Moda, która Cię "rozwala" część 2 - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-04, 14:36   #1651
anonymouse
Raczkowanie

Dot.: Moda, która Cię "rozwala" część 2

Żeby się pochwalić i polansować, chyba proste.

Ale mam już dosyć tego wątku, strasznie nieprzyjemna atmosfera się zrobiła.
Podsumowując:
-rurki fuj
-dzwony fuj
-haremki fuj
-legginsy fuj
-tregginsy fuj
-białe buty fuj
-odkryte palce fuj
-tuniki fuj
-krótkie bluzki fuj
-rozpięty płaszcz w zimie (bo na pewno ta osoba umiera z zimna a chodzi tak specjalnie aby się pochwalić ciuchami) fuj
-marynarki fuj
-łaty fuj (mi się zawsze kojarzyły z angielskim dandysem, ale najwyraźniej tylko kloszardzi je noszą)

u facetów:
-ubrany byle jak fuj
-ubrany fajnie -> gej

Chociaż większość facetów się naprawdę nie umie ubrać. Większość moich kolegów chodzi w sztucznych, za dużych marynarkach które kupili jeszcze na studniówkę licząc że jeszcze urosną. Albo w jakiś okropnych sztruksowych. Albo w zniszczonych, starych koszulach i rozciągniętych dżinsach.
A faceci w ładnych garniturach wyglądają tak pięknie!
anonymouse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 14:40   #1652
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nelly99 Pokaż wiadomość
Co do wątku zakupowego to obawiam się że gros tych dziewczyn które wstawiają tam zdjęcia wcale ich nie posiada albo śpią w galeriach handlowych i innego życia niż zakupy nie mają;]
Chyba przemawia przez Ciebie zazdrosc/babska zawisc?
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 15:54   #1653
aleksandrajoanna
Wtajemniczenie

Też tak myślę. To, że ktoś wstawi zdjęcia zakupów, to jeszcze nic strasznego.
aleksandrajoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 16:29   #1654
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrajoanna Pokaż wiadomość
Też tak myślę. To, że ktoś wstawi zdjęcia zakupów, to jeszcze nic strasznego.
dokladnie... i nawet jesli spedza sie duzo czasu w galeriach to jest sprawa tej osoby, nie ma to jak tolerancja
i sama kiedys wrzucilam zdjecia katalogowe z h&mu, bo nijak nie wychodzilo mi robienie zdjec, fason sie znieksztalcal, musze zajrzec do szafy, bo moze wcale nie mam tych ubran

naprawde dziewczyny, troche wiecej tolerancji i mniej zawisci
Stary 2011-02-05, 00:25   #1655
Nelly99
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Chyba przemawia przez Ciebie zazdrosc/babska zawisc?
Hm tolerancja tolerancją ale takie insynuacje i dopisywanie sobie to jest lekka przesada... Po pierwsze - zazdrość ? nie sadzę, ponieważ ja jestem prawdziwą zakupoholiczką i mam maase ubrań ( z czego nota bene wcale dumna nie jestem i zawsze obiecuje poprawę - nie mam problemu z kasą tylko nie zakładam później tych rzeczy, a każdy nałóg jest zły).
Po drugie ja nie mówię że to mnie rozwala/obrzydza itp.. Proszę nie dopisywać słów których nie napisałam.

Gabi napisała że dziwi ją ile dziewczyny kupują ubrań a ja mówię że to nie zawsze jest tak że te ciuchy mają ( wiele razy dziwiło mnie że zawsze to są ubrania z internetu, jak ma sie pokazać w nich to nie ma aparatu, a jak ma odpowiedziec na pytanie odnośnie jakości materiału to nie wie bo jednak ją oddała...) To tylko moje przypuszczenia, nie musi być to prawdą dla każdego przypadku. Ja nie piszę że WY tak robicie więc nie odbierajcie tego personalnie, sama niejednokrotnie wstawiałam swoje zakupy....
Poza tym czasem jest tak że ktoś kupuje sobie raz na czas w duzej ilości, a czasem wstawia zdjęcia rzeczy kupionych przez kilka miesiecy... No sory ale nie powiecie mi że tam się dziewczyny nie chwalą, to się samo nakręca, jedna wstawi dużo to inna tez musi..
Oczywiście nie wykluczam że są osoby takie jak ja które mają masę ubrań ale tak jak pisałam wcześniej ja osobiście chce to zmienić bo uważam że to mój nałóg.

I zejdźcie trochę z tonu, co tu taki agresor panuje... ??? A to niby ja dostałam dzisiaj okres i chodzę zła... Przy Was to ja jestem aniołek

"i sama kiedys wrzucilam zdjecia katalogowe z h&mu, bo nijak nie wychodzilo mi robienie zdjec, fason sie znieksztalcal, musze zajrzec do szafy, bo moze wcale nie mam tych ubran"

a już ten tekst to zupełnie mnie rozwalił, "Olcia" weź się zastanów nad sobą i zanim coś napiszesz to pomyśl dwa razy czy zrozumiałaś czyjąś wypowiedź

Ja też czasem wkładam zdjęcia katalogowe.....

Edytowane przez Nelly99
Czas edycji: 2011-02-05 o 00:30
Nelly99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 01:02   #1656
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Hm tolerancja tolerancją ale takie insynuacje i dopisywanie sobie to jest lekka przesada... Po pierwsze - zazdrość ? nie sadzę, ponieważ ja jestem prawdziwą zakupoholiczką i mam maase ubrań ( z czego nota bene wcale dumna nie jestem i zawsze obiecuje poprawę - nie mam problemu z kasą tylko nie zakładam później tych rzeczy, a każdy nałóg jest zły).
Po drugie ja nie mówię że to mnie rozwala/obrzydza itp.. Proszę nie dopisywać słów których nie napisałam.

Gabi napisała że dziwi ją ile dziewczyny kupują ubrań a ja mówię że to nie zawsze jest tak że te ciuchy mają ( wiele razy dziwiło mnie że zawsze to są ubrania z internetu, jak ma sie pokazać w nich to nie ma aparatu, a jak ma odpowiedziec na pytanie odnośnie jakości materiału to nie wie bo jednak ją oddała...) To tylko moje przypuszczenia, nie musi być to prawdą dla każdego przypadku. Ja nie piszę że WY tak robicie więc nie odbierajcie tego personalnie, sama niejednokrotnie wstawiałam swoje zakupy....
Poza tym czasem jest tak że ktoś kupuje sobie raz na czas w duzej ilości, a czasem wstawia zdjęcia rzeczy kupionych przez kilka miesiecy... No sory ale nie powiecie mi że tam się dziewczyny nie chwalą, to się samo nakręca, jedna wstawi dużo to inna tez musi..
Oczywiście nie wykluczam że są osoby takie jak ja które mają masę ubrań ale tak jak pisałam wcześniej ja osobiście chce to zmienić bo uważam że to mój nałóg.

I zejdźcie trochę z tonu, co tu taki agresor panuje... ??? A to niby ja dostałam dzisiaj okres i chodzę zła... Przy Was to ja jestem aniołek

"i sama kiedys wrzucilam zdjecia katalogowe z h&mu, bo nijak nie wychodzilo mi robienie zdjec, fason sie znieksztalcal, musze zajrzec do szafy, bo moze wcale nie mam tych ubran"

a już ten tekst to zupełnie mnie rozwalił, "Olcia" weź się zastanów nad sobą i zanim coś napiszesz to pomyśl dwa razy czy zrozumiałaś czyjąś wypowiedź

Ja też czasem wkładam zdjęcia katalogowe.....
Droga "Nelly99", chyba faktycznie hormony u Ciebie buzuja bo jesli ktos mial problem ze zrozumieniem czyjejs wypowiedzi, to Ty.

Nie dopisalam zadnych slow do Twojej wypowiedzi, moze przeczytaj jeszcze raz mojego posta

Jednoczesnie sie ciesze, ze moj tekst Cie rozwalil bo moze teraz, kiedy masz te gorsze dni, przyda Ci sie wiecej pozytywnych emocji

No i w zwiazku z tym, ze to jest Internet, to proponuje wieksza wage przykladac do emotikonek - na zywo komunikujesz sie za pomoca komunikacji niewerbalnej, tutaj jest z tym ciezej, a moga pomoc wlasnie emotikonki...
A tak jakbys nie zrozumiala, tekst, ktory Cie rozwalil byl wlasnie napisany zartobliwie. I nie bez powodu apelowalam o tolerancje i brak zawisci - ja zejsc z tonu nie musze.
Stary 2011-02-05, 08:40   #1657
agueda
Raczkowanie

Ale często jest tak, że dziewczyny wstawiają zdjęcia katalogowe, bo nie mają aparatu lub też zamówiły coś w sklepie internetowym i towar jeszcze do nich nie dotarł(tak jak ja wczoraj. zamówiłam z Asosa i rzeczy dojdą dopiero za ok. 10 dni, a aparat mam popsuty). Moim zdaniem nie należy generalizować, bo nie wszystko jest czarne lub białe. Ja jak coś mnie drażny na wizażu, to staram się danego wątku unikać. Każdy ma swoje życie i swoje sprawy .
agueda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 14:52   #1658
sabbatha
Zakorzenienie

co do tego ze ktos ciagle wrzuca zdjecia ciuchow - kazdy ma swojego bzika. ja nie potrzebuje ubran a mam kilkaset lakierów do paznokci. mam na nie pieniądze to sobie kupuję. jak mają kasę to kupują ubrania, jak to ich pasja itp to czemu nie. ja nic zlego w tym nie widzę.

sabbatha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 16:18   #1659
Nelly99
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Droga "Nelly99", chyba faktycznie hormony u Ciebie buzuja bo jesli ktos mial problem ze zrozumieniem czyjejs wypowiedzi, to Ty.

Nie dopisalam zadnych slow do Twojej wypowiedzi, moze przeczytaj jeszcze raz mojego posta

Jednoczesnie sie ciesze, ze moj tekst Cie rozwalil bo moze teraz, kiedy masz te gorsze dni, przyda Ci sie wiecej pozytywnych emocji

No i w zwiazku z tym, ze to jest Internet, to proponuje wieksza wage przykladac do emotikonek - na zywo komunikujesz sie za pomoca komunikacji niewerbalnej, tutaj jest z tym ciezej, a moga pomoc wlasnie emotikonki...
A tak jakbys nie zrozumiala, tekst, ktory Cie rozwalil byl wlasnie napisany zartobliwie. I nie bez powodu apelowalam o tolerancje i brak zawisci - ja zejsc z tonu nie musze.
nie pozwalaj sobie ok ? i nie sil sie na sarkazm bo to nawet śmieszne nie jest. O hormonach to porozmawiaj sobie z kimś innym, a emotikonek używam więc nie wiem ock.
Apelujesz o tolerancje a sama jej nie masz. Ja nikogo nie obrażam i powinnaś uszanować i tolerować moje zdanie, którego z resztą i tak nie zrozumiałaś.

Chyba Wam wszystkim wytłumaczyłam (choć nie wiem po co) o co mi chodziło ale widzę że nadal " jestem zawistna, nietolerancyjna i na dodatek generalizuje".

W takim razie pójdę się schować razem ze swoimi buzującymi hormonami i nietolerancyjną, zawistną postawą.

A i dzięki za wskazówkę że nie mam wchodzić na wątki które mnie denerwują (???), będe wchodzić w takim razie jedynie na te gdzie poziom intelektualny uczestniczek dyskusji jest satysfakcjonujący.

A teraz emotkionki dla Olci : jupi::confu sed::lo ve::b aba:: 1wsciekly:zlo ::a tyaty::tasa czek::ee k:

Zadowolona ? Dziękuje i żegnam.
Nelly99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 18:05   #1660
gosiaczek6
Zakorzenienie

nawet nie wiem co powiedziec jak czytam posty niektórych
wrócmy do przewodniego tematu wątku
gosiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 19:32   #1661
artney
Raczkowanie

wiecie co... jak patrzę na wypowiedzi niektórych osób, to mam wrazenie, że czytam wypowiedzi jakiś rozpuszczonych nastolatek, które nie umieją przyjąć krytyki z godnością. dziewczyny, dajecie spokój, po co te kłótnie? proponuję zachować poziom i wrócić do pierwotnego tematu tego wątku.
artney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 19:49   #1662
aja23
Rozeznanie

To co mnie rozwaliło, to jak napotkałam się ostatnio na zdjęcia ze studniówek i zobaczyłam młode, ładne dziewczyny, które chyba w domu luster nie mają Sztuczne, doczepiane loki, suknie jak księżniczki, diademy, wszelkiego rodzaju świecidełka sztuczne, solarium, tipsy Ja wiem, że to "bal", ale...

Edytowane przez aja23
Czas edycji: 2011-02-05 o 20:09
aja23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 20:02   #1663
Madia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aja23 Pokaż wiadomość
To co mnie rozwaliło ostatnio, to jak napotkałam się ostatnio na zdjęcia ze studniówek i zobaczyłam młode, ładne dziewczyny, które chyba w domu luster nie mają Sztuczne, doczepiane loki, suknie jak księżniczki, diademy, wszelkiego rodzaju świecidełka sztuczne, solarium, tipsy Ja wiem, że to "bal", ale...
Ostatnio? Serio? Bo ja to znam "od zawsze", nawet z autopsji

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

To znaczy nie wszystko to, co wymieniłaś, ale lwią część

Zakręcona na punkcie zakręconego włosa od 22.02.2012
Madia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 20:08   #1664
aja23
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Madia Pokaż wiadomość
Ostatnio? Serio? Bo ja to znam "od zawsze", nawet z autopsji

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

To znaczy nie wszystko to, co wymieniłaś, ale lwią część
Jak ja miałam studniówkę to nie widziałam takich cudów Dziś natknęłam się na zdjęcia na jednym z portali społecznościowych i zostałam oświecona dopiero Po co się czepiać słówek Nieważne czy to ostatnio czy od 100 lat i tak mnie to "rozwala"
Stary 2011-02-05, 20:11   #1665
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
To co mnie rozwaliło ostatnio, to jak napotkałam się ostatnio na zdjęcia ze studniówek i zobaczyłam młode, ładne dziewczyny, które chyba w domu luster nie mają Sztuczne, doczepiane loki, suknie jak księżniczki, diademy, wszelkiego rodzaju świecidełka sztuczne, solarium, tipsy Ja wiem, że to "bal", ale...
mnie też to rozwala
18latki w ciężkich, długich sukniach z gorsetem, w kolorze bordo, ciemnej zieleni, połyskujących brązach a'la zasłona;
koki, loki, dziwaczne upięcia na zasadzie : loczki wypuszczone z koczka, pół głowy wyprostowane, pół w lokach ...
pełno brokatu, perłowych cieni, tipsów, opalenizny ...

o maaatko, że niby to ładne?
Stary 2011-02-05, 20:28   #1666
asioollka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
mnie też to rozwala
18latki w ciężkich, długich sukniach z gorsetem, w kolorze bordo, ciemnej zieleni, połyskujących brązach a'la zasłona;
koki, loki, dziwaczne upięcia na zasadzie : loczki wypuszczone z koczka, pół głowy wyprostowane, pół w lokach ...
pełno brokatu, perłowych cieni, tipsów, opalenizny ...
no bez przesady, perłowe cienie są akurat eleganckie : > co do reszty się zgadzam. chociaż chyba od gorsetu bardziej mnie rozwalają kuse sukienunie jakoś śmiesznie udrapowane...

Be an advocate of joy, find your little heart's desire and follow it.
[/LEFT]

asioollka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 20:40   #1667
Zapach deszczu
Zadomowienie

Chętnie się wypowiem, ale oczywiście to moje zdanie :
- noszenie normalnych rajstop np. 40 DEN( takich z dwoma klinami z tyłu i jednym z przodu ) zamiast spodni + bluzeczka do biodra. Efekt jest taki, że rajstopy nie kryją w 100% i widać całe majtki osoby noszącej rajstopy. Spotykam się z tym prawie co dnia.
- noszenie getrów zamiast spodni + króciutka bluzeczka.
- noszenie na co dzień np. narciarskich spodni, bluz dla narciarzy, ogromnych dresów przeznaczonych do biegania itp.
Zapach deszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 21:02   #1668
KroofkaNeonoofka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zapach deszczu Pokaż wiadomość
- noszenie normalnych rajstop np. 40 DEN( takich z dwoma klinami z tyłu i jednym z przodu ) zamiast spodni + bluzeczka do biodra. Efekt jest taki, że rajstopy nie kryją w 100% i widać całe majtki osoby noszącej rajstopy. Spotykam się z tym prawie co dnia.
Osobiście nie spotkałam się z takim przypadkiem. Fakt że są leginsy "rajstopowe" i w nich widać takie rajstopowe szwy i nie wyobrażam sobie jak to można założyć do tuniki... ja bym się czuła jak bez spodni
Natomiast leginsy i krótka bluzka - widzialam i byłam przerażona widokiem tyłka trzęsącego się niczym galaretka.
KroofkaNeonoofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 21:29   #1669
201711060955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez KroofkaNeonoofka Pokaż wiadomość
Osobiście nie spotkałam się z takim przypadkiem. Fakt że są leginsy "rajstopowe" i w nich widać takie rajstopowe szwy i nie wyobrażam sobie jak to można założyć do tuniki... ja bym się czuła jak bez spodni
Natomiast leginsy i krótka bluzka - widzialam i byłam przerażona widokiem tyłka trzęsącego się niczym galaretka.
a jak jeszcze w rozmiarze XXXL - jak moja kolezanka - to
201711060955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 22:33   #1670
Zapach deszczu
Zadomowienie

Myślę o zwyczajnych rajstopach a nie takich leginsach niby rajty
Nawet raz koleżance powiedziałam, że nie mam ochoty jej gołe tyłka oglądać i że ma fajne paski na majtach
Zapach deszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 23:30   #1671
Daeva
Raczkowanie

A czy ktoś tu już może wspominał o laskach w ciąży, które w okolicach końcowych już miesięcy paradują latem w krótkich bluzeczkach pokazując wszystkim swoje wielkie brzuszysko?
Daeva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 00:23   #1672
Ivy123
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zapach deszczu Pokaż wiadomość
Chętnie się wypowiem, ale oczywiście to moje zdanie :
Ivy123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 01:27   #1673
aja23
Rozeznanie

Mam nadzieję, że nigdy nie wejdzie moda na takie buty
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5589142.jpg (14,3 KB, 336 załadowań)
Stary 2011-02-06, 09:53   #1674
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Mam nadzieję, że nigdy nie wejdzie moda na takie buty

oo ranyści
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 10:06   #1675
agueda
Raczkowanie

Cytat:
nie pozwalaj sobie ok ? i nie sil sie na sarkazm bo to nawet śmieszne nie jest. O hormonach to porozmawiaj sobie z kimś innym, a emotikonek używam więc nie wiem ock.
Apelujesz o tolerancje a sama jej nie masz. Ja nikogo nie obrażam i powinnaś uszanować i tolerować moje zdanie, którego z resztą i tak nie zrozumiałaś.

Chyba Wam wszystkim wytłumaczyłam (choć nie wiem po co) o co mi chodziło ale widzę że nadal " jestem zawistna, nietolerancyjna i na dodatek generalizuje".

W takim razie pójdę się schować razem ze swoimi buzującymi hormonami i nietolerancyjną, zawistną postawą.

A i dzięki za wskazówkę że nie mam wchodzić na wątki które mnie denerwują (???), będe wchodzić w takim razie jedynie na te gdzie poziom intelektualny uczestniczek dyskusji jest satysfakcjonujący.

A teraz emotkionki dla Olci : jupi::confu sed::lo ve::b aba:: 1wsciekly:zlo ::a tyaty::tasa czek::ee k:

Zadowolona ? Dziękuje i żegnam.
to odnośnie mojej wypowiedzi? Jeśli tak, to napisałam, że JA tak robię, to nie była rada dla nikogo.
agueda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 10:49   #1676
skaz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Daeva Pokaż wiadomość
A czy ktoś tu już może wspominał o laskach w ciąży, które w okolicach końcowych już miesięcy paradują latem w krótkich bluzeczkach pokazując wszystkim swoje wielkie brzuszysko?
Nie, jeszcze o takim czymś nie czytałam tu.
I nie wiem dlaczego to miałoby komuś przeszkadzać.
Ciąża to piękny czas, bardziej by mnie rozwaliło gdyby taka kobieta wstydziła się swojego brzuszka w którym jest dzidziuś
skaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 10:57   #1677
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez skaz Pokaż wiadomość
Ciąża to piękny czas, bardziej by mnie rozwaliło gdyby taka kobieta wstydziła się swojego brzuszka w którym jest dzidziuś
nie wiem dlaczego ale mnie wielkie brzuszysko obrzydza. nie mam pojęcia dlaczego bo sama chcę mieć dzieci w przyszłości...
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 10:58   #1678
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Tym bardziej, że nie każdego stać na kupienie nowego kompletu ubrań na 2 ostatnie miesiące bycia w ciąży.
Stary 2011-02-06, 11:34   #1679
MilkyShake
Raczkowanie

Cytat:
Oczywiście,że to piękny czas dla kobiety, nikt temu nie przeczy.
Ale kurczę, ostatnie (takie ostatnie, ostatnie) dni prze porodem, brzuch na dole i tak nieelegancko wszystko wyłazi...

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
Tym bardziej, że nie każdego stać na kupienie nowego kompletu ubrań na 2 ostatnie miesiące bycia w ciąży.
Przecież nikt nie mówi tu o najnowszych ciążowych trendach, trochę elegancji i samokrytyki w zakryciu brzuszka raczej żadnej kobiecie nie zaszkodzi
MilkyShake jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 11:44   #1680
201711060955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MilkyShake Pokaż wiadomość
Oczywiście,że to piękny czas dla kobiety, nikt temu nie przeczy.
Ale kurczę, ostatnie (takie ostatnie, ostatnie) dni prze porodem, brzuch na dole i tak nieelegancko wszystko wyłazi...

Przecież nikt nie mówi tu o najnowszych ciążowych trendach, trochę elegancji i samokrytyki w zakryciu brzuszka raczej żadnej kobiecie nie zaszkodzi
wystarczy założyć jakąś sukienkę/tunikę odcinaną pod biustem, więc tłumaczenie, że nie każdego stać na nowe ubrania uważam za nietrafione
201711060955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości