![]() |
#92 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jesienny wybor perfum na wymiane :-)
Cytat:
Chyba niestety nie... Jakos nie zapisal mi sie ten Ferre zbytnio w pamieci... Sciskam cieplo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Ok to w poniedziałek zajrzę do Douglasa
![]() ![]() I nieśmiało chciałam przypomniec, tak odnosnie negocjowanego Goutala ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie martw sie! Cos wymysle w tej kwestii, jesli zostane przyparta do muru ![]() ![]() Buziakuje mocno! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
Hmm... No fakt. Mojej jest mniej, wiec jednak masz racje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
Hopsa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mogę za nią zrobić odlewki : - 20ml Ginestet Le Boise Etro Messe de Minuit Thierry Mugler La Rose - 10ml (tylko jeden atomizerek) Demeter Cinnamon Bun Demeter Mulled Cider Donna Karan Black Cashmere - 30ml (mam odpachniony flakonik Demeter) Demeter Fireplace Demeter Linden - Flakony: Yves Rocher Miel d`Oranger (możliwa odlewka/ maluszek 20ml) Yves Rocher Cedre Bleu Cioccolato Mon Amour Bianco Classico ok 45/50ml Demeter Bonfire splash ok. 12/15ml Yves Rocher Comme Une Evidence limitowany flakon 2010r (nowe) Bvlgari au the blanc 25ml (nowy z zestawu) ![]() Może coś sobie znajdziesz ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#99 |
JESTEM ONA
|
Mogę zakupic lecytynę ( byłaby w gratisie)
![]() ![]() Pozdrawiam miło ![]()
![]() |
#100 |
Wtajemniczenie
|
Hahaha
![]() ![]() ![]() Kochana zagladaj koniecznie gdyby Ci sie cos z mojej listy przyplatalo ![]() ---------- Dopisano o 03:50 ---------- Poprzedni post napisano o 03:45 ---------- Figarro, Przepraszam, ze tak zwlekalam, ale slabo znam zapachy niszowe i musialam sobie o nich poczytac ;-) Wstepnie zainteresowaly mnie powyzsze zapachy (przyznaje, ze Lubina wygrzebalam w Twoim watku ;-) Daj znac jak to widzisz? Serdecznosci poznonocne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Silencio
Idole Lubin, przykro mi, nie oddam ![]() ![]() Tylko za wisha (w pierwszym poście) ![]() Mogę oddać, coś z wymienionych u Ciebie całkiem sporo tego ![]() Ginestet Le Boise już jest Twoje 20ml (w 22ml atomizerku będzie) do tego może: Etro Messe de Minuit?? Może Demeter Fireplece (dość delikatny, ale kadzidlany,dymny i ciepło kojażący się zapach ![]() ![]() Pozdrawiam niedzielnie ![]() ![]() Edit; wymyśliłam coś ![]() 20ml Le Boise ok. 4ml Idole Lubin (znalazłam jeszcze jeden,mały atomizerek chyba 5ml) ![]() Tylko tak to z Idole widzę ![]()
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę ![]() ![]() https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam ![]() Wymieniam się ![]() ![]() Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2011-02-06 o 07:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jesli tak to widzisz to obie mamy bardzo dobre widoki na wymiane ![]() Bo ja wlasnie tez myslalam, zeby tak to zrobic ![]() Gdybys zechciala mi zrobic probeczke Demetera Fireflece (zaciekawilo mnie to, ze to Twoj ulubiony ;-) to chetnie bym sie zrewanzowala probka czarnej Manii Armaniego, bo ten zapach ja z kolei uwielbiam i jest w nurcie kadzidlanym ![]() Jesli jestes zdecydowana to zapraszam na PW ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli Ci się spodoba, bedę mogła w przyszłości poratować odlewką ![]() Chętnie również poznam czarną Manię ![]() Lecę na PW ![]()
![]() |
![]() |
#104 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Rozeznanie
|
ja w sprawie cieni shiseido, jesli masz ochote to wybierz sobie jeden za eau dynamisante, nic wiecej u ciebie raczej nie znajde, no moze oprócz eau d'hadrien
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
JESTEM ONA
|
I tego obawiałabym się bardziej
![]() Będę zaglądac ![]()
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Si Droga
![]() To mamy własna akcje i kryptonim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Perły biore na 99,9%. Ale sama mnie zachęcałaś, żeby jeszcze w Douglasie niuchnąć. No to se jutro niuchnę/ Goutalek, no szkoda, że refil/ Ja nigdy refilu ( tak to sie odmienia ![]() Edytowane przez Lolka_L Czas edycji: 2011-02-06 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Pozdrowienia! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Pomyślałam,że miło Ci będzie jak sobie zobaczysz odleweczki już gotowe do drogi
![]() na drugim planie flaszeczki, z których odlewałam ![]() Czekaj no, jutro powinny już być u Ciebie ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#111 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jestes Aniolem! Sliczne zdjecie ![]() Ja niestety mam dzisiaj pechowy dzien, poczawszy od blokady na tylnym kole samochodu na problemach z podpisaniem umowy kredytowej skonczywszy ;-) Takze paczuszka poleci do Ciebie dopiero wieczorkiem. Ale na pewno dzisiaj ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zobaczysz wszystko skończy się dobrze ![]() ![]() A paczuszką dla mnie się nie martw,mogę poczekać, więc specjalnie jej nie zanoś na pocztę, nadaj jutro,czy w środę ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#113 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Postaram sie jednak dzisiaj nadac, ale jesli polegne to dziekuje Ci za te przemila "furtke" ;-) Mocno sciskam! Si |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
Kryptonim OMnŚ kupuje w ciemno, ale sama rozumiesz, ze nie moge zbytnio rozslawiac Manki zakladajac nowy watek, bo wtedy juz na pewno znajdzie sia jakas pani, ktora chocby ze wzgledu na te "Ostatniosc" zapragnie mojej (prawie juz) zdobyczy i zaproponuje Ci jakies Chance albo inne Womanity i wtedy polegne ![]() A jak powiem, ze ja chce te Manke, zeby uwolnic swiat od niej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak tam testy perelkowe? Oczywiscie nie pospieszam, tylko chce zobaczyc na ekranie ze Lalique sa "boskie!" ![]() ![]() Ja nadal negocjuje Goutal z malpeczka za Korsa, ale nawet jesli ona sie zdecyduje to wymysle jakas opcje awaryjna Goutalowa, OK? Bo refill to juz "prawie" jak odlewka, czyz nie? A odlewka nawet moze byc lepsza, bo moze byc w ladnej buteleczce z sprayem (skad taka wezme to juz inna kwestia ![]() ![]() Sciskam mocno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jak nic , ktoś to przeczyta i jakiś dokument o zbawianiu świata ukręci . I będziesz sławna dzieki MOJEJ Mańce. No nie wiem , nie wiem.... Ja się jeszcze muszę porządnie zastanowić ![]() A z tym refilem, cfana bestyjo znowu mam w głowie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z tym refilem, to po prostu zdecyduj, czy ja mam Ci przelac wode do atomizerka czy sama to zrobisz ;-) Nie wyobrazam sobie jak sie zlewasz 125 ml butla ;-) Ale decyzja nalezy do Ciebie - kto ma manke ten rzadzi! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Cytat:
Uprzejmie donosze, ze zapachy polecialy dzisiaj rano i beda mam nadzieje pachniec Tobie juz jutro ;-) Raz jeszcze dziekuje za wyrozumialosc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
Hopsa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
hej, i jak tam, przetestowałaś te cienie shiseido??? MDCh raczej znów zajęta, a poza tym chyba i tak oprócz eau dynamisante u Ciebie bym nie znalazła...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziekuje i przepraszam, ale ja sobie w koncu kupilam te cienie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Wtajemniczenie
|
Jeszcze podniose, moze cos ktos jednak znajdzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.