![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nowy kramik - perfumy, kolorówka, pielęgnacja :)
Hej,
Czy znajdziesz moze cos na wymiane w moim watku - interesuje mnie Michael Kors. Pozdr Si |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś za florę? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=500776
![]() |
#95 | ||||
Zadomowienie
|
Nic nie znalazłam, pozdrawiam.
Cytat:
Teraz mi wpadło w oko: Kolczyki z miodową cyrkonią Kolczyki kulki Kolczyki z krzyżykami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niestety nic ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#96 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam jeszcze róż wypiekany Kobo Professional, nowy - cukierkowy jasny róż odcień 104 candyfloss, oraz maskę i odżywkę Matrix Biolage z serii rejuvatherapie ![]() Może coś z tego cię zainteresuje ? ![]()
![]() |
![]() |
#98 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Matrix mnie zainteresował - muszę leczyć włosy po dokonaniach bardzo drogiej acz zupełnie niekompetentnej i nieprofesjonalnej fryzjerki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jestem do dyspozycji ;-) Zawsze moge podeslac jakas probke, jesli Cie cos szczegolnie zaciekawi. Bez zobowiazan oczywiscie ;-) A przy okazji raz jeszcze zapraszam, bo zrobilam spora dokladke zapachowa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co wtedy byłabyś skłonna dołożyć np do krzyżyków ? ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
Witaj, coś u mnie za jeden z tych balsamów?
![]() Clarena, Chocolate body line, cappucino sugar peeling - Dr Irena Eris Prosystem Home Care, Body Fiesta, Elastyczność-Gładkość, muesli peelingujące do ciała z ziarnem kakaowca, 200 ml, - Dr Irena Eris Prosystem Home Care, zestaw: Faza I - Drenaż Hydrolityczny (Aktywne serum antycellulitowe do ciała na noc), Faza 2 - Wyszczuplanie Lipofunkcyjne (Żel modelująco-wyszczuplający do ciała na dzień). Oba po 100 ml, - Phytomer, Buttocks-thighs sculptor, Rzeźbiarz Pośladków Buttocks-
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Malpeczko, wczoraj mialam dac znac w sprawie linera za blyszczyk mac. W miedzyczasie okazalo sie, ze inna wizazanka ma cos, co mi sie przyda na juz, wiec chyba skorzystam z jej propozycji
![]() Niemniej jednak blyszczyk fashion scoop baardzo mi sie podoba u Ciebie i gdybys kiedys cos u mnie za niego zauwazyla, to krzyknij prosze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Konto usunięte
|
Hej, zainteresowaly mnie:
- Chanel, róż z wiosennej kolekcji czyli Imprevu, trzy razy użyty, real foto wkrótce. - Rouge Bunny Rouge, Light Luminous Skin Wand - korektor w pędzelku. Czy znajdziesz cos u mnie za nie? Jesli tak to napisz, prosze, jaki odcien i zuzycie ma RBG? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zgłupiałam bo i jedne i drugie są fajne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;24800114]Hej, zainteresowaly mnie: - Chanel, róż z wiosennej kolekcji czyli Imprevu, trzy razy użyty, real foto wkrótce. - Rouge Bunny Rouge, Light Luminous Skin Wand - korektor w pędzelku. Czy znajdziesz cos u mnie za nie? Jesli tak to napisz, prosze, jaki odcien i zuzycie ma RBG?[/QUOTE] Podoba mi się liner MAC Superslick Liquid Eye Liner - kolor Smoky Heir (fiolet), RBG nie był używany ale jaki to odcień..., nie wiem kurcze bo nic nie jest napisane na tym pudełku albo oślepłam ![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#106 | |
BAN stały
|
Cytat:
Szczerze przyznam,że właśnie dlatego z noszenia ich zrezygnowałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale skoro tak piszesz to pewnie tak będzie lepiej, czasem potrzebuję po prostu wskazania dobrego kierunku jak się tak zakałapućkam w tym moim niezdecydowaniu ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#108 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Rozeznanie
|
a cos u mnie za to?
- ROC, Hydra + Bio Active, bionawilżający krem z porzeciwutleniaczami z filtrem ochronnym SPF 15, do skóry mieszanej, 40 ml
![]() |
#110 |
Konto usunięte
|
Wedlug strony RBR sa dwa odcienie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Nina Ricci, Liberte Accidulee, zielone pomidorki, na oko 15 ml z 50 ml, plus druga flaszka - ok 40/50 ml,
Czy pomidorki są jeszcze aktualne??? Mogę za nie oddać: - Christian Lacroix Tumulte PH. Ubytek testowy, jednak, ponieważ tego nie widać na zdjęciu, zaniżę i napiszę, że jest 27/30ml. - Demeter Bonfire splash 12/15ml (nieco mniej niż na fotce) Poza wątkiem mam : - Bvlgari Au The Rouge, tester ok. 50/100ml bez korka - Bvlgari Au The Blanc 25ml (nowy flakonik zapasowy z zestawu ) ![]() - Miel d`Oranger Yves Rocher 20ml flakonik,nowy - Cioccolato Mon Amour Bianco Classico ok. 45/50ml - Odlewki ze zdjęcia nr 2 (bez Organzy, której jusz nie mam) Mogę zrobić odlewkę do 30ml w atomierku demeter: Demeter Fireplece ![]() Demeter Linden Demeter Cinnamon Bun 20ml : Ginestet Le Boise ![]() Thierry Mugler Angel La Rose
![]() |
#112 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() To decyduję się na tą wersję co proponujesz i kończymy ![]() Cytat:
![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;24807050]Wedlug strony RBR sa dwa odcienie ![]() Rzeczywiście kiepsko z moim wzrokiem, z lupą dojrzałam, że jest numer 024 orionis ? Nazwa już nawet nie dla mojej lupy ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#113 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Małpeczko , czyli ja Tobie wyślę kolczyki krzyżyki + kolczyki z miodową cyrkonią . Nic nie zgubiłam po drodze ? Bo się cosik zamotałam ![]() Podaj mi adres na PW - oczywiście wysyłam pierwsza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A tu coś się stało ![]()
![]() |
![]() |
#115 |
Konto usunięte
|
Dziekuje za informacje
![]() Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2011-02-04 o 02:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Szkoda
![]() Ja z flakonów nic więcej nie oddaję, a niektóre zapachy, oddaję tylko w odlewkach. No nic, może innym razem ![]() ![]()
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1295195529
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1295195529 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1295195529 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1295195529 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1295256840
![]() |
#118 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja moge oddac zarowno jedna jak i druga ;-) Tyle, ze Goutal, tak jak pisalam przelalabym do butelki EDP (refill), ktora nie ma spraya. Zalaczam zdjecie butelki do wgladu ;-) Czekam na wiesci i jestem otwarta na propozycje, bo Kors za mna chodzi juz od roku prawie ;-) Serdecznosci! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za Chanel, róż z wiosennej kolekcji czyli Imprevu, trzy razy użyty, real foto wkrótce. ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zadomowienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;24840370]Dziekuje za informacje
![]() Ja jak pisałam jestem zainteresowana fioletowym linerem ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
Niestety nic.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:29.