|
|
#1471 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
Cytat:
I nie gniewam się, tylko irytują mnie Twoje nadinterpretacje. |
|
|
|
|
#1472 | |
|
Flawless
|
Cytat:
![]() Teraz powinno być gorzej - bo mam ferie, ale o dziwo nie jest źle, oglądam filmy, sprzątam, gadam z ludźmi, imprezuję i jest git!
|
|
|
#1473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() problem jest we mnie - za szybko się angażuję, za szybko przywiązuję do ludzi, za dużo też analizuję, rozmyślam. Gdybym tak po prostu potrafiła przejść z tym do porządku dziennego ... byłabym najszczęśliwszą osobą na świecie na imprezy nie mam ochoty chodzić, zawsze ktoś się do mnie przypałęta a nie mam ochoty teraz na żadne nowe znajomości, bo zawsze kończą się tak samo. Paradoksalnie mam duże powodzenie, ale szczęścia w miłości zupełnie.
|
|
#1474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sztormu nie lubie, bo mam chorobe morską i żygam
|
|
|
|
|
#1475 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Tasiemiec
Swoją drogą przestańcie tyle płodzić bo nie zdążę nadrabiać w końcu ![]() Cytat:
Cytat:
To ja mam świetny pomysł ![]() Elve myślisz,ze jak zaczne eksowi puszczać strzałki z zastrzeżonego to nie będzie sie to wliczać w kontakt z mojej strony ?? ![]() Cytat:
![]() Co do reszty podpisuje się nogami i rękoma ![]() Cytat:
Jak Ty masz ponad 20 lat to mentalność masz nadal 11 latki.... Nie nie nie ![]() Wszystkie myślą tak samo jak Ty tylko Ilona myśli inaczej ![]() Przestańcie jej odpisywać to moze w końcu się ogarnie bo faktycznie ostatie parenaście stron jest tylko o jej głupotach które tu pisze i faktycznie moze ona lubi być w centrum uwagi ![]() Cytat:
Manja 25 kochana co u Ciebie??![]() Cytat:
![]() Nie mam racji ?? ![]() Ja nie amm ochoty czytać Twojej relacji po spotkaniu...Wątpie żeby inne też miały na to ochote... Idź,rób z siebie idiotkę...Szerokiej drogi... Cytat:
![]() Elve Ilona ma po prostu problemy z nadinterpretacją i tyle ![]() A ogólnie to spędziłam wczoraj miły wieczór ![]() Wypiliśmy 0.5 litra Finlandii,piwko,zjedliśmy ,pogadaliśmy i było najs ;] Jeszcze 0.5 l.nam zostało ale co poradzić...Miałam wczoraj taki ból głowy,że wypiłam 6 kieliszków i nie mogłam dalej pić Pierwszy raz chyba tak mi się zdarzyło :P
|
|
#1476 | |
|
Flawless
|
Cytat:
![]() Ależ ja jestem taka sama :P Nie potrafię mieć wywalone na wszystko Nie mówiąc o tym, jak też wszystko przeżywam, analizuję, zastanawiam się A, no i jestem naiwna bardzo czasami Ale tego już się powoli wyzbywam Czasem boję się tylko tego, jak eks długo będzie mnie 'trzymał'. W liceum kochałam się w chłopaku ponad 2 lata (nigdy się o tym nie dowiedział ) i nie przechodziło mi dopóki nie poznałam eksa Widać, jak 'wielkie i prawdziwe' było to uczucie Teraz się tylko z tego śmieję, ale mam nadzieję, że o eksie szybciej zapomnę Hmm, ja tam olewam tych wszystkich 'napaleńców'. Na imprezę idę ze znajomymi i z nimi się bawię Jeżeli nie chcesz iść na party, to może jakieś zajęcia? taniec, wolontariat, coś takiego?![]() A tak w ogóle, to zauważyłam ostatnio, że przez eksa strasznie surowo oceniam facetów. Nawet jak zobaczę jakiegoś całkiem uroczo wyglądającego faceta, to od razu jawi mi się on jako sk..skurczybyk Mam wrażenie, że faceci dążą tylko do jednego i kompletnie nie obchodzą ich uczucia dziewczyn. Wiem, że to kompletna bzdura, tzn. na pewno nie wszyscy tacy są, ale ciężko mi teraz pokładać jakiekolwiek nadzieje i zaufanie w samcach ![]()
|
|
|
#1477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powinnam się pociąć mydłem w płynie i wstydu oszczędzić ![]() niestety nie zawsze potrafię wrzucić na luz, zwłaszcza gdy sprawa dotyczy uczuć Z jednej strony jestem osobą która nigdy się nie narzuca, nigdy nie byłam nachalna, uważam że jak koleś nie chce utrzymywać kontaktu to jego strata i może o mnie zapomnieć (taaak wiem, dobrze się takie słowa pisze, gorzej wcielić w życie ale tak sobie to wszystko próbuję tłumaczyć), a z drugiej strony ... wystarczyło że np. nie dawał znaku życia przez dwa dni a ja już miałam mroczne wizje w stylu ''pewnie poznał inną'' nie mówiąc o tym, że uwielbiam szpiegować konto jego i jego byłych, tzn. nie ujawniam się z tym, nikomu o tym nie mówię, do nikogo nie piszę ale zdjęcia byłej czy osoby które komentują mu profil - muszę obczaić. I jeśli te komentujące są ładniejsze ode mnie - wpadam w popłoch tak wiem, jestem nienormalna. Nie musicie mi tego pisać ![]() a co do tych imprez to nawet nie chodziło mi o 'nowy narybek' -> takich napaleńców żądnych jednonocnej przygody w sumie zawsze olewam - niezależnie od tego, czy akurat jestem w doskonałym humorze czy w totalnej rozsypce (jak teraz). Bardziej chodziło mi o takich znajomych, którzy podczas domówek czy innych tego typu posiadówek mają ochotę zacieśnić relacje czy cokolwiek w celu bliższego poznania ... a mam wrażenie, że na bliższe znajomości będę miała ochotę dopiero za kilka miesięcy bo mam już dość rozczarowań.
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2011-02-06 o 16:32 |
|
|
|
|
#1478 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz już nie mam kłopotów ze snem Cytat:
ja tez teraz uwilbiam spac....snie i jestem w innej rzeczywistosci ...zazwyczaj budze się zrelaksowana i wypoczęta ![]() ad2 ja tez surowo oceniam chociaż generalnie ejstem bardzo serdeczna osobą i raczej kazdy mimo to mnie miło odbiera (choc ostatnio potencjalny jak widac oczekiwał ze bede bardziej zachęcająca )
|
|
|
#1479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u mnie w związku jakoś do dupy. On chyba miał rację mówiąc, że ja potrzebuję mężczyzny, a on jest chłopcem. |
|
|
|
|
#1480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nigdy tego jakos w związku nie uzewnętrzniam ale jak sie 1-2dni nie odezwie nie odpisze nie odbierze tel to ja panika dobrze ze tego nie pokazuje. foty tez musze obczaic i rózne konta tez sie nie narzucam nie latam, ale wpadam w panike często gęsto, nitk o tym nei wie prócz mnie rzecz jasna.
|
|
|
#1481 | ||
|
Flawless
|
Cytat:
, uprzejmość itd.) olewa Jej życie, ale ja przynajmniej wiem, że nie mogę jej ufać i na nią liczyć Łeee, to ja takiego problemu nie mam Chyba wręcz przeciwnie - powinnam narzekać na brak powodzenia Czuję, że faceci raczej traktują mnie jak jakąś tam dziewuchę, co to najwyżej ma jako takie znośne cycki A co do Twojej postawy i tego, że grasz silną babkę, a głębi duszy tęsknisz, to myślę, że to i tak milion razy lepsze, niż upokarzanie się wierzę, że ta tęsknota prędzej czy później przejdzie, a kiedyś będziesz mogłam z dumą powiedzieć 'wytrzymałam i nie dałam mu tej satysfakcji', chociaż z autopsji wiem, że to 'wytrzymywanie' jest b. ciężkie ![]() Cytat:
![]() Też jestem serdeczna! Miła, uśmiecham się, nie uważam, żebym była bucem Raczej podchodzę z otwartymi ramionami do ludzi No, ale co myślę, to swoją drogą ![]()
|
|
|
#1482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ile nerwów i złych fluidów w swojej głowie przetworzę w tym czasie to tylko ja wiem nawet jeszcze w fazie 'poznawania się', czyli już nie kolega-koleżanka, ale też nie związek .. to wystarczyło, że nie napisał przez kilka dni (a teoretycznie nie musiał, nie byliśmy w związku ), to nawet wtedy już tragedia-olaboga!-to już koniec?!
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2011-02-06 o 16:46 |
|
|
|
|
#1483 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy tutaj jakiegoś poloniste?
|
|
|
|
#1484 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Chyba nie... W czym trzeba pomóc?
|
|
|
#1485 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ważniejsze ejst to dla mnie niż cokolwiek innego zreszta ja niewypsana jestem nie do życia...marudna wiecznie zła, wiec nie mogę tego robić ani sobie ani innym ![]() ale ludzi lubie poznawac, i przebywac z nimi....chcoiaż jakl wyczuje nieszczerosc, fałsz to delikatny dystans łapie ...a jak sie potwierdzi to masakra ......od razu jestem mało serdeczna i ograniczam kontakt do minimum lub zera :P Cytat:
/Evita Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2011-02-06 o 17:05 |
||
|
|
|
#1486 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-02-06 o 17:00 |
|
|
|
#1487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ahhh jakie ja w głowie potrafiłam snuć myśli... no tak skoro nie odebrał tel pewnie gździ się z jakąś panną ten obecny ex jak mi prawił komplementy jakos mało mu wierzyłam. w ogole malo wierzyłam w cokolwiek straszna się robię no dokładnie jak bym to uzewnętrzniła uciekł by odrazu. tragedia chora głowa zryta przez poprzednie zwiazki, ale chyba dobra ze mnie aktorka.. bo w związku niby to jestem taka ohhh olewatorska rób sobie co chcesz mnie to gila.
|
|
|
#1488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie, bo to też zalezy od konkretnej osoby , po prostu nie lubi pisać/dzwonić, nie uważa tego za coś nieodzwonego - to wtedy ok, zrozumiem natomiast jeśli koleś od początku wykazuje duże zainteresowanie, minimum 1 sms (jeśli się nie widzieliśmy danego dnia) to norma, w ten sposób nie wiem ... chce pokazać że mu zależy na znajomości? i tak dzień w dzień, aż nagle ... ponad tydzień cisza to wtedy faktycznie można się zastanowić " hmm, znudziło już mu się?" ![]() i paradoksalnie -> wymagam tego typu przejawów zainteresowania od innych, zastanawiam się tak jak w sytuacji powyższej, ale sama pierwsza nie napiszę a przecież równie dobrze to on może się wkurzyć, że zawsze inicjatywa wychodzi od niego, a ja tylko łaskawie odpisuję i tyle.Aguś87 - uśmiałam się dobrze czasem poczytać taki wątek, od razu mi lepiej chociaż mogę na chwile uwolnić się od toksycznych myśli ;]
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2011-02-06 o 17:04 |
|
|
|
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1490 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Od eksa też to często słyszałam, miał racje. |
|
|
|
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
Super książka
![]() Btw. tak się zastanawiam i myślę, że jak ktoś studiuję psychologię albo coś pokrewnego, to dobrym tematem pracy magisterskiej byłoby: "Wpływ lektur obowiązkowych w szkołach średnich, ze szczególnym wskazaniem okresu romantyzmu, na destruktywne zachowania i decyzje życiowe młodych kobiet objętych obowiązkowym programem nauczania". Kto się pisze? Ja myślę, że za to to kilka nagród mogłoby być. Pamiętam jakie boje miałam z polonistką w drugiej klasie, bo w każdym wypracowaniu udowadniałam szczegółowo i najbardziej literackim językiem, na jaki mnie było stać, że romantycy, to były cioty i nic nie potrafili robić tak jak trzeba, a tu się ich na bohaterów narodowych lansuje.
|
|
|
|
#1492 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Nadrobiłam Was tak mniej więcej
![]() Cytat:
Cytat:
Ale sprawdzić musiałaś. Zresztą obstawiam, że on się domyśla, że to Ty, bo kto inny mógłby z zastrzeżonego sygnał puścić? Nikt inny go pewnie tak nie prześladujeCytat:
Cytat:
Cytat:
O matko no tak to jest niemożliwe! Jeszc ze niech doda, że nie wydzwaniała do niego milion razy dziennie, nie dawała mu kiedy mu się zachciało by chciał do niej wrócić, nie prosiła, nie błagała, nie robiła za wycieraczkę, to zgłosimy ją do jakiegoś moderatora niech ją zablokują, bo to jest nierealne, żeby ktoś po rozstaniu bez poniżania się podniósł. ![]() Ilona, napisałaś gdzieś co mi się nie zacytowało, że tam tyle Twojej winy, że taka niedobra dla niego byłaś wiele razy. To po jakiego Ty chcesz go męczyć swoją wstrętną osobą? Daj spokój wspaniałemu chłopakowi znajdź sobie jakiegoś gorszego.
|
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
|
Obawiam się, że on też ma rację.
mrytka - a jak przyjdzie do Ilonki pozew sądowy w sprawie o zakaz zbliżania się do niego, to napisze nam, że to taki flirt z jego strony
Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2011-02-06 o 17:13 |
|
|
|
#1494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio przerabiałam "Cudzoziemke", boje sie, że skoncze tak jak jej główna bohaterka :d Smiałam z kolezankami, że to książka o mnie :P |
|
|
|
|
#1495 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i własnie coś za dużo imprezuję ,żeby jakoś wypełnić wolny czas i nie myśleć o nim i móc noc przespać... tylko, że picie w moim przypadku pogłębia stan depresyjny ![]() i jest mi tak źle, nie umiem sobie poradzić sama ze sobą a jakiś głupot narobiłam po % aż wstyd się przyznać, najbardziej boli , że on chciał tylko mnie pocieszyć , pomóc i nic więcej, a ja zakochałam się ![]() od dziś mam twarde postanowienie , że kończę z nim, wykasowałam numer z telefonu , szkoda tylko,że jestem taka słaba ,bo już robiłam raz taką akcję i nic z tego nie wyszło, po tygodniu napisałam, i spotkałam się z nim, a później trzy dni dochodziłam do równowagi... |
|
|
|
|
#1496 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przecież to wiadomo, że przez to by takiego niedostępnego chciał udawać
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba samemu dojść do równowagi psychicznej, poukładać sobie wszystko, ustabilizować, na trzeźwo przede wszystkim ;] i dopiero później brać się za nowe znajomości ... ja staram się do tego stosować.
|
|
#1499 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() . Ale może też nie mieć, więc obserwuj spokojnie Cytat:
![]() . Wiecie, jak on jej udowodnił że mu na niej zależy bo jej buuuudyń kupił, żeby mu nie zrzędziła dwie godziny, że ma na niego ochotę, to wszystkiego się można spodziewać |
||
|
|
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.

w dzień jest względnie dobrze, bo albo cały dzień mnie nie ma w domu, albo po prostu mam zajęcia w domu (nauka czy cokolwiek), ale w nocy ...

kochana co u Ciebie??
Teraz się tylko z tego śmieję, ale mam nadzieję, że o eksie szybciej zapomnę 

)
nigdy tego jakos w związku nie uzewnętrzniam ale jak sie 1-2dni nie odezwie nie odpisze nie odbierze tel to ja panika
tez sie nie narzucam nie latam, ale wpadam w panike często gęsto, nitk o tym nei wie prócz mnie rzecz jasna. 

chora głowa zryta przez poprzednie zwiazki, ale chyba dobra ze mnie aktorka.. bo w związku niby to jestem taka ohhh olewatorska rób sobie co chcesz mnie to gila.