|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia LI - LOVE LIVES FOREVER
no ja wlasnie mam avasta i mysle czy on cos mi tu nie robi zla
![]() w ogole komp sie czesto wylacza dzis i mi cos z przegladarka zrobil googlowa, to musialam zainstalowac mozzile byc wejsc jakos na farme, ale ona taka se, lepsza googlowa, tylko nie wiem co jej sie porobilo, jakby grafika sie znow poplątala
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
Asiek, jak miło
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
Asiek super
|
#784 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mnie też
![]() O, to to! ![]() Mój umarł, po Man in the mirror ![]() Cytat:
![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;24898382]Niee, skądże, jest bardzo miły, ale tak się tylko zastanawiałam czy się może znacie ![]() Wiecie co się stało? ![]() Ogólnie dziś po tej akcji ze Strażą Miejską zadzwoniłam do mojego Padre i uderzyłam w ryk, kompletna histeria. Myślę, że po prostu nawarstwiły się stresy związane z sesją, egzaminami, wieczną nauką, wyskakującymi korkami ( Odbieram a tam jakiś nieznany mi głos "Ja do Asi Przybyły". Otwieram i cała w nerwach, że to może jednak Straż Miejska ). Winda wjechała, dzwonek do drzwi, otwieram a tam... moi rodzice! Mówili, że się stęsknili i nie mogli słuchać mojej rozpaczy i postanowili mi zrobić niespodziankę! [/QUOTE]Właśnie nie kojarzę żadnego ![]() No to super Asieńko ![]() Fajna niespodzianka, jeszcze w taki dzień pełen "przygód" ![]() Cytat:
On po prostu działa, tak jak powinien. A kiedy Groszku robiłaś formata ?
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
ja używam od kilku lat, miałam masę programów anty i ten spisuje się najlepiej
widocznie co komp to antywirus, zresztą tak jak z Polakami, co człowiek to opinia ja mam pande na 3 kompach i jest zaje*isty
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
tego lapka mam okolo roku, to nie robilam jeszcze, bo jakos sie boje, jak potem bedzie tak łysy i skad ja wezme te wszytskie systemy zeby wgrac
a w ogole to on juz bedzie mial albo 5 albo 7 lat w tym roku, wie starowinka nic tu takiego nie mam w sumie, tylko zdjec troche , nawet nie mam excela czy worda ![]() tak czekam chyba, az sam wysiadzie w koncu i bedzie czas na nowy
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#787 |
|
Konto usunięte
|
A ja mam AVG i nie wiem jaki jest, bo się na tym nie znam
|
|
|
|
#788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak opiszesz jego "zaje**stość" ?
|
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- tez mam dzis pizze i zaraz ide na nia ![]() wiec mowie pa, do jutra jeszcze umyc glowe, potem mam Wyspe Strachu
|
|
|
|
#790 |
|
Konto usunięte
|
Groniu, już jak wracałam do domu to sobie to śpiewałam
|
|
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
Blue używałam wielu programów i:
- net mi się ciął, wieszał się, wolno łaził - wirusy mi i tak przechodziły zabezpieczenia itp. a od kiedy mam pande - smiga - nie tnie sie - nie ma wirusiorów
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie się coś dziwnego stało z klawiszem tym pod taczpadem
jakby wlazł do środka. I jeszcze pokrętło do przyciszania ciężko chodzi jakby też mu się coś stało
|
#793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ci wyskoczy to wlozysz bo to ma takie klipsy jakby
|
|
#794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam tylko gruby pilnik
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
kfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaa, szczaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
http://www.youtube.com/watch?v=JNNJK...layer_embedded ![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- to nozem, czyms cienkim i ostrym
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
|
#797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz to slyszalam, ale boskie
|
|
#798 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem jak jest w Norwegii, nie byłam, ale rodzice mojej znajomej są tak już kilka ładnych lat i w zasadzie niczego się nie dorobili, jej też nie ściągają, bo nie jest aż tak różowo... a co do przeliczania to bardziej chodziło mi o UK... Wiadomo mimo wszystko ma się tam lepiej niż w PL, ale jednak rzadko który Polak żyje tam na naprawdę wysokim poziomie...---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Asia ![]() Ja używałam ad aware czy jakoś tak, bo avast mam też, ale nie poradził sobie ostatnio z trojanem... |
|
|
|
|
#800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo (w sumie) Ad Aware, to jest program do wykrywania plików "szpiegujących", nie jest to typowy program antywirusowy. A ja serio - polecam Avasta z darmowych ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Chyba,że masz Daria Ad Aware Internet Security i dał rade z trojanem ?
|
|
#801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
A miałaś Avsta! 5 i normalnie zaktualizowaną bazę wirusów ?
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
Daria to widocznie kiepsko szukają, mój tata jest już ponad 2 lata
i zarabia tyle, że możemy sobie pozwolić na wiele, mamie starcza na spłacanie kredytu i rachunki i teraz na totalny remont i rozbudowę domu zresztą wiem ile zarabia i jest mega różowo , ja też jak tam pojadę w rok na poziomie życia na jakim żyję mogę rocznie odłożyć 150 000, kolega taty po 3 latach kupił sobie w Wawie mieszkanie bez kredytu bez niczego
|
#804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lu, trzymam kciuki,żeby Ci się udało ![]()
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
Blue co do Pandy może jestem dziwna ale seryjnie z programów które Ty polecasz ze wszystkich mega byłam niezadowolona, Kasper przepuszczał mi trojany, o avascie juz nie mowie bo to jak mialam zje*anego po nim kompa to poezja. Panda jestem moim miszczem
wsio smiga, zero wiruchów i programów szpiegowskich. Fakt, że nie mam najtańszej opcji tylko rozbudowaną nieco droższą, ale raz na rok można sobie pozwolić zwłaszcza, że jest na 3 kompy a z kompa robie wsio przelewy i wogóle więc ew wirusowe szaleństwo to nie for me---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Blue na razie muszę wyjechać a pomagam mamie, ale w sierpniu jest szansa na wyjazd ![]() ![]() ![]() ![]() ale sponio będę miała tam neta
|
#806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego mówię,że jesteś pierwszą osobą, która go zachwala Wiem, wiem - te rozbudowane wersje są na pewno lepsze ![]() Ja tam zostanę przy moim Avascie póki co ![]() No to rozumiem,że będziesz zdawać nam relacje, nie ?
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
ba
sadze ze od ilosci zjedzonych krewetek zrobię się różowa
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
|
|
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Biedne zwierzątka. W życiu nie tknę. ![]() Ja w ogóle owoców morza nie jem ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Kama Gdzie Ty była ?
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
siema
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.

I mimo, że na ochronę nie można bylo narzekać, to na całą reszte juz owszem 
Odbieram a tam jakiś nieznany mi głos "Ja do Asi Przybyły". Otwieram i cała w nerwach, że to może jednak Straż Miejska 

jakby wlazł do środka. I jeszcze pokrętło do przyciszania ciężko chodzi jakby też mu się coś stało