|
|
#1681 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
Cytat:
Egoizm...? Na to wygląda... Bo uważa, że tego oczekujesz? Bo czas najwyższy według niego? Bo tak sobie? Nie wiem... Wielu ludzi tak myśli. Ja to mam wrażenie, że on jest tak zajęty korzystaniem z życia, że sam nie wie ![]() Nie odnosisz takiego wrażenia, że on jest z Tobą, żeby kogoś mieć jak już mu się zachce ustatkować? W sensie podtrzymujemy związek na późniejsze czasy? Bo to tak mi wygląda trochę - jak jesteś jego, to lata po imprezach, jak się buntujesz, to misiaczkuje i och och walczymy. ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Bo to trzeba powiedzieć w momencie, kiedy ona będzie znowu słit la la love i się będzie dziwić Twojej oschłości. Pieprznąć jej takim tekstem jak już spokojniejsza będzie, a nie nakręcona fazą "mam córkę dzi*kę". Nie dotrzesz do nikogo, kto jest w amoku.
|
|
|
#1682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hehe i tak się zastanowiłam - pytanie czy i ja tak nie robię? podtrzymujemy związek na czasy aż on dorośnie... Ja pier.dzielę... Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2011-02-07 o 13:52 |
|
|
|
|
#1683 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Ty się trzymasz tego związku chyba bardziej ze strachu przed nieznanym, niż z miłości i wiary w resocjalizację swojego mistera...
|
|
#1684 | ||||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Juniorka - jak idą poszukiwania mieszkania - szukasz w ogóle?
Cytat:
Cytat:
Gdzie?Jadę w Zachodnie i w Niżne, opracowaliśmy trasy tak, żeby zminimalizować ryzyko lawin, bo jak nas porwie, to kaplica. To na pewno ostatni dłuższy wypad we dwoje Zaczęło mnie brzydzić spędzanie z nim czasu, nawet w pięknych górach. Brzydzić nie dlatego, że jest z nim coś nie tak - nadal świetnie się rozumiemy - tylko ze względu na moje kochane Ciasteczko. Jedni wolą goodbye sex, inni goodbye trip ![]() Cytat:
Nie będę wchodzić wysoko, nie mam sprzętu ani umiejętności. Rok temu w lutym świetnie sobie poradziłam na Magistrali, ale nie było tego cholernego lodu jak teraz, no niechże sypnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wydaje mi się, że faceci tak mówią, żeby nas przy sobie zatrzymać, bo myślą, że tego właśnie oczekujemy. Cytat:
Cytat:
Może po szczeniacku chce, żebyś zatęskniła? Sprawdza czy Ci zależy i odezwiesz się pierwsza? Albo ma megakaca. Albo mu się odwidziało, bo pojechał na balety i poznał łatwiejszą.Cytat:
|
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
No coś w tym jest. Ale niestety miłość przede wszystkim mnie przy nim trzyma, bo gdyby chodziło tylko o strach, to już dawno bym fruwała wolno
W sumie rzeczywiście jest tak, że w ciągu ostatnich 2 tygodni ja też byłam gdzieś tam kilka razy bez niego i jego koronnym argumentem jest to, że on mi wtedy nic nie mówi, bo uważa, że to jest normalne. A dla mnie normalniejsze by było, jakby kuwa raz powiedział "dlaczego mnie nie weźmiesz?".
|
|
|
|
#1686 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Oj nie pamiętam już, musiałabym pogrzebać w starych dzienniczkach...głośna sprawa była, dziewczyna studiowała w Krk, a wcześniej w Toruniu socjologię...w lipcu 2003 wyszła w góry i przepadła...szukaliśmy jej przez net, radio, kombinacje alpejskie były...znaleziono ją po 2 tygodniach w jaskini nad szlakiem...oficjalna data śmierci to 7 lipca 2003. Hesus, jak ten czas leci, miałam wrażenie, że to było niedawno...
Ciacho wie o tym wypadzie? ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
|
|
|
#1687 |
|
Przyczajenie
|
mnie też zostawił facet
![]() a myslalam ze to bedzie "big love "ale nie byla... wybral kolegów, najpierw bolało, ale gdy zrozumiałam co się stało, to wolałam być sama... nie chcę być dla nikogo ciężarem... Też mówił że kocha, że życia sobie beze mnie nie wyobraża... teraz jesteśmy "znajomymi" mam faceta z którym jestem 3,5 roku! i w zyciu tak szczęśliwa nie byłam!!!! |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1688 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#1689 | |
|
Zakorzenienie
|
Ech przyjechał, gadaliśmy. Okazało się, że ta jego wielka "impreza", to wyjście ze znajomymi z grupy na piwo z okazji końca semestru. Powiedziałam swoje racje on swoje i stwierdziliśmy, że na takie imprezy (w moim tego słowa rozumieniu) to będziemy wychodzić razem (oczywiście bez nadmiernej ortodoksji, bo ja jak raz od wielkiego dzwonu pójdę sobie sama z koleżankami potańczyć, to też jest fajnie, więc niech i on tak ma, ale kurde... z umiarem!). Malla podjęłam działanie nie czekając na Twoją odpowiedź
Taki ze mnie człowiek czynu ![]() Zobaczymy jak sobie teraz te postanowienia poradzą z rzeczywistością ![]() Nie mam ciepłej wody!!! ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
Latem tego samego roku ja byłam w górach z chłopakiem i spacerowaliśmy sobie tak w okolicach Czerwonych Wierchów i wspomniałam sobie ich, pomodliłam się i pomyślałam "No w pięknym miejscu zakończyliście życie, pilnujcie nas tutaj" i z godzinę później spotkaliśmy bardzo liczne stado kozic z małymi a zaraz po nich niedźwiedzia (autentiko - i nawet nie narobiłam w gacie) To sobie ze mnie dżołka zrobili
|
|
|
|
|
#1690 |
|
Wtajemniczenie
|
na razie to leży a nie idzie...
Sesja i bierzmowanie + praca odciągnęły mnie od poszukiwań... Coś kosztem czegoś niestety
|
#1691 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Ile czasu zajęło Ci oprzytomnienie? ![]() Cytat:
![]() Jak wyglądało spotkanie z misiem?
|
|
|
#1692 | ||
|
Zakorzenienie
|
P sorki Malla, teraz widzę, że mi odpisałaś
Wybacz Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Kłótliwie |
||
|
|
|
#1693 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Zaręczyn ot tak i na nie wiadomo ile, żeby se z piździonkiem polatać, nie ogarniałam nigdy i nie ogarnę.
|
|
|
#1694 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zero buractwa. Więc pomyślałam sobie, że wypowiedzenie głupoty po pijaku JESZCZE mogę wybaczyć Dopiero po powtórce pożegnałam go bardzo serdecznie Wydzwania, wypisuje, ale bez rezultatów z mojej strony. Ale ja nie ubolewam nad utratą tej znajomości. Ubolewam nad swoim pechem do spotykania takich idiotów. |
|
|
|
|
#1695 |
|
Wtajemniczenie
|
To była otwarta adopcja i sami wybrali rodziców i mogą się z tym dzieckiem widywać kilka razy do roku po uzgodnieniu z rodzicami adopcyjnymi.
Odnotowane ![]() Hihi Ja nie twierdzę, że człowiek koło 30-stki to stary człowiek, ale w moim aktualnym wieku facet 12 lat starszy jako mój partner średnio mi się widzi
|
#1696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1697 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Początek. Tik-tak. Koniec.
|
|
|
#1698 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
#1699 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chociaż jeżeli oświadczyłby mi się facet, a ja nie byłabym pewna, że chcę z nim wziąć ślub, to też bym oświadczyn nie przyjęła. No bo po co obiecywać coś z czego nie wiem czy się wywiążę? Właśnie też nie rozumiem tego szpanowania pierścionkiem na palcu. Pierścionek tak, żeby sobie ponosić, to sama sobie mogę kupić, zamiast naciągać faceta
|
|
#1700 | |
|
Zakorzenienie
|
O JEZUUUUUU
Właśnie się dziwię, czemu tytułujesz go misiem i w sumie pisałam okienko wyżej, ale co tam, odpowiem No nie mogę ![]() Dobra, pozbierałam się z ziemi, opowiem o spotkaniu z prawdziwym misiem. ![]() Więc.. (nie zaczynaj zdania od więc ). Szliśmy sobie już po spotkaniu tych kozic, które trwało dobrą godzinę, bo zagrodziły nam szlak i baliśmy się między nie wejść, bo miały te maluszki ze sobą i baliśmy się zaatakowania przez jakiegoś kozła, a pieroństwa w ogóle nie uciekały przed nami. Przeszliśmy, wciąż było kilka kozic na około nas, schodziliśmy z Czerwonych Wierchów do Kościeliskiej na dość rozległym zielonym terenie. I nagle kolejna kozica nam myka, tylko że tak z 30x szybsza i kolejne tyle razy większa. Jak się w końcu wyłoniła z krzaków, piękna brunatna, ważąca tak z 400kg to jedyna nasza reakcja, mimo wieloletniego wychowywania w kulturze języka przez naszych nauczycieli i pouczeniach goprowców jak się zachowywać w górach, to było " O KU.WAAA!!!" Wyrecytowane dosłownie jednocześnie W sekundzie się ogarnęłam i mówię szeptem, odwracaj się i idziemy powoli w drugą stronę, tak też zrobiliśmy, chociaż nie wiem jak nam się to udało na tych watowatych nogach. Niestety dosłownie 5 metrów za nami był zakręt szlaku w okół kawałka skały, więc po odejściu od niedźwiedzia już w ogóle nie mieliśmy tej miejscówki, gdzie on stał na widoku. No stoimy tak z minutę i stwierdzamy, że wyjść zza tej skały się boimy, wracać nawet nie ma gdzie, bo nie ma żadnej odnogi od tego szlaku a już mamy godzinną obsuwę przez te kozice (9h już w trasie byliśmy od rana). W tamtym momencie byłam w sumie święcie przekonana, że jak on sobie nie uciekł, to właśnie to są nasze ostatnie chwile w życiu Zadzwoniliśmy do GOPRu co w ogóle mamy robić, oni nam, że iść w przeciwną stronę, niż jest ten niedźwiedź. Normalnie moglibyśmy niezłym biegiem wrócić się na Czerwone i zejść przez Giewont, ale Giewont był wtedy zamknięty, bo chyba coś z tym krzyżem robili, a powrót na Kasprowy, skąd przyszliśmy jak wiadomo odpadał No to oni mówią, że jak upewnimy się, że go nie ma, to mamy schodzić dalej na dół i zejść ze szlaku. Wwięc zeszliśmy nieco niżej, odczekawszy chwilę, niedźwiedzia już nie było i gites Ale śmigłowiec GOPRu chyba kontrolnie chciał obadać czy wciąż żyjemy, bo przeleciał koło nas, żałujcie, że nie widziałyście, jak szliśmy przez kosodrzewinę (widoczności zero) i nagle taki mruczenio-buczenie nie wiadomo skąd Już wtedy olaliśmy zimną krew i zaczęliśmy normalnie spieprzać, a to śmigłowiec był ![]() No ja też siedziałam z taką twarzą, w ogóle co dziewczyna odstawia, to pobiłaby swoim zachowaniem chyba wszystkie akcje z tego forum... Masakra. ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2011-02-07 o 16:27 |
|
|
|
|
#1701 |
|
Nie depcze krokusów
|
Fubizka
nie zazdroszczę misia, tzn. kozicy...
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
No potem bałam się, że zostanie mi jakaś trauma, bo zobaczyłam psa w ciemnej ulicy, to mi serce stanęło, ale po jednym dniu mi przeszło. Niestety do tej pory na terenach parków narodowych i innych takich, gdzie są dzikie zwierzęta się boję
|
|
|
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
DZIEWCZYNY dalej odgraza mi się on i jego ekipa
nie odpowiadam na to ale co mam robic pozmieniać wszelkie nr tel i gg ?
|
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś ale jak to Ci się odgraża? Co wypisują?
|
|
|
|
#1705 |
|
Zakorzenienie
|
No wiesz typowe grozby czego ti mi nie zrobia jak mnie spotkaja itp.
wszystko co składa się na wyraz" groźba". mam na niego nasłać kogoś
|
|
#1706 | |
|
Wtajemniczenie
|
O matko
przygoda niezapomniana![]() Cytat:
|
|
#1707 |
|
Wtajemniczenie
|
ex mi strzałkę puścił...
Zero reakcji
|
#1708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasyłać bym nie nasyłała, bo się pozabijają i będzie nieszczęście, najpierw powiedziałabym (i nie kłamałabym!), że wszystkie te smsy, i wiadomości na gg są rejestrowane i że jeśli dostaniesz JESZCZE JEDNĄ wiadomość w tym guście, to zgłaszasz to w lokalnej komendzie miejskiej policji, oskarżeniem z tytułu Art. 190 Kodeksu Karnego, za co grozi im kara pozbawienia wolności do lat dwóch. Powiedz, że rozmawiałaś z prawnikiem i powiedział Ci, że jest to w stanie bezproblemowo udowodnić przed Sądem Okręgowym na podstawie zgromadzonego przez Ciebie materiału dowodowego. Krótka piłka, żeby z tego jakichś problemów nie było. A Twój były namawia ich do tego? Bo na to też jest paragraf. |
|
|
|
|
#1709 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewoje
Próbowałam nadrobić w nocy, ale po 3.30 zabrakło mi sił ![]() Kutwa, ale poznałam faceta ![]() Opad szczeny, nogi z waty i wszystko to, co lubię
|
|
#1710 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To ten, o którym już wspominałaś?
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

Ech, żebym ja wiedziała co mu w tej głowie siedzi. 

Gdzie?
Zaczęło mnie brzydzić spędzanie z nim czasu, nawet w pięknych górach. Brzydzić nie dlatego, że jest z nim coś nie tak - nadal świetnie się rozumiemy - tylko ze względu na moje kochane Ciasteczko. Jedni wolą goodbye sex, inni goodbye trip
"

On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy 

Wydzwania, wypisuje, ale bez rezultatów z mojej strony.
Właśnie się dziwię, czemu tytułujesz go misiem i w sumie pisałam okienko wyżej, ale co tam, odpowiem
wszystko co składa się na wyraz" groźba". mam na niego nasłać kogoś