|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Czuję moc
![]() no i od poniedziałku w końcu wracam na tańce, bo najpierw ten nos, później nie było zajęc przez 2 tyg i nie chodzilam a brakuje mi tego straaasznie ![]() jak będzie ruch to nie bede chciala tego zniweczyć jedzeniem |
|
|
|
#2132 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Współczuje Ci tej nauki, domyślam się jakie to dobijające, ale dobrze,że to już ost. egzamin. pocieszaj się tym,że już tyle dałaś radę, więc z ost. też sobie poradzisz! a co do TŻa - jeśli czułaś się nie kochana, to nie ma co być w takim związku. Daj sobie czasu, może niedługo rany się zagoją. Tylko nie sięgaj po słodycze przy dołkach to najlepsze lekarstwo...Bądź silna! Love - no!! i tak ma być ![]() zapomniałam Wam napisać o moim grzeszku dzisiejszym - Mc flurry z Lionem. zjadłam pół bo było za słodkie i popiłam kawą bez cukru.
|
|
#2133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh czuje to samo :P na bank chce dobić do 70kg (teraz mam z 78,5), ale moim marzeniem jest 65 bo ogolnie przez wzrost to ja naprawde musze dość mało warzyć, żeby wyglądać zgrabnie :P wysokie zawsze masywniej wygląda ;p i niestety nie wkleje zdjęć z chudych czasów, bo takich nigdy nie było :P zawsze bylam "wieksza" :P Edytowane przez 69love69 Czas edycji: 2011-02-05 o 18:38 |
|
|
|
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Można?Pewnie chcecie wiedzieć co mnie tutaj przygnało. A mianowicie baaaardzo niska samoocena Niestety mam strasznie dziwną figurę i waga nie odzwierciedla mojego wizerunku. Przy wzroście 175 cm ważę 57 kilo, a wyglądam na conajmniej 65. Brzuch i boczki wprawiają mnie w okropne myśli. Sama jakoś sobie z nimi nie potrafię poradzić, więc mam nadzieje, że przyjmiecie![]() Nie chcę jakos drastycznie chudnąć, bo to nie o to chodzi. Ale napewno wyrobić sobie nawyk zdrowego żywienia i zrzucenie tego fetu i choć trochę umięśnienie- czego nigdy nie udalo mi się osiągnąć. Mam nadzieje, że to moja ostatnia walka, bo kolejnej chyba nie przetrwam
|
|
|
|
#2135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też je oglądałam ;D ta koralowa jest cudna
|
|
|
|
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
jak Wy wklejalyscie to ja tez
wiec uwaga uwaga wjeżdża zdjęcie grubej świni ;P chcialam tylko zaznaczyć, że ja chce schudnąć więcej niż 5 kg żeby nie bylo ;pmaaaskra, teraz już jest z te ok 4kg mniej niz na zdjeciu, ale i tak duuuzo za duuuzo
|
|
|
|
#2137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brzuszek i boczki do ulepszenia, a reszta miodzio
|
|
|
|
|
#2138 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.modeling.pl/?sub=artykuly...0&dz=11&page=1 jak zrobi się cieplej zacznę biegac.. ten egzamin jest najgorszy, a jak go nie zaliczę nie podejdę w tym roku do obrony nie sądzę aby rany prędko się zagoiły, bo ciężko zapomniec o kimś po prawie 4 latach związku... jakos nie mam w ogóle powodów do radości, najchętniej bym ciągle ryczała...
|
|
|
|
|
#2139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
boczki to moja zmora;/ maasakra, ale jak trzymałam diete to widziałam, że ubywa ich więc jest światełko w tunelu, ze kiedys znikną ogolnie zawsze zazdroscilam laskom, ktore maja brzuch a nie maja boczkow, bo brzuch mozna wciągnąć a boczków ni cholery sie nie da;pa ta talia to zludzenie optyczne, w porowananiu do szerokiej dupy tak sie wydaje :P |
|
|
|
|
#2140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idę pohulać
|
|
|
|
|
#2141 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez swojego nie wkleje bo wogole nie lubie zdjec wiec ich nie robie takze niestety
|
|
|
#2143 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
powiem Ci ja też miałam taką wagę i cięęęężko było zrzuć ten 2 kg. organizm postanowił mieć taką wagę i w ogóle nie mogłam ruszyć... szok! ale wystarczyło troche nerwów w Polsce i kg w dół. ehh ... ja tez mam zamiar biegac jak będzie ciepło. na razie na dwór nie wyjde, bo tak wieje! u Was też tak jest? 4 lata? o kurczę... współczuje! na pewno musi być Ci ciężko, ale głowa do góry! może jeszcze w Twoim zyciu pojawi się ktoś, dzięki któremu będziesz czuła się kochana! dasz radę z egzaminem! nie becz, bo będziesz miała spuchnięte oczka Witam nową odchudzającą Love - ja grubej świni nie widzę! bierz się za ćwiczonka i zobaczysz jak szybko boczki znikną Ja też hulać nie umiem i nie lubię
|
|
#2144 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najgorsze będą walentynki... znalazłam nową nazwę tego święta: WaleDrinki i tak też pewnie zrobię w ten dzień![]() co do hh-polecam dzięki kręceniu zrzuciłam 10 cm z talii polecam również bańki chińskie ![]() postanowiłam układac sobie jadłospis co 3 dni bo raz na tydzien trochę dziwnie ![]() Love ja też nie widzę świni... |
|
|
|
|
#2145 |
|
Zakorzenienie
|
ja wieczorami ćwicze stanie na głowie :p chce sie nauczyc przez ferie, czyli mam jeszcze 2tyg :P
i tez dzisiaj myslalam o bieganiu, u mnie juz dosyc cieplo, dzisiaj ok 10stopni wiec idealnie no moze nie licząc mega wiatru, ktory nie wiem skad sie wzialale nie mam żadnych butów do biegania, no ale poza tym i tak narazie chora jestem i siedze w lozku
|
|
|
|
#2146 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczynki. Po pierwsze to czy mogłybyście pisać normalnymi kolorami czcionki a nie białym bo moj TŻ ma niezly ubaw gdy przewracam laptopa do gory nogami zeby przeczytac co tam napisałyście!!!
Ale macie figury wow! Ja w życiu takiej nie miałam choc wciecie w tali mam na szczescie. Dieta nie idzie niestety ![]() Ewelka dla mnie nie do pomyślenia jest to że TŻ nie porozmawiał z Tobą po przeczytaniu tego smsa. Ja ze swoim TŻ zawsze rozmawiamy jezeli cos sie dzieje bo tylko tak mozna wyjasnic to co sie dzieje a nie przez sms. Dla mnie bez sensu i jakoś tak dziecinnie. Patka 4 lata oj współczuje. Pamiętaj czas goi rany choć czasem rzeczywiście troszkę tego czasu potrzeba. Agnes gdzie ta bluzka poniżej bo ja nic nie widze?
|
|
|
|
#2147 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jakby hh działało na nogi, to pierwsza bym je kupiła bański chińskie Adusia - zdjecia jeszcze nie wstawiłam, zrobię później i się Wam pochwalę
|
|
#2148 |
|
Raczkowanie
|
A więc miałam napisać coś o sobie. Odchudzam się, bo przytyłam trochę i niestety mój brzuch nie jest już taki piękny jak kiedyś. Ledwo mieszczę się w moje stare spodnie :< Dietę trzymałam prawie cały styczeń i chyba nic mi nie zeszło. Może dlatego, że wgl nie ćwiczyłam (dużo nauki, sesja). Ale teraz wzięłam się za siebie konkretniej, jem trochę mniejsze porcje, (bo ja to ogólnie lubię duuużo i często jeść
) I chodzę na basen. Jutro 3 dzień będzie. A dziś zgrzeszyłam piernikiem, tak pięknie pachniał (mama upiekła) Ale poza tym słodyczy nie ruszam, chleb razowy, makarony i fast foody nieeeee.Musi się udać.
|
#2149 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a do 8min buns polecam kupić matę do ćwiczeń, pare złotych,w zwykłym markecie.Ja polecam wieczorem po prysznicu oliwke do ciała (ale bez parafiny),a rano balsam antycell,np.:z eveline chłodzący. Cytat:
Cytat:
Nie dodawałam ryżu, musiałabym czekać aż się ugotuje,a to trochę trwa,byłam zbyt głodna :p Zrobiłam 3 łódki, pycha ![]() Ja tam wierzę w Twojego tż, że zrozumie Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pokręciłam kwadrans hh, jestem z siebie dumna, ruszyłam tyłek :P |
||||||
|
|
|
#2150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobre dobre ![]() Cytat:
z drugiej strony, byl podpity, i tak by tego nie ogarnal, ciesze sie że chociaz to jakos sobie w glowie ulozyl. Bedzie dobrze, dzwonil czy do niego przyjde. posiedzi beze mnie moze cos do niego dotrze. W sumie za bardzo wyolbrzymilam sytuacje, no ale przykro mi bylo noja nie umiem krecic hh, robilam tyle razy podejscia z ktos w domu wyrzucil. W ogole jest taka nowa wersja play station, w sumie nie wiem czy to dalej play sie nazywa, ale mozna sobie grac w to bez pada,joysticka, kojarzycie? wystarcza ruchy ciala, sensor wychwytuje ruchy i przenosi na ekran. Kolega sobie kupił i gral np. w boks, spocil sie przy tym ze ohoho a przy okazji ubaw i ruch! Swietna opcja dla maniakow, zeby nie siedziec na tyłku przed gra tylko sie poruszac. faceci moga grac w pilke, można tanczyc, i nawet krecic hula hop - patrzysz na ekran i krecisz zeby kolko utrzymac. Faaaaaaza! ale chcialabym to miec. Droga zabawka niestety.
|
|
#2151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Systematyczność to najlepszy przyjaciel![]() U mnie dzis 25 hula obciążonego plus machanie hantelkami
|
|
|
|
|
#2152 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oczywiscie nie w taki wiart, łeb by mi urwało wyobraź sobie, ze kiedys obiegłam pół malty dookoła . Poźniej reszta powolutku, później znow bieg, ale to naprawde mega dużo!moj brat powiedział "oooo zdrowa dupka" patrzac na Twoje zdjecie. Wygladasz na nim ładnie, kobieco. Troche brzuszek jest ale talia, zaden z Ciebie słoń czy co tam wymyślałaś kobieca figurka ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
![]() nie chciałam robić offtopa, nie każdego interesują moje problemy, kto chce zaznaczy sobie (jak monia napisala) i czytelne
W życiu chodzi o ludzi których spotykasz na swojej drodze i o wszystko co z nimi możesz stworzyć! Edytowane przez _Ewelka___ Czas edycji: 2011-02-05 o 20:30 |
||
|
|
|
#2153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie Playstation tylko nie poddawac się i hhulać |
|
|
|
|
#2154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co to eksa, pomyśl sobie ze to palant, nie ma nic gorszego niż czuć się nikochana. Sa takie typki wiem o tym. Moj TZ czasem cos odwali jak kazdy, ale poczucie bezpieczenstwa i milosc to zawsze mam.. Czuje sie najwazniejsza i mam swiadomosc ze zawsze mi pomoze, nawet o 2 w nocy by do mnie przylecial. Jeszcze znajdziesz kogoś kto Cie doceni, i to tak bezinteresownie bedzie z Toba dając duzo duzo od Ciebie ![]() obojetnym facetom mówimy nie! ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- monia, bo to single w walentynki pija
|
|
#2155 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kontakt z exem ograniczyłam, przez 2 miesiące w ogóle nie odzywaliśmy się do siebie, ale ostatnio nie wytrzymałam nie wiem po co napisałam.... chciałabym zamknąc ten rozdział ale to nie takie proste. Najchętniej zablokowałabym połączenia wychodzące i mozliwosc wysylania smsów do niego ale chyba się nie da....Cytat:
no ale trzeba życ dalej
|
||
|
|
|
#2156 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
noo bliżej tam było to 85 :P bo gdzieś z 83 ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
heh no własnie przydałoby się jakies towarzystwo do biegania, bo mam koło siebie las, ale samej to tak niezbyt ![]() a co do figury to tez nie podobaja mi sie całe takie chude, podoba mi sie fajny brzuch, ale tylek i uda troche wieksze ;D a nie takie 2 patyki ;p i gdzie Ty mnie tam udustepniasz jakiejs szerszej publicznosci <lol> :P Edytowane przez 69love69 Czas edycji: 2011-02-05 o 21:08 |
||
|
|
|
#2157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedziałabym,że maks 68-70, serio! |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2158 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2159 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2160 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

a brakuje mi tego straaasznie 

powodów jest kilka:
przy dołkach to najlepsze lekarstwo...
ja mam ok. 10-14
Można?

uwieeeeelbiam! kiedyś zrobię z cukinii, mało kaloryczne i zdrowe!
ale poczucie bezpieczenstwa i milosc to zawsze mam.. Czuje sie najwazniejsza i mam swiadomosc ze zawsze mi pomoze, nawet o 2 w nocy by do mnie przylecial. Jeszcze znajdziesz kogoś kto Cie doceni, i to tak bezinteresownie bedzie z Toba dając duzo duzo od Ciebie 
wiesz może jak?? muszę koniecznie iśc do salonu zapytac, bo z chęcią bym skorzystała z tej usługi