Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011 - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe 23 35,94%
Już coraz bliżej końca więc czekamy na naszego brzdąca... 4 6,25%
Nasze dzieciątka solidne kopniaki dają i na świat się już pchają... 0 0%
Piłki te - to nasze brzuszki, dokazują w nich maluszki 2 3,13%
Za oknami już przedwiośnie - czas zapiep***, dziecko rośnie 24 37,50%
Za oknami pachnie wiosną - dzieci coraz większe rosną 11 17,19%
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-07, 18:11   #4411
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

Cytat:
Napisane przez TheXanthippe Pokaż wiadomość
Kasia86 gratuluje córuni moj tż był strasznie zawiedziony po usg az mi przykro bylo bo on zawsze sobie wyobrazal ze jak bedzie mial dziecko to bedzie boy a teraz co chwila tylko slysze jaki on dumny ze bedzie coreczka
Principessina ja mam 4 z dlugim rekawkiem i 6 z krotkim ale tych z krotkim planuje dokupic jeszcze 7pak z georga

Wczoraj bylismy u mojego chrzestnego z zaproszeniami on ma 5 tygodniowego synka i moj tż powiedział że nie wiedzial ze dziecko jest takie malutkie, że on bedzie bał sie wziąc na rece a swoje to dopiero potrzyma jak bedzie slusznych rozmiarów....ehhh faceci

Xanthippe
, jakbym o moim tżeciku czytała ! po prostu zrobiło mi się go żal w gabinecie bo on tak żałośnie westchnął, ze az mi sie serce kroiło A teraz juz jest tak samo happy Chyba, często się zdarza, że faceci na początku chcą najpeirw synka (Choć wiadomo, to nie reguła)

Andziot, ja podzielam Twoje butelkowe zdanie ale prosze napisz.... ze nie jestem wyrodną matką Kupie TT i już bez czytania co jest lepsze, bo pewnie obie są dobre a jak zaczne czytać to bede miała mętlik w głowie

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 18:12   #4412
anula_81
Zakorzenienie

Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

ide ogladac Top Geara nowego z TZtem bede za godzinke

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 18:12   #4413
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

anula wierze ci
niektórzy ludzie są jakby pozbawieni uczuć i jakiegokolwiek zrozumienia.
trzeba brać na takich poprawkę

80 79 78 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66
6564 63 62 61 60 59 58 57 56 55
vanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 18:14   #4414
TheXanthippe
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
TheXanthippe to nie za duzo tych bodziakow?? ja na 62 mam 4...na 56 mam do szpitala 3 na krotki i 3 na dlugi rekaw, na 62 chcialam tak ze 4 jeszcze dokupic...
Wole miec więcej zreszta to bedzie lato pewnie bedzie cieplo i dzidzia w samych bodziakach bedzie leżec
Stary 2011-02-07, 18:15   #4415
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
nieeee do 9 tego 3 tygodnie przed terminem porodu dopiero zaczyna sie wolne-macierzynski juz
masakra jeszcze 2 miesiace....jak ja dotrwam

wlasnie jak sie pozalilam mojej przyjaciolce, to powiedziala, ze jestem wyjatkowo marudna, ze myslala, z ejak po poronieniu zajde w ciaze to juz nie bede marudzic tylko sie cieszyc, ze jak nasza druga kolezanka byla w ciazy to cala ciaze nie marudzila, a ja marudze wiec chyba mam taki charakter, ze ona wiedziala, ze tak bedzie. przykro mi sie zrobilo....
ale masz przyjaciółke ! No nie......... czy ona w ogóle myślała, co do Ciebie mówi?? bo mam wrażenie że nie.. albo też jest w ciazy i jej rozum odjęło.. nic innego jej nie tłumaczy ! wiesz co.. przegięła i to mocno

do 9 msc ????????????????? OMG w jakim Ty kraju żyjesz a ile jest tygodni macierzynskiego? Kurde, sumienia nie mają Naprawdę bardzo współczuję tak bym zrobiła z tym całym prawodawstwem w Norwegii to ja już nie narzekam....

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-02-07, 18:18   #4416
TheXanthippe
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Xanthippe, jakbym o moim tżeciku czytała ! po prostu zrobiło mi się go żal w gabinecie bo on tak żałośnie westchnął, ze az mi sie serce kroiło A teraz juz jest tak samo happy Chyba, często się zdarza, że faceci na początku chcą najpeirw synka (Choć wiadomo, to nie reguła)

Andziot, ja podzielam Twoje butelkowe zdanie ale prosze napisz.... ze nie jestem wyrodną matką Kupie TT i już bez czytania co jest lepsze, bo pewnie obie są dobre a jak zaczne czytać to bede miała mętlik w głowie
Mojego najbardziej przeraziła pielęgnacja dziewczynki zmiana pieluszki i te sparwy. Mowił ze dziwnie by sie czuł. Ale na szczescie mu przeszło

Dziewczyny a tak odbiegajac od tematu co myslicie o takich malych osiedlowych jubilerach? Znalazlam takiego firma chyba rodzinna, obraczki bylyby w 2 tyg takie jak chcemy i w rozsadnej cenie, ale troche boje sie fuszerki
Stary 2011-02-07, 18:20   #4417
principessina
Zakorzenienie

spice1985 wiesz co ja kupilam jeden kocyk taki cieplejszy i spiworek lzejszy, nie mam pojecia jak tu noworodki kladzie sie do snu, pamietam ze 2 lata temu w maju byly juz straszne upaly, wiec nie wiem moze bede przykrywac tylko pieluszka albo tylko w pajacyku maly bedzie...
Stary 2011-02-07, 18:22   #4418
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez spice1985 Pokaż wiadomość

Dziewczyny, a myślicie, że jak urodzimy maj-czerwiec to dziecko będzie spało pod kołderką normalnie? Czy w śpiworku? Bo chyba tu na forum któraś mamusia pisała że za ciepło będzie na kołdrę i na początek śpiworek wystarczy. Ja śpiworek już mam, ale kołderkę i pościel też kupuję.
moja Zosia rzadko śpi pod kołdrą (w sumie to tylko jak przeziębiona jest)
a latem to jak była malucia i był ukrop to przykrywałam ją tylko pieluchą żeby się nie pociła ....
nawet teraz śpi pod kocykiem tylko
pod kołdrą mi się poci od razu

Cytat:
[B]
żadna z nas nie jest wyrodną matką
jesteśmy MAMUŚKI THE BEST !!!!!!!!!!!!!!

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 18:25   #4419
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
nie przeszkadza mi że tak gadacie o tych butlach
piszcie ile chcecie,
chciałam tylko pomóc, żebyście się tak nie męczyły z wyborem
ale widzę, że takie męczenie przyjemność Wam sprawia więc się zamykam

no o sprawność fizyczną mamy to ona dba

czasem ubrudzisz i 3 dziennie a nawet więcej,
jak dziecko ulewa to możesz co chwile zmieniać bodziaka
Słodki masochizm

Xanthippe Ja kupiłam na allegro, też się trochę bałam, ale jak dają gwarancję, to chyba nie ma co...
Nasze obrączki mają dożywotnią, mam na to papierek, więc raczej ciężko, żeby spartaczyli

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 18:26   #4420
moniqac
Zadomowienie

eweska - współczuje CI tego remontu, ja sie boje po miesiącu wejść do mnieszkania - narazie jest jedna wielka demolka jak tam byłam ostatnio więc łączę się z Tobą w bólu i robocie .

anula_81 - zaje***ta przyjaciółka - pozazdrościć - normalnie bym ją opluła

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
zelazo biore ascofer 3x1.
dzisiaj mnie jakos mneij mdli niz wczoraj a czym kwasnym popijaSZ? nic mi do golowy nie przychodzi

FACECI TO BUCE!
nawet ten moj kotrego kocham ponad zycie i jest najsłodszym słodziakiem na świecie teraz jest bucem i go nie lubie
np. sokiem pomarańczowym, grejfrutowym i wodą z cytryną (moja ulubiona ).

I TAK FACECI TO BUCE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
jestem taka mega zła na mojego buca że szok! wyobraźcie sobie, że wie co jest z małym, ale on ma charakter "lekki" że jest wszystko OK, nic sie nie dzieje, jest luz ... i w ogóle. prosiłam go w sobote żeby poodkurzał .... mhmmmmmmmmmmm.... dzisiaj jak złapałam odkurzac to ani nie drgnął tylko oglądał TV i ściągnął pranie z sznurków..... ale przecież mam leżeć tak? BUC!
jaj mam załatwić kredyt, gadać z gościem od remontu (no bo on go nie poprosi o kosztorys bo jak to - upominać się o swoje u jego kolegi? ??? nieeee oni woli sobie z nim żartować - i jeszcze mam koledze zrócić uwagę żeby pośpieszył się z remontem bo mały pcha się na świat? np jak on ma mu to powiedzięc?!!!!!!!!!!!!!! nie odzywam sie do niego.

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
Część dziewczynki BĘDĘ MIAŁA CÓRECZKĘ

BPD 71,0 HC 258,0 FL 55,0 AC 261,0 a waży 1404g
roznica miedzy usg a ostatnia @ jest tylko 2dzi, wiec wszystko ok.

Troszkę się zawiedliśmy bo liczyliśmy na synka, ale ja czułam ze będzie córka. Jest juz taka duża, lezy glowkowo, nozki mam pod cyckami, a glowka lezy na pecherzu. Serduszko ladnie bije, zdrowe, widzielismy kregoslup, zeberka, usta, glowke, nozki... zdjecia mam troszke niewyrazne, ale wrzuce wam te z plcią

gratuluje zdrowego bobaska Kochana!!! .

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .

Edytowane przez moniqac
Czas edycji: 2011-02-07 o 18:28
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 18:32   #4421
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

moniqac najlepiej wszystkich facetów na balkon wystawić do czasu kiedy dziecko się urodzi wiesz ile byśmy nerwów zaoszczędziły wszystkie??

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-07, 18:33   #4422
TheXanthippe
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Słodki masochizm

Xanthippe Ja kupiłam na allegro, też się trochę bałam, ale jak dają gwarancję, to chyba nie ma co...
Nasze obrączki mają dożywotnią, mam na to papierek, więc raczej ciężko, żeby spartaczyli
W takim razie w środe chyba zamawiamy najwyzsza pora jej to juz zostalo 26 dni obym ze stresu nie tfu tfu przed czasem ja strasznie wszystko przezywam

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Cytat:
Napisane przez vanes Pokaż wiadomość
moniqac najlepiej wszystkich facetów na balkon wystawić do czasu kiedy dziecko się urodzi wiesz ile byśmy nerwów zaoszczędziły wszystkie??
wiesz w lato to by im chyba nawet bylo na ręke jeszcze gdyby telewizor i lodowke tam mieli gorzej w zime
Stary 2011-02-07, 18:35   #4423
andziot
Zakorzenienie

moniqac kochana ty zakrzaniasz z odkurzaczem po domu ?????????????

ja już od dawna nie odkurzam !
proszę nam tu przysłać swojego Tżta, posadzić przed monitorem i niech czyta zaraz nasze "opieprze hurtowe", bo coś czuje ze zaraz się posypią

a tak naprawdę to odpuść sobie sprzątanie teraz, od razu brudem nie zarośniesz, a będziesz spokojniejsza

Stary 2011-02-07, 18:36   #4424
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

no co ty po co im lodówka zamawiali by sobie kurierem wszystko a piwko to szłoby hektolitrami...

Stary 2011-02-07, 18:38   #4425
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
W takim razie w środe chyba zamawiamy najwyzsza pora jej to juz zostalo 26 dni obym ze stresu nie tfu tfu przed czasem ja strasznie wszystko przezywam
Pokażesz linka aukcji ?

Dziewczynki a okrycia kąpielowe w jakim rozmiarze kupowałyście? te największe 100x100? czy mniejsze też będą dobre?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-07, 18:39   #4426
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Cytat:
moniqac kochana ty zakrzaniasz z odkurzaczem po domu ?????????????

ja już od dawna nie odkurzam !
proszę nam tu przysłać swojego Tżta, posadzić przed monitorem i niech czyta zaraz nasze "opieprze hurtowe", bo coś czuje ze zaraz się posypią

a tak naprawdę to odpuść sobie sprzątanie teraz, od razu brudem nie zarośniesz, a będziesz spokojniejsza
Ja też dzisiaj odkurzałam
Może swojego też Ci podeślę?? Bo czasami ręce opadają....
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 18:40   #4427
moniqac
Zadomowienie

vanes - tak!! na balkon z nimi i nie otwierać do porodu!

andziot ... ałaaaaaaaaaaaa nooooooooo ... byłam ciekawa jak zareaguje - czy złapie ode mnie odkurzacz.... już nic nie dotkne - nic mu nie wypiore - mam go gdzieś.

na poprawkę humoru zjadłam gigantyczną porcję lodów śmietankowo-krówkowych z bitą śmietaną .

Stary 2011-02-07, 18:42   #4428
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

e no monia, bez zartów ! Co ten Twoj małż? Tez mu mózg zbudyniał czy jak? Nie wie, ze u Ciebie teraz jest ciąża zagrozona (bo tak nalezy to traktowac) a on Ci pozwala odkurzac i jeszcze patrzy na to i nic ?
O zgrozo ! Zrób z nim porządek.. Ty masz leżec i odpoczywac a nie zasuwac... a od brudu nikt jeszcze nie umarł to on powinien koło Ciebie skakać !! No zgłupiał Ci chłop... (przepraszam)
ale btw.... moj małz tez podobnie ... dla niego wszystko jest ok i na wszystko jest czas.. to a propos remontu

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-02-07, 18:47   #4429
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
e no monia, bez zartów ! Co ten Twoj małż? Tez mu mózg zbudyniał czy jak? Nie wie, ze u Ciebie teraz jest ciąża zagrozona (bo tak nalezy to traktowac) a on Ci pozwala odkurzac i jeszcze patrzy na to i nic ?
O zgrozo ! Zrób z nim porządek.. Ty masz leżec i odpoczywac a nie zasuwac... a od brudu nikt jeszcze nie umarł to on powinien koło Ciebie skakać !! No zgłupiał Ci chłop... (przepraszam)
ale btw.... moj małz tez podobnie ... dla niego wszystko jest ok i na wszystko jest czas.. to a propos remontu
na wszystko jest czas!!! dokładnie .
i musze mu powiedzieć że mu mózg zbudyniał już widze ten znak zapytanie w jego głowie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-07, 18:48   #4430
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość

Dziewczynki a okrycia kąpielowe w jakim rozmiarze kupowałyście? te największe 100x100? czy mniejsze też będą dobre?
mniejszych na pewno nie kupujcie !!!!!!!!!!
raczej jak największe
a najbardziej polecam zwykły duży ręcznik - taniej i uniwersalnie

Cytat:
Napisane przez anulinka2009 Pokaż wiadomość
Ja też dzisiaj odkurzałam
Może swojego też Ci podeślę?? Bo czasami ręce opadają....
dawaj !!!!!!!!!!!!!! zaraz go potraktuje
druga czyścioszka sie znalazła

Stary 2011-02-07, 18:48   #4431
Renessme1985
Rozeznanie

Cytat:
moniqac absolutnie laser zabroniony w ciąży dlatego też muszę czekać aż przestanę karmić
OMG jak się karmi też nie wolno???? a ja planowałam pachy i bikini zaraz po porodzie
Renessme1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 18:48   #4432
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

powiem wam że z nimi jest beznadziejnie ale bez nich świat na prawdę przestaje mieć sens

a co do okryć kąpielowych to ja te większe mam

podobno nie tzn odradzała mi ta pani która robiłą mi laserkiem

Edytowane przez vanes
Czas edycji: 2011-02-07 o 18:50
Stary 2011-02-07, 18:55   #4433
Weredka
Zadomowienie

Mój mąż też się nie poczuwa za bardzo do sprzątania. Owszem jak go o coś poproszę, to się ruszy po jakiejś godzinie, ale sam z siebie nic nie sprzątnie. Czasem mam ochotę
Weredka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 18:57   #4434
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Cytat:
dawaj !!!!!!!!!!!!!! zaraz go potraktuje
druga czyścioszka sie znalazła
Zostawiłam mu rano na laptopie kartkę, żeby odkurzył.
Jak wrócił to nie siadał do komputera i nie zobaczył, ale sam się też nie domyślił się , że mamy kilogram piasku w domu i wszędzie się roznosi. Więc, jak przyszłam, to się wkurzyłam i sama odkurzyłam.
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 18:58   #4435
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
na wszystko jest czas!!! dokładnie .
i musze mu powiedzieć że mu mózg zbudyniał już widze ten znak zapytanie w jego głowie
"na wszystko jest czas" o takkk! ja też (niestety!) ciągle to słyszę wrrr

Moniqac
a czy ty przypadkiem sama, z nudów nie wzięłaś się za to odkurzanie ?
Stary 2011-02-07, 19:02   #4436
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

hej mamuski
ja dzisiaj zaliczyłam odwidziny w rodzinnym mieście..
musiałam dowód odebrac z urzędu...
braciszek zrobił mi naleśniki..jadłam z serkiem waniliowym i mandarynkami
normalnie jęzor miałam przy samej
a tak poza tym to psina mi sie ze msyczy zerwała w mieście...
ale ja zupełnie olałam, wybiegalła się między autami aż w końcu sama przyszła...
gdybym próbowała ją złapać to trwałoby to znacznie dłużej

kasiu gratuluję córeczki ja tez obstawiałam bronchildę

andziot
moniqac
mój tz to chyba nawet nie wie gdzie odkurzacz trzymamy
ale jak go poproszę to nigdy nie odmawia i robi wszystko bez narzekania

a jeśli chodzi o butle i inne dyrdymały to powiem wam, że gdyby temat nie był dziesiątki razy poruszany na forum to bym gówn* z tego wszystkiego pamiętała...

Edytowane przez antropia
Czas edycji: 2011-02-07 o 19:04
antropia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 19:05   #4437
andziot
Zakorzenienie

Gabrycha mi przemeblowanie robi w brzuchu

Stary 2011-02-07, 19:07   #4438
the_sania
Wtajemniczenie

pochwalę się, że moja mama zaproponowała, że z mamą Tż się spotka i że chce, żeby na spółę kupiły wózek.
używany tak do 500zł pewnie, ale i tak się cieszę bardzo
można naprawdę fajne bryczki za tą kwotę na allegro dorwać i w świetnym stanie a czasem nawet lepiej kupić tańszy używany lepszej firmy, niż nowy ale kiepskiej firmy tak naprawdę za ponad tysiaka.
także super dla nas to będzie świetne odciążenie finansowe.

KASIU GRATULUJĘ CÓRCI
hihi moje przeczucia mnie nie myliły najważniejsze, że zdrowa i że nie chowała tego, co ma między nóżkami

Cytat:
Dziewczyny a tak odbiegajac od tematu co myslicie o takich malych osiedlowych jubilerach? Znalazlam takiego firma chyba rodzinna, obraczki bylyby w 2 tyg takie jak chcemy i w rozsadnej cenie, ale troche boje sie fuszerki
powiem Ci, że my swoje obrączki mielśmy od jubilera, który ma mini zakład w domu (swoją drogą dorobił się na tym kuuuuuupę kasy). koleś siedzi w tym już kupę lat i naprawdę miał świetne obrączki. pokazywał nam też katalog z aparatu i że jak damy swoje złoto to zrobi takie, oczywiście o wiele taniej, niż w takim aparcie. a efekt widziałam i naprawdę świetna sprawa u drugiego takiego też byliśmy i to samo. zakład w garażu, katalog z apartu i pokazywał, co robił na wzór, np dla córki.
nie ma co przepłacac, jeśli jest okazja
Cytat:
I TAK FACECI TO BUCE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
jestem taka mega zła na mojego buca że szok! wyobraźcie sobie, że wie co jest z małym, ale on ma charakter "lekki" że jest wszystko OK, nic sie nie dzieje, jest luz ... i w ogóle. prosiłam go w sobote żeby poodkurzał .... mhmmmmmmmmmmm.... dzisiaj jak złapałam odkurzac to ani nie drgnął tylko oglądał TV i ściągnął pranie z sznurków..... ale przecież mam leżeć tak? BUC!
jaj mam załatwić kredyt, gadać z gościem od remontu (no bo on go nie poprosi o kosztorys bo jak to - upominać się o swoje u jego kolegi? ??? nieeee oni woli sobie z nim żartować - i jeszcze mam koledze zrócić uwagę żeby pośpieszył się z remontem bo mały pcha się na świat? np jak on ma mu to powiedzięc?!!!!!!!!!!!!!! nie odzywam sie do niego.
przegiął!
a Ty kochana nie ruszaj tego odkurzacza, ani niczego, co może Ci zaszkodzić. a co do załatwiania spraw z gościem od remontu -->
odpoczywaj i wcinaj jak najwięcej takich deserków

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 19:08   #4439
TheXanthippe
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Pokażesz linka aukcji ?

zamawiamy u malutkiego jubilera wzór taki -> http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,kolekcje,Dotyk,144
tyle że szerokosc 5 mm
Stary 2011-02-07, 19:09   #4440
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
anula_81 - zaje***ta przyjaciółka - pozazdrościć - normalnie bym ją opluła
.
ona taka jest , zawsze wali prosto z mostu, ale nie wiem zrobilo mi sie przykro,bo ja naprawde jakos strasznie nei marudze, nawet moj TZ mowi, ze w ogole nie marudze ale jak sie martwie o dzidzie albo cos mi sie dzieje czy mam zly dzien to wiadomo pisze do was albo mojej psiapsiolce w PL na skypie. ale jednak ciaza jest dla niej niczym nadzwyczajnym, ona taka jest, ale nie bede was zanudzac, po prostu zrobilo mi sie przykro i tyle.
Cytat:
ale masz przyjaciółke ! No nie......... czy ona w ogóle myślała, co do Ciebie mówi?? bo mam wrażenie że nie.. albo też jest w ciazy i jej rozum odjęło.. nic innego jej nie tłumaczy ! wiesz co.. przegięła i to mocno

do 9 msc ????????????????? OMG w jakim Ty kraju żyjesz a ile jest tygodni macierzynskiego? Kurde, sumienia nie mają Naprawdę bardzo współczuję tak bym zrobiła z tym całym prawodawstwem w Norwegii to ja już nie narzekam....
niestety nie jest w ciazy bo ona nie chce byc na razie w ciazy, ona robi kariere w PL nie wiem, naprawde to jest dobra przyjaciolka, ale ona tak zawsze zamiast mnie pocieszyc, ma taka metode zebym sie podniosla, ze zlego humoru, ale na mnie to nie dziala i tylko mi przykro.

no pracowac musze do konca, ale na szczescie macierzynskiego rok za 80% pensji, albo 100% pensji na 10 meisiecy przy czym moj TZ musi wziac 10 tygodni'
rownouprawnienie musze sie tylkoe doturlac do pracy jeszcze kolejne dwa miesiace i dam rade
Cytat:
anula wierze ci
niektórzy ludzie są jakby pozbawieni uczuć i jakiegokolwiek zrozumienia.
trzeba brać na takich poprawkę
chyba tak

kochane jestescie
id epod prysznic, musze w miedzyczasie jeszcze spojrzec na projekt z pracy bo nie zdarzylam w biurze i jeszcze zaraz sie zaczyna nowa seria norweskich modelek te to dopiero sa niezle, polskie Tap Modl sie nie umywa, te sa juz tak rozpieszczone i rozwrzeszczane ze padam
bede za chwilke

no i zapomnialabym moniqac!!!jaki odkurzacz?!?!!? dawaj tu twojego TZta, przez kolano go!

Zosienka jest juz z nami

Zosia

Edytowane przez anula_81
Czas edycji: 2011-02-07 o 19:10
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości