|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Zestaw Elizabeth Arden kolorówka
nieaktualne
W zeszłym roku dostałam wielki zestaw EA z kolorówką, sporo warty ![]() Ale jednak nie będę używać wszystkiego, więc część chciałabym wymienić. Do wymianki: paletka 12 cieni + 2 róże shimmerek ze złotym paletka do ust 2 konturówki do ust kolor Cocoa Rose i Blush 2 konturówki do oczu kolor Smoky Black i Espresso 2 szminki kolor Red Diamond i Pink Vibration miniaturka tuszu Zestaw oczywiście oryginalny, był w czarnej kosmetyczce widocznej na zdjęciu, a która raczej nie jest do wymiany. Wszystkie rzeczy są NOWE, nietestowane, niedotykane. Czego szukam? 1. Wish w podpisie 2. Kolorówka DIOR, MAC, może też inne, ale rzeczy NOWE, ew. tylko testowane. 3. NOWA pielęgnacja. 4. PERFUMY ![]() Generalnie proponujcie ![]() Natomiast na pewno chcę to wymienić na coś potrzebnego ![]() Osoby z małą liczbą przekupek - wysyłają jako pierwsze. Rzeczy z mojego starego wątku nadal aktualne: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=502983 Edytowane przez Gothic_Daisy Czas edycji: 2011-02-15 o 14:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zestaw Elizabeth Arden kolorówka
Kolory są podane w 1. poście.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zestaw Elizabeth Arden kolorówka
up!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.