|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1111 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1112 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1113 | |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Padam na ryjek. Ciężki dzień dziś miałam. Powalczę jeszcze ze stroną i idę do Morfeusza ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1114 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja właśnie wstałam i robie nic i bardzo ale to bardzo mi z tym dobrze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1115 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Napisałam, później przez przypadek skasowałam.
Więc teraz się tylko przywitam. Dzień dobry SPD ![]()
![]() Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2011-02-06 o 08:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#1116 |
Zakorzenienie
|
Dzień Bobry
![]() Trochę się wyspałam ![]() Teraz piję kawę. Zaraz skonsumuję śniadanie. Jajka i ciemny chlebek. U mnie temperatura na plusie aż 7, ale wieje jest szaro buro i ponuro. Przejrzę notatki jeszcze, później zajęcia a popołudniu egzamin. Fuck. Odwykłam.
#1117 |
Zakorzenienie
|
Cześć
Wstałam choć było ciężko. Muszę sobie jakieś śniadanko zrobić i do nauki. Dzisiaj muszę się uczyć bo jutro koło. A tak mi się nie chce. Wróciłabym najlepiej z powrotem gdzieś w rejony z naszego wyjazdu. Chcę jeszcze w pokoju trochę przemeblować bo wymyśliłam żeby biurko sobie przestawić...Pranie mnie też czeka. I jeszcze obudziłam się z bólem gardła. No i powoli Was nadrabiam. Wczoraj byliśmy w biedronce po zakupy. Niewiele wzięliśmy a 40 zł poszło. M.in. zaopatrzyliśmy się w kawę z cykorią. TŻ nie pija kawy bo mu średnio smakuje, a ta nawet mu podpasowała. Jest też gazetka "sportowa" i chyba sobie kupię skakankę ![]() Z racji przywiezionych smakołyków dzisiaj pizza z węgierską pastą, salami i papryczkami. Miłego dnia ![]() Edytowane przez Kelpie Czas edycji: 2011-02-06 o 08:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1118 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry SPD.
![]() Nadia trzymam kciuki za egzamin,na pewno pójdzie Ci dobrze ![]() Kelpie miłej nauki i oby wiedza szybko wchodziła do głowy. ![]() Ja wczoraj zrobilam te roladki w sosie serowym,mój tż nie mógł się mnie nachwalić tak mu smakowalo. ![]() Jeszcze 5 antybiotyków i koniec ![]() Już mam dość tego leżenia,z chęcią bym pomyła okna. Wymyśliłam że w ramach prezentu urodzinowego dla tż zaproszę go do kina. ![]() A tak poza tym czeka mnie caly dzień w samotności bo tż poszedł do pracy ![]()
#1119 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() W ogóle jest nowy konkurs rossmanna i zastanawiam się czy wziąć w nim udział - chodzi o ulubiony gadżet. https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...ety-dodaj.html Mam sporo takich rzeczy, które mogłabym dodać i się zastanawiam jaka mogłaby mieć "wzięcie" w konkursie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1120 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja dziś już wstałam wykąpałam się maseczkę na włosy zrobiłam i się lenię czekam aż tż wstanie. Na obiad szaszłyki wczoraj zrobione bo tż na kolacje chciał jeszcze do tego frytki (bardzo dietetycznie) i jakąś suróweczkę lub sałatkę muszę tylko zrobić. Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1121 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakiś czas temu pomyślałam sobie, że fajnie właśnie byłoby sobie pojeździć na rolkach czy poskakać na skakance ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1122 |
Zadomowienie
|
Marcia mój niestety też w pracy ale na szczęście po 14 wraca a 100zł jutro wleci do naszego portfela
![]() TŻ powiedział, ze za 50zł mam sobie coś kupić więc będzie to torebka lub jakaś bluzka ![]() ![]() ![]() A jak robisz te roladki???? Nadia oczywiście trzymamy jednego kciuka ![]() ![]() ![]() ![]() Kelpie miłej nauki ![]() ![]() ![]() Dzisiaj wstałam o 6 dałam małej probiotyk i poszłyśmy dalej spać. O 9 już budzik dzwonił i TŻ kilka razy żebym nie zaspała bo o 9.20 małej antybiotyk trzeba dac i tak w kólko. Teraz jesteśmy już po śniadanku mała szaleje tylko jeszcze te gardełko nam dokucza. Mi to wogóle głos odjeło i nie wiem czy w środę do lekarza sie nie wybrać wkońcu i tak będę z małą na kontroli więc i mnie zbada ![]() Dzisiaj na obiadzik będzie rosołek. Na gardełko w sam raz ![]() Lecę małej banana dać ![]()
#1123 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry
![]() witam, witam i o zdrowie pytam ![]() ![]() wreszcie mam dzień wolny dla siebie, w ogóle przez to ze miałam piatek wolny wczoraj myslalam ze to juz niedziela ![]() dzisiaj na obiad robie kotleciki serowe z piersi kurczaka i pieczone ziemniaczki by Cholerka ![]() ![]() Kelpie trzymam kciuki żeby Ci nauka dobrze do głowy wchodziła i za Twój egzamin Nadia ![]() Dudi ściskam Cię! i wierzę, że do nas wrócisz ![]() Nurek, Dodaja i Ssnow nie ma nic lepszego niż takie uczucie beztroski i luzu po zakończonej sesji, troche Wam tego stanu zazdroszcze ![]() ![]() Nurek włoski jest pięknym i dość łatwym językiem, także jak najbardziej polecam ![]() ![]() Dziewczyny zdradźcie co tam ciekawego będzie w biedro ze sportowych rzeczy ![]() ![]() Ijaa jak tam sie udał wieczór z Martini Roso? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1124 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kciuki nasze są, także zdasz i to na 5 ![]() Dzień dobry ![]() My już po śniadanku i błogie lenistwo. Ja zaraz sobie pohulam, potem zrobie paznokcie i idziemy na spacer, a ze spacerku na obiad do rodziców ![]() Miłego dnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja robilam te roladki z pomysłu na ale bardzo dobre wyszly. ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Nudzi mi się ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1126 |
Zakorzenienie
|
A mnie jakaś choroba bierze chyba z tż przeszło na mnie choć i tak prawie dwa tygodnie się trzymałam a w środę @ mam dostać
|
![]() ![]() |
![]() |
#1127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To od razu się kuruj żeby Cię nie dopadło tak jak mnie.
![]() |
#1128 |
Zadomowienie
|
Właśnie mam ten pomysł w domku ale jeszcze nie robiłam. Skoro zachwalasz to na dniach zrobie
![]() ![]() Oliwka wysłałam Ci zaproszenie na nk ![]() ![]() Rosołek własnie się gotuje a ja siedzę z tą moją małą marudką. Dzisiaj TŻ będzie o 14 więc zajmnie się Julusią a ja łazienkę wysprzątam bo już patrzeć się na nią nie mogę ![]() Nie wytrzymam ze śmiechu. Ten mój aniołek mnie poprostu powala na kolana ![]() ![]()
#1129 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczynki ja już od wczoraj grypeks łykam tak profilaktycznie, żeby bardziej mnie nic nie trafiło.
Kurcze słyszałyście o Kubicy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Paulunia dziękuję za zaproszenie ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Dziewczyny jakiego płynu używacie do demakijażu?? Chodzi przede wszystkim o takie które dobrze zmywają tusz do rzęs. |
![]() ![]() |
![]() |
#1130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja używam płynu micelarnego z perfecty i jestem bardzo zadowolona ![]() Edytowane przez nurek119 Czas edycji: 2011-02-06 o 14:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1131 | ||
Rozeznanie
|
Hellou
![]() Coś bardzo spokojnie na wątku w ten weekend ![]() Wczoraj mi dzień zleciał błyskawicznie, najpierw praca, potem szykownie się i impreza, fajnie było, potańczyliśmy ![]() Spać poszliśmy koło 4 więc teraz czuję się średnio dobrze ![]() Dudi, mam nadzieję, że wszystko Ci się dobrze poukłada. Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1132 |
Zakorzenienie
|
Co się stało Kubicy?
#1133 |
Wtajemniczenie
|
Hejka,
mi imprezka w domu też się udała, poszłam późno spać, późno wstałam i nic mi się nie chce, najchętniej przeleżałabym cały dzień ![]() Ja używam płynu do demakijażu oczu z maybellina, był kiedyś gratis do tuszu do rzęs i uważam że jest świetny. Paulunia fajnie że mała już szaleje, znaczy że zdrowa ![]() ![]()
#1134 |
Zakorzenienie
|
Już wiem
![]()
#1135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1136 |
Zakorzenienie
|
Uhh...Podliczyłam wyjazd...Bolesna sprawa - 700 zł poszło.
Przywiozłam jeszcze trochę euro i forintów więc pewnie jakieś 150 zł odzyska się z tego. A i tak dostaliśmy sporo kasy z uczelni. W przyszłym roku ta konferencja w Amsterdamie to już w ogóle będzie kupa kasy. Mam do Was prośbę ![]() Zagłosujecie na mnie w konkursie? ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...fil-66451.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1137 |
Zadomowienie
|
hej dziewczynki
![]() u nas leniwa niedziela, goście już się rozjechali a impreza się udała. Pod koniec tylko trochę sięwkurzyłam bo dołaczyli do nas Ci nasi współlokatorzy i stwierdzam że oni obydwoje mają nie po kolei w głowie. I bardzo bym chciała żeby się wyprowadzili. Chłopak burak totalny i pozostawiam jego głupie zachowanie bez komentarza. Myślałąm że ta laska jest trochę mądrzejsza ale okazuje się że ani trochę. Termin porodu ma na 28ego lutego, a ona wczoraj fajka za fajką i driny popijała ![]() Z przyjemnych rzeczy dostalismy zaproszenie na ślub i ogólnie było miło zanim tamci do nas nie przyleźli. Kaczka też była pyszna, dzisiaj resztę zjemy na obiad ![]() Dudikochana mam nadzieję,że sytuacja się szybko poprawi ![]() kash- zaraz odgrzebę ulotke to napisze co będzie w biedronie ![]() dodaja- ja też się w końcu wzięłam za wystawienie ciuchów ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- SPORT NA ZDROWIE W BIEDRONIE 1. Składana ławka skośna + 2 hantle- 139 zł 2. Rowerek eliptyczny 339 zł 3. Wioślarz hydrauliczny- 259 zł 4. Rowerek treningowy- 189 zł 5. Ab Roller- 59,99 zł 6. Zestaw do ćwiczeń [piłka gimnastyczna, 2x gumowe piłki wagowe,taśma pilates, pompka do piłki]- 39,99 zł 7. Hantle do ćwiczen [2x 1 kg, 2x 3 kg, 2x 5 kg]- 67,99 zł 8. Skakanka- 9,99 zł 9. Teleskopowe kije do nordic walking - 27,99 zł 10. Pas lub opaska neoprenowe- 9,99 zł/szt 11. Tarcza DART z rzutkami- 26,99 zł ![]() 12. Strój do ćwiczeń- 69 zł 13. Bluza męska z mikropolaru- 29,99 zł 14. Skapety Kappa- 12,99/ 3-pak 15. Zestaw pływacki dla dzieci[okulary, czepek, zatyczki]- 14,99 zł 16. Koc polarowy [130x170 cm]- 19,99 zł 17. Stereofoniczny zestaw bluetooth dla nokii- 79 zł 18. Waga- 24,99 zł 19. Elektryczna szczoteczka z 3 końcówkami- 9,99 zł
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy Edytowane przez ssnowdrop Czas edycji: 2011-02-06 o 14:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzięki za głos ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1139 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a kaczkę wg jakiego przepisu robiłaś?? Fajna ta oferta z biedro, mnie kuszą hantle, ale kurcze, szkoda, że to cały zestaw.. Potrzebowałabym dwa po 1 kg i może jeden po 5 ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1140 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do współlokatorów, to ja myślę że są jakąś patologią i od wczoraj intensywnie myślę jak się ich pozbyć ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:13.