Rozstanie z facetem - część 15 :( - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-06, 18:22   #1531
Fubizka
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Do kitu tłumaczenie. Wiek świadczy o naszym rozwoju tylko do pewnego momentu, potem już mamy prawo wymagać dojrzewania. Są dojrzali 23latkowie, są niedojrzali 30latkowie.
No i właśnie mnie zastanawia, czy on nie dołączy za jakiś czas do tych 30latków.

Cytat:
Mnie też by to wkurzało. Po kilku latach związku siłą rzeczy patrzymy na naszego partnera pod kątem przyszłości, mimowolnie analizujemy czy chcemy go za męża, ojca naszych dzieci, czy widzimy nas za 30-40 lat razem...

Bo wiesz, doceniamy postęp, jasne, tylko zastanawiamy się, czy w tym tempie to nie będzie tak, że on "dogoni nas " jakoś koło 50tki...
No właśnie, a on uważa, że wychodzenie na imprezy jest normalne, że wszyscy chodzą, obraca kota ogonem cały czas. Wcześniej przed tym rozstaniem mieliśmy o to ciągłe jazdy. Potem on powiedział mi, że on sam doszedł do wniosku, że już ma dosyć tych ciągłych imprez itd. Że stwierdził, że już się wybawił. Po jakimś czasie okazało się, że to nie była prawda. Teraz on mówi, że on chce się wybawić, póki jeszcze jest na studiach i może, bo potem to praca itp pierniczenie. Generalnie, jakby tu pisać, co on mi mówi, to chyba nikt by się nie połapał o co chodzi, więc powiem tylko co ja z tego rozumiem pomiędzy wierszami:
"chcę się wyszaleć".

A problem jest w tym miejscu, że ja już się wyszalałam. On się chyba dopiero rozkręca i nie zdziwię się wcale, jak skończy koło 50tki. Szczególnie, że coraz więcej i więcej tych imprez jest beze mnie "bo nie będziesz nikogo tam znać" co jest kolejnym oczywistym pierniczeniem, bo zawsze chodziłam na imprezy, gdzie nie znałam nikogo i nigdy to nikomu nie przeszkadzało jakoś.
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 18:24   #1532
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Mnie się czasami wydaje, że rozwojowo M mnie trochę wyprzedza, starszy jest o 3 lata. Tłumaczę to sobie, że tkwiłam w G tyle czasu i nie miałam się gdzie nauczyć niektórych rzeczy.

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 18:25   #1533
Fubizka
Zakorzenienie

Generalnie można to podsumować tak: w tej chwili nie widzę w tym nic złego, tylko mam jedno pytanie - kiedy on zamierza przestać? Bo od tego wiele zależy.

kimi - to ja już chyba bym wolała właśnie, żeby było na odwrót, jak u Ciebie.
Stary 2011-02-06, 18:29   #1534
Pestka6
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez d0lcevita Pokaż wiadomość
ale ja nie o takim imprezowaniu pisąłam
tylko wiesz....fajna zabawa....

ale ja też myślałam , że fajnie bawię się ....
Pestka6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 18:32   #1535
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kimi1000 Pokaż wiadomość
Nie wiem, na ile ta wypowiedź ci pomoże, ale postaram się napisać, jak ja to widzę.

Umówiłaś się z nim w końcu na przyszły weekend?
Wiem, że to początki, facet nie ma obowiązku się zrywać z rana, żeby przyjechać, ale mnie by wkurzyło, że ani przepraszam, nic. Jak się z kimś umawiam, to szanuję czas tej osoby.
Nie wiem, czy on czeka na twoją odpowiedź w sprawie następnego weekendu, czy już sie jakoś umówiliście? Jak czeka, to ja bym się odezwała. Z drugiej strony, nawet jak sie nie chce narzucać, to mógłby zapytać po weekendzie, jak się czujesz itd. Mnie się też wydaje, że on nie chce być nachalny.

Mnie na początku M pisał smsy w podobnym stylu, ja nie miałam potrzeby i nie czułam, tego samego, więc dzwoniłam, odpisywałam bez słodzenia, potem mnie wzięło i też piszę, bo mam taka potrzebę, tylko, że to się stało, po jakiś 2 miesiącach.
Tylko, że my sobie wyjaśniliśmy na początku, że jak druga osoba nie ma potrzeby i nie czuje, żeby pisać takie smsy, to nie ma problemu.

To faktycznie troche dziwne, że słodkiego smsa potrafi napisać, a zainteresować sie zdrowiem juz nie.
Miłoby mi było, jakby facet mi słodził, ale nie tylko o to chodzi, żęby było różowo, nawet jak się człowiek ostro zauroczy i myślę, że można myśleć w miarę logicznie pomimo to.

Zastanawiam się też, czy on po prostu nie chce ci się narzucać - jesteś chora i czeka aż dojdziesz do siebie. Nie jesteście przecież na etapie, żeby się aż tak o ciebie troszczył.
spotkalismy sie raz 26.o1 potem cos w wekeend po spotkaniu probował flirtowac w smsach (z po pozdrawiam ciepło na sciskam cie ciepło, buzka ....mysle o tobie....) ....nastepnie jak zaczął sie luty no to pisał o spacerze, inteesowął się, ja nim i woógle wsszsytko w dobrym keirunku sie kręciło etc ....az w pt o 17 wsykoczył z tym dwudniowym przjazdem (pt,,,czyli jeszcze tego samego dnia i sb ....) ja na to napsiałam że na takie dwudniowe spotkana to za wcześnie ale nic nie stoi na przeszkodzie zeby przyjechał w jakis dzein ....a on cisza juz od mojego smsa o godz.19 ....a w sb rano że nie rpzyjedzie bo doopiero wstał, niby miło i pytanie to keidy mam czas w tygodniu i czy w następny weekend jestem wolna ...no to ja tez ładnie ze ok bo i tak dziś sie rozchorowąłam co do spotkania to jeszcze sie umówimy (bo jesli bede powaznie chora to nawet nie planuje nigdzie wychdzić, wiec teraz nawet nie ejstem w stanie odpowiedizec na takie pytania to jest chyba logiczne i chbya takich rzeczy mu nie musze pisac w smsie że nie wiem jak sie bede czuć co on nigdy nie chorował czy co ) i ze zycze mu miłej soboty ....a on cisza, co serio moim zdaniem jest troche nie podobne do niego (a jeszcze na sptokniu pytał sie jak uruchomić stan numer darmowy do mnie) ...wiem ze ejst dzis w pracy (służba) ...wiec odpuszczam ale jutro ma okazje się zapytac o moje zdrowie, ale jak nie zapyta to ja nagle pod koneic tygodnia nie wyskocze radosnie - hej jestem już zdrowa, to keidy sie widzimy ...bo skąd mam wiedzieć czy już innej nie zaczyna pisac ze teskni i myśli ...w koncu nic o nim nie weim

w pesymistycznej wersji obstawiam że miał nadzieje ze łatwo mu ze mną pójdzie, troche sie tam postarał, pocukrował w smsach a jak widzi że jeszcze nie godze sie na dwudniowe spotkania no to sajonara .....jesli tak jest to cóz....trudno, kogoś takiego co tak cukruje to nie potrzebuje :P

Edytowane przez d0lcevita
Czas edycji: 2011-02-06 o 18:50
d0lcevita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 18:41   #1536
Fubizka
Zakorzenienie

Właśnie spojrzałam w kalendarz... Walentynki - o losie słodki
Pomijając, że nienawidzę tego święta, to jeszcze mój luby zażyczył sobie specyficzny prezent....

żeby mu ułożyć program treningowy...

Idę na piwo z koleżanką, jak wrócę, to pohoduję sobie z Wami moją prokrastynację
Stary 2011-02-06, 18:42   #1537
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pestka6 Pokaż wiadomość
ale ja też myślałam , że fajnie bawię się ....
rozumiem
Stary 2011-02-06, 18:52   #1538
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Właśnie spojrzałam w kalendarz... Walentynki - o losie słodki
Idę w walentynki do ginekologa Tak, żeby wpaść z rana w romantyczny nastrój

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 18:54   #1539
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
A problem jest w tym miejscu, że ja już się wyszalałam. On się chyba dopiero rozkręca i nie zdziwię się wcale, jak skończy koło 50tki. Szczególnie, że coraz więcej i więcej tych imprez jest beze mnie "bo nie będziesz nikogo tam znać" co jest kolejnym oczywistym pierniczeniem, bo zawsze chodziłam na imprezy, gdzie nie znałam nikogo i nigdy to nikomu nie przeszkadzało jakoś.
Nieładnie.
Stary 2011-02-06, 18:54   #1540
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Cytat:
kimi - to ja już chyba bym wolała właśnie, żeby było na odwrót, jak u Ciebie.
Chodzi ci o to, że mniej dojrzała?
Ja mam może nie kompleksy na tym punkcie, ale strasznie mnie to wkurza. Że on może chciałby się spotykać z inną dziewczyną, starszą ose mnie, wyższą, bardziej doświadczoną życiowo, któa ma na koncie znacznie więcej kasy.
Nie chodzi mi o to, że ja imprezuję, bo ja sie juz faktycznie wyszalałam, ale czasami jakiś rzeczy są dla niego oczywiste, ale ja dopiero dochodzę do pewnych wniosków. Doszło do tego, że czasami się zastanawiam - ale to jak mam juz konkretnego doła, z którą moja koleżanka on ma więcej wspólnego, więcej wspólnych tematów, podobnych doświadczeń.
Brak mi czasami wiary w siebie.

Cytat:
spotkalismy sie raz 26.o1 potem cos w wekeend po spotkaniu probował flirtowac w smsach (z po pozdrawiam ciepło na sciskam cie ciepło, buzka ....mysle o tobie....) ....nastepnie jak zaczął sie luty no to pisał o spacerze, inteesowął się, ja nim i woógle wsszsytko w dobrym keirunku sie kręciło etc ....az w pt o 17 wsykoczył z tym dwudniowym przjazdem (pt,,,czyli jeszcze tego samego dnia i sb ....) ja na to napsiałam że na takie dwudniowe spotkana to za wcześnie ale nic nie stoi na przeszkodzie zeby przyjechał w jakis dzein ....a on cisza juz od mojego smsa o 19 ....a w sb rano że nie rpzyjedzie bo doopiero wstał, niby miło i pytanie to keidy mam czas w tygodniu i czy w następny weekend jestem wolna ...no to ja tez ąłdnie ze ok bo i tak dziś sie rozchorowąłam co do spotkania to jeszcze sie umówimy (bo jesli bede powaznie chora to nawet nie planuje nigdzie wychdzić, wiec teraz nawet nie ejstem w stanie odpowiedizec na takie pytania to jest chyba logiczne i chbya takich rzeczy mu nie musze pisac w smsie ) i ze zycze mu miłej soboty ....a on cisza, co serio moim zdaniem jest troche nie podobne do niego ...wiem ze ejst dzis w pracy ...wiec odpuszczam (służba) ale jutro ma okazje się zapytac o moje zdrowie, ale jak nie zapyta to ja nagle pod koneic tygodnia nie wyskocze radosnie - hej jestem już zdrowa, to keidy sie widzimy ...bo skąd mam wiedzieć czy już innej nie zacznie pisac ze teskni i myśli ...w koncu nic o nim nie weim
Masz rację. Poczekaj, jak sie zainteresuje Twoja osobą, uważam, że powinien. Nie wykładaj mu się beztrosko na tacy.

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

Stary 2011-02-06, 18:55   #1541
Ofelia 20
Zadomowienie

O jeny nie było mnie 1,5 dnia i tyle stron ledwo to nadrobiłam....

Widze, że Ilonka daje popalić

Ja spadam się kąpać, i do Nowego film oglądać

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 19:01   #1542
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Brak mi czasami wiary w siebie.
A to mnie jakoś nie dziwi...Ciebie pewnie też nie
Stary 2011-02-06, 19:01   #1543
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
1
Doszło do tego, że czasami się zastanawiam - ale to jak mam juz konkretnego doła, z którą moja koleżanka on ma więcej wspólnego, więcej wspólnych tematów, podobnych doświadczeń.
[B]Brak mi czasami wiary w siebie.

2
Masz rację. Poczekaj, jak sie zainteresuje Twoja osobą, uważam, że powinien. Nie wykładaj mu się beztrosko na tacy.
1
jejkuu...co te 1o lat z tym exem Ci zrobiło bosh .....bidulko ....mam nadzieje ze nie często Ci sie to zdarza

2
o tym to on może zapomnieć
choć nie pwoiem podoba mi się ale jeśli taki niesłowny że tu stan darmowy chce uruchamiac a potem nagle nawet nie zapyta o zdrowie no to niech sie buja
Stary 2011-02-06, 19:15   #1544
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Cytat:
A to mnie jakoś nie dziwi...Ciebie pewnie też nie
Może i nie dziwi, ale nie myślałam, że to będzie tak częste i męczące.

Cytat:
1
jejkuu...co te 1o lat z tym exem Ci zrobiło bosh .....bidulko ....mam nadzieje ze nie często Ci sie to zdarza
Średnio mam takie pojechane myśli, tak raz na 2 tygodnie. Czasami rzadziej. Myślisz, że to można zwalić na mój toksyczny związek?
Pewnie tak, dzis sie złapałam na myśli, że mój eks miał rację, że ze mnie kiepska partia.
Staram się nie wkręcać w takie myśli, staram się czymś zająć, czytam posty z poprzedniego wątku, jakieś wiadomości od aiki102, ale ciężko mi walczyć z tymi myślami.

Cytat:
o tym to on może zapomnieć
choć nie pwoiem podoba mi się ale jeśli taki niesłowny że tu stan darmowy chce uruchamiac a potem nagle nawet nie zapyta o zdrowie no to niech sie buja
Wolałabym jakiś stateczny rozwój znajomości, a nie takie skoki i niekonsekwencje. Może facet nie potrafi się zachować z klasą wobec kobiety. Poczekamy na rozwój wydarzeń.

Stary 2011-02-06, 19:16   #1545
ilo16na
Zakorzenienie

Nie chce tu pisac wiecej..starczy moze juz zartow ze mnie..
Mi jest po prostu przykro jak to czytam.Pa

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 19:21   #1546
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
A nam jest przykro jak czujemy się przez Ciebie wykorzystane.

Powodzenia mimo wszystko, żadna Ci tutaj źle nie życzy...

Pa.
Stary 2011-02-06, 19:25   #1547
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Nam też jest przykro jak czytamy jak chcesz sobie zniszczyć życie uganiając się za exem.
Jak mówisz, że chcesz wyjść z tego, prosisz o rady, a potem robisz wszystko odwrotnie zlewając nasze słowa całkowicie. My poświęcamy nasz czas, żeby Ci pomóc, bo mówisz, że chcesz, ale robisz wszystko tak, żeby było widać, że nie chcesz. To po co to? Myślisz, że my chcemy dla Ciebie źle? Czy po prostu nie padła taka rada jakiej oczekujesz? I na wszystkie inne lepsze dla Ciebie wyjście się zamykasz

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.

Edytowane przez mrytka
Czas edycji: 2011-02-06 o 19:26
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 19:31   #1548
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
1
Średnio mam takie pojechane myśli, tak raz na 2 tygodnie. Czasami rzadziej. Myślisz, że to można zwalić na mój toksyczny związek?
Pewnie tak, dzis sie złapałam na myśli, że mój eks miał rację, że ze mnie kiepska partia.
Staram się nie wkręcać w takie myśli, staram się czymś zająć, czytam posty z poprzedniego wątku, jakieś wiadomości od aiki102, ale ciężko mi walczyć z tymi myślami.

2
Wolałabym jakiś stateczny rozwój znajomości, a nie takie skoki i niekonsekwencje. Może facet nie potrafi się zachować z klasą wobec kobiety. Poczekamy na rozwój wydarzeń.
ad 1
no to często
myslałam ze moze raz na 2 miesiace
a czmeu uważasz się za kiespka partię....nie rozumiem czego Ci brakuje ? tzn kazdemu coś brakuje...ale jakoś ludize żyja i druga osoba akcpetuje i wspiera....więc czemu myslisz ze nie ejstes dobra partią,
ehhh...kazdy ma jakies słabosci i wady

ad2
ja mam wrazenie ze on po prostu nie jest pewnien czego chce...cos na zasadzie - bedzie mi na tobie zalezec jesli tobie bedzie zależeć....czyli to nie ejst szczere, ze mu sie spodobałam i dlatego pisze polubiłem cie...tylko musi miec coś w zamian ....jesli tak jest jak pisze no to za mało cierpliwy jest.. tak jakby się kurde nie mozna było spotkac raz na jakis czas, poznac i wtedy zadecdywac...nie daje czasowi czasu musi byc bach od razu ....zrezta przyznał się że jego poprzedni zwiazek był krótki ale intensywny ;/

Czas edycji: 2011-02-06 o 19:42
Stary 2011-02-06, 19:33   #1549
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
No pewnie, my sobie robimy z Ciebie żarty, bo nas śmieszy to co robisz? Dziewczyno my Ci próbujemy oczy otworzyć, a Ty się teraz wielce honorem unosisz. A obrażaj się, bo przecież jesteśmy zle, brzydkie i w ogóle beeeeeee. Szkoda tylko że na eksa równie dobrze nie umiesz się obrazić tylko odsuwasz od siebie ludzi, którzy chcą Ci pomóc. Mi już ręce opadają, nie wiem co mam Ci napisać, żebyś się ogarnęła. Były już prośby, rady, rozmowy, podawanie przykładów, a Ty dalej nic. Kompletnie NIC. Jak grochem o ściane.
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 19:34   #1550
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
więc czemu myslisz ze nie ejstes dobra partią,
ehhh...kazdy ma jakies słabosci i wady
Bo jak ktoś ma wbijane takie herezje do głowy przez 10 lat, to siłą rzeczy zaczynasz się zastanawiać, czy nie ma w tym racji...

Toksyczne związki zbierają swoje okrutne żniwo jeszcze dłuuuugo po ich zakończeniu...
Stary 2011-02-06, 19:39   #1551
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
Bo jak ktoś ma wbijane takie herezje do głowy przez 10 lat, to siłą rzeczy zaczynasz się zastanawiać, czy nie ma w tym racji...

Toksyczne związki zbierają swoje okrutne żniwo jeszcze dłuuuugo po ich zakończeniu...
ale przeciez w miedzyczasie ktos nie tylko przez te 1o lat jest w zwiazku, ale pracuje, spotyka sie z innymi ludzmi , uczy się....jakoś zdanie jednej osoby (choćby najblizszej) to nie ejst chyba zdanie jakiegos boga....
jak mi mój ex probowął pojechac po moim poczuciu wartosci to raz że wysmiałam go i nie uwierzyłam mu bo 1. znam swoją wartosc ...a 2. to i tak widiząłam jak inni mnie szanują i lubią....

mnie sie wydaje że kimi mogła już to wynieśc z dziecistwa....a nie od niego, on sie tylko dorzucił i to pogłębił ...poprostu ma tendencje do bycia niepewną, ma o wpojone nie od niego tylko jeszcze wczesniej keidy sie kształtuje osobowosc i dlatego mogła mu uwierzyc i dac sie w to wciągnąć....
bo zaledwie jednej osobie sie nie wierzy jak sie samemu z siebie jest pewnym siebie

Czas edycji: 2011-02-06 o 19:43
Stary 2011-02-06, 19:43   #1552
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
ale przeciez w miedzyczasie ktos pracuje, spotyka sie z innymi ludzmi ....jakoś jego zdanie to nie ejst chyba zdanie jakiegos boga....
Jak się kocha manipulanta, to tak może być.

Cytat:
mnie sie wydaje że kimi mogła już to wynieśc z dziecistwa....a nie od niego...p oprostu ma tendencje do bycia niepewną, ma o wpojone nie od niego tylko jeszcze wczesniej keidy sie kształtuje osobowosc
A to też możliwe...
Stary 2011-02-06, 19:46   #1553
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
No pewnie, my sobie robimy z Ciebie żarty, bo nas śmieszy to co robisz? Dziewczyno my Ci próbujemy oczy otworzyć, a Ty się teraz wielce honorem unosisz. A obrażaj się, bo przecież jesteśmy zle, brzydkie i w ogóle beeeeeee. Szkoda tylko że na eksa równie dobrze nie umiesz się obrazić tylko odsuwasz od siebie ludzi, którzy chcą Ci pomóc. Mi już ręce opadają, nie wiem co mam Ci napisać, żebyś się ogarnęła. Były już prośby, rady, rozmowy, podawanie przykładów, a Ty dalej nic. Kompletnie NIC. Jak grochem o ściane.
Rady?Tak otrzymywalam..
A teraz wysmiewanie sie.. Zarty ze mnie przez pare stron..
To nie jest mile czytac..

Stary 2011-02-06, 19:51   #1554
kopamatakawa
Rozeznanie

Cytat:
Oj tak... Po swoim eks eksie jeszcze mam czasem głupie zajawki na siebie, że nie jestem dość mądra, dość fajna, dość ładna i inne rzeczy ;/

P.S. Eks się niedługo odezwie zapewne, bo już się kokosi z dupą, a mianowicie mamy trochę wspólnych znajomych na tym śmiesznym fb, ja coś skomentuje, to ten czym prędzej też. I wiecie co? Mnie to rozśmieszyło.
Stary 2011-02-06, 19:51   #1555
Phoce
Flawless

Cytat:
Rady?Tak otrzymywalam..
Noo a nam jest WIELCE mile czytać, jak z nas kpisz, z tego, że chcemy Ci jakoś pomóc. Kochamy Twój sarkazm, wręcz podnosi na duchu!
Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 19:52   #1556
yellowbird
Rozeznanie

Cytat:
Rady?Tak otrzymywalam..
" To nie jest miłe czytać? " Przecież Ty kochać być poniżana! Jesteś masochistką! Uwielbiasz ból! Wszyscy Ci tutaj przysługę robią, a Ty jeszcze narzekasz? Powinno Cię to racjować!
My nie jesteśmy miłe? A to co robi Twój eks? Rozkoszujesz się tym, jak Tobą pomiata, więc przestań teraz piep***ć, że ktoś tu jest dla Ciebie niemiły.
yellowbird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 19:57   #1557
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Rady?Tak otrzymywalam..
Nie jest też miło czytać jak masz w głębokim poważaniu nasze rady, jak podsycasz naszą nadzieję, postami świadczącymi o tym, że będzie lepiej, że zaczęłaś walczyć, a potem piszesz że w sumie to i tak nie ma sensu bo i tak Ci się nie uda, bo Ty chcesz do niego i zrobisz to, co chcesz. A potem znowu piszesz i oczekujesz naszych reakcji...podbijasz emocje...i znowu to samo. I znowu. I znowu. I znowu. I tak już ile czasu?

My tu jesteśmy po to, żeby się wzajemnie wyciągać z bagna. Ty oczekujesz, że Ci któraś z nas powrót do bagna ułatwi swoim błogosławieństwem. Nie po to jest ten wątek.

Zdecydowałaś - ok. Pogodziłyśmy się z tym. To przestań drążyć temat. A Ty nabijasz sobie kolejne sto postów na liczniku i nic z tego nie wynika.

A potem się dziwisz i oburzasz posądzeniami o trolling.
Stary 2011-02-06, 20:01   #1558
kopamatakawa
Rozeznanie

Ilona skończ waćpanno, wstydu oszczędź. Każdy Ci tutaj radzi, dobrze Ci życzy, a Ty potem z zajadliwymi tekstami do nas. My wyciągamy do Ciebie rękę, a Ty ją gryziesz. Wiesz, że tego też się miło nie czyta? Zgadzam się ze swoimi przedmówczyniami.
Stary 2011-02-06, 20:06   #1559
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kopamatakawa Pokaż wiadomość
Ilona skończ waćpanno, wstydu oszczędź. Każdy Ci tutaj radzi, dobrze Ci życzy, a Ty potem z zajadliwymi tekstami do nas. My wyciągamy do Ciebie rękę, a Ty ją gryziesz. Wiesz, że tego też się miło nie czyta? Zgadzam się ze swoimi przedmówczyniami.
A ja napisalam ironia moze w 2 postach..
A rzucilo sie na mnie tutaj 10 dziewczyn ktorych celem byla zabawa/posmianie sie..
To tez jest gryzienie.
Prawda jest taka ze do konca was nie slucham ale to nie znaczy ze mozna sie ze mnie smiac ..

Stary 2011-02-06, 20:13   #1560
yellowbird
Rozeznanie

Cytat:
A ja napisalam ironia moze w 2 postach..
A rzucilo sie na mnie tutaj 10 dziewczyn ktorych celem byla zabawa/posmianie sie..
To tez jest gryzienie.
Prawda jest taka ze do konca was nie slucham ale to nie znaczy ze mozna sie ze mnie smiac ..
Do końca? Ewidentnie masz w d*pie, co dziewczyny Ci radzą. Ale mimo wszystko je nakręcasz. Bawisz się naszym kosztem, to dlaczego my nie możemy bawić się Twoim, hę?
Hipokryzja...
yellowbird jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości