|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
Cytat:
przy nowych rzeczach zawraca się uwagę na najmniejsze szczegóły gdzie przy starych nawet byśmy sobie tym głowy nie zaprzątały
|
|
|
|
|
#1112 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo właśnie przeczytałam w instrukcji, że pralka nie może stać na wykładzinie duywanowej bo mogą się tam przegrzać częsci elektryczne, a moja własnie stoi na wykladzinie dywanowej ale jest cienka i szczerze mowiac to czasami czuje jakby mi wiatr wial po nogach (tutaj jest pelno klatek wentylacyjnych), czy moze coś się jej stać? tamta stała tak caly czas i nic sie nie stalo, wiec teraz jestem zielona![]() ---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ---------- Cytat:
|
|
|
#1113 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Padam na ryjek. Ciężki dzień dziś miałam. Powalczę jeszcze ze stroną i idę do Morfeusza
|
|
|
#1114 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja właśnie wstałam i robie nic i bardzo ale to bardzo mi z tym dobrze
|
||
|
|
|
#1115 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Napisałam, później przez przypadek skasowałam.
Więc teraz się tylko przywitam. Dzień dobry SPD
Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2011-02-06 o 09:01 |
|
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Bobry
![]() Trochę się wyspałam ![]() Teraz piję kawę. Zaraz skonsumuję śniadanie. Jajka i ciemny chlebek. U mnie temperatura na plusie aż 7, ale wieje jest szaro buro i ponuro. Przejrzę notatki jeszcze, później zajęcia a popołudniu egzamin. Fuck. Odwykłam.
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Wstałam choć było ciężko. Muszę sobie jakieś śniadanko zrobić i do nauki. Dzisiaj muszę się uczyć bo jutro koło. A tak mi się nie chce. Wróciłabym najlepiej z powrotem gdzieś w rejony z naszego wyjazdu. Chcę jeszcze w pokoju trochę przemeblować bo wymyśliłam żeby biurko sobie przestawić...Pranie mnie też czeka. I jeszcze obudziłam się z bólem gardła. No i powoli Was nadrabiam. Wczoraj byliśmy w biedronce po zakupy. Niewiele wzięliśmy a 40 zł poszło. M.in. zaopatrzyliśmy się w kawę z cykorią. TŻ nie pija kawy bo mu średnio smakuje, a ta nawet mu podpasowała. Jest też gazetka "sportowa" i chyba sobie kupię skakankę ![]() Z racji przywiezionych smakołyków dzisiaj pizza z węgierską pastą, salami i papryczkami. Miłego dnia
Edytowane przez Kelpie Czas edycji: 2011-02-06 o 09:41 |
|
|
|
#1118 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry SPD.
![]() Nadia trzymam kciuki za egzamin,na pewno pójdzie Ci dobrze Kelpie miłej nauki i oby wiedza szybko wchodziła do głowy. ![]() Ja wczoraj zrobilam te roladki w sosie serowym,mój tż nie mógł się mnie nachwalić tak mu smakowalo. Jeszcze 5 antybiotyków i koniec Już mam dość tego leżenia,z chęcią bym pomyła okna. Wymyśliłam że w ramach prezentu urodzinowego dla tż zaproszę go do kina. ![]() A tak poza tym czeka mnie caly dzień w samotności bo tż poszedł do pracy
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() W ogóle jest nowy konkurs rossmanna i zastanawiam się czy wziąć w nim udział - chodzi o ulubiony gadżet. https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...ety-dodaj.html Mam sporo takich rzeczy, które mogłabym dodać i się zastanawiam jaka mogłaby mieć "wzięcie" w konkursie |
|
|
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja dziś już wstałam wykąpałam się maseczkę na włosy zrobiłam i się lenię czekam aż tż wstanie. Na obiad szaszłyki wczoraj zrobione bo tż na kolacje chciał jeszcze do tego frytki (bardzo dietetycznie) i jakąś suróweczkę lub sałatkę muszę tylko zrobić. Cytat:
|
|
|
|
|
#1121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakiś czas temu pomyślałam sobie, że fajnie właśnie byłoby sobie pojeździć na rolkach czy poskakać na skakance A tu akurat będzie do kupienia i to za 10 zł
|
|
|
|
|
#1122 |
|
Zadomowienie
|
Marcia mój niestety też w pracy ale na szczęście po 14 wraca a 100zł jutro wleci do naszego portfela
![]() TŻ powiedział, ze za 50zł mam sobie coś kupić więc będzie to torebka lub jakaś bluzka ![]() ![]() A jak robisz te roladki???? Nadia oczywiście trzymamy jednego kciuka 5 musi być i napewno będzie Kelpie miłej nauki PowodzeniaDzisiaj wstałam o 6 dałam małej probiotyk i poszłyśmy dalej spać. O 9 już budzik dzwonił i TŻ kilka razy żebym nie zaspała bo o 9.20 małej antybiotyk trzeba dac i tak w kólko. Teraz jesteśmy już po śniadanku mała szaleje tylko jeszcze te gardełko nam dokucza. Mi to wogóle głos odjeło i nie wiem czy w środę do lekarza sie nie wybrać wkońcu i tak będę z małą na kontroli więc i mnie zbada Dzisiaj na obiadzik będzie rosołek. Na gardełko w sam raz I wieczorem te bułeczki będę robić bo TŻ rano prosił. Lecę małej banana dać
|
#1123 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
![]() witam, witam i o zdrowie pytam wreszcie mam dzień wolny dla siebie, w ogóle przez to ze miałam piatek wolny wczoraj myslalam ze to juz niedziela ![]() dzisiaj na obiad robie kotleciki serowe z piersi kurczaka i pieczone ziemniaczki by Cholerka mam nadzieje, ze mi wyjdą ![]() Kelpie trzymam kciuki żeby Ci nauka dobrze do głowy wchodziła i za Twój egzamin Nadia ![]() Dudi ściskam Cię! i wierzę, że do nas wrócisz Nurek, Dodaja i Ssnow nie ma nic lepszego niż takie uczucie beztroski i luzu po zakończonej sesji, troche Wam tego stanu zazdroszcze Nurek włoski jest pięknym i dość łatwym językiem, także jak najbardziej polecam ![]() Dziewczyny zdradźcie co tam ciekawego będzie w biedro ze sportowych rzeczy i najlepiej ceny przy okazji też zarzućcie Ijaa jak tam sie udał wieczór z Martini Roso? pewnie wyśmienicie
|
|
|
|
#1124 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wracaj do nas jak już będziesz na siłach ![]() ![]() Cytat:
![]() Kciuki nasze są, także zdasz i to na 5 ![]() Dzień dobry ![]() My już po śniadanku i błogie lenistwo. Ja zaraz sobie pohulam, potem zrobie paznokcie i idziemy na spacer, a ze spacerku na obiad do rodziców ![]() Miłego dnia
|
|||
|
|
|
#1125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja robilam te roladki z pomysłu na ale bardzo dobre wyszly. ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Nudzi mi się
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie jakaś choroba bierze chyba z tż przeszło na mnie choć i tak prawie dwa tygodnie się trzymałam a w środę @ mam dostać
|
|
|
|
#1127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To od razu się kuruj żeby Cię nie dopadło tak jak mnie.
|
|
#1128 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie mam ten pomysł w domku ale jeszcze nie robiłam. Skoro zachwalasz to na dniach zrobie
Pamiętam robiłam w sobie pomidorowym i nawet nawet![]() Oliwka wysłałam Ci zaproszenie na nk Kuruj się kochanaRosołek własnie się gotuje a ja siedzę z tą moją małą marudką. Dzisiaj TŻ będzie o 14 więc zajmnie się Julusią a ja łazienkę wysprzątam bo już patrzeć się na nią nie mogę Nie wytrzymam ze śmiechu. Ten mój aniołek mnie poprostu powala na kolana ![]()
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczynki ja już od wczoraj grypeks łykam tak profilaktycznie, żeby bardziej mnie nic nie trafiło.
Kurcze słyszałyście o Kubicy Wkurzają mnie ci wszyscy spekulanci już mu amputują dłonie a zaraz pewnie powiedzą, że nie żyje Co za ludzie---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Paulunia dziękuję za zaproszenie ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Dziewczyny jakiego płynu używacie do demakijażu?? Chodzi przede wszystkim o takie które dobrze zmywają tusz do rzęs. |
|
|
|
#1130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja używam płynu micelarnego z perfecty i jestem bardzo zadowolona
Edytowane przez nurek119 Czas edycji: 2011-02-06 o 15:36 |
|
|
|
|
#1131 | ||
|
Rozeznanie
|
Hellou
![]() Coś bardzo spokojnie na wątku w ten weekend ![]() Wczoraj mi dzień zleciał błyskawicznie, najpierw praca, potem szykownie się i impreza, fajnie było, potańczyliśmy ![]() Spać poszliśmy koło 4 więc teraz czuję się średnio dobrze Dudi, mam nadzieję, że wszystko Ci się dobrze poukłada. Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1132 |
|
Zakorzenienie
|
Co się stało Kubicy?
|
#1133 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka,
mi imprezka w domu też się udała, poszłam późno spać, późno wstałam i nic mi się nie chce, najchętniej przeleżałabym cały dzień ![]() Ja używam płynu do demakijażu oczu z maybellina, był kiedyś gratis do tuszu do rzęs i uważam że jest świetny. Paulunia fajnie że mała już szaleje, znaczy że zdrowa Ty też sie przebadaj i lecz się szybciutko
|
#1134 |
|
Zakorzenienie
|
Już wiem
|
#1135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
Uhh...Podliczyłam wyjazd...Bolesna sprawa - 700 zł poszło.
Przywiozłam jeszcze trochę euro i forintów więc pewnie jakieś 150 zł odzyska się z tego. A i tak dostaliśmy sporo kasy z uczelni. W przyszłym roku ta konferencja w Amsterdamie to już w ogóle będzie kupa kasy. Mam do Was prośbę ![]() Zagłosujecie na mnie w konkursie? ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...fil-66451.html |
|
|
|
#1137 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczynki
![]() u nas leniwa niedziela, goście już się rozjechali a impreza się udała. Pod koniec tylko trochę sięwkurzyłam bo dołaczyli do nas Ci nasi współlokatorzy i stwierdzam że oni obydwoje mają nie po kolei w głowie. I bardzo bym chciała żeby się wyprowadzili. Chłopak burak totalny i pozostawiam jego głupie zachowanie bez komentarza. Myślałąm że ta laska jest trochę mądrzejsza ale okazuje się że ani trochę. Termin porodu ma na 28ego lutego, a ona wczoraj fajka za fajką i driny popijała masakra... jacy ludzie są głupi i nieodpowiedzialni. Nie chcę z nimi mieszkać i nie wiem jak rozwiązać ten problem;/Z przyjemnych rzeczy dostalismy zaproszenie na ślub i ogólnie było miło zanim tamci do nas nie przyleźli. Kaczka też była pyszna, dzisiaj resztę zjemy na obiad ![]() Dudikochana mam nadzieję,że sytuacja się szybko poprawi kash- zaraz odgrzebę ulotke to napisze co będzie w biedronie ![]() dodaja- ja też się w końcu wzięłam za wystawienie ciuchów daj link do swojej aukcji![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- SPORT NA ZDROWIE W BIEDRONIE 1. Składana ławka skośna + 2 hantle- 139 zł 2. Rowerek eliptyczny 339 zł 3. Wioślarz hydrauliczny- 259 zł 4. Rowerek treningowy- 189 zł 5. Ab Roller- 59,99 zł 6. Zestaw do ćwiczeń [piłka gimnastyczna, 2x gumowe piłki wagowe,taśma pilates, pompka do piłki]- 39,99 zł 7. Hantle do ćwiczen [2x 1 kg, 2x 3 kg, 2x 5 kg]- 67,99 zł 8. Skakanka- 9,99 zł 9. Teleskopowe kije do nordic walking - 27,99 zł 10. Pas lub opaska neoprenowe- 9,99 zł/szt 11. Tarcza DART z rzutkami- 26,99 zł ![]() 12. Strój do ćwiczeń- 69 zł 13. Bluza męska z mikropolaru- 29,99 zł 14. Skapety Kappa- 12,99/ 3-pak 15. Zestaw pływacki dla dzieci[okulary, czepek, zatyczki]- 14,99 zł 16. Koc polarowy [130x170 cm]- 19,99 zł 17. Stereofoniczny zestaw bluetooth dla nokii- 79 zł 18. Waga- 24,99 zł 19. Elektryczna szczoteczka z 3 końcówkami- 9,99 zł
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy Edytowane przez ssnowdrop Czas edycji: 2011-02-06 o 15:47 |
|
|
|
#1138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w wątku biedronkowym wrzucałam skany tej gazetki ![]() Dzięki za głos
|
|
|
|
|
#1139 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a kaczkę wg jakiego przepisu robiłaś?? Fajna ta oferta z biedro, mnie kuszą hantle, ale kurcze, szkoda, że to cały zestaw.. Potrzebowałabym dwa po 1 kg i może jeden po 5
|
|||
|
|
|
#1140 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do współlokatorów, to ja myślę że są jakąś patologią i od wczoraj intensywnie myślę jak się ich pozbyć
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:22.

wzięłam mała gąbkę od naczyń i ją włożyłam w ta gumę więc jak nasiąkła tą wodą to niby nie cała gąbka, nie wiem jak to wytlumaczyć ale poza pralką gdy otwieram się nie wylewa. Nie wiem czy to normalne jest czy nie? już wolałam chyba moją starą indesita nic tam wody nie zostawało
przy nowych rzeczach zawraca się uwagę na najmniejsze szczegóły gdzie przy starych nawet byśmy sobie tym głowy nie zaprzątały

mam nadzieje, ze mi wyjdą 

Wracaj do nas jak już będziesz na siłach
masakra... jacy ludzie są głupi i nieodpowiedzialni. Nie chcę z nimi mieszkać i nie wiem jak rozwiązać ten problem;/