|
|
#1501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
Cytat:
|
|
#1502 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Spokojnie ![]() Trochę próbowałaś odreagować,teraz widzisz,że sposób w jaki to robiłaś nie był najlepszy i tyle. Teraz możesz zmienić sposób postępowania i powolutku dochodzić do równowagi samej z sobą.
|
|
|
#1503 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1504 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny
Myślę,że trochę przeginacie z tym "naśmiewaniem się" z Ilony... Mam wrażenie,że przekraczacie już pewne granice. Odnośnie jej EX i jej postępowania to mam takie zdanie jak Wy (o czym nie raz pisałam). Jednak mimo wszystko to nie powód aby naigrywać się z drugiej osoby. Buziaki dziewczyny :-* Udanego wieczoru
|
|
#1505 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mam ochotę krzyczeć z bólu już nawet kumpele ze mną nie wytrzymują bo tylko o nim gadam jaka ze mnie kretynka
|
|
|
|
|
#1506 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Aż tak źle?
---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Hm. Książka, którą wszyscy się zachwycają...a ja jakoś nie. Nie wiem, może nie dojrzałam
|
|
#1507 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
Ja uslyszalam od "pewnego" młodego intelektualisty, że nie dojrzałam, bo mi się "Ferdydurke" nie podobało...
|
||||
|
|
|
#1508 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Poza tym coraz więcej wizażanek odnosi wrażenie, że ona pisze to wszystko żeby być w centrum zainteresowania...że w jakiś sposób gwiazdorzy, cieszy się z tego, że kolejne kilka stron wątku są poświęcone jej osobie. Zobacz, z jej historii zrobił się temat główny, a ona zamiast tak jak napisała podjąć decyzję i się jej trzymać, ograniczyć się do informowania nas na bieżąco o wydarzeniach, wciąż podsyca naszą rozpacz swoimi postami. Raz czy dwa się zdenerwowała, a tak to ciągle leci w ten sam deseń...uspokoimy się trochę i łup jej post...i emocje od nowa. Wiem, przeginam z teorią, ale już po prostu brak sił, brak słów.
|
|
|
#1509 |
|
Raczkowanie
|
co lepsze mój ex znalazł sobie nową laskę :/ nie ogarniam tego
|
|
|
|
#1510 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() A jak wysnułam w pierwszej klasie moją teorię na temat Antygony, to się wszyscy w czoło pukali Ale ja zawsze byłam inna
|
|
|
#1511 | |
|
Flawless
|
Cytat:
'Zbrodnię i karę' też ![]()
I think the breakdown is when a woman doesn't know what she is and she settle for less. Check out your worth because you're worth more than that." Edytowane przez Phoce Czas edycji: 2011-02-06 o 17:44 |
|
|
|
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
Ja i spokojnie?
Word podkreśla te dwa wyrazy jak są koło siebie w zdaniu ![]() Nie wiem, w sumie biorę pod uwagę, że: a) on rzeczywiście jest niedojrzały b) on jest niedojrzały, dokładnie w takim samym stopniu jak wszyscy jego rówieśnicy, więc ja potrzebuję starszego faceta c) szukam dziury w całym. ![]() Niestety, nie nadaję się osobiście do napisania tej pracy, bom się postanowiła na inżyniera uczyć, więc tak rzucam propozycję w eter, chyba dość dużo tu ludzi na/po humanistycznych kierunkach. A psycholog to i owszem przydałby się nam na tym wątku ![]() Meredith - ja myślę, że te śmiechy i szydery, to wcale nie są spowodowane faktem, że Ilonka postępuje głupio, a tylko i wyłącznie tym, że bezwstydnie robi z nas kretynki udając, że potrzebuje, żeby jej cokolwiek napisać. Tak jakbym ja tu wpadła wczoraj przed imprezą i upraszała Was o poradę czy na nią pójść, co włożyć i czym tam jechać, a sama dobrze wiedziała, że pójdę na 100%, założę dżinsy i pojadę kolejką. Po prostu chamstwo.
|
|
|
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
Ide do czercza
|
|
|
|
#1514 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
#1515 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mimo ze powodów mu nie dawąłam czasem jest taka psychika ![]() Cytat:
ja raczej wole sie spotkac i pogadać niż smsowac przynajmniej na poczatk uzwiazku...potem jak już ejst coś zbudowanego to mozna w sytuacjach awaryjnych (wyjazdy) posługiwac się telefonem..ale na poczatku bardzo wazny jest dla mnie kontakt bezposredni...bo tylko to tworzy więź, buduje coś 2 nom.....to faktycznie dziwne zachowanie 3 mój niedoszy chyba tak mnie odebrał ![]() Cytat:
ale ja nie o takim imprezowaniu pisąłam ![]() tylko wiesz....fajna zabawa.... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1516 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1517 |
|
po drugiej stronie szafy
|
|
|
#1518 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak samo zjedzmniebejbe, chociaż w lekkim fochu rozstała się z forum, to chociaż była uczciwa, że podjęła decyzję i koniec, a nie wpadała co chwilę zapytać co ona biedna ma teraz zrobić, skoro wiedziała jakie opinie mają ludzie na forum. A Ilona się chyba dosłownie onanizuje tym, że ją ktoś zrówna z ziemią i uwielbia robić z siebie ofiarę. Mam wrażenie, że jej zagrywki na forum są skierowane tylko i wyłącznie na to, żeby ludzi tutaj wyprowadzić z równowagi, żeby w końcu ktoś ją ostro podsumował - ja nie wiem ale jej to chyba jakąś zboczoną przyjemność sprawia. I kiedy mimo, że pisała totalnie beznadziejne rzeczy, to ludzie i tak się nad nią litowali, to uciekała się do nagłych zmian zdania, do kręcenia i ściemniania, żeby nawet głupi z wiadrem na głowie się w końcu wkur.... rzył. I wtedy "oj cio tam po mnie jedziecie, jak ja biedna? Znęcacie się!" a tak naprawdę, to orgazm. ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1519 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Albo w ogóle kłamiesz, bo to co piszesz jest jak mission impossible ![]() A tak serio, to wraca wiara w ludzi, jak czytam takie posty jak Twój
|
|
|
#1520 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1521 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Nauczył mnie ortografii Posadził w pierwszej ławce od biurka i na dyktandach tyle razy powtarzał słowo, w którym zrobiłam błąd, aż się ogarniałam i poprawiałam ![]() Facet był niesamowity, cała klasa czytała lektury i kochała o nich dyskutować, a on przyklaskiwał najdziwniejszym teoriom, jeśli potrafiło się z nich wybrnąć ![]() A jak on czytał na głos wiersze...bosz...jak czytał "pieśń o żołnierzach z Westerplatte", to wszyscy mieli łzy w oczach... Ludzie, których przygotowywał do konkursów recytatorskich zawsze swoimi interpretacjami wprowadzali komisję w emocjonalną ekstazę ![]() Ale tacy nauczyciele do rzadkość. A szkoda, bo w naszym nieczytającym społeczeństwie bardzo by się tacy poloniści przydali...
|
|
|
#1522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No zdecydowanie on jeszcze nie dorósł. Mam wrażenie, że on wiecznie chciałby być dzieckiem. Chociaż życiowo jest ogarnięty, kończy studia, potrafi pracować, inwestuje pieniądze, umie ugotować więcej rzeczy, niż ja , więc tu nie rozchodzi się o to, że to rozbiegany gówniarz, który myśli, że jedzenie to taki owoc, który zrywa się od mamy z lodówki a praca to taka kara, którą stosowano wobec jeńców w czasie wojny. Tylko psychicznie... no takie dziecko jeszcze. Wcześniej też to widziałam, ale nie burzyłam się o to, bo on kalendarzowo jak na faceta to jest jeszcze dzieckiem. Teraz zastanawiam się, czy mnie to przypadkiem za bardzo nie wkurza Ale i tak przez ten czas co jesteśmy razem (dla faceta w tym wieku te 5 lat to tak jakby całe życie), to on bardzo wydoroślał. Właśnie pod względem ogarnięcia pracy, finansów, odpowiedzialności za swoją przyszłość itd. Ale w dekielku to zostało pstro Chociaż nie powiem, ma to swoje zalety, bo ja też lubię się czasami ostro powygłupiać, poudawać Ministerstwo Dziwnych Kroków na środku bulwaru itd. Ale jak on codziennie wychodzi na imprezy, to mnie już to zaczyna wkurzać. Chociaż nie wiem w sumie czemu. Chociaż z drugiej strony, to wiem, bo pewnie po prostu nie chciałabym, żeby tak było forever ![]() Brzmię jak jakaś wojująca feministka z tym "ograniczonym" rozwojem facetów Z góry proszę wszystkie organizacje Men's Rights o wybaczenie
|
|
|
|
|
#1523 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i mam 21 lat to już powinnam za mąż wychodzić przecież, gdzie to po 3 latach się rozstawać :P łatwo nie było,po tym wszystkim mam teraz problem z zaufaniem komukolwiek, bezpieczniej czuję się sama, wiedząc, że już nikt mnie nie skrzywdzi... Edytowane przez natalcia1655 Czas edycji: 2011-02-06 o 18:06 |
|
|
|
|
#1524 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko po prostu po komentarzu Ilony, że jej się wierzyć nie chce wszystko mi opadło i musiałam to ironicznie skomentować
|
|
#1525 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Też oczekiwałam jakiejś odpowiedzi, wyjaśnień, teraz wiem, że głupia byłam licząc na to. Zresztą niepotrzebne mi to jest, przecież wiem jak było .I gratuluje Ci, bo na początku na pewno nie było łatwo. Edytowane przez siaaaa Czas edycji: 2011-02-06 o 18:07 |
|
|
|
|
#1526 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Umówiłaś się z nim w końcu na przyszły weekend? Wiem, że to początki, facet nie ma obowiązku się zrywać z rana, żeby przyjechać, ale mnie by wkurzyło, że ani przepraszam, nic. Jak się z kimś umawiam, to szanuję czas tej osoby. Nie wiem, czy on czeka na twoją odpowiedź w sprawie następnego weekendu, czy już sie jakoś umówiliście? Jak czeka, to ja bym się odezwała. Z drugiej strony, nawet jak sie nie chce narzucać, to mógłby zapytać po weekendzie, jak się czujesz itd. Mnie się też wydaje, że on nie chce być nachalny. Cytat:
Tylko, że my sobie wyjaśniliśmy na początku, że jak druga osoba nie ma potrzeby i nie czuje, żeby pisać takie smsy, to nie ma problemu. To faktycznie troche dziwne, że słodkiego smsa potrafi napisać, a zainteresować sie zdrowiem juz nie. Miłoby mi było, jakby facet mi słodził, ale nie tylko o to chodzi, żęby było różowo, nawet jak się człowiek ostro zauroczy i myślę, że można myśleć w miarę logicznie pomimo to. Zastanawiam się też, czy on po prostu nie chce ci się narzucać - jesteś chora i czeka aż dojdziesz do siebie. Nie jesteście przecież na etapie, żeby się aż tak o ciebie troszczył. Nie wiem, czy sie nie wkopię, ale ja skończyłam polonistykę.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
||
|
|
|
#1527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A poza tym, jak chodziłam do szkoły, to lubiłam sobie poczytać jakieś wiersze, książki w stylu Sylvie Plath (powinnam zaskarżyć jej potomków, żeby mi teraz płacili za psychotropy) itd. To była taka alternatywa i w ogóle, w sam raz dla licealistki, która chciała czytać super trudne i rzadkie książki itd Nigdy nie lubiłam polskiego |
|
|
|
|
#1528 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że piszesz, bo można zobaczyć, że warto wierzyć w ludzi
|
|
|
|
|
#1530 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Cytat:
Bo wiesz, doceniamy postęp, jasne, tylko zastanawiamy się, czy w tym tempie to nie będzie tak, że on "dogoni nas " jakoś koło 50tki...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.

. Wiecie, jak on jej udowodnił że mu na niej zależy bo jej buuuudyń kupił, żeby mu nie zrzędziła dwie godziny, że ma na niego ochotę, to wszystkiego się można spodziewać

i własnie coś za dużo imprezuję ,żeby jakoś wypełnić wolny czas i nie myśleć o nim i móc noc przespać... tylko, że picie w moim przypadku pogłębia stan depresyjny 

Tak samo zjedzmniebejbe, chociaż w lekkim fochu rozstała się z forum, to chociaż była uczciwa, że podjęła decyzję i koniec, a nie wpadała co chwilę zapytać co ona biedna ma teraz zrobić, skoro wiedziała jakie opinie mają ludzie na forum. A Ilona się chyba dosłownie onanizuje tym, że ją ktoś zrówna z ziemią i uwielbia robić z siebie ofiarę. Mam wrażenie, że jej zagrywki na forum są skierowane tylko i wyłącznie na to, żeby ludzi tutaj wyprowadzić z równowagi, żeby w końcu ktoś ją ostro podsumował - ja nie wiem ale jej to chyba jakąś zboczoną przyjemność sprawia. I kiedy mimo, że pisała totalnie beznadziejne rzeczy, to ludzie i tak się nad nią litowali, to uciekała się do nagłych zmian zdania, do kręcenia i ściemniania, żeby nawet głupi z wiadrem na głowie się w końcu wkur.... rzył. I wtedy "oj cio tam po mnie jedziecie, jak ja biedna? Znęcacie się!" a tak naprawdę, to orgazm.