|
|
#1591 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
Mi też, bo ona niszczy sobie po prostu życie i pewnie za jakiś czas jak coś do niej dotrze, to będzie żałowała tego straconego czasu na rozpacz za exem, ale my robimy wszystko co możemy. Prośbą, groźbą, żartem - nic nie działa i jeszcze nam się za to dostaje i ona widzi w tym jakiś nasz ukryty cel, by jej zaszkodzić
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
Skomplikowana sprawa. Zależy w jakiej sytuacji jesteś, jakie jest Twoje mniemanie o sobie w danym momencie życia. Generalną zasadą jest zastanowienie się kim jestem, a kim chciałabym być, porównanie tych dwóch list i zastanowienie się, czego mi brakuje do tej drugiej listy
I robienie tego, co trzeba, żeby listy były jednakowe Bez patrzenia na płeć męską
|
|
|
|
#1593 | |
|
Zakorzenienie
|
Niestety wiem
Cytat:
A i nie ma tu ironi, Ilonko
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-02-06 o 23:12 |
|
|
|
|
#1594 |
|
Zakorzenienie
|
bo nikogo tu nie ma...wszyscy juz śpią ![]() dzieki kimi i elve za pomoc ![]() pewnie jutro wpadnę na chwilkę zakomunikowac co i jak wyszło z tym potencjalnym ale raczej mysle że juz jutro będę go nazywac niedoszłym ![]() a i jeszcze dizs mnie przyjaciółka nastraszyła ze to nic ze napisąłam mojemu ex ze jest wyrachowanym oszustem i żeby mi dał spokój...ona zna ten typ i powieidżła ze moge się spodziewać go niedługo w moim miejscu pracy jako suprise i w sumie to jak nad tym pomysle to wcale to nie ejst dla mnie trudne do wyborażenia czyli faktycznie to jest możwlie....oby nie.....oby faktycz\nie tak jak ostatnio mówił wyjeżdzał w tym tyofdsniu do pracy zagranice .....;/
/Evita Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2011-02-06 o 23:20 |
|
|
|
#1595 |
|
Rozeznanie
|
Ja jeszcze nie śpię
![]() W niedzielę zawsze mi się włącza jakaś zajaweczka na eksiczka, ale spoko, to podobno normalne jest, więc się nie martwię Jutro zaczynam wielkie szkolenie, ciekawe co to będzie.
|
#1596 |
|
Zadomowienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=QA8DMHkY2hA
aż mi się na płacz zebrało
|
|
|
|
#1597 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1598 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1599 | ||||||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Nadrabiam...
Powodzenia! Przynajmniej jak Wam nie wyjdzie, to będziesz mieć pewność, że zrobiłaś co mogłaś. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jakie leki bierzesz? Cytat:
Wspomnienia najlepiej zastąpić innymi lub unikać tych miejsc. Mieszkam w tym samym miejscu po rozstaniu, chodzę do tych samych knajp i jakoś już mi się z eksem nie kojarzą, a wcale nie jestem silną osobą. Po prostu ŻYCIE kojarzy mi się nie tylko z nim, a Ty swoje poświęciłaś jemu. Cytat:
Cytat:
Od Nowego usłyszałam to znowu całkiem niedawno po przerwie, ale nie rozstaliśmy się ze sobą, nie podkopaliśmy zaufania, więc to inny przypadek. Cytat:
Cytat:
O złych chwilach MUSISZ myśleć. To znaczy nie rozpamiętuj ich ciągle, ale przypominaj sobie o nich, gdy nachodzą Cię tęsknotki. Bo zrobił Ci wiele złego.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-02-06 o 23:40 |
||||||||||
|
|
|
#1600 |
|
Rozeznanie
|
Tak jest
To słodkie, co zrobił. Jednak z tego co pamiętam, to ona z nim nie była potem.
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=6QyVi...eature=channel troche balsamu dla złamanych serc
|
|
|
|
#1602 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje poczucie wartości było uzależnione od humorów jaśnie pana. Jak mu zrobiłam na śniadanie jajka na miękko, to dostałąm ochrzan, że są za długo gotowane Ogólnie to było dłuuugie proszenie się o uznanie, docenienie... ech...Ja sobie doskonale zdaję sprawę, że jestem wartościową osobą, znam swoje zalety, możliwości, rodzice mnie akceptują, jaką jestem, mój tata potrafi okazywać pozytywne uczucia wobez córki, nie mam w rodzinie takiego wzorca, któy byłby przykłądem toksycznego związku. Na początku powtarzałam często M, się zachwyca, bo moja złą stona go przerazi, przestałam, jak mi powiedział, że chyba jeszcze mnie słabo zna i nie poznał mojej złej strony - bo sobie uświadomiła, że tak włąściewie, to eks mi wmówił tą moją złą stronę, któej nie ma. ![]() Nie potrafię też wejść w nowe towarzystwo przebojem, trzymam się na uboczu i obserwuję, zanim zacznę się angażować, udzielać. Cytat:
Cytat:
Tylko jak długo jeszcze... ![]() Cytat:
Eks to była moje pierwsza poważna miłość, jak słyszysz podobne rzeczy od bliskiej osoby, to zaczynasz myśleć, że coś z tobą nie halo. Cytat:
![]() Cytat:
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
||||||
|
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1604 |
|
Rozeznanie
|
Czemu płaczesz?
|
#1605 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=CkA4xcIAvuw , polecam tą piosenkę ![]() ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Cytat:
co się stało?
|
||
|
|
|
#1606 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam sąsiadów bardzo bogaci, ku;turalni, i mają rozpieszczone dziecko które jest sfrustrowane bo maja wymagania wobec niego już sa ogromne, rodzice chcą by odziedziczył aptekę.... czy oni sie zapytali co on chce? nie, po prostu ułozyli mu już zycie oczekiwania najbliższych i niemożnosc kroczenia własną scieżka sprawiają że już tracimy na swoim poczuciu wartości, miałam tak z moim ex...niby akcpetpuje ale jednak nie... ale ja zawsze byłam indywidalustką, szłam pod prąd i wgl wiec nie rpzejmuje sie tym ze mnie ktoś nie akcpetuję, nie ejstem od nikogo zależna...lubie jak ktoś się szczerze mna interesuje...moze dlatego mi tak ten potencjalny podpadł....bo nie wyczułam szczerego zainteresoania tylk ocoś na zasadzie ja ci powiem że cie lubie, ale w zamian ty mi tez to powiedz, bo jak nie to się ofochuje to on sie deklarowal i jak widac po to żeby sie prsypodobac a tak naprawde owinąc wokół palca żebym tanczyła tak jak on zagra.....zreszta co to za człowiek który niby sie zgadza ze nie bedziemy sie spotkac wieczorami a potem to propnuje...to z kogo on chce durnia zrobić...z siebie czy ze mnie![]() ![]() zreszta post wczesniej pisłąam że pewnie dzis potencjlany stanie się niedoszłym ...i miałam racje, juz wiem ze się nie odezwie .... dzis wieczorwm tylko tu zaglądne zeby potwierdzić ze jednak się nie myliłam, a juz wiem że kobieca intuicja mnie nie zawiodła
/Evita Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2011-02-07 o 00:12 |
|
|
|
|
#1608 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1609 |
|
Rozeznanie
|
Człowiek 12 godzin w pracy, wraca a tu 10 nowych stron... MASAKRA ! :d ale zapylacie
![]() Ps. Napisała do mnie godzinę temu siostra byłego. Co słychać i że ma pytanko czy nie widziałam się jakoś niedawno z nim. No i ciekawe o co chodzi. Mimo wszystko rozbudziła moją ciekawość, bo i więcej nic nie napisała. |
|
|
|
#1610 | ||||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
o taaak! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niech se teraz rzyga do niej
|
|
|
#1611 |
|
Rozeznanie
|
Biedna Malla, cały weekend nadrabia
|
#1612 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1613 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wybacz, że Cię pominęłam
|
|
#1614 | ||||||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Nadrabiam dalej, Martuśka też
![]() Cytat:
Polecam WIBO, dostępne m.in. w Rossmannie za parę złotych. Cytat:
Cytat:
Nie wiesz co dalej? Przecież to koniec, nie jesteście razem, a on ma inną. Cytat:
A bo to pierwsza rzecz, w której skłamał? ![]() Cytat:
Chcesz, by za Tobą latał, zaczął się starać? To go olej. Ale on już nie zacznie, ma inną. Cytat:
2. nie chciał przy Tobie dzwonić do swojej nowej, żebyś nie zrobiła awantury, to wyszedł pod byle pretekstem 3. nie chciał płaczu i wyrzutów z Twojej strony 4. chciał, żebyś mu zrobiła budyń, bo sam nie umie Raaany, trzymasz się kurczowo drobnych oznak jego "uczucia", a nie widzisz, że: 1. ma inną 2. nie chce być z Tobą w związku 3. olewa Cię od dłuższego czasu Cytat:
I tak płakałaś... Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1615 |
|
Zakorzenienie
|
Archanioł Haniel? Już googluję
|
|
|
|
#1616 |
|
Flawless
|
To akurat do mnie pasuje bo jestem blada
Zwykle robię tak, że nakładam błyszczyk, a na to szminkę...ale cały dzień tak nie chodzę, nie chciałoby mi się tego ciągle poprawiać Też słyszałam o tym Archaniele :P Podobno miłość przynosi
I think the breakdown is when a woman doesn't know what she is and she settle for less. Check out your worth because you're worth more than that." Edytowane przez Phoce Czas edycji: 2011-02-07 o 00:43 |
|
|
|
#1617 | |
|
Zakorzenienie
|
Te modlitwy do Haniela nie są głupie:
Cytat:
|
|
|
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje Malla
oby nam wyszlo i nigdy wiecej kryzysow ![]() dziekuje Wam za ten watek przydal mi sie w ciezkich chwilach i za wasze wsparcie i i pnkt widzenia Zycze wszystkim Wam rowniez szczescia i milosci! |
|
|
|
#1619 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo ja jakoś nie mogę... ![]() Cytat:
.---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.

I robienie tego, co trzeba, żeby listy były jednakowe

czego Ci brakuje ? tzn kazdemu coś brakuje...ale jakoś ludize żyja i druga osoba akcpetuje i wspiera....więc czemu myslisz ze nie ejstes dobra partią,
Ogólnie to było dłuuugie proszenie się o uznanie, docenienie... ech...