|
|
#1651 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" część 2
Żeby się pochwalić i polansować, chyba proste.
Ale mam już dosyć tego wątku, strasznie nieprzyjemna atmosfera się zrobiła. Podsumowując: -rurki fuj -dzwony fuj -haremki fuj -legginsy fuj -tregginsy fuj -białe buty fuj -odkryte palce fuj -tuniki fuj -krótkie bluzki fuj -rozpięty płaszcz w zimie (bo na pewno ta osoba umiera z zimna a chodzi tak specjalnie aby się pochwalić ciuchami) fuj -marynarki fuj -łaty fuj (mi się zawsze kojarzyły z angielskim dandysem, ale najwyraźniej tylko kloszardzi je noszą) u facetów: -ubrany byle jak fuj -ubrany fajnie -> gej Chociaż większość facetów się naprawdę nie umie ubrać. Większość moich kolegów chodzi w sztucznych, za dużych marynarkach które kupili jeszcze na studniówkę licząc że jeszcze urosną. Albo w jakiś okropnych sztruksowych. Albo w zniszczonych, starych koszulach i rozciągniętych dżinsach. A faceci w ładnych garniturach wyglądają tak pięknie! |
|
|
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1653 |
|
Wtajemniczenie
|
Też tak myślę. To, że ktoś wstawi zdjęcia zakupów, to jeszcze nic strasznego.
|
|
|
|
#1654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i sama kiedys wrzucilam zdjecia katalogowe z h&mu, bo nijak nie wychodzilo mi robienie zdjec, fason sie znieksztalcal, musze zajrzec do szafy, bo moze wcale nie mam tych ubran ![]() naprawde dziewczyny, troche wiecej tolerancji i mniej zawisci
|
|
|
|
|
#1655 |
|
Rozeznanie
|
Hm tolerancja tolerancją ale takie insynuacje i dopisywanie sobie to jest lekka przesada... Po pierwsze - zazdrość ? nie sadzę, ponieważ ja jestem prawdziwą zakupoholiczką i mam maase ubrań ( z czego nota bene wcale dumna nie jestem i zawsze obiecuje poprawę - nie mam problemu z kasą tylko nie zakładam później tych rzeczy, a każdy nałóg jest zły).
Po drugie ja nie mówię że to mnie rozwala/obrzydza itp.. Proszę nie dopisywać słów których nie napisałam. Gabi napisała że dziwi ją ile dziewczyny kupują ubrań a ja mówię że to nie zawsze jest tak że te ciuchy mają ( wiele razy dziwiło mnie że zawsze to są ubrania z internetu, jak ma sie pokazać w nich to nie ma aparatu, a jak ma odpowiedziec na pytanie odnośnie jakości materiału to nie wie bo jednak ją oddała...) To tylko moje przypuszczenia, nie musi być to prawdą dla każdego przypadku. Ja nie piszę że WY tak robicie więc nie odbierajcie tego personalnie, sama niejednokrotnie wstawiałam swoje zakupy.... Poza tym czasem jest tak że ktoś kupuje sobie raz na czas w duzej ilości, a czasem wstawia zdjęcia rzeczy kupionych przez kilka miesiecy... No sory ale nie powiecie mi że tam się dziewczyny nie chwalą, to się samo nakręca, jedna wstawi dużo to inna tez musi.. Oczywiście nie wykluczam że są osoby takie jak ja które mają masę ubrań ale tak jak pisałam wcześniej ja osobiście chce to zmienić bo uważam że to mój nałóg. I zejdźcie trochę z tonu, co tu taki agresor panuje... ??? A to niby ja dostałam dzisiaj okres i chodzę zła... Przy Was to ja jestem aniołek "i sama kiedys wrzucilam zdjecia katalogowe z h&mu, bo nijak nie wychodzilo mi robienie zdjec, fason sie znieksztalcal, musze zajrzec do szafy, bo moze wcale nie mam tych ubran" a już ten tekst to zupełnie mnie rozwalił, "Olcia" weź się zastanów nad sobą i zanim coś napiszesz to pomyśl dwa razy czy zrozumiałaś czyjąś wypowiedź Ja też czasem wkładam zdjęcia katalogowe..... Edytowane przez Nelly99 Czas edycji: 2011-02-05 o 00:30 |
|
|
|
#1656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jesli ktos mial problem ze zrozumieniem czyjejs wypowiedzi, to Ty.Nie dopisalam zadnych slow do Twojej wypowiedzi, moze przeczytaj jeszcze raz mojego posta ![]() Jednoczesnie sie ciesze, ze moj tekst Cie rozwalil bo moze teraz, kiedy masz te gorsze dni, przyda Ci sie wiecej pozytywnych emocji ![]() No i w zwiazku z tym, ze to jest Internet, to proponuje wieksza wage przykladac do emotikonek - na zywo komunikujesz sie za pomoca komunikacji niewerbalnej, tutaj jest z tym ciezej, a moga pomoc wlasnie emotikonki... ![]() A tak jakbys nie zrozumiala, tekst, ktory Cie rozwalil byl wlasnie napisany zartobliwie. I nie bez powodu apelowalam o tolerancje i brak zawisci - ja zejsc z tonu nie musze. |
|
|
|
|
#1657 |
|
Raczkowanie
|
Ale często jest tak, że dziewczyny wstawiają zdjęcia katalogowe, bo nie mają aparatu lub też zamówiły coś w sklepie internetowym i towar jeszcze do nich nie dotarł(tak jak ja wczoraj. zamówiłam z Asosa i rzeczy dojdą dopiero za ok. 10 dni, a aparat mam popsuty). Moim zdaniem nie należy generalizować, bo nie wszystko jest czarne lub białe. Ja jak coś mnie drażny na wizażu, to staram się danego wątku unikać. Każdy ma swoje życie i swoje sprawy
.
|
|
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
co do tego ze ktos ciagle wrzuca zdjecia ciuchow - kazdy ma swojego bzika. ja nie potrzebuje ubran a mam kilkaset lakierów do paznokci. mam na nie pieniądze to sobie kupuję. jak mają kasę to kupują ubrania, jak to ich pasja itp to czemu nie. ja nic zlego w tym nie widzę.
|
|
|
|
#1659 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Apelujesz o tolerancje a sama jej nie masz. Ja nikogo nie obrażam i powinnaś uszanować i tolerować moje zdanie, którego z resztą i tak nie zrozumiałaś. Chyba Wam wszystkim wytłumaczyłam (choć nie wiem po co) o co mi chodziło ale widzę że nadal " jestem zawistna, nietolerancyjna i na dodatek generalizuje". W takim razie pójdę się schować razem ze swoimi buzującymi hormonami i nietolerancyjną, zawistną postawą. A i dzięki za wskazówkę że nie mam wchodzić na wątki które mnie denerwują (???), będe wchodzić w takim razie jedynie na te gdzie poziom intelektualny uczestniczek dyskusji jest satysfakcjonujący. A teraz emotkionki dla Olci ![]() ![]() ![]() ![]() :confu sed:![]() ![]() :lo ve:![]() ![]() ![]() :tasa czek:![]() ![]() :ee k:Zadowolona ? Dziękuje i żegnam. |
|
|
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
nawet nie wiem co powiedziec jak czytam posty niektórych
wrócmy do przewodniego tematu wątku |
|
|
|
#1661 |
|
Raczkowanie
|
wiecie co... jak patrzę na wypowiedzi niektórych osób, to mam wrazenie, że czytam wypowiedzi jakiś rozpuszczonych nastolatek, które nie umieją przyjąć krytyki z godnością. dziewczyny, dajecie spokój, po co te kłótnie? proponuję zachować poziom i wrócić do pierwotnego tematu tego wątku.
|
|
|
|
#1662 |
|
Rozeznanie
|
To co mnie rozwaliło, to jak napotkałam się ostatnio na zdjęcia ze studniówek i zobaczyłam młode, ładne dziewczyny, które chyba w domu luster nie mają
Sztuczne, doczepiane loki, suknie jak księżniczki, diademy, wszelkiego rodzaju świecidełka sztuczne, solarium, tipsy Ja wiem, że to "bal", ale...Edytowane przez aja23 Czas edycji: 2011-02-05 o 20:09 |
|
|
|
#1663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- To znaczy nie wszystko to, co wymieniłaś, ale lwią część
|
|
|
|
|
#1664 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziś natknęłam się na zdjęcia na jednym z portali społecznościowych i zostałam oświecona dopiero Nieważne czy to ostatnio czy od 100 lat i tak mnie to "rozwala"
|
|
|
|
|
#1665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
18latki w ciężkich, długich sukniach z gorsetem, w kolorze bordo, ciemnej zieleni, połyskujących brązach a'la zasłona; koki, loki, dziwaczne upięcia na zasadzie : loczki wypuszczone z koczka, pół głowy wyprostowane, pół w lokach ... pełno brokatu, perłowych cieni, tipsów, opalenizny ... o maaatko, że niby to ładne?
|
|
#1666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1667 |
|
Zadomowienie
|
Chętnie się wypowiem, ale oczywiście to moje zdanie :
- noszenie normalnych rajstop np. 40 DEN( takich z dwoma klinami z tyłu i jednym z przodu ) zamiast spodni + bluzeczka do biodra. Efekt jest taki, że rajstopy nie kryją w 100% i widać całe majtki osoby noszącej rajstopy. Spotykam się z tym prawie co dnia. - noszenie getrów zamiast spodni + króciutka bluzeczka. - noszenie na co dzień np. narciarskich spodni, bluz dla narciarzy, ogromnych dresów przeznaczonych do biegania itp. |
|
|
|
#1668 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Natomiast leginsy i krótka bluzka - widzialam i byłam przerażona widokiem tyłka trzęsącego się niczym galaretka. |
|
|
|
|
#1669 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1670 |
|
Zadomowienie
|
Myślę o zwyczajnych rajstopach a nie takich leginsach niby rajty
![]() Nawet raz koleżance powiedziałam, że nie mam ochoty jej gołe tyłka oglądać i że ma fajne paski na majtach |
|
|
|
#1671 |
|
Raczkowanie
|
A czy ktoś tu już może wspominał o laskach w ciąży, które w okolicach końcowych już miesięcy paradują latem w krótkich bluzeczkach pokazując wszystkim swoje wielkie brzuszysko?
|
|
|
|
#1672 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1673 |
|
Rozeznanie
|
Mam nadzieję, że nigdy nie wejdzie moda na takie buty
|
|
|
|
#1674 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1675 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#1676 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I nie wiem dlaczego to miałoby komuś przeszkadzać. Ciąża to piękny czas, bardziej by mnie rozwaliło gdyby taka kobieta wstydziła się swojego brzuszka w którym jest dzidziuś
|
|
#1677 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
Tym bardziej, że nie każdego stać na kupienie nowego kompletu ubrań na 2 ostatnie miesiące bycia w ciąży.
|
|
|
|
#1679 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale kurczę, ostatnie (takie ostatnie, ostatnie) dni prze porodem, brzuch na dole i tak nieelegancko wszystko wyłazi... Cytat:
|
||
|
|
|
#1680 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.

Zapraszam 

:confu sed:
:lo ve:

:tasa czek:

:ee k:

Sztuczne, doczepiane loki, suknie jak księżniczki, diademy, wszelkiego rodzaju świecidełka sztuczne, solarium, tipsy
Ja wiem, że to "bal", ale...