|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
allle z was dupeczki!
|
#2042 |
|
Zadomowienie
|
Zazdroszczę
też tak chcę!
|
|
|
|
#2043 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
swoje zdjecia najbardziej motywuja!!! ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- ale mi milo!!! to moj czuly punkt teraz...![]() ja w sukience, krotkich spodenkach to jest swieto. Kiedys mialam swietne nogi, ale ja cale zycie to spodnie + tshirt. Bardzo poźno zdalam sobie sprawe ze mam kobieca figure, i ze juz jestem kobieta, a moj tylek nie jest duzy tylko sexi ![]() zrobie wszytsko zeby tak wygladac laski ale mialam dzis ooooooo. Od pol roku tak nie bylo, az sie martwilam o siebie. Normalnie dzis to mnie skrecalo od srodka
|
|
#2044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ja niestety nie mam swojego zdjęcia, które by mnie motywowało, bo zawsze coś ze mną było nie tak :/. Zawsze byłam te 1-3kg "do ideału" i kurdeee nigdy nic ze sobą nie zrobiłam, potem obrosłam tłuszczem i jestem taki świniak do dziś :P. Ale mam nadzieję, że uda mi się tego pozbyć. Bo kompletnie sobie tego nie wyobrażam . Ja nie-gruba? Nie ma takiej opcji ...
|
|
#2045 |
|
Zadomowienie
|
Ojojoj jak widzę jaką figurę miałyście 3 kilo temu, to ja chyba powinnam schudnąć 10. Ale powoli, powoli do celu
Tylko jakoś trudno mi uwierzyć , że będę miała taki płaski brzuch bo u mnie cały tłuszcz osiada właśnie tam a ćwiczyć za cholerę mi się nie chce, po prostu mam zero mięśni brzucha i lenia okropnego i strasznie mnie takie ćwiczenia nudzą. Co innego łyżwy, czy rower latem. Na basen nie mam się z kim wybrać, a samej tez mi się nie chce, ale mam nadzieję, że jak mi spadnie choć trochę to nabiorę apetytu na więcejWczoraj nie zjadłam kolacji, poza pomarańczą, a dzisiaj na śniadnie jajko i tosta z serem. W pracy zjem wieśniaka i kefir a na obiad warzywa Miłego dnia i powodzenia
|
|
#2046 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet nie jakoś, nawet bardzo dobrze ej, jak to koniec szkoły? to tylko dwa lata? rany, ależ to zleciało.. co do tż to nie miałam wątpliwości, wy przecież już tak długo razem jesteście kurcze, nie mam pojęcia, co u reszty, Ola chyba teraz w klasie maturalnej? wiem tylko, że nikki będzie mamą Annie pisze na ncj, a reszta gdzieś się rozpłynęła.. też mi się wydaje, że im mniej ma się do zrzucenia, tym trudniej - ja np. wczoraj byłam wściekła, bo mi przybyło 0.3, niby nic, ale jak masz w perspektywie tylko 3 kg nadmiaru, to to się wydaje strasznie dużo. no ale damy radę, nie?:pCytat:
teraz mam je niestety rzadziej. ale planuje na jutro :P piling kawowy forever Cytat:
Cytat:
![]() ) i ja wam też życzę miłego dnia,a tymczasem uciekam do metodologii badań społecznych, mmm <3
|
|
|
#2047 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też całe zycie spodnie, koszulka. w ogóle mnie nie kręcą takie bardziej kobiece ciuchy. Ja też wczoraj miałam OOoOOO mmmmm ja tez coś poszukam w zdjęciach i może coś wstawię a dzisiaj na śniadanko : miseczka płatków cini minis z mlekiem + 2 kromki ciemnego chlebka z szynka i pomidorem. na obiad dzisiaj : makaron ze szpinakiem na wadze 51.
|
|
#2048 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
talia to po mamusi uff jak dobrze ze ja mam ale uwierz po wakacjach byl taki moment, ze obzeralam sie doslownie obzeralam na noc, bialy chleb i majonezi inne cuda. Jak tylko odrzucilam wszytskie paskudztwa, z talii polecialo 5 cm. Ale wiem ze moze byc lepiej, kurcze wiem to ![]() ja z perespektywy czasu, zaluje że nie pociagnelam drugiego kierunku. Studiowalam na prywatnej uczelni, drugi moglam na panstwowej. no ale kiedys to inaczej sie myslalo, nie wiem czy bym dala rade, bylam zbyt przestraszona wyjazdem do obcego miasta takze bardzo Ci zazdroszcze, bo ja studia mam juz za soba Cytat:
![]() jak robisz makaron ze szpinakiem? pewnie to sos? szpinak mrozony? nigdy nie jadlam a mam ochote od dawna
|
|
#2049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja bym chciala miec tylko tyle do zrzucenia ja mam ok. 10-14 zanim to zrzuce to chyba mnie cos trafi![]() dzisiaj zjadlam platki z mlekiem, kromke czarnego chleba z bialym serem, kawe i pozniej ryzyk- trzeba sie ograniczac
|
|
|
#2050 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i jestem z tego bardzo dumna! ja też wzięłam się ostro za nóżki ... dzisiaj muszę jakoś zwalczyć zakwasy i znowu poćwiczę. chyba wyciągnę step szpinak zamrożony rzucam na patelnie, czekam aż mi się rozmrozi cały czas mieszając, dodaje czosnek i łyżkę jogurtu naturalnego. w miedzy czasie gotuje makaron i mieszam ze szpinakiem
|
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2052 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje tak milo sie to czyta, szkoda ze to przeszlosc
![]() talia 67 to najmniej ile mialam. Ale ostatnio tez tyle mialam jeszcze przed swietami biodra to chyba 93 a uda 52. Teraz w udach do 55 nawet mi dochodziło, a biodra hm 97 teraz jakos tak. talia 69. Ale dawno sie nie mierzyla. Fotka z dzisiaj z rana. Nie mam wiekszego lustra zeby zrobic cala sylwetke, przyznam że zdjęcie wyszlo korzystnie, w rzeczywistości mam 3 walki na brzuchu i bokiem wygląda strasznie . A nogi to cellulit spory![]() i moja kiecka z vero modyt za 29 zl idzie do przerobienia, ma fajny kolor, materiał, potrzebowałam czegos bez wielkiego dekoltu na chrzciny i wesele bo nie bede kupować dwoch osobnych. Muszę ją sporo zwęzić
W życiu chodzi o ludzi których spotykasz na swojej drodze i o wszystko co z nimi możesz stworzyć! Edytowane przez _Ewelka___ Czas edycji: 2011-02-04 o 15:49 |
|
|
|
#2053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze bylam szczupła, tylko leniwa jestem, nic nie ćwicze, i mimo że na zdjęciach źle to nie wygląda, mam niefajne ciało, brak jedrności, cellulit. Pretensje moge miec tylko do siebie
|
|
#2054 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
na youtube, wpisz sobie "8 minute legs" i pierwszy lepszy link.
tak, to ten pan w obcisłych spodenkach mi caly dzien zleciał nawet nie wiem kiedy a nic ze soba nie zrobiłam.
|
#2056 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja starłam jeszcze ser żółty i normalnie umarłam z przyjemności dawno już nie jadłam ![]() ewelka - sukienka jest świetna! i to za 29 zł!! jak przerobisz to załóż na siebie i cyknij fotkę
|
|
#2057 |
|
Zadomowienie
|
To prawda, sukienka świetna i za grosze
![]() Przed chwilą spróbowałam i padłam po minucie ABS, maskara normalnie ![]() Ale za to na obiad zjadłam porcyjkę warzyw z makaronem razowym, pycha
|
|
#2058 |
|
Zakorzenienie
|
aliś a myślisz ze ja mam mięśnie?
a brzuch - teraz tez bym nie dala rady. Nawet nie cwicze. Nie cierpie cwiczyc na brzuch.Poza tym, jak sie chce zrzucic tluszcz to tylko ruch! biegi, basen, rower, skakanka. jak masz okazje to tak cwicz a brzuch poźniej. jak przerobie kiecke to dam fotki z wesela
|
#2059 |
|
Wtajemniczenie
|
mmmm ja chyba zjem jutro
mam zdjęcia. Pierwsze z 2008 roku, a to pół nagie z dzisiaj
|
#2060 | |
|
Zadomowienie
|
wow, agnesuk, świetna figurka!
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2061 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuje
ale mimo wszystko do całości nie pasują nogi. nie cierpię ud i tej wewnętrznej strony ehh...idę po dokładkę szpianku hihi
|
#2062 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ani nie wymodeluje ciała.mi wręcz jak chudłam to ciałko zostawało obwisłe, dopiero jak się trochę poruszałam, wszystko "wróciło" na swoje miejsce
|
|
|
|
|
#2063 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a trzymam się diety, bo jestem osobą, która bardzo chętnie sięga po jakieś fast foody, czekolady, chipsy. dlatego też właśnie skupiam się na zdrowym jedzeniu.
|
|
#2064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ewelka - czego Ty chcesz?! Dobrze wyglądasz Agnes - też super wyglądasz!! Tobie to już nie ma co zarzucić! Btw. masz tatuuaż? Masz jeszcze jakieś?
|
|
#2065 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ogólnie jestem zadowolona z mojej figury, no ale te nogi.. może i przesadzam, ale dla mnie to jest naprawdę straszne. a no mam kwiaty ciągną się aż pod pachę i lekko na plecy. tak, mam. z jednego zrobiło się 6 gwiazda na ręce, 3 gwiazdki za uchem, chiński znak na karku i kwiaty jeszcze planuje coś na prawej ręce za dużo tam wolnego miejsca zjadłam jeszcze miseczkę makaronu ze szpinakiem i nic już więcej dzisiaj nie jem. zaraz zabieram się za ćwiczenia. zakwasy mocno trzymają, ciężko mi chodzić, a co dopiero ćwiczyć... ale jakoś dam radę!
|
|
#2066 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
teraz waze (ale mam okres) jakies 65kg przy 172 a zawsze bylo 52kg![]() tez mam ten problem z lenistwem Twoj Tzt biega chociaz a moj to tez taki leniuszek!
|
|
|
#2067 |
|
Zakorzenienie
|
Ja potrzebuję teraz - choćby nie wiem co! - codziennie ćwiczyć!
I chciałabym żeby to było minimum 30min hula hopa lub 8min legs & 8min buns
|
#2068 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kochana, no to masz ogromną mobilizacja! działaj, działaj!
|
|
#2069 |
|
Zakorzenienie
|
Laski
![]() Wiecie co Wszystkie jesteście sexy dupki, mądre, rozsądne, trochę szurnięte fajne z Was kobietki Ale wszystkie mamy jakieś zaburzone wizje siebie ![]() Patrzę na Wasze zdjęcia - niczego Wam nie brakuje, niczego bym nie zmieniła! Wy, widząc moje zdjęcie,pewnie powiedziałybyście to samo A dlaczego jest tak,że same nie możemy siebie docenić ;/ to jest głupie ![]() Ja poległam totalnie z dietą, od kilku dni nie przestrzegam żadnych zasad. Czuję się okropnie. Dzisiaj TŻ wymusił ( ach.
|
#2070 |
|
Zakorzenienie
|
Stęskniłam się za Wami
Wprowadzam powrót dożycia po pierwszej połowie sesji ![]() I jestem pod mega wrażeniem Waszych figur ![]() Jejku, mam mega dołek |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.

też tak chcę!

to moj czuly punkt teraz...

.
. Ja nie-gruba? Nie ma takiej opcji ...
moja kuzynka ciągnie prawo i politologię w Wwie, oba dziennie, podziwiam ją :P U mnie po staremu, zaraz koniec szkoły i trzeba będzie szukać pracy w zawodzie. Tż ten sam
Ciekawe co u reszty naszej ekipy 

+ 2 kromki ciemnego chlebka z szynka i pomidorem.

od razu usunelam z aparatu

ogólnie jestem zadowolona z mojej figury, no ale te nogi..