Rozstanie z facetem - część 15 :( - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-07, 13:48   #1681
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Nieprawidłowe jest tylko to, że wciąż na myśl o rozstaniu mnie trzęsie. Dziwi mnie też wiele rzeczy, np że odnoszę wrażenie, że on niczym się nie przejmuje, po nim wszystko spływa, tylko jak coś jest mu ewidentnie nie na rękę, to wtedy dopiero dostrzega, że coś jest nie tak. I najczęściej widzi winę tylko po mojej stronie. Ale niestety wina jest po środku. Po prostu chłopak miał rację, oczekujemy różnych rzeczy od życia.Tylko po co pierniczy cały czas o tym, że chce, żebyśmy pod koniec roku się zaręczyli. Mam wtedy wrażenie, że on w ogóle nie zdaje sobie sprawy z tego co to znaczy małżeństwo, że myśli, że to jest dokładnie tak jak teraz, tylko na wspólnej chacie i można chodzić do spowiedzi Ech, żebym ja wiedziała co mu w tej głowie siedzi.
No, lipa trochę...tylko...kurna... czy na pewno będzie Ci brakowało tych nerwów, które z nim masz?

Egoizm...?

Na to wygląda...

Bo uważa, że tego oczekujesz? Bo czas najwyższy według niego? Bo tak sobie? Nie wiem...

Wielu ludzi tak myśli.

Ja to mam wrażenie, że on jest tak zajęty korzystaniem z życia, że sam nie wie

Nie odnosisz takiego wrażenia, że on jest z Tobą, żeby kogoś mieć jak już mu się zachce ustatkować? W sensie podtrzymujemy związek na późniejsze czasy? Bo to tak mi wygląda trochę - jak jesteś jego, to lata po imprezach, jak się buntujesz, to misiaczkuje i och och walczymy.

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
Elve powiedziałam jej wczoraj to w ogóle się nie przejeła i jeszcze mi pow.że dokładnie wie co mi powiedziała
Bo to trzeba powiedzieć w momencie, kiedy ona będzie znowu słit la la love i się będzie dziwić Twojej oschłości. Pieprznąć jej takim tekstem jak już spokojniejsza będzie, a nie nakręcona fazą "mam córkę dzi*kę". Nie dotrzesz do nikogo, kto jest w amoku.
Stary 2011-02-07, 13:50   #1682
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Nie odnosisz takiego wrażenia, że on jest z Tobą, żeby kogoś mieć jak już mu się zachce ustatkować? W sensie podtrzymujemy związek na późniejsze czasy? Bo to tak mi wygląda trochę - jak jesteś jego, to lata po imprezach, jak się buntujesz, to misiaczkuje i och och walczymy.
Coś w tym chyba jest

Hehe i tak się zastanowiłam - pytanie czy i ja tak nie robię? podtrzymujemy związek na czasy aż on dorośnie... Ja pier.dzielę...

Edytowane przez Fubizka
Czas edycji: 2011-02-07 o 13:52
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 13:54   #1683
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Hehe i tak się zastanowiłam - pytanie czy i ja tak nie robię?
Ty się trzymasz tego związku chyba bardziej ze strachu przed nieznanym, niż z miłości i wiary w resocjalizację swojego mistera...
Stary 2011-02-07, 13:59   #1684
Malla
Nie depcze krokusów

Juniorka - jak idą poszukiwania mieszkania - szukasz w ogóle?
Cytat:
Malla jak mam się wprosić na imprezę na którą dobitnie mi powiedział, że idzie sam... Poza tym co to da, że tam pójdę?
Jak wprosić? Niegrzecznie :P Co da? Zobaczysz, jaki jest w tym towarzystwie, czy inni zauważają, że przy Tobie jest "siakiś taki dziwny". Jeśli faktycznie tak bardzo się zmienił, to łatwiej będzie przekonać Twoją głowę, że to walka z wiatrakami, gdy się o tym faktycznie przekonasz.
Cytat:
Parę lat temu w słowackich Tatrach zginęła moja dobra koleżanka...a miała niby dobre warunki pogodowe...
Z eksem jedziesz, że tak zapytam nieśmiało?
Przykre Gdzie?
Jadę w Zachodnie i w Niżne, opracowaliśmy trasy tak, żeby zminimalizować ryzyko lawin, bo jak nas porwie, to kaplica.
To na pewno ostatni dłuższy wypad we dwoje A na kolejny jednodniowy mnie nie weźmie, jeśli nie zabiorę Ciacha, więc może i ostatni wypad w ogóle Zaczęło mnie brzydzić spędzanie z nim czasu, nawet w pięknych górach. Brzydzić nie dlatego, że jest z nim coś nie tak - nadal świetnie się rozumiemy - tylko ze względu na moje kochane Ciasteczko. Jedni wolą goodbye sex, inni goodbye trip
Cytat:
Moi znajomi zginęli rok temu w Tatrach w listopadzie, ja generalnie czuję wystarczająco duży respekt do wysokich gór w zimie, żeby w nie wtedy nie chodzić...
Smutne Nie będę wchodzić wysoko, nie mam sprzętu ani umiejętności. Rok temu w lutym świetnie sobie poradziłam na Magistrali, ale nie było tego cholernego lodu jak teraz, no niechże sypnie
Cytat:
Napisane przez nagi_aniolek Pokaż wiadomość
Mam wrażenie, że powie mi, że nie jest jeszcze gotowy na związek lub coś w tym stylu. A ja go przecież nie zmuszę.. I szczerze mówiąc boję się mu przyznać, że mi zależy, zwłaszcza w takiej sytuacji.
Jeśli mu ufasz, to wyznanie, że czujesz do niego coś więcej niż zwykłą sympatię, że zależy Ci na nim i nie chcesz kończyć tej relacji, nie będzie poniżeniem, a może wiele rozjaśnić.
Cytat:
Tylko po co pierniczy cały czas o tym, że chce, żebyśmy pod koniec roku się zaręczyli. (pomijam to, że ja naprawdę nie mam na to ochoty). Mam wtedy wrażenie, że on w ogóle nie zdaje sobie sprawy z tego co to znaczy małżeństwo, że myśli, że to jest dokładnie tak jak teraz, tylko na wspólnej chacie i można chodzić do spowiedzi
Ja w ogóle nie rozumiem mówienia "za ileś tam się zaręczymy", to strasznie dziecinne
Wydaje mi się, że faceci tak mówią, żeby nas przy sobie zatrzymać, bo myślą, że tego właśnie oczekujemy.
Cytat:
Napisane przez d0lcevita Pokaż wiadomość
dlatego że deklarował chęc blizszego zapoznania, dotychczas się interesował czy jestem zmęczona po proacy, jak sie czuje...takie pytania mi zadawał prawie codziennie a po tym pt kiedy sie nie zgodziłam na spotkanie 2 dniowe to nagle nawet nie odpisze na moje głupie miłej soboty zycze + (celowo usunięty fragment o zdrowiu)
Fakt, dziwne. Może po prostu jest zajęty. A może uniknęłaś kolejnego spotkania z napalonym młodzieńcem.
Cytat:
napisąłabym jakbysmy wogóle mieli kontakt ale on go urwał sobote rano
Faktycznie tak to brzmiało, a ten szczegół zmienia postać rzeczy. Ale... Może po szczeniacku chce, żebyś zatęskniła? Sprawdza czy Ci zależy i odezwiesz się pierwsza? Albo ma megakaca. Albo mu się odwidziało, bo pojechał na balety i poznał łatwiejszą.
Cytat:
nie chodzi mi o to że mnie wykorzysta....ale jeśli ja dąłam mu jasno do zrozumienia że spotkan wieczornych nie życzę sobie skoro dopiero go raz na oczy widziałam, to on niby ok, nawet pisze o spacerze w słoneczny dzien a potem mi wyskakuje z własną propozycja ze przyjechalby na wieczór....no to kto tu sobie z kogo żartuje...bo nie ja z niego
Wcześniej pisałaś o łażeniu po nocach, co kojarzyło się z okolicą północy, teraz nagle robi się łażenie wieczorne, a ciemno przecież mamy już o 17 :P
Stary 2011-02-07, 13:59   #1685
Fubizka
Zakorzenienie

No coś w tym jest. Ale niestety miłość przede wszystkim mnie przy nim trzyma, bo gdyby chodziło tylko o strach, to już dawno bym fruwała wolno

W sumie rzeczywiście jest tak, że w ciągu ostatnich 2 tygodni ja też byłam gdzieś tam kilka razy bez niego i jego koronnym argumentem jest to, że on mi wtedy nic nie mówi, bo uważa, że to jest normalne. A dla mnie normalniejsze by było, jakby kuwa raz powiedział "dlaczego mnie nie weźmiesz?".
Stary 2011-02-07, 14:51   #1686
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Przykre Gdzie?
Oj nie pamiętam już, musiałabym pogrzebać w starych dzienniczkach...głośna sprawa była, dziewczyna studiowała w Krk, a wcześniej w Toruniu socjologię...w lipcu 2003 wyszła w góry i przepadła...szukaliśmy jej przez net, radio, kombinacje alpejskie były...znaleziono ją po 2 tygodniach w jaskini nad szlakiem...oficjalna data śmierci to 7 lipca 2003. Hesus, jak ten czas leci, miałam wrażenie, że to było niedawno...

Ciacho wie o tym wypadzie?

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Cytat:
A dla mnie normalniejsze by było, jakby kuwa raz powiedział "dlaczego mnie nie weźmiesz?".
Albo "chodź ze mną"...
Stary 2011-02-07, 15:06   #1687
malaga93
Przyczajenie

mnie też zostawił facet
a myslalam ze to bedzie "big love"
ale nie byla... wybral kolegów, najpierw bolało,
ale gdy zrozumiałam co się stało, to wolałam być sama... nie chcę być dla nikogo ciężarem...
Też mówił że kocha, że życia sobie beze mnie nie wyobraża...
teraz jesteśmy "znajomymi"
mam faceta z którym jestem 3,5 roku! i w zyciu tak szczęśliwa nie byłam!!!!
malaga93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 15:18   #1688
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Coś w tym chyba jest

Hehe i tak się zastanowiłam - pytanie czy i ja tak nie robię? podtrzymujemy związek na czasy aż on dorośnie... Ja pier.dzielę...
Ja pier.dziele to jest jak on dorasta i stwierdza, że nie tego oczekuje od życia i związku i chciałby być sam/z kimś innym.
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 15:23   #1689
Fubizka
Zakorzenienie

Ech przyjechał, gadaliśmy. Okazało się, że ta jego wielka "impreza", to wyjście ze znajomymi z grupy na piwo z okazji końca semestru. Powiedziałam swoje racje on swoje i stwierdziliśmy, że na takie imprezy (w moim tego słowa rozumieniu) to będziemy wychodzić razem (oczywiście bez nadmiernej ortodoksji, bo ja jak raz od wielkiego dzwonu pójdę sobie sama z koleżankami potańczyć, to też jest fajnie, więc niech i on tak ma, ale kurde... z umiarem!). Malla podjęłam działanie nie czekając na Twoją odpowiedź Taki ze mnie człowiek czynu

Zobaczymy jak sobie teraz te postanowienia poradzą z rzeczywistością

Nie mam ciepłej wody!!!

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Cytat:
Oj nie pamiętam już, musiałabym pogrzebać w starych dzienniczkach...głośna sprawa była, dziewczyna studiowała w Krk, a wcześniej w Toruniu socjologię...w lipcu 2003 wyszła w góry i przepadła...szukaliśmy jej przez net, radio, kombinacje alpejskie były...znaleziono ją po 2 tygodniach w jaskini nad szlakiem...oficjalna data śmierci to 7 lipca 2003. Hesus, jak ten czas leci, miałam wrażenie, że to było niedawno...
Moi znajomi zaginęli w listopadzie, znaleziono ich chyba około marca, w każdym razie na wiosnę. Też szukali ich wszyscy, dosłownie wszyscy.

Latem tego samego roku ja byłam w górach z chłopakiem i spacerowaliśmy sobie tak w okolicach Czerwonych Wierchów i wspomniałam sobie ich, pomodliłam się i pomyślałam "No w pięknym miejscu zakończyliście życie, pilnujcie nas tutaj" i z godzinę później spotkaliśmy bardzo liczne stado kozic z małymi a zaraz po nich niedźwiedzia (autentiko - i nawet nie narobiłam w gacie) To sobie ze mnie dżołka zrobili
Stary 2011-02-07, 15:24   #1690
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Juniorka - jak idą poszukiwania mieszkania - szukasz w ogóle?
na razie to leży a nie idzie...
Sesja i bierzmowanie + praca odciągnęły mnie od poszukiwań...
Coś kosztem czegoś niestety
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 15:26   #1691
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez malaga93 Pokaż wiadomość
mnie też zostawił facet
a myslalam ze to bedzie "big love"
ale nie byla... wybral kolegów, najpierw bolało,
ale gdy zrozumiałam co się stało, to wolałam być sama... nie chcę być dla nikogo ciężarem...
Też mówił że kocha, że życia sobie beze mnie nie wyobraża...
teraz jesteśmy "znajomymi"
mam faceta z którym jestem 3,5 roku! i w zyciu tak szczęśliwa nie byłam!!!!
Hej Ile czasu zajęło Ci oprzytomnienie?
Cytat:
Malla podjęłam działanie nie czekając na Twoją odpowiedź Taki ze mnie człowiek czynu
Jak mogłaś
Jak wyglądało spotkanie z misiem?
Stary 2011-02-07, 15:30   #1692
Fubizka
Zakorzenienie

P sorki Malla, teraz widzę, że mi odpisałaś Wybacz

Cytat:
Jak wprosić? Niegrzecznie :P Co da? Zobaczysz, jaki jest w tym towarzystwie, czy inni zauważają, że przy Tobie jest "siakiś taki dziwny". Jeśli faktycznie tak bardzo się zmienił, to łatwiej będzie przekonać Twoją głowę, że to walka z wiatrakami, gdy się o tym faktycznie przekonasz.
Nie no, ja z jego znajomymi też już miałam okazję być na imprezie. W ogóle od początku roku byliśmy razem kilka razy. Zachowuje się zupełnie normalnie, nie mam się do czego czepić (a przyznam, że parę razy już testowałam różne zachowania - o ja zła i niedobra )

Cytat:
Ja w ogóle nie rozumiem mówienia "za ileś tam się zaręczymy", to strasznie dziecinne
Wydaje mi się, że faceci tak mówią, żeby nas przy sobie zatrzymać, bo myślą, że tego właśnie oczekujemy.
A ja właśnie znam dużo małżeństw, które mniej więcej tak doszły do etapu zaręczyn i ślubu - jak komuś pasuje, to świetnie, ale mi się to nie podoba.

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Cytat:
Jak mogłaś
Jak wyglądało spotkanie z misiem?
Kłótliwie Najpierw się pokłóciliśmy nieco, potem porozmawialiśmy, potem się dowiedziałam o prawdziwym obliczu dzisiejszej "imprezy", powiedziałam jak wg mnie to powinno wyglądać, on powiedział, że ok (tak jak pisałam w poprzednim poście). A potem buzi i póki co koniec tematu
Stary 2011-02-07, 15:32   #1693
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
A ja właśnie znam dużo małżeństw, które mniej więcej tak doszły do etapu zaręczyn i ślubu - jak komuś pasuje, to świetnie, ale mi się to nie podoba.
Mnie to nie przeszkadza, pod warunkiem że ogólnie olewamy achy i ochy romantyczne związane z piździonkową niespodziewajką, natomiast jeśli już bawimy się w zaplanowane zaręczyny, to rozumiem że one będą niejako startem przygotowań ślubnych.

Zaręczyn ot tak i na nie wiadomo ile, żeby se z piździonkiem polatać, nie ogarniałam nigdy i nie ogarnę.
Stary 2011-02-07, 15:33   #1694
yellowbird
Rozeznanie

Cytat:

Może po prostu źle to opisałaś, bo ja zrozumiałam tak samo jak Elve, że koleś jest burakiem, który chce się zaszpanować prowadząc się z ładną dziewczyną. To taki minus krótkich postów w internecie...
No mogłam być nieprecyzyjna... Bo poznałam go trochę wcześniej przed tą imprezą i był naprawdę fajny Zero buractwa. Więc pomyślałam sobie, że wypowiedzenie głupoty po pijaku JESZCZE mogę wybaczyć Dopiero po powtórce pożegnałam go bardzo serdecznie Wydzwania, wypisuje, ale bez rezultatów z mojej strony.
Ale ja nie ubolewam nad utratą tej znajomości. Ubolewam nad swoim pechem do spotykania takich idiotów.
yellowbird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 15:33   #1695
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
N
A to nie zakazują kontaktu, nie oddają nieznanym osobom?
To była otwarta adopcja i sami wybrali rodziców i mogą się z tym dzieckiem widywać kilka razy do roku po uzgodnieniu z rodzicami adopcyjnymi.
Cytat:
Polecam WIBO, dostępne m.in. w Rossmannie za parę złotych.
Odnotowane
Cytat:
"30 to pikuś" hehe Niech to nasze młódki przeczytają
Hihi
Ja nie twierdzę, że człowiek koło 30-stki to stary człowiek, ale w moim aktualnym wieku facet 12 lat starszy jako mój partner średnio mi się widzi

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 15:35   #1696
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Zaręczyn ot tak i na nie wiadomo ile, żeby se z piździonkiem polatać, nie ogarniałam nigdy i nie ogarnę.
Właśnie po pogadaniu z koleżanką wczoraj stwierdzam, że są dziewczyny, dla których priorytetem jest to, żeby facet założył sobie homonto, a one i tak będą go zdradzać na prawo i lewo. I w dodatku są dziewczyny, które tylko czekają, żeby facet się oświadczył, żeby mu odmówić...
Stary 2011-02-07, 15:39   #1697
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Nie no, ja z jego znajomymi też już miałam okazję być na imprezie. W ogóle od początku roku byliśmy razem kilka razy. Zachowuje się zupełnie normalnie, nie mam się do czego czepić
To dobrze. Jakby znajomi pytali, co on dziś taki dziwny akurat wtedy jak się pojawiasz, to byłoby nieciekawie :P
Cytat:
Co komu pasuje. Ja nie rozumiem, jak można zaplanować zaręczyny za rok, a po zaręczynach nie planować ślubu, tylko sobie tak półtrwać.
Cytat:
Kłótliwie Najpierw się pokłóciliśmy nieco, potem porozmawialiśmy (...). A potem buzi i póki co koniec tematu
O niedźwiedzia w górach mi chodziło!
Cytat:
Napisane przez yellowbird Pokaż wiadomość
Ale ja nie ubolewam nad utratą tej znajomości. Ubolewam nad swoim pechem do spotykania takich idiotów.
Poświęćmy temu minutę ciszy.
Początek.
Tik-tak.
Koniec.
Stary 2011-02-07, 15:43   #1698
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Właśnie po pogadaniu z koleżanką wczoraj stwierdzam, że są dziewczyny, dla których priorytetem jest to, żeby facet założył sobie homonto, a one i tak będą go zdradzać na prawo i lewo. I w dodatku są dziewczyny, które tylko czekają, żeby facet się oświadczył, żeby mu odmówić...
Yyy...
Stary 2011-02-07, 16:04   #1699
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
I w dodatku są dziewczyny, które tylko czekają, żeby facet się oświadczył, żeby mu odmówić...
Nudzi im się najwidoczniej
Chociaż jeżeli oświadczyłby mi się facet, a ja nie byłabym pewna, że chcę z nim wziąć ślub, to też bym oświadczyn nie przyjęła. No bo po co obiecywać coś z czego nie wiem czy się wywiążę? Właśnie też nie rozumiem tego szpanowania pierścionkiem na palcu. Pierścionek tak, żeby sobie ponosić, to sama sobie mogę kupić, zamiast naciągać faceta

.
Stary 2011-02-07, 16:24   #1700
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
O niedźwiedzia w górach mi chodziło!
O JEZUUUUUU Nie no wyplułam całą herbatę Właśnie się dziwię, czemu tytułujesz go misiem i w sumie pisałam okienko wyżej, ale co tam, odpowiem No nie mogę

Dobra, pozbierałam się z ziemi, opowiem o spotkaniu z prawdziwym misiem.

Więc.. (nie zaczynaj zdania od więc ). Szliśmy sobie już po spotkaniu tych kozic, które trwało dobrą godzinę, bo zagrodziły nam szlak i baliśmy się między nie wejść, bo miały te maluszki ze sobą i baliśmy się zaatakowania przez jakiegoś kozła, a pieroństwa w ogóle nie uciekały przed nami. Przeszliśmy, wciąż było kilka kozic na około nas, schodziliśmy z Czerwonych Wierchów do Kościeliskiej na dość rozległym zielonym terenie. I nagle kolejna kozica nam myka, tylko że tak z 30x szybsza i kolejne tyle razy większa. Jak się w końcu wyłoniła z krzaków, piękna brunatna, ważąca tak z 400kg to jedyna nasza reakcja, mimo wieloletniego wychowywania w kulturze języka przez naszych nauczycieli i pouczeniach goprowców jak się zachowywać w górach, to było " O KU.WAAA!!!" Wyrecytowane dosłownie jednocześnie W sekundzie się ogarnęłam i mówię szeptem, odwracaj się i idziemy powoli w drugą stronę, tak też zrobiliśmy, chociaż nie wiem jak nam się to udało na tych watowatych nogach. Niestety dosłownie 5 metrów za nami był zakręt szlaku w okół kawałka skały, więc po odejściu od niedźwiedzia już w ogóle nie mieliśmy tej miejscówki, gdzie on stał na widoku. No stoimy tak z minutę i stwierdzamy, że wyjść zza tej skały się boimy, wracać nawet nie ma gdzie, bo nie ma żadnej odnogi od tego szlaku a już mamy godzinną obsuwę przez te kozice (9h już w trasie byliśmy od rana). W tamtym momencie byłam w sumie święcie przekonana, że jak on sobie nie uciekł, to właśnie to są nasze ostatnie chwile w życiu Zadzwoniliśmy do GOPRu co w ogóle mamy robić, oni nam, że iść w przeciwną stronę, niż jest ten niedźwiedź. Normalnie moglibyśmy niezłym biegiem wrócić się na Czerwone i zejść przez Giewont, ale Giewont był wtedy zamknięty, bo chyba coś z tym krzyżem robili, a powrót na Kasprowy, skąd przyszliśmy jak wiadomo odpadał No to oni mówią, że jak upewnimy się, że go nie ma, to mamy schodzić dalej na dół i zejść ze szlaku. Wwięc zeszliśmy nieco niżej, odczekawszy chwilę, niedźwiedzia już nie było i gites Ale śmigłowiec GOPRu chyba kontrolnie chciał obadać czy wciąż żyjemy, bo przeleciał koło nas, żałujcie, że nie widziałyście, jak szliśmy przez kosodrzewinę (widoczności zero) i nagle taki mruczenio-buczenie nie wiadomo skąd Już wtedy olaliśmy zimną krew i zaczęliśmy normalnie spieprzać, a to śmigłowiec był Oj fajnie było

Cytat:
Yyy...
No ja też siedziałam z taką twarzą, w ogóle co dziewczyna odstawia, to pobiłaby swoim zachowaniem chyba wszystkie akcje z tego forum... Masakra.

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
Nudzi im się najwidoczniej
Chociaż jeżeli oświadczyłby mi się facet, a ja nie byłabym pewna, że chcę z nim wziąć ślub, to też bym oświadczyn nie przyjęła. No bo po co obiecywać coś z czego nie wiem czy się wywiążę? Właśnie też nie rozumiem tego szpanowania pierścionkiem na palcu. Pierścionek tak, żeby sobie ponosić, to sama sobie mogę kupić, zamiast naciągać faceta
No ta ale czekać na zaręczyny, mieć pretensje, że facet się nie oświadcza, a potem powiedzieć, że jak się oświadczy, to i tak mu odmówię, bo (w domyśle) chcę być nad nim górą... Porażka.

Edytowane przez Fubizka
Czas edycji: 2011-02-07 o 16:27
Stary 2011-02-07, 16:26   #1701
Malla
Nie depcze krokusów

Fubizka
nie zazdroszczę misia, tzn. kozicy...
Stary 2011-02-07, 16:30   #1702
Fubizka
Zakorzenienie

No potem bałam się, że zostanie mi jakaś trauma, bo zobaczyłam psa w ciemnej ulicy, to mi serce stanęło, ale po jednym dniu mi przeszło. Niestety do tej pory na terenach parków narodowych i innych takich, gdzie są dzikie zwierzęta się boję
Stary 2011-02-07, 16:31   #1703
AguŚ87
Zakorzenienie

DZIEWCZYNY dalej odgraza mi się on i jego ekipa nie odpowiadam na to ale co mam robic pozmieniać wszelkie nr tel i gg ?
Stary 2011-02-07, 16:32   #1704
Fubizka
Zakorzenienie

Aguś ale jak to Ci się odgraża? Co wypisują?
Stary 2011-02-07, 16:34   #1705
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
Aguś ale jak to Ci się odgraża? Co wypisują?
No wiesz typowe grozby czego ti mi nie zrobia jak mnie spotkaja itp. wszystko co składa się na wyraz" groźba". mam na niego nasłać kogoś tez mam znajomosci juz gadalam jeden telefon i go pogonią, ale czy jest sens? fakt za długo to twra mógł by dac sobie spokoj..
Stary 2011-02-07, 16:35   #1706
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj fajnie było
O matko przygoda niezapomniana
Cytat:
No ta ale czekać na zaręczyny, mieć pretensje, że facet się nie oświadcza, a potem powiedzieć, że jak się oświadczy, to i tak mu odmówię, bo (w domyśle) chcę być nad nim górą... Porażka.
Dokładnie... porażka

.
Stary 2011-02-07, 16:39   #1707
juniorka89
Wtajemniczenie

ex mi strzałkę puścił...
Zero reakcji
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 16:41   #1708
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość
No wiesz typowe grozby czego ti mi nie zrobia jak mnie spotkaja itp. wszystko co składa się na wyraz" groźba". mam na niego nasłać kogoś tez mam znajomosci juz gadalam jeden telefon i go pogonią, ale czy jest sens? fakt za długo to twra mógł by dac sobie spokoj..
O Jezu, nie widziałam co wcześniej pisałaś, bo 2 dni miałam mało czasu i czytałam bardzo pobieżnie, ale takie coś trzeba raz a dobrze ukrócić!!!

Nasyłać bym nie nasyłała, bo się pozabijają i będzie nieszczęście, najpierw powiedziałabym (i nie kłamałabym!), że wszystkie te smsy, i wiadomości na gg są rejestrowane i że jeśli dostaniesz JESZCZE JEDNĄ wiadomość w tym guście, to zgłaszasz to w lokalnej komendzie miejskiej policji, oskarżeniem z tytułu Art. 190 Kodeksu Karnego, za co grozi im kara pozbawienia wolności do lat dwóch. Powiedz, że rozmawiałaś z prawnikiem i powiedział Ci, że jest to w stanie bezproblemowo udowodnić przed Sądem Okręgowym na podstawie zgromadzonego przez Ciebie materiału dowodowego. Krótka piłka, żeby z tego jakichś problemów nie było.

A Twój były namawia ich do tego? Bo na to też jest paragraf.
Stary 2011-02-07, 16:45   #1709
monilkaa
Zakorzenienie

Hej dziewoje
Próbowałam nadrobić w nocy, ale po 3.30 zabrakło mi sił

Kutwa, ale poznałam faceta
Opad szczeny, nogi z waty i wszystko to, co lubię
Stary 2011-02-07, 16:49   #1710
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monilkaa Pokaż wiadomość
Kutwa, ale poznałam faceta
Opad szczeny, nogi z waty i wszystko to, co lubię
Opowiadaj
To ten, o którym już wspominałaś?

.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości