Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011 - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe 23 35,94%
Już coraz bliżej końca więc czekamy na naszego brzdąca... 4 6,25%
Nasze dzieciątka solidne kopniaki dają i na świat się już pchają... 0 0%
Piłki te - to nasze brzuszki, dokazują w nich maluszki 2 3,13%
Za oknami już przedwiośnie - czas zapiep***, dziecko rośnie 24 37,50%
Za oknami pachnie wiosną - dzieci coraz większe rosną 11 17,19%
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-05, 18:40   #3871
andziot
Zakorzenienie

Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
I jeszcze jedno pytanie.. pewnei z tych głupich - ale powiedzcie mi proszę Dziewczyny, które już rodziłyscie - na podrodówkę idzie się w koszuli nocnej czy dają jakieś szmatki jak na operacje? Przyznaję się bez bicia bo nie wiem A przez to nie wiem w ile koszul się zaopatrzyć
to zależy od szpitala,
wiem ze jak kiedys sie dowiadywałam to w niektóych kazali zabierać ze sobą na poród jakiś wielki t-shirt, gdzie indziej dawali taką szmatę białą (u mnie dwali), a jeszcze gdzie indziej można było w swojej koszuli rodzić, musisz się dowiedzieć jak jest u Ciebie
po porodzie już się chodziło w swoich (jak się miało, bo widziałam laski które w szpitalnych też pomykały)

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
A właśnie, jak już przy majtach jesteśmy, to podpytam chociaż w innym kontekście tych jednorazówek, poporodowych to ile sztuk nabyć? jak myślicie??
ja miałam chyba 3 pary takich siateczkowych, co niby są wielorazowe, ale jakoś sił nie miałam co by je prać
w niektórych szpitalach kategorycznie zabraniają nosić jakichkolwiek majtek,
nawet tych takich flizelinowych jakby (one strasznie malo przepuszczają powietrze)
mój gin ostatecznie zgodził się na te siateczkowe, ale na wizytę lekarską i tak musiałam ściągać

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

http://allegro.pl/body-na-ramiaczka-...428841811.html
myślicie ze to chłopięce ???
czy dziewczęce ??

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 18:42   #3872
mamaoptymistka
Zadomowienie

Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
w niektórych szpitalach kategorycznie zabraniają nosić jakichkolwiek majtek,
dokładnie u mnie było to samo

Andziot fajne wydaje mi się że i dla dziewczynki i dla chłopca, miałam dwa body na ramiączkach i ani razu nie założyłam, ubierałam krótki rękawek. Sama nie wiem te maleńkie ramionka lepiej może zakryć.

Edytowane przez mamaoptymistka
Czas edycji: 2011-02-05 o 18:44
mamaoptymistka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 18:43   #3873
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Nie no kurna, nie ogarniam z tymi koszulami, majtami, pakowaniem torby. Nie wiem co i jak. Skończy się na tym, że pojadę w swojej piżamce z Myszką Miki, wezmę tylko balsam żurawinkowy i tak, o.

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Andziot, moim zdaniem uniseks

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 18:43   #3874
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość
ddaaiissyy w naszym szpitalu jest na pewno taka apteka, porządnie zaopatrzona. Podejrzewam, ze gdyby trafić na oddział bez żadnego przygotowania kupiłoby sie tam wszystko, co potrzebne, oprócz ubranek oczywiscie
mysle, ze tam gdzie ja trafię też cos takiego sie znajdzie w końcu to tylko i wyłącznie szpitla ginekologiczno-położniczy W zyciu w nim nie byłam, nawet nie wiem gdzie dokładnie jest ulica na której się miesci ... Wszystko przez to, ze nie pochodzę z Krk Na pewno przed porodem, wybiore się tam do szkoły rodzenia, wiec poxnam co nie co

Pytam o tą aptekę, tak na wszelki wypadek, by w razie nie zabrania czegokolwiek, nie wpadać w rozpacz bo czegoś tam zapomniałam.. a czesto mi sie to zdarza taki roztrzepaniec ze mnie
mimbi, własnie tez myślę o zakupie 2 sztuk.. no bo na zmianę coś trzeba mieć...

I jeszcze jedno pytanie do głowy mi przychodzi - a o gimnastyce myślałyscie ? Oczywiscie dla kobiet w ciazy.
Teraz nie dam rady połączyc pracę i gimnastykowanie jeszcze, ale gdy czmychnę na L-4 mam taki plan.
Czy macie jakieś wyrobione zdanie, na temat takowej aktywnosci? Już teraz z powodu braku ruchu czuję się jak słonica a co będzie potem

andziot, uważam, ze uniwersalne zdecydowanie.

EDIT:
własnie doczytałam się, ze szkoła rodzenia przy szpitalu gdzie chcę rodzić obejmuje m.in gimnastyke? Czy zawsze szkoła rodzenia idzie w parze z zajęciami fizycznymi?? Bo tam jeszcze oprócz wspomnianej gimnastyki w skład szkoły wchodzą wykłady, ćwiczenia praktyczne i ćwiczenia na basenie Hmmmmmmmmm a ja byłam pewna, ze szkoła to tylko zajęcia teoretyczne i praktyczne.. Jak to jest u Was?

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

Edytowane przez ddaaiissyy
Czas edycji: 2011-02-05 o 18:47
ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 18:43   #3875
amarcia
Wtajemniczenie

andziot ja myślę, że to akurat unisex
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 18:44   #3876
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
ale kojarzysz może jak nazywa się firma? Lubię strasznie dzem

A o takiej koszuli co sądzicie? Czy ten fason jest ok ?
http://allegro.pl/koszulka-nocna-cia...428021624.html

i ejszcze jedno pytanie.. jaki rozmiar, jak kupuję ciuszki ciążowe to rozm S/M a jak w standardowym sklepie to XL Rozumiem, ze koszule ciążowe adekwatnie do rozmiarówki ciążowej?
I jeszcze jedno pytanie.. pewnei z tych głupich - ale powiedzcie mi proszę Dziewczyny, które już rodziłyscie - na podrodówkę idzie się w koszuli nocnej czy dają jakieś szmatki jak na operacje? Przyznaję się bez bicia bo nie wiem A przez to nie wiem w ile koszul się zaopatrzyć
O takie:
http://www.materne.pl/produkty/LIGHT_1_TRUSKAWKA.swf

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 18:45   #3877
anula_81
Zakorzenienie

hej dziewczyny
ja wlasnie was doczytuje bo sprzatalam plus pojechalismy z TZtem kupic kamerke, jakos nas naszlo, zebysmy mieli cos do krecenia filmikow z dzidziusiem, tak mnie po siaskowym naszlo

co do torby do szpitala to ja tu mam troche latwiej, rozmawialam niedawno z kolezanka ktora urodzila 3 miesiace temu, ze u nas wszystko jest w szpitalu, daja specjalne jednorazowe koszule do rodzenia, podklady, majtki siatkowe, ubranka dla maluszka podczas pobytu w szpitalu, wszystkie kosmetyki, ktorych moze tam potzrebowac, reczniki i pieluchy, wiec nieduzo musze sobie zabrac

co do laktatora, to ja chcialam miec koneicznie elektryczny a to duzy wydatek, dlatego kupilam uzywany, wyparzylam, natomiast te czesci nakladkowe, ktorych wlasnie uzywa sie w bezposrednim kontakcie z cialem- dokupilam nowe. nie wiem ja uwazam to za dobre rozwiazanie, szcegolnie, ze nie mam pewnosci czy i jak czesto bede uzywac.

idziemy ogladac filmik
odezwe sie wieczorkiem

aaaAndziot sliczne te body ze skrzydlami z tylu

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 18:45   #3878
JanuszAgnieszka
Wtajemniczenie

Cytat:

I jeszcze jedno pytanie do głowy mi przychodzi - a o gimnastyce myślałyscie ? Oczywiscie dla kobiet w ciazy.
Teraz nie dam rady połączyc pracę i gimnastykowanie jeszcze, ale gdy czmychnę na L-4 mam taki plan.
Czy macie jakieś wyrobione zdanie, na temat takowej aktywnosci? Już teraz z powodu braku ruchu czuję się jak słonica a co będzie potem
przy naszej szkole rodzenia sa organizowane zajecia gimnastyczne dla kobiet w ciazy (za darmo) 2 x w tygodniu, ale ja nie chodze bo nie mam czasu... zreszta mysle, ze warto sie skontaktowac z lekarzem i spytac czy nie ma przeciwskazan.

Teraz czekamy na Karolinkę - 27/40
JanuszAgnieszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 18:47   #3879
monika21121984
Rozeznanie

GG do monika21121984

wiem ze Wy tu rozprawiacie o laktatorach majtach i podpaskach,a ja chce Wam napisać ze własnie jem chipsy cebulowo-serowe laysy i popijam cola, kupiłam 2litryjak za dawnych czasów przed ciąza
ale musze sie uwijac bo zaraz maz przyjdzie i bedzie krzeczał ze truje dzidziolka
Stary 2011-02-05, 18:49   #3880
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
(..)
Ja mam 5pak i 5 opakowan takich jakby podpasek ale dla matek po porodzie, wszystko odziedziczone po kolezance, ktora rodzila i zostalo jej w nadmiarze. (..)
Ok Mimboooo robię tak samo

Cytat:
(..)

http://allegro.pl/body-na-ramiaczka-...428841811.html
myślicie ze to chłopięce ???
czy dziewczęce ??
Thx, za info o majtochach

Body według mnie dla dziewczynki można być brać, chociaż te czerwone wzorki nie do końca w moim guście

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Nie no kurna, nie ogarniam z tymi koszulami, majtami, pakowaniem torby. Nie wiem co i jak. Skończy się na tym, że pojadę w swojej piżamce z Myszką Miki, wezmę tylko balsam żurawinkowy i tak, o.
Njaważniejsze, że balsam będzie
Stary 2011-02-05, 18:54   #3881
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
aaa firma materne. Pychota te dzemiki, ale takiego light nie jadłan. Dziekuje Ci

Cytat:
Napisane przez monika21121984 Pokaż wiadomość
wiem ze Wy tu rozprawiacie o laktatorach majtach i podpaskach,a ja chce Wam napisać ze własnie jem chipsy cebulowo-serowe laysy i popijam cola, kupiłam 2litryjak za dawnych czasów przed ciąza
ale musze sie uwijac bo zaraz maz przyjdzie i bedzie krzeczał ze truje dzidziolka
Smacznego I w tej sekundzie narobiłaś mi smaka na cole
Mimbi, te jakby podpaski to takie jakby wkłady? (Fajnie sobie gadamy hihi) Bo jeśli tak, to również mi je polecano bardzo, ze super przydatna rzecz po porodzie.

JanuszAgnieszka, no wlasnie ja też juz to mam w cenie i trochę mnie zbiło z tropu, bo moj benefit się marnuje i chciałam się gdzieś zapisac indziej, ale skoro tu mam wszystko w jednym....
Ile płacisz za szkołe ?

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-02-05, 18:55   #3882
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamaoptymistka Pokaż wiadomość

Andziot fajne wydaje mi się że i dla dziewczynki i dla chłopca, miałam dwa body na ramiączkach i ani razu nie założyłam, ubierałam krótki rękawek. Sama nie wiem te maleńkie ramionka lepiej może zakryć.
ja mam sporo na krótki rękaw po Zosi na lato (bo ona z czerwca)
ale pamiętam, że lato było tak upalne ze nawet w takich z krótkim było jej strasznie gorąco ....
dlatego pomyślałam o bezrękawnikach
takie dzidzi i tak zawsze w cieniu raczej jest więc nic się nie stanie ...
miałam parę sukienek takich na ramiączkach ale jednak bodziak najwygodniejszy

Stary 2011-02-05, 19:03   #3883
Lolka1212
Zadomowienie

Andziotku a jeszcze ja Cie ponudzę, bo nie dość, że doświadczona mamcia jesteś to i Zosie masz z czerwca, czyli tak jak mój Wojtuś też z czerwca będzie.. jak myślisz lepiej kupić różek usztywniany (automatycznie ciepły i gruby), czy lepiej taki otulaczyk mięciutki? zawsze myślałam, że ten usztywniany lepszy do trzymania, ale będzie czerwiec, ciepło, więc może lepiej ten kocykowaty.. nie wiem wybrać
Stary 2011-02-05, 19:06   #3884
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamaoptymistka Pokaż wiadomość
NIE NIE NIE

To jest tak intymna rzecz że uważam że musi być nowa. Wiem że to się wyparza, ale i tak mnie to nie przekonuje.
Ja używałam laktator Tufi elektryczny o taki http://allegro.pl/laktator-elektrycz...433688767.html byłam bardzo zadowolona. Polecam
a ja bede miec uzywany od swagierki, najwyzej czesci nakladlowe sobie wymienie

ale niekoniecznie

ze szklanek tez pijesz, filizanek i jesz sztuccami w restauracji
tez sa porzadnie wysterylizowane
to to samo
Stary 2011-02-05, 19:07   #3885
asiak1981
Rozeznanie

majtki, koszula do rodzenia- jak pisały dziewczyny,zależy od szpitala

ja rodziłam w koszuli szpitalnej,i po porodzie tez używałam tych szpitalnych,były b.fajne
podkłady-najlepsze są te szpitalne,super chłonne i nie odparzają,ja wzięłam zapas do domu,a potem używałam tych z belli

i spytajcie w swoich szpitalach o ubranie dla tż, mój mógł być w swoim ubraniu,ale slyszałam ze gdzieś musza mieć jakiś Tshirt i obuwie na zmiane

Wojtuś, ur. 3.05.2011 r.

asiak1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 19:07   #3886
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Mary widzialas foty z magiczna liczba 63 czyli 150 kilo lat temu to bylo
Moria wypluj to cos na trzy cyfry :drzwi strach: bo zaczne miec koszmary senne... Co wybrac pyszne ciacho czy 100kg

oczywiscie, ze ciacho

Moim guru jest Siasiek i Agniesia_pe i ja tez schudne po ciazy!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------
dzieki

a ja mam dzisiaj swieto!!!!!!!!!!!: zarlok: studnioweczka! komu polac soczku?

wrocilam zmarnowana jak nic, mlody dzisiaj ma adhd, calutki dzein mi skacze brzuch, od samego rana, ale wole jak jest taki aktywny niz jak milczy
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 19:08   #3887
JanuszAgnieszka
Wtajemniczenie

Cytat:

JanuszAgnieszka, no wlasnie ja też juz to mam w cenie i trochę mnie zbiło z tropu, bo moj benefit się marnuje i chciałam się gdzieś zapisac indziej, ale skoro tu mam wszystko w jednym....
Ile płacisz za szkołe ?
ja mam darmowa szkole rodzenia, bo do 2012 dostali dofinansowanie z UE. W tym bede miala tez wizyty poloznej srodowiskowej i fizjoterapeuty, wizyty w szpitalach na porodowce i na noworodkach.

Teraz czekamy na Karolinkę - 27/40
JanuszAgnieszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 19:12   #3888
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
dzieki

wrocilam zmarnowana jak nic, mlody dzisiaj ma adhd, calutki dzein mi skacze brzuch, od samego rana, ale wole jak jest taki aktywny niz jak milczy
Ja nie zmieszczę! Pękam!
Ale jutro jadę po piccolo nawet w Sylwestra się go nie napiłam... To na 100-dnióweczkę

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 19:15   #3889
Paulizia
Wtajemniczenie

Na RMF FM wlasnie leci Varius Manx ''Maj''

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Aga_pe
Stary 2011-02-05, 19:17   #3890
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Andziotku a jeszcze ja Cie ponudzę, bo nie dość, że doświadczona mamcia jesteś to i Zosie masz z czerwca, czyli tak jak mój Wojtuś też z czerwca będzie.. jak myślisz lepiej kupić różek usztywniany (automatycznie ciepły i gruby), czy lepiej taki otulaczyk mięciutki? zawsze myślałam, że ten usztywniany lepszy do trzymania, ale będzie czerwiec, ciepło, więc może lepiej ten kocykowaty.. nie wiem wybrać
tu ci nie pomogę, bo ja żadnego rożka nie miałam,
nie był mi potrzebny,
tzn miałam bo dostałam jako gratis do kompletu pościeli ale ani razu nie użyłam ...
nosiłam Zosię na rękach bez niczego albo w kocyku zwykłym, dla mnie tak pewniej było, bo czułam co trzymam

Cytat:

mnie , mnie, mnie !!!!!!!!!!!!
pić mi się chce a mojemu meżulowi sie nie chce iść do samochodu po wodę którą dziś kupiliśmy

Stary 2011-02-05, 19:22   #3891
Paulizia
Wtajemniczenie

A my wlansie wrocilisy z restauracji. Wsunelam caly stek srednio wysmazony z frytami i salatka a na deser mam ptasie mleczko, paczka, maxi kinga i delicje pomaranczowe

Aga_pe mama mnie umowila do tej kliniki co bylas i krzykneli mi 300 zl za usg 4d z plytka

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

W ogole nie wiedzialam, ze w Anglii jest mega seria tego Oliatum [] i jest JUNIOR i nie wiem czy to dla noworodka sie nadaje musze polozna zapytac.
Stary 2011-02-05, 19:23   #3892
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

agnieszka_pe25, a nie miałaś przypadkiem wczoraj, bo dzisiaj to mam ja, a tp mam na 16.05.

Cytat:

mnie , mnie, mnie !!!!!!!!!!!!
pić mi się chce a mojemu meżulowi sie nie chce iść do samochodu po wodę którą dziś kupiliśmy
Nasz 5litrowa mineralna też jeździ od wczoraj w bagażniku.
Na szczęście mam 1,5 l kropli beskidu.

Mieliśmy świętować z TŻ, ale okazało się, że bez niego firma sie zawali i pojechał do roboty. Powiedziałam mu, żeby przekazał szefowi info, że za te przepracowane soboty i niedziele firma ma kupić ( w ramach wdzięczności ) wózek dla Piotrusia. I szef nie powiedział nie ( z funduszu reprezentacyjnego może coś dorzucą ).
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 19:23   #3893
bzyczka1
Zakorzenienie

Dziewczyny a ja mam takie głupiutkie pytanie bo tak czytam i czytam o tych majtkach...ja mam 3 pary takich z siateczki jak będzie mało to na dole w szpitalu jest apteka...
o ale do pytania...Jak nie można majtek nosić na oddziale to jak sobie radzić z podkładami poporodowymi? Czy tam z podpaskami dla mam? Nie widziałam nigdy takich więc nie wiem ale sądziłam że je się przykleja jak zwykłe podpaski czy wkłada w majtki właśnie.
Oświećcie mnie

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 19:24   #3894
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
A my wlansie wrocilisy z restauracji. Wsunelam caly stek srednio wysmazony z frytami i salatka a na deser mam ptasie mleczko, paczka, maxi kinga i delicje pomaranczowe

Aga_pe mama mnie umowila do tej kliniki co bylas i krzykneli mi 300 zl za usg 4d z plytka
Paulizia, ja też płaciłam dokładnie 300zł za USG 4D z płytą i 4 zdjeciami... To chyba standardowa cena

I Ty to wszystko zjesz ??? Btw tez uwielbiam Varius Manx

agnieszka_pe25 opijam zdalnie na odległość Twoją studniówkę Stukam się z Tobą soczkiem za zdrówko Twojego maleństwa Ja mam drinka pomarańczowo-czarnoporzeczkowego

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-02-05, 19:26   #3895
Paulizia
Wtajemniczenie

Bzyczka... o to samo zapytalam kumpele i powiedziala mi, ze udami trzymala, bo jej lepiej bylo bez majtek jakichkolwiek
Stary 2011-02-05, 19:27   #3896
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Ja nie zmieszczę! Pękam!
Ale jutro jadę po piccolo nawet w Sylwestra się go nie napiłam... To na 100-dnióweczkę
to za jutrzejsza twoja

Cytat:

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------
.
co ty?! serio?
a wiesz ze ja tez na 99% pojade tam? tzcik mi truje zeby jechac looknac na serduszko, ja chyba tez bym byla spokojniejsza. ja pewnie bede miedzy 14 a 18stym tak jak tzcik przyleci

a co do ceny, na stronie mieli chyba 250 ale zawsze kasowali 200. ja mowialam ze na usg jestem umowiona, o cd nic nei mowilam, lekarz zawsze dawal po usg i tak, a placisz przed wizyta.
moze od stycznia podniesli? nic nie rozumiem, to sie wymienimy info co do cen
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 19:27   #3897
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki

ja chce soczku

my dzisiaj skonczylysmy 28 tydzien

paulizia dawaj delicje

bzyczka
tak, przyklejasz jak podpaski ponoc
kliwia u nas na zonkach polecala absorgyn i takie tez kupilam
bo mozesz chodzic w nich bez majtek, tak swietnie sie trzymaja midzy nogami hehe i super chlona
Stary 2011-02-05, 19:30   #3898
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Bzyczka... o to samo zapytalam kumpele i powiedziala mi, ze udami trzymala, bo jej lepiej bylo bez majtek jakichkolwiek
mnie tez kolezanka powiedziała ze udami trzymała ! Ponoć tez gdy leżała czasem wpadali do niej czy to połozna, czy lekarz i sami podnosili kołdre zobaczyć na szybko czy wszystko ok....

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-02-05, 19:30   #3899
Paulizia
Wtajemniczenie

Daisy jeszcze nie wiem czy mi sie uda , ale zawsze mozesz mi pomoc wiesz... ta stowa mnie sie marzy... zawsze lubilam byc NAJ taki zarcik :P

Ja tak myslalam, ze z 200zl max bedzie mnie to kosztowac
No, ale za przyjemnosci trzeba placic
A ten kawalek MAJ jest mi jakos ostatnio bardzo bliski hehehe
Stary 2011-02-05, 19:32   #3900
bzyczka1
Zakorzenienie

No ale jak udami trzymać przecież ja to zgubię przy pierwszej lepszej okazji

Aguś no to do czego to przykleić jak zabronią majtek ale ja mam problemy

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości