|
|
#841 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
Cytat:
Mam bardzo niemily dziekanat, nie sprzyja studentom i robi problemy Nic... narazie pomartwie sie by zaliczyc sesje zimowa
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Mrytka-najgorsze jest to ze chce sie od niego uwolnic..ale musze walczyc sama ze soba co nie jest latwe.. i boje sie ze wystarczy jedno jego slowo lub co gorsze sms i polece i sie z nim spotkam..
|
|
#843 | |
|
Raczkowanie
|
Zła jestem...uczyłam się na ten egzamin a jak to wszystko teraz przeglądam to mało co pamiętam
Mam nadzieję, że trafię na "swoje" pytania .---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
![]() .Ale tym razem posłuchaj, dla własnego dobra. |
|
|
|
|
#844 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale on i tak nie napisze ani nie zadzwoni |
|
|
|
|
#845 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mleko zmniejsza wchłanianie kofeiny, więc kawa z mlekiem jest słabo pobudzającym napojem. Ostatnio udowadniałam to Ciachu - wypił ok. godz. 20 szklankę odżywki dla sportowców zawierającej tyle kofeiny, ile w filiżance kawy. Dostał takiego kopa, że do 3 w nocy nie mógł zasnąć A kawę z mlekiem pije codziennie ![]() Cytat:
|
|
|
#846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale boje sie ze minie mu weekend z tamta i on sobie sam spomni o mnie -albo tez nie... i wtedy bedzie szukal swojej zabawki.. Malla -czemu z Margolcia?
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2011-02-04 o 19:18 |
|
|
|
|
#847 |
|
Zadomowienie
|
Bo Ty się boisz tego, że będzie chciał być z Tobą i równocześnie, że pójdzie do innej i zapomni o Tobie. Nie bądź taka, oddaj tej szczęściarze swoja starą zabawke.
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#848 |
|
Raczkowanie
|
Jak poradzić sobie z myśleniem, że nikogo lepszego się nie znajdzie? Pochodzę ze specyficznego środowiska i mam wrażenie, że nie spotkam już nikogo, kto pasowałby do mnie tak jak on.
Mam 23 lata, to był mój pierwszy mężczyzna, więc chyba mam dobre podstawy, by tak myśleć. mimimka, jeśli Cię to pocieszy: miałam identycznie, uczyłam się, uczyłam pilnie olewając inne egzaminy i nie zaliczyłam. To się zdarza, ale nie ma nic wspólnego z naszym poziomem IQ
|
|
|
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W chwilach zlosci chcialam mu wygarnac to co widzialam na skypie..ale .. No tego to powinnam byc pewna ze on tego nie zakonczy i nie wybierze mnie(mimo roku) a mimo ze ja zna miesiac.. Po prostu zauroczenie..ona mu sie pewnie wydaje idealna..nie kloca sie.. U nas ostatnio same wojny byly..
|
|
|
#850 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#851 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Remedios_Buendia , madziara_com - ja w tym roku skończę latek 29 i większość moich koleżanek jest na etapie rozwodzenia się/ kończenia wieloletnich związków, w których są dzieci, wspólne kredyty itd...
Tak więc pogadamy o szczęściu tych waszych koleżanek za parę lat ![]() A póki co nie oceniajcie siebie przez pryzmat innych. To, że ktoś ma parcie na gps na palcu na początku dorosłego życia, to jego sprawa, ale nie zobowiązuje to nikogo do takich samych zachowań. I tak, też siedzę w specyficznym środowisku, a rodzona matka od dwóch lat stoi mi nad głową i jęczy o wnuka ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
![]() Trudno porównywać, jak się nie ma z kim
|
|
|
#852 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo wiecie o co wojny zaczynalam?O nia.. o to ze nie ma dla mnie czasu itd.. i zaczynam wrzeszczec -on na mnie i tak to wygladalo.. A jej temat bylby zawsze..przypuscmy ze wybierze mnie - bierzemy slub.. a ja co?a ja sie zastanawiam czy on sie z nia nie spotyka albo z jakas inna skoro juz mnie zdradzil?prawda byla taka ze sprawdzalam mu komorke i kompa..(smsy kasowal .. ) a na kompie zdazylam przejrzec skype i sie poryczalam(kapal sie wtedy) jak wrocil to udawalam ze nic nie wiem.. Chcialabym mu tylko powiedziec co stracil.. I kusi mnie by mu to napisac( w przyszlym tygodniu)
|
|
|
#854 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zaliczenie z psycho jedna wielka padaka...Inaczej tego nie określę... Poleciałam na lanie wody wiec mam nadzieję,że uzna to bo w sumie zawarłam to co należało tylko bardziej opisowo ![]() Padam na twarz a jutro jeszcze socjo W końcu zjadłam porządny obiad pierwszy od paru dni ![]() Bo jak wracałam do domu to juz mi się wymiotować chciało z głodu ![]() Kimiiiii Załączam
|
|
#855 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Bo jej też się nudzi!
Cytat:
Miałaś tylko jednego faceta i już twierdzisz, że nie będzie lepszego? Przecież nie masz porównania ![]() Cytat:
|
|
|
#856 |
|
Zadomowienie
|
Nawet nie wiecie jak brutalnie mi tym podciela skrzydla... Brnelam w gore a teraz spadlam na ziemie z hukiem i sie polamalam...
Ciezko
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
#857 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sorry wiem,że ja też nie byłam lekką osóbką do ustawiania i wybijania mi exa z głowy ale jak czytam te Twoje co godzinne huśtawki to mam ochotę harakiri sobie popełnić... Nie mogę już normalnie nie mogę Wszystko mi opadło normalnie WSZYSTKO!! Za godz.napiszesz,ze i tak do Niego dzwoniłaś,pisałaś i nie wiem co jeszcze wiec albo się zdecyduj na jedną wersję albo idź do psychologa bo tu juz raczej nikt Ci nie pomoże skoro Ty sama tego nie chcesz... Wiesz,ze Cię upodlił,zeszmacił,zwyzywa ł,zrobił z Ciebie prywatną prostytutkę a Ty dalej za nim latasz :niech on zrozumie co stracił"... Nie mogię już nie mogię ![]() Skończyłam sie wypowiadać w Twoim temacie bo nie mam nerw...
Edytowane przez juniorka89 Czas edycji: 2011-02-04 o 19:45 |
|
|
|
|
#858 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No i jak przez 21 lat byłam sama to teraz czeka mnie kolejne 21. W sumie, jak to czytam to wydaję się sobie żenująca, ale fakty są faktami. Cytat:
![]() Osobiście uważam, że dzieci, mąż itp. przed 25 rokiem życia to dość ryzykowna decyzja. Co kto woli
|
||
|
|
|
#859 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
A co stracił?
|
|
|
#860 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny potrzebuję pocieszenia... a najlepiej jakiejś pokrewnej duszy, która ma podobne doświadczenia. I da mi nadzieję, że będzie jeszcze jakieś życie. Rozstałam się z chłopakiem... narzeczonym, po 7 latach. Miało być wspólne mieszkanie, ślub a jest pustka i samotność. Całość wyszła z jego inicjatywy, ale ja się do tego przyłożyłam swoim zachowaniem. Podejrzewam, że już kogoś ma, przynajmniej kogoś bliskiego duszy, kto pocieszał go gdy jego nieczuła dziewczyna była w pracy/delegacji lub po prostu nie miała czasu. I nie dziwie mu się do końca. Rozstanie przyszło mu tak łatwo. A ja dopiero teraz sobie zdałam sprawę, że myślę o dzieciach, których przez najbliższe lata pewnie nie będę miała
. Nie chce mi się nikogo poznawać, chodzić na randki, ja już się czuje za stara...! W ramach zaleczenia ran zapodałam sobie terapię szokową i szukam mieszkania do wynajęcia, chcę się usamodzielnić i rozpocząć jakiś nowy rozdział w życiu. A mieliśmy go rozpoczynać wspólnie. Myślę o znajomych, z których każdy ma swoją połówkę i jak się okazuje nie ma czasu na jakieś wyjścia. Z resztą nie mam ochoty wychodzić nigdzie jako dostawka. Jestem przytulańcem i ja po prostu potrzebuję kogoś u boku. Jest piątek a ja siedzę przy komputerze i tak już pewnie zostanie. I weekendy są najgorsze. Czuję się samotna po prostu. Z zewnątrz wszystko jest pięknie a od środka krzyczę... chyba potrzebuję przytulenia i powiedzenia, że czeka mnie jeszcze jakaś przyszłość
|
|
|
|
#861 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
Osobe ktora go kochala i chciala dla niego/nas dobrze..
|
|
#863 |
|
Raczkowanie
|
też się boję samotności...i chyba dlatego ciągnęłam każdy związek w którym byłam póki dało radę...czasem na siłę. nie umiem zerwać...bo strach przed samotnością jest dla mnie gorszy niż wyimaginowane uczucia...mam nadzieje, że zmądrzeje prędko.
z ex się nie układało...ale świadomość, że był mi wystarczyła. |
|
|
|
#864 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ilona - kończ waść, wstydu oszczędź. Cytat:
Aktualnie szukam takiego na oczy.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
||
|
|
|
#865 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Mieszkam pomiędzy dwoma miastami - jedno 20tys mieszkańców, drugie 70tys. Blok północno-wschodni, wszyscy wszystko o wszystkich wiedzą, mentalność średniowieczna = kobieta bez mężczyzny jest nikim.
|
|
#866 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#867 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To jest jak przypadek Chucky... Nieuleczalna psychofanka Damn it... Boje sie,ze jutro jak tu wejdę to ciśnienie mi skoczy do 300
|
|
#868 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żeby być na bierząco na tym wątku musiałabym sie zaopatrzeć w net w telefonie ![]() Cytat:
![]() to czekam na odp
/Evita Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2011-02-04 o 20:04 |
||
|
|
|
#869 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Ja używam normaderm vichy, korektor w ołówku. Ale mnie nie zależy na kryciu, tylko na pozbyciu się pryszcza, nie mam jakoś wielkiej potrzeby maskowania tego, pryszcz to pryszcz, większość ludzi posiada.
|
|
#870 | |||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Jak to się stało, że nie mieszkaliście jeszcze razem? Cytat:
Co robiliście, by się do siebie zbliżyć? Cytat:
![]() Cytat:
Wcale nie zostanie ![]() Cytat:
Czeka Cię jeszcze duuużo radości i miłości w życiu ![]() To ma u niej. Co takiego wyjątkowego miał od Ciebie?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.

...np ja tak miałam
.

A kawę z mlekiem pije codziennie

Obecnie mam maybelline cover stick i jest kiepski