![]() |
#1171 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kosmetyki mineralne MEOW
4 abyssinian może się okazać za ciemny, faktycznie. Tak orientacyjnie sugeruję. Korat, Ocicat, ewentualnie Siamese. Na moim przykładzie, 0 abyssinian w porównaniu z 0 Ocicat jest jaśniejszy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1173 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ponizej zdjecia, ktore moga okazac sie pomocne ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=823 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=847 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post22809344 Edytowane przez carolinascotties Czas edycji: 2011-01-20 o 21:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1176 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1177 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Sprowadza mnie tu zapewne to, co i znaczącą część innych wielbicielek minerałów, mianowicie używałam EDM przez 2 lata, a tu kończy mi się podkład, wchodzę na forum i tyle się pozmieniało! przestai wysyłać do Polski, poza tym ostatnio przestał mnie zachwycać moj podkład z edm... pomyślałam więc sobie, że daję szansę Meow. No i tradycyjnie mam pytanie o odcień: używalam multitasking (matte) i fairy light (o glo), cerę mam mieszaną, wrażliwą, bardzo skłonną do zapychań 20+. Lubię moją bledotę i nie chcę jej zasłaniać, więc co mi radzicie? Ja z lektury dotychczasowej wątku wybrałam sobie: Siamese – frisky – pp lub FF korat - frisky pp sphynx - jaki? himalayan 2 pp bengal 1 pp dobrze? czy coś innego? Mam jeszcze pytanie dotyczące formuł na meow: ta pierwsza pp, najlżejsza to jest coś podobnego do o glo? zależy mi na "dewy look", ale nie lubię z kolei brokatu na twarzy... która formuła tu się sprawdzi? Edytowane przez wfw Czas edycji: 2011-01-21 o 16:55 Powód: uzupełnienie |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1178 |
Zadomowienie
|
Informacyjnie: paczka wysłana 14 stycznia dotarła do mnie 20 stycznia, więc expresowo.
![]() |
#1179 |
Wtajemniczenie
|
Z meow też wpadły mi próbki w łapki
![]() Na zdjęciach: Chartreux 1 FF, Siamese 2 FF, Abyssinian 2 FF no i ja ![]() Postanowiłam odnaleźć swój kolor w kilku firmach by potem przy ciekawej promocji kupić gdzie się bardziej opłaca ![]()
![]() |
#1180 |
Konto usunięte
|
Chyba już skarżyłam się na korektor Meow (którego czasem używam- zostawiłam sobie 3 próbki)
![]() ![]() Odnośnie Skinny Dippers- napaliłam się strasznie na nie (po jednej próbce od wizażanki- Light), ale widzę, że Medium już wyglądają nie tak, jakbym chciała. Light na mnie nie widać, a Medium już są jak bronzer. A skoro bronzer mam, to po co kupować nastepny ![]() ![]() Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2011-01-22 o 16:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1181 |
Zakorzenienie
|
Ja wzielam probki Manx i Angora Light ze skinny dippers , nalozylam i zastanawiam sie za kazdym razem o co takie Halo!! doprawdy jak dla mnie ten produkt moze nie istniec, wlasnie przekopywalam watek gdzie byly opinie o nich. moze faktycznie powinnam byla wziac ciemniejsze?
![]() Za to musze pochwalic pamperred puss Angora poziom 2, cudo!!!! juz wiecej chyba nie bede szukac, znalazlam ideal, wczesniej light olive EDM, byl najlepszy kolorystycznie w formule matt. za to 3 poziom, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1182 |
Zadomowienie
|
A ja lubie korektory meow bo mi ladnie kryja zczerwienienia po krostkach na policzkach ale tych podocznych jeszcze nie probowalam musze chyba zakupic probki i sprobowac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1183 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny jak dobieracie skinny dippersy ? Jeden odcień ciemniejszy czy taki sam poziom jasności ? Ja mam podkład frisky i teraz sama nie wiem czy light czy medium
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1184 |
Zadomowienie
|
zalezy jaki efekt chcesz uzyskać
![]() proponuje przetestowac próbki, i sprawdzic jaki efekt najbardziej ci odpowiada. Ja mimo ze jestem na poziomie naughty abissynian, ze skinny dippers pasuje mi medium occicat (teraz zimą). spróbuj i light i medium. Popatrz na cienie jakie powstają naturalnie na twojej twarzy, cieple, zimne, mocno kontrastujące czy mniej... A jaki podkład masz?
![]() |
#1185 |
Zadomowienie
|
Julianko mozesz zrobic swatcha ocicata?? ja mam medium i dark abyssiniana medium to ladny kolorek ale dark chyba w lecie dopiero bede musiala wyprobowac bo wydawal mi sie na twarzy jak takie gowienko zolto zielone troche
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1186 |
Wtajemniczenie
|
dostalam dzis zamowienie z 9 stycznia
![]() ![]() Edytowane przez effa_j Czas edycji: 2011-01-26 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1187 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1189 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() niestety siamese naughty w Pampered Puss jest dla mnie za ciemny ![]() ![]() Edytowane przez effa_j Czas edycji: 2011-01-27 o 11:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1190 |
Raczkowanie
|
Hej, mam ochotę na spróbowanie podkładu Meow Flawless Feline a nie wiem jaki odcień wybrać. EDM mam Golden Fair a Pixie Aubrey 0. Najlepiej żeby ten odcień był bez różowych tonów...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1191 |
Przyczajenie
|
Moje EDM przyszly bardzo szybko, juz po tygodniu od zamowienia. Na Meow musialam czekac tylko 2 tygodnie. Od razu zaczelam testowac probowac...efekt zadowalajacy
![]() Ale... po okolo tygodniu stosowania podkladow( roznych z Meow, dobieram kolor na razie) wyskoczyly mi na brodzie 2 duze paskudne i czerwone...... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1193 |
Raczkowanie
|
Nikt mi nie pomoże
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1194 |
Zakorzenienie
|
Ma ktoś próbki/odsypki na wymianę podkładu formuła FF Manx, Abyssinian (poziom 1 lub 2) oraz Siamese (poziom2)? Linki do wymiany w podpisie, pilne!
![]()
![]() |
#1195 |
Wtajemniczenie
|
Jak dla mnie, to dwa różniące się kolory... Sądząc po opisie Aubrey to Siamese. Albo Korat, Abyssinian, skoro Golden Fair w EDM.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1196 |
Konto usunięte
|
Czy któraś z wizażanek podzieliłaby się odsypką Crystalline Cat Glow Canary Diamond (rozświetlacz)?
![]() ![]() Link w podpisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1197 |
Zakorzenienie
|
Moje MEOW też doszło. Trochę to trwało, ale warto było czekać
![]() ![]()
![]() |
#1198 |
Rozeznanie
|
Teraz na walentynki jest nowa kolekcja róży i tylko szkoda, że promocja taka jakaś słabiutka. Tylko 14% rabatu i nie ma bezpłatnej przesyłki
![]() http://www.meowcosmetics.com/pinkinc.htm
![]() |
#1199 |
Przyczajenie
|
Czy ktos mi powie jak uzywac korektora ?Czy zielony czy zolty, to jak poloze go na te miejsca ktore chce zakryc a pozniej na to podklad, to te miejsca sa widoczne, albo duzo jasniejsze albo i tak jakies zmienione, odrozniaja sie od reszty twarzy. Czy trzeba wtedy dawac wiecej podkladu? Chcialam miec efekt lekkiego makijazu, prawie niewidocznego, az wstyd ze taka stara i nie wiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem szczerze, że żółty korektor z Mewo jest rewelacyjny. Świetnie kryje cienie pod oczami i zaczerwienienia na twarzy. Serdecznie go polecam.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 4 (0 użytkowników i 4 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.