udało zasnąć Spaliśmy do 14, potem godzinna drzemka ok 17, i jestem jak nowo narodzona, spać nijak mi się nie chce.Ale jak poszłam do pracy rok temu to miałam problem, rozleniwiona po studiach, przyzwyczajona do siedzenia po nocach musiałam wstawać o 7 (sic!) i jeszcze zależało mi na tym żeby być wyspaną - z natury mam wory pod oczami, a z niewyspania jeszcze większe... Do tego nowa praca, wszystko nowe więc musiałam być kumata, czyli wyspana. W efekcie chodziłam spać ok 21!!!!!! Jak ktoś zadzwonił do mnie o 22 albo przysłał smsa, to mnie budził... Aż mi się dzisiaj w to wierzyć nie chce hehe. Potem się przyzwyczaiłam do wstawania i chodziłam spać ok 23-24. A potem musiałam chodzić do pracy na 7, czyli wstawać o 6, ale siedzenie do 23 to już była norma. I tak powoli się staczałam ![]() Włosy farbuję rzadko, raz na jakieś pół roku, ale teraz będę musiała częściej, bo SIWIEJĘ... W wieku 25lat chlip Do tego się puszą i wypadają dość licznie, więc się trochę za nie wzięłam.Farbujesz sama czy u fryzjera?
|
|
|
#1361 |
|
Zakorzenienie
|
Mam wspaniałą fryzjerkę
I teraz zdaję się tylko na nią. Kiedyś farbowałam sama. Różnie bywało, ale przez pewien czas miałam idealny dla mnie odcień (wtedy tak myślałam ) i wyczarowałam go sama ![]() ---------- Dopisano o 04:42 ---------- Poprzedni post napisano o 04:39 ---------- A TŻ na noce pracuje? Kurde, wiem coś o tym przestawianiu. Ja teraz miałam luźniej, bo egzaminy to wzięłam wolne w pracy,ale od poniedziałku już będę normalnie ![]() A za niecałe 3 tygodnie rozpoczyna mi się nowy semestr na uczelni - studiuję dziennie i to będzie chyba najbardziej napięty plan, jaki miałam w tej szkole. A jestem na IV roku ![]() Wtedy już kategorycznie kończę z przesiadywaniem po nocach. (tzn. maksymalnie do 1-2 w nocy, napewno nie do 5 rano..) |
|
|
|
#1362 | ||
|
Rozeznanie
|
Przyznam się, że nigdy u fryzjera się nie farbowałam... A do tego pamiętam jak pierwszy raz się zabrałam za farbowanie, sama w mieszkaniu studenckim, kupiłam farbę Saphira kolor ciemny brąz i heja
Tydzień przed weselem kuzynki, włosy do łopatek miałam, stres był, ale o dziwo się udało ![]() Co do spania na studiach to przed północą spać nie zwykłam... I tak rano nie musiałam wstawać, na wykłady nie chodziłam, a jak były zajęcia na 9 to był dla mnie świt. Za to w sesji miałam zwyczaj uczyć się całą noc (noc przed egzaminem zaczynałam się uczyć), bez spania i w tym stanie szłam na egzamin, zazwyczaj poprawkowy, zdawałam i po powrocie do domu szłam spać. Piło się dopiero wieczorem U mnie na IV roku było już z górki. TŻ zazwyczaj pracuje na rano, ale czasem mu na siłę wepchną taki tydzień na popołudnie, albo na noc co mnie niezmiernie irytuje i jego też, ale co na to można No można pracę zmienić, ale to nie takie hop siup...A co studiujesz jeśli można wiedzieć
ZUMBA ![]() Edytowane przez yoanka85 Czas edycji: 2011-02-04 o 04:58 |
||
|
|
|
#1364 | ||
|
Rozeznanie
|
Ooo to brzmi fajnie, lubię takie medyczne tematy. Mi by się chyba przydała konsultacja
![]() W sumie to do dzisiaj ![]() Dobranoc
|
|
|
#1365 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Właśnie jestem w pracy, piję kawę i udaję, że pracuję, a tak naprawdę siedzę na Wizażu ![]() A Wy pewnie odsypiacie kobietasukcesu mam nadzieję, że mnie zaakceptujesz
Jeśli kopiuję, to tylko w punktach ksero, Gdy ktoś powiela kogoś, Uważam go za zero, Mówię prawdę szczerą, Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie, Służę pomocą, nie na każde zawołanie, Mam własne zdanie i szereg racji, Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji
BLESS! |
||
|
|
|
#1366 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie wstałam, już po śniadanku. Zaraz moja ulubiona Kawusia
a potem muszę trochę chatkę ogarnąć bo chyba dzisiaj Luby wraca![]() ![]()
Edytowane przez asik175 Czas edycji: 2011-02-04 o 11:38 |
|
|
|
#1367 |
|
Wtajemniczenie
|
Już jestem po pierwszym egzaminie - część testowa poszła mi bardzo dobrze, ale pytania otwarte były z
Mam nadzieję, że to zdam, bo nie za dużo napisałam.A padnięta jestem, bo poszłam przez 2 spać, a o 5 wstałam już. Teraz mam 4 godziny do następnego i muszę się nauczyć w tym czasie ![]() Widzę, że powrócił temat włosów, bardzo mnie to cieszy, wieczorem chętnie popiszę z Wami
|
|
|
|
#1368 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam z kim wyjść, się pośmiać na piwo, na imprezę, pojechać gdzieś i w ogóle.Cytat:
![]() Cytat:
Ostatnio denaturat chcieli kupić, oczywiście zrzuta, ale w plastikowej butelece (a taki miałam) nie nadaje się do picia i nie chcieli W ogóle jak czasem tam stoję, i popatrzę na tych ludzi to nie wiem jak można się doprowadzić do takiego stanu - brudni, śmierdzący i zapijaczeni. Ale na szczęście większość kilentów to noramalni ludzi ![]() Cytat:
Fajna ta suszarka, ja ostatnio kupowałam prostownicę Philipsa i jestem przegromnie zadowolona właśnie z funkcją jonizacji, ale też jeszcze nie rozkiminiłam, o co chodzi, ale jest za***.... W ogóle tak na marginesie produktu Remingtona są bardzo dobre jakościowo.Cytat:
Cytat:
Poprzedni Tż (byłam z nim 5 lat, w tamtym roku w kwietniu się rozstaliśmy siedział ze mną na wizażu i czytał razem ze mną) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry Ja wczoraj się zaczytałam, i siedziałam do 2 nad książką, a na koniec się pobeczałam, bo taka wzruszająca była, no może nie ale ja mazgaj jestem
|
|
#1369 |
|
zawsze mam racje
|
Ja dopiero o 5 się położyłam i jeszcze nie zasnęłam tak od razu
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie zaraz szlag trafi
|
#1371 |
|
zawsze mam racje
|
A włączenie/wyłączenie drukarki albo reset kompa nie pomogły?
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
Ona jest zfazowana, nie wiadomo o co jej biega
|
#1373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pracę licencjacką u koleżanki syna na kompie pisałam, a że często robię coś na ostatnią chwilę - to w wieczór przed jej oddaniem poprosiłam go - aby rano zakupił mi płytkę i wgrał pracę- to ja wpadnę ją tylko odebrać po drodze na uczelnię. Wpadam - owszem płytki są - nagrane - ale co z tego jak na płytkach narysowana była ŚWINIA (rózowa - orginalna - taką tylko kupił przed 8 rano) normalnie załamka - musiałam lecieć po nowe płyty itd. ale zdążyłam na ostatnią chwilę z oddaniem tej pracy. |
|
|
|
|
#1374 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wsyztskim, własnie sie obudziłam..Nie wiem co mi się osttatnio dzieje, ale wieczorem dostaje migreny/robi mi się niedobrze i musze leżeć plackiem w łóżku
![]() Najgorsze jest to, że oczywiście nie mogę zasnąć i leze tak bez celu godzinami ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
|
|
|
#1375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale już poprawiać nie będę, bo to tylko zaliczeniowa.Dobre z tymi płytami, dlatego ja chcę jak najszybciej napisać pracę i mieć z głowy Dzisiaj puszczam ankietę
|
|
#1376 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Ja właśnie wstałam. Co tam słychać? Jakie plany na dziś? Kręci mi się w głowie i znów źle się czuję
|
|
|
|
#1377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mogłabyś mi przypomiec ten tytuł filmu co ostatnio mówiłs, ze wzruszający? ![]() Ja też się źle dziś czuję...
|
|
|
#1378 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam Was dziewczynki, Ja dzisiaj chyba będę ten nieszczęsny projekt robiła ale najpierw zjem sobie pierogi ruskie
![]() Mam dziś dobry humorek bo byłam na zakupach i kupiłam sobie spodnie i pasek i rękawiczki ![]() Znalazłam wasz klub Mam nadzieję że mnie przyjmiecie
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#1379 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to bym cały dzień przeleżała, ale muszę zrobić sobie manicure i pedicure a własciwie to chodzi tylko o spiłowanie i pomalowanie paznokci ![]() Ale chyba dzisiaj tylko spiłuję, pomaluję jutro. Film- "Mój przyjaciel Hachiko" http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠/film,Moj-przyjac...-PL,17424.html ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
Takie fajne śniadanie ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Aaa no i przyszedł mi poczta olej kokosowy Dziś nałożę na włosy na całą noc
|
||
|
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
Usta dzięki za tytuł
![]() Ja też musze wziąc sie za moje stopy, bo zaniedbałam je osttanio coś:/
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.

), a końcówki wymagające ciągłej opieki, bo tak to jest przy długich włosach.
)

ZUMBA 

Do tego się puszą i wypadają dość licznie, więc się trochę za nie wzięłam.

Mam nadzieję, że to zdam, bo nie za dużo napisałam.